Referat af fællesmøde i Håndværkerparken. Pottemagertoften 4.Torsdag d. 21.februar 2019 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af fællesmøde i Håndværkerparken. Pottemagertoften 4.Torsdag d. 21.februar 2019 kl"

Transkript

1 Til afdelingsbestyrelserne i Håndværkerparken. Referat af fællesmøde i Håndværkerparken. Pottemagertoften 4.Torsdag d. 21.februar 2019 kl Deltagere: Fra Alboa: Claus Bock, Carsten Mikkelsen og Lone Terkelsen. Afd.40: Søren, Marianne, Charlotte og Aase. Afd. 43: Jan Afd. 45: Arne og Kirsten. Afd. 49: Kurt og Birte. Afd. 53: Susan, Anne-Mette, Charlotte og Susanne. Afd.60: Åse. Afd.66: Julius, Helle, Suzanna. Afd.68: Freddy, Lis-Emma og Helle. Afd. 69: Leif, Hanne og Hanne K. Afd.77: Birgit, Helle og Finn. Dagsorden: 1. Velkommen til og præsentation af ny ordstyrer Carsten Mikkelsen 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Fremlæggelse af forslag eller orientering fra eksterne parter. 4. Ejendomsfunktionærforhold. 5. Orientering fra Aktivitets-og kulturhuset P4. 6. Godkendelse af referat fra sidste møde. 7. Opfølgning på igangværende sager. a) Asfaltering af bystien.

2 b) Hjertestarter. c) Kursus i brug af hjertestarter. d) Ulovlig henstilling af storskrald. e) Nedsættelse af arbejdsgruppe til idekatalog(miljøpolitik i Alboa) 8. Modtagne forslag. A: Opfordring til beboerne om at sige nej tak til reklamer. 9. Hovedforenings forhold. 10. Afdelingsbestyrelserne har ordet. 11. Eventuelt. Ad.1: Vi bød velkommen til Carsten Mikkelsen, ny ordstyrer fra Organisations bestyrelsen. Derefter var der en præsentationsrunde af forsamlingen. Ad.2: Dagsorden godkendt. Punkt under eventuelt: Shelter. Klage fra Julius skal på først, da Lone T. er Inviteret. Julius fortalte kort om klagen. Lone kom med kommentarer til klagen. Problemet skal klares imellem bestyrelserne og Troels Munthe. Der bliver indgået en dialog mellem afd. 50 og aktivitetsudvalget. Vi får en tilbagemelding fra afd. 50 og aktivitetsudvalget. Ad.3: Der var intet fra eksterne. Ad.4:Ejendomsfunktionærforhold. Claus udtaler sig på vegne af Daniel, der er på ferie og derefter barsel: Claus har fået lærlingen Nicklas til Vårkærparken. De har fået ny lærling Usama, der er god. Gartneraftalen: Der er 5 firmaer der har budt ind. Vi får at vide hvem der er valgt Det opleves at der ved opgaver fra afdelingerne er problemer med arkivsystemer og håndtering af mails. Når gartnerne får opgaver, bliver de ikke løst som aftalt med afdelingerne. Ad.5: Orientering fra Aktivitets-og kulturhuset P.4. Der blev orienteret om, at der arbejdes på en anden form for organisation i P4. Troels Munte har arbejdet på 4 forslag, der arbejdes videre med de 2. Der arbejdes videre med det i marts. Skal være klar til det ordinære møde i september. Der skal arbejdes på at få samarbejdet mellem afd. 50 og Aktivitetsudvalget til at fungere bedre. Det går godt i huset, der kommer nye aktiviteter og nye frivillige. Men der er altid plads til flere. Der er kommet nyt gymnastikhold på mandage og der er oprettet et diabeteshold på torsdage. Afdeling 50 har indordnet sig efter at aktiviteter har 1.prioritet i huset. Der har været et stoppet dræn ved brandtrappen. Måske er det cigaretskod, der har tilstoppet det. Et medlem af aktivitetsudvalget har været på besøg på Det private gymnasium og Aarhus private skole og bedt dem om at samle skrald i forbindelse med affaldsindsamlingsdagen, da de unge mennesker smider skrald og cigaretskod. Der har været krisemøde i Teaterforening Aarhus Syd, der har til huse i P.4, der har været for lidt opbakning, både til det praktiske og til forestillinger. Forsamlingen blev opfordret til at blive medlemmer og købe billetter til forestillingerne.

3 I huset er det et problem, at brandmyndighederne kræver, at dørene altid er lukket. Det er til stor gene, men der er ikke penge til magneter, så dørene automatisk lukker i ved brand. Ad.6: Referatet fra sidste møde er godkendt. Vi skal have forretningsorden rettet til så det passer med tilsigelsesfrist. Mails til fælles afdelings bestyrelsen: På grund af persondata loven skal private mailadresser godkendes. Der er blevet undersøgt om vi kan bruge MIT ALBOA. Der er ikke gjort noget ved, fordi det endnu ikke fungerer. Susan vil gerne overtage administration af mail liste og samtykke skema.(persondata loven) Leif Loft vil gerne fortsætte med arbejdet, så det gør han. Ad.7: Opfølgning. A: Asfaltering af Bystien: Vi skal tage en fuld af fræsning plus skiftning eller hævning af 37 brønde under stien.ca kr. Det skal være godt håndværk. Det er strækningen fra tunellen under ringvejen og til Pottemagertoften 198. Om 3 måneder kommer Claus med et forslag om hvad vi skal. Det bliver trukket over fordelingskontoen. Vi har mulighed for at komme med forslag angående dette. Skal Claus sætte det hele i værk eller ikke. Claus kontakter varmemesterkontoret angående hul i asfalten i tunellen for enden af Bystien under ringvejen, det skal laves. Arbejdet bliver iværksat af Claus, når referatet er færdig godkendt. B: Hjertestarter: afd. 43 vil ikke være med, hvis ikke fordelingsnøglen er rigtig. De afdelinger der vil være med køber hjertestartere sammen, de skal vende tilbage til Claus. Han laver en ny fordelingsnøgle der gælder for de afdelinger der er med. Efter at dette referat kommer ud, skal han have tilbagemelding fra de interesserede. Deadline 14. marts. C: Der er hjertestarter kursus i P4. tirsdag d. 26. marts kl Tilmelding til Aase fra afd.40.: Send mail til afdeling40@gmail.com, skriv din mailadresse i mailen. Det er først til mølle tilmelding. Der er plads til 15 personer. D: henstilling af storskrald. Miljøgruppen har arbejdet med et skrift til afdelingernes husorden. Der er endnu ikke udarbejdet noget, som alle kan gå ind for. Miljøgruppen arbejder videre med det. En ganske simpel beboerklage skal der reageres på. Forslag: Der må ikke stå nogen form for affald eller andet på fællesarealerne. Miljøgruppen vil gerne have mere tid til at undersøge hvad der står i andre af Alboas afdelingers husorden. Og samarbejder med Claus og Allan om det videre arbejde. E: Nedsættelse af arbejdsgruppe til idekatalog.(miljøpolitik i Alboa) Sune Granild har lavet et foreløbigt forslag til idekataloget. Julius Hedin havde yderligere forslag og meldte sig til at arbejde sammen med Miljøgruppen angående idekataloget. Han indgår dermed i Miljøgruppen. Miljøgruppen arbejder videre med idekataloget i samarbejde med Kim Jensen fra O.B.

4 Ad.8: Forslag om at bestyrelserne opfordrer beboerne til at sige nej tak til reklamer. Afd. 53 har sendt opfordring og vejledning til at få et nej tak til reklamer skilt. Det kan være en opfordring i et referat fra afdelingsbestyrelserne. Man kan skrive en opfordring i nyheds brev fra P.4. Opfordring til Miljøgruppen, om at arbejde med det. Der var flertal for at den enkelte afdeling selv bestemmer hvad de gør. De enkelte afdelinger vurderer hvad de vil gøre i forbindelse med forslaget. Ad.9: Mit Alboa starter i foråret, alle beboerne får en kode dertil. På den måde kan bestyrelserne kommunikere ud til alle beboere. Vi sparer 20 % på malerarbejde ved fraflytning fordi der er lavet ny opmåling. Besparelsen kommer både for beboere og afdelinger til gode. Man opsparer 1% af en normal istandsættelse pr. måned i 8 år og 4 måneder svarende til 100 måneder. Mit Alboa kan bruges til budgetkontrol. Ad.10: Afdelingsbestyrelserne har ordet. Afdeling 43 vil ikke være med til indkøb af hjertestarter, det er blandt andet fordi at højst 5%af dem der får hjertestop for brug for en hjertestarter. Afd. 69 har fri wi fi i gæsteværelserne. På kursusdag i Alboa blev der gjort opmærksom på, at vi har pligt til at offentliggøre dagsorden og referater for møderne i afdelingsbestyrelserne. Minimum er digitalt på Alboas hjemmeside. Afd. 53. deler referater ud til beboerne og hænger det op i vaskehusene. Ad.11: Eventuelt. Anne- Mette Winther: Der er brug for noget de store børn kan lege i på legepladserne i Håndværkerparken, kan vi få bygget et shelter, så de kan lege der. Det koster at bygge en shelter. Der skal ikke søges om tilladelse hvis den er under 20 m2. Det kan undersøges om der kan søges om penge til noget i den stil. Værelsesudlejning, hvem skal man henvende sig til: På Nyttig infolisten er der kontakt liste, men det er svært at få fat på kontaktpersonerne, de svarer ikke tilbage på indtalte beskeder. Opfordring til kontaktpersonerne om at vende tilbage ved henvendelse. Kontakt til gæsteværelserne: U.29: , S.48: , H.45: Der efterlystes en opdatering af Nyttig Info listen. Det er et problem, at vi ikke længere får besked fra Alboa om nytilflyttede. Besked om nytilflyttere kan fås ved ALboa. Skriv til udlejningen, så får du automatisk besked om hvilke boliger i din afdeling der bliver fra/tilflyttet. Jeanette Kock står for det. Afdeling 68 har fået hjertestarter igennem:tryg for livet. Lån af mødelokaler i P.4: Der er lille sal, store sal, kælderen, systue, det gamle it rum, kontorlokalet for P4 og afdelingsbestyrelser.. I alt 6 lokaler. Bestyrelser har fortrinsret. Næste fællesmøde finder sted den 23. maj i P.4. Afd. 43 står for det.

5 Sune Granilds forslag til indhold af Idé-grundlag for en M I L J Ø P O L I T I K Et oplæg til afdelingsbestyrelserne og Miljøgruppen Belysning o indendørs o udendørs lyskilde lysmængde tid Håndværksydelser o materialevalg o minimering af spild o Leverandørvalg Kun vælge leverandører med tydelig og transparent profil på hele miljøområdet Varmeforbrug o validering af nødvendighed unødvendig opvarmning af fællesområder tid temperaturniveau o isolieringsmængde ud over energirigtige valg skal man også inkorporere bæredygtige materialevalg. øvrig energisikring Udvendige fællesområder o mere vild natur i stedet for græsørkner (SBP) o undgå afbrænding o undgå pesticider o undgå andre plantebeskyttelsesmidler o undgå øvrige plantegifte o fældning og bortskaffelse af træer og buske o kompostering Renoveringsopgaver o Udvælge materialer og leverandører ud fra bæredygtighed. (bevidst fravalg af økonomi)

6 Forslag til fællesmødet fra Miljøgruppen i H.V.P. Opfordring til beboerne : Sig nej tak til reklamer. Afdelingsbestyrelserne opfordrer på afdelingsmøderne - og dermed i mødets referat - beboerne til at frabede sig reklamer i deres brevkasse. Læs hvordan på: (Det er endda et helt gratis forslag!) Venlig hilsen Søren Bundgaard Poulsen Karetmagertoften 21

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Hvidmosegård Hattemagertoften, 8270 Højbjerg Holme den 4. dec. 2013

Hvidmosegård Hattemagertoften, 8270 Højbjerg Holme den 4. dec. 2013 Referat af fællesmøde Håndværkerparken, Hvidmosegård og Holme Parkvej torsdag den 28. november 2013 kl. 19.00 i fælleshuset, Hattemagertoften 42-44 Til stede: Afd. 40: Inge Christiansen, Susanne Nielsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen

Den 25. september 2014. Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Afdelingsbestyrelsens beretning Den 25. september 2014 Gæster: Alboa Alboa Dirigent: Inspektør Allan Haarh Personalechef Jens Møller Varmemester Bo Jespersen Bent Nedergaard Jeg vil i min beretning komme

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Torsdag d.8 maj 2003. kl. 18.00 Dagsorden 0. Ændring af dagsorden 1. Forretningsorden for afd. bestyrelsen 2. Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00

Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen. Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Boligselskabet Tinggården Afdelingsbestyrelsen Referat af Afdelingsbestyrelsesmøde Mandag d.04 August 2003. kl. 18.00 Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 16 juni 2003 2.

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach

Referat. Mødedato: tirsdag 7/ Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach Mødedato: tirsdag 7/8 2018 Deltagere: Heidi Hansen, Connie Boeriis, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: Michella Bach fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen et godkendt - Afdelingsmøde

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.10.2015 Tid: 20-22 Sted: 322 Mødedeltagere: Peder, Jonas, Lisbeth, Radoor, Gitte, Niklas, Camilla og Sofie Fraværende: Vibeke Referent:

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år:

2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Afdelingsmøde 11 september 2018 1. Valg af dirigent: Erik er valgt. Maria referent 2. Beretning vedrørende afdelings og foreningens forhold til det seneste forløsende år: Beretning for bestyrelsesåret

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Referat fra Afdelingsbestyrelsernes Fællesmøde torsdag den 22. maj 2014 i S115

Referat fra Afdelingsbestyrelsernes Fællesmøde torsdag den 22. maj 2014 i S115 Til stede: Afd. 40: Afd. 43: Afd. 45: Afd. 49: Aase, Susanne, Jan, Jane, Bente, Turi (referent) Arne, Svend-Ole Inga, Birthe Afd. 50: Brian (Beboerhuset P4) Afd. 53: Afd. 60: Afd. 66: Finn Afd. 68: Afd.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Referat af bestyrelsesmøde nr. 266 i E/F Søllerød Park, torsdag den 10. september 2015 Til stede: Tom Bosarp, Kirsten Rud, Warny Munch, Jens Thiel, Karen Willadsen, Lise Gustavson, Beate Warberg (referent)

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 2. tirsdag den 16. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 2 tirsdag den 16. maj 2017 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent (Karina Lund fra bestyrelsen) 4. Valg af Stemmeudvalg (Vivi Pedersen, Aase Kassner) 5. Godkendelse

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato: 10. august 2015 kl. 19.00 i Mødelokale:,,,, Tilstedeværende: Afbud fra Peshko og Stig Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag den 20. november 2012 Tilstede: Ikke tilstede: Dagsorden sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Finn Stubtoft (FS),

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Tid: Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 16.30 Sted: Øjet, Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ Deltagere: Laila Thomsen (LT) Søren Thomsen (ST) John Christensen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Referat af bestyrelsesmødet tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 Til stede: Kirsten, Sanne, Karen, John, Lasse, Charlotte, Kenneth og Jan samt 3 gæster. Afbud fra: Ingen Dagsordenens pkt.1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 23 Tirsdag den 2. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00

Referat. Afdelingsbestyrelsesmøde. Den 24. august 2014. Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt: kl. 19.00 Den 24. august 2014 Referat Mødeart: Afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Mødested: Selskabslokalet Nyborggade 11, 1. sal Mødedato: 22. juli 2014 2100 København Ø Mødetidspunkt:

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Referat Fællesmøde torsdag den 24. november 2016 i S115 Mødeansvarlig: Afdeling 43

Referat Fællesmøde torsdag den 24. november 2016 i S115 Mødeansvarlig: Afdeling 43 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Fremlæggelse af forslag eller orientering fra eksterne parter a. Projekt Sø (Bilag: Priser_Projekt Sø) ved Jens Arendt, Arkplan 3. Ejendomsfunktionærforhold 4.

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Onsdag, den 1. marts 2017 kl. 17.00 (Spisning fra kl. 16.00) Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ)

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet onsdag den 13. marts 2019 kl Afdeling Doktorhaven.

Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet onsdag den 13. marts 2019 kl Afdeling Doktorhaven. Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet onsdag den 13. marts 2019 kl. 09.30 Afdeling 15002 Doktorhaven. Deltagere: Afdelingsbestyrelsen Hans Andersen Jeanette Mikkelsen Jørgen Bodholdt Roar Eltorm Janne

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 7. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Haderslev Ældreboligselskab

Haderslev Ældreboligselskab Haderslev Ældreboligselskab - 10700 Referat af organisationsbestyrelsesmøde, torsdag den 5. januar 2017, kl. 10:00 på Bakkebo, 6100 Haderslev. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 7. Mandag den 28. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 7 Mandag den 28. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Tirsdag den 13. januar 2015 Sted Deltagere Fælleslokalerne, Åfløjen Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kim Holk Janne Hjorth Jesper Munch-Madsen Jette

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen

Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby. Referent Susanne Frantzen Dagsorden Bestyrelsesmødet i Nørreby Referent Susanne Frantzen 06-02-2017 Punkt: Emne: Action: Deltagere fra bestyrelsen: Jesper, Lene, Ove, Flemming, Henrik, Susanne Afbud: Andre deltagere: Godkendelse

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

1 Godkendelse af referat fra mødet den 14. november 2000. Kopi af klage over beboer og påtale. Kopi af påtale til beboer vedr. støj.

1 Godkendelse af referat fra mødet den 14. november 2000. Kopi af klage over beboer og påtale. Kopi af påtale til beboer vedr. støj. Boligselskabet Tinggården /5 Afdelingsbestyrelsen Referat 04.01.2001 Afdelingsbestyrelsesmøde 03.01.2001 Kl. 19:30 til 23:00. Deltagere: Lindberg Asger Graae Susanne Pedersen Mette Laustsen, John Krouel

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 3. februar 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er kommet et

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat. Godkendt uden kommentarer.

Referat. Godkendt uden kommentarer. Mødedato: onsdag 9/1 2013 Deltagere: Anni Olesen, Grethe Meier, Heidi Hansen, Lene Glud Andersen, Hans Bye Jensen, Jens Peter Nielsen Fraværende: - ingen - Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Ingen

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN

afd. 6 Juni 2015 HVEM HVAD HVOR AFDELING 6 SIRIUSPARKEN HVEM HVAD HVOR I AFDELING 6 SIRIUSPARKEN VELKOMMEN: Når man som nyindflytter står med et spørgsmål af praktisk karakter vedrørende afdelingen, eller man som gammel beboer har glemt hvordan var det nu det

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 6. september 2012 kl. 19.00 Deltagere: 85 beboere (74 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Bjarne Jensen, Christian

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 6. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 6. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Referat fra SAG Afdelings- og Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dato: 12. januar 2016 Tid: 16.30 18.00 Sted: Lærerværelset Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Jonas Christoffersen, Rasmus

Læs mere

Referat Den 6. november 2012

Referat Den 6. november 2012 Hvidovre, den 9. november 2012 Referat Den 6. november 2012 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 16 Mødested: Afdeling: Afd. 4 Mødetid kl. 15.00 Hvidovrevej 327, kælderen Deltagere:

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (3) Tid: Tirsdag, den 26. september 2017 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) John Christensen (JC) Bjarne Jensen

Læs mere

Velkommen til Beboermøde afd. 3

Velkommen til Beboermøde afd. 3 Velkommen til Beboermøde afd. 3 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning ved formand Pia Hornbæk 6. Orientering fra aktivitetsudvalget

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 14. Onsdag den 19. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 14. Onsdag den 19. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 14 Onsdag den 19. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Torsdag 8. december 2016

Torsdag 8. december 2016 1Menighedsrådet Mølholm Kirke 8. december 2016 referat Protokol Mødedato: Mødetidspunkt: Mødelokale: Medlemmer: Torsdag 8. december 2016 19:15 20:30 Mølholm Sognehus Erik Steen Nielsen, Pia Haaning Lorenzen,

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 29. APRIL 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 8. juni 2016

Afdelingsmøde Afdeling 20. Onsdag den 8. juni 2016 Afdelingsmøde Afdeling 20 Onsdag den 8. juni 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande

Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Referat af stiftende afdelingsmøde i afdeling 21 Mårslet Tirsdag, den 21. maj 2013 Til stede: 50 husstande Hovedbestyrelsen Lene Hansen (LH) Administrationen Allan Søstrøm (AS) Morten Kraft (MK) Kristian

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 10 Tirsdag den 10. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelssmøde Baunevangen tirsdag den 3. april 2018

Referat af afdelingsbestyrelssmøde Baunevangen tirsdag den 3. april 2018 Mødedeltagere Vagn Bille (VB) Carsten Groth-Rasmussen (CGR) Henrik Svendsen (HS) Jens Eriksen (JE) Eugen Søberg (ES) Ann-Mari Lundbæk Lauritsen (AML) Simon Roliggaard (SR) Afbud fra: Fra KAB / driftskontoret

Læs mere