UVNEWS. Nu udvides Mobilplanforalle med midler fra Digitaliseringspuljen. Få et samlet overblik over de nye features på UVefterskole. Juice i blodet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UVNEWS. Nu udvides Mobilplanforalle med midler fra Digitaliseringspuljen. Få et samlet overblik over de nye features på UVefterskole. Juice i blodet?"

Transkript

1 UVNEWS NYHEDSBREV NYHEDSBREV JUNI JUNI Få et samlet overblik over de nye features på UVefterskole Nu udvides Mobilplanforalle med midler fra Digitaliseringspuljen Vi har fået midler fra Digitaliseringspuljen i Hjørring Kommune. Det er vi glade for, da det betyder, at vi nu kan udvide vores service. Side 4 UVefterskole har vokseværk og bliver samtidig løbende forbedret. Det betyder, at nye funktionaliteter er blevet introduceret og at det er på tide at få et samlet overblik over dem. Side 2 Vejledning over Juice i blodet? Nej, vi er ikke blevet tossede her på UVdata og vi har ikke juice i blodet til gengæld er vi blevet sponsor for Team Rynkeby Aalborg ved årets cykelløb til Paris. Side 6 Statistikker viser, at mere end 85% af alle danske unge mellem år er på Facebook. Derudover er Facebook det site, der bliver besøgt flest gange i løbet af dagen, hvilket gør det til et oplagt sted at møde de unge. Det er på den baggrund, at UVdata nu udvikler nye muligheder for vejledning. Side 3 Nyt om produkterne til specialområdet Side 3 Statistik for ledere, beslutningstagere og samarbejdspartnere Flere og flere herunder UU-ledere, politikere og andre interessenter ønsker at få leveret ajourførte data på uddannelsesområdet. Det gør vi nu noget ved. UVdata på sommertur Når vi ikke udvikler på vores software eller sidder ved supporttelefonerne, går UVdata højt op i den sociale del af arbejdsmiljøet. Dette kommer til udtryk i diverse firmaarrangementer, og denne sommer er ingen undtagelse. Årets sommerudflugt fandt sted fredag d. 15. juni, hvor hele firmaet var inviteret til en dag fyldt med både fart og spænding, afslapning, hygge og lækker mad. Side 5 Side 3

2 Få et samlet overblik over de nye features på UVefterskole UVefterskole har vokseværk og bliver samtidig løbende forbedret. Det betyder, at nye funktionaliteter er blevet introduceret og at det er på tide at få et samlet overblik over dem. Forældre kan... Læse og kommentere uddannelsesplanen, samt se de tidligere planer Læse og kommentere på samtaleark Læse og kommentere på elevplaner, hvis skolen har tilkøbt dette modul Se brobygningsaktiviteter Nye moduler Efterskoler og specialskoler kan nu tilkøbe elevplansmodulet på MinUddannelse, som kan bruges til evalueringer, udtalelser, kompetancebeviser mm. Elevadministration er klar til brug Økonomimodul er klar til brug Skema/tjenestetid kommer i 2012 Se praktikforløb Intranettet vokser Det nye layout, som kommer til august, giver brugeren nye muligheder og bedre overblik. I takt med, at de unikke besøg stiger, og nu ligger på omkring 1600 besøg i hverdagen, stiger aktiviteten på de forskellige funktioner tilsvarende. Især beskedfunktionen har opnået nye højder og der ligger nu over beskeder på intranettet. Derudover er antallet af fildelinger steget fra ca. 500 til ca på et års tid, hvilket alt i alt viser, at interaktivitet på intranettet er mere og mere brugt og stadig stigende. Vidste du at.. - over 190 skoler bruger UVefterskole til vejledning? - UVdata hoster alt - backup flere gange i døgnet - alle brugere frit kan downloade programmet på flere computere med deres koder? - UVdatas forældreintra kan håndtere alle elever - både fra indeværende og kommende skoleår? - UVdata står til rådighed alle hverdage fra kl med hurtig og effektiv support?

3 Vejledning over UVdata arbejder i øjeblikket på en Facebookintegration, som skal gøre det muligt for de unge at få vejledning via det populære medie. Nyt om produkterne til specialområdet Specialvejledningssystemet er udkommet i en ny udgave, der bl.a. indeholder de væsentligste ting, som er blevet efterspurgt af brugerne. I foråret er programmet ligeledes blevet opdateret, så det nu indeholder ny funktionalitet til afrapportering til staten, samt statistisk udtræk til e-pinion. Specialportalen har desuden fået helt nyt og mere brugervenligt design - og der er udviklet integration til NemID, så forældre og unge kan få adgang til indstillingsskemaet og uddannelsesplanen fra nettet. UVdata tilbyder at oprette alle kommunale institutioner på portalen for at give et landsdækkende overblik over de kommunale tilbud. Statistikker viser, at mere end 85% af alle danske unge mellem år er på Facebook. Derudover er Facebook det site, der bliver besøgt flest gange i løbet af dagen, hvilket gør det til et oplagt sted at møde de unge. Det er på den baggrund, at UVdata nu udvikler nye muligheder for vejledning. Den unge og vejlederen behøver ikke at være venner på Facebook for at kunne skrive sammen. Den unge skal downloade en app, som gør kontakten mulig, og som samtidig sørger for sikkerheden ved samtalerne. Kommunikationen bliver på ingen måde offentliggjort på Facebook og forbliver kun mellem den unge og vejleder. Vi hører meget gerne fra UU-centre, som ønsker at afprøve funktionaliteten. Nytårsrelease! I januar 2013 bliver der mulighed for integration mellem KMD s Opera og UVvej. Dermed bliver det muligt eks. at få vist kontaktoplysninger på UU-vejlederen, uddannelsesplaner og historik på uddannelsesplaner. I UVvej vises eks. kontakoplysninger på sagsbehandleren, den aktuelle jobplan samt historik på match-forløbet. Samtidig bliver det muligt at kommunikere direkte mellem UU-vejlederen og sagsbehandleren i jobcentret. UVdata på sommertur Når vi ikke udvikler på vores software eller sidder ved supporttelefonerne, går UVdata højt op i den sociale del af arbejdsmiljøet. Dette kommer til udtryk i diverse firmaarrangementer, og denne sommer er ingen undtagelse. Årets sommerudflugt fandt sted fredag d. 15. juni, hvor hele firmaet var inviteret til en dag fyldt med både fart og spænding, afslapning, hygge og lækker mad. Efter kontorets lukketid blev alle mand genet ned mod Lindholm bådebro, hvor to af Aalborgs Rib-it speedbåde ventede. Efter forsvarlig fastspænding blev UVdatas mandskab sejlet i temmelig høj fart gennem fjorden mod Nibe, som vi nåede uden hverken skader eller nogen særlig form for søsyge. I Nibe fulgte der en hyggelig rundvisning i Nibe by efterfulgt af en lækker middag på Restaurant Bryggen, inden turen igen gik tilbage til Aalborg denne gang i et noget mere landfast transportmiddel.

4 Nu udvides Mobilplanforalle med midler fra Digitaliseringspuljen Vi har fået midler fra Digitaliseringspuljen i Hjørring Kommune. Det er vi glade for, da det betyder, at vi nu kan udvide vores service. Mobilplanforalle er et stykke avanceret teknologi, der gemmer sig bag en simpel, let tilgængelig brugerflade på en smartphone. App en kan bruges til vitale aftaler f.eks. medicinstyring og til planlægning af daglige gøremål. Servicen gør det muligt at støtte samarbejdet mellem en bruger og en hjælper, en pårørende, eller en professionel. App en gør brugeren mere selvhjulpen samtidig med, at den mindsker behovet for professionel hjælp. Vi sparer arbejdskraft Brugerfladen i app-en og portaldelen kræver ikke andre færdigheder end at kunne bruge en mobiltelefon og slå op på en hjemmeside. Den 1. december 2012 forventer vi at have den nye version parat. Vil du vide mere? Yderligere information på der opdateres løbende Arbejdet resulterer i følgende tre hovedbestanddele: - Mobilløsning. Det er her vi møder brugeren. Udvikles til Android og iphone. - Portaldelen. Det vil stadig være muligt at kalenderfunktionen, som sammenkobler bruger og professionel, kan synkroniseres med mobiltelefonen. - Et administrationsværktøj i form af et website. Adgangen kan eventuelt ske via NemID. Hvem står bag? Vi er en række partnere, der arbejder sammen om udviklingen: UVdata A/S, Landsforeningen SIND, ADHD foreningen, Psykiatrien Hjørring Kommune, Bagterpskolen og Specialskolen for Voksne, Vendsyssel.

5 MitUU.dk Statistik for ledere, beslutnings tagere og samarbejdspartnere Flere og flere herunder UU-ledere, politikere og andre interessenter ønsker at få leveret ajourførte data på uddannelsesområdet. UU-centrene ligger inde med en række lokale data, som kan anvendes til at give et billede af uddannelsessituationen i et UUcenter. Vi har gentagne gange hørt, at UU-centrene bruger mange ressourcer på at formidle disse data til samarbejdspartnere. UVdata arbejder derfor på en ny indgang, som skal gøre data lettere tilgængelige, uden at en medarbejder skal bearbejde data. Indgangen hedder og er den del af UU-centrenes Fælles Datagrundlag. Den rummer bl.a.: Mulighed for at logge ind og hente aktuelle statistikker Mulighed for at tilgå data på en APP Mulighed for automatisk at få tilsendt færdige rapporter i PDF/XLS på et givent tidspunkt Instrumentbræt med aktuelle nøgletal, der giver et hurtigt overblik over dit UU Systemet leveres i en gratis-udgave samt en proudgave. Gratisudgaven rummer resultatmålene samt dertilhørende statistikker for dit UU-center. Brugeren logger ind med sit kendte brugernavn fra fjernskrivebordet. Derudover kan der tilkøbes yderligere skræddersyede rapporter og abonnementer. Systemet leveres med følgende: Placeringsstatistik Status på 95 % målsætning i den enkelte kommune Kontakttid og tilbudstid for årige Antal afbrudte elever Unge i forberedende og udviklende aktiviteter Frafaldstruede elever Opgørelse over antal kontakter med unge STU-statistik FTU-statistik over tid og fordelt på kommunale folkeskoler, efterskoler og privatskoler Afgangsskolestatistik over en periode Antal brobygningsforløb / introduktionsforløb samt fordeling på indgang Brobygningselevernes efterfølgende uddannelsesvalg Opgørelse over antal unge, der vurderes ikke-uddannelsesparat Kært barn har mange navne... Elevplaner kan findes under mange navne i andre sammenhænge. Eksempelvis Elevevalueringer, Udtalelser, Statusrapport, Kompetencebevis osv. I sidste ende er det det samme. Du kan altid læse mere på vores hjemmeside under produkter MinUddannelse Æ

6 Juice i blodet..? Nej, vi er ikke blevet tossede her på UVdata og vi har ikke juice i blodet til gengæld er vi blevet sponsor for Team Rynkeby Aalborg ved årets cykelløb til Paris. Siden 2002 har Team Rynkeby hvert år kørt fra Danmark til Paris for at skabe opmærksomhed omkring - og samle penge ind til - Børnecancerfonden. Det gode projekt har lige fra start været populært; projektet har hurtigt vokset sig større og større og i år består det samlede hold af hele 790 ryttere og 170 hjælpere. Det forventes, at Team Rynkeby samler op i mod 10 millioner kr. ind til Børnecancerfonden. Så godt et projekt skal naturligvis støttes og derfor har UVdata i år valgt at indgå i et trøjesponsorat for Elsebeth Jepsen fra KMD og dermed for det Aalborgensiske hold. Sponsoraftalen med Elsebeth faldt naturligt efter at KMD og UVdata indgik et samarbejde på institutionsområdet om udvikling af digital selvbetjeningsløsning til dagtilbudsområdet. brug for en virkelig og seriøs udfordring, og den fandt hun i Team Rynkeby. Der er lagt et super seriøst træningsprogram og det følger jeg. Samtidig lytter jeg til alle de gode råd og erfaringer, som tidligere deltagere har gjort. Holdet kører fra Danmark d. 14. juli og skal køre de ca km. til Paris på en uge. Trods en smule frygt for dårligt vejr, styrt og overbelastninger, glæder Elsebeth sig til at komme afsted. Den seriøse fysiske udfordring koblet med en god sag, tænder mig. Det glæder mig, at have f.eks. UVdata på ryggen. Det siger mig noget om virksomhedens samfundsmæssige tilgang samtidig med, at det giver penge til Børnecancerfonden. Og det er ikke kun de kolde kroner, som gavner. Team Rynkeby er med til at sætte fokus på Børnecancerfonden og give dem den opmærksomhed, som de fortjener. UVdata ønsker Team Rynkeby Aalborg og alle de andre hold god vind og god tur til Paris. Elsebeth, som selv skal i trøjen og trampe i pedalerne, er med for første gang og har høje forventninger til det krævende løb: Efter sigende skulle det blive ret afslappende, når jeg har fået km. nok i benene... det har jeg lidt svært ved at tro på endnu. Jeg tror det bliver SÅ hårdt, men sjovt og givende både mentalt og fysisk. Jeg har en idé om, at jeg næsten vil kunne flyve hjem... Elsebeth besluttede sig for at prøve kræfter med løbet efter at en knæskade havde holdt hende i ro i længere tid. Hun havde

7 Tak for sidst Evalueringen af årets IT-dag på Munkebjerg er nu tilendebragt, og med 63 besvarelser står det helt klart, at I var tilfredse med dagens indhold. I evalueringen bad vi jer også om at tage stilling til, hvorvidt det kunne være en idé at udvide næste års arrangement med 1 ekstra dag, som kunne tage form som en kursusdag med forskellige temaer. Det var der stor tilslutning til, og næste års arrangement kommer derfor til at strække sig over to dage for de, der har lyst. Sol og support Sommerferien nærmer sig for mange, men her hos UVdata er supporten åben hele perioden. Vi ønsker jer alle en dejlig sommer og ser frem til et fortsat godt samarbejde i det nye skoleår :-)

UVNEWS NU KAN DE UNGE VEJLEDES DIREKTE FRA MOBILEN. Kære alle NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011

UVNEWS NU KAN DE UNGE VEJLEDES DIREKTE FRA MOBILEN. Kære alle NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011 NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011 UVNEWS NYHEDSBREV SEPTEMBER 2011 NU KAN DE UNGE VEJLEDES DIREKTE FRA MOBILEN Der skabes nu yderligere digital kontakt mellem UU-vejlederen, de unge og UU-centrenes IT-system.

Læs mere

UVNEWS. Fremtidens elevplan skabes med MinUddannelse i Gentofte. Praktiksedler digitaliseres. Kompetenceløft i Horsens-Hedensted SKAT

UVNEWS. Fremtidens elevplan skabes med MinUddannelse i Gentofte. Praktiksedler digitaliseres. Kompetenceløft i Horsens-Hedensted SKAT UVNEWS NYHEDSBREV NOVEMBER 2012 Fremtidens elevplan skabes med MinUddannelse i Gentofte Gentofte Kommune har afviklet et udbud med henblik på at anskaffe og få udviklet et produkt, der kunne understøtte

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Aula erstatter ForældreIntra

Aula erstatter ForældreIntra Aula erstatter ForældreIntra Sådan kommer du på Aula 1. Gå til aula.dk 2. Vælg Forælder 3. Log ind med dit UNI Login Har du glemt dit brugernavn eller adgangskode? Vælg Glemt brugernavn eller adgangskode?,

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2014. Kære alle

Nyhedsbrev juni 2014. Kære alle Nyhedsbrev juni 2014 Kære alle Folkeskolereformen nærmer sig med hastige skridt og i uge 22 blev udkastet til bekendtgørelse om krav til digitale elevplaner i folkeskolen offentliggjort. MinUddannelse

Læs mere

STREMA EDUCATION. Introduktion

STREMA EDUCATION. Introduktion STREMA EDUCATION Introduktion Indhold Hvad er Strema Education?... 2 Sådan tilgår du Strema Education... 2 Strema Education opbygning... 3 Administrations overblik:... 4 Beskrivelse af SRM Modul... 5 Beskrivelse

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole

Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole Evaluering af vejledningen på Midtjysk Ungdomsskole Udarbejdet på baggrund af data fra Efterskole Foreningens undersøgelse af vejledning på efterskoler. Midtjysk Ungdomsskole, Selvevaluering, maj/juni

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside...

Elevens forside Opgave Nyhedsfeed Aktuelle læringsmål Vurdering af tegn på læring Forældrenes forside... Elevplanen elever og forældre Elevplanen i MinUddannelse er et dynamisk værktøj, som samler informationer sammen om eleven ud fra de ting, som sker på holdene. Elevplanen ændres hele tiden i takt med at

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark

Indholdsfortegnelse. 1calendar ApS Kompagnistræde 20B, 1 th, 1208 KBH K, Denmark Gymnasie håndbogen Indholdsfortegnelse Velkommen til 1calendar 2 Hvad er 1calendar? 3 Gymnasie kalender 3 Mobile applikationer 3 Online to-do 4 Lectio i din Outlook 4 Hvordan kommer vi i gang? 4 Hvad med

Læs mere

FTU-statistik tilmelding til ungdomsuddannelser m.m. pr. 4. marts 2014 en foreløbig opgørelse

FTU-statistik tilmelding til ungdomsuddannelser m.m. pr. 4. marts 2014 en foreløbig opgørelse FTU-statistik tilmelding til ungdomsuddannelser m.m. pr. 4. marts 2014 en foreløbig opgørelse Primo marts 2014 afleverede eleverne fra Horsens og Hedensted kommuners 9. og 10. klasser deres ansøgning til

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Mit barn og skolen. Opgaver til forældre Ringkøbing-Skjern kommunes grundskoler

Mit barn og skolen. Opgaver til forældre Ringkøbing-Skjern kommunes grundskoler Mit barn og skolen Opgaver til forældre Ringkøbing-Skjern kommunes grundskoler Dette materiale er udarbejdet af Lene Mose Nielsen SprogcenterSyd, Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern i forbindelse med projektet:

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA

FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA SKRIV DI TU BRUGERN NI-LOGIN AVN HER : UNI-LOGIN ForældeIntra MinUddannelse Tabulex SFO hvis dit barns skole bruger løsningen Aula som erstatter ForældreIntra fra 2019/2020 Du skal selv aktivere

Læs mere

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til.

Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Få optimeret dit firmas website til mobilen og styrk dit image ud af til. Hvorfor? Vi danskere vil være på nettet overalt. Og det kan ses på mængden af datatrafik, vi henter og sender til og fra vores

Læs mere

Elev- og uddannelsesplaner

Elev- og uddannelsesplaner Elev- og uddannelsesplaner Sådan samler du det hele i SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse SkoleIntra, Elev- og Uddannelsesplaner...4 Relevant lovgivning...4 Bek. om elevplaner, elev- og

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

KbhForældre KbhForældre.dk

KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre KbhForældre.dk KbhForældre - din indgang til dit barns institution I Børne og Ungdomsforvaltningen har vi fokus på forældresamarbejdet og kommunikationen med forældrene. Derfor har vi anskaffet

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse 03 Hvad

Læs mere

Dropbox. Dit online USB-stick

Dropbox. Dit online USB-stick Dropbox Dit online USB-stick Brug af Dropbox Overvejer du at begynde at bruge Dropbox? Så savner du måske en dansk vejledning til Dropbox? Det følgende er ment som en vejledning i at komme i gang med at

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser? OODBMS Vs. RDBMS 1 Indholdsfortegnelse Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?... 3 OODBMS i erhvervslivet... 4 Bagsiden af medaljen... 5 OODBMS i praksis... 6 Konklusion... 8 2 Hvorfor skal

Læs mere

Nye funktioner på vej til web

Nye funktioner på vej til web NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 UVNEWS NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Digitale dagtilbud i Vejen Vejen har efter en EU-udbudsproces med 8 firmaer valgt at indkøbe UVdatas løsning MinInstitution til kommunikation mellem

Læs mere

Uddannelsesplan i MinUddannelse

Uddannelsesplan i MinUddannelse Uddannelsesplan i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse for en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som elev

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV

TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV TÆNKER RUNDT OM PÅRØRENDES BEHOV Accepter Afvis HOLDER DU AF EN, SOM ER SYG? FÅ HJÆLP TIL AT HJÆLPE. Vi mennesker er intet mindre end fantastiske til at hjælpe hinanden. Men er du tæt på en, som har brug

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand Hvorfor skal andre snylte på jeres produkt? Jeres branding Du kender sikkert Eventbrite, Billetto, Ticketmaster eller et af de andre store billetsystemer. Og

Læs mere

Elevplaner i Meebook

Elevplaner i Meebook Elevplaner i Meebook en vejledning til ledere, lærere og pædagoger september 2017 Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet med elevplaner i Meebook foregår.

Læs mere

Kom godt fra start. Din guide til. ForældreIntra

Kom godt fra start. Din guide til. ForældreIntra Kom godt fra start Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra skolens samarbejdsplatform Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

QR koder kræver dels en fysisk genstand at klistre koden på, og dels er operationen noget omfattende med print af kode og fysisk opsætning af denne.

QR koder kræver dels en fysisk genstand at klistre koden på, og dels er operationen noget omfattende med print af kode og fysisk opsætning af denne. Notat SEGES P/S Koncern Digital Stedfæstede instrukser ved brug af Recho Ansvarlig JPH Projekt: 7463, Kompetenceudvikling - når landmanden har tid og behov Oprettet 12-2015 Side 1 af 6 Stedfæstede instrukser

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m.

Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. Brug af online Egen Indsamling ved forespørgsler om indsamling til fødselsdag, jubilæum, begravelser m.m. - Guide fra BetterNow Juli 2012 - version 1.0 BetterNow Kristen Bernikowsgade 6 1105 Kbh. K www.betternow.dk

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag.

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. - Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vejen til FamilieIntra går gennem vores hjemmeside: www.firkloeveren.dagtilbudaarhus.dk

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE Vejledning til udfyldelse af indstillingsskema til pædagogisk psykologisk vurdering i PPR s specialteam Denne vejledning viser dig - som skole - trin for trin, hvordan du skal udfylde skolens del af indstillingen.

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

UV-Data Nationale Brugergruppe Version 4. 23. november 2012. Manual til kontaktformer Til superbrugere

UV-Data Nationale Brugergruppe Version 4. 23. november 2012. Manual til kontaktformer Til superbrugere UV-Data Nationale Brugergruppe Version 4. 23. november 2012 Manual til kontaktformer Til superbrugere November 2012 Indhold Manual til oprettelse af UU-Centerets egne kontaktformer... 2 Denne manual er

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE

VEJLEDNING TIL SKOLELEDERNE Vejledning til udfyldelse af indstillingsskema til pædagogisk psykologisk vurdering i PPR s specialteam Denne vejledning viser dig - som skoleleder - trin for trin, hvordan du skal udfylde skolens del

Læs mere

Vi siger farvel og mange tak for indsatsen til Mette Schmidt og Mikkel Kälher Poulsen, da deres periode nu er slut.

Vi siger farvel og mange tak for indsatsen til Mette Schmidt og Mikkel Kälher Poulsen, da deres periode nu er slut. NYHEDSBREV JUNI 2018 Kære forældre til elever på Korup Skole I dette nyhedsbrev kan I læse om: Valg til skolebestyrelsen Skolens principper Morgenbånd Uni-login til forældre Fraværsdækning og årgangsteam

Læs mere

IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ

IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ IMPORT AF TILBAGEMELDINGER I UVVEJ Portalen har til formål at sikre en hurtig og sikker tilbagemelding på elever, som er udmeldt eller startet på en af følgende inst.: Efterskole, Privatskole, Friskole,

Læs mere

Nytårshilsen fra UU 2014

Nytårshilsen fra UU 2014 Nytårshilsen fra UU 2014 Med denne hilsen vil vi forsøge at give et indblik i vores arbejdsområder, beskrevet af UU-vejlederne og redigeret af UU-leder, Henry Hansen UU skal sikre, at de unges valg af

Læs mere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere

Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Juhlsens online julekalenderundersøgelse 2014 En holdningssurvey om online julekalendere Julekalendere er et hyggeligt indslag i hverdagen. En julekalender skal være nem og hurtig at gå til - citat fra

Læs mere

Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er:

Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er: Vi vil gerne starte med at danne os et overblik over hvem I er: # kommunale folkeskole # efterskoler # UU-vejledere # ungdomsuddannelser # videregående uddannelser 1 2 Gennemgang af først ansøgningsflowet

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Handleplan for brug af digitale strategier i Agerskov Børnehus

Handleplan for brug af digitale strategier i Agerskov Børnehus Handleplan for brug af digitale strategier i Agerskov Børnehus 1. Indledning s.2 Hvad er formålet med en it strategi? s.2 Handleplan for digital strategi s.3 2. Hvordan børnenes digitale parathed og dannelse

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2015 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj: Fronter. Fronters muligheder bliver indarbejdet i løbet af skoleåret 2009-10.

Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj: Fronter. Fronters muligheder bliver indarbejdet i løbet af skoleåret 2009-10. Fronter på Humble Skole - en vejledning til Humble Skoles forældre i brug af Fronter, som er vores nye kommunikations og læringsplatform. Langeland Kommunes skoler er nu godt i gang med det nye værktøj:

Læs mere

Brugervejledning UV-Specialvejledning EGU-modulet

Brugervejledning UV-Specialvejledning EGU-modulet Brugervejledning UV-Specialvejledning EGU-modulet 1 1 Velkommen til UV-Specialvejledning... 3 2 EGU-modulet... 3 2.1 Sådan tilgås programmet... 3 3 Rettigheder... 4 3.1 Administratorrettigheder:... 4 3.2

Læs mere

En vejledning til elever og forældre

En vejledning til elever og forældre En vejledning til elever og forældre Stamhold A: Margrethe Brunsbjerg, mb@fus.dk Stamhold B: Ann Christensen, ac@fus.dk Stamhold C: Olav Nielsen, on@fus.dk + elever med hørenedsættelse fra februar Tilmeldingen

Læs mere

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU?

SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE RYGER DU? GLOSTRUP PRODUKTIONSHØJSKOLE - TORSDAG DEN 5. MARTS 2009 Dataindsamling ELEVER MED I UNDERØGELSEN RYGER IKKE-RYGER I ALT Antal drenge: 15 20 35 Antal piger: 11 7 18 Elever

Læs mere

Ældres anvendelse af internet

Ældres anvendelse af internet ÆLDRE I TAL 2015 Ældres anvendelse af internet Ældre Sagen April 2015 Ældre Sagen udarbejder en række analyser om ældre med hovedvægt på en talmæssig dokumentation. Hovedkilden er Danmarks Statistik, enten

Læs mere

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune Elevplaner i Meebook Vejledning Københavns kommune Vejledning til elevplaner i Meebook 1. Introduktion til vejledningen Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet

Læs mere

Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014

Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014 Evaluering af samarbejdet mellem UU-center Kolding og ungdomsuddannelserne efterår 2014 Skriv gerne uddybende kommentarer til dine svar: (7 Svar) Nogle elever fra folkeskolen virker slet ikke motiverede,

Læs mere

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden

Kom godt i. Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7. Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Kom godt i gang Indstil din mobil Side 2 Abonnement eller taletid Side 5 Tal ordentligt Side 7 Smartphones Side 3 Nummerflytning Side 6 Hurtigt overblik Bagsiden Få hjælp 24/7 Side 4 Udland Side 7 Velkommen

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem.

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Velkommen til Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Vi håber at disse informationer kan hjælpe jer godt i gang. Daginstitution

Læs mere

Præsentation af Aula. Juni 2018

Præsentation af Aula. Juni 2018 Præsentation af Aula Juni 2018 Indhold af præsentation Hvorfor Aula? Alle kan bruge Aula Den lokale skole Teknologi og tilgængelighed Datasikkerhed Tidsplan for Aula Hvorfor Aula? Fra sommeren 2019 bliver

Læs mere

Spørgsmål og svar om Aula for administratorer

Spørgsmål og svar om Aula for administratorer Spørgsmål og svar om Aula for administratorer Her kan Aula-administratorer finde svar på spørgsmål om Aula. Du kan finde svar på spørgsmål om, Login og adgang, Sprog, Skema og kalender, Grupper, OneDrive,

Læs mere

Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps. Jan 2012

Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps. Jan 2012 Rapport: Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps Jan 2012 Af Henrik Andersen og Kenneth Yrke Jørgensen Danske Baptisters Spejderkorps IT-udvalg Kredshjemmesider i Danske Baptisters Spejderkorps

Læs mere

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: :::

SkoleInfo. - En kort introduktion. HappyHill v. Stefan Lykkehøj Lund ::: ::: SkoleInfo - En kort introduktion Introduktion Dette dokument beskriver kort en app som firmaet HappyHill har udviklet kaldet SkoleInfo. Dette dokument skal fungere som en slags appetitvækker. SkoleInfo

Læs mere

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk

Vejlederens opgaver. Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Vejlederens opgaver Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Ulrik Sølgaard-Nielsen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og Læring, 08.12.2015 Indhold

Læs mere

Mobning på nettet er et stigende problem, der særligt er udbredt blandt unge. Problemet omtales ofte i forskellige medier.

Mobning på nettet er et stigende problem, der særligt er udbredt blandt unge. Problemet omtales ofte i forskellige medier. Om Prøveopgaver Forudsætningen for at kunne løse en opgave tilfredsstillende er, at man ved, hvad opgaven kræver. Prøveopgaver består af en række forløb, hvor eleverne træner i at aflæse opgaver, som bliver

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø)

Opgavesedler til pædagogisk personale uden tildelte rettigheder (uddannelsesmiljø) Målrettet kommunikation Du er en del af det team, der modtager en helt ny 0. klasse næste skoleår. I den forbindelse er der oprettet en gruppe for lærere og forældre til den kommende 0. klasse. Klik på

Læs mere

ESS Portal. Brugermanual Klager

ESS Portal. Brugermanual Klager ESS Portal Brugermanual Klager 22. februar 2016 Version 3 Indhold Indledning...3 Login Klager...4 Login med NemID... 4 Login med brugernavn/password... 4 Sagsoversigt...5 Sagsbilledet...5 Upload dokumenter...

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

En stor del af UU-vejlederens kommunikation med elever og forældre, foregår på Skoleintra og med korte beskeder via SMS gennem UV-data.

En stor del af UU-vejlederens kommunikation med elever og forældre, foregår på Skoleintra og med korte beskeder via SMS gennem UV-data. Skolens uddannelsesvejledning varetages af Horsens Kommune ved uddannelsesvejleder, Susanne Jensen, der også har en deltidsstilling som lærer på Sct. Ibs Skole. UU-vejleder, Susanne Jensen, har løbende

Læs mere

VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE

VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE VELKOMMEN TIL KLINTEBJERG EFTERSKOLE Indhold: - Efterskolens værdigrundlag - Efterskolens formål - Efterskolens historie - Ansøgning om optagelse - Anmodning om skoleudtalelse - Oplysningsseddel ang. medbragt

Læs mere

Skoleåret UU-Center Sydfyn

Skoleåret UU-Center Sydfyn Skoleåret 2015-2016 UU-Center Sydfyn [YDELSESKATALOG] En beskrivelse vejledningen, som UU-Center Sydfyn yder overfor unge fra 8. klasse til det 24. år i tæt samarbejde med relevante samarbejdspartnere.

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre?

Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? 1 Ud af skolen 2014 Ud af skolen og videre i uddannelsessystemet hvad skal jeg gøre? Der er to ting, du skal udfylde, og som begge sendes til den skole, du ønsker at begynde på efter sommerferien. Det

Læs mere

Målsætning og kvalitetssikring for UU Vestsjælland filial Ringsted 2011

Målsætning og kvalitetssikring for UU Vestsjælland filial Ringsted 2011 Målsætning og kvalitetssikring for UU Vestsjælland filial Ringsted 2011 1. Mål for grundskoleindsatsen i 2011: 97 % af eleverne fra grundskolen eller 10 klasse bliver tilmeldt og påbegynder en ungdomsuddannelse

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nedenfor finder I informationer og bemærkninger til den forestående kortlægning.

Nedenfor finder I informationer og bemærkninger til den forestående kortlægning. Kære skoleleder Nedenfor finder I informationer og bemærkninger til den forestående kortlægning. Kortlægningens gennemførelsesperioder Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som net-baserede,

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

Bilag 6 Strategi og plan for it-understøttelse af folkeskolereformen

Bilag 6 Strategi og plan for it-understøttelse af folkeskolereformen KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk IT NOTAT 20-05-2014 Sagsnr. 2014-0080885 Bilag 6 Strategi og plan for it-understøttelse af folkeskolereformen It i undervisningen skal bidrage

Læs mere

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse:

Nyhedsbrev. Tilbageblik på et fantastisk skoleår. Artikler af særlig interesse: Juni 2009 Nyhedsbrev Artikler af særlig interesse: ForældreIntra2 Profilanalyse Tilbageblik på et fantastisk skoleår Indhold: Tines leder side 1 ForældreIntra side 2 Profilanalyse side 3 Datoer side 4

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

FREMTIDENS SKOLESYSTEM. Baldersbækvej 2 2635 Ishøj Denmark +45 82 30 74 00 info@skemaintra.dk skemaintra.dk

FREMTIDENS SKOLESYSTEM. Baldersbækvej 2 2635 Ishøj Denmark +45 82 30 74 00 info@skemaintra.dk skemaintra.dk 1 Introduktion Der vil være en lettere elektronisk styring for alle lærere, elever og forældre. Det vil være et glimrende værktøj for alle på skolen Skolen vil kunne trække statistikker ud af systemet,

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet Forældreintra2 Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Vi anvender SkoleIntra, der består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som bruges til samarbejde mellem skolens personale. 2. Skolens hjemmeside.

Læs mere

KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER?

KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER? KAN MAN TALE SIG TIL ET LIV UDEN CIGARETTER? Læs hvad andre rygestoppere fortæller om den hjælp, de fik fra STOPLINIEN. GRATIS RÅDGIVNING 80 31 31 31 t godt ummer til n røgfri remtid: 0 31 31 31 Når du

Læs mere

Brugervejledning UV-Specialvejledning STU-modulet

Brugervejledning UV-Specialvejledning STU-modulet Brugervejledning UV-Specialvejledning STU-modulet 1 1 Velkommen til UV-Specialvejledning... 4 2 STU-modulet... 4 2.1 Sådan tilgås programmet... 4 3 Rettigheder... 5 3.1 Administratorrettigheder:... 5 3.2

Læs mere

Nyhedsbrev STYRKET SKOLE-HJEM SAMARBEJDE MED DE TOSPROGEDE FORÆLDRE I RINGKØBING-SKJERN KOMMUNES GRUNDSKOLER. Aktiviteter april juni 2012

Nyhedsbrev STYRKET SKOLE-HJEM SAMARBEJDE MED DE TOSPROGEDE FORÆLDRE I RINGKØBING-SKJERN KOMMUNES GRUNDSKOLER. Aktiviteter april juni 2012 APRIL JUNI 2012 2. NUMMER Nyhedsbrev STYRKET SKOLE-HJEM SAMARBEJDE MED DE TOSPROGEDE FORÆLDRE I RINGKØBING-SKJERN KOMMUNES GRUNDSKOLER I dette nummer 1 Aktiviteter april-juni 2012 1 Alkjærskolen i Ringkøbing

Læs mere