Kleppenhus. Søholtvej Ebeltoft Danmark. Tlf mnh@landbrugsadvokat.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kleppenhus. Søholtvej 9 8400 Ebeltoft Danmark. Tlf. 0045 86379900 mnh@landbrugsadvokat.dk www.landbrugsadvokat.dk"

Transkript

1 Kleppenhus Søholtvej Ebeltoft Danmark Tlf mnh@landbrugsadvokat.dk

2

3 Kleppenhus * Unik arkitekttegnet ejendom i Danmarks skønneste natur * Ca. 28,06 ha. skov, eng og park ud til Stubbe Sø i Nationalpark Mols Bjerge * Eksklusiv ramme om familieliv og repræsentation, bl.a. med fuldt udstyret fitness-lokale * 2 luksuriøse boliger med udsigt over Stubbe Sø * Kunstatelier med idyllisk beliggenhed og udsigt * 26 hestebokse til hestehold i topklasse, heste-spa med vandløbebånd, koldtvandsspa og overdækket skridtmaskine * Flot isoleret ridehus og rytterstue m/køkken, samt udendørs ridebane - begge baner i internationale mål * 3 dejlige boliger til medarbejdere * Kontantpris 70 mio. DKK / 9,3 mio Euro

4 Kleppenhus ligger ud til Stubbe Sø; en betagende smuk del af National Park Mols Bjerge. De omgivende skove er privatejede.

5 Om ejendommen Kleppenhus på ca. 26,3 ha ligger uforstyrret i det store skovområde omkring Stubbe Sø, bestående af Skærsø Plantage mod syd og Skramsø Plantage mod nordvest. Ejendommen omfatter fredskov og enge og gennemløb af Øksenmølle Å. Der er 10 km til den gamle hyggelige købstad Ebeltoft med handelsliv, skoler og gourmetrestauranter. 40 km til Danmarks næststørste by Aarhus og 9 km til Aarhus Lufthavn. Parken og det elegante, smukt anlagte bygningskompleks er tegnet af en dansk arkitekt og anlagt i år Hovedbygning, gæstehus og atelier er bygget i udsøgte materialer med sjælden sans for kvalitet og detaljer; stråtage med rygninger og indfatninger af kobber, døre og vinduesrammer er udført i mahognitræ og udvendigt træværk er cedertræ. Boligerne og atelieret har pragtfulde sydvendte vinduespartier med udsigt over parken til skov og sø.

6 Boligen Stuehuset på Kleppenhus er en dejlig lys bolig med store vinduespartier ud til den omgivende natur. Fordelt på 3 etager og 429 m 2 boligareal rummer huset i stueetage : flot entré, åbent køkken fra Køkkensnedkeren i kirsebærtræ med lys spiseplads og pejs, 3 skønne stuer med pejse og udgang til sydvendt terrasse med udsigt over parken til Stubbe Sø, samt bryggers og et gæstetoilet. 1. sal med 3(4) soveværelser, hems, 2 badeværelser og vaskerum samt garderober. Underetagen er i niveau med parken rummer bibliotek, 2 store værelser med bad, walk-in og hjemmebiograf.

7 Gæstehus Med sin elegante tagkonstruktion, stråtag med kobber rygning og bygningens rolige symmetri, er gæstehuset på Kleppenhus en arkitektonisk perle. Huset repræsenterer de fineste traditioner indenfor dansk bygningshåndværk og fremtræder som en luksuriøs bolig på i alt 225 m 2 boligareal: Entré med flot loft til kip, stort lyst spise-køkken med pejs og udgang til en solfyldt overdækket terrasse, stue med pejs og stue/ bibliotek med højt loft til kip, samt et stort værelse med bad. 1. sal rummer 2 lækre soveværelser med bad og separat toilet og vaskerum. Husets gulve er belagt med Travertin og Dinesen plankegulve med gulvvarme. Der er en fin kælder under boligen med eksklusiv opmuret vinkælder. Ved siden af gæstehuset ligger det yndige lille kusntatelier med kobbertag. De høje glasdøre åbner til lyset og naturen.

8 Atelier & omgivelser

9 Heste Med plads til opstaldning af 26 heste i luksuriøse stalde og med flotte træningsfaciliteter, danner Kleppenhus nogle helt fantastiske ramme for heste og ridesport. Der er mange hesteejendomme i den østjyske landsdel og n aboejendommen ejes af en af Europas dygtigste dressurtrænere Dansk hesteavl, opdræt og træning er i verdensklasse. Ridehal på 20 x 60 m er næsten fuldt isoleret med ovenlysvinduer. Der er el-porte, blændbare rytterspejle, aut. vandingsanlæg og flot rytterstue med vue over ridebanen, marmorgulve, åben pejs og Multiform-køkken. I forbindelse med ridehallen er der 2 veludstyrede lejligheder til medarbejdere og isoleret garage til lastbil/hestetransport. Hestestald med 5 store bokse og 3 opsadlingspladser med solarier og vaskeplads. Saddelrum har brændeovn og der er vaskeri med industrivaskemaskiner. I forbindelse hertil ligger foderrum med siloanlæg og lager til stråfoder. Loftet er indrettet til depot, samt en 70 m 2 stor lys lejlighed. Anneksstald og Hoppestald ligger i forbindelse med parkanlægget og de omgivende folde. I alt 16 store bokse i eksklusivt Staldinteriør med flytbare skillevægge, ovenlysvinduer, udstyrsrum og foleboks. Fra Hoppestalden med ekstra store bokse på 4 x 6 m er der udgang til paddocks. Alle hestebokse på Kleppenhus har vinduer til det fri og er ekstra rummelige. Der er overdækket skridtmaskine til 4 heste og fittnesshal til heste med vandløbebånd og koldtvands-spa. I det skønne skovklædte landskab er der anlagt galopspor og ridestier med grusbelægning og omkring ejendommen er der ca. 6 ha folde. 2 folde har store solide læskure, som eventuelt kan benyttes til løsdriftsstalde til opdræt af ungheste.

10 4 fritliggende bygninger danner ramme om hesteholdet. Alt er velholdt og bygget i særdeles gode materialer med fokus på sikkerhed for både heste og ryttere. Staldene er lyse med god ventilation og mange af boksene har staldvinduer til det fri.

11 Den smukt anlagte udendørs ridebane måler 20 X 60 m og er anlagt på gummimåtter med topdække af geo-pad. Banen er drænet og kan bruges året rundt.

12

13 Ejendomsdata Adresse: Kleppenhus, Søholtvej 9, 8400 Ebeltoft Kommune: Syddjurs Kommune, Region Midtjylland Notering: Ejendommen er noteret som landbrug Matr. nr. 1h Søholt, Fuglslev m 2 1t Søholt, Fuglslev m 2 5f Gravlev By, Fuglslev m 2 9i Gravlev By, Fuglslev 30,495 m m 2 En selvstændig matrikel på ca m 2 er under udstykning fra matr. nr. 1 t, Søholt,Fuglslev By. Det udbudte areal udgør således ca m 2 / 28,06 ha Fredskovareal tinglyst på 1h ( m 2 ) 1t ( m 2 ) Servitutter: Dok. om færdselsret og opstemning af vand Dok. om fredning, bebyggelse, vedr. 1h Dok. om fredskov Lejekontrakt (aflyses ved salg) Offentlig ejendomsvurdering pr : Ejendomsværdi: kr Grundværdi: kr Ved angivelse af arealer og offentlig ejendomsvurdering tages forbehold for igangværende udstykningssag.det solgte areal bliver ikke mindre end 26,3000 ha. Drikkevand: Egen boring m/godkendt vandanalyse Opvarmning: TwinHeat Stokerfyr med 8 t. træpillesilo Medarbejderboliger og rytterstue opvarmes fra oliefyr. Spildevand: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg m/tilladelse Miljø: El NRGI Der er ingen påkrav om miljøforbedringer IT TDC Professionel Bredbånd Sikkerhed Falck alarm og overvågning Energimærke Under udarbejdelse Forsikring Topdanmark L Maskiner Medfølger kun ifølge nærmere aftale Beholdninger Medfølger kun ifølge nærmere aftale Kontrakter Ny ejer indtræder ikke i nogen form for kontrakter, aftaler eller forpligtelser, ej heller ansættelseskontrakter.

14 Ha-støtte Ca. 14,45 ha støtterettigheder med forbehold for frastykning 1t De 2 særskilte østlige matrikler 5f og 9i er engarealer til høslet. Der er stort fugleliv omkring Stubbe Sø, bl.a. ynglende ænder og gæs. Arealerne er noteret som EF Habitatområde og beskyttet naturtype. 1h 9i Alle bygninger er placeret på de sammenhængende vestlige matr. 1h og 1t mod Stubbe Sø. Før Kleppenhus blev bygget var der ørreddambrug ved Øksenmølle Å. 5f Oversigt over bygningsarealer, der medfølger i handlen : Stuehus Boligareal 429 m 2, erhvervsareal 50 m 2 Gæstehus Boligareal 225 m 2 Kunstatelier Hoppestald Erhvervsareal 300 m 2 Annexstald Erhvervsareal 200 m 2 Højre sidebygning Erhvervsareal 242 m 2 (carport, træningslokale, fyrrum til pillefyr, heste- fittness, ) Venstre sidebygning Ridehal m/stalde Erhvervsareal 396 m 2 (hovedstald, foderrum, vaskeri, depot) Boligareal 64 m 2 (lejlighed) Erhvervsareal 1324 m 2 (ridehal, ryttrstue, hestebokse, 2 erhvervslejligheder) Skridtmaskine Erhvervsareal 300 m 2

15 Salgsvilkår Momsregulering Refusion Overtagelse Køber indtræder i sælgers forpligtigelse, der opgøres af sælgers revisor i forbindelse med handlen. Der beregnes alm. refusion, hvor også eventuelle aftalte beholdninger opgøres. Efter nærmere aftale. Ejendommene udbydes samlet til en kontantpris på kr I forbindelse med handlen fastsætter sælgers revisor købesummens fordeling. Omkostninger til tinglysningsafgift af skøde betales af køber. Hver part betaler enhver form for salær/gebyr til egen advokat. Sælger alene betaler omkostninger ved formidling af ejendommen. Sælger frigør ejendommen for pantgæld der ikke overtages af køber og betaler omkostninger herved. Forbehold Sælger og rådgiver yder ingen garanti for rigtigheden af angivne mål/størrelser på bygninger eller arealangivelser mv. De angivne arealer er i henhold til tingbøgerne, oplysninger fra sælger, forsikringsselskab og BBR-ejermeddelse. Der tages forbehold for bygninger og arealer i BBR-oplysningen, som ikke er ajourført.

16 Ret til mellemsalg forbeholdes. Indholdet i denne publikation er udarbejdet af Advokatfirma Nørup-Hansen efter bedste evne og overbevisning baseret på oplysninger, som vi på tidspunktet herfor skønner rigtige. Vi påtager os ikke ansvar for fejl heri, eller for dispositioner foretaget på baggrund af oplysningerne. Besigtigelse Ejendommene må kun besigtiges ifølge forudgående aftale. Rekvirering af bilagssamling, anmodning om besigtigelse og oplysninger om ejendommen bedes rettet til: Advokat Mogens Nørup-Hansen mnh@landbrugsadvokat.dk Tlf.: Bil.: Advokatfirma Nørup-Hansen Aps Ramtenvej Nimtofte CVR

Kleppenhus. Søholtvej Ebeltoft Danmark. Tlf

Kleppenhus. Søholtvej Ebeltoft Danmark. Tlf Kleppenhus Søholtvej 9 8400 Ebeltoft Danmark Tlf. +45 86379900 mnh@landbrugsadvokat.dk www.landbrugsadvokat.dk Kleppenhus * Unik arkitekttegnet ejendom i Danmarks skønneste natur * Ca. 28,4 ha. skov,

Læs mere

Landbrugsejendommen. Linesminde. Ebeltoftvej Ebeltoft. 67,53 ha

Landbrugsejendommen. Linesminde. Ebeltoftvej Ebeltoft. 67,53 ha Landbrugsejendommen Linesminde Ebeltoftvej 30 8400 Ebeltoft 67,53 ha +45 86379900 mnh@landbrugsadvokat.dk www.landbrugsadvokat.dk 1 Salgspræsentation 67,53 ha ager og skov mellem Tirstrup og Ebeltoft Ligger

Læs mere

Ringsgaard (65,8357 ha)

Ringsgaard (65,8357 ha) Salgsopstilling Ringsgaard (65,8357 ha) Langemarken 37, Ulbølle, 5762 Vester Skerninge Sagsnr. 1470-001 Ringsgaard ligger ualmindeligt smukt ud til havet i Det Sydfynske Øhav mellem Svendborg og Fåborg.

Læs mere

1 Tvede Skov Vemmenæsvej 10, Tåsinge, 5700 Svendborg 85,9 ha 18 mio. Kr / 2,4 mio. Euro Tlf

1 Tvede Skov Vemmenæsvej 10, Tåsinge, 5700 Svendborg 85,9 ha 18 mio. Kr / 2,4 mio. Euro Tlf 1 Tvede Skov Vemmenæsvej 10, Tåsinge, 5700 Svendborg 85,9 ha 18 mio. Kr / 2,4 mio. Euro Tlf. 86379900 mnh@landbrugsadvokat.dk www.landbrugsadvokat.dk 2 Tvede Skov 85,9 ha blandet løvskov og kystlinje Naturskøn

Læs mere

Skovejendommen Florits på 55,3 ha

Skovejendommen Florits på 55,3 ha Skovejendommen Florits på 55,3 ha Floritsvej 8, 8765 Klovborg Pris kr. 6.500.000 Sagsnr. 1477-002 1 Beskrivelse Velbeliggende mindre skov/plantage på 55,3185 ha beliggende syd for Klovborg og sydvest for

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker.

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. SALGSOPSTILLING Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. Kontantpris: 2.545.000 Havredalsvej 2, Frederiks, 7470

Læs mere

SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000

SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000 SALGSOPSTILLING Mariagervej 127, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 2.495.000 Udbetaling: 125.000 Adresse Adresse: Mariagervej 127, 9500 Hobro Ejendomstype: Lystejendom Nøgletal Kontantpris: 2.495.000

Læs mere

Pris kr på kontantbasis inklusive maskiner eksklusiv beholdninger.

Pris kr på kontantbasis inklusive maskiner eksklusiv beholdninger. SLISAGERGAARD Torslunde 24, 4520 Svinninge Slisagergaard, en rigtig fin og harmonisk hesteejendom med et velbeliggende jordtilliggende og et godt flow fra stald til ridehal til foldene. Fine udendørs forhold

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste.

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. SALGSOPSTILLING Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. Kontantpris: 8.500.000 Nordkær 16, Holtet, 9362 Gandrup Planteavlsbrug

Læs mere

SALGSOPSTILLING Lystejendom

SALGSOPSTILLING Lystejendom Ejner Kaa Ejendomme Norupvej 42, Vammen, 8830 Tjele Tlf.: 70 22 75 00, Fax.: 70 22 75 01 info@ejnerkaa.com - www.ejnerkaa.com SALGSOPSTILLING Lystejendom Næsset 16, Løvskal 8850 Bjerringbro 3.829.000 kr.

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 Adresse Ryvangs Allé 10 2100 København Ø Prisforlangende kr 25,0 mio.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov SALGSOPSTILLING Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder Kontantpris: 4.450.000 Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov Planteavlsbrug / agerbrug Adresse Adresse:

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Søndre Bygade 19, Sejlflod Toftkærgaard. Søndre Bygade 19, Sejlflod, 9280 Storvorde. Lystejendom

SALGSOPSTILLING. Søndre Bygade 19, Sejlflod Toftkærgaard. Søndre Bygade 19, Sejlflod, 9280 Storvorde. Lystejendom SALGSOPSTILLING Søndre Bygade 19, Sejlflod Toftkærgaard Søndre Bygade 19, Sejlflod, 9280 Storvorde Lystejendom Kontantpris: 4.800.000 Udbetaling: 240.000 Adresse Adresse: Søndre Bygade 19, Sejlflod, 9280

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Fritidslandbrug 9,7 ha. Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783

SALGSOPSTILLING. Fritidslandbrug 9,7 ha. Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783 SALGSOPSTILLING Fritidslandbrug 9,7 ha Kringelhedevej 69, Præstbro, 9330 Dronninglund Sag 24525783 Introduktion Ejer: boet efter Bodil Berthine Hansen Fremvisning: Kun ifølge aftale med ejendomsmægler

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord.

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. SALGSOPSTILLING Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. Ruhøjvej 34, Gassum, 8981 Spentrup Planteavlsbrug / agerbrug Kontantpris: 8.400.000 Udbetaling:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug SALGSOPSTILLING Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby Skovbrug Kontantpris: 3.795.000 Udbetaling: 189.750 Velbeliggende skovejendom, på 26

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT. Interesserede opfordres til at afgive købstilbud

FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT. Interesserede opfordres til at afgive købstilbud FLOT BELIGGENDE LYST- OG JAGTEJENDOM TÆT PÅ KOLDING AALRYVEJ 10, 6091 BJERT Ejendom og Jura Niels Bohrs Vej 2 6000 Kolding T: +45 7634 1700 www.khl.dk CVR-nr. 21111511 J. nr: 60-42511 D: 7634 1700 M: lar@khl.dk

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha)

SALGSOPSTILLING. Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby. Fritidslandbrug (under 30 ha) SALGSOPSTILLING Nørresundby, planteavlsejendom 23,6 ha. Hjørring Landevej 31, 9400 Nørresundby Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 4.150.000 Udbetaling: 210.000 Vel arronderet planteavlsejendom,

Læs mere

Højen Snaptunvej Juelsminde

Højen Snaptunvej Juelsminde Højen Snaptunvej 11 7130 Juelsminde 19,3323 ha +45 86379900 mnh@landbrugsadvokat.dk www.landbrugsadvokat.dk 1 Salgspræsentation * Velbeliggende ejendom med udsigt til Horsens Fjord * Eksklusiv uforstyrret

Læs mere

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904

SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 SALGSOPSTILLING Sagsnr. 904 Villumsvej 2 6683 Føvling Nedlagt landbrug naturskønt beliggende Kontantpris Ejerudgift/mdl. Grundareal 965.000 kr. 1.908 kr. 0 ha 9784 kvm Ejendommen fremvises kun efter nærmere

Læs mere

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg.

SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. SALGSOPSTILLING Særdeles velbeliggende landbrugsejendom på 8,8 ha. tæt ved Aalborg. Mulighed for at bygge egen drømmeejendom/stutteri tæt ved Aalborg golfklub. Restrup Engvej 24, 9000 Aalborg Fritidslandbrug

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Poppelvænget 8, Dyngby Strand, 8300

Læs mere

SALGSOPSTILLING Lystejendom

SALGSOPSTILLING Lystejendom Ejner Kaa Ejendomme Norupvej 42, Vammen, 8830 Tjele Tlf.: 70 22 75 00, Fax.: 70 22 75 01 info@ejnerkaa.com - www.ejnerkaa.com SALGSOPSTILLING Lystejendom Næsset 16, Løvskal 8850 Bjerringbro 3.995.000 kr.

Læs mere

Torupvejen 118, 3390 Hundested

Torupvejen 118, 3390 Hundested SALGSPROSPEKT Torupvejen 118, 3390 Hundested Sag 956TL000170 Enestående ejendom med golfbane, jagt og rekreative arealer Pris: kr. 12.500.000 . Mægler: Torben Lund Dato: 26. september 2014 EJENDOMMEN I

Læs mere

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG

FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF (OPRINDELIG) BEBOELSESEJENDOM (SENEST ANVENDT TIL KONTORERHVERV) TIL SALG PEDER SKRAMS GADE 8 Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr.

Læs mere

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV

ARKITEKTTEGNET VILLA, BRØNDERSLEV Kun 20 min. fra Aalborg Tegnet af arkitekt Jacob Blegvad 309 m2 beboelse Mulighed for udstykning af grund Denne unikke arkitektegnede villa er højt beliggende i udkanten af villakvarter i Brønderslev.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Rodelundvej 8B. Erhverv Torben Larsen a/s. Sagsnummer: 86410055. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele

Rodelundvej 8B. Erhverv Torben Larsen a/s. Sagsnummer: 86410055. Lokalt kendskab med landsdækkende fordele Rodelundvej 8B 8653 Them Sagsnummer: 86410055 Erhverv Torben Larsen a/s Frederiksberggade 11-8600 Silkeborg - Tlf. 86826300-863@edc.dk Lokalt kendskab med landsdækkende fordele Lystejendomme Fakta Pris:

Læs mere

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg.

Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg. Beskrivelse. Huset set fra folden 1/6. Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Kærsvænget 10, 4640 Faxe SelvSalg Huset set fra folden Beskrivelse Skøn hesteejendom på Stevns udbydes nu til salg. Sjældent udbudt ejendomstype sælges nu. Renoveret og energivenlig landejendom (nedlagt

Læs mere

TIL SALG KONGEVEJ 85 6300 GRÅSTEN 7481 24-01-2011

TIL SALG KONGEVEJ 85 6300 GRÅSTEN 7481 24-01-2011 1 TIL SALG KONGEVEJ 85 6300 GRÅSTEN 7481 24-01-2011 2 EJENDOMMEN: Matr. nr. 454 Gråsten, Gråsten-Adsbøl BELIGGENDE: Kongevej 85 6300 Gråsten KOMMUNE: Sønderborg Kommune. ZONESTATUS: Ejendommen er beliggende

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093

SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 093 Vejers Havvej 58B, 6853 Vejers Strand Velbeliggende og særdeles velholdt butiks- og beboelsesejendom Pris kontant: Kr. 2.200.000 Erhvervsareal: 144 m2 Boligareal:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug SALGSOPSTILLING Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby Skovbrug Kontantpris: 3.795.000 Udbetaling: 189.750 Velbeliggende skovejendom, på 26

Læs mere

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE Salgsopstilling Beskrivelse: Helt unik Liebhaverejendom på meget stor grund, midt i den smukke Sydsjællandske natur! Drømmer du om masser af plads? Evt. at bo flere generationer sammen? Have plads til

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: Morten Korch Idyl på første klasse. Hvis man troede at man havde oplevet det hele, tager man fejl her er produktet ud over dem alle med en idyl, der gør alt andet til skamme.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Nytorv 6, 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 4200 - Fax. 8634 4203 E-mail: ebeltoft@johnfrandsen.dk

Læs mere

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Salgsopstilling Udlejet parcelhus Sag 24237 Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Mulighed for overtagelse af attraktiv finansiering Beliggende ud til grønt område Kontantpris kr. 500.000 / Startforrentning

Læs mere

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by.

SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. SALGSOPSTILLING Velholdt og charmerende deltidslandbrug på Egholm, tæt ved Aalborg by. Nørregaard Kontantpris: 4.550.000 Egholm 50, 9000 Aalborg Planteavlsbrug / agerbrug Deltidslandbrug på Egholm på 32,9

Læs mere

Bynær luksus hesteejendom med 11,6 ha

Bynær luksus hesteejendom med 11,6 ha Bynær luksus hesteejendom med 11,6 ha Skolevej 8, Vestergaard, 3650 Ølstykke Drømmen er at få sin egen hestegård med luksuriøs ridehal og lækre murede bokse. Her er muligheden for at erhverve denne helt

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Rude Havvej 182, Rude Str., 8300 Odder

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur

UDBUD. Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Erhvervsparken 24, 8882 Fårvang. Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur UDBUD Landbrugsejendom med mange muligheder og skøn natur Grundareal 88.069 m² heraf 336 m² vej Tilbudsfrist mandag 3. februar 2014 kl. 12.00 Mindstepris 1.495.000 kr. Silkeborg Kommune sælger ejendommen

Læs mere

2.4 E/SO COPYRIGHT DE

2.4 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

2.4 E/SO COPYRIGHT DE

2.4 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Vibevænget 25, Mariendal Havbakker,

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 097

SALGSPROSPEKT Sag nr. 097 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 097 Storegade 38, 6740 Bramming Solid og præsentabel rødstensbygning i centrum Pris kontant kr. 3.750.000 Stueplan 276 kvm. 1.sal 276 kvm. Kælder 130 kvm. Jernbanegade

Læs mere

Fleksibel kontorejendom Salg

Fleksibel kontorejendom Salg andersen ERHVERV Fleksibel kontorejendom Salg Hejrevang 11, 3450 Allerød Sag S-10515 Kontantpris: Kr.10.900.000,- Kontorareal: 1.626 m2 Lagerareal: 150 m2 Fleksibel kontorejendom, godt indrettet til flere

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Nytorv 6, 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 4200 - Fax. 8634 4203 E-mail: ebeltoft@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Århusvej 109-8960 Randers SØ Tlf. 8641 9500 - Fax. 8641 4106 E-mail: randers@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE

2.5 E/SO/ COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Ebeltoftvej 9, Tirstrup, 8400 Ebeltoft Sagsnr.: 2158 Dato: 04.10.2018 Beskrivelse: JAGT EJENDOM MED MULIGHED

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: Velbeliggende og charmerende rækkehus - centralt i Birkerød. Dette skønne gårdhavehus/rækkehus er nu til salg. Rækkehuset er beliggende i en veldrevet og sund grundejerforening,

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge.

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge. SALGSPROSPEKT Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge Sag 4950 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Kurt Mortensen Dato: 9. december 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K

Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K JAKOB KRISTENSEN E JE N DO M S AD M I NI ST R AT IO N Enestående Ejendom i Bredgade, tæt ved Kongens Nytorv Bredgade 14 1260 København K Samlet etage areal Afkast 1. år Hæftelser til overtagelse Pris ved

Læs mere

Tørring Bendt Jensen ejendomsmæglere & valuarer MDE, CVR nr Torvegade 3, 7160 Tørring Tlf.:

Tørring Bendt Jensen ejendomsmæglere & valuarer MDE, CVR nr Torvegade 3, 7160 Tørring Tlf.: Tørring SALGSPROSPEKT Hærvejens Ferie Nørhovedvej 16 8766 Nørre Snede Handelspris kr. 7.995.000,00 Side 1 af 5 1. EJERFORHOLD TINGLYST EJER ADKOMST: Tinglyst ejer er Kjeld Johan Jeppesen. 2. EJENDOMMEN

Læs mere

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA

TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA j.nr. 7381 TIL SALG VELHOLDT PLANTEAVLSEJENDOM PÅ 22,17 HA Ejendommen, matr.nr. 4r m.fl. Villersø By, Villersø, beliggende Kristiansmindevej 16, 8500 Grenaa, på 22,17 ha. udbydes til salg på de i materialet

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119. Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119. Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde - LASSEN ERHVERV OFFENTLIG UDBUD Sag nr. 119 Hans Jensens Vej 1, 6771 Gredstedbro Beboelsesejendom tidligere plejehjem Karstensminde Samlet bygningsareal: 1.741 m 2 Grundareal: 4.682 m 2 15 moderne lejligheder

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager

SALGSOPSTILLING. Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager SALGSOPSTILLING Planteavlsejendom på 20 ha. ved Nørager Kontantpris: 4.450.000 Løgstørvej 144, Boldrup, 9610 Nørager Planteavlsbrug / agerbrug Planteavlsejendom i nærheden af Nørager, med et samlet areal

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Ajstrup Strandvej 96, Ajstrup Strand,

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro. Kvægbrug. Kontantpris: 5.500.000

SALGSOPSTILLING. Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro. Kvægbrug. Kontantpris: 5.500.000 SALGSOPSTILLING Kontantpris: 5.500.000 Skivevej 97, Brøndum, 9500 Hobro Kvægbrug Jordarealer Grundareal: 25,6153 ha Ejendommens arealer drives pt. økologisk. Forpagtning Køber indtræder i sælgers forpagtningsaftaler

Læs mere

Ribevej 27, 6760 Ribe SALGSOPSTILLING 2014

Ribevej 27, 6760 Ribe SALGSOPSTILLING 2014 Ribevej 27, 6760 Ribe SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kortet en del tættere på Beliggenhed Ejendommen ligger i Egebæk-Hviding ca. 6 km syd for Ribe. Der er gode trafikale forbindelser, idet sygehuset er placeret

Læs mere

TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM

TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM TIL SALG FORELØBIG PRÆSENTATION AF KONTOREJENDOM KIRKEGADE 8 9900 FREDERIKSHAVN Ejendomsmæglerfirmaet Leif Olsen A/S Nikolaj Plads 30 DK 1067 København K Reg.nr. 214556 CVR-nr. 17 26 04 8 Telefon +45 33

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 150

SALGSPROSPEKT Sag nr. 150 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 150 Nørregade 22, 6870 Ølgod Velholdt udlejningsejendom med 4 gode lejligheder Pris kontant kr. 2.150.000 Afkast 1. år, anslået 9 % Årlig lejeindtægt kr. 247.606

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Århusvej 109-8960 Randers SØ Tlf. 8641 9500 - Fax. 8641 4106 E-mail: randers@johnfrandsen.dk

Læs mere

Blandet bolig/erhverv

Blandet bolig/erhverv Salgsopstilling Blandet bolig/erhverv Sag 23627 Lundsager 32, 5540 Ullerslev Gode anvendelsesmuligheder Synlig beliggenhed på hjørnegrund Gode parkeringsmuligheder Kontantpris kr. 1.700.000 Etageareal

Læs mere

Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: Fax: Web:

Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: Fax: Web: Københavnsvej 2-4, 3400 Hillerød Tlf.: 7023 0047 Fax: 7023 0087 E-mail: erhverv@place2live.dk Web: www.place2live.dk SALGSOPSTILLING Industrivænget 22, 3320 Skævinge Sag 12-6740 Kontant kr. 4.500.000,-

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig

Salgsprospekt. Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig Mægler: Sagsbehandler: Sag: Jesper Hansen Lotte Silberbauer ABB5109 Salgsprospekt Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig Torvet 5, 9600 Aars Side 1 af 8 1. EJENDOMMEN Beliggenhed:

Læs mere

Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål

Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål Sag 20927 TIL SALG Horsens - Thorsgade 42 Velbeliggende boligudlejningsejendom tæt på centrum. 2 lejligheder begge på

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: Sydkajen på første klasse! Så bliver det ganske enkelt ikke bedre et af de absolut bedst beliggende rækkehus på hele Sydkajen er nu til salg. I første række med en flot udsigt

Læs mere

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.:

Salgsopstilling. Herbst Thoregaard Advokater Ny Østergade 7, 3600 Frederikssund Tlf.: / , Fax.: Salgsopstilling Beskrivelse: To huse for én pris! Sjældent har det været muligt at få to huse til et hus pris - men det er det nu. Denne klassiske murermestervilla med tilhørende baghus er nu til salg.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje. Sag ERH11105

SALGSOPSTILLING. Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje. Sag ERH11105 SALGSOPSTILLING Hovedvejen 57, 4733 Tappernøje Sag ERH11105 . Mægler: Jakob Duemose Dato: 3. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Hovedvejen 57 4733 Tappernøje Matr.nr. 1 da Ll. Røttinge

Læs mere

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE

TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE j.nr. 7040 TIL SALG SKOV OG PLANTEAVLSEJ ENDOM PÅ 55,4873 HA BELIGGENDE I ET ENESTÅENDE DEJ LIGT NATUROMRÅDE GRAVLEV BJ ERGE IS R P NY Ejendommen, matr.nr. 5b m.fl. Gravlev By, Fuglslev, beliggende Gravlev

Læs mere

SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev

SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev SALGSOPSTILLING Kvægejendom med 160 køer og 81,8 ha. ved Nr. Kongerslev Prielgården Landmandsgade 8, Nr. Kongerslev, 9293 Kongerslev Kontantpris: 18.995.000 Kvægbrug Adresse Adresse: Landmandsgade 8, Nr.

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund. Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund. Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 0

SALGSOPSTILLING. Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund. Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund. Fritidslandbrug (under 30 ha) Kontantpris: 0 SALGSOPSTILLING Fritids - naturejendom ved Vive-Hadsund Kontantpris: 0 Rødehusvej 11, Vive, 9560 Hadsund Fritidslandbrug (under 30 ha) Introduktion Særdeles naturskønt beliggende ejendom ved Vive med et

Læs mere

Annebergparken, Nykøbing Sj. SALGSOPSTILLING JANUAR 2017 SALGSOPSTILLING APRIL 2016

Annebergparken, Nykøbing Sj. SALGSOPSTILLING JANUAR 2017 SALGSOPSTILLING APRIL 2016 Annebergparken, Nykøbing Sj. SALGSOPSTILLING JANUAR 2017 SALGSOPSTILLING APRIL 2016 Side 2 Beliggenhed Annebergparken er beliggende som sin egen lille by ca. 2 km syd for Nykøbing Sjælland, og kun få hundrede

Læs mere

Flot kontorejendom i Grenå til salg

Flot kontorejendom i Grenå til salg Flot kontorejendom i Grenå til salg Sag 4180409 TIL SALG Grenaa - Vestre Skovvej 1 Flot kontorbygning, kan opdeles i mindre lejemål Mulighed for merbebyggelse Gode parkeringsforhold Indhegnet areal Kontantpris

Læs mere

1 m Ydernæs, Næstved Jorder. Næstved

1 m Ydernæs, Næstved Jorder. Næstved SALGSPROSPEKT Værkstedsvej 1, 4700 Næstved Sag ERH11120 674 m² tømrer og snedkerværksted tæt på omfartsvej. 319 m² lager tæt på hovedbygningen. 142 m² højloftet og åben lagerbygning. Samlet grund - 3.799

Læs mere

Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014

Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014 Lindevej 5, 5750 Ringe SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kortet en del tættere på Beliggenhed Midt i Ringe by ligger sygehuset bygget ind i en stærkt skrånende grund med udsigt over Ringe Sø. Bygningsmassen

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055

SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 055 Torvegade 1, 6650 Brørup Velbeliggende forretningsejendom på Torvet i Brørup Pris kontant: Kr. 1.495.000 Areal stueplan 147 m 2 Areal i alt: 310 m 2 Jernbanegade

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Sdr. Skovvej 24, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2267 Dato: 04-05-2016 Beskrivelse: Velbeliggende sommerhus for enden afen blind vej, meget smukt, med en lille fredskov nord

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder.

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrelys 11, 7451 Sunds Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgspris kontant: 1.950.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE

UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE UDVALG AF DANSKE EJENDOMME MED SOMMERHUS STATUS ELLER UDEN BOPÆLSPLIGT PERFEKTE TIL UDLANDSDANSKERE ----------------------------- 0 ------------------------------ Sommerhus på Strandvejen i Klampenborg

Læs mere

Sohngårdsholmsvej 55, 9000 Aalborg SALGSOPSTILLING FEB 2015

Sohngårdsholmsvej 55, 9000 Aalborg SALGSOPSTILLING FEB 2015 Sohngårdsholmsvej 55, 9000 Aalborg SALGSOPSTILLING FEB 2015 Side 2 Beliggenhed Ejendommen ligger i et område med uddannelsesinstitutioner og boliger med en dejlig stor park som nabo. Fra ejendommen er

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

SALGSOPSTILLING. 276 m² rødstensvilla med egen indkørsel fra Englebjergvej Her er hestefolde, egen sø og parklignende have.

SALGSOPSTILLING. 276 m² rødstensvilla med egen indkørsel fra Englebjergvej Her er hestefolde, egen sø og parklignende have. SALGSOPSTILLING 276 m² rødstensvilla med egen indkørsel fra Englebjergvej Her er hestefolde, egen sø og parklignende have. Smedevænget 30, 4700 Næstved Sag ERH14116 Hestestalde, lager/udhus samt carporte

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge.

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge. SALGSPROSPEKT Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge Sag 4396 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Carsten Schou Dato: 9. december 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74

SALGSPROSPEKT. Hovedgaden 7, 6534 Agerskov Sag ERHVER74 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Yderst velholdt og rummelig bolig/erhvervsejendom Erhversareal på 677

Læs mere

Bolig- og erhvervsejendom

Bolig- og erhvervsejendom Bolig- og erhvervsejendom Sag 24368 TIL SALG Odense M - Læssøegade 60 Butik til eget brug - kan evt. udlejes til nuværende ejer Udlejet bolig på 84 m² på 1. sal Attraktivt kvarter Kontantpris kr. 2.300.000

Læs mere

Kontor: Issortarfimmut 1b Nuuk Mail: T: Kontantpris: Ejerudgift/md.: 489 Dato:

Kontor: Issortarfimmut 1b Nuuk Mail: T: Kontantpris: Ejerudgift/md.: 489 Dato: Salgsopstilling Beskrivelse: Centralt beliggende ejendom i Aasiaat Godt indrettet boligareal tæt på de 200 kvm. Beliggende med en dejlig udsigt Hyggelig og brugbar træ-terrasse Super værksted i den tilstødende

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Stårupgårdvej 8, 7840 Højslev Sagsnr.: STRU8 Dato: 26-10-2015 Beskrivelse: Hobbylandbrug med udsigt til fjorden

Læs mere