4. Byggeri Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter og projekter under forberedelse ud fra de udleverede bilag

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4. Byggeri Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter og projekter under forberedelse ud fra de udleverede bilag"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. september 2018 kl Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders Nielsen Henning Winther Direktør Anders Rønnebro Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Protokol* 3. Revisionsprotokol* 4. Byggeri 5. Godkendelse af afdelingernes budgetter 2019** 6. Udvalg 7. Nyt fra administrationen 8. Eventuelt 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Protokol Fra mødet den blev godkendt 3. Revisionsprotokol Der var intet nyt 4. Byggeri Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter og projekter under forberedelse ud fra de udleverede bilag

2 Afd. 65 Æblelunden Byggeriet er ibrugtaget og overdraget til Drift. Udeståender vedr. færdiggørelse af entreprisearbejder håndteres af Projekt. Asfaltarbejder færdiggøres i uge 37. Drift og Projekt samarbejder om en løsning på de problemer med varmepumpeanlægget, der har givet ekstraordinært stort elforbrug. Problemerne skyldes overordnet, at flere af varmepumperne ikke har fungeret optimalt, hvilket i kombination med den meget kolde periode i marts 2018 gjorde, at opvarmningen i meget stort omfang skete med el-patron, således at afdelingens elforbrug blev ekstraordinært stort. Projekt arbejder på sammenlignende totaløkonomi for varmepumpeanlæg hhv. fjernvarme. Den direkte anledning er dels elforbruget i seneste forbrugs år, og dels at der ikke i forbindelse med erhvervelse af anlægget er foretaget henlæggelser til udskiftning af varmepumperne. Når resultatet af de totaløkonomiske beregninger foreligger drøftes mulighederne for at konvertere til fjernvarme Afd. 50 Godsbanekollegiet Der er indgået totalentreprisekontrakt Dansk Boligbyg med Kjær & Richter som arkitekt. Lokalplanprocessen er igangsat, men er blevet forsinket i Aarhus Kommunes politiske behandling. Ifølge kommunens hjemmeside forventes lokalplanen endelig godkendt medio januar 2019, hvilket er ca. 3 måneder efter oprindelig tidsplan. Projekteringsprocessen foregår sideløbende med færdiggørelsen af lokalplanen. Der er opstået et problem med kommunens godkendelse af støjforholdene. Problemerne skyldes dels at kommunen har ændret grænseværdierne, og dels at forudsætningen om opførelse af støjafskærmende bebyggelse ikke er opfyldt. For at opfylde støjkravene, vil det blive nødvendigt at isætte såkaldte russervinduer, hvilket vil forringe både boligfunktion og arkitektur, og vil medføre en forøget anskaffelsespris for byggeriet Der er aftalt møde med Aarhus Kommune om løsning af problemet d. 14. september. Vi forsøger at forhandle os frem til en af følgende tre muligheder( i prioriteret rækkefølge): 1 Aarhus Kommune igangsætter en planproces, der muliggør at vi får dispensation fra støjkravene.

3 Aarhus Kommune accepterer, at støjen simuleres ud fra en kommende støjskærmende bebyggelse. 3 Aarhus Kommune etablerer en midlertidig støjskærm Forventet indflytning: Ultimo Afd. 67 Risskovbrynet Der er indgået totalrådgiveraftale med Skala Arkitekter. Der blev afholdt licitation d. 17. maj 2018, hvor byggeudvalget var repræsenteret. Som følge af arbejdet med besparelser m.v. efter licitationen forventes byggestart udsat ca.2 måned er fra september til november Der fastlægges dato for 1. spadestik i forbindelse med indgåelse af betinget entrepriseaftale. Forventet indflytning: Medio Taget til efterretning af byggeudvalget Afd. 66 Skæring Bæk Etape 1 ca. 80 familieboliger Der er indgået totalrådgiveraftale med Rubow Arkitekter. Projektmaterialet er færdiggjort, og følgende 5 entreprenørfirmaer er prækvalificeret til at afgive tilbud på byggeriet: Løgten Murer- og entreprenør A/S STB Byg A/S Cj Group Aarhus A/S K.G. Hansen og Sønner A/S Poul Pedersen Murer- og entreprenør A/S Licitationen afholdes som en digital licitation, det vil sige, at tilbudsgiverne ikke møder op personligt, men uploader tilbuddene til en portal, hvor fra vi kan tilgå dem. Tilbudsfristen er udsat fra d. 29. august kl til d. 4. september kl Byggeudvalget orienteres umiddelbart herefter om licitationsresultatet. Det samlede budget for projektet inkl. grundkøb og div. omkostninger ligger på ca. 188,7 mio. kr. inkl. moms, hvoraf entreprisesummen erfaringsmæssigt udgør ca. 70 % svarende til ca. kr. 132,1 mio. kr.

4 Det vurderes, at det er muligt at tilpasse projektet således at det samlede budget kan overholde, og arbejdet hermed igangsættes umiddelbart. Der forventes indgåelse af entreprisekontrakt i løbet af oktober 2018 og byggestart november Forventet indflytning: Medio Afd. 66 Skæring Bæk Etape 2 ca. 80 familieboliger På grund af stor aktivitet i Projekt og et i øjeblikket ophedet marked, er opstarten af etape 2 udsat ca. 1 år. Det betyder, at der planlægges gennemført arkitektkonkurrence i 1. halvår Der er d. 15. august 2018 afholdt et møde med Danske Arkitekters konkurrencesekretariat om konkurrenceproces m.v. På baggrund af mødet er Projekt i gang med udarbejdelse af overordnet tidsplan for konkurrencens gennemførelse og efterfølgende planproces, Skema A, projektering og udførelse. Lokalplan kan forventeligtvære klar medio/ultimo 2020, hvorefter projektering og udbud kan igangsættes. Taget til efterretning af byggeudvalget. Afd. 24 Skovgårdsparken Der er indgået forlig med entreprenøren (MT Højgaard) om udskiftning af MgO-plader på indgangsfacader og gavle, og et forsøg med ændring af havefacaden fra en ventileret til en uventileret løsning for at bremse skadesudviklingen. Efterfølgende har Byggeskadefonden udsendt ny viden, der indikerer, at det ikke er en brugbar løsning på lang sigt. Vi har derfor rettet henvendelse til MTH med henblik på at få MgO-pladerne også på havefacaden udskiftet nu, da vi mener at kunne konstatere, at forsøget ikke vil lykkes. MT Højgaard har derefter indhentet en udtalelse fra Teknologisk Institut, som fraråder løsningen med ændring til en uventileret konstruktion, da det viser sig at den oprindelige facade ikke er damptæt, og at der derfor vil ophobes fugt i konstruktionen inde fra lejligheden fugt som vel at mærke så ikke kan bortventileres. Uagtet at dette understøtter vores krav om at også havefacaden udskiftes nu, har MT Højgaard afvist dette. Der forhandles videre med MT Højgaard herom. Sagen kan ikke lukkes med Landsbyggefonden, fordi Byggeskadefonden ikke vil acceptere løsningen på havefacaden.

5 Der arbejdes videre med at finde en forhandlet løsning med MT Højgaard. Såfremt det ikke lykkes eller ikke har udsigt til at lykkes, igangsætter AAB syn og skøn og lader derefter MgOpladerne udskifte. Derefter indledes sag mod MT Højgaard med krav om betaling af omkostningerne. Afd. 100 Bindesbøll Byen Der er indgået totalrådgiveraftale med ERIK Arkitekter (tidligere KPF Arkitekter). Rådgiverne har afleveret dispositionsforslag, som er gransket og kommenteret af AAB. Projektet omfatter ca kvm. og Aarhus Kommune har godkendt skema A-tilsagn. Region Midt rømmer bygningerne hen over nytår 2018/2019, og AAB har indgået aftale om at overtage bygningerne d. 1. februar AABs projektledelse har truffet beslutning om, at udsætte det videre projekteringsarbejde indtil der er fuld adgang til bygningerne primo Indflytning forventes som konsekvens heraf først at kunne ske fra medio Byggeudvalget afholder møde den i Bindesbøll Byen hvor bygningerne besigtiges. Afd. 25 Klostervangen Der er indgået totalrådgiveraftale med Pluskontoret. Projektmaterialet er færdiggjort, og følgende entreprenørfirmaer har ansøgt og er prækvalificeret til at afgive tilbud på byggeriet: Entreprise 1 (indvendige arbejder): Enemærke & Petersen A/S Færch & Co. + Enggaard Løgten Murer- og Entreprenørforretning / Bravida MT Højgaard Entreprise 2 (facader og gavle): Enemærke & Petersen A/S Løgten Murer- og Entreprenørforretning Tilbudsfristen er fastsat til d. 23. oktober kl Byggearbejderne forventes igangsat i januar 2019 og afsluttet ultimo 2020.

6 Renovering og tilbygning af beboerhuset gennemføres som et særskilt projekt, der igangsættes inden de øvrige arbejder. Byggearbejderne forventes igangsat i oktober 2018 og løbe i ca. 1 år. Når beboerhuset står færdigt kan det anvendes som stille-område for beboere, der er generet at byggestøj i deres lejligheder. Indtil beboerhuset er færdigt indrettes en lejlighed i Langelandsgade-blokken som stille-område, når byggearbejderne i Grønnegade-blokken igangsættes som de første. Samarbejdet mellem afdelingens byggeudvalg og Projekt forløber efter fastlæggelsen af retningslinjer godt. Afd. 4 Badeværelser Projektet blev vedtaget med meget stor majoritet på ekstraordinært afdelingsmøde d. 24. april. Der er indgået totalrådgiveraftale med Johansen & Rasmussen Arkitekter. Projekteringen er igangsat og der samarbejdes tæt med afdelingens byggeudvalg bestående af afdelingsbestyrelsen. Ifølge den foreløbige tidsplan afholdes licitation primo 2019 med byggestart i foråret Byggeriet forventes afsluttet inden udgangen af Samarbejdet med afdelingens beboerudvalg forløber rigtig godt. MST har afholdt møde med de beboere, der stemte imod projektet. De er fortsat ikke tilfredse med projektet, men der er bred accept af, at det er beboerdemokratiet, der har talt, og at det er AAB, der træffer de overordnede projektmæssige beslutninger. Afdeling 34 Renovering af badeværelser for råd og svamp i facaderne Afdelingen blev forelagt et forslag med tilhørende huslejekonsekvenser på afdelingsmøde d. 28. maj Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Der er indgået totalrådgiveraftale med COWI. Udbedringen opdeles i to faser: Fase 1: Skimmelsanering i de badeværelser, hvor der er skimmelsvamp. Fase 2: Udskiftning af facadeelementer.

7 Ifølge den foreløbige tidsplan gennemføres fase 1 frem til foråret 2019, og fase 2 over ca. 1½ år fra medio 2019 til ultimo Beboerne er generelt glade for projektet, og samarbejdet forløber godt Afd. 37 Fjældevænget Afdelingen behøver en renovering. I samarbejde med Økonomi har Projekt vurderet, at der med en gennemsnitlig huslejestigning på kr /md., vil være et renoveringsbeløb til rådighed på ca. 100 mio. kr., uden at Landsbyggefonden inddrages i finansieringen. Der er gennemført en tilstandsvurdering af bygningerne, og der foreligger en foreløbig rapport om behovet. Der er særligt behov for en facaderenovering, både af hensyn til bygningernes fremtræden, og fordi facaderne ellers må forventes at erodere over de næste år, således at en renovering bliver endnu dyrere. Desuden er der behov for renovering af installationer. Det foreløbige økonomiske overslag indikerer, at prisen vil overstige det beregnede rådighedsbeløb. Der arbejdes på et samlet overslag/økonomiberegning med henblik på en indstilling om hvor vidt vi skal fortsættes den igangværende proces, eller om vi skal inddrage Landsbyggefonden. Desuden er der aftalt en renovering af beboerhuset og dette finansieres over de løbende henlæggelser Byggeudvalget forelægges økonomiberegning inden der træffes beslutning om projektets videre fremdrift Afdeling 2 Tilbygning med 5 familieboliger Projektet blev vedtaget på ekstraordinært afdelingsmøde ultimo Projekt vurderer på baggrund af en markedsundersøgelse gennemført i foråret 2018, at projektet er økonomisk gennemførligt. Aarhus kommune har givet forhåndstilsagn til kvote, og Skema A er under udarbejdelse. Når Skema A er godkendt, igangsættes projektering. Licitation forventes afholdt primo 2019, og indflytning medio Taget til efterretning af byggeudvalget

8 Afd. 21 og 22 - tagboliger Både afdelingerne og Aarhus Kommune (Tilsynes med støttet byggeri), har tilkendegivet at de er positive over for etablering af nye familieboliger på tagene af de 7 blokke. Projekt har taget initiativ til en forhåndsdialog med Aarhus Kommunes planafdeling om projektet. Forhåndsdialogen forventes gennemført i efteråret 2018, hvor efter projektet tages op til fornyet overvejelse med afdelingerne og Tilsynet. Taget til efterretning af byggeudvalget Salg af Frijsenborgvej Aarhus Kommune har fremsat ønske om køb af hele ejendommen, hvilket AAB har afvist. Punktet udgår. Taget til efterretning af byggeudvalget 5 Godkendelse af afdelingernes budgetter 2019 Bestyrelsen godkendte budget for afdelingerne for 2019 i sin helhed 6. Udvalg Afd. 35 Trillegården Peter Kragballe orienterede om formandsskifte Ekstraordinære afdelingsmøder Dan Christensen orienterede om ekstra ordinære afdelingsmøder om vedligeholdelse reglementer for afdelingerne 1,10,11,13,26,48,og 65 Afd. 12 Dan Christensen orienterede om retssag mod afd. 12, som AAB vandt Servicecentre Dan Christensen orienterede om ændringer i bemandingen i servicecentrene, som er blevet udsendt til afdelingerne Syn af lejligheder Dan Christensen orienterede om udsendt notat, som skal gennemgås på workshop den Materiale udsendes. Høringssvar-lov om almene boliger

9 Dan Christensen orienterede om brev til Trafik, bygge og boligstyrelsen Fritidsudvalget Karin Jørgensen orienterede om arrangementer i 2019 jubilæumsåret BL konference Henning Winther om uddannelse for afdelingsbestyrelser BL konference Henning Winthers orienterede om Bendt Madsens indlæg på konferencen om ghettoplanen Afd. 52 Henning Winther orienterede om ekstraordinært afdelingsmøde Redaktionsudvalget Bettina Grumsen orienterede om redaktionsudvalget. Medlemmer søges. Emner til indhold savnes Kursusweekend Der er stadig mulighed for tilmeldinger indtil 15.9 Kursus for nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer Bendt Nielsen orienterede Budgetudvalget Bendt Nielsen orienterede om budgetudvalgsmøde den Rundhøj Fjernvarme og ejerlaug Bendt Nielsen orienterede om, at han er valgt til suppleant i fjernvarmeværket Poul Lanther genvalgt til bestyrelsen i varmeværket It udvalg Anders Nielsen orienterede om det nye administrationssystem, hvor UNIK vandt. 7. Nyt fra administrationen Anders Rønnebro orienterede om: Der er kommet rapport fra ministeriets Effektiviseringsenhed Afdelingernes effektiviseringspotentiale er nu kun 11,3 mio. mod 16,8 mio. sidste år. Samlet set er AAB rykket op fra en 21. plads til en 14. plads på listen over mest effektive boligorganisationer. Ledelsen forventer at AAB rykker yderligere op på listen i de kommende år. 8. Eventuelt 5. kreds weekend Husk tilmelding til kredsweekend 26/27. oktober

10 Næste møde i bestyrelsen er den 2. oktober 2018 Peter Kragballe Referent

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter.

Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter. 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 4. december 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

4. Byggeri Formanden Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter og projekter under forberedelse ud fra de udleverede bilag.

4. Byggeri Formanden Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter og projekter under forberedelse ud fra de udleverede bilag. 18.02 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. februar 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

4. Byggeri Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter

4. Byggeri Dan Christensen gennemgik status over igangværende projekter, projekter under forberedelse og mulige kommende projekter 1.05 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. maj 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 19.03 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders

Læs mere

Kl genoptages mødet med deltagelse af revisorer Jane Haugaard og Tom B. Lassen samt økonomichef Tina L. Jensen

Kl genoptages mødet med deltagelse af revisorer Jane Haugaard og Tom B. Lassen samt økonomichef Tina L. Jensen 1.04 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. april 2018 kl. 14.00 og 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 1.06 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 25. juni 2019 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Henning Winther Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

På sit møde den 20. juni 2017 har bestyrelsen konstitueret sig således:

På sit møde den 20. juni 2017 har bestyrelsen konstitueret sig således: 1.06 1 Bestyrelsesmøde onsdag den 20. juni 2017 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders Nielsen Direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. november 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. november 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. november 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen

Læs mere

2. Protokol Fra mødet den samt ekstraordinært møde den blev godkendt.

2. Protokol Fra mødet den samt ekstraordinært møde den blev godkendt. 16.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. december 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej.

4. Byggeri Bryggervej Erik Piilgaard orienterede. AAB søger om 40 almene boliger på Bryggervej. 14.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. januar 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Bendt Nielsen 13.09.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 08. oktober 2013 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 19. januar 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Byggeudvalgsmøde afholdes torsdag 29. januar. Erik Piilgaard orienterede om emner der kommer på mødet.

Byggeudvalgsmøde afholdes torsdag 29. januar. Erik Piilgaard orienterede om emner der kommer på mødet. 15.01. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening Aarhus

Arbejdernes Andelsboligforening Aarhus OM ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AARHUS: Etableret i 1919 57 afdelinger med i alt ca. 8.500 boliger 4 nye afdelinger med i alt - ca. 750 nye boligenheder - ca. 55.000 etm² under planlægning/projektering

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Orientering

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.06 1 Bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Karin Jørgensen Bettina Grumsen Anders Nielsen Direktør

Læs mere

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen.

Dan Christensen bød Bettina Grumsen velkommen i organisationsbestyrelsen. 15.06. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 18.30. Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Anders T. Nielsen Bettina Grumsen

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Byggeudvalg Møde afholdt 9. september. Erik Piilgaard orienterede om: Æblelunden 1. etape skema C ca. 3 mio. under rammebeløbet.

Byggeudvalg Møde afholdt 9. september. Erik Piilgaard orienterede om: Æblelunden 1. etape skema C ca. 3 mio. under rammebeløbet. 14.10. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018

Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Hovedbestyrelsesmøde 4. september 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 4. september 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Tom Niekrenz

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00. Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 16.05 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. maj 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Energirenovering til Passivhusstandard. -Blok 9- REVIDERET. Økonomi og huslejekonsekvenser

Energirenovering til Passivhusstandard. -Blok 9- REVIDERET. Økonomi og huslejekonsekvenser DFB Afd. 93-43 Gadehavegård Energirenovering til Passivhusstandard -Blok 9- REVIDERET Økonomi og huslejekonsekvenser Udarbejdet d. 6. november 2013 Rev. dato: d. 16.06.2014 1 Af Domea og Energi & Miljø

Læs mere

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt.

Protokollen fra mødet den 04. december 2012 blev godkendt. Protokollen fra mødet den 11. december 2012 blev godkendt. 13.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Sekretær Dan Christensen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe Dypevåg Direktør

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 24. juni 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 24. juni 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen 14.06. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 24. juni 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018

Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018 Hovedbestyrelsesmøde 7. august 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 7. august 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018

Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Hovedbestyrelsesmøde 2. oktober 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 2. oktober 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom

Læs mere

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen.

Erik Piilgaard bød Karin Jørgensen velkommen i bestyrelsen. 12.01.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter Kragballe Birthe

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Leo Kristensen Aase Andersen Arne Olesen Henny Rasmussen Michael

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018

Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018 Hovedbestyrelsesmøde 7. november 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 7. november 2018 Tid 17.30 20.15 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte

Læs mere

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 6. Juni 2016, kl. 15.30, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: Formand Joan Nielsen (JN) Næstformand Steen Johansen (SJ)

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 1. b. Valg af referent 2.a Kort opfølgning på mødet fra d.23 maj 2.b Gennemgang af projektet for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 19. oktober 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Gunnar Sørensen Leo Kristensen Arne Olesen Henny Rasmussen Hans

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Næstformand Dan Christensen 14.11. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 11. november 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. juni 2018 Tid 17.30 22.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 15. december 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia

BOLIGKONTORET FREDERICIA. Referat fra bestyrelsesmødet. Onsdag den 23. august 2017, kl på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia BOLIGKONTORET FREDERICIA Referat fra bestyrelsesmødet Onsdag den 23. august 2017, kl. 17.00 på kontoret, Vesterbrogade 4, 7000 Fredericia Indkaldt til mødet: Lis Gregersen, Flemming Lorenzen, Lone Hartung,

Læs mere

Gadehavegård - Fysisk helhedsplan - Beboerinddragelsesproces Beboerinformationsmøde Velkommen til beboerinformationsmøde!

Gadehavegård - Fysisk helhedsplan - Beboerinddragelsesproces Beboerinformationsmøde Velkommen til beboerinformationsmøde! Velkommen til beboerinformationsmøde! Aftenens program 19.00 Velkomst v/ afdelingsbestyrelsen 19.10 Præsentation af den kommende beboerinddragelsesproces 20.00 Spørgsmål 20.15 Tilmelding til workshops

Læs mere

Bygge udvalgets rolle og ansvar

Bygge udvalgets rolle og ansvar Bygge udvalgets rolle og ansvar Velkommen i byggeudvalget Din boligafdeling skal gennemgå en omfattende renovering støttet af Landsbyggefonden. En plads i byggeudvalget giver dig mulighed for at få indflydelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. Side 202/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. januar 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen, Gunnar Sørensen,

Læs mere

Frederiksberg Kommune Att.: Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Att.: Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade Frederiksberg Frederiksberg Kommune Att.: Birgit Garval Frederiksberg Rådhus Bygge-, Plan- og Miljøafdelingen By- og Miljøområdet Smallegade 1 2000 Frederiksberg Frederiksberg forenede Boligselskaber 3104-8/0051 Grønlandsgård

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 15. august 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 13. juni 2016. 2. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019

Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Hovedbestyrelsesmøde 5. marts 2019 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. marts 2019 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Gitte Andersen

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Godkendelse

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Åhaven. Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent Velkommen til orienterende møde, vedr. helhedsplan. Dagsorden: 1.a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om i gangsætning af helhedsplan for afdelingen, hvad kommer der til at ske. Skønnet

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2018, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2018, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 13. august 2018, kl. 16,30. Side 1/7 Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 11. juni 2018. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde mandag den 14. december 2015, kl. 17.00 i Kvartershuset, Roskildevej 63, 1. Inviterede Laurits Roikum, Bjørn Kalmark Andersen, Hanne Wolf Stephensen, Poul Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 22. december 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 18. december 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Netværkskonference. Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus

Netværkskonference. Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus Netværkskonference. Kom i dialog med bygherrer, rådgivere og entreprenører i Aarhus Planer for kommende nybyggeri og renoveringsprojekter i Boligforeningen Århus Omegn. Ved Direktør Leif Jensen og Projektchef

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. Side 209/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 09. februar 2015, kl. 16.30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Michael Jørgensen Henny Rasmussen Gunnar Sørensen Hans Jørgen

Læs mere

Bygge Pixen. Din guide til byggesager i afdelingen

Bygge Pixen. Din guide til byggesager i afdelingen Bygge Pixen Din guide til byggesager i afdelingen 1 2 Indhold Hvad kan du bruge ByggePixen til? > En ny byggesag i afdelingen > Din rolle i byggesagen > Samarbejdspartnernes roller og ansvar > Side Hvad

Læs mere

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. 31 49 64 11 Glostrup, den 30.08.2010 SA

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Referat Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00

Bestyrelsesmøde. Mødedato: 7. november Klokken : 17.00 Bestyrelsesmøde 1 Mødedato: 7. november 2016. Klokken : 17.00 Bestyrelsen: init.: Formand Claes Jensen CJ Næstformand Herdis Larsen HL Best.medlem Kirsten Boeriis Nielsen KBN Best.medlem Frederik Schrøder

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 10. oktober 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

Opretning af den kommunale bygningsmasse, Engstrandskolen. Projekt nr. 3153. Bevillingsansøgning 386473

Opretning af den kommunale bygningsmasse, Engstrandskolen. Projekt nr. 3153. Bevillingsansøgning 386473 Pkt.nr. 18 Opretning af den kommunale bygningsmasse, Engstrandskolen. Projekt nr. 3153. Bevillingsansøgning 386473 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Ejendoms og Arealudvalget, at anbefale

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. juni 2018, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 23. april 2018. 2. Forretningsorden for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. marts 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. december 2018, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. december 2018, kl. 16,30. Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. december 2018, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 08. oktober 2018. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: Debatpunkter: Orienteringspunkter: Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Dagsorden for bestyrelsesmøde nr. 153, mandag den 11. november 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR

«Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR «Selskab_Navn» VEDTÆGTER FOR Vedtægter For Boligforeningen Fredensbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er: Boligforeningen Fredensbo Stk. 2. Organisationen har hjemsted i

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. august 2015, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Henny Rasmussen Aase Andersen Arne Olesen Allan Kirch Pedersen

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Hans Jørgen Christensen Leo Kristensen Aase Andersen

Læs mere

Protokol af møde den 10. november 2015 blev godkendt.

Protokol af møde den 10. november 2015 blev godkendt. 15.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 15. december 2015 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde

ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF HORSENS. Referat fra bestyrelsesmøde ARBEJDERNES ANDELSBOLIGFORENING AF 1938 - HORSENS Referat fra bestyrelsesmøde Mandag den 14. maj 2018, kl. 17.30 på kontoret, Kongensgade 25, 8700 Horsens. Indkaldt til mødet: Poul Erik Rasmussen, Leif

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. februar 2017 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. februar 2017 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.02 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. februar 2017 kl. 18.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 9. januar 2018

Hovedbestyrelsesmøde 9. januar 2018 Hovedbestyrelsesmøde 9. januar 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 9. januar 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård mandag den 2. oktober

Læs mere

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark.

1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Den Almene Andelsboligforening Eskemosepark. I det følgende Eskemosepark. Boligorganisationen har hjemsted i Birkerød, Rudersdal Kommune.

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. Vioe024@foa.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 urj@bffjordblink.dk Tina C. Kristiansen

Læs mere