Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere d Valg af ordstyrer og referent. 2. Velkommen til nye, præsentationsrunde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere d Valg af ordstyrer og referent. 2. Velkommen til nye, præsentationsrunde"

Transkript

1 Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere d Til stede: Marianne Behrens, Birthe Balle, Hannah Kluvert, Eva Funder Carstensen, Liselotte Enggaard Hansen, Lars Kirkeby, Margit Jensen, Berit Oure, Karin Loft, Lene Mortensen, Wienni Pedersen, Lisbeth Nielsen, Mette Styrbæk, Margit Kransager, Annette Orluf, Marlene Thanning Helms, Helene Nørgaard Bodil Lodahl: klinisk koordinator til stede under punktet samarbejde med skolen. Ordstyre: Liselotte Referent: Helene 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Velkommen til nye, præsentationsrunde 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Se punkter til evt. under pkt Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 5. Nyt fra klubbestyrelsen (Mette Styrbæk) -Mette har været til møde i ETF m Tina Nør Langager: Talte meget om regeringens vedtagelse af uddannelsesloft, da det berører mange som læser til ergoterapeut. Tina efterlyser cases/ergoterapeuter, som er blevet ramt af udd.loftet. -Etf s nye fokusområde: Klubben af kl. uv vil i 2017 prioritere at arbejde videre med kl. uv. ift de nye fokusområder i ETF: Kvalitet i opgaveløsningen og trivsel i hverdagen. -Årsmøde d. 27. og 28/nov i Huset i Middelfart. Rykket 2 mdr, da det skal være nyt sted samt problemer med undervisere. Næstved skulle have arrangeret. Metropol har taget over. Program fra pæd. foreligger allerede: skuespiller og sundhedsfaglig person samt Henrik Hansen holder oplæg om IRM modellen (MOHO) -Nye kontrakter: Hvordan er fordelingen mellem kommune og region. Det vil ETF gerne høre mere om. -Der skal vælges en suppleant for Mette til Klub Bestyrrelsen. Vi må gerne melde tilbage.

2 6. Studieråd (Lene Thomsen/Marlene Thanning Helms) Marlene refererer fra møde i januar: -Vedr. sidefag: sidefagslærer oplever mindre fremmøde fra studerende samt manglende indkøb af bøger mm. Kan evt. forklares i, at der ikke længere er eksamen i disse fag. Fra skolens side vil man i Ny udd forsøge at gøre mere klart overfor de studerende, hvilken betydning sidefagene har. Vil gøre sidefagene mere tydelige. Vi kan være obs på dette i klinisk undervisning. -Bekymring: de studerende kan nu undgå fx somatisk praktik ved at have udelukkende psyk. Det giver bekymring ift fremtidige ansættelser. -Studieordning: sept 2017 overgår til ny udd. Holstebro/Aarhus: man laver fælles overordnede retningslinier, men i detailplanlægningen bliver der forskelligheder. -Alle er presset på økonomi: der er mange gode tanker/drømme, som kræver at praksis ligger borgere/patienter til uden beregning. Hvad kan man virtuelt uden at man skal flytte sig? -Jeanette Lindholm er tilbage. I januar kommer Tove Lise Nielsen og Louise Møldrup tilbage med phd er. Der er herefter en forskningsforpligtigelse. Hvordan kan klinisk uv tilknyttes her? -Fastholdelsesanalyse: der er ikke større frafald end fra andre udd. Skolen har arbejdet meget for studiemiljøet. DSR forsøger at etablere et fællesskab. -Valg til studieråd: Hvert år i nov.: Lige år: Marlene, ulige år: Lene Thomsen Næste valg nov. 2017! 7. Samarbejde med skolen Bodil til stede: -Kontrakter: Ingen har kontrakter endnu, da der stadig mangler svar fra 7 steder. Der er taget kontakt til de 7 steder for at sætte gang i processen. Der afventes også endeligt svar fra regionen, da de vil have ordlyden ændret i kontrakten. Der bliver formentlig en kontrakt til kommunerne og en kontrakt til regionerne. 25 ekstra kliniske undervisningssteder søger 4. sem. Lidt mindre til 5. sem. Der er meget få der ønsker 1. og 2. sem. 6. sem. - Valg af kliniske undervisningssteder er gjort efter et bredt vue på ergoterapi og ønsker fra kliniske pladser. Der er kigget på, om der er

3 psykiatriske pladser nok. Psykiatrien har ikke fået alle de pladser de ønskede, da man bl.a. har skulle tilgodese alle ønsker fra kliniske undervisningssteder. Demens og neurorehabilitering området har haft stor prioritet. -Der skal være faste kliniske pladser til ca. 50 studerende. Ad hoc pladser: Man vil gerne stadig indføre ad hoc pladser på 3-4 steder. Der skal være et flow i, hvordan disse pladser bruges. Der er lavet et foreløbigt udkast, som man venter endeligt svar fra. Status fra ny udd.: 1. sem.: 62 studerende, idet man har flyttet 2 stand by pladser fra Holstebro. Det kan nu lade sig gøre, da det er en enhed. 2. sem.: Der mangler kliniske pladser til 1. og 2. sem. 1. sem.: 5 dage over 2 uger. 2. sem.: 1 uge ligger i 8. sem. uge, hvor stud. gerne skal prøve at være med i en intervention, afprøve undersøgelser som fx COPM el. ADL taxanomi eller de undersøgelser der anvendes på de enkelte steder. Hvad laver ergoterapeuter, hvordan arbejde vi, hvordan samarbejder vi. Ergoterapi er hovedformålet. -MRSA: Når stud. starter på udd. introduceres de til samtykkeerklæring og proceduren for og symptomer på MRSA. Nogle kliniske uv.steder skriver vedr. MRSA i velkomstbrev. -Intro af nye kliniske undervisere: Bodil ved det ikke. Vil undersøge det nærmere. -Praktikportalen: De studerende må prioritere 7 steder mod tidl. 5 steder. Hvis man ikke får et af de 7 steder, får man point med til næste periode. Et klinisk undervisningssted kan nu kun tilgodeses en gang. Det er stadig muligt at få 2 psykiatriske kliniske undervisningsperioder el 2 somatiske, da der er færre psykiatriske pladser og stud. skal have mulighed for at tone deres uddannelse. Vi problematisere dette og Bodil vil tage det med videre. Det er ikke muligt at bytte pladser, da det administrativt er for tungt. De studerende introduceres til praktikportalen og at det kan give mening at prioritere, hvornår vil jeg gerne bruge min 1. prioritet. De introduceres også til, at det koster at gamble. -Prøver på ny udd.: der skal foreligge et udkast d. 17/4. Udkastet skal herefter i høring. -Arbejde med ny udd.: arbejdsgrupper (kli uv og undervisere) indkaldes til nye møder. Der skal indkaldes til nye møder i arbejdsgrupperne inden 1/6. -Temadag d. 16/5: Tema: ny udd. Via vil gerne invitere 3 kli uv til at deltage i planlægningen. Liselotte Enggård, Helene Nørgaard melder

4 sig. Hvis andre har et ønske om at være med, skrives til Marianne Hjøllund. Liselotte skriver mail til Marianne med e foreløbige 2 navne. Der er et forslag til at arbejde mere med SOLO taxanomi eller prøveformer på og 6. sem. Det er vigtigt, at der på denne temadag er klarhed over, hvad er information om ny udd. og hvad skal der arbejdes videre med/hvor kan vi som kli uv bidrage! -Semestermøder i foråret: Se yderligere på studienet. 1. og 2. sem.: 8. juni, 4. og 5. sem.: 1. juni -Mette informerer Bodil om, at vi som kli uv har kigget på Metropols håndbog om samarbejde med skolen/mødestruktur. Bodil siger ja til at blive inddraget i denne proces. Der mangler pladser til 1. og 2. sem i foråret: Bodil skriver snarest rundt pr mail. Vi er velkommen til at ringe/skrive til Bodil ,- kr. fra Etf. Hvordan skal vi bruge dem? Ved sidste møde valgte vi at kontakte Holstebro mhp at lave en fælles dag. Dette ønsker Holstebro dog ikke. Vi drøfter forskellige emner: Refleksion, E-læring/vejledning, Praktikportalen hvad kan den bruges til, SOLO-taxanomi. Der er stemning for at arbejde videre med SOLO taxanomi. Marianne Behrens spørger sygeplejerskepå AUH, som har skrevet master omkring anvendelse af SOLO taxanomi om temadag i midt/slut sept. Marianne melder tilbage til Mette. Der kan evt inviteres undervisere fra Ergoterapeut uddannelsen med. 9. Hvordan tænker vi Etf ind i forhold til studerende? Et spørgsmål som klubben af kliniske undervisere er blevet stillet af den nye formand. Nogle skoler giver udtryk for, at det ikke er deres bord. Der er enighed om, at de studerende møder det indirekte ved at være på en arbejdsplads med fx en TR. Nogle studerende introduceres til, hvad man kan bruge foreningens hjemmeside til, fx EFS eller arbejdsvilkår, etiske dilemmaer. Enkelte spørger til om de studerende er medlem og så diskuteres fordele/ulemper ved dette. Nogle har brugt det mere til 12. modul end på de tidlige moduler. 10. Evt. Udannelsesudvalg, Lisbeth Nielsen: I Via sundhed er der oprettet et sundhedsudvalg for alle uddannelser i et samarbejde mellem region og kommune, som skal mødes 2 gange årligt. Lisbeth Nielsen er udpeget til at deltage. Lisbeth refererer kort fra første møde i dec.:

5 Efter- og vidreuddannelsesområdet: foregår meget i samarbejde med aftagere. Via s økonomi: spare 100 mill. frem mod Via sundhed er ikke hårdest ramt. Sygdomsfag: fys- og ergo har købt E-læringskurser, tilhørende tests og quisser, udarbejdet på UC Lillebælt. Via er blevet akkrediteret. Kvalitetsrapport 2015: ser generelt positivt ud for Via. Uddannelsesudvalg skal fx have beskrivelse af nye prøveformer i høring. Næste møde er 10/5-17. Hvert udvalg er blevet bedt om at vælge et medlem til Advisery rebort : Lisbeth er valgt til dette. De skal arbejde med kvalitetssikring, hvor punkterne bla. er evaluering af praktik, samarbejde mellem teori og praksis og godkendelse af praktikker. Samarbejde med studievejleder: Hvordan varetager vi bedst studerendes tarv i samarbejde med studievejleder? Hvad er skolens holdning til fastholdelse af de studerende? Hvor går grænsen ift hvad vi kan tilbyde som klinisk undervisningsted? Mette spørger i klubben af kliniske undervisere, om der er nedfældet noget på andre skoler. Evt invitere studievejledere til møde eller temadag. Forslag til emne til næste møder: LIPP v/ Lisbeth, Hannah og Mette, kombineret med Mariannes diplom om Tværsektorielt samarbejde. Kan evt. kombineres med arbejdet med læringsudbytter. Studienet og praktikportalen hvad kan det? Morten Grønsted inviteres til et møde. På et senere tidspunkt evt. invitere en systemudvikler. Tværsektorielt samarbejde (Mariannes diplom)situeret læring læringsrum i det ambulante (Karins diplom)

Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016.

Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016. Referat lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus d. 7. november 2016. Sted: VIA, Hedeager 2 8200 Aarhus N Lokale: 33.12 Tid: Kl. 9.00 15.00 Deltagere: Lene Thomsen,

Læs mere

Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus

Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus 1.6.2016 Lokalt netværksmøde for kliniske undervisere ved ergoterapeutuddannelsen i Århus Mødet afholdes på VIA med udgangspunkt i fremsendte indkaldelse og dagsorden. Supervisionsgrupper Gennemføres i

Læs mere

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi

Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Referat fra Klubben for Kliniske Undervisere i Ergoterapi Dato: 10. januar 2018. Til stede : Tina Nør Langager (formand for ETF), Kristina Frank Kristiansen (formand for klubben), Mette Styrbæk Jensen,

Læs mere

Forudsætninger for indgåelse af kontrakt

Forudsætninger for indgåelse af kontrakt Forudsætninger for indgåelse af kontrakt Forudsætninger for indgåelse af kontrakt om klinisk undervisning med Ergoterapeutuddannelsen ved University College Nordjylland (UCN). Målsætningen for klinisk

Læs mere

Evaluering af kliniksteder. Rikke Lang Ingebrigtsen Lektor Radiografuddannelsen 5. februar 2017

Evaluering af kliniksteder. Rikke Lang Ingebrigtsen Lektor Radiografuddannelsen 5. februar 2017 Evaluering af kliniksteder Lektor Baggrund Overordnede rammer fra fælles procedure Kvalitetssikring af praktik i Metropol Intern procedure Kvalitetssikring af klinikforløb i Alle klinikforløb bliver evalueret

Læs mere

Du skal medbringe: Evalueringer fra studerende samt egen udfyldte selvevaluering. se vedhæftede.

Du skal medbringe: Evalueringer fra studerende samt egen udfyldte selvevaluering. se vedhæftede. REFERAT Samarbejdsmøde 23. august 2016 9:00 15:00 Sted: Metropol, Sigurdsgade 26, D023 & D033 Parkering: Foran bygninger og rundt i gaderne (Tilladelse til parkering i gården kan fås i informationen) Frokost:

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Ergoterapeutuddannelsen

Ergoterapeutuddannelsen Ergoterapeutuddannelsen, University College Syddanmark Ergoterapeutuddannelsen Samarbejde mellem Ergoterapeutuddannelsen, UC Syddanmark og kliniske undervisningssteder Lokalt tillæg til studieordning 2011-08-30

Læs mere

DAGSORDEN 2. UDG. Side 1 af 5 Samarbejdsmøde for kliniske undervisere i ergoterapi. Orientering, Debatoplæg, Beslutning, Høring

DAGSORDEN 2. UDG. Side 1 af 5 Samarbejdsmøde for kliniske undervisere i ergoterapi. Orientering, Debatoplæg, Beslutning, Høring DAGSORDEN 2. UDG. Side 1 af 5 Dato: 26/4-2016 kl. 9-15 Sted: Tagensvej 86, C142 Parkering: Foran bygning og rundt i gaderne Afbud til mødeleder: Lise Berthelsen 61674752 Frokost: Kantine/Fakta Tilstede:

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referent: Stine Ordstyrer: Sussi

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referent: Stine Ordstyrer: Sussi Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 21.11.17 Referent: Stine Ordstyrer: Sussi 1. Velkommen til nye kliniske undervisere (tildeling af mentor fra makkerpar) Marianne Grøn-Jensen: Psyk. Slagelse

Læs mere

Dagsorden: Venlig hilsen Kristina Frank Kristiansen Formand. Referat af klubbestyrelsesmøde den

Dagsorden: Venlig hilsen Kristina Frank Kristiansen Formand. Referat af klubbestyrelsesmøde den Klubbestyrelsesmøde d. 30.6.2015 kl. 10-15 Lumbyvej 11, 5000 Odense C, lokale 15 i mødecenter Fabrikken Afbud samme dag gives til Kristina på tlf. 22 35 87 37 Dagsorden: 1. Valg af referent, Annisette

Læs mere

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Til stede: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen

Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen Referat fra møde i Kvalitetskoordinationsgruppen Mødedato: Tirsdag d. 11. september 2018 Starttidspunkt: Kl. 10.00 Sluttidspunkt: Kl. 12.00 Mødested: Roskilde Lokale: RosA0.05 (glasburet ved indgangen)

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Modul 7. Udøvelse af ergoterapi og klinisk ræsonnering. Klinisk undervisning IV. November 2009

Modul 7. Udøvelse af ergoterapi og klinisk ræsonnering. Klinisk undervisning IV. November 2009 Udøvelse af ergoterapi og klinisk ræsonnering. Klinisk undervisning IV November 2009 Udarbejdet af i Holstebro Den Sundhedsfaglige Højskole VIA University College Side 1 Undervisningsplan for Ergoterapi

Læs mere

Temadag for ledere og kliniske undervisere. Work-shop spørgsmål og statements fra drøftelse. Ergoterapeutuddannelsens årlige temadag august 2016

Temadag for ledere og kliniske undervisere. Work-shop spørgsmål og statements fra drøftelse. Ergoterapeutuddannelsens årlige temadag august 2016 UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Temadag for ledere og kliniske undervisere Work-shop spørgsmål og statements fra drøftelse Ergoterapeutuddannelsens årlige temadag august 2016 Anne Karin Petersen, Praktikkoordinator

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Bo Trælund Rossen, Tomas Jacobsen, Christina Maj Nørgaard, Lene

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat af møde før klinisk undervisning Modul 12 Erg513. Mandag

Referat af møde før klinisk undervisning Modul 12 Erg513. Mandag Ergoterapeutuddannelsen University College Lillebælt Referat af møde før klinisk undervisning Modul 12 Erg513 Mandag 18.4.2016 Til stede og præsentation af de kliniske undervisningssteder. Fra de kliniske

Læs mere

Fagligt Pædagogisk udvalg

Fagligt Pædagogisk udvalg Fagligt Pædagogisk udvalg Mødedato 9. maj 2016 Starttidspunkt 12.30 Sluttidspunkt 15.00 Lokale F1.29 Mødeleder Lise Kofoed Referent Janne Bryde Laugesen Afbud Lisbeth Mähl Nielsen 1. Åbning af mødet v.

Læs mere

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december

Møde i SSKU REFERAT. Torsdag d. 22 december REFERAT Møde i SSKU Torsdag d. 22 december 2016 8.30-10.30 Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland 2. januar 2017 SSKU december 2016 (002) Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Temadag for ledere og kliniske undervisere

Temadag for ledere og kliniske undervisere UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Temadag for ledere og kliniske undervisere Godkendelse af kliniske undervisningssteder Forpligtende aftaler og samarbejde med kliniske undervisningssteder knyttet til Ergoterapeutuddannelsen

Læs mere

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune 1) Selvevaluering for klinisk undervisning for perioden august 2013-2014 2+3) 4) Selvevaluering og handleplan af læringsmiljøet

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalget

REFERAT Uddannelsesudvalget REFERAT Uddannelsesudvalget Mødetidspunkt: Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø C 3.31 Anja Kallestrup Mette

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. november 2015 kl. 10.00 14.00

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro Mødedato: Den 18. august 2014 kl. 10.00

Læs mere

1. Kliniske forløb. 2. Stedets data. Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune PH aktiv

1. Kliniske forløb. 2. Stedets data. Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune PH aktiv 1. Kliniske forløb Det kliniske undervisningssted kan opfylde kravene til klinisk undervisning i et eller flere af følgende moduler. Vi vil bede jer sætte kryds ved de forløb I mener at kunne dække som

Læs mere

Dagsorden for mødet den 22. oktober 2014 kl Studierådet ved Institut for Sygepleje

Dagsorden for mødet den 22. oktober 2014 kl Studierådet ved Institut for Sygepleje Dato & tid Den 22. oktober kl. 16.15-18 Referent Lisbeth Ahl Afbud Deltagere Studerende Signe Helmer (kasserer SSR) Studerende Sarah Vinberg Andersen (formand SSR) Studerende Liselotte Straarup Larsen

Læs mere

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov

Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd. Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Endeligt referat af møde i Det koordinerende Landsråd Onsdag den 26. marts 9.30-12.00 Psykiatrifaglig Stab, Skovagervej 2, 8240 Risskov Deltagere: Uddannelsesregion Syd Konstitueret koordinator Elisabeth

Læs mere

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00

Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Temadag på tværs Mandag den 5/10 kl. 12.00-15.00 Program 12.00-12.05 Velkomst v. Lise Kofoed - Kort præsentation af medlemmer i fagligt pædagogisk udvalg - Dagens program 12.05-12.35 Orientering om ny

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Referat af RB-møde Etf Region Syd,

Referat af RB-møde Etf Region Syd, Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde Etf Region Syd, 13.11.2017 Deltagere: Camila Mohr Nielsen,

Læs mere

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød

SSKU møde REFERAT. Mandag d. 19. september 2016 kl Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød REFERAT SSKU møde 19. september 2016 SSKU 19 09 2016 Mandag d. 19. september 2016 kl. 14.00-16.00 Lokale B1.07, Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent:

Læs mere

Ergoterapeutuddannelsen

Ergoterapeutuddannelsen Tillæg vedrørede klinisk undervisning Gældende januar 2015 Professionshøjskolen University College Nordjylland 1 1. Klinisk undervisning... 3 2. De kliniske undervisningssteder... 3 3. Fordeling af kliniske

Læs mere

Retningslinjer for modulprøve 6

Retningslinjer for modulprøve 6 Retningslinjer for modulprøve 6 0,5ECTS Formål Den studerende demonstrerer opnået læringsudbytte inden for modul 6 og afprøves i ergoterapeutisk intervention. Mål Den studerende skal præsentere viden om

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Klinisk undervisningssted - kontaktoplysninger

Klinisk undervisningssted - kontaktoplysninger Navn og adresse på klinisk undervisningssted: Ungdomspsykiatrien Afsnit U1 Smedegade 10-16 4000 Roskilde Kontaktoplysninger på leder: Afsnitsledelse Tina Fibiger Gildberg, Mailadresse: tigi@regionsjaelland.dk

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

Regionalt IT-netværksgruppemøde den 6/06 2003 kl. 9-15 på Viborg Sygeplejeskole lokale 114. Dagsorden

Regionalt IT-netværksgruppemøde den 6/06 2003 kl. 9-15 på Viborg Sygeplejeskole lokale 114. Dagsorden Regionalt IT-netværksgruppemøde den 6/06 2003 kl. 9-15 på Viborg Sygeplejeskole lokale 114 4/06-2003 Dagsorden Fremmødte: Niels Ardal Holstebro Raymond Kolbæk Viborg Birgit Mikkelsen Århus Sygeplejeskole

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødedato: Den 23. februar 2015

Læs mere

Modul 9. Psykiat. Navn: Hold: VIA UNIVERSITY PEH/TRHJ

Modul 9. Psykiat. Navn: Hold: VIA UNIVERSITY PEH/TRHJ Ergoterapeutuddannelsen i Aarhus s ------------------------------------------------------------------- Individuel Klinisk studieplan Modul 9 Psykiat trisk Ergoterapi Opdateret Februar 2014 PEH/TRHJ Navn:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15

Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 Referat af ordinær generalforsamling i EFS Dysfagi d. 9.9.15 1. Velkomst v/daniela Jakobsen Bestyrelsen anbefaler, at Lene Barslund (Etf) er ordstyrer. 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg Lene

Læs mere

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed)

Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Gør tanke til handling VIA University College Workshop vedrørende praktikplanen For praktikanter og praktikvejledere på områderne for beskæftigelse og voksne udsatte (Myndighed) Slides kan findes på: Praktik.via.dk

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor

REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor REFERAT Uddannelsesudvalgsmødet Administrationsbachelor Mødetidspunkt: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 13:30-15:30 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Hobrovej 85, 9000 Aalborg - Lokale 5.k.22 Julie

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til uddannelsesudvalget ved Bioanalytikeruddannelsen Degnevej 16 Postboks 509 6705 Esbjerg Ø T 7266 2000 E ucsyd@ucsyd.dk W ucsyd.dk EAN CVR 30 84 04 02 Referat til 13. møde

Læs mere

VIA Bioanalytikeruddannelsen

VIA Bioanalytikeruddannelsen hvad I Indikator Indeks BIO/VIA hvordan I registrerer, at I har opnået målet (Indeks BIO/VIA) Ledelse og organisering af uddannelsen Konkrete er de konkrete er hvem, der skal involveres Tid hvornår I går

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen :\Sekretær-Institut for Teknologi\Bioanalytikeruddannelsen\BIO - Uddannelsesudvalg\2016\7. april\160420 Referat af uddannelsesudvalg 07.04.2016 - GODKENDT.docx Dato & tid Referent Afbud Deltagere 7. april

Læs mere

Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Referat af møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen Filsti: P:\BIO - Uddannelsesudvalg\2009\07.12.2009\Referat af møde i Uddannelsesudvalget den 7.12.2009.docx Dato & tid Referent Afbud Deltagere 7.12.09, kl.14.00-16.00 Janne Meincke Majbritt Eckert, Grethe

Læs mere

Hvad indebærer det at være klinisk underviser/klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende?

Hvad indebærer det at være klinisk underviser/klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende? Hvad indebærer det at være klinisk underviser/klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende? Indholdsfortegnelse Indledning Rammer for den kliniske undervisers funktioner Den kliniske undervisers

Læs mere

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde

REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde REFERAT Uddannelsesudvalgsmøde Mødetidspunkt: Tirsdag den 19. november 2013 kl. 13:00-15:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Selma Lagerløfs Vej 2, 9220 Aalborg Ø 3.79 Karina Juul Sundvall

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat

DAGSORDEN. Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015. kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen. Referat Skole-praktikforum møde d. 23. februar 2015 kl. 9-12 på Social- og Sundhedsskolen Referat TILSTEDE: DORTE MAYAN HANSEN, NINA JEXEN, EVA PEDERSEN, INGE MARIE KRISTIANSEN, ANNE HØYRUP, TOVE HUSUM, RUTH SKRIVER,

Læs mere

Uddannelse: Pædagoguddannelsen i Ikast

Uddannelse: Pædagoguddannelsen i Ikast Handlingsplan for opfølgning på Studentertilfredshedsundersøgelse og Undervisningsmiljøvurdering Denne handlingsplan er udarbejdet på baggrund af resultatet af tilfredshedsundersøgelsen 2014. Processen

Læs mere

Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden

Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden Invitation til fællesskabet: Sammen om fremtiden Kære alle Som politisk formandskab er vi ved at lande sammen og i gang med at få lagt de første trædesten i vores opgavefordeling. Vi har drøftet, hvilke

Læs mere

REFERAT UCN PAU Lokalt Uddannelsesudvalg

REFERAT UCN PAU Lokalt Uddannelsesudvalg REFERAT UCN PAU Lokalt Uddannelsesudvalg Mødetidspunkt: Fredag den 25. november 2016 kl. 09:00-11:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Lerpyttervej 43, 7700 Thisted Bodil Geipel Lauritsen

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde Ergoterapeutforeningen Region Syd 15. maj 2017

Referat af Regionsbestyrelsesmøde Ergoterapeutforeningen Region Syd 15. maj 2017 Referat af Regionsbestyrelsesmøde Ergoterapeutforeningen Region Syd 15. maj 2017 Deltagere: Marianne Roth Sørensen (fra kl. 17), Jørgen Peschardt, Bo Trælund Rossen (fra kl. 17), Birthe Schultz, Lisa Roberts,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019 Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 07.02.2019 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh Dagsorden Referat

Læs mere

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted.

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted. Beskrivelse af det kliniske undervisningssted. Klinisk undervisningssted (betegnelse, adresse, by, hoved tlf. nr.) Ældre- og Handicapafdelingen Fagcenter for Socialpsykiatri Botilbuddet Vestergade Vestergade

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 26. april 2017 kl

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 26. april 2017 kl Referat Afdeling/enhed Mødedato Udarbejdet af Dokumentnavn Fysioterapeutuddannelsen, UCL 26. april-2017 SLPE 2017-04-26 Referat Uddannelsesudvalget.fys Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

Udvalgsmøde Trivselsundersøgelse foreslås afskaffet, bla. På baggrund af meldinger på MED status møder i dagtilbuddene.

Udvalgsmøde Trivselsundersøgelse foreslås afskaffet, bla. På baggrund af meldinger på MED status møder i dagtilbuddene. 2-5-2018 Ref.: Lene Pedersen Sagsnr.: 18/3 Dokument nr.: 60722/18 Dagtilbudsledermøde Fredag den 9. maj 2018, kl. 8.00 11.00. Kantinen - lille del, Rådhuset, Bytoften 2, Varde Ikke tilstede: Aase Heiselberg

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen :\Sekretær-Institut for Teknologi\Bioanalytikeruddannelsen\BIO - Uddannelsesudvalg\2015\1. juni\150710 Referat af uddannelsesudvalgsmøde på Bioanalytikeruddannelsen 01.06.2015 Dato & tid 1. juni 2015 kl.

Læs mere

Referat fra møde i Dialoggruppen Radiologisk studieretning - Radiografuddannelsen

Referat fra møde i Dialoggruppen Radiologisk studieretning - Radiografuddannelsen Referat fra møde i Dialoggruppen Radiologisk studieretning - Radiografuddannelsen Tidspunkt: Mandag den 8. maj 2017 kl. 9 14 Sted: Deltagere: Afbud: Mødelokale 30A, Sønderborg Sygehus Katrine Borg-Hansen,

Læs mere

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014

Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Referat fra årsmøde for kliniske undervisere den 5/9-2014 Arrangører: Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro Referent: Ergoterapeutuddannelsen Odense 1) Bestyrelsen præsenteres og årsrapporten bliver gået

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30

Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen. Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Referat Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Administrationsbacheloruddannelsen Journalnr.: U0160-7-04-1-13 Ref.: Lene Tetsche Dato: 17. maj 2013 Dato: 14. maj 2013 Tid: Kl. 13.30 15.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde

1/5. Dokumentnr /15 Sagsnr. 15/90. Referat til dagtilbudsledermøde. Fredag d. 25. september 2015, kl Kantinen, Borgercenter Varde Dokumentnr. 126431/15 Sagsnr. 15/90 Referat til dagtilbudsledermøde Fredag d. 25. september 2015, kl. 9.00 11.30. Kantinen, Borgercenter Varde Afbud: Aase Heiselberg Referent: Lene Pedersen Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Referat fra mødet den 10. februar 2016 kl Studierådet ved Institut for Sygepleje

Referat fra mødet den 10. februar 2016 kl Studierådet ved Institut for Sygepleje :\Users\1sge\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\FM0BV0ES\referat fra studieråd ISY møde 10 februar 2016.docx Dato & tid 10. februar 2016 Referent Lisbeth Ahl Institut

Læs mere

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017

Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Ordinær general forsamling i EFS Dysfagi d. 5. september 2017 Dagsorden for generalforsamling EFS-Dysfagi kl. 11.00 12.30 1. Velkomst v/annette Kjærsgaard 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmeudvalg

Læs mere

Temadag Onsdag d Ledelse & dokumentation & kvalitetsudvikling af ergoterapi

Temadag Onsdag d Ledelse & dokumentation & kvalitetsudvikling af ergoterapi Temadag Onsdag d. 10.11.2010 Modul 12 Teoretisk og Klinisk undervisning Ledelse & dokumentation & kvalitetsudvikling af ergoterapi Lektor Grethe E. Nielsen. Ergoterapeutuddannelsen. University College

Læs mere

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra mødet i Praktiklederforum, trin 1 mandag, den 3. marts 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30. Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeindkaldelse Mødeforum: Overordnet samarbejdsorgan for klinisk undervisning Dato: 27-03-2012 Tid: 12.30 15.30 Sted: Campus Århus N, lokale 33.11 Mødeleder: Deltagere: Afbud: Referent: Bodil Primsø Tove

Læs mere

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted.

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted. Beskrivelse af det kliniske undervisningssted. Klinisk undervisningssted (betegnelse, adresse, by, hoved tlf. nr.) Aalborg Kommune Ældre- og Handicapafdelingen Fagcenter for Socialpsykiatri Botilbuddet

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på det sidste referat.

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på det sidste referat. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på det sidste referat. 3. Meddelelser Formandskabet Uddannelseslederen (studieretningsvalg) Udvalgets medlemmer 4. Forhold omkring uddannelsen, jf.

Læs mere

Socialpsykiatrisk dag- og døgncenter. Grundlaget for godkendelse som klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende.

Socialpsykiatrisk dag- og døgncenter. Grundlaget for godkendelse som klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende. Kafferisteriet Socialpsykiatrisk dag- og døgncenter Grundlaget for godkendelse som klinisk undervisningssted for ergoterapeutstuderende. 1 Klinisk undervisning på Kafferisteriet kan foregå i følgende moduler:

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Opsamling på handlingsplan vedrørende: Opfølgning på Undervisningsevalueringer 2014 med en årlig opsummering af resultater

Opsamling på handlingsplan vedrørende: Opfølgning på Undervisningsevalueringer 2014 med en årlig opsummering af resultater Opsamling på handlingsplan vedrørende: Opfølgning på Undervisningsevalueringer 2014 med en årlig opsummering af resultater Med relation til Processtandard for god undervisning i VIA pædagoguddannelse.

Læs mere

Retningslinjer for modulprøve 9

Retningslinjer for modulprøve 9 Retningslinjer for modulprøve 9 0,5ECTS Formål Den studerende demonstrerer opnået læringsudbytte inden for modul 9 og afprøves i ergoterapeutisk indsats i et helhedsorienteret forløb med vægt på terapeutrolle

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2)

Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Referat for møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, (trin 2) Torsdag den 5. april 2018 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning afdeling Holstebro, klasselokale

Læs mere

Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017

Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat fra RB-møde mandag 23. januar 2017 Deltagere: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen Trænende terapeuter Middelfart kommune Skovgade 64, 2.sal 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Fax +45 8888 5501 Direkte telefon:8888 4663 Dato: 3. oktober 2012 Klinisk undervisning

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen

University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Marts 2015 University College Lillebælt Ergoterapeutuddannelsen Spørgeskema til studerende modul 12 Evaluering af undervisningsforløb i klinisk undervisning Klinisk uddannelsessted: Hold: Navn: Evalueringen

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for. Ergoterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Ergoterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Professionshøjskolen VIA Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato:

Læs mere

Dialogmøde i den kliniske gruppe for psykiatri

Dialogmøde i den kliniske gruppe for psykiatri Referat Dato & tid: 26.08. 2015 kl. 14-16 Sted: Metropol, Tagensvej 86, lok. C 044 Ansvarlig: Lisbet Madsen Deltagere: Inger Kuch Poulsen, Patricia Agerup, Hanne Riis, Lisbet Madsen, Anne Regitze Lind-Holm,

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

Vi vil gerne være med til at uddanne og udvikle nogle dygtige pædagoger, så I kan blive fremtidige kolleger.

Vi vil gerne være med til at uddanne og udvikle nogle dygtige pædagoger, så I kan blive fremtidige kolleger. Uddannelsesplan/praktikstedsbeskrivelse Vi er en engageret og fagligt velfunderet personalegruppe, som synes det er spændende at modtage studerende i praktik. Vores intention er, at skabe trygge rammer

Læs mere

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde

Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Mødereferat Mødedato: Onsdag den 17. marts 2010 Mødested: Campus Roskilde Socialrådgiveruddannelsen Ibsgården 222, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fraværende: Astrid Vestergård, Majbrit Berlau,

Læs mere