Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer"

Transkript

1 Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer Skoleåret slutter snart, og klargøringen af et nyt begynder. Under forberedelserne til det nye skoleår, der kun foregår én gang om året, kan der opstå tvivl om, hvilket arbejde der skal udføres. Hvis skolen har fået en ny SkoleIntra-administrator, skemalægger eller sekretær, vil det endda være en ny og uvant arbejdsopgave, der skal varetages. Denne huskeliste beskriver de opgaver, der skal udføres i forbindelse med skiftet til et nyt skoleår. Det anbefales, at de personer, der administrerer SkoleIntra, arbejder tæt sammen omkring overførslen, så der ikke sker fejl i processen. Nyt skoleår Huskeliste for SkoleIntra-administratorer Redaktion: SkoleIntra Support itslearning juni 2015 Indhold Gem gamle data 2 Udpeg lærerteam 3 Importer skemaoplysninger 3 Overfør elever til næste skoleår 4 Importér elevoplysninger og skemaer 10 Ryd op i gamle data 11 Support og vejledning 11

2 Gem gamle data De ældste klasser er på vej ud af skolen, og deres data slettes, når eleverne for det nye skoleår importeres. Det anbefales derfor at gemme afgående elevers elev- og udviklingsplaner m.m., inden man udfører andre funktioner i huskelisten. Gem afgående elevers elevplaner: Som noget nyt i version skal elevplaner være omdannet til pdf-filer, før det er muligt at arkivere dem. Vælg menupunktet Værktøj -> Evaluering -> Elevplaner I rullemenuen Vis planer for: skal du vælge en klasse I menuen til højre skal du vælge Dan elevplaner i pdf-format Marker de elevplaner, som du ønsker skal gemmes i pdf-format Tryk på knappen Dan PDF-udgave Der kan gå lidt tid, inden dannelsen af pdffilerne er gennemført. Tryk på knappen Arkiver/eksporter Sæt flueben i feltet lige til venstre for teksten Elever: for at markere alle planer på én gang. Klik på knappen Gem lokalt. Udpeg det sted, hvor du vil gemme oplysningerne. Gem afgående elevers udviklingsplaner: Vælg menupunktet Værktøj -> Evaluering -> Udviklingsplaner for elever. Hermed åbnes siden Udviklingsplaner for elever. I feltet Klasse/hold skal du vælge en klasse. I feltet Vælg periode skal du vælge en periode. Klik på knappen Administrer yderst til højre. Klik på knappen Arkivere og udskrive planer. Udpeg de elever, hvis udviklingsplan du ønsker at arkivere eller udskrive, samt i hvilket omfang du ønsker at gøre det. Klik på knappen Gem nederst i skærmbilledet. Udpeg det sted på din harddisk, hvor du vil gemme oplysningerne. Gem arbejdsrum knyttet til afgående klasser: Vælg menupunktet ElevIntra -> Administrer arbejdsrum. Klik på knappen Offentliggør (eksporter) arbejdsrum så de kan importeres på andre skoler. Gem øvrige data: Hvis du ønsker det, kan du for eksempel gemme billeder, blogs, multiple choice svar, motionskontrakter, klasselognoter, udviklingsplaner, elevernes samlemapper, elevernes logbøger, elevernes profiler, elevlinks, elevernes resultater i bogkassen, elevejede spørgeskemaundersøgelser, elevejede fællesdokumenter. Filerne skal gemmes manuelt på din lokale harddisk. Udpeg lærerteam

3 Når fagfordelingen for det kommende skoleår er på plads, kan du udpege næste skoleårs teammedlemmer enten manuelt eller ved at kopiere nuværende skoleårs team. Kopier nuværende team til det kommende skoleår: Vælg menupunktet: Databaser -> Personale -> Teammedlemmer. Klik på Massekopier for at kopiere mange team på én gang, eller klik på Kopier til næste skoleår-ikonet ud for hvert enkelt team, og kopier det nuværende team til det nye skoleår. Opret nye team for det kommende skoleår: Vælg menupunktet: Databaser -> Personale -> Teammedlemmer. Klik på Tilføjikonet, navngiv teamet, og påfør medlemmer. Importer skemaoplysninger Hvis skolen anvender et eksternt skemalægningsprogram, skal det nye skema importeres til SkoleIntra. Benytter skolen Trio og Matrix, oprettes skemaperioderne automatisk ved import. Benytter skolen ikke ovennævnte, skal der oprettes en eller flere skemaperioder, der kan importeres til, under Admin -> Skemaer -> Helt skoleår: Opret skemaperioder og tomme grundskemaer for alle uger. Importer skemaet til SkoleIntra: Vælg menupunktet Admin -> Import/eksport -> Skemaer. Send skemaet til SkoleIntras server. Importen færdiggøres, ved at klikke på Vælg skemaperiode og importer skemaer. Bemærk: Hvis punktet Skemaer er udgrået under Import/eksport, mangler du, at indstille hvilket skemaprogram du ønsker at importere fra. Klik på Vælg importkilder, og vælg dit skemaprogram. Bemærk: Hvis du fortryder importen, kan du gendanne skemaer med det samme, således at de så ud før importen. Dette gør du ved at trykke på linket Gendan skemaer fra sikkerhedskopi nederst på siden. Bemærk: Hvis du importerer skemaer fra KMD Matrix eller Ariane, vil du blive bedt om tilrette importerede hold og klasser, så alle holdnavne er unikke og ikke indeholder specielle tegn. Holdoplysninger oprettes/tilrettes i SkoleIntra under menupunktet Database -> Elever -> Hold. Bemærk: Når du opretter skemaer og skemabrikker, er det vigtigt, at klassebetegnelserne i skemaet er nøjagtigt mage til klassebetegnelserne i SkoleIntra. En klasse skal altså hedde det samme i klassekartoteket og skemaet. Hvis klasserne ikke hedder det samme, vil skemaet ikke blive knyttet til klasserne, og derfor ikke kunne ses i hverken Elev- eller ForældreIntra.

4 Overfør elever til næste skoleår Funktionen Skift til nyt skoleår ændrer årstallet i SkoleIntra, nuværende klasser rykker et år op, eller nedlægges, og nye klasser kommer til. Gå til menuen Admin -> Tilpasning -> Skift til nyt skoleår, for at starte oprulningen. Skoler, der ikke har elever der rykker et klassetrin op, skal vælge at sætte flueben ud for Skole uden klasseoprulning, fx. visse ungdoms- og efterskoler, og trykke på Næste. Herefter sættes flueben i feltet Bekræft at dette intranet ikke har elever, der fortsætter i en ny klasse i det kommende skoleår, og tryk på Skift til skoleåret 2015/2016. Denne funktion opdaterer skoleåret i SkoleIntra-systemet, og intet andet. Almindelige skoler, der har elever der fortsætter over flere klassetrin, skal sætte flueben i den øverste mulighed, Skole med klasseoprulning, og trykke på Næste. Trin 1: Oversigt over kommende klasser Her ses en oversigt over de kommende klasser, som er trukket fra itslearnings centrale server. Dette er altså de kommende klasser i SkoleIntra, trukket fra skolens elevadministrationssystem via den centrale server. Bemærk: Hvis klasserne ikke automatisk kunne hentes af SkoleIntra, vil man blive mødt af en fejlmeddelelse, der fortæller, at klassebetegnelserne ikke kunne hentes automatisk. Klik OK for at afbryde skiftet til det nye skoleår, eller klik Annuller for at fortsætte. Hvis du vælger at fortsætte, kan du enten oprette de nye klasser manuelt eller oprulle de nuværende klassebetegnelser fra klassekartoteket. Bemærk: Såfremt skolen importerer elev- og forældredata fra en csv-fil eller fra Dansk Microsoftware, kommer der ikke nogen advarsel og der kan kun laves en oprulning baseret på nuværende klassebetegnelser. Bemærk: At der kun hentes klasser fra hovedinstitutionen. Evt. manglende klasser tilføjes manuelt eller ved at oprulle nuværende klassebetegnelser. Tryk på Næste for at fortsætte til Trin 2. Trin 2: Nedlæg, sammenlæg, og opdel klasser. Nedlæg klasser: Afgående klasser skal nedlægges, og deres data skal slettes eller arkiveres. Klik på Hvad skal der ske med klassen? ud for de afgående klasser, som skal nedlægges:

5 Vælg at klassen skal nedlægges, og klik på OK: Når en klasse nedlægges skal du vælge, om klassens dokumenter skal slettes eller arkiveres. Klik på Hvad skal der ske med klassens dokumenter og billeder?, under kolonnen Klassernes Arkiver 2015/2016:

6 Hvis dokumenterne arkiveres, gemmes de i en mappe under Arkiv -> Dokumenter: Typisk vælger skoler, at slette de afgående klassers arkiver, så der ikke bruges unødig diskplads: Hvis skolen ikke har klasser der skal sammenlægges, eller opdeles, er du færdig, og du kan klikke på Udfør. Hvis du skal udføre sammenlægninger og opdelinger, skal du gøre det nu, inden du går videre. Sammenlæg klasser: Når klasser lægges sammen, er det vigtigt, at alle de tidligere klassers data overføres til den ny samlede klasse. Derfor skal du udpege de klasser, der skal slås sammen, så alle data fra de gamle klasser kopieres over til den nye sammenlagte klasse. Klik ud for hver af de gamle klasser, der skal sammenlægges, og udpeg navnet på den nye sammenlagte klasse. I nedenstående eksempel skal 1A, 1B og 1C sammenlægges til én 2A klasse. Vi starter med at klikke ud for 1A, og vælger at den skal sammenlægges med andre klasser, og at den sammenlagte klasse skal hedde 2A:

7 Vi udpeger navnet på den kommende sammenlagte klasse: Her er indstillingen foretaget for alle de tre tidligere klasser. 1A, 1B og 1C skal sammenlægges til én 2A: Tilsvarende skal vi under den højre kolonne (Klassernes Arkiver 2015/2016) vælge, at alle de sammenlagte klassers dokumenter skal samles i én ny 2A. Vi klikker på Hvad skal der ske med klassens dokumenter og billeder? og vælger, at klassens arkiver skal tilknyttes til 2A:

8 Her er indstillingen foretaget for alle de tre tidligere klasser. 1A, 1B og 1C skal sammenlægges til én 2A, og alle klassernes dokumenter skal samles i den kommende 2A. Udråbstegnene indikerer, at der er foretaget en ændring: Del klasser: Når en klasse deles, afvikles den gamle klasse. Når en klasse afvikles, vil de data, der er knyttet til klassen, blive slettet. Det vil sige, at en klasses dokumenter, klassens billeder mm. vil blive slettet, hvis ikke de først overføres til begge de kommende opdelte klasser. Derfor skal du udpege hvilke klasser der skal deles op, og udpege navnet på de kommende opdelte klasser, så data fra de gamle klasser kopieres over til alle de nye klasser. Klik ud for hver af de klasser, der skal opdeles, og udpeg navnene på de kommende opdelte klasser. I nedenstående eksempel skal 4A deles til 5A og 5B. Klik ud for den klasse, der skal deles: Vælg Deles til ud for Skoleåret 2015/2016, og udpeg navnene på de kommende klasser. Hold Ctrl-tasten nede når du klikker, så kan du vælge flere klasser på én gang: Nu ses det på oversigten, at 4A deles op i 5A og 5B:

9 Tilsvarende skal du under kolonnen Klassernes Arkiver 2015/2016 klikke på Hvad skal der ske med klassens dokumenter og billeder?, og vælge, at den gamle klasses dokumenter kopieres til alle de nye klasser. Her er indstillingen foretaget, 4A deles til 5A og 5B, og 4As dokumenter kopieres til både 5A og 5B: Klik på Udfør, når du har kontrolleret, at det hele ser rigtigt ud. Hermed gennemføres oprulningen. Trin 3: Huskeliste, log, og fortryd Når oprulningen er kørt færdig, kan du vælge at se en log over oprulningen. Hvis du fortryder oprulningen kan du klikke på Gendan skoleåret 2015/2016, nederst på siden. Endelig kan du vælge at få udskrevet en huskeliste over de ting du evt. mangler at gøre. Det anbefales, at udskrive eller gemme huskelisten, da den giver et godt overblik over, hvad der kunne være relevant at gøre. Import af elever fra KMD ELEV, Tabulex TEA, EDB-Brugs eller Dansk Skoledata samt andre systemer, der benytter WS17: KMD og TEA gør elevdata vedrørende nyt skoleår tilgængelige den 29. juni 2015 kl. 10:00. Klik på Admin -> Import/eksport -> Elev- og forældreoplysninger -> Importer oplysninger om elever og forældre fra.. Vigtigt! Der er lukket for import af elev-, forældre-, og læreroplysninger fra torsdag den 25. juni til den 29. juni kl. 10:00. Der kan ikke importeres i denne periode. Inden selve importen udføres, bliver du bedt om at tage stilling til alle eller nogle af følgende valgmuligheder: Opdater elevers og forældres telefonnumre og adresser i SkoleIntra med data fra elevadministrationsprogrammet. Opdater liste over klassebetegnelser, så den svarer til klasseangivelser i elevkartoteket: Marker feltet for at sikre, at oplysninger i klasselisten er i overensstemmelse med klassebetegnelserne i elevtabellen. Aktiver nye elever, så de straks får adgang til ElevIntra med UNI Login: Marker feltet, hvis nye elever automatisk skal gives adgang til ElevIntra med deres personlige UNI Login. Aktiver nye elevers forældre, så de straks får tildelt brugernavne til ForældreIntra: Hvis feltet markeres, får hver ny elevs forældre automatisk tildelt et unikt brugernavn, og deres brugernavn aktiveres.

10 Kontroller importerede elevoplysninger og skemaer For at sikre at importen af elevoplysninger er forløbet korrekt, kan du kontrollere, eleverne er kommet i de rigtige klasser, og at eleverne og deres forældre er blevet tildelt et brugernavn og en adgangskode: Vælg menupunktet Databaser -> Elever -> Elevkartotek. Kontroller klassebetegnelser og elevplaceringer. Vælg menupunktet Admin -> ForældreIntra -> Vælg klasse -> Adgang til ForældreIntra. Kontroller at forældrene har fået oprettet brugernavne. Herfra kan du også udskrive labels med forældrenes brugernavne, hvis du ønsker det. Kontroller at de forskellige klassers data er blevet overført korrekt, ved at foretage stikprøver af dokumentarkiver, klasselogs, eller andre data. Når importen af både skemaer og elever er gennemført, kan du kontrollere, at skemaet vises korrekt i Elev- og ForældreIntra. Hvis du ikke kan se en klasses skema korrekt, skyldes det sandsynligvis, at klassen ikke hedder det samme i elevdatabasen og skemaprogrammet. I så fald kan du harmonisere betegnelserne: Vælg menupunktet Admin -> Skemaer -> Undersøg Klasseog holdbetegnelser i hhv. skema og klasselisten. Sammenlign og rediger klassebetegnelserne, så de hedder det samme i skemadelen og elevdatabasen. Ryd op i gamle data Det anbefales at slette forældede data, som ikke længere skal bruges. Det kunne for eksempel gælde gamle reservationer, aktiviteter, skemaer mm. Når gamle data fjernes, bliver SkoleIntras databaser ikke for store, og dermed kan man undgå, at sidevisninger med tiden føles langsomme eller tunge. Vælg menupunktet Admin -> Tilpasning -> Fjern gamle data. Her kan du slette diverse data. Det er individuelt fra skole til skole, hvad der vil være hensigtsmæssigt at slette. Skolen kan for eksempel af dokumentationshensyn have behov for at gemme visse data. Inden du sletter årets aktivitetskalender, kan du evt. gemme den som en HTML-side i en samlemappe. Vælg menupunktet Admin -> Skemaer -> Slet flere skemaperioder og tilhørende skemaer på én gang. Slet gamle skemaer. Support og vejledning Der er flere muligheder for at få mere vejledning eller hjælp, hvis du har behov for det: Denne guide samt video-instruktioner ligger direkte i SkoleIntra under Admin -> Tilpasning -> Skift til nyt Skoleår.. Kontakt SkoleIntra support se kontaktoplysninger på

Nyt skoleår i SkoleIntra

Nyt skoleår i SkoleIntra Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2018 itslearning A/S 8230 Åbyhøj, Danmark Indhold 1.0 Indledning... 2 2.0 Klargøring til nyt skoleår... 2 2.1 Kommende 0.-klasser... 2 2.2 Team... 2 2.2.1 Massekopiering

Læs mere

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017 Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017 Side 2 Indhold Indledning... 3 Klargøring til nyt skoleår... 3 Kommende 0.-klasser... 3 Team... 3 Oprettelse af nyt team... 3 Massekopiering af team... 3 Kopiering

Læs mere

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016 Side 1 Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016 Side 2 Indhold Indledning... 4 Klargøring til nyt skoleår... 4 Kommende 0.-klasser... 4 Team... 4 Oprettelse af nyt team... 4 Massekopiering af team... 5

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.13

Nyt i SkoleIntra 5.13 Nyt i SkoleIntra 5.13 Sidst ændret den 15 04 2016 Oplysninger om abonnement på itslearnings SMS tjeneste Itslearning tilbyder en SMS tjeneste, der giver mulighed for at sende sms er fra SkoleIntra. Under

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.6. PersonaleIntra. Sidst ændret den 29-06-2014

Nyt i SkoleIntra 5.6. PersonaleIntra. Sidst ændret den 29-06-2014 Nyt i SkoleIntra 5.6 Sidst ændret den 29-06-2014 PersonaleIntra Samlet menu til tilpasning af PersonaleIntra Administrator-funktionerne under menupunkterne Indstillinger, Tilpasning og Vedligeholdelse

Læs mere

Elev- og uddannelsesplaner

Elev- og uddannelsesplaner Elev- og uddannelsesplaner Sådan samler du det hele i SkoleIntra Version: August 2012 Indholdsfortegnelse SkoleIntra, Elev- og Uddannelsesplaner...4 Relevant lovgivning...4 Bek. om elevplaner, elev- og

Læs mere

Guide til datamigrering for administrationen. Intra lukker Hvad skal skolen gøre?

Guide til datamigrering for administrationen. Intra lukker Hvad skal skolen gøre? Guide til datamigrering for administrationen Intra lukker Hvad skal skolen gøre? Det pædagogiske personale sørger for en del af deres egen datamigrering, men skolen har også nogle overordnede opgaver ifm.

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19 Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Vestsjællands Amtscenter 2/19 INDHOLD ÅBNE 4 OPRET ELEVPLAN 4 REDIGERE - / SKRIVE I ELEVPLAN 6 VEJLEDNING 7 ERSTAT INDHOLD MED HØJRE SPALTE 7 OFFICIELLE MÅL 8 KOPIERE

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.8. Sidst ændret den 26-01-2015. Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra

Nyt i SkoleIntra 5.8. Sidst ændret den 26-01-2015. Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra Nyt i SkoleIntra 5.8 Sidst ændret den 26-01-2015 Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra Administrator har mulighed for at oprette én eller flere profiler, som definerer en standardopsætning

Læs mere

Oprydningsplan. Opbygning og opgavetyper

Oprydningsplan. Opbygning og opgavetyper Oprydningsplan Opbygning og opgavetyper O P R Y D N I N G S P L A N Oprydningsplanens opbygning 21/6 DEADLINE FOR ALLE OPGAVER I PLANEN: 21/6 OPDELT I 5 FASER MED HVER SIN DEADLINE OPDELT I 4 ROLLER: Aula-administrator

Læs mere

Guide til datamigrering - Intra lukker Hvad skal jeg gøre? Pædagogiske personale i skolen

Guide til datamigrering - Intra lukker Hvad skal jeg gøre? Pædagogiske personale i skolen Guide til datamigrering - Intra lukker Hvad skal jeg gøre? Pædagogiske personale i skolen Ved at gennemgå nedenstående tjekliste er du sikker på at være igennem din egen datamigrering. Vigtigt at være

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Opskrivning af skoleår... 2 1)Dannelse af ny klassefil til :... 2 Import af klassefil... 5 2 Opskrivning af venteliste... 7 3 Sletning af Ugyldige elever... 9 Side 1 Opskrivning af

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.23

Nyt i SkoleIntra 5.23 Nyt i SkoleIntra 5.23 Sidst ændret den 12-12-2016 Muligheden for at forældre kan få UNI-Login er udviklet af STIL som en del af Brugerportalsinitiativet. itslearning har lavet en aftale med KOMBIT om at

Læs mere

TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING

TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBLE SKEMALÆGNING Arbejdsgange i forbindelse med skema Version 2.0 Indhold Baggrund... 3 Overførsel til Tabulex Fleksible Skemalægning... 3 1) Lave skemaer (grundskema) i Tabulex

Læs mere

ElevIntra. En gennemgang af ElevIntra-modulet. Version: August 2012

ElevIntra. En gennemgang af ElevIntra-modulet. Version: August 2012 ElevIntra En gennemgang af ElevIntra-modulet Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er ElevIntra?...5 ElevIntra/LærerIntra...5 Login på ElevIntra eleven...6 Login på ElevIntra læreren...6 Arbejdsfladen...7

Læs mere

Det er beskrevet i denne vejledning i afsnit 3, hvordan stamdata skal indtastes manuelt, hvis der er fejl i de data, der hentes fra CPR.

Det er beskrevet i denne vejledning i afsnit 3, hvordan stamdata skal indtastes manuelt, hvis der er fejl i de data, der hentes fra CPR. Brug af Elevadministration for en skolemedarbejder Hvis skolen ikke har et elevadministrativt system, skal eleverne oprettes i Institutionsmodulet på Optagelse.dk. Det foregår ved hjælp af et ekstramodul

Læs mere

Klargør Trio til Tabulex Vikar

Klargør Trio til Tabulex Vikar VEJLEDNING Klargør Trio til Tabulex Vikar Del 2 af 2 Overførsel af skemaer fra Tabulex Skemalægning Manuel placering af skemabrikker i Trio Indhold Baggrund... 3 Metode 1: Overførsel af skemaer fra Tabulex

Læs mere

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Booking

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Booking Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Booking Version 1-1-1-1-1 (januar 2015) Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 21-10-2015 Indhold Ny loginside... 1 Ny version af editor... 3 Oprettelse af hold... 3 Kopier dokumenter til SkolePorten... 3 Fra medarbejder til ekstern bruger...

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.7. Sidst ændret den

Nyt i SkoleIntra 5.7. Sidst ændret den Nyt i SkoleIntra 5.7 Sidst ændret den 21 10 2014 SkoleIntra 5.7 indeholder væsentligt færre nyheder, end vi er vant til ved nye versioner. Det skyldes primært den korte tid imellem, at vi havde den endelige

Læs mere

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS DEN 16. DECEMBER 2011 Studieretningsvalg og skift af hold og klasser Denne vejledning henvender sig til de skoler, som anvender LUDUS Web til kursisternes valg af studieretning,

Læs mere

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra NP Privatskole til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra NP Privatskole til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra NP Privatskole...

Læs mere

Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra

Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra består af forskellige elementer: Eleverne kan afgive deres foreløbige uddannelsesønske i ElevIntra Personalet kan

Læs mere

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk

Karakter i Optagelse.dk. Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Karakter i Optagelse.dk Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 28.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2018 Styrelsen for It og Læring Side 2 af 7 Indhold SKOLER

Læs mere

Tips og Tricks i SkoleIntra

Tips og Tricks i SkoleIntra Tips og Tricks i SkoleIntra SkoleIntraTræf 2016 Hanne Voldborg Andersen, ViaVoldborg.dk, konsulent, folkeskolelærer, ph.d studerende, ølbrygger og mor :-) Indhold 1. Layout - bredden, det nye layout, favicon

Læs mere

Vejledning og Intranet

Vejledning og Intranet - En minual. - Workshop v/ Indholdsfortegnelse Ekstra menupunkt med underpunkter på ElevIntra... 1 Importer arbejdsrummet Næste skoleår... 3 Hvordan man laver direkte/dybe link... 8 Ved optagelse.dk...

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Fra SkoleIntra til Aula fase 2

Fra SkoleIntra til Aula fase 2 Børne- og Ungdomsforvaltningen Fra SkoleIntra til Aula fase 2 Fra april til september 2018 kopieres skolens fælles dokumenter fra SkoleIntra til fx O365. Figur 1: Tidsplan for flytningen fra SkoleIntra

Læs mere

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING Version 2.0 Indhold Baggrund... 4 Tabulex Trio, opsætning... 4 Grupper... 5 Overførsel til Tabulex Fleksibel Skemalægning... 6 Adgang til Tabulex Fleksible Skemaer...

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.3. Generelt. LærerIntra. Sidst ændret den 10-03-2013

Nyt i SkoleIntra 5.3. Generelt. LærerIntra. Sidst ændret den 10-03-2013 Nyt i SkoleIntra 5.3 Sidst ændret den 10-03-2013 Generelt Obligatorisk logning Tidligere kunne skolerne selv fravælge logning af brugernes adgang til LærerIntra, ElevIntra og ForældreIntra. Det er ændret

Læs mere

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger

Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Styrelsen for It og Læring Praktisk vejledning til skoler som skal indtaste kompetenceoplysninger Undersøgelse af kompetencedækning i folkeskolen 2017 Styrelsen for It og Læring Side 2 af 6 Indhold SKOLER

Læs mere

TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER

TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBLE SKEMAER Version 2.0 Indhold Baggrund... 4 Grupper... 4 Overførsel til Tabulex Fleksible Skemaer... 5 Adgang til Tabulex Fleksible Skemaer... 7 Indstillinger - Skemavisning...

Læs mere

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår?

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Et skoleår i Untis kan være på minimum 14 dage. Vedr. eksport fra Untis til WebUntis Hvis du/i eksporterer fra Untis til WebUntis skal start- og slutdatoen i Untis

Læs mere

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår?

Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Hvordan opretter jeg et nyt skoleår? Et skoleår i Untis kan være på minimum 14 dage og maximum 365 dage. Vedr. eksport fra Untis til WebUntis Hvis du/i eksporterer fra Untis til WebUntis skal start- og

Læs mere

Skolebestyrelsen i SkoleIntra

Skolebestyrelsen i SkoleIntra Skolebestyrelsen i SkoleIntra Hvordan er det nu lige...?? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Skolebestyrelsen og SkoleIntra...4 Det administrative arbejde...4 Opret et skolebestyrelsesmedlem...4

Læs mere

Brugervejledning. Testsystemet De nationale test. Indledning Booking. Version: 2-1 (oktober 2011)

Brugervejledning. Testsystemet De nationale test. Indledning Booking. Version: 2-1 (oktober 2011) Brugervejledning Testsystemet De nationale test Indledning Booking Version: 2-1 (oktober 2011) 1 INDLEDNING... 4 1.1 OM DENNE VEJLEDNING... 4 1.2 OBLIGATORISKE OG FRIVILLIGE TEST... 4 1.3 MÅLGRUPPE...

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Klargør Trio til Aula

Klargør Trio til Aula VEJLEDNING Klargør Trio til Aula Kalender, Perioder, Ringetidssæt, Aktivitetskategorier, Klasser/hold, Fag, Undervisning Vers.1.0 Indhold Baggrund... 3 Kalender... 3 Perioder... 4 Ringetidssæt... 5 Aktivitetskategorier...

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Bogbyggeren på HVAL.DK

Bogbyggeren på HVAL.DK Journal nr. 7.32.78 Bogbyggeren på HVAL.DK Et web-baseret værktøj udviklet af Programdatateket i Viborg amt i forbindelse med ITMF-projekt 464 Din egen Historie på nettet Indholdsfortegnelse: Kom i gang...3

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra Dansk Skoledata

Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra Dansk Skoledata Sådan vedligeholder du UNI Login med data fra Dansk Skoledata 1 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Oprettelse og eksport af xml-fil i Dansk Skoledata... 3 2 Importer brugerdata... 6 3 Når du har importeret,

Læs mere

Tabulex TEA-Privat Venteliste

Tabulex TEA-Privat Venteliste Tabulex TEA-Privat Venteliste Introduktion På ventelisten har du et overblik over potentielle, kommende elever. Med få tast er eleven på ventelisten til det ønskede skoleår med egne oplysninger samt forældreoplysninger.

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

www.munkebjergskolen.odense.dk

www.munkebjergskolen.odense.dk ForældreIntra er del af Munkebjergskolens hjemmeside. Her åbnes op for en større, direkte kontakt mellem skole og hjem. ForældreIntra er et lukket univers, som forældrene skal angive brugernavn og adgangskode

Læs mere

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7 6 trin i Kompetenceevaluering i HR-systemet (alle trin har en IT-vejledning, som er trykt i denne mappe og som også ligger på intranettet HTKAlle under ledelsesevaluering) 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet

Læs mere

SkoleIntra kan håndtere uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) fra og med version 5.7.0.

SkoleIntra kan håndtere uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) fra og med version 5.7.0. Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Skolen skal give eleverne en vurdering af elevens uddannelsesparathed i forhold til elevens ønske om ungdomsuddannelse. Vurderingerne skal sendes videre til

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Tabulex Trio. Grunddata. Grønland

Tabulex Trio. Grunddata. Grønland Tabulex Trio Grunddata Grønland Trio Grunddata Grønland Side 2 Indholdsfortegnelse Velkommen til Trio!... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Backup... 4 Dan backup... 4 Indlæs backup... 4 Send backup til

Læs mere

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen. Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu

Harald Michalsen og Lasse Storr-Hansen. Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu Importér skemadata fra Lectio 1 af 16 Log på med administrator rettigheder, så du ser ovenstående hovedmenu Vælg Konverter skemadata Klik på Eksporter skemadata Importér skemadata fra Lectio 2 af 16 Vælg

Læs mere

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk

Skolemedarbejder. Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Skolemedarbejder Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 27.11.2013 1 Indledning... 5 1.1 Målgruppe... 5 1.2 Bemærkningsfelt...

Læs mere

Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009

Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009 Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009 Forord Denne guide hjælper dig til at komme hurtigt i gang med at bruge Elevplansværktøjet. Elevplansværktøjet er et webbaseret

Læs mere

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra Edb-brugsen til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra Edb-brugsen... 2

Læs mere

National sprogscreening af EUD-elever. skolens egne logins

National sprogscreening af EUD-elever. skolens egne logins Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til National sprogscreening af EUD-elever ved anvendelse af skolens egne logins Sprogscreeningen tilgås via et link Indhold

Læs mere

Skole/hjem-samarbejde på internettet

Skole/hjem-samarbejde på internettet Skole/hjem-samarbejde på internettet Sakskøbing Skole 2009 Forord Guldborgsund kommune har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Import-vejledning Fra Dansk Skoledata til UNI Login

Import-vejledning Fra Dansk Skoledata til UNI Login Import-vejledning Fra Dansk Skoledata til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, april 2007 UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra Dansk Skoledata...

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12 INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 OFFENTLIGGØRELSE 4 KOORDINATION 5 AKTIVITETSKALENDER 5 NY AKTIVITET 5 MASSEOPRET 7 OVERSIGTER 8 UDSKRIFTER 9 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Lectio. EASY-Synkronisering Egym. MaCom A/S Vesterbrogade 48, København V Telefon: Internet:

Lectio. EASY-Synkronisering Egym. MaCom A/S Vesterbrogade 48, København V Telefon: Internet: Lectio EASY-Synkronisering Egym 1992-2017 MaCom A/S MaCom A/S Vesterbrogade 48, 1. 1620 København V Telefon: 33 79 79 00 Telefax: 33 79 79 84 E-mail: mail@macom.dk Internet: www.macom.dk Forord Denne vejledning

Læs mere

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING Opgørelse af lærer samt genberegning af skemaer Version 2.0 Indhold Baggrund... 3 Scenarie... 3 Fremgangsmåde... 3 I Trio... 3 Opret periode og tilpas lektioner...

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER @ventures, c/o Aarhus Business College, ventures.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Opret booking... 2 Eleven tager test... 4 Testresultater...

Læs mere

TYPO3 TRIN FOR TRIN 1

TYPO3 TRIN FOR TRIN 1 TYPO3 TRIN FOR TRIN 1 LOGIN Åbn din browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox eller en helt tredie) og skriv: ale.dk/typo3 i ADRESSELINIEN og tast ENTER så får du dette skærmbillede: Skriv Brugernavn

Læs mere

Outlook integration via Exchange server

Outlook integration via Exchange server Outlook integration via Exchange server Affect IT tilbyder synkronisering af skemaer fra WebUntis til Exchange. Vi understøtter ligeledes Office365. Idet begivenhederne indlæses direkte i Exchange, vil

Læs mere

Første informationsmøde for lokale Aula-administratorer. Mandag d. 17. december 2018 Tirsdag d. 18. december 2018 Fredag d. 4.

Første informationsmøde for lokale Aula-administratorer. Mandag d. 17. december 2018 Tirsdag d. 18. december 2018 Fredag d. 4. Første informationsmøde for lokale Aula-administratorer Mandag d. 17. december 2018 Tirsdag d. 18. december 2018 Fredag d. 4. januar 2019 F Ø R S T E I N F O R M A T I O N S M Ø D E F O R L O K A L E A

Læs mere

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning FORÆLDRE -INTRA En lille vejledning Marstrup Skole. Forældreintra 1 Foråret 2007 Gennem de sidste par år har Marstrup Skole, ligesom kommunens øvrige skoler, arbejdet med SkoleIntra til intern kommunikation

Læs mere

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016

TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016 VEJLEDNING TABULEX FLEKSIBEL SKEMALÆGNING 2016 Indhold Velkommen til Tabulex Fleksibel Skemalægning!... 4 Backup... 4 Tabulex Trio, opsætning... 4 Grupper... 4 Overførsel til Tabulex Fleksibel Skemalægning...

Læs mere

UNI-server udfaset UNI-server nedlægges pr Derfor er alle referencer til UNI-server fjernet fra SkoleIntra 5.4.

UNI-server udfaset UNI-server nedlægges pr Derfor er alle referencer til UNI-server fjernet fra SkoleIntra 5.4. Nyt i SkoleIntra 5.4 Sidst ændret den 24-08-2013 Generelt Ny editor SkoleIntra benytter nu en ny og forbedret udgave af CKeditor, nemlig CKeditor version 4.1.2. Den nye editor kendes på en værktøjslinje

Læs mere

Vejledning. Trio. Vejledning Skoler med afdelinger

Vejledning. Trio. Vejledning Skoler med afdelinger Trio Vejledning Skoler med afdelinger Indholdsfortegnelse Afdelinger... 3 Hovedskole med underskoler/afdelinger... 3 Hovedskolen... 3 Hvordan ved Trio, hvem der er hovedskole/hovedafdeling?... 4 Hvad kan

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.14

Nyt i SkoleIntra 5.14 Nyt i SkoleIntra 5.14 Sidst ændret den 13 06 2016 Import af skemaer fra flere afdelinger/skoler via Tabulex Skemaservice Det er nu muligt at importere skemaer fra flere afdelinger (skoler) på en gang,

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 3.7.0

Nyt i SkoleIntra 3.7.0 Nyt i SkoleIntra 3.7.0 LærerIntra Generelt Nyt installationsprogram Fra og med version 3.7.0 benytter leveres SkoleIntra med et nyt og mere moderne installationsprogram. Ved installation af nye intranet

Læs mere

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk MINIMANUAL ForældreIntra På Dalumskolen www.dalumskolen.odense.dk Support: Skolesekretær: Birthe Juhl Jensen tlf. 6375 0300 Skolesekretær: Helle Bech tlf. 6375 0300 Administrator på SkoleIntra: Else Juul

Læs mere

Elektronisk dokumenthåndtering (EDH)

Elektronisk dokumenthåndtering (EDH) Elektronisk dokumenthåndtering (EDH) Allerede i dag har du muligheden for at scanne dokumenter og gemme dem elektronisk i FOF via Elektronisk DokumentHåndtering (fremover forkortet til EDH). Nu har vi

Læs mere

Brugervejledning til testsystemet for de nationale test

Brugervejledning til testsystemet for de nationale test Brugervejledning til testsystemet for de nationale test frivillige test Booking Version: 1-1-1-1 23-9-2010 side 1 INDLEDNING... 3 OM DENNE VEJLEDNING... 4 MÅLGRUPPER FOR VEJLEDNINGEN... 5 SUPPORT... 5

Læs mere

I skoleåret 2014-15 gælder regelsættet primært 8. klasses foreløbige uddannelsesønsker, idet 9. klasse kører under de tidligere regler.

I skoleåret 2014-15 gælder regelsættet primært 8. klasses foreløbige uddannelsesønsker, idet 9. klasse kører under de tidligere regler. Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Det er vigtigt at skolens ledelse forholder sig til rådene i denne artikel samt i artiklen om Uddannelsesparathedsvurderinger i elevplanen, hvis skolen vil

Læs mere

TEA Hotline Eller Tabulex TEA-Privat Venteliste

TEA Hotline Eller Tabulex TEA-Privat Venteliste TEA Hotline 4676 1892 Eller support@tabulex.dk Tabulex TEA-Privat Venteliste Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion... 2 På ventelisten i fire trin... 3 Ændr og rediger data i ventelisten...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider

BRUGERVEJLEDNING. Diabetesforeningens lokale hjemmesider BRUGERVEJLEDNING Diabetesforeningens lokale hjemmesider Om Diabetesforeningens lokale hjemmesider Alle Diabetesforeningens lokalforeninger, børnefamilie- og ungergrupper har en officiel hjemmeside. Det

Læs mere

Import-vejledning Fra KMD til UNI Login

Import-vejledning Fra KMD til UNI Login Import-vejledning Fra KMD til UNI Login 3. udgave, september 2006 UNI C Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra KMD... 2 1.1 KMD Easy... 2 1.2 KMD Matrix... 3 2 Import af data

Læs mere