INDHOLDSFORTEGNELSE. Kort beskrivelse af lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... B Lokalplanens retsvirkninger...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDSFORTEGNELSE. Kort beskrivelse af lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... B Lokalplanens retsvirkninger..."

Transkript

1

2 LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE Kort beskrivelse af lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... B Lokalplanens retsvirkninger... B LOKALPLANEN 1.0 Lokalplanens formål Område- og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej- og stiforhold Ledningsanlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Varmeforsyning Grundejerforening Antenneforening Ophævelse af lokalplan... 8 LOKALPLANENS KORTBILAG Kort nr. 1. Eksisterende forhold og lokalplanens afgrænsning. Kort nr. 2. Lokalplankort - udstykningsplan. Kort nr. 3. Lokalplankort - storparceller- Kort nr. 4. Vejprofiler.

3 Side A KORT BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanen omfatter et boligområde - Baunehøjparken - beliggende i den sydvestlige del af Hårlev by. En del af området er nu bebygget. I henhold til Kommunalbestyrelsens beslutning er denne lokalplan udarbejdet således, at den er i overensstemmelse med de faktiske forhold for området. Lokalplanen sikrer en fleksibilitet, der gør det muligt indenfor visse rammer at opføre flere forskellige boligtyper. Den tidligere lokalplan nr for Baunehøjparken - vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. september ophæves, hvorved dennes bestemmelser hermed bortfalder. Område I De 16 parceller i område I er grupperet omkring to pladser (adgangstorve). Område II I det tilstødende område II er placering af boligerne omkring to torve som i område I fastholdt. Antallet af grunde er øget fra 16 til 20. Det er sket ved for en række grundes vedkommende at nedsætte grundstørrelsen til mellem 600 og 700 m2. Lokalplanen indeholder bestemmelser, der gør det muligt at opføre dobbelthuse over naboskel. Desuden er området opdelt i to storparceller - et begreb, der gives en nærmere beskrivelse af under område III. Område III Område III er resten af lokalplanens boligområde og er beliggende nord for den stamvej, der betjener område I og II. Område III's sydlige del er delvis udbygget med enkeltparceller og en enkelt storparcel. Områdets nordlige del kan anvendes både til enkeltparceller og storparceller. Storparceller En storparcel omfatter 3 eller 4 grunde, og den er afgrænset, så den følger udstykningsplanens opbygning. Det betyder, at en gruppe af parceller, der i udstykningsplanen udgør et samlet område, desuden kan betragtes som et område indenfor hvilket, andre bebyggelsesprincipper kan tages i anvendelse uden, at der skal udarbejdes en ny lokalplan. Storparcelprincippet giver Kommunalbestyrelsen bedre muligheder for at imødekomme ønsket om større variation i udvalget af boligtyper. En storparcel kan som et samlet areal sælges til en eller flere håndværkere, en andelsboligforening eller et boligselskab. Køberen kan så udarbejde en mere detaljeret bebyggelsesplan indenfor de bestemmelser, Kommunalbestyrelsen fastlægger i denne lokalplan.

4 Side B Lokalplanen indeholder bestemmelser om, at ved en samlet bebyggelsesplan for en storparcel kan der bygges flere boliger mod, at bebyggelsen som sådan samles, så der indenfor storparcellen fremkommer et friareal, der som hovedregel skal placeres, så det supplerer det i lokalplanen udlagte fælles friareal (område IV). LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Kommuneplan Lokalplanens område er i tillæg nr. 3 til kommuneplanen udlagt til boligformål - parcelhuse, dobbelthuse og tæt/lav. Tæt/lav boliger må kun opføres efter en samlet godkendt bebyggelsesplan. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 30. Ved tæt/lav byggeri kan dog tillades en bebyggelsesprocent op til 35. Bebyggelse må ikke opføres med mere end 1½ etage for parcelhuse og dobbelthuse og 2 etager for tæt/lav boliger. Kommunens spildevandsplan Lokalplanområdet er omfattet af Vallø kommunes 21-spildevandsplan fra Varmeforsyninqsplan Va11ø kommune har ingen godkendt varmeforsyningsplan, men der arbejdes med mulighederne for enten en fjernvarmeforsyning med halm som fast brændsel, eller en individuel naturgasforsyning. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen.

5 Matr.nr. se nedenfor pkt Område- og zonestatus. Side 1. Anmelder: VALLØ KOMMUNE Hovedgaden Hårlev VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde på Baunehøjgård i Hårlev by. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende: 1.0 LOKALPLANENS FORMAL Det er lokalplanens formål, at at at at at sikre stor variation i bebyggelsesmulighederne, sikre en fleksibilitet i områdets udbygning indenfor visse givne rammer, såsom vej- og stistruktur, friarealernes fordeling m.v., sikre en god areal- og byggemodningsøkonomi gennem mindre grundstørrelser og indførelse af storparcelprincippet, sikre god tilgængelighed mellem boligvejene og de fælles lege- og opholdsarealer, sikre cyklende og gående trafiksikre stiforbindelser, først og fremmest skolesti. 2.0 OMRADE- OG ZONESTATUS 2.1 Lokalplanens område afgrænses, som vist på kort nr. 1, og om fatter følgende matr. nre: Del af 12-a, 12-d, 12-e, 12-f, 12-g, 12-h, 12-i, 12-k, 12-i, 12-m, 12-n, 12-o, 12-p, 12-q, 12-r, 12-s, 12-t, 12-u, 12-v, 12-x, 12-y, 12-z, 12-æ, 12-ø, 12-aa, 12-ab, 12-ac, 12-ad, 12-ae, 12-af, 12-ag, 12-ah, 12-ai, 12-ak, 12-am, 12-an, 12-ao, 12-ap, 12-aq, 12-ar, 12-as, 12-at, 12-au, 12-av, 12-ax, 12-ay, 12-az, 12-aæ, 12-aø, 12-ba, 12-bb, 12-bc, 12-bd, 12-be, 12-bf, 12-bg, 12-bh, 12-bi, 12-bk, 12-bl, 12-bm, 12-bs, 12-bt, 12-bu, 12-bv, 12-bx, 12-by, 12-bz, 12-bæ, 12-bø, 12-ca, 12-cb, samt umatrikuleret vejareal, alle Hårlev by, Hårlev, samt alle parceller, der efter den 5. august 1987 udstykkes fra de nævnte ejendomme.

6 Side Lokalplanens område opdeles i delområder med betegnelserne I, II, III og IV, som vist på kort nr Området er byzone. 3.0 OMBADETS ANVENDELSE Område I 3.1 Området må med nedennævnte undtagelser (3.8) kun anvendes til boligformål og skal hovedsageligt opføres som åben, lav boligbebyggelse, parcelhuse og dobbelthuse. 3.2 På hver ejendom må kun opføres en bolig for en familie. 3.3 De på kort nr. 2 med C og D benævnte adgangstorve forbeholdes til adgangsvej, parkering og fælles opholdsarealer. På arealerne kan opføres fælleshus, legehus eller lignende til brug for områdets beboere. Område II og III 3.4 Området må med nedennævnte undtagelser (3.8) kun anvendes til boligformål, og der skal hovedsageligt opføres åben, lav boligbebyggelse såsom parcelhuse og dobbelthuse. 3.5 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at en eller flere storparcel ler (se 7.0) bebygges med tæt/lav boligbebyggelse. Det samle de antal tæt/lave boliger indenfor område III må dog ikke ud gøre mare end 50% af det samlede antal boliger i området. 3.6 Der må på hver ejendom kun opføres en bolig for en familie, medmindre bebyggelse på en storparcel opføres af et almennyttigt boligselskab, herunder en andelboligforening. 3.7 De på kort nr. 2 A og B benævnte adgangstorve i område II forbeholdes til adgangsvej, parkering og fælles opholdsarealer. På arealerne kan opføres fælleshus, legehus eller lignende til brug for områdets beboere Fællesbestemmelser for område I, II, III 3.8 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommene drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder, under forudsætning af, at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejen dom, at virksomheden efter Kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende), og områdets karakter af boligområder ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende,

7 Side 3. at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom eller dennes del af områdets fælles parkeringsarealer. Ejendommene må iøvrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Område IV 3.9 Området må kun anvendes til fælles friareal for lokalplanområdets beboere På arealet kan opføres fælleshus, legehus eller lignende til brug for lokalplanområdets beboere. Fællesbestemmelser 3.11 Uanset foranstående tillades indenfor områderne opført transformerstationer til kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn De med beplantningssignatur på kort nr. 2 angivne arealer forbeholdes beplantningsbælter. 4.0 UDSTYKNINGER Område I 4.1 Området er udstykket og matrikuleret, men på de med særlig signatur på kort nr. 2 angivne grunde kan foretages yderligere udstykning til opførelse af dobbelthuse. I så tilfælde må grundstørrelsen ikke blive mindre end 500 m2. Område II og III - Udstykningsplan 4.2 Udstykning må kun ske i overensstemmelse med kort nr Ingen grund må udstykkes med mindre størrelse end 600 m2. Område II og III - Storparceller 4.4 Udstykningsplanen kan indenfor en eller flere storparceller (se kort nr. 3) fraviges, når der foreligger en samlet bebyggelsesplan for det pågældende område. 4.5 Ved udstykning efter 4.4 må ingen grund udstykkes med mindre størrelse end 400 m2. Foretages der indenfor storparcellen ingen udstykning (3.6), skal der beregnes et tilsvarende areal pr. bolig. En del af det anførte minimumsareal tillades dog udlagt som fælles opholdsareal for storparcellens beboere.

8 Udstykning i fællesarealer 4.6 Indenfor område IV, de i 3.3 og 3.7 nævnte adgangstorve og beplantningsbælter, må udstykning til selvstændig bebyggelse ikke finde sted. Undtaget er dog eventuelle udstykninger til transformerstationer jfr VEJ- OG STIFORHOLD Side Der udlægges areal til følgende veje og stier: Vej A-C-E i bredde af 12 m. Vej C-D og E-F i en bredde af 10 m. Øvrige veje (boligveje) i områderne I, II og III i en bredde af 7 m. Stien b-b i en bredde af 10 m. Øvrige stier i en bredde af 3 m. 5.2 Ved boligvejstilslutninger skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres med 5 m, som vist på kort nr Vejene A-C-E, C-D og E-F skal udføres med tværprofiler, som vist på kort nr Til vejene A-C-E, C-D og E-F må ikke være direkte adgang for gående, kørende eller anden færdsel fra de tilgrænsende parceller. Område I og II 5.5 Parceller med facade til adgangstorvene A,B,C og D skal have adgang fra disse eller, hvis dette er for uhensigtsmæssigt, til det vejstykke, der forbinder A med B og C med D. 5.6 Til hver parcel må højst anlægges en overkørsel og højst i en bredde af 4 m. 5.7 Ved anvendelse af storparcelprincippet i område II kan disse bestemmelser fraviges ved godkendelse af en bebyggelsesplan, når denne ikke bryder med intentionerne om, at bebyggelsen skal orienteres mod adgangstorvene. Område III - Udstykningsplan 5.8 Boligvejene skal placeres og indrettes, som vist på kort nr.2. Område III - Storparcelprincip 5.9 Ved en samlet bebyggelsesplanlægning af to nabo-storparceller kan den eventuelt mellemliggende boligvej omdannes i overensstemmelse med bebyggelsesplanens principper. Det er dog en forudsætning, at princippet i områdets samlede vej- og stistruktur ikke forflygtiges ved en sådan ændring.

9 Område IV 5.10 Stierne, som vist på kort nr. 2, må ikke have direkte adgang for gående, kørende eller anden færdsel fra de tilgrænsende ejendomme. Side 5. Byggelinier 5.11 Der pålægges byggelinier, som vist på kort nr. 2: Langs vej C-D og E-F: 4 m fra skel. Øvrige viste byggelinier: 2,5 m fra skel. 6.0 LEDNINGSANLÆG 6.1 Samtlige elforsyningsledninger, herunder til vejbelysning, må alene udføres som jordkabler. 6.2 Antenner må ikke opsættes i området (se 13.0). 7.0 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING De efterfølgende bestemmelser er opstillet i to grupper. Den første er bestemmelser, der gælder for udstykningsplanen, medens den anden gælder for storparcellernes bebyggelse. Der er i den indledende beskrivelse af lokalplanens indhold givet en redegørelse for, at dette princip er taget i anvendelse som en mulighed udover den egentlige udstykningsplan. Udstykningsplan Fællesbestemmelser for område I, II og III 7.1 Bebyggelsesprocenten for den enkelte grund må ikke overstige 25. Ved opførelse af dobbelthuse i område I dog 30%. 7.2 På hver grund må højst opføres en garagebygning. 7.3 Bygninger må højst opføres med en etage med udnyttelig tagetage, og højden må ikke overstige 8,5 m over terræn. 7.4 Ved bebyggelse i en etage skal tagets vinkel med det vandrette plan være og ved bebyggelse med udnyttelig tagetage Dobbelthuse kan opføres over naboskel. Supplerende bestemmelser for område I og II 7.6 Omkring adgangstorvene A til D skal beboelsesbygningen placeres med gavl eller længdefacade i den på kort nr. 2 viste byggelinie, 2,5 m fra skel mod adgangstorv.

10 7.7 På adgangstorvene A-D kan opføres enkelte mindre fællesbyg ninger, hvis størrelse ikke overstiger 60 m2 pr. adgangs torv. 7.8 Arealet mellem byggelinie og skel mod adgangstorv tillades bebygget med garager, udhuse og lignende mindre bygninger under forudsætning af, at byggelovgivningens bestemmelser om byggeri nærmere end 2,5 m fra skel overholdes. Side 6. Storparceller Fællesbestemmelser for område II og III 7.9 Området opdeles i storparceller, som vist på kort nr. 3. De viste storparceller kan sammenlægges til større storparcel ler Forinden bebyggelse kan opføres på en storparcel, skal Kommunalbestyrelsen have godkendt en samlet bebyggelsesplan for hele storparcellen Bebyggelsesprocenten må for hele storparcellen ikke overstige Bebyggelsen må opføres i højst 1½ etage, eventuelt med høj trempel og med en største højde på 8,5 m over terræn Ved bebyggelse i en etage skal tagets vinkel med det vandret te plan være og ved bebyggelse med udnyttelig tag etage Bebyggelsesplanen skal overfor Kommunalbestyrelsen kunne dokumentere, at bebyggelsens højde og placering ikke giver væsentlige skygge- og indbliksgener for nabogrunde. Supplerende bestemmelser for område II 7.15 Bebyggelsesplaner skal respektere afgrænsningen af de to adgangstorve som en minimumsstørrelse på disse Kombineres parcelhusbebyggelse med tæt/lav bebyggelse indenfor samme storparcel, skal den tæt/lave bebyggelse udformes og placeres, så den harmonerer med retningslinierne for parcelhusbebyggelsen. Supplerende bestemmelser for område III 7.17 Der skal forbeholdes 15% af storparcellens areal til fælles opholdsareal for storparcellens beboere. Dette opholdsareal skal såvidt muligt placeres i tilknytning til område IV - hele lokalplanområdets friareal.

11 Område IV 7.18 Efter særlig godkendelse fra Kommunalbestyrelsen må der i området opføres bebyggelse, når bebyggelsen tjener formål, der er fælles for områdets beboere. Side BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 8.1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 8.2 Udvendige antenner må ikke etableres (se 13.0). 8.3 Samtlige tage med hældning skal dækkes med mørke (mørkerøde, rødbrune eller grå) materialer af tegl, bølgeplader i 2 fods længde eller tagpap. 8.4 Medmindre andet godkendes af Kommunalbestyrelsen, må udvendige bygningssider kun fremtræde i jordfarverne (okker, terra di Siena, umbra, engelskrødt, dodenkop), hvidt, gråt eller sort. Til døre, vinduesrammer og lignende mindre bygningsdele kan også andre farver anvendes. 8.5 Udhuse, garager, carporte og lignende mindre bygninger kan opføres i træ eller andre lette materialer og med tage, hvis hældning ikke er mindre end 5 med det vandrette plan. 8.6 Blanke. og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. 9.0 UBEBYGGEDE AREALER 9.1 Ubebyggede grunde skal renholdes for ukrudt og må kun anvendes til havebrug. 9.2 Grunde må ikke tjene som oplagsplads, og der må udenfor byg geperioden ikke opstilles skure og beboelsesvogne. 9.3 Belysning af veje, stier, parkeringsarealer og andre færdselsarealer må kun udføres som parkbelysning på højst 3 m høje standere. 9.4 Beplantningsbælter, som angivet på kort nr. 2, beplantes af kommunen. Langs vej C-D og E-F etablerer kommunen hække af bøg, som vedligeholdes af grundejeren. 9.5 Hække i skel mod vej må ikke plantes tættere end 30 cm fra dette. 9.6 For hver storparcel skal der sammen med bebyggelsesplanen fremsendes en samlet beplantningsplan, som redegør for beplantning i skel mod naboområder, veje, stier og fælles op holdsarealer.

12 9.7 I område IV placeres de for områdets betjening nødvendige stier i princippet, som vist på kort nr. 2 (se 5.1). Side Beplantning af område IV skal ske efter en samlet beplant ningsplan, der skal godkendes af Kommunalbestyrelsen FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE 10.1 Før bebyggelse i storparceller kan tages i brug, skal de til storparcellen hørende fællesarealer være etablerede i overensstemmelse med bebyggelsesplan og beplantningsplan VARMEFORSYNING 11.1 Nye boliger indenfor lokalplanens område må ikke el-opvarmes GRUNDEJERFORENING 12.1 Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige grundejere indenfor denne lokalplans område. Grund ejerforeningen skal være forpligtet til at optage grundejere fra den resterende del af området under lokalplan nr Grundejerforeningen skal oprettes, når 25% af de udstykkede grunde indenfor lokalplanområdet er solgt, eller når Kommunalbestyrelsen kræver det Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Kommunalbestyrelsen ANTENNEFORENING 13.1 Der er medlemspligt af Hårlev Antenneforening for samtlige grundejere i området OPHÆVELSE AF LOKALPLAN 14.1 Den af Va11ø kommunalbestyrelse den 7. september 1983 vedtagne lokalplan nr for Vallø kommune ophæves. VEDTAGELSESPATEGNINGER Således vedtaget af Vallø kommunalbestyrelse. Va11ø kommune, den 9. december 1987 Jens P. Kure / Freddy Mortensen Borgmester Kommuneingeniør

13 Side 9. I henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående lokalplan endeligt. Vallø kommune, den 8. juni 1988 Jens P. Kure / B. Winge Hansen Borgmester Kommunaldirektør

14

15

16

17

Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70).

Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLAN NR. 1-11 - FOR BAUNEHØJGÅRDENS AREALER Udarbejdet af Teknisk forvaltning, Planlægningsafdelingen Udgivet af Vallø kommune, august 1990 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-02. Lokalplan for et område til institutionsformål, til bolig- og erhvervsformål samt til rekreative formål sydøst for Nimgårdsvej i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER i.. L 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes,

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989)

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) INDLEDNING LOKALPLANENS BAGGRUND. På baggrund af grundejerforeningens ønske om at sikre at områdets karakteristiske træk

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

JASMIN- OG GYVELPARKEN

JASMIN- OG GYVELPARKEN JASMIN- OG GYVELPARKEN Syren-, Jasmin- og Gyvelparken LOKALPLAN NR. 03.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune Hashøj Kommune Hashøj Kommune Lokalplan Nr. 5 Egebjergvej, Sørbymagle Udarbejdet i januar 1980 Indholdsfortegnelse -2- LOKALPLANENS BAGGRUND... 3 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING ( 20 REDEGØRELSEN):...

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

Lokalplan nr. 001 Bork Fælled

Lokalplan nr. 001 Bork Fælled Lokalplan nr. 001 Bork Fælled Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens indhold. Arealet er overført fra landzone til byzone/sommerhusområde.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 Lokalplan for boligområdet "Bisgårdsparken" i Odder Omslagskort trykt med Geodætisk Instituts

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ.

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. Anmelder: ADVOKATERNE K. SKOVBORG ANDERSEN H. THORNINGER 6950 RINGKØBING -9.MAJ1978* 06782 RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. - 2 - RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 5.22 Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 Lokalplanens baggrund og formål...3 Eksisterende forhold....4 Forhold til anden planlægning...5 LOKALPLAN...7

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets

Lokalplanen har til formål at fastholde og fastlægge rammerne for områdets GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.02 Boligbebyggelse i St. Valby I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. LOKALPLANENS FORMÅL.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-228 FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM I i N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område side

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Byplanvedtægt 18. Vestervang

Byplanvedtægt 18. Vestervang Byplanvedtægt 18 Vestervang Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 18, VESTERVANG. OMRÅDET. BYPLANVEDTÆGT FOR VESTERVANG. I medfør af "byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Boligområde ved Vibevej, Borbjerg HOLSTEBRO KOMMUNE Forord til lokalplanen Lokalplanen er udarbejdet efter et ønske fra borgere i Borbjerg om at skabe et mere attraktivt boligområde på Vibevej. Området

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SÆLVIG HUSE LANGEMARK VESTERLØKKEN DECEMBER 1995 REDEGØRELSE I henhold til Planlovens 34, stk. 3 er sommerhusområder, 1) områder, som i en bygningsvedtægt

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE.

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE. BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR B-15 Boligområde ved Komponistvænget - N W Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelse Beskrivelse af lokalplanens indhold 1 1 Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd

LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd LOKALPLAN NR. 1A8 for boligomrade Hvidbjerg syd Thyholm kommune Lokalplan nr. 1.18 Boligområde ved Sdr. Ringvej og Flovlevvej i Hvidbjerg Indhold Lokalplanområdets beliggenhed...side 2 Lokalplanens baggrand

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 29 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 29 vedrører et område mellem Tårnvænget og Kastaniedal og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres efter. Bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan 004 Muleby. ii.

Lokalplan 004 Muleby. ii. Lokalplan 004 Muleby ii. Plan & Byg 2006 INDHOLDFORTEGNELSE 1 Om lokalplanen... Forhold til anden planlægning... Tilladelser fra andre myndigheder... Lokalplanens retsvirkninger... BESTEMMELSER 1. Formål...

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 13

BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Øster Vedsted BYPLANVEDTÆGT NR. 13 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. BYPLANVEDTÆGT N R. 13 for Et byområde i Øster Vedsted I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o é februar 197 ) fastsættes

Læs mere

Videbæk i marts 1979 J.nr NR.13. FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o?

Videbæk i marts 1979 J.nr NR.13. FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o? Videbæk i marts 1979 J.nr. 27-11-13 NR.13 FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o? - 17 15 66 Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning. Planen

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1979 LOKALJPLANOMRÅDE

LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1979 LOKALJPLANOMRÅDE LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD LOKALJPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E SIDE LOKALPLANEN 1. Lokalplanens formål. l 2. Område og zonestatus. l 3. Områdets

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere