st. tv. 3) Godkendelse af referat fra generalforsamlingen Referatet er på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "st. tv. 3) Godkendelse af referat fra generalforsamlingen Referatet er på"

Transkript

1 Referat fra generalfrsamling beberfreningen Dambakken 7-63 Dat: 24. januar 2019 Referent: Anders Bjerre, Dambakken Antal fremmødte 22 (inkl. bestyrelsen) Dagsrden 0) Velkmmen. 1) Valg af dirigent. st. tv. Bestyrelsen freslår Lars Tpgaard, nr. 55 2) Valg af referent. Bestyrelsen freslår Anders Bjerre, nr ) Gdkendelse af referat fra generalfrsamlingen Referatet er på 4) Frmandens beretning. 5) Fremlæggelse af regnskab. 6) Fastlæggelse af kntingent. Bestyrelsen freslår fasthldelse af kntingent på 10 kr./måned 7) Indkmne frslag fra beberne indleveret inden tidsfristens udløb den 10. januar Etablering af en kasse til legesager ved sandkassen. Frslag v /nr. 19 st. Opsætning af vejledning ved strskralds cntainer. Frslag v /nr. 19 st. Vinduesvask i blkken v /besværlige vinduer genindføres. Frslag v /nr. 55 st.tv. 8) Frslag fra bestyrelsen. Ingen frslag fra bestyrelsen. 9) Valg af bestyrelsesmedlemmer til beberrepræsentatin. Anders Bjerre nr (ikke på valg). Willy R Fløe nr. 49 (genpstiller). Jens Warhøi nr tv. (genpstiller). 10) Valg af suppleanter til beberrepræsentatin. Inger Lilian Sigurbjørnssn nr. 47 st. (på valg). Charltte Ammitsbøl Jensen 55 st.th. (på valg). 11) Valg af revisr Knud Erik Pulsen nr. 11 (på valg - genpstiller). 12) Evt.

2 Referat Ad. 0. Frmanden bød velkmmen g intrducerede krt bestyrelsen. Ad. 1. Lars Tpgaard blev valgt enstemmigt. Han takkede fr valget g knstaterede at generalfrsamlingen er indkaldt med rimeligt varsel g at den dermed er beslutningsdygtig. Ad. 2. Anders Bjerre blev valgt enstemmigt. Ad. 3. Referatet gdkendt uden kmmentarer. Ad. 4. Bestyrelsen vil gerne lægge ud med at give udtryk fr, at vi er glade fr at b her, hvr der br både unge g ældre. Det er en rummelig bebyggelse med grønne mråder g legeplads. Vi br tæt på hinanden, så det er vigtigt at på vise hensyn til hinanden. Bestyrelsen har det frgangne år haft: 4 bestyrelsesmøder 2 møder med med Deas 2 møder med CEJ ejendmme + mange mails g telefnsamtaler 1 arbejdsmøde før generalfrsamling 6 nyhedsbreve Fastelavn blev aflyst bestyrelsen var på ferie Hallween blev gennemført sm sædvanligt, hvr børnene er velkmne, hvis der er lys ved døren. Juletræsfest gennemført med str deltagelse 54 persner: 30 vksne g 24 børn. Det var meget hyggeligt Ejendmmen ejes frtsat af COBO 8. Udlejningen fretages frtsat af CEJ Ejendmsadministratin via frskellige blig prtaler. De nyere ejere ønsker at drive ejendmmen videre sm udlejningsejendm. Beberfreningen har mødt repræsentant (fra CEJ Ejendmsadministratin) fr de nye de nye ejere. Der er 2 ejerlejligheder sm blev slgt under DEAS øvrige lejligheder er lejemål. Der er prettet en ejerfrening, der består af 2 ejere g Dan hs CEJ ejendmme, der står fr driften af ejendmmen. De fleste lejligheder er lejet ud fr tiden. Firmaet Kurt Svendsen Ejendmsservice har vertaget viceværtsfunktinen pr Han er tilknyttet ejendmmen i ngle timer hver uge, g kan kntaktes på Mbil Telefntid 8-15 på hverdage. Der er ikke fast træffetid på viceværtskntret. Anmeldelse af akut skade, udenfr telefn træffetid, sker til Pr Skadeservice , hvis det er upsætteligt. Det er længe siden, vi har haft så gd en vicevært sm Kurt. Han er her ikke så tit sm den frrige vicevært, men når han er her, så sker der nget.

3 Lars Tpgaard har haft en gd plevelse med udskiftning af pvaskemaskine, der blev skiftet næsten dagen efter. Det har vi ikke været vandt til. Vi har haft lidt dialg g udfrdringer med CEJ mht. pudsning af vinduer på 2. sal der ikke er tilgængelige. Bestyrelsen arbejder på at få det genindført. Er der spørgsmål m husleje, kntraktuelle frhld etc. Kntakt Camilla Bass hs CEJ Ejendmsadministratin. Tlf.nr Ngle af de gde ting, der er blevet løst i det frgangne år er, at vi har fået en ny legeplads. Pas på den g husk at lukke låget på sandkassen. CEJ har gså lyttet til at det er en gd ide at få en vedligehldelsesaftale på varmtvandsbehlderen. Der er ikke sket så meget på den grønne side. Enkelte træer er fældet. Ideen var at fælde/fjerne de gamle g plante nyt. Der er en igangværende drøftelse med CEJ m vedligehld af det grønne. Der er gennemført billigere leje af fælleshuset. Det er rart at have et sted til gæsterne. J flere der bruger fælleshuet, j større er chancen fr at prisen frbliver lav. CEJ har lavet en vedligehldelsesplan fr ejendmmen. Vedligehldelsesplanen kendes ikke fr Vi vil tale med dem g sørge fr at der bruges de midler, der er sat af pr. år. Vi vil lægge vægt på det grønne g få vinduespudsningen p at køre igen. Kurt er bedre til at slå græs end de tidligere. Der var før meget kløver i plænen, men efter græsplænen var brændt af i den varme smmer, sørgede Kurt fr at lade græsset gr så langt, at kløveren ikke km igen. Fremadrettet vil græsplænen derfr hldes lidt lang, fr at undgå ms g kløver. Frmandens frmaninger Sørg fr at yderdøre altid lukker g låser i kælderen. Det samme gælder dørene i blkken, så vi undgår ubudne gæster. Den autmatiske døråbning/lukning varer sekunder så vent lige g se døren lukke inden du går. På den måde er du med til at sikre, at der ikke smutter ubudne gæster ind. Sænk farten i bebyggelsen max 20 km i timen. Husk jeres gæster på det. Hvis man har md på det, så grib fat i flk, hvis man ser dem køre fr hurtigt. Husk at bruge vinkelspejlene. Parker kun i de afmærkede båse - g sørg fr at dine gæster gør det samme. Flisearealerne er ikke dimensineret til at hlde på. Er man utilfreds med nget m parkeringen, så kntakt persnen man er utilfreds med, hvis det ikke hjælper så kntakt CEJ ejendmme g dernæst bestyrelsen. Luk låget på sandkassen så vi undgår dyreafføring i sandkassen. Gør fælleshuset rdentligt rent efter brug. Brug affaldscntainere til det, de er tiltænkt. Skaktene g de små cntainerne i skurene er kun til hushldningsaffald. Sørg fr at lukke pserne ellers lugter det. Flasker g aviser skal i flaske-, avis cntainer. Pap, møbler, haveaffald g brandbart affald m.v. kan smides i den stre cntainer i skuret fr enden af den interne vej. Alternativt skal det køres til genbrugspladsen, Blkken 60, 3460 Birkerød. Maling, batterier, elektrnik m.v. skal depneres på genbrugspladsen.

4 Husk at smide affaldet helt ned i cntaineren, g husk at flde papkasser sammen inden de smides i. Ngle stiller affaldet ved siden af cntaineren, minded på genbrug, men det hpper ikke ned i cntaineren af sig selv. Kør det på genbrugsstatin eller giv det til genbrugsbutikker. Bestyrelsen får psat en vejledning i skuret mht. hvad man IKKE må smide i cntaineren Der kmmer snart ny affaldsrdning i kmmunen. Rudersdal kmmune har altid været langsmme, men nu skal der til at ske nget mkring affaldssrtering. Kmmunen har ikke kunnet få fat i ejeren indtil videre. Vi følger p på det, g vender tilbage, når vi ved nget m det. Der må ikke stå nget i pgangene undtagen handicap hjælpemidler Hunde skal føres i snr g husk at benytte hundepser ved hundeafføring Cykler skal i cykelstativ / skur / kælder. De skal ikke stå andre steder Er der ellers prblemer, så grib fat i vedkmmende g tal m det ellers gå til vicevært/administratr derefter bestyrelsen. Bestyrelsen vil gerne gøre lidt reklame fr bebyggelsens hjemmeside. Jens T er webmaster. Vi prøver at være up t date med referater etc. Prøv at gå ind g kigge den. Der var flere kmmentarer under frmandens beretning. Flere gav udtryk fr at det er svært at lukke låget på sandkassen. Når det er vådt udvider det sig, g det er derfr meget svært at lukke. Andre bebere samstemmede heri. Bestyrelsen tager den med viceværten. Bdil, nytilflyttet i nr. 33, havde en kmmentar til udvendigt vedligehld. Frleden dag, da hun skulle parkere længere henne, end hun plejer, gav det et rdentligt bump, da hun kørte ver et hul efter et fældet træ. Det bliver gså meget smattet, når det regner. Man kunne gdt ønske sig, at der blev lagt armeringssten. Bestyrelsen tager det p med vicevært. Frmandens beretning blev gdkendt uden yderligere kmmentarer. Ad. 5. Jens W gennemgik regnskabet. Der har været stigninger på hjemmesiden Jens T har fundet en ny udbyder, så det bliver billigere fremver. Der har været et par gaver i 2018 til vicevært g Jens T. Julefesten havde mange deltagere derfr blev det lidt dyrere. Bankudgifterne er blevet dyrere. Der var ingen spørgsmål eller kmmentarer til regnskabet, sm derfr blev gdkendt. Ad. 6. Kntingentet fasthldes på 10 krner pr. måned, g det blev enstemmigt vedtaget Ad. 7 At etablere en kasse til legesager ved sandkassen. Frslag v /nr. 19 st. Pelle, nr. 19 st. frelagde frslaget. Legesagerne ligger ver det hele, det kan ikke være i legekassen. En simpel løsning kunne være at kmme det i en kasse, fremfr at det ad åre havner i søen.

5 Bestyrelsen vil kigge på en løsning. Opsætning af vejledning ved strskralds cntainer. Frslag v /nr. 19 st. Pelle, nr. 19 st. frelagde frslaget. Willy meddelte, at det har vi efterlyst i flere i år. Bestyrelsen vil kigge på en løsning. Lillian nr. 44, synes at det er irriterende, at der ligger 6-7 flyttekasser, der ikke er fldet sammen Susanne, nr. 7 siger, at der ligger en del batterier samt glas/ mekanik på en metalhylde er dette tilladt?? Willy meddeler at batterier ikke må lægges der. De skal køres til battericntainer. Vigdis, nr. 55 frslår at hylden fjernes. Willy beder viceværten m at tømme hylderne g fjerne relen, så den ikke frister til afsætning af affald. Pelle, nr. 19 st. freslår at det udpensles, hvad der må ligges i cntaineren. Bestyrelsen vil skrive ud m, hvad der må lægges i Cntaineren. Vinduesvask i blkken v /besværlige vinduer genindføres. Frslag v /nr. 55 st.tv. Før i tiden blev svært tilgængelige vinduer i blkken vasket. Det kan man ikke længere regne med. Vinduer der kan åbnes, skal man selv vaske. Det bestyrelsen kæmper fr, er at vaskning af vinduer på 2.sal, sm er faste g sm man ikke selv kan kmme til indefra, bliver vasket af administratr. Vinduerne på 2 sal. må vinduespudserne ikke selv vaske. Det skal ske med lift, g det arbejder vi på skal ske gennem administratr. Alle andre vinduer skal man selv vaske. Ad. 8. Ingen frslag Ad. 9 Willy R. Fløe nr. 49 blev genvalgt Jens Warhøi nr th. Ad. 10 Inger Lilian Sigurbjørnssn nr. 47 st. g Charltte Ammitsbøl Jensen nr. 55 st.th. blev begge genvalgt sm suppleanter. Ad. 11. Knud Erik Pulsen nr. 11 blev enstemmigt genvalgt sm revisr. Ad. 12 Evt. Pelle nr. 19, st. har et spørgsmål til brug af fælleshus pvasketabsbakken i pvaskemaskinen virkede ikke fr et år siden er den blevet repareret? Ja, det er den blevet.

6 Knud Erik nr. 11 meddeler at det er dejligt at få gæster, men visse kmmer fr fte Brunata. Er det muligt, at de kan kmme 1 til max. 2 gange årligt? Willy frtæller at CEJ har meddelt at Brunata styrer det selv. De kmmer nrmalt 2 gange pr år, på grund af frskudt regnskabsår. Der er lavet et par fejl i 2018, g det har derfr været nødvendigt med ekstra genlæsning. Karen nr. 41 st. meddeler at i de 8 år hun har bet her, har hun ikke før plevet at Brunata kmmer så fte. Charltte nr. 55 st. spørger ind til hvrdan det går med ansøgningen til Hjertestarteren. Bestyrelsen har søgt i 2018, men fik afslag. Der bliver kun bevilliget 100 stk. årligt vi søger igen inden 1 marts Ingen yderligere kmmentarer. Ordstyreren takkede fr gd r g rden, g erklærede generalfrsamlingen fr afsluttet.

Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63

Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Dato: 22. januar 2014 Referent: Jens Tidemann, 59 st. tv. Antal fremmødte 30 (inkl. bestyrelsen) Dagsorden 1) Velkommen. 2) Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63

Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Referat fra generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Dato: 25. januar 2012 Referent: Jens Tidemann, 59 st. tv. Antal fremmødte 20 (inkl. Bestyrelsen) Dagsorden 1. Velkommen. 2. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

Hegnsloven Infografik

Hegnsloven Infografik Hegnslven Infgrafik Undgå knflikter med din nab. Sådan fungerer hegnslven: Intr De fleste fretrækker et gdt nabskab - en hyggelig snak ver hækken søndag eftermiddag g fælles løsninger på hverdagens prblemer.

Læs mere

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse Referat af generalfrsamling d. 28/6-2009 kl. 10.00, afhldt i»skvhuset«26 persner inkl. bestyrelsen var mødt. 1. Velkmst Mødet indledtes med en bid blødt brød g vres traditinelle sang. g frmanden bød velkmmen.

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

GENERALFORSAMLING REFERAT

GENERALFORSAMLING REFERAT Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING REFERAT 26. juli 2015 kl. 10.00 på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerfrening (26) ønskes

Læs mere

Voergaard Levende historie - generalforsamling

Voergaard Levende historie - generalforsamling Vergaard Levende histrie - generalfrsamling 28-10-2018 Dagsrden: Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Kurt Rasmussen. Dette vedtages. Valg af stemmetællere Jane Benn g Sara Brberg Beretning ved frmand

Læs mere

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afhldtes rdinær generalfrsamling i Ejerfreningen Frankrigshuse Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Søren Vinther Knudsen,

Læs mere

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th.

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th. A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20 1760 København V I _: I 'å : ufl IErl u ar [! lhi 11: Lr ui::til! L- 'flii i]l'l L ulr'tl-.s ur-r lrdrl.q..,ir-eir =11..* Ifi tii llil rll ffi København I 6. januar

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019 29 medlemmer deltg, bestyrelsen undtagen Mette Eis-Hansen var til stede. 1. Valg af dirigent. Søren Fynb (SF) blev valgt. Dirigenten knstaterede at generalfrsamlingen var lvligt indkaldt g derved beslutningsdygtig.

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling Referat fra Byggefreningen af 1933`s generalfrsamling Afhldt tirsdag den 15. maj 2018 på Vandrehjemmet Ahlgade 1B, 4300 Hlbæk. Deltagere/tilmeldte: 79 Organisatinsbestyrelsen: Knud Nielsen, Helle Hjrt,

Læs mere

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup Årsberetning Ved bestyrelsesfrmand Martin Hillerup Repræsentantskabs- g afdelingsmøde i Faxe Bligselskab Mandag den 22. maj 2017 kl. 19.00 1 MARTIN HILLERUP TORVEGÅRDEN 19 4640 FAXE TEL. +45 2124 3823

Læs mere

Radisen 25 år. Bestyrelse 2018: Claes, Sidsel (formand), Zdenek, Jens Balder, og Sarah

Radisen 25 år. Bestyrelse 2018: Claes, Sidsel (formand), Zdenek, Jens Balder, og Sarah Radisen 25 år Bestyrelse 2018: Claes, Sidsel (frmand), Zdenek, Jens Balder, g Sarah Radisen er hermed blevet en ung pige på femgtyve smre. Redaktinen har kigget i gamle Radiseblade g fundet artikler, sjve

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 3

HUSORDEN FOR AFDELING 3 «Lejekntr akt_selskab»«lejekntr akt_afdeling»«lej ekntrakt_lej emål» HUSORDEN FOR AFDELING 3 VELKOMMEN TIL AFD. 3 GRAVENSGADE OG SMALBYVEJ En bligafdeling med mange bebere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012 Referat af Studenterrådet ved Rskilde Universitets generalfrsamling 2012 24. nvember 2012 kl. 11.00-18.30 på RUC Åbning af Studenterrådets generalfrsamling 2012 Alle lvmæssige krav vedrørende afhldelse

Læs mere

R E F E R A T Bestyrelsesmøde:

R E F E R A T Bestyrelsesmøde: R E F E R A T Bestyrelsesmøde: Dat: 29.10.2014 Deltagere: Pul Krg, Lars Berga Rasmussen, Jhnny Gdbersen, Kent Kirkegaard, Mette Diernisse, Mads Rasmussen, Henrik Østergaard, Vinnie Hansen Fraværende: Brylle

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal REFERAT Generalfrsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslkalet på 1. sal Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab frelægges til gdkendelse 4.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt BESTYRELSESMØDE I LAG MANK Tid: Trsdag d. 28.5.2015 kl. 19 Sted: Vissenbjerghallen Til stede Pul Rasmussen, Lars B Jensen, Finn Sørensen, Lars Greve, Olaf Erichsen, Helle Besen, Trine Wenckheim, William

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Referant 43+45 Mathilde Metta Vejlauget Referat af rdinær generalfrsamling den 2. marts 2016 Velkmmen ved frmand Jens Christian. Freslår Metta Frst sm dirigent. Ingen indsigelser. Frst er dermed valgt

Læs mere

Referat generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63

Referat generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Referat generalforsamling beboerforeningen Dambakken 7-63 Dato: 26. januar 2011 Referent: Jens Tidemann, 59 st. tv. Antal fremmødte: 20 fremmødte (inkl. bestyrelsen), repræsenterende 16 lejemål Dagsorden

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO BRUGERUNDERSØGELSE PLEJEBOLIG KÆRBO Sundheds- g Omsrgsfrvaltningen Brugerundersøgelse : Plejeblig 1 Brugerundersøgelse Plejeblig Brugerundersøgelsen er udarbejdet af Epinin P/S g Afdeling fr Data g Analyse,

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler fr gdt nabskab Vi br mange mennesker i Afd. 1001 Karré 1. Vi har frskellige interesser g måder at indrette vres liv på. Fr at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager hensyn

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28. Referat Generalfrsamling fr året 2011 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 28. marts 2012 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde:

R E F E R A T. Bestyrelsesmøde: R E F E R A T Bestyrelsesmøde: Dat: 30.08.2014 Deltagere: Pul Krg, Lars Berga Rasmussen, Jhnny Gdbersen, Kent Kirkegaard, Mette Diernisse, Henrik Østergaard Fraværende: Jesper Wendelbe, Mads Rasmussen

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

Idrættens Samråd Juni 2018

Idrættens Samråd Juni 2018 Idrættens Samråd Juni 2018 Referat fra møde g besigtigelses tur i Idrættens Samråd den 12. juni 2018 Deltagere IS: Deltager sm FOU rep.: Fraværende: Deltagere HTK: Maiken Amisse, Ilknur Kekec, Allan Olsen,

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub

MjølnerSeniorernes Årsmøde. Onsdag 22. februar 2017 kl Klublokalet, Ishøj Golfklub MjølnerSenirerne MjølnerSenirernes Årsmøde Onsdag 22. februar 2017 kl. 10-12.30 Klublkalet, Ishøj Glfklub Dagsrden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 2016 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkmne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. Referat Generalfrsamling fr året 2010 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 30. marts 2011 Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af rev.

Læs mere

Labofaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse

Labofaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse HD Ejendmme Unsbjergvej 2B 5220 Odense SØ Huslejenævnet Rådhuset Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse Tlf.: 58 57 36 00 isbri@slagelse.dk www.slagelse.dk Labfaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse Baggrund

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 Dat: 21.01.2010 kl. 19:30 Sted: Bestyrelsesmedlemmer Referent: Inviterede deltagere Afbud: Birgitte Thygesen, Klampenbrgvej 12A, 2930 Klampenbrg Susanne Thrkilsen, ST

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

drøftelse og beslutning 2. 2A Status revisionsprotokol, styringsdialog, statens effektiviseringsmål (DIR) Bilag2A Beslutning:

drøftelse og beslutning 2. 2A Status revisionsprotokol, styringsdialog, statens effektiviseringsmål (DIR) Bilag2A Beslutning: Selskabsbestyrelsesmøde INSP slagterisklen, 4000 Rskilde I skal køre ind fra Jernbanegade ved nr. 21 (Rskilde Arrest), g køre frem til I møder byggepladshegnet. Her parkerer I g bliver mødt af B, sm står

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015 Undersøgelse af virksmhedernes tilfredshed med Jbcenter Esbjergs ydelser g service i 2015 Esbjerg, marts 2016 Side 1 af 13 1. Indledning Denne virksmhedstilfredshedsundersøgelse er baseret på udsendelse

Læs mere

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Tradium Kent W. Kristensen, VUC Skive-Vibrg ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København

Læs mere

REFERAT. Ordinært afdelingsmøde. afd

REFERAT. Ordinært afdelingsmøde. afd REFERAT Ordinært afdelingsmøde afd. 16-17-18 Sted: Htel Pauli Dat: 29. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: 28 bebere frdelt på 20 husstande Finn Søndergaard, frmand Jørgen M. Knudsen, næstfrmand Pul Erik

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING

REFERAT GENERALFORSAMLING Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk REFERAT GENERALFORSAMLING 27. juli 2014 kl. 10.00 på Café Ved Stranden. Alle fremmødte medlemmer, 33, af Hesselbjerg Grundejerfrening blev ønsket

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse g - referat Bestyrelsesmøde d. 01-23 2018. kl. 18.00 Dagsrdenspunkter Ca. min. debat inf beslut. Krt beslutningsreferat 1 Gdkendelse af dagsrden. 5 B Gdkendt. Ole N Ansvar 2 Referat til

Læs mere

Vedtægter for Sager der Samler

Vedtægter for Sager der Samler Vedtægter fr Sager der Samler 1 Navn Freningens navn er Sager der Samler g har hjemsted i Aarhus. 2 Frmål Freningen arbejder fr et samfund, hvr vi løser fælles udfrdringer i fællesskab. Freningens frmål

Læs mere

Faggruppelandsmøde

Faggruppelandsmøde Faggruppelandsmøde Dat: 19. - 20. maj 2015 Dagsrden: 1. Velkmst g præsentatin 2. Valg af mødeleder g referent 3. Gdkendelse af dagsrden 4. Arbejdsfællesskaber: Smatik, Det nære sundhedsvæsen, Psykiatrien

Læs mere

Referat fra interview med to ledige borgere

Referat fra interview med to ledige borgere Referat fra interview med t ledige brgere Interviews fretaget den 19. g 20. ktber 2015. Interviewfrmål: Test af indsigter g antagelser fra wrkshppen den 7. ktber 2015. Interviews fretaget af: Kristina

Læs mere

Derfor har bestyrelsen lavet et oplæg til en ny kontingentform, hvor kontingentet gradueres afhængig af, hvornår på året man indmeldes.

Derfor har bestyrelsen lavet et oplæg til en ny kontingentform, hvor kontingentet gradueres afhængig af, hvornår på året man indmeldes. Lørdag d. 14. april 2018 Htel Aarup Kr, Fyn 33 stemmeberettige. Referat generalfrsamling Valg af dirigent Peter B Valg af referent Lnnie A. Beretning Beretning 2018 Klubben Linda startede med at frtælle,

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20. Referat Generalfrsamling fr året 2012 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 20. marts 2013 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalfrsamlingen i Grundejerfreningen Højmark Onsdag d. 10. april 2013 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslkalet Frmand Simn Krhtz bød velkmmen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen freslg

Læs mere

Folkeskolereform. Kære forældre

Folkeskolereform. Kære forældre Flkesklerefrm Kære frældre Arbejdet med flkesklerefrmen i Nrddjurs Kmmune skrider hastigt frem. Flere arbejdsgrupper har afsluttet deres arbejde g udarbejdet frslag til indhldet i fremtidens flkeskle.

Læs mere

Referat Ekstraordinær Generalforsamling Ejerforeningen Mejlgade 67/69 Onsdag den 15. maj 2013 kl. 19 30 i Café Sappho, Mejlgade 71

Referat Ekstraordinær Generalforsamling Ejerforeningen Mejlgade 67/69 Onsdag den 15. maj 2013 kl. 19 30 i Café Sappho, Mejlgade 71 Referat Ekstrardinær Generalfrsamling Ejerfreningen Mejlgade 67/69 Onsdag den 15. maj 2013 kl. 19 30 i Café Sapph, Mejlgade 71 1. Valg af dirigent g referent Dirigent: Mikkel Agerbæk Referent: Christian

Læs mere

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet Dansk Selskab fr Fysiterapi 17. marts 2016 NYHEDSBREV 2/2016 Kære alle. Det er ikke så længe siden, at jeg udsendte et nyhedsbrev. Siden sidst har bestyrelsens hldt et rigtig gdt bestyrelsesseminar. Det

Læs mere

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Teknik & Miljø Plan Dat: 12-11-2015 Dialgmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Sagsnr.: 15/53176 Sagsbehandler: vpevg Referat Dialgmøde med Bligselskabet Kølvrå, Merkurkllegiet g Bligselskabet Vibrg Mødedat:

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg Mødet blev afhldt Rådhus. Fra Bligfreningen AAB: Direktør Christian Høgsbr, gruppeleder Henrik Schultz g kundechef Pia Skv. Fra Frederiksberg Kmmune: Leder af Byggeri g Arkitektur Luise Rsendahl Henriksen,

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011

Karens Minde Kulturhusforening. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 Karens Minde Kulturhusfrening Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2011 I mødet deltg: Drthe Eren Sørensen, Marianne Melby, Britta Lunnemann, Karen Larsen, Steen Eriksen, Ann Vikkelsø, Harry Ottsen.

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 11

HUSORDEN FOR AFDELING 11 «Lejekntr akt_selskab»«lejekntr akt_afdeling»«lej ekntrakt_lej emål» HUSORDEN FOR AFDELING 11 VELKOMMEN TIL AFD. 11 - STOKBROGADE OG FORTUNAVEJ En bligafdeling med mange bebere kan sammenlignes med et

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Grundejerforeningen Skovvænget. Formandens beretning, Generalforsamlingen 23. april 2017

Grundejerforeningen Skovvænget. Formandens beretning, Generalforsamlingen 23. april 2017 Frmandens beretning, Generalfrsamlingen 23. april 2017 2016 bød sm sædvanlig på mange gde plevelser på. Og endnu engang fik vi afhldt en gd smmerfest i frsmmeren. Jeg pfrdrer til at vi igen i år afhlder

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN Emne: Retningslinje fr brug af sciale medier g særligt Facebk Dat: 5. januar 2018 Sagsbeh.: Direktinen Sagsnr.: 85.10.00-G00-2-17 På baggrund af dialg med KL er der udarbejdet

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Frmandens beretning fr året 2014 Side 1 af 9 Min beretning vil i år have følgende verskrifter: Indledning Årets resultat Grønne mråder Retssager Nrdfrbrænding Sag md andelshaver Vedligehldelsesprjekter

Læs mere

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle km fran på ventelisten Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i bli.nu bli.nu fr alle FLEKSIBEL UDLEJNING NYE MULIGHEDER I DE ALMENE BOLIGOMRÅDER Fredericia Kmmune g bli.nu har indgået en aftale m nye

Læs mere

TRIVSELSPOLITIK. På Brørupskolen er alle forskellige og har behov for at blive mødt med anerkendelse og med respekt for forskelligheder.

TRIVSELSPOLITIK. På Brørupskolen er alle forskellige og har behov for at blive mødt med anerkendelse og med respekt for forskelligheder. TRIVSELSPOLITIK Medarbejdernes indsats: Alle elever på Brørupsklen skal pleve sig sm deltager i et fællesskab præget af glæde g tryghed ved mødet med sklens vksne samt med klassekammerater g andre børn.

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Søndag den 29. januar kl. 10-16 Mødeleder: Sigrid Referent: Marie Tilstede: Sigrid, Mette, Fie, Jnas, Niels, Mads. Afbud: Anders, Frederik (Sekretariat: Nina, Karina

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

Referat fra generalforsamling 23. marts 2019 kl i Landal Sea West. Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107

Referat fra generalforsamling 23. marts 2019 kl i Landal Sea West. Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107 Side 1 af 6 Vedr. Ejerlejlighedsfreningen Sea West Delmråde A Referat fra generalfrsamling 23. marts 2019 kl. 15.00 i Landal Sea West Deltagerantal: 46 fremmødte - 30 huse repræsenteret af 107 Mødeindkalder:

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Referat: Generalfrsamling Trsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Dagsrden ( 5 stk.2): 1. Valg af dirigent g referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab g status til gdkendelse

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015 Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015 Navn g relatiner. 1 Selskabets navn er Dansk Thraxkirurgisk Selskab;

Læs mere

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail. Svebølle Antennefrening Generalfrsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.dk tlf: 5929 3112 Tilstede: Bestyrelsen (5), suppleanterne (2) g 26 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts Referat fra Generalfrsamlingen 2013 17. marts Sted: Højby Frsamlingshus, Højbyvej 23, 5260 Odense S. Dat: 17 marts 2013 Tid. 13.00 Kl. 18.00 Referent: Line Grundtvig Sørensen/ Drte Andersen Frmål Generalfrsamling

Læs mere

Klublove. Love for "361 Kano- og Kajakklub"

Klublove. Love for 361 Kano- og Kajakklub Klublve Lve fr "361 Kan- g Kajakklub" I - NAVN OG HJEMSTED 1. Klubbens navn er 361 Kan- g Kajakklub. 2. Klubben er stiftet den 17. juni 1951. 3. Hjemsted : Gladsaxe kmmune. 4. Adresse: Nybrvej 361, 2800

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Gas Erik

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Gas Erik Referat af rdinær generalfrsamling 2016 i A/B Gas Erik mandag den 25, april kl. 19:00, bebercaféen i kulturstaldene, nkel Dannys Plads Dagsrden fr generalfrsamlingen er sm følger: 1. Valg af dirigent g

Læs mere

skriv disse seks tal omhyggeligt ned

skriv disse seks tal omhyggeligt ned Kære Peter, 3Ør d;3 f/ar: Æ//erede OM.f'å. da:je v;/ d;t /;v ændre 5;3 (t;/ det bedre J) J Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv DENMARK Marcs vn Ring 15 14 3 6 16 19 Kære Peter, skriv

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat bestyrelsesmødet Onsdag den 15. januar 2014 kl. 9.30 16.00 Htel Krnprins Frederik, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Dagsrden: Nr. Punkt Kmmentar g psamling 1. 2. Deltagere Årsmøde 2013 Generalfrsamling

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 Tilstede: 80 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: Gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde: Gdkendt

Læs mere

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup.

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup. Referat af ekstrardinært landsmøde i Landsfreningen fr bøsser g lesbiske Lørdag den 16. februar 2008 LBLs frmand, Maren Granlien, bød velkmmen g freslg på landsledelsens vegne Søren Baatrup til dirigent.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB

BESTYRELSESMØDE LINDHOLM BOKSEKLUB Referat Tid 3. maj 2018 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Lindhlm Bkseklub, Kntret René Sørensen, frmand Ulla Øland, kasserer Liza Winther, sekretær Jhn Adra, bestyrelsesmedlem 1 Adnan Keskin, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Generalforsamling i personaleforeningen FODSLAW

Generalforsamling i personaleforeningen FODSLAW Generalfrsamling i persnalefreningen FODSLAW Tirsdag den 28. februar 2017 Kantinen, SVS Referat 1. Valg af dirigent Pernille Schrøder Rasmussen vælges sm dirigent. Pernille knstaterer at generalfrsamlingen

Læs mere