Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab."

Transkript

1 VÆRDIREGELSÆT Lergravsparkens Skoles værdigrundlag og handleplan. Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab. Derfor er det skolens opgave at tilrettelægge en undervisning og skabe en skoledag som rummer; Faglighed Høj faglighed for alle elever. At eleverne forbliver motiverede for at lære. At eleverne opnår faglig succes. Eleverne gøres aktive og ansvarlige i læringssituationer. At have tydelige mål for undervisningen og den enkelte elev. Tryghed og tillid Skolen skal være et trygt miljø gennem samhørighed, tillid og trivsel. Traditioner, der er med til at skabe glæde og tryghed. At dialog, information og adfærd præges af tillid og respekt. At eleverne får gode overgange i deres skoleliv. Kreativitet og fællesskab/venskab. Kreativitet i alle fag og omgivelser. At eleverne, forældre og medarbejdere oplever én fælles skole. Handling: Vi tager ansvar for vores fælles skole. Vi handler aktivt på vores værdigrundlag. Vi tager os godt af nye elever, forældre og medarbejdere med faste procedurer. Vi har omsorg for hinanden. Vi har et tæt forældresamarbejde. Vi har en effektiv og struktureret mødekultur, der er præget af ansvarlighed. Vi har et velfungerende Lærings- og resurcecenter.

2 Skolens forventninger til forældrene I Folkeskolelovens 1 står: Skolens opgave er i samarbejde med forældrene at fremme elevernes tilegnelse af kundskaber, færdigheder, arbejdsmetoder og udtryksformer, der medvirker til den enkelte elevs alsidige og personlige udvikling. I samarbejde stiller man krav til hinanden i gensidig respekt. Det tættere samarbejde omkring den enkelte elev eller klasse foregår mellem klassens lærere og forældrene. Det er målet, at samarbejdet omkring det enkelte barn og omkring Lergravsparkens Skole i almindelighed skal fremme barnets udvikling og medføre at alle børn, forældre, medarbejdere og samarbejdspartnere opnår indflydelse på og føler medansvar for undervisningen. Der er nogle forpligtelser der er fælles for alle hjemmene: at se efter hver dag, om der er meddelelser fra skolen. at se efter om penalhuset indeholder blyanter, lineal, viskelæder m.m. at sørge for der er bind om bøgerne. at sørge for at skoletasken er pakket, så de bøger, gymnastiktøj, badetøj osv, der skal bruges i dagens aktiviteter er med. at sørge for eleverne møder til tiden og har madpakke med. at sørge for eleverne er klædt på til årstiden. Normer for elevernes opførsel Eleverne skal være med til at holde orden i lokalerne ( stole op, feje, og bære skrald ud ) på skolen og i skolegården. Elever må ikke opholde sig i faglokaler uden, at der er en lærer tilstede. Eleverne, der opholder sig i skolegården uden for frikvartererne, skal altid have tilsyn af en voksen. Læreren er den sidste, som forlader lokalet. Det er lærerens ansvar at sørge for, at lyset er slukket, vinduerne er lukket, og døren er låst. Udeordning / indeordning regler ; 0.-5.kl.: Eleverne har udeordning i alle frikvarterer hele året kl.: Eleverne har udeordning fra påske til efterårsferien i alle frikvarterer og indeordning til stilleaktiviteter i alle frikvarterer fra efterårsferien til påske. Indeordning kan inddrages for en elev, klassen eller årgangen såfremt den ikke forvaltes hensigtsmæssigt. Elever kan blive i klassen i frikvarteret. Tilsyn og ansvar for eleverne påhviler den lærer, som har aftalt dette med de berørte elever. Mobiltelefoner: Mobiltelefoner skal være slukkede i undervisningstiden og til prøver. Inddragede mobiltelefoner kan afhentes på skolens kontor. Det er ikke tilladt at tage foto / filmsekvenser med mobiltelefoner på skolen og i skoletiden. I skolegården: Må man ikke sidde / kravle på murene og brandtrapper. Boldspil er ikke tilladt med læderbolde og på anviste steder. Der må kun kastes med sne i skolegården på anviste steder. Sneboldkastning sker på eget ansvar.

3 Rygning på og ved skolens område er ikke tilladt. Elever fra kl. kan med hjemmets tilladelse få udgangstilladelse i frikvarterer og mellemtimer. Øvrige elever må kun forlade skolen efter aftale med klasselæreren, lærer eller ledelsen. Elever med udgangstilladelse må ikke færdes i eller omkring naboskolerne. Samværsregler Alle børn og voksne skal vise hensyn og respekt for hinanden både i sprog og handling. På vej til skole: Ansvaret for elevernes adfærd til og fra skole påhviler hjemmet. Skolepatruljernes vejledninger skal altid følges. På skolen: Tilsynet med eleverne påbegyndes kl.7.55 Eleverne møder til tiden, veludhvilede, har spist morgenmad og medbringer skoletaske, pennalhus, idrætstøj, frokost og drikkevarer. Eleven er selv ansvarlig for sin taske, mobiltelefon og det, der medbringes. Eleven / hjemmet er erstatningspligtige over for skolens materiel og materialer. Beskadigelse af materialer / materiel meddeles straks til en lærer eller på kontoret. I tilfælde af hærværk eller grov uagtsomhed meddeles det straks kontoret / ledelsen. Elever fra bygning Ø, som skal have idræt i bygning U, må ikke holde frikvarter i bygning U eller uden for denne. Regler for idrætsundervisning. Idrætsundervisningen er obligatorisk på alle klassetrin. I idrætstimerne skiftes til idrætstøj. Efter hver idrætstime er badet obligatorisk. Det vil sige, at elever ikke deltager i idrætsundervisningen uden at gå i bad bagefter. Hvis en elev af religiøse årsager ikke må vise sig nøgen, kan der i enerum skiftes til badetøj. Elever, der ikke kan deltage i idrætsundervisningen, ( på grund af sygdom, skader eller andet ) laver lektier eller andre opgaver i et af ledelsen anvist lokale. I indskolingen sidder eleven i naboklassen. Eleverne sidder ikke og kigger på i idrætstimerne. Hvis en elev har fodvorter, der smitter, deltager eleven i idrætstimen med idrætssko/strømper. I badet kan eleven have en plastikpose om foden. Alle smykker skal tages af eller dækkes af sportstape/plaster. Alle smykker, værdisager og mobiltelefoner afleveres til læreren ved undervisningens start, hvorpå de låses inde og først udleveres ved undervisningens afslutning. Udgangsregler for kl. Udgangstilladelse kan kun træde i kraft når elevens forældre har underskrevet Udgangstilladelsen. Elever med udgangstilladelse skal vise hensyn til andre mennesker og omgivelserne. Når en elev har fået udgangstilladelse, fraskriver skolen sig ethvert ansvar for skader, som eleven pådrager sig under sit udgang. Udgangstilladelsen kan inddrages såfremt skolen skønner at eleven ikke kan forvalte udgangstilladelsen ansvarligt.

4 Der er indgået en aftale mellem de 2 skoler Skolen på Amagerbro og Lergravsparkens Skole; Elever med udgangstilladelse må IKKE færdes i og omkring naboskolerne. Dette gælder i skoletiden ( = skolernes åbningstid det vil sige hverken i fritimer, mellemtimer, undervisningstimer eller frikvartererne. ) Ønsker en elev at besøge en naboskole, skal eleven henvende sig på skolens kontor. Lergravsparkens Skoles handlingsplan for god trivsel - mod mobning Lergravsparkens Skole afspejler det mangfoldige samfund, der omgiver den i nærmiljøet. Vi forsøger at skabe en åben og tolerant atmosfære - en rummelig skole med engagerede børn og voksne. Skolen skal være et sted hvor alle trives godt og med hinanden. Skolen skal danne ramme om fællesskaber og være fri for mobning, og der skal være de bedst mulige fysiske, psykiske og æstetiske rammer. Med denne handlingsplan ønsker vi at forpligte alle, voksne og børn, til at reagere straks på mobning, uansat hvem der er offer, medløber eller den der mobber. Lergravsparkens Skoles definition på mobning : Mobning er en eller gentagne krænkende handlinger, der overskrider den enkeltes grænser indebærer en ubalance i magtforholdet mellem den/dem, der mobber og den, der bliver mobbet er et socialt fænomen, der involverer to eller flere personer. (Dansk Center for Undervisningsmiljø) Tiltag på skoleniveau : Forældre og lærere støtter eleverne i at udvikle sociale kompetencer og ansvarlighed. Forældre og lærere har ansvar for elevernes trivsel. At der afholdes årlige trivselsdage på skolen. At elevrådet og KESO (elevernes sikkerhedsorganisation) inddrages aktivt. Tiltag på klasseniveau : Lærerteamet omkring en klasse skal sammen med forældrene være med til at udvikle elevernes sociale kompetencer og ansvarlighed. Lærerteamet omkring en klasse skal være med til at skabe rammer, så eleverne trives. Klassen udarbejder årligt sociale spilleregler for klassen for trivsel og mod mobning. Alle i og omkring klassen har pligt til at tage problemer op ad hoc. Årlige skole/hjem samtaler hvor der blandt andet tales om elevens trivsel. Hvis en elev mobbes: Lærerteamet om klassen underrettes og tager sig af eleven. Lærerteamet er ansvarlig for at hjælpe eleven i samarbejde med klassen. Elevens forældre underrettes hurtigst muligt. Elevens forældre inddrages i de tiltag, lærerteamet og klassen foretager for at støtte eleven. Efter behov inddrages ledelsen, skolepsykolog, sundhedsplejerske og/eller andre relevante parter. Lærerteamet omkring klassen er ansvarlige for løbende evaluering, indtil eleven igen trives i klassen. Klassens forældre orienteres, hvis lærerteamet vurderer, at det er gavnligt for elevens og klassens trivsel

5 Hvis en elev mobber: Lærerteamet omkring klassen underrettes og tager en samtale med eleven. Elevens forældre underrettes hurtigst muligt. Elevens forældre inddrages i de tiltag, lærerteamet foretager. Efter behov inddrages ledelsen, skolepsykolog, sundhedsplejerske og/eller andre relevante parter. Lærerteamet omkring klassen er ansvarlige for løbende evaluering. Klassens forældre orienteres, hvis lærerteamet vurderer, at det er gavnligt for elevens og klassens trivsel Hvis problemerne ikke løser sig, kan det blive aktuelt med er andet undervisningstilbud. Hvis en elev bliver mobbet af en voksen: Hvis en voksen får kendskab til, at en anden voksen mobber en elev, gives den viden videre til skolens ledelse. Ledelsen er ansvarlig for at orientere elevens forældre og for at tale med eleven. Eleven kan fortælle sine forældre om mobningen, hvorefter forældrene kontakter skolens ledelse. Eleven kan fortælle om mobningen til en lærer, som eleven stoler på, eller til skolens ledelse. Efter behov kan andre relevante parter inddrages. Skolens ledelse kontakter den voksne og løser problemet. Man har ret til hjælp, hvis man bliver mobbet. Det betyder at - læreren skal tage det alvorligt, hvis en elev siger, at han/hun bliver mobbet. - vi fortæller det til læreren, hvis nogen bliver mobbet. Man skal tale pænt til hinanden, det betyder at -vi ikke må sige noget grimt/drillende om hinandens udseende. -vi ikke må hviske om hinanden. -vi ikke må kalde hinanden for øgenavne. -vi ikke må sige tinge der gør andre kede af det. Man skal behandle hinanden ordentligt, det betyder - at vi passer på hinanden. - at vi passer på hinandens ting. - at vi ikke må true hinanden. - at vi ikke må slå, sparke eller gøre noget som gør ondt på andre. - at vi ikke må ignorere eller udelukke hinanden. Man må kun drille for sjov og skal holde op, når nogen siger stop. Det betyder - at vi skal høre godt efter, hvad de andre siger og måden det bliver sagt på. - at vi siger undskyld, hvis vi kommer til at drille uden at de andre vil have det.

5. udgave LPS januar 2012

5. udgave LPS januar 2012 5. udgave LPS januar 2012 Undervisningens organisering. Skolen følger kommunens vejledende timefordelingsplan. Evt. ændringer i timefordelingsplanen tilknyttet den pædagogiske selvforvaltning er skolelederens

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf HUMLEBÆK SKOLE Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige

Læs mere

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik September 2016 VÆRDIREGELSÆT OG MOBBEPOLITIK Indhold Værdiregelsæt... 2 Skolens værdiregelsæt for den gode tone og fremtoning.... 3 Mobbepolitik... 4

Læs mere

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik

Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik Nyborg Heldagsskoles værdiregelsæt og mobbepolitik Revideret maj 2018 VÆRDIREGELSÆT OG MOBBEPOLITIK Indhold Værdiregelsæt... 2 Skolens værdiregelsæt for den gode tone og fremtoning.... 3 Mobbepolitik...

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige skolegang.

Læs mere

ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019

ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019 1 ANTIMOBBESTRATEGI TOFTEVANGSKOLEN OPDATERET JANUAR 2019 Dette dokument indeholder tre elementer, der tilsammen beskriver s antimobbestrategi og arbejde med at sikre et godt læringsmiljø med fokus på

Læs mere

Værdiregelsæt for Kalbyrisskolen

Værdiregelsæt for Kalbyrisskolen Værdiregelsæt for INDHOLD 1. Skolens profil 2. Skolens værdier 3. De gensidige forventninger 4. Skolens principper 5. Trivsel og antimobbestrategi 6. Ordensreglerne 7. Sanktionerne 8. De praktiske forhold

Læs mere

Værdiregelsæt på Holmebækskolen

Værdiregelsæt på Holmebækskolen Værdiregelsæt på Holmebækskolen Formål med værdiregelsæt Formelt set stilles der krav om, at alle folkeskoler skal udarbejde et værdiregelsæt jf. Bekendtgørelse om fremme af god orden i folkeskolen. Ifølge

Læs mere

Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010

Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010 Engesvang Skoles værdiregelsæt 2010 Lov nr. 534: Præcisering af ansvarsforholdene i folkeskolen. Engesvang skoles værdiregelsæt indeholder følgende: 1) Indledning, opbygning, indhold 2) Skolens værdigrundlag,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING... Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 DIALOG FORPLIGTENDE FÆLLESSKAB ØJE FOR DEN ENKELTE... 3 FORUDSÆTNINGER OG MÅL... 3 DEFINITION AF MOBNING... 3 HVAD GØR VI FOR AT FOREBYGGE MOBNING... 3 LÆRERNES

Læs mere

Principper for trivsel

Principper for trivsel Principper for trivsel Indledning Skolens opgave er at skabe de bedst mulige rammer for elevernes faglige og sociale indlæring. Dagligdagen på Finderuphøj Skole skal være præget af tryghed, ligeværd, anerkendelse,

Læs mere

Velkommen side 2. Skolens værdigrundlag og vision side 2. Samværs- og ordensregler side 4

Velkommen side 2. Skolens værdigrundlag og vision side 2. Samværs- og ordensregler side 4 Holmegaardskolen Princip A Indhold Velkommen side 2 Skolens værdigrundlag og vision side 2 Samværs- og ordensregler side 4 Anvendelse af foranstaltninger Mobiltelefoner, legetøj Generelle forventninger

Læs mere

Ødsted Skole anvender følgende redskaber til optimering af trivsel og forebyggelse af mobning:

Ødsted Skole anvender følgende redskaber til optimering af trivsel og forebyggelse af mobning: Trivselsplan Trivsel På Ødsted Skole er de gode relationer omdrejningspunktet for at trives i fællesskabet. Vi lægger vægt på den enkeltes deltagelse i og ansvar for fællesskabet. Ødsted Skole anvender

Læs mere

Værdiregelsæt og ordensregler 2017

Værdiregelsæt og ordensregler 2017 Værdiregelsæt og ordensregler 2017 Skolen på Islands Brygge Skolens Grundværdier Fællesskab, mestring og glæde, respekt og tillid Vores fællesskaber bygger på forpligtende samvær, hvor vi har medansvar

Læs mere

Cosmosskolens værdiregelsæt og ordensregler. Værdiregelsæt for Cosmosskolen

Cosmosskolens værdiregelsæt og ordensregler. Værdiregelsæt for Cosmosskolen Cosmosskolens værdiregelsæt og ordensregler. Da Cosmosskolen er mangfoldig med 2 klubtilbud og 3 skolematrikler inkl. SFO består Cosmosskolens værdiregelsæt og ordensregler dels af et overordnet værdiregelsæt

Læs mere

Trivselspolitik, Østskolen

Trivselspolitik, Østskolen Vedtaget i skolebestyrelsen 12-01-2015 Formål: Vi på Østskolen ønsker med denne trivselspolitik at fremme arbejdet med trivsel på skolen, og dette skrift er tænkt som en platform for trivselsindsatsen,

Læs mere

Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan

Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan Indhold Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan... 1 Vestbjerg Skoles Antimobbehandleplan... 2 Formål... 2 Definition af mobning... 2 Negative handlinger... 2 Forebyggende

Læs mere

Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018

Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018 Antimobbepolitik for Rosenkilde Skole Februar 2018 Vi vil med vores antimobbepolitik sikre elevernes trivsel i deres skolegang på Rosenkilde Skole. Den skal hjælpe os med at skabe læringsmiljøer, der sikrer,

Læs mere

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang

Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Princip for forældres deltagelse og samarbejde omkring skolens liv og barnets skolegang Formål: Forældrenes deltagelse i barnets skolegang skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar

Læs mere

Trivselsplan Fællesskabets skole Trivsel Elevernes trivselsmåling Samværsregler Fællesskabsdag Legepatrulje Andre fællesskaber

Trivselsplan Fællesskabets skole Trivsel Elevernes trivselsmåling Samværsregler Fællesskabsdag Legepatrulje Andre fællesskaber Trivselsplan Trivsel På Ødsted Skole er de gode relationer omdrejningspunktet for at trives i fællesskabet. Vi lægger vægt på den enkeltes deltagelse i og ansvar for fællesskabet. Der arbejdes kontinuerligt

Læs mere

Antimobbestrategi for Glyngøre skole

Antimobbestrategi for Glyngøre skole Antimobbestrategi for Glyngøre skole Baggrund: Formål: Målsætning: På Glyngøre skole har vi fokus på trivsel og ønsker fortsat at fremme denne. Det betyder for os, at alle børn skal trives og opholde sig

Læs mere

Velkommen i skole Dansk

Velkommen i skole Dansk Velkommen i skole Dansk Favrskov Kommune Her kan du og dine forældre få information om det at gå i skole i Danmark. Enkelte punkter kan være forskellige fra skole til skole, så spørg din lærer, hvis du

Læs mere

Ordensregler. til SB-møde 26/5-05

Ordensregler. til SB-møde 26/5-05 Ordensregler til SB-møde 26/5-05 Indhold: Værdigrundlag... 3 Skolens værdigrundlag... 3 Værdigrundlag for skolens orden... 3 Definitioner... 3 Tryghed... 3 Respekt... 3 Skolens område... 3 Regler... 3

Læs mere

Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet

Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet Antimobbestrategi for Ordblindeinstituttet Fællesskab, rummelighed, gensidig respekt, tillid og tryghed er væsentlige elementer i Ordblindeinstituttets værdigrundlag. På Ordblindeinstituttet accepterer

Læs mere

Værdiregelsæt for Brovst Skole

Værdiregelsæt for Brovst Skole Værdiregelsæt for Brovst Skole Indhold Værdiregelsæt for Brovst Skole... 1 Antimobbeplan... 4 Ordensregler... 7 Mobilpolitik... 7 Skolebestyrelsens forventninger til læringsparate elever... 8 Sorgplan

Læs mere

Forventningsbrev for Vanløse Privatskole

Forventningsbrev for Vanløse Privatskole Forventningsbrev for Vanløse Privatskole Skolens grundholdninger Vanløse Privatskole er en mindre, lokal skole med et overskueligt skolemiljø. Skolens og skolefritidsordningens pædagogiske virksomhed bygger

Læs mere

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik)

Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Anti mobbe strategi Trivselsplan for Klostermarksskolen (Se også skolens trivselspolitik) Klostermarksskolens værdigrundlag Hjerne og hjerte Vi vil være en god og dynamisk skole for elever og personale

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi

Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi Karen Blixen skolens anti- mobbestrategi Hvad er vores vision? Hvor skal værdiregelsættet lede os hen? Vi ønsker en skole hvor alle trives, og hvor alle er trygge ved at være. Vi tager ansvar for hinanden,

Læs mere

Trivselspolitik for Vejlebro

Trivselspolitik for Vejlebro Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2. Ordensregler 3. Handleplan mod mobning 4. Elever der forstyrrer undervisningen 5. Mulighed for særlige tiltag 1. Formål Trivselspolitik for Vejlebro Med trivselspolitikken

Læs mere

Ordensregler på Mølholm Skole.

Ordensregler på Mølholm Skole. Ordensregler på Mølholm Skole. Uddrag af visioner for Mølholm Skole. På Mølholm Skole vil vi trivsel for alle. På Mølholm Skole skal tryghed, humor og de fysiske rammer medvirke til, at alle føler tilknytning.

Læs mere

Bryndum Skoles antimobbestrategi

Bryndum Skoles antimobbestrategi Bryndum Skoles antimobbestrategi God trivsel er en forudsætning for børns læring og udvikling Skolens overordnede mobbepolitik er klar: Vi vil overhovedet ikke tolerere mobning på Bryndum Skole Bryndum

Læs mere

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Et godt sted at være Et godt sted at lære for alle Skolen arbejder til stadighed på, at styrke hvert barns selvtillid, samarbejdsevne og mellemmenneskelige forståelse.

Læs mere

Skolens ordensregler vedtaget af skolebestyrelsen marts 2011

Skolens ordensregler vedtaget af skolebestyrelsen marts 2011 Skolens ordensregler vedtaget af skolebestyrelsen marts 2011 Indhold: A: Formål B: Værdibaggrund C: Overordnede grundregler D: 10 grundregler E: Særregler Formål: Et godt arbejdsmiljø for alle er en forudsætning

Læs mere

Hurup Skoles. Trivselsplan

Hurup Skoles. Trivselsplan Hurup Skoles Trivselsplan Dato 12-03-2014 Trivselsplan for Hurup Skole og SFO: Alle både forældre, ansatte og elever har et medansvar for trivslen på skolen. Vi arbejder for, at eleverne lærer at respektere

Læs mere

Thorstrup Skole. Mobning er et forsøg på at skade en anden person og udelukke denne person fra fællesskabet. For eksempel en bestemt elev i klassen.

Thorstrup Skole. Mobning er et forsøg på at skade en anden person og udelukke denne person fra fællesskabet. For eksempel en bestemt elev i klassen. Thorstrup Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er et forsøg på at skade en anden person og udelukke denne person fra fællesskabet. For eksempel en bestemt elev i klassen. Mobning kan ske ved, at en bestemt person

Læs mere

Skolen på Sønderagers trivsels- og antimobbestrategi

Skolen på Sønderagers trivsels- og antimobbestrategi Skolen på Sønderagers trivsels- og antimobbestrategi Strategien inddeles i 1) Indledning og baggrund 2) Mål for Skolen på Sønderagers trivsels- og antimobbestrategi 3) Definition på mobning 4) Digital

Læs mere

Trivselspolitik for Slangerup Skole. 1. Skolen. 2. Klassen. 3. Skole-hjem-samarbejde. Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole

Trivselspolitik for Slangerup Skole. 1. Skolen. 2. Klassen. 3. Skole-hjem-samarbejde. Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole Trivselspolitik for Slangerup Skole På Slangerup skole er trivsel en del af grundlaget for at sikre alle elever den bedst mulige læring. 1. Skolen Ordens- og samværsregler på Slangerup Skole Man kan sige,

Læs mere

Hyllehøjskolens codex /2017

Hyllehøjskolens codex /2017 Hyllehøjskolens codex 1 2016/2017 - en plan for hvordan vi arbejder frem mod det bedst mulige lærings - og arbejdsmiljø Formål med handleplanen Skolebestyrelsen, forældrerådene, ledelsen og medarbejderne

Læs mere

Værdiregelsæt for Sønderbroskolen

Værdiregelsæt for Sønderbroskolen Værdiregelsæt for Sønderbroskolen Sønderbroskolens værdiregelsæt har til formål at beskrive hvilke fælles værdier og grundlag, som vi ønsker, skal være en del af vores daglige virke. Værdiregelsættet og

Læs mere

Anti-mobbestrategi. Til elever og forældre på alle afdelinger. Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri.

Anti-mobbestrategi. Til elever og forældre på alle afdelinger. Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri. Anti-mobbestrategi Til elever og forældre på alle afdelinger Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri. Måske er indholdet af denne lille folder ikke aktuelt for dig og dine forældre

Læs mere

Skolebestyrelsens principbeslutning

Skolebestyrelsens principbeslutning HER ER VI GODE VED HINANDEN Her er vi gode ved hinanden er Gjern Skoles trivselspolitik/antimobbestrategi. Formålet med strategien er løbende at have fokus på den enkelte elevs trivsel i fællesskabet,

Læs mere

Værdiregelsæt og antimobbestrategi for

Værdiregelsæt og antimobbestrategi for Værdiregelsæt og antimobbestrategi for Vildbjerg Skole Værdiregelsæt Skolens værdier - Det forstår vi ved værdien, sådan tager vi ansvar, og det skal værdien fremme: Første værdi Vi passer på hinanden

Læs mere

SKOLENS ORDENSREGLER

SKOLENS ORDENSREGLER SKOLENS ORDENSREGLER Generelle indendørsregler (Bilag til husorden på Stoholm Skole) - Jeg respekterer skolens husorden. - Færdsel på gangene foregår på gå-ben. - Når undervisningen starter, går jeg hen

Læs mere

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse August 2011 Vissenbjerg Skoles værdigrundlag Vissenbjerg Skole ønsker at være en god og tryg skole - en skole

Læs mere

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever LERBJERGSKOLEN Skolebestyrelsen Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever Maj 2010 Indledning Skolebestyrelsens vision er, at Lerbjergskolen er attraktiv for lokalområdet, dvs. at Lerbjergskolen

Læs mere

TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole

TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole TRIVSELSPOLITIK for Store Magleby Skole FAGLIGHED TRIVSEL LOKAL SAMMEN- HÆNGSKRAFT 1. Formål Med mottoet Vores skole - Vores ansvar arbejder vi med respekt og ansvar for hinanden, og det er den sunde fornuft,

Læs mere

Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse.

Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse. VÆRDIREGELSÆT FOR GASVÆRKSVEJENS SKOLE OG KKFO GASVÆRKSTEDET Vores værdiregelsæt er blevet til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere, ledelse og skolebestyrelse. Værdiregelsættet skal bidrage til

Læs mere

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være:

Glamsbjergskolen sammen om at lære. Det betyder, at vi vil være: Glamsbjergskolen sammen om at lære Med udgangspunkt i folkeskoleloven og de overordnede visioner der gælder for Assens Kommune ønsker vi at give vores elever de bedst mulige forudsætninger for at klare

Læs mere

Værdiregelsæt. Rolighedsskolen 2011

Værdiregelsæt. Rolighedsskolen 2011 Værdiregelsæt Rolighedsskolen 2011 Alle folkeskoler skal udarbejde et værdiregelsæt hjemlet i Bekendtgørelse om fremme af god orden i folkeskolen. Ifølge bekendtgørelsen skal værdiregelsættet bidrage til

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Trivselserklæring, Hylleholt skole

Trivselserklæring, Hylleholt skole Formål: Vi på Hylleholt Skole ønsker med denne trivselserklæring at fremme arbejdet med trivsel på skolen, og dette skrift er tænkt som en platform for trivselsindsatsen, hvor det tydeliggøres, dels hvad

Læs mere

ENDRUPSKOLEN. Antimobbestrategiplan FREDENSBORG KOMMUNE

ENDRUPSKOLEN. Antimobbestrategiplan FREDENSBORG KOMMUNE ENDRUPSKOLEN Antimobbestrategiplan FREDENSBORG KOMMUNE Indhold Indledning Definition på mobning Skolens politik Målsætning Evaluering Handleplan til lærere til forebyggelse af mobning Forældreindsats til

Læs mere

Samværsregler på Amager Fælled skole

Samværsregler på Amager Fælled skole Samværsregler på Amager Fælled skole Skolens samværsregler er udarbejdet af elever og personaler og fremlagt for Skolebestyrelsen. De vil årligt blive gennemgået og revideret, hvis det viser sig nødvendigt.

Læs mere

TRIVSELS OG ANTIMOBBEPOLITIK.

TRIVSELS OG ANTIMOBBEPOLITIK. TRIVSELS OG ANTIMOBBEPOLITIK. Formål med skolens trivsels -og antimobbepolitik Personale og elever skal oplyses om trivsels- og antimobbepolitikken på Ebberup skole. Vi tilstræber optimal trivsel for alle.

Læs mere

Trivselspolitik for elever

Trivselspolitik for elever Trivselspolitik for elever til SB-møde 26/5-05 Indhold: Værdigrundlag... 3 Skolens værdigrundlag... 3 Værdigrundlag for trivsel... 3 Læringssyn... 3 Definitioner... 3 Tryghed... 3 Respekt... 3 Ansvarlighed...

Læs mere

Kerteminde Byskoles trivselspolitik

Kerteminde Byskoles trivselspolitik Kerteminde Byskoles trivselspolitik 1. Baggrund Kerteminde Byskoles trivselspolitik bygger på folkeskoleloven og loven om undervisningsmiljø samt Kerteminde Kommunes Børne-og ungepolitik. Folkeskoleloven:

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE

VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Side 2 VELKOMMEN TIL ÅLHOLM SKOLE Børn er forskellige og de skal udfordres på forskellig måde. Det gør vi i s indskoling. Her er plads til alle, både når det gælder læring, og når det handler om at have

Læs mere

Anti-mobbestrategi. Til elever og forældre på alle afdelinger. Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri.

Anti-mobbestrategi. Til elever og forældre på alle afdelinger. Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri. Anti-mobbestrategi Til elever og forældre på alle afdelinger Sammen kan vi stoppe mobning, digital mobning og ondsindet drilleri. Måske er indholdet af denne lille folder ikke aktuelt for dig og dine forældre

Læs mere

Gennemgang af niveauer for beslutninger. Gruppeopgave. Opsummering, evaluering og afslutning

Gennemgang af niveauer for beslutninger. Gruppeopgave. Opsummering, evaluering og afslutning Gennemgang af niveauer for beslutninger - Værdier (JL) - - Principper og retningslinjer (JJ) - - Mål og rammer samt aftaler (NK) - Gruppeopgave - Fra en regel til en aftale - Opsummering, evaluering og

Læs mere

TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI

TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI Vores sted TRÆLLERUPSKOLENS ANTIMOBBESTRATEGI Formål Antimobbestrategien har til formål at understøtte vores daglige trivselsarbejde med at skabe inkluderende fællesskaber, hvor alle elever kan trives

Læs mere

Trivselspolitik på Vallensbæk Skole

Trivselspolitik på Vallensbæk Skole Trivselspolitik på Vallensbæk Skole Formålet med at tale og skrive om trivsel på skolen er fortsat at minimere mobning på skolen. Vallensbæk Skole har gennem lang tid gjort en aktiv indsats for at minimere

Læs mere

Mobbehandlingsplan for. Langebjergskolen

Mobbehandlingsplan for. Langebjergskolen Mobbehandlingsplan for Langebjergskolen Indledning: På Langebjergskolen arbejder vi kontinuerligt på at skabe det bedst mulige undervisningsmiljø og det bedst mulige sociale miljø. Dette er efter vores

Læs mere

Engesvang Skoles værdiregelsæt

Engesvang Skoles værdiregelsæt Engesvang Skoles værdiregelsæt Lov nr. 534: Præcisering af ansvarsforholdene i folkeskolen. Engesvang skoles værdiregelsæt indeholder følgende: 1) Indledning, opbygning, indhold 2) Skolens værdigrundlag,

Læs mere

Antimobbestrategi for Stjernevejskolen

Antimobbestrategi for Stjernevejskolen Antimobbestrategi for Stjernevejskolen Udarbejdet november 2011 revideret januar 2017 Formål: Elever på skolen skal leve op til skolens værdier, som de fremgår af skolens værdigrundlag. Som elev på skolen

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING. Mølholm Skole UNDERVISNINGSMILJØVURDERING Mølholm Skole 2012 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... s. 1 2. UMV... s. 2 3. Handleplan.. s. 5 4. Retningslinjer for opfølgning. s. 6 5. Links. s. 6 1. Indledning Undervisningsmiljøvurderingen(UMV)

Læs mere

Karensmindeskolens. Trivselspolitik

Karensmindeskolens. Trivselspolitik Karensmindeskolens Trivselspolitik 1 Indledning I Karensmindeskolens målsætning har vi bl.a. fokus på empati, ansvarlighed, selvværd og livsglæde. Trivselspolitikken skal ses i forhold til disse værdier,

Læs mere

Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV

Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV Langeskov SKOLE 5550 LANGESKOV Principper/retningslinier vedrørende skolens forholdsregler i forbindelse med fysiske/psykiske overgreb/trusler om overgreb mod elever og medarbejdere på Langeskov Skole

Læs mere

Antimobbestrategi. På Søndermarksskolen har vi fokus på god trivsel derfor tolererer vi ikke mobning. Indhold: Mål..Side 2.

Antimobbestrategi. På Søndermarksskolen har vi fokus på god trivsel derfor tolererer vi ikke mobning. Indhold: Mål..Side 2. Antimobbestrategi På Søndermarksskolen har vi fokus på god trivsel derfor tolererer vi ikke mobning Indhold: Mål..Side 2 Definition Side 2 Forebyggelse af mobning......side 2 Opmærksomhedspunkter ved mobning..side

Læs mere

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi gældende forældre Tåsingeskolens værdigrundlag Tåsingeskolen udvikler dygtige og glade børn i gode fællesskaber med - Liv i øjnene - Højt til himlen -

Læs mere

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole

Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August 2017 1 Gennem hele skoletiden på Aars Skole. vil vi - fremme elevernes læring, sociale trivsel og modvirke mobning - skabe et godt gensidigt

Læs mere

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi

Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi Tåsingeskolens værdiregelsæt og antimobbestrategi gældende elever Tåsingeskolens værdigrundlag Tåsingeskolen udvikler dygtige og glade børn i gode fællesskaber med - Liv i øjnene - Højt til himlen - Mod

Læs mere

TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK

TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK TIKØB SKOLE MOBBEPOLITIK HELSINGØR KOMMUNE VI ARBEJDER AKTIVT PÅ, AT TIKØB SKOLE ER EN SKOLE HVOR ALLE TRIVES VI ARBEJDER AKTIVT FOR EN MOBBEFRI SKOLE. ALLE BØRN HAR RET TIL GOD TRIVSEL TIKØB SKOLES MOBBEPOLITK

Læs mere

Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi

Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi Værdiregelsæt og anti-mobbestrategi Vision Parkvejens Skole skal være et sted hvor det er godt at lære og godt at være. ne skal blive dygtige, handlekraftige, livsduelige og motiverede for livslang læring.

Læs mere

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel.

På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. Søndre Skole På Søndre Skole går høj faglighed hånd i hånd med høj trivsel. HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Antimobbestrategi Gedved Skole

Antimobbestrategi Gedved Skole Antimobbestrategi Gedved Skole Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker at vedblive et miljø, hvor man kan udvikle sig, som er præget af tryghed, respekt, omsorg tolerance. Vores antimobbestrategi

Læs mere

Trivselsplan for Charlotteskolen

Trivselsplan for Charlotteskolen Trivselsplan for Charlotteskolen Redigeret i 2017 Trivsel på Charlotteskolen Charlotteskolen ønsker at fremstå som en skole, hvor vi alle mødes med anerkendelse og respekt og ligeværd. Vi betragter os

Læs mere

Holbæk Private Realskole

Holbæk Private Realskole Holbæk Private Realskole På vores skole går trivsel og læring hånd i hånd. Det lykkes når skole, forældre og elever i fællesskab forstår, hvilken rolle de hver især spiller, og hvilke muligheder vi sammen

Læs mere

De voksne forældre og personale på skolen

De voksne forældre og personale på skolen November 2017 Antimobbestrategi Et af Stolpedalsskolen værdiudsagn er: Læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Et godt og trygt læringsmiljø er grundlaget for at hver enkelt elev og medarbejder

Læs mere

At skabe et miljø hvor eleverne trives og udvikler deres faglige og sociale kompetencer.

At skabe et miljø hvor eleverne trives og udvikler deres faglige og sociale kompetencer. Forord På Abildgårdskolen ønsker vi at alle elever udnytter deres potentiale bedst muligt. Vi ønsker at eleverne trives i og motiveres af, det læringsmiljø som dagligt møder dem. Trivsel opleves individuelt,

Læs mere

Trivselsplan Bedsted Skole 2012 1

Trivselsplan Bedsted Skole 2012 1 Trivselsplan 1 Trivselsplan Bedsted Skole er en skole, der lægger vægt på: Ansvar, omsorg og respekt Vi arbejder for: At der er plads til alle, og vi passer godt på hinanden. Hvor alle lærer at lytte til

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen

Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Værdiregelsæt for Hærvejsskolen Indhold 1. Hærvejsskolens værdier... 1 2. Værdierne i praksis... 2 3. Ordensregler... 4 4. Hvad gør vi for at leve op til vores værdier... 4 5. Hvad gør vi ved brud på det

Læs mere

Værdiregelsæt for Vester Mariendal Skole

Værdiregelsæt for Vester Mariendal Skole Værdiregelsæt for Vester Mariendal Skole Vester Mariendal er en skole med godt 500 elever fordelt på normal- og specialklasser, hvoraf ca. 13 % har en to-kulturel baggrund. På skolen opleves elevgruppens

Læs mere

De syv Samværsbyggesten er: Respekt, Forventninger, Trivsel, Arbejdsro, Samvær, Ansvar og Samarbejde. Se skolens hjemmeside www.nymarkskolen.

De syv Samværsbyggesten er: Respekt, Forventninger, Trivsel, Arbejdsro, Samvær, Ansvar og Samarbejde. Se skolens hjemmeside www.nymarkskolen. Antimobbestrategi for Nymarkskolen Gældende fra den 1. januar 2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Målet med Antimobbestrategien er at forebygge og afhjælpe mobning og manglende trivsel

Læs mere

Brande, 2012 november

Brande, 2012 november Brande, 2012 november TRIVELSESPOLITIK FOR PRÆSTELUNDSKOLEN Værdigrundlag Præstelundskolen vil kendetegnes som en anerkendende skole hvor alle børn og unge er en del af et fællesskab i et inkluderende

Læs mere

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI

MÅLET MED VORES ANTIMOBBESTRATEGI Ørnhøj Skole HVAD ER MOBNING? Mobning er systematiske udstødelseshandlinger, der typisk opstår i fællesskaber, der mangler sammenhold eller har en lav tolerance. Konsekvensen bliver, at et barn (eller

Læs mere

På Nysted Skole har vi valgt følgende værdier

På Nysted Skole har vi valgt følgende værdier Værdiregelsæt Vision: Nysted Skole skal være en skole for alle elever i skoledistriktet. Derfor skal hverdagen bestå af et godt lærings - og arbejdsmiljø og dermed god trivsel for alle. Værdiregelsættet

Læs mere

Bakkeskolen HVAD ER MOBNING?

Bakkeskolen HVAD ER MOBNING? Bakkeskolen, skolebestyrelse, personale og ledelse har alle bidraget til Bakkeskolens antimobbestrategi. Alle har taget stilling til, hvordan vi vil forebygge og håndtere mobning. For at forstå mobning

Læs mere

Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev

Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev Herlev Kommune Børne- og Kulturforvaltningen Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 06 33 Direkte telefon 44 52 55 28 Værdigrundlag for udvikling af skolerne i Herlev Dato Journal nr. 15.3.04 17.01.10P22 Visionen

Læs mere

Livsduelige børn trives. Hillerødsholmskolen. Hillerødsholmskolens trivsels- og mobbepolitik. Faglighed og fællesskab

Livsduelige børn trives. Hillerødsholmskolen. Hillerødsholmskolens trivsels- og mobbepolitik. Faglighed og fællesskab Livsduelige børn trives Hillerødsholmskolen Hillerødsholmskolens trivsels- og mobbepolitik Faglighed og fællesskab Et godt sted at lære - et godt sted at være... Tryghed og trivsel Trivsel er i fokus på

Læs mere

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan

Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Hadbjerg skoles trivsels- og mobbeplan Et godt sted at være Et godt sted at lære for alle Skolen arbejder til stadighed på, at styrke hvert barns selvtillid, samarbejdsevne og mellemmenneskelige forståelse.

Læs mere

Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017

Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017 Sammen om TRIVSEL OG RESPEKT på Nærum Skole Dette dokument er udarbejdet af de forældrevalgte i Skolebestyrelsen på Nærum Skole, juni 2017 L FÆLLES FORSTÅELSE FOREBYGGENDE ARBEJDE / Fokus på trivsel /

Læs mere

Gældende fra den 1. august Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Forebygge mobning Stoppe mobning Leve op til punkt 4 i vores værdigrundlag

Gældende fra den 1. august Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Forebygge mobning Stoppe mobning Leve op til punkt 4 i vores værdigrundlag Antimobbestrategi for Øster Nykirke Skole Gældende fra den 1. august 2011 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Forebygge mobning Stoppe mobning Leve op til punkt 4 i vores værdigrundlag BEGREBER

Læs mere

Antimobbestrategi 2013

Antimobbestrategi 2013 God trivsel er en forudsætning for børns læring og udvikling På Nivå Skole arbejder vi bevidst med at skabe et godt læringsmiljø og en høj grad af trivsel. Skolen skal være et rummeligt sted hvor både

Læs mere

Antimobbestrategi 2018

Antimobbestrategi 2018 Antimobbestrategi 2018 Princip for mobning på Lyne Friskole På Lyne Friskole har vi nul tolerance overfor mobning. Det betyder, at når vi bliver bekendt med det, handler vi. Mobbepolitik Lyne Friskole

Læs mere

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole

Antimobbestrategi. Ganløse Skole og Slagslunde Skole Antimobbestrategi Ganløse Skole og Slagslunde Skole 1 Formål 3 Begreber 4 Forebyggende 5 Indgribende 7 Når mobning er en realitet handleplan 8 2 Formål Vi accepterer ikke mobning på vores skole. Vi vil

Læs mere

Vejle Midtbyskoles Antimobbestrategi

Vejle Midtbyskoles Antimobbestrategi Vejle Midtbyskoles Antimobbestrategi Alle børn og unge har ret til at være trygge og at være en del af det gode fællesskab. På Vejle Midtbyskole tolererer vi ikke mobning. Styrk det gode fællesskab - Definition:

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Trivselsplan for elever og personale ved Sennels Skole

THISTED KOMMUNE. Trivselsplan for elever og personale ved Sennels Skole THISTED KOMMUNE Trivselsplan for elever og personale ved Sennels Skole Mål: Vi vil fremme og værne om god trivsel i klassen og på skolen Vi vil forebygge dårlig trivsel blandt skolens elever og personale

Læs mere