Nyt i SkoleIntra 5.8. Sidst ændret den Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyt i SkoleIntra 5.8. Sidst ændret den 26-01-2015. Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra"

Transkript

1 Nyt i SkoleIntra 5.8 Sidst ændret den Administratorstyrede indstillinger i ForældreIntra Administrator har mulighed for at oprette én eller flere profiler, som definerer en standardopsætning for en række klasses ForældreIntra. Der kan fx oprettes en profil pr. afdeling eller pr. årgang. Profiler oprettes under Admin > ForældreIntra > Standardopsætning. Hver profil rummer: Navn på profil Liste over klasser, som er låst til profilen Elementer på klassernes forsider i ForældreIntra Skjulte menupunkter for de valgte klasser Beskedmodtagere i forældrenes beskedsystem Andre indstillinger for ForældreIntra i de berørte klasser Hvis man knytter en klasse til en profil, kan klassens lærere ikke længere selv ændre ovennævnte indstillinger, og ForældreIntra vil benytte profilens indstillinger i stedet for klasseteamets egne indstillinger. Fjerner man en klasse fra en profil, gælder klassens egne indstillinger igen. Klikker man på kopi-ikonet i oversigen over profiler, får man mulighed for at kopiere indstillingerne i en profil til en anden profil. Derved lettes oprettelse af profiler, som ligner hinanden med få afvigelser. Der er også mulighed for at kopiere en profils indstillinger til én eller flere klasser. Kopi-funktionen erstatter klassens egne indstillinger med indstillingerne i profilen uden at låse klassernes indstillinger. Det betyder, at klassens lærere selv kan finjustere indstillingerne efterfølgende. Man kan ikke fortryde en kopiering, idet kopieringen overskriver de oprindelige indstillinger. Administratorstyrede indstillinger i ElevIntra På samme måde som i ForældreIntra kan administrator nu oprette én eller flere profiler, som definerer en standardopsætning for en række klasses ElevIntra. Der kan fx oprettes en profil pr. afdeling eller pr. årgang. Profiler oprettes under Admin > ElevIntra > Standardopsætning. Hver profil rummer: Navn på profil Liste over klasser, som er låst til profilen Layout og menu Elementer på klassernes forsider i ElevIntra Skjulte menupunkter for de valgte klasser Beskedmodtagere i elevernes beskedsystem Indstillinger for klassekalender

2 Hvis man knytter en klasse til en profil, låses klassens indstillinger på samme måde som i ForældreIntra (se ovenfor). Forældrenes førstegangskoder Normalt skal forældre benytte deres cpr-nummer som kodeord ved første indlogning i ForældreIntra, hvis deres cpr-nummer er kendt i SkoleIntra. Fra og med version 5.8 bliver der mulighed for, at administrator under Admin > ForældreIntra > Login kan indstille, om forældrene skal benytte cpr-nummer eller en pinkode som password ved første login. Denne mulighed er primært indført for at løse et problem på skoler, hvor forældrenes cpr-numre ikke er registreret i elevadministrationsprogrammet, og hvor det administrative system har leveret opdigtede cpr-numre på forældre ved eksport til SkoleIntra.. Hvis skolen har valgt, at alle forældre skal logge ind med pinkode, bør man af sikkerhedshensyn undlade at sende loginoplysninger til forældre pr. sms, da sms en indeholder både brugernavn og pinkode. Nye muligheder i formularskabeloner Når man opretter eller tilpasser formularskabeloner - bl.a. til elevplaner - kan man nu: tilføje et link til skabelonen så den der udfylder formularen - og den der læser den udfyldte formular - kan skifte til en webside, der vises i et nyt faneblad. I formularskabelonbaserede elevplaner er der mulighed for øge overskueligheden ved at folde de enkelte afsnit ind og ud. I formularskabelonbaserede elevplaner kan man nu vælge mellem to formularbredder, når man redigerer.. Billedstørrelse i fotoalbum Standardstørrelsen på billeder i SkoleIntras fotoalbum er 500 x 400 pixels. Hvis man ønsker større billeder i fotoalbummet, kan administrator ændre standardindstillingen under Admin > Tilpasning > Billedstørrelse i fotoalbum. Store billeder ser bedre ud, men fylder mere og tager længere tid at uploade og vise. Det er derfor en balancegang at vælge en passende størrelse. Ændringerne gælder kun for nye billeder, der sendes til SkoleIntras fotoalbum. Dialogboksen som benyttes ved visning af billeder i fotoalbum tilpasser sig automatisk til den størrelse, som var gældende, da man sidst uploadede billeder til albummet.

3 Automatisk indmelding i team Når man tilføjer nye medarbejdere under Databaser > Personale > Personalekartotek, kan man nu i forbindelse med oprettelsen udpege de afdelingsteam og andre team, som medarbejderen skal være medlem af. Hvis det ønskes, kan man vente med at skabe teamtilknytninger til senere. Det er også blevet let at fjerne en medarbejder fra en, flere eller alle team. Besked til elever om masseoprettede klasselognoter Når man opretter klasselognoter, kan man sende information om noten til eleven. Det gøres ved at markere et felt i forbindelse med oprette af klasselognoten. Denne mulighed er nu også tilføjet på siden, hvor man masseindskriver klasselognoter for alle elever i en klasse.

4 Editoren er opdateret SkoleIntra benytter som bekendt CKeditor. I denne version af SkoleIntra opdateres editoren til version Man kan ikke umiddelbart se, at SkoleIntra benytter en nyere editor-version, men den nye editor rummer en række fejlrettelser, og det betyder bl.a. at editoren nu virker bedre på IPad end tidligere. Skemabaseret ugeplansredigering Der er tilføjet endnu en måde at redigere ugeplaner på. Hvis medarbejderen ønsker at skrive ugeplansnoter direkte i sit ugeskema, skal vedkommende klikke her for at åbne en redigerbart skema: Skemaet viser ugens lektioner samt evt. uddrag af eksisterende ugeplansnoter. Lektionsbetegnelserne er klikbare.

5 Noter indskrives i et pop-up vindue, hvor klasse og fag er forvalgt. Når man klikker på GEM, lukkes vinduet og et uddrag af noten (max 100 tegn) vises i skemaet. Hvis brugeren har flere lektioner i samme fag og samme klasse på samme dag, vil noten blive vist ved hver af disse lektioner, eftersom ugeplanen ikke er lektionsopdelt. Aktiviteter hen over midnat Det er blevet muligt at oprette aktiviteter i SkoleIntras aktivitetskalender, der går hen over midnat, fx nattevagter. I lister over dagens aktiviteter vises den del af gårsdagens natlige aktivitet, der ligger efter midnat. Her ses fx nattevagten for onsdag og torsdag nat på PersonaleIntras skoleforside:

6 Nemmere udpegning af kontaktelever Tildeling af kontaktelever sker under Databaser > Personale > Kontaktelever. To ændringer tjener til at gøre det nemmere for administrator at knytte kontaktelever til skolens medarbejdere: Der er tilføjet et filter, der giver mulighed for at indsnævre valgmuligheden til en enkelt afdeling eller klasse. Man kan skifte mellem medarbejdere og gemme evt. ændringer, uden at skulle forlade siden. Kombineret visning af skema og vikarskemaer, når personalet ser sit skema På fanebladet Min forside kan brugeren nu se sit eget skema kombineret med en visning af sit fravær og evt. vikartimer, der skal læses. Vikartimerne og fraværet vises med farvede celler i skemaet. De samme informationer vises, når brugeren vælger Koordination > Skemaer > Lærerskema. Her kan man også vælge mellem at se det rene ugeskema og det kombinerede skema. Visning af ringetider udvidet Visningen af ringetider i skemaet er udvidet til at omfatte stort set alle visninger inklusive ved vikardækningen. Der kan være usikkerhed omkring visningen af ringetider i visse læreres skemaer, hvis læreren har lektioner i fx. to afdelinger, der har forskellige ringetider. Her vises de såkaldte standardringetider. Grundskemaer med lektioner uden lærer, fag eller klasse. Det er nu muligt at oprette skemabrikker uden lærer, fag eller klasse. Sådanne brikker kan bruges, når man redigerer grundskemaet - og på den måde blive vist i skemaet. På samme måde tillades nu også lektioner uden lærer, fag eller klasse, når man importerer skemaer. Synkronisering af skema til kalender viser nu også feriedage og skemafrie perioder Når man overfører sit skema til en internetkalender vises skemaet ikke på feriedage og skemafrie perioder, som er defineret under Admin > Tilpasning > Feriedage og skemafrie perioder. I stedet vises feriedagens navn eller den skemafrie periodes betegnelse. Ændring i elevens kort I elevkartoteket under Databaser > Elever > Elevkartotek kan man klikke på en elevs navn og derved åbne elevens kort. Elevens kort en en samlet oversigt over de vigtigste oplysninger, som findes i SkoleIntra omkring eleven. Tidligere blev efterskoleoplysninger som elevnummer, værelsesnummer, linje og kontaktlærer vist i en selvstændig sektion under stamdata på elevens kort. Nu er disse oplysninger flyttet op i afsnittet Elev. Det er en naturlig konsekvens af, at også andre end efterskoler benytter elevnumre og kontaktlærere.

7 Oversættelse af ordet klasse SkoleIntras primære målgruppe er som bekendt grundskolen, men der er et ønske om også at kunne bruge SkoleIntra på førskoleområdet. Her er klasse-begrebet ikke relevant. I stedet ønsker man at kunne anvende termer som gruppe eller stue. SkoleIntra understøtter nu i begrænset omfang muligheden for at kunne oversætte ordet klasse. Oversættelsen defineres under Admin > Tilpasning > Oversættelse. Det er dog ikke alle forekomster af ordet, der ændres. Oversættelsen er i første omgang kun implementeret på udvalgte steder ud fra et skøn over, hvor det er mest relevant. Info om lånte biblioteksbøger i ForældreIntra Hvis man aktiverer webtjenesten Dantek biblioteksbøger eller DDELibra biblioteksbøger via Admin > Tilpasning > Webtjenester vil man på ForældreIntras forside nu kunne se informationer om de bøger eleven har lånt på skolebiblioteket.

8 Integration med Daycare i ForældreIntra via webtjeneste. Hvis man aktiverer webtjenesten DayCare via Admin > Tilpasning > Webtjenester vil man i ForældreIntras menu under SFO få adgang til DayCares komme og gå registrering for SFO. Advisering om forældres kommentarer til elevplan i Forældreintra Forældrene kan i nogle elevplaner give en kommentar til elevplanen, når den ses i ForældreIntra. Nu kan medarbejderne i oversigten over elevplaner se en markering af, om der findes en forældrekommentar. Der findes også en oversigt over alle elevplaner i en klasse, der er blev kommenteret. Den findes via Værktøj > Evaluering > Elevplaner > Planer med ulæste kommentarer Søg i Skolekoms nationale fora SkoleIntra rummer nu et link til en søgefunktioner, der kan finde forekomster af en søgestreng i Skolekoms natiale konferencer. Linket åbner en side fra Skolekom i et nyt vindue. Man finder linket i PersonaleIntra under Samarbejde > Elektronisk post. Ændret import af elevdata fra central server Al import af elevdata fra central server sker nu ved hjælp af en tjeneste kaldet WS17. Det berører primært skoler, som bruger TEA som elevadministrationssystem. Ændringen er ikke umiddelbart synlig i brugerfladen, men det betyder, at skolerne skal tillade overførsel af data fra Styrelsen for IT og Læring til itslearning i UNI-Login Brugeradministration.

9 Ny SkoleIntra afløser MobilIntra SkoleIntra 5.8 indeholder en ny udgave af MobilIntra, som vi kalder Ny SkoleIntra. Den nye udgave har samme indhold som tidligere, men benytter et nyt design og bygger på en moderne teknologisk platform. På sigt skal Ny SkoleIntra udbygges til at erstatte alle SkoleIntra-moduler på alle typer af enheder. Notifikationsapp I starten af 2015 udgives også en notifikationsapp til forældre, som giver hurtig overblik over nyt i ForældreIntra. Senere kommer der en tilsvarende app til personale og elever. Disse apps udvikles til IPhone og Android og vil kunne hentes fra App Store og Google Play.

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 18 09 2015 Ny version af editor SkoleIntra benytter som bekendt en editor ved navn CKeditor til online redigering af tekster. I SkoleIntra 5.10.0 opdateres editor

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 13 10 2015 Ny loginside Med SkoleIntra 5.10 introduceres et nyt fælles login, som giver single sign on mellem det nye SkoleIntra, det klassiske SkoleIntra og itslearnings

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning

Nyt i SkoleIntra 5.9. Sidst ændret den 25 05 2015. Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning Nyt i SkoleIntra 5.9 Sidst ændret den 25 05 2015 Adgang til at redigere elevplaner for elever med sekundær klassetilknytning I SkoleIntra kan man tilknytte en elev til en anden klasse end normalklassen.

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.10

Nyt i SkoleIntra 5.10 Nyt i SkoleIntra 5.10 Sidst ændret den 21-10-2015 Indhold Ny loginside... 1 Ny version af editor... 3 Oprettelse af hold... 3 Kopier dokumenter til SkolePorten... 3 Fra medarbejder til ekstern bruger...

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.13

Nyt i SkoleIntra 5.13 Nyt i SkoleIntra 5.13 Sidst ændret den 15 04 2016 Oplysninger om abonnement på itslearnings SMS tjeneste Itslearning tilbyder en SMS tjeneste, der giver mulighed for at sende sms er fra SkoleIntra. Under

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

UNI-server udfaset UNI-server nedlægges pr Derfor er alle referencer til UNI-server fjernet fra SkoleIntra 5.4.

UNI-server udfaset UNI-server nedlægges pr Derfor er alle referencer til UNI-server fjernet fra SkoleIntra 5.4. Nyt i SkoleIntra 5.4 Sidst ændret den 24-08-2013 Generelt Ny editor SkoleIntra benytter nu en ny og forbedret udgave af CKeditor, nemlig CKeditor version 4.1.2. Den nye editor kendes på en værktøjslinje

Læs mere

Tips og Tricks i SkoleIntra

Tips og Tricks i SkoleIntra Tips og Tricks i SkoleIntra SkoleIntraTræf 2016 Hanne Voldborg Andersen, ViaVoldborg.dk, konsulent, folkeskolelærer, ph.d studerende, ølbrygger og mor :-) Indhold 1. Layout - bredden, det nye layout, favicon

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.7. Sidst ændret den

Nyt i SkoleIntra 5.7. Sidst ændret den Nyt i SkoleIntra 5.7 Sidst ændret den 21 10 2014 SkoleIntra 5.7 indeholder væsentligt færre nyheder, end vi er vant til ved nye versioner. Det skyldes primært den korte tid imellem, at vi havde den endelige

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.23

Nyt i SkoleIntra 5.23 Nyt i SkoleIntra 5.23 Sidst ændret den 12-12-2016 Muligheden for at forældre kan få UNI-Login er udviklet af STIL som en del af Brugerportalsinitiativet. itslearning har lavet en aftale med KOMBIT om at

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.14

Nyt i SkoleIntra 5.14 Nyt i SkoleIntra 5.14 Sidst ændret den 13 06 2016 Import af skemaer fra flere afdelinger/skoler via Tabulex Skemaservice Det er nu muligt at importere skemaer fra flere afdelinger (skoler) på en gang,

Læs mere

Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer

Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer Nyt skoleår: Guide til SkoleIntra-administratorer Skoleåret slutter snart, og klargøringen af et nyt begynder. Under forberedelserne til det nye skoleår, der kun foregår én gang om året, kan der opstå

Læs mere

Nyt skoleår i SkoleIntra

Nyt skoleår i SkoleIntra Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2018 itslearning A/S 8230 Åbyhøj, Danmark Indhold 1.0 Indledning... 2 2.0 Klargøring til nyt skoleår... 2 2.1 Kommende 0.-klasser... 2 2.2 Team... 2 2.2.1 Massekopiering

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.6. PersonaleIntra. Sidst ændret den 29-06-2014

Nyt i SkoleIntra 5.6. PersonaleIntra. Sidst ændret den 29-06-2014 Nyt i SkoleIntra 5.6 Sidst ændret den 29-06-2014 PersonaleIntra Samlet menu til tilpasning af PersonaleIntra Administrator-funktionerne under menupunkterne Indstillinger, Tilpasning og Vedligeholdelse

Læs mere

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017 Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2017 Side 2 Indhold Indledning... 3 Klargøring til nyt skoleår... 3 Kommende 0.-klasser... 3 Team... 3 Oprettelse af nyt team... 3 Massekopiering af team... 3 Kopiering

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.11

Nyt i SkoleIntra 5.11 Nyt i SkoleIntra 5.11 Sidst ændret den 26 02 2016 Ændringer i bookingsystemet Af hensyn til arbejdet med at udforme en ny og mere centralt placeret kalender i Det Nye Skoleintra, har vi lavet nogle ændringer

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 5.3. Generelt. LærerIntra. Sidst ændret den 10-03-2013

Nyt i SkoleIntra 5.3. Generelt. LærerIntra. Sidst ændret den 10-03-2013 Nyt i SkoleIntra 5.3 Sidst ændret den 10-03-2013 Generelt Obligatorisk logning Tidligere kunne skolerne selv fravælge logning af brugernes adgang til LærerIntra, ElevIntra og ForældreIntra. Det er ændret

Læs mere

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016

Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016 Side 1 Nyt skoleår i SkoleIntra Vejledning 2016 Side 2 Indhold Indledning... 4 Klargøring til nyt skoleår... 4 Kommende 0.-klasser... 4 Team... 4 Oprettelse af nyt team... 4 Massekopiering af team... 5

Læs mere

Kommunale integrationsløsninger i SkoleIntra v/ Ole Windeløv

Kommunale integrationsløsninger i SkoleIntra v/ Ole Windeløv Kommunale integrationsløsninger i SkoleIntra v/ Ole Windeløv Kommunale integrationsløsninger Elevplaner og andet til ESDH systemer Daginstitutioner på SkoleIntra Varmestyrings- og booking systemer Advisering

Læs mere

Tips & tricks for den avancerede bruger af SkoleIntra

Tips & tricks for den avancerede bruger af SkoleIntra Tips & tricks for den avancerede bruger af SkoleIntra Ole Windeløv Oversigt Et par gode råd UNI-Login for forældre Integration til bookingsystemer Besked systemet eksterne beskeder SMS fra andre systemer

Læs mere

Jeres vært. Signe Sloth Account Manager

Jeres vært. Signe Sloth Account Manager Jeres vært Signe Sloth Account Manager Spørgsmål kan stilles undervejs Den gamle SkolePort udfases Ny loginside Nem adgang til Nyt SkoleIntra og retur Kopier dokumenter til SkolePorten Forbedringer af

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 4.9.5

Nyt i SkoleIntra 4.9.5 Nyt i SkoleIntra 4.9.5 Opdateret pr. 11/10-2010 LærerIntra Flere aktivitetstyper i kalenderen Skolen kan nu tilføje egne aktivitetstyper som supplement til de 4 standard-aktivitetstyper: Skoleaktiviteter,

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

FællesNettet. Fælles opslag på skolerne Booking på andre skoler Kursusadministration Interessegrupper

FællesNettet. Fælles opslag på skolerne Booking på andre skoler Kursusadministration Interessegrupper FællesNettet Fælles opslag på skolerne Booking på andre skoler Kursusadministration Interessegrupper Integrationer Elevplaner og andet til ESDH systemer Varmestyrings- og booking systemer Advisering fra

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

SkoleIntra kan håndtere uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) fra og med version 5.7.0.

SkoleIntra kan håndtere uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) fra og med version 5.7.0. Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Skolen skal give eleverne en vurdering af elevens uddannelsesparathed i forhold til elevens ønske om ungdomsuddannelse. Vurderingerne skal sendes videre til

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 4.9.5

Nyt i SkoleIntra 4.9.5 Nyt i SkoleIntra 4.9.5 Opdateret pr. 9/9-2010 LærerIntra Påmindelser Nu kan brugere selv vælge, hvad der skal vises i påmindelses-dialogen, og hvornår påmindelsesdialogen skal vises. Det sker under Admin

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

SkoleIntra release 2 August 2015

SkoleIntra release 2 August 2015 SkoleIntra release 2 August 2015 I juli og august 2015 udrulles næste version af SkoleIntra. Mest bemærkelsesværdige ændring for brugerne er en ny loginside som vil fungere som indgangsside til alle dele

Læs mere

Optimering til tablets Der er foretaget en række optimeringer, som gør det nemmere at bruge SkoleIntra på IPad og andre tablets:

Optimering til tablets Der er foretaget en række optimeringer, som gør det nemmere at bruge SkoleIntra på IPad og andre tablets: Nyt i SkoleIntra 5.2 Generelt Brugerfladeforbedringer Pop-up vinduer er erstattet af indlejrede vinduer, der bliver ikke fanget af pop-up-blokkere, og som virker bedre på mobile enheder. Ny dialogboks

Læs mere

Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra

Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra består af forskellige elementer: Eleverne kan afgive deres foreløbige uddannelsesønske i ElevIntra Personalet kan

Læs mere

I skoleåret 2014-15 gælder regelsættet primært 8. klasses foreløbige uddannelsesønsker, idet 9. klasse kører under de tidligere regler.

I skoleåret 2014-15 gælder regelsættet primært 8. klasses foreløbige uddannelsesønsker, idet 9. klasse kører under de tidligere regler. Uddannelsesparathedsvurderinger i SkoleIntra Det er vigtigt at skolens ledelse forholder sig til rådene i denne artikel samt i artiklen om Uddannelsesparathedsvurderinger i elevplanen, hvis skolen vil

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Kom godt fra start. Din guide til. ForældreIntra

Kom godt fra start. Din guide til. ForældreIntra Kom godt fra start Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra skolens samarbejdsplatform Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Når man redigerer en elevplan i elevplansværkstedet, kan man i højre spalte åbne ressourcen Uddannelsesparathedsvurdering.

Når man redigerer en elevplan i elevplansværkstedet, kan man i højre spalte åbne ressourcen Uddannelsesparathedsvurdering. Skolens uddannelsesparathedsvurdering formidles til forældre og elever i elevplanen Der findes to måder man kan formidle uddannelsesparathedsvurderinger (UPV) på til elever og forældre via elevplanen.

Læs mere

Admin i SkoleIntra. Fif til administratorer. Version: August 2012

Admin i SkoleIntra. Fif til administratorer. Version: August 2012 Admin i SkoleIntra Fif til administratorer Version: August 2012 Indholdsfortegnelse At være administrator på SkoleIntra...4 De første overvejelser...4 LærerIntra import af data...4 LærerIntra hvem må

Læs mere

Nyheder. Forældre har kun én brugergrænseflade til ForældreIntra

Nyheder. Forældre har kun én brugergrænseflade til ForældreIntra Releasedato: 3. august 2016 SkoleIntra version 1.11.0 Nyheder Forældre har kun én brugergrænseflade til ForældreIntra Brugergrænsefladen Classic for ForældreIntra vil ikke længere være tilgængelig for

Læs mere

Nyt i SkoleIntra. Ole Windeløv. Ivar Sund TÆTTERE PÅ

Nyt i SkoleIntra. Ole Windeløv. Ivar Sund TÆTTERE PÅ Nyt i SkoleIntra Ole Windeløv Ivar Sund Vores Vision At skabe et SkoleIntra der er brugervenligt og en fornøjelse at anvende. der gør hverdagen lettere for både lærere, administratorer, forældre og elever.

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Årsplaner i SkoleIntra

Årsplaner i SkoleIntra Årsplaner i SkoleIntra Brug det indbyggede værktøj! Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Årsplaner i SkoleIntra...4 Årsplaner via årsplanmodulet i SkoleIntra...4 HUSK!...4 Formular med faste felter...5

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk?

Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Svarnøgle til spørgsmål: www.elevplan.dk? Elevnavn: Kontaktlærer: Dette skema skal hjælpe dig med at få overblik over, om du kan alt det i elevplan, som er nødvendigt for, at elevplan kan være et godt

Læs mere

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet

Forældreintra2. Skole/hjem-samarbejde på internettet Forældreintra2 Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Vi anvender SkoleIntra, der består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som bruges til samarbejde mellem skolens personale. 2. Skolens hjemmeside.

Læs mere

Elevplan vejledning 2013

Elevplan vejledning 2013 Elevplan vejledning 2013 Indhold Sådan logger du på:... 1 Sådan indtaster du dit mobilnummer og ændre din mailadresse:... 2 Fraværsbesked sendt fra startsiden... 3 Fraværsbesked sendt fra skemaet... 4

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula

Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula Widgets fra SkoleIntra Fra august 2019 har alle folkeskoler i Danmark Aula som kommunikationsplatform og overtager dermed den del, vi i SkoleIntra altid har stået

Læs mere

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag.

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. - Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vejen til FamilieIntra går gennem vores hjemmeside: www.firkloeveren.dagtilbudaarhus.dk

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Servicebrev BørneIntra version 2.10

Servicebrev BørneIntra version 2.10 Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra version 2.10 Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev Tel. 44 60 10 00 Fax 44 60 47 56

Læs mere

Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula

Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula Integrér widgets fra SkoleIntra til Aula Widgets fra SkoleIntra Fra august 2019 har alle folkeskoler i Danmark Aula som kommunikationsplatform og overtager dermed den del, vi i SkoleIntra altid har stået

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

ElevIntra. En gennemgang af ElevIntra-modulet. Version: August 2012

ElevIntra. En gennemgang af ElevIntra-modulet. Version: August 2012 ElevIntra En gennemgang af ElevIntra-modulet Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er ElevIntra?...5 ElevIntra/LærerIntra...5 Login på ElevIntra eleven...6 Login på ElevIntra læreren...6 Arbejdsfladen...7

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA

FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA FORÆLDREINTRA SKRIV DI TU BRUGERN NI-LOGIN AVN HER : UNI-LOGIN ForældeIntra MinUddannelse Tabulex SFO hvis dit barns skole bruger løsningen Aula som erstatter ForældreIntra fra 2019/2020 Du skal selv aktivere

Læs mere

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12)

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev

Læs mere

FællesNettet en introduktion

FællesNettet en introduktion FællesNettet en introduktion Læs om det samlende led i jeres SkoleIntra-hverdag Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er FællesNettet?...4 Kom på FællesNettet...4 FællesNettet vist i LærerIntra...4

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

Skole/hjem-samarbejde på internettet

Skole/hjem-samarbejde på internettet Skole/hjem-samarbejde på internettet Sakskøbing Skole 2009 Forord Guldborgsund kommune har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra

Læs mere

Principper for anvendelse af digital kommunikation

Principper for anvendelse af digital kommunikation 2.2 MUNKEKÆRSKOLEN Principper for anvendelse af digital kommunikation 1. Formål med skoleintra: fremme og lette vidensdeling og dialog mellem skolens interessenter skabe større åbenhed og viden om skolens

Læs mere

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten Nyhedsmail den 26 Januar Sidste nyt - Der er lavet ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten - Nu kan man have et galleri pr. skærmenhed - Automatisk oprydning i DayCare galleri

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

Sådan vil SkoleIntra se ud efter sommerferien

Sådan vil SkoleIntra se ud efter sommerferien Sådan vil SkoleIntra se ud efter sommerferien Forsiden Dette er forsiden af PersonaleIntra. Menupunkterne er nu at finde foroven, og din egen profil finder du yderst oppe i højre hjørne. Forsiden minder

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Servicebrev BørneIntra version 2.8

Servicebrev BørneIntra version 2.8 Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra version 2.8 Den 9. januar 2014, frigives BørneIntra version 2.8 9. januar 2014 Ref.: KWJ Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD

Læs mere

ForældreIntra som en lærer oplever det

ForældreIntra som en lærer oplever det ForældreIntra som en lærer oplever det ForældreIntra er nyt modul i SkoleIntra. Det er en udvidelse til Skoleporten, der giver lærere og forældrene i en klasse mulighed for at kommunikere og samarbejde

Læs mere

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12 INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 OFFENTLIGGØRELSE 4 KOORDINATION 5 AKTIVITETSKALENDER 5 NY AKTIVITET 5 MASSEOPRET 7 OVERSIGTER 8 UDSKRIFTER 9 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10

Læs mere

Få det bedste ud af SkoleIntra og itslearning sammen

Få det bedste ud af SkoleIntra og itslearning sammen Få det bedste ud af SkoleIntra og itslearning sammen 1 Introduktion Med integrationen mellem SkoleIntra og itslearning kan I nemt udvide jeres SkoleIntra-løsning med en læringsplatform. Integrationen giver

Læs mere

Et tilbud til alle forældre

Et tilbud til alle forældre Et tilbud til alle forældre Vejledning Bredagerskolen www.bredagerskolen.dk Vejledning ForældreIntra Bredagerskolen 1 December 2008 Kære forældre. Fra januar 2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Skolebestyrelsen i SkoleIntra

Skolebestyrelsen i SkoleIntra Skolebestyrelsen i SkoleIntra Hvordan er det nu lige...?? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Skolebestyrelsen og SkoleIntra...4 Det administrative arbejde...4 Opret et skolebestyrelsesmedlem...4

Læs mere

ForældreIntra. Skole/hjem-samarbejde på internettet

ForældreIntra. Skole/hjem-samarbejde på internettet ForældreIntra Skole/hjem-samarbejde på internettet Forord Byrådet har vedtaget at indføre intranet på skolerne. Som system er valgt SkoleIntra, som består af 4 dele: 1. LærerIntra (PersonaleIntra), som

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Journal nr. 13.12.599 Spil og svar Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Spil og svar

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

ForældreIntra. Vedligeholdelse

ForældreIntra. Vedligeholdelse ForældreIntra ForældreIntra er en valgfri udvidelse af Skoleporten. I modsætning til de øvrige dele af Skoleporten, som er åbne for alle internetbrugere, så er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Vejledning til ForældreIntra version Vejledning til ForældreIntra. Version 4.2.1

Vejledning til ForældreIntra version Vejledning til ForældreIntra. Version 4.2.1 Vejledning til ForældreIntra Version 4.2.1 April 2006 1 Om ForældreIntra...3 1.1 Adgang til ForældreIntra...3 1.2 Startsiden...4 1.3 ForældreIntra-menuen...4 2 ForældreIntras forside...5 3 Klassens billeder

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

BørneIntra hjemmesidekursus

BørneIntra hjemmesidekursus BørneIntra hjemmesidekursus hjemmesidekursus Januar 2012 Indhold 1 Introduktion... 5 1.1 Kursets formål... 5 1.2 Hjemmesiden opbygges i PersonaleIntra... 5 2 Hjemmesidens indhold... 6 2.1 Hjemmesidens

Læs mere

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk MINIMANUAL ForældreIntra På Dalumskolen www.dalumskolen.odense.dk Support: Skolesekretær: Birthe Juhl Jensen tlf. 6375 0300 Skolesekretær: Helle Bech tlf. 6375 0300 Administrator på SkoleIntra: Else Juul

Læs mere

Uddannelsesplan i MinUddannelse

Uddannelsesplan i MinUddannelse Uddannelsesplan i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse for en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som elev

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Import-vejledning Fra regneark til UNI Login

Import-vejledning Fra regneark til UNI Login Import-vejledning Fra regneark til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 4. udgave, januar 2007 UNI C 2007 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Oprettelse af regneark med persondata...

Læs mere

ElevIntras værktøjer. En gennemgang af udvalgte værktøjer. Version: August 2012

ElevIntras værktøjer. En gennemgang af udvalgte værktøjer. Version: August 2012 ElevIntras værktøjer En gennemgang af udvalgte værktøjer Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Værktøjer i ElevIntra...4 Læsekontrakt...4 Motionskontrakt...7 Faglig læsning...10 Tip en tekst...12 Gæt

Læs mere

Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009

Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009 Elevplansværktøjet Guide til Elevplansværktøjet Version 3 - oktober 2009 Forord Denne guide hjælper dig til at komme hurtigt i gang med at bruge Elevplansværktøjet. Elevplansværktøjet er et webbaseret

Læs mere

Spørgeskemaer i SkoleIntra

Spørgeskemaer i SkoleIntra Spørgeskemaer i SkoleIntra Brug det indbyggede værktøj, når du vil vide mere! Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Spørgeskema kun for skoler med ElevIntra!...4 Spørgeskemaer i SkoleIntra...4 Hvor

Læs mere

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009

Import-vejledning. Fra Edb-brugsen til UNI Login. - For UNI Login brugeradministratorer. 1. udgave, januar 2009 Import-vejledning Fra Edb-brugsen til UNI Login - For UNI Login brugeradministratorer 1. udgave, januar 2009 UNI C 2009 Vermundsgade 5 2100 København Ø Tlf: 35 87 88 89 1 Eksporter fra Edb-brugsen... 2

Læs mere

Nyt i SkoleIntra 3.7.0

Nyt i SkoleIntra 3.7.0 Nyt i SkoleIntra 3.7.0 LærerIntra Generelt Nyt installationsprogram Fra og med version 3.7.0 benytter leveres SkoleIntra med et nyt og mere moderne installationsprogram. Ved installation af nye intranet

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

MinUddannelse - skoleadministrator

MinUddannelse - skoleadministrator MinUddannelse - skoleadministrator MinUddannelse er UVdatas bud på, hvordan man let og elegant samler og implementerer den nye lovgivning om elev- og uddannelsesplaner. Løsningen lever op til ånden i den

Læs mere

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen

Brugervejledning til InfoLand.dk skabelonen Indhold Indledning... 4 Første gang... 4 Log ind som Administrator og ændre kodeord... 4 Opret Redaktør (dig selv)... 4 Log ind... 4 Log ind med dit eget brugernavn ( Redaktør )... 4 Log ind som Administrator...

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL

GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL GUIDE TIL MOBILIZE ME ADMINPANEL Kom i gang... 1 Oprette og redigere brugere... 3 Oprette relationer... 4 Opret relation til bruger placeret i en anden gruppe... 4 Flyt bruger... 4 Grupper... 5 Opret gruppe...

Læs mere