Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Mandag den 23.maj 2016 kl Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Birgitte Pedersen Morten Wulff- Høyer Anette Seibæk Helle Green Boligkontoret Danmark: Finn Weidekamp 23.maj 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af mødet den 18.april Revisionsprotokol 3. Status på helhedsplaner og byggesager 4. Udskiftning af MgO plader i Kajerød Vænge 5. Repræsentantskabsmøde den 11.juni Implementering af boligaftalen 7. Status på indsats over for fugt og skimmel 8. Legepladser og urafstemning i Stenager, afdeling 8 9. Personale 10. Aktivitetsliste og årshjul 11. Formanden orienterer 12. Boligkontoret orienterer 13. Administrationsaftale 14. Næste møde og kommende sager Side 1 af 12.

2 Ad 0. Godkendelse af dagsorden at selskabsbestyrelsen godkender dagsorden. selskabsbestyrelsen godkendte dagsorden. Ad 1. Godkendelse af referat af mødet den 18.april 2016 Referatet er udsendt den 18.april at selskabsbestyrelsen godkender referatet. selskabsbestyrelsen godkendte referatet. Ad 2. Revisionsprotokol Der er ingen tilføjelser siden sidste møde. at selskabsbestyrelsen tager dette til efterretning. selskabsbestyrelsen tog dette til efterretning. Ad 3. Status på helhedsplaner og byggesager Selskabets formand fremsender løbende referater fra de enkelte byggeudvalg samt kopi af væsentlige dokumenter, der har været fremlagt på møderne. Der gives en kort supplerende redegørelse i de sager, hvor der ikke skal træffes beslutninger. Byggesagen i afd. 1 Siden bestyrelsesmødet den 29.februar 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 68 afholdt den 21. oktober Der er foretaget afleveringsforretning den 21. oktober Til udbedring af beboermangler er der indgået forlig med BNS med en samlet sum på kr. Anført som beboermangler i og med der er sket aflevering og fejl og mangler påpeget af rådgiver over for BNS er udbedret. Side 2 af 12.

3 Det videre forløb omkring MgO pladerne afventer afklaring omkring garanti. BNS arbejder på at stille en ny garanti på 10 % på den forhøjede entreprisesum. Indtil dette er sket, vil garantien blive fastholdt på 15 % og betaling af de seneste fakturaer vil blive tilbageholdt. Ligeledes ønsker bygherren, at BNS stiller en garanti for MGO pladernes udskiftning. Der pågår drøftelser med BNS om mangeludbedring fsv. angår MGO pladerne. Der er advokat på sagen. Der ønskes ny rådgiver på sagen. Der foretages et EU udbud. Advokat Henning Bill har tilbudt at foretager EU udbuddet til en pris af kr. + moms. Udgiften finansieres inden for de økonomiske rammer p.t. aftalt med Landsbyggefonden.. Formanden vil orientere mere om sagen på mødet. Formanden orienterede om det afholdte møde fredag den 22. januar 2015 med advokat Henning Bill, hvor køreplanen blev aftalt. Køreplan blev udleveret på mødet. Formanden henledte opmærksomheden på LBF s tilsagn af 23. september 2015, hvor fonden erklærer, at fonden dækker samtlige udgifter i sagen, herunder også advokatomkostninger under forudsætning af sagen forfølges for så vidt angår ansvarsplacering. Det er aftalt, at BNS udskifter facadepladerne på rækkehusene samt foretager fornøden skimmelsanering uden dog at anerkende ansvar for manglerne ved facadepladerne. BNS finansierer indtil videre sagen og fremsendes således ikke fakturaer for det udførte arbejde. Hvis sagen ikke er forligt inden den 31. marts 2017 eller der er indledt voldgiftssag, vil BNS fremsende sit krav Inc. forretning jfr. AB stk. 11. Fortsat tilbageholdt beløb til rådgiver på omkring 3,5 mio. kr. Kan frigives mod at VLA tilkendegiver at sagen er anmeldt til eget forsikringsselskab, og at der er accept på, at forsikring dækker. For så vidt angår MGO pladerne henvises til sag nr. 4. Den videre sagsbehandling sker under overskriften Udskiftning af MGO plader i Kajerød Vænge og vil fremover blive optaget under status for byggesager med denne tekst. Der er den 8. maj 2016 indsendt Skema C som afslutning på renoveringssagen i Kajerød Vænge til Kommunalbestyrelsens godkendelse og videresendelse til Landsbyggefonden. Brev med oplysninger om budget og regnskab for hele renoveringen er sendt til alle pr. mail den 15. maj Byggesagen i afd. 2 Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde med udsendelse af referat. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 34 afholdt den 22.februar Byggeudvalgsmøde nr. 35 afholdes den 24.maj Finiasieringsskitse fra Landsbyggefonden med huslejestigning på 30 kr. pr. kvm. årligt. Byggesagen i afd. 4 Side 3 af 12.

4 Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde med efterfølgende udsendelse af referater. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 16 afholdt den 22.februar Byggeudvalgsmøde nr. 17 ikke aftalt. På basis af udsendt udbudsmateriale, blev resultatet behandlet på møde nr. 16. Byggeudvalget besluttede, at acceptere tilbud fra Byens Tag og facader A/S, der var billigst. Tilbud er under det på beboermødet godkendte budget. Godkendelse af licitation jfr. mail af 26. februar Godkendt den 29. februar Renoveringen er påbegyndt, og det har været fornuftig op start. Der er fremsendt referat af byggemøde nr. 4 af 11. maj 2016 til orientering. Byggesagen i afd. 5 Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 21 er afholdt den 22. september Bestyrelsen har godkendt at der arbejdes med tilgængelighed i 6 opgange. Byggeudvalgsmøde nr. 22 afventer tilbagemelding fra LBF omkring huslejeniveau og finansiering. Rørudskiftning Afdelingen har på beboermødet den 15.marts 2016 besluttet, uafhængigt af LBF, at foretage rørudskiftning i kælder. Der er afsat kr., der finansieres ved: Lån af egne midler på kr. med årligt afdrag på kr. over 10 år. Brug af egne henlæggelser på kr. Byggeplads etableret og rørudskiftning opstartet den 11.april 2016 med asbestsanering. Tidsplan følges i det store hele, men det har været nøvendigt med stram opfølgning fra bygherre side. Der er fremendt referat af byggemødereferat nr. 5 af 11.maj 2016 til orientering. Byggesager i afd. 6 LBF-sag Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 10 er afholdt den 12. november Byggeudvalgsmøde nr. 11 aftalt til den 19.maj Afdelingsbestyrelsen har behandlet emnet omkring sammenlægning af boliger, og det er besluttet, at sammenlægning af boliger udgår af projekt, hvorefter LBF kan fremme sagen. Side 4 af 12.

5 Der skønnes ikke at være det fornødne politiske flertal for sammenlægning af netop den type boliger, der er velegnet til unge under uddannelse, fraskilte og enlige. Inddækning af altaner vil blive forsøgt indarbejdet i projekt. Udskiftning af entredøre Siden bestyrelsesmødet den 29.februar 2016 er der afholdt byggeudvalgsmøde med efterfølgende udsendelse af referat: Byggeudvalgsmøde nr. 5 afholdt den 27.januar Økonomi gennemgået med huslejeforhøjelse på 0,7 pct. (som godkendt på beboermødet i marts 2015) og med anvendelse af kr. fra egen trækningsret. Udbudsmateriale udsendt, og resultat behandlet på Byggeudvalgsmøde nr. 5 med valg af P. Winther Jespersen. Udskiftning af døre påregnes at starte i uge 14 med forventet afslutning i uge 24 (juni måned 2016). Indstilling om godkendelse af licitationsresultat. Godkendt den 29. februar Udskiftningen af døre starter op i uge 15, og der er projektgennemgangsmøde den 11.april 2016 med formand for afdelingen, rådgiver og byggeleder. Byggeudvalgsmøde nr. 6 afholdt den 26.april Der er fremendt referat af byggemødereferat nr. 5 af 17.maj 2016 til orientering. Byggeudvalgsmøde nr. 7 er ikke aftalt. Byggesagen i afd. 7 Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der afholdt følgendebyggeudvalgsmøde med udsendelse af referat. Byggeudvalgsmøde nr. 26 afholdt den 13.april Byggeudvalgsmøde nr. 27 afholdt den 2.maj Byggeudvalgsmøde nr. 28 er aftalt til den 6.juni Der er utætte tage begynder at blive et problem. LBF vil ikke som tidligere udmeldt godkende andre løsninger end én partiel løbende reparation. Selve renoveringen forventes først påbegyndt primo januar Der er indkaldt til workshop den 31.maj 2016, hvor der kan drøftes skuer, plankeværk, ovenlys og evt. farveopdeling af afdelingen, hvorefter der er indkaldt til orienterende beboermøde den 16.juni 2016 hvor dispositionsforslag og principper for genhusning fremlægges. Byggesagen i afd. 8 Afholdt ekstraordinært beboermøde den 19. november 2015 om renovering af ungdomsboligerne og udskiftning af vinduer og terrassedøre i familieboligerne. Side 5 af 12.

6 Renoveringen finansieres med huslejeforhøjelse på 2,62 pct., og med egen trækningsret på 1 mio. kr. Renoveringssagen enstemmigt vedtaget på beboermødet. Siden bestyrelsesmødet den 18.april 2016 er der ikke afholdt byggeudvalgsmøde med udsendelse af referat. Seneste byggeudvalgsmøde nr. 6 afholdt den 8.marts Byggeudvalgsmøde nr. 7 ikke aftalt, men forventes afholdt omkring uge 22. Byggeplads forventes etableret i uge 22 og udskiftning af vinduer og døre forventes fra og med uge 23. at selskabsbestyrelsen godkender skema C for Kajerød Vænge, som fremsendt til Rudersdal kommune, og tager orienteringerne til efterretning fsv. angår øvrige afdelinger. selskabsbestyrelsen godkendte skema C for Kajerød Vænge, som fremsendt til Rudersdal kommune, og tog orienteringerne til efterretning fsv. angår øvrige afdelinger. Ad 4. Udskiftning af MgO plader i Kajerød Vænge Udbud omkring rådgiver, der skal forestå projekt omkring udskiftning af MgO pladerne i Kajerød Vænge forventes offentliggjort den 17.maj Af hensyn til at vi gerne ser en rådgiver på sagen inden sommerferien har formanden formelt godkendt udbud materialet. Aftale med BNS om udskiftning af MGO pladerne vedlægges indkaldelsen til godkendelse og underskrift. Det forsåles, at der nedsættes et nyt byggeudvalg i afdeling 1 med den primære opgave at følge og godkende udskiftningen af MG0 plader i 90 rækkehuse og at sikre at der udarbejdes en tidsplan og indrettes byggeplads der tager mest mulig hensyn til beboerne. Der nedsættes et nyt byggeudvalg til udskiftningen af MgO plader, bestående af Bent Nielsen, Anette Seibæk og 3 medlemmer fra afdelingen. Da det væsentlige element i udskiftningen af MgO pladerne er beboerforhold, hvorfor Selskabsbestyrelsen anbefaler, at der udpeges medlemmer fra afdelingen, der bor i rækkehusene. at selskabsbestyrelsen formelt godkender formandens disposition vedr. udbudmaterialet. at selskabsbestyrelsen godkender aftalen med BNS. at selskabsbestyrelsen godkender sammensætning af byggeudvalg til udskiftning af MgO plader Side 6 af 12.

7 Selskabsbestyrelsen godkendte formandens disposition vedr. udbudmaterialet. Selskabsbestyrelsen godkendte aftalen med BNS. Selskabsbestyrelsen godkendte sammensætning af byggeudvalg til udskiftning af MgO plader. Ad 5. Repræsentantskabsmøde den 11.juni 2016 i BDK Der afholdes repræsentantskabsmøde lørdag den 11.juni 2016 kl. 11,00 på Ida Mødecenter, København. Budget 2017 og prisblad for 2017 vedlagt indkaldelsen. Såvel budget 2017 som prislad 2017 vil være på 2016 niveau altså uændret. Bestyrelsen har desuden arbejdet på en 3 årig budgetplan, som skal holde omkiostnigerne i ro frem til Hensigten er, at fastholde en 0-regulering på administrationsbidraget for årene 2017, 2018 og Der er mulighed for at deltage med 7 repræsentanter. Formanden er født medlem af repræsentantskabet, som medlem af bestyrelsen i BDK. at selskabsbestyrelsen godkender budget 2017 og prisblad 2017 at der tilkendegives hvem som deltager i repræsentantskabsmødet. Ledige pladser tildeles suppleanter og formænd i den rækkefølge. Selskabsbestyrelsen godkendte budget 2017 og prisblad Følgende deltager: Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Anette Seibæk Jørgen Hjersted Ad 6. Implementering af boligaftalen Boligaftalen med Ruderdal kommune er trådt i kraft pr. 1.januar 2016 og løber til og med udgangen af Rudersdal kommune har godkendt fortrinsret for børnefamilier i 4 og 5 værelses lejligheder fra nu af og frem til 31. December Referat af den 25.april 2016 fra den administrative styregruppe udsendt til selskabsbestyrelsen. Der er aftalt temadag for bestyrelser den 9. juni 2016, kl , Bistrupvej 103. Side 7 af 12.

8 Der er møde med medarbejdere fra Rudersdal kommune og Birkebo den 17.maj 2016 hvor den konkrete indsats drøftes med udgangspunkt i udvalgte lejere. at selskabsbestyrelsen tager orienteringen og referat af 25.april 2016 til efterretning. Selskabsbestyrelsen tog orienteringen og referat af 25.april 2016 til efterretning. Der skal information ud omkring fortrinsret for børnefamilier.vigtigt at de personer som bliver skubbet på ventelisterne - som følge fortrinsretten får besked. Ad 7. Status på indsats over for fugt og skimmel Der sker løbende udtræk omkring boliger i Skolebakken, afdeling 3, hvor det efter møde er aftalt følgende: Der udsendes varsel omkring sundhedstjek hvor der sker bistand til afholdelsen, men der er deltagelse fra afdelingens driftspersonale Boliger (2 stk.), med kritisk fugtindhold i boligen varsles særskilt omkring besøg af afdelingens driftspersonale Der er 19 boliger hvor fugtindhold ligger over gennemsnit disse boliger modtager skrivelse omkring indeklima og brug af boligen og ikke midnst konsekvens af forhøjet fugt i boligen Der er den 4.maj 2016 udsendt vurdering fra advokatfimaet Rønne & Lundgren omkring Brunatas målerløsninger og databeskyttelse. Vurderingen er, at indsamling af data sker i overensstemmelse med Persondatalovens grænser uden at der er krav om udtrykkeligt samtykke fra beboeren. at selskabsbestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Selskabsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 8. Legepladser og urafstemning i Stenager, afdeling 8 Det blev på det ordinære beboermøde den 22.marts 2016 besluttet, at sende forslag om nye legepladser til urafsteming. Resultatet af urafstemingen var som følger: Der er 98 boliger i afdelingen eller 196 stemmer i alt. 51 ud af de 98 boliger deltog i afstemningen, eller mulighed for at afgive 102 stemmer pr. legeplads. Der var 11 ugyldige ikke afleveret i kuvert. Side 8 af 12.

9 Budget stor eller legeplads ved skoven 36 ja og 58 nej og 8 blanke forslag nedstemt. Budget lille eller legeplads i midten af bebyggelsen 39 ja og 56 nej og 7 blanke forslag nedstemt. Der er efterfølgende foretaget underskriftsindsamling med henblik på bevarelse af legepladser med det argument at det var det forkerte resultat fordi udsendte materiale var uforståeligt og konsekvensen ved et nej ikke var tydelig. Der er modtaget 52 underskrifter. Såvel konsekvens som huslejestigning fremgår at det udsendte materiale. Følgende vedlagt indkaldelsen: Rapport omkring legepladser Referat for det ordinære beboermøde den 22.marts 2016 Materiale til urafstemning Resultat af urafstemning Underskriftsindsamling at selskabsbestyrelsen orienterer afdelingens beboere om, at urafsteming er foretaget efter gældende retningslinjer, og såvel konsekvens som husleje forhøjelse fremgår, såvel i procent som i gennemsnitlig stigning pr. måned. Forslag om nye legepladser kan tages op på det ordinære beboermøde i marts Det ligger selskabsbestyrelsen meget på sinde, at der er et godt miljø i de enkelte afdelinger, hvorfor afdelingsbestyrelsen opfordres til at komme med forslag, der styrker det gode legemiljø i afdelingen og ser på foranstaltninger, der tilgodeser alle beboere, eksemplvis etablering af sandkasse mm. Selskabsbestyrelsen orienterer afdelingens beboere om, at urafsteming er foretaget efter gældende retningslinjer, og såvel konsekvens som husleje forhøjelse fremgår, såvel i procent som i gennemsnitlig stigning pr. måned. Forslag om nye legepladser kan tages op på det ordinære beboermøde i marts Det ligger selskabsbestyrelsen meget på sinde, at der er et godt miljø i de enkelte afdelinger, hvorfor afdelingsbestyrelsen opfordres til at komme med forslag, der styrker det gode legemiljø i afdelingen og ser på foranstaltninger, der tilgodeser alle beboere, eksemplvis etablering af sandkasse mm. Side 9 af 12.

10 Ad 9. Personale Konference afholdt den 13. og 14.april 2016 til stor tilfredshed. Referat fra møde i LSU vedlagt indkaldelsen. Kommende aktiviter: Kursus om sundhedstjek, fugt og skimmel den 15.juni 2016 Temadag omkring arbejdsstillinger Temadag omkring optimering af driften Temadag omkring boligaftalen at selskabsbestyrelsen tager aktivitetslisten til efterretning. Selskabsbestyrelsen tog aktivitetslisten til efterretning. Ad 10. Aktivitetsliste Aktivitetsliste udsendt med dagsorden. at selskabsbestyrelsen tager aktivitetslisten til efterretning. Selskabsbestyrelsen tog aktivitetslisten til efterretning.. Revisionsprotokol Ad 11. Formanden orienterer Formanden orienterer om følgende sager: Klagesager Selskabsbestyrelsens sommerudflugt mandag den 13.juni 2016 med 20 deltagere. (300 kr. for vedhæng) Byggeri på Kajerød Skolen Rådgivning til udsættelsestruede beboere mail af 11.maj 2016 Styringsdialogmøde den 25.maj 2016 at selskabsbestyrelsen tager orienteringen til efterretning Selskabsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Side 10 af 12.

11 Ad 12. Boligkontoret orienterer Boligkontoret orienterer om følgende sager: Direktør Michael Demsitz besøger Birkebo den 4.juli 2016, i tidsrummet Formand for selskabet og formænd for besøgte afdelinger forventes at deltage. Fokus kan være renoveringssager, hvorfor Kajerød Vænge, Belllisbakken, Kajerød Gade og Byager Vænge kan være besøgsafdelinger. Kursus 14.juni 2016 ny i afdelingsbestyrelsen Plan for regnskabsafslutning 2015/16: Regnskabsafslutning pr Forventet Forventet Afstemt Udkast 1.Regn- modtag. Udarbej- Bolig- løn,byg til skabs- af des af organisation afd.kontor F.F udkast regnskaber LKRA 723 Boligselskabet Birkebo PWC LKRA 773 E/F Hovedgaden PWC at selskabsbestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Selskabsbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 13. Administrationsaftale Nuværende administrationsaftale med Boligkontoret Danmark udløber den 31.december Oplæg til fornyelse af administartionsaftalen vedlægges indkaldelsen. Boligselskabet Birkebo oppebærer i aftalens løbetid én årlig rabat på kr. Rabatten ydes således: kr. som nedslag i driftschef funktionen, da Boligkontoret også disponerer driftschefens tid til øvrige opgaver i Boligkontoret, herunder gennemførelse af Task Forcen kr. som finansieres af mindre lokale byggesager i selskabets afdelinger at selskabsbestyrelsen godkender fornyelse af administrationsaftalen frem til den 31.december 2021 Side 11 af 12.

12 Selskabsbestyrelsen godkendte fornyelse af administrationsaftalen frem til den 31.december Ad 14. Næste møde og kommende sager Næste møde er den 22.august 2016 kl Referent Finn Weidekamp Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Birgitte Pedersen Morten Wulff- Høyer Anette Seibæk Helle Green Side 12 af 12.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Mandag den 29.februar kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Mandag den 22.august 2016 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Birgitte Pedersen Morten

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Mandag den 14.november 2016 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Søren Kristiansen Birgitte Pedersen Morten

Læs mere

Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark.

Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark. Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark. Onsdag, den 19. juni 2018, kl. 13.00. Følgende var til stede: Finn Weidekamp, Boligkontoret Danmark Bent Nielsen,

Læs mere

Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark.

Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark. Referat af styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark. Onsdag, den 25. maj 2016, kl. 14.00. Følgende var til stede: Finn Weidekamp, Boligkontoret Danmark Bent Nielsen, Formand

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Referat af organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 14. juni 2016, kl. 17.00, i selskabslokalet, Sæbjørnsvej 9, 2880 Bagsværd. Fra Boligkontoret

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012 kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin

Læs mere

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte.

3. O Præsentation af undersøgelsen Danmarks Bedste Boligselskab og tilfredshedsanalysen blandt beboervalgte. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Karen Schou Andersen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt

Læs mere

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART.

Afd.75 - Havnen Notat fra byggeudvalgsmøde den 24. januar 2012, med materialevalg ved aptering, blev gennemgået af ART. 12.02.1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. februar 2012 kl. 16.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Bendt Nielsen Sekretær Dan Christensen (fra pkt. 4) Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød.

Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. 25. juni 2015 Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2015 kl. 16.00. Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Lau Ostenfeldt, Frank Polauke (først fra punkt. 9), Olaf Wacherhausen, Brian Willandsen, Anni Rasmussen

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017

TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017 Boligselskabet Birkebo Afdeling 08 TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017 I henhold til selskabets vedtægter fremsendes hermed referat af beboermøde, afholdt: i fælleshuset Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 9. Vivabolig - Rughaven og Hørhaven m.fl. - 380 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Godkendelse inden byggestart (Skema B) 2014-189705 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer.

Afbud: Per Mogensen, Kirsten Poulsen, Jeannette Nauta-Ridderstrøm samt 1. suppleant Per Rømer. Albertslund Boligselskab 19. september 2012 Referat fra ekstraordinært selskabsbestyrelsesmøde den 5. september 2012 kl. 17.00 Deltagere: Karl Neumann, Hans Holm, John Christiansen, Dorte Nejrup, Lars

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 12. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. november blev

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 18. april 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Orientering

Læs mere

Torsdag den 10. oktober 2019 kl

Torsdag den 10. oktober 2019 kl 3. oktober 2019 Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde nr. 19.08: Torsdag den 10. oktober 2019 kl. 18.00 19.08.01 Godkendelse af dagsorden Dagsorden udsendt den 3. oktober 2019. At dagsordenen godkendes.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 13. oktober 2016 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til ordinært møde tirsdag 11. oktober 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009. Søren bød indledningsvis velkommen og speciel velkommen til nyt hovedbestyrelsesmedlem REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 18.06.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem X Mia Falck bestyrelsesmedlem X Per Hasager bestyrelsesmedlem

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB

Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Referat af bestyrelsesmøde afholdt mandag den 10.11.2014/WEB Afdeling 1. Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2. Beholdnings- og afkastopgørelse på værdipapirer 3. Kort orientering om status på

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. september 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 12.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16.

Referat Den 3. november Hvidovre, den 4. november HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Mødetid kl. 16. Hvidovre, den 4. november 2014 Referat Den 3. november 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 28 Mødested: Afdeling: Strandmarksvej 27 A Mødetid kl. 16.30 Deltagere: Georg Jensen

Læs mere

Beboermøde 10. marts 2014

Beboermøde 10. marts 2014 Beboermøde 10. marts 2014 Dagsorden 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Orientering fra administrationen om lokalplan, boligtyper og tidsplan for den kommende renovering 4. Valg af medlem

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag, den 17. maj 2017 kl. 17.30 i Grønlykkeparkens beboerlokale, 2670 Greve 18. maj 2017 Deltagere: Øvrige: Afbud: Rainer Petersen (RP), Carl Jensen (CJ), Preben

Læs mere

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015

Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Henning Smithsvej/Poul Buås Vej Beboermøde 5. Oktober 2015 Dagsorden 1. Velkomst og indledning 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beslutningsforslag 4. Spørgsmål og diskussion 5. Beslutning om urafstemning.

Læs mere

2. Protokol Fra mødet den samt ekstraordinært møde den blev godkendt.

2. Protokol Fra mødet den samt ekstraordinært møde den blev godkendt. 16.11 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 6. december 2016 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 25-03-2015 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Robert Madsen, Poul Jeppesen, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 11. marts 2016 Referat udsendt den 6. april 2016 BMR Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. marts 2016 kl. 17.00 Mødested: Marsvej

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. FEBRUAR 2015 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Ovenstående var indstillet til Selskabsbestyrelsens godkendelse. De fremsendte budgetter og takstblad blev gennemgået.

Ovenstående var indstillet til Selskabsbestyrelsens godkendelse. De fremsendte budgetter og takstblad blev gennemgået. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen L = lukket dagsordenspunkt, hvortil der ikke kan refereres O = offentligt dagsordenspunkt, hvortil

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter Referat fra bestyrelsesmøde nr. 152, onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund 30. juni 2018 KRO/JRA Vedrørende Vridsløselille Andelsboligforenings afd. 10, Hyldespjældet, Skema A ansøgning for helhedsplan LBF

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff

ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Boligselskabet Nordkysten ddffftddftdffftfaaddatfdaaddddaadttddafffatatfataaftaftfafdtafffff Helsingør Kommune Center for Kultur, Plan og Erhverv Stengade 359 3000 Helsingør Att. Per Korup-Lauridsen Afd.

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Onsdag den 15. januar 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 8. januar 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 12. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 20. april 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 13. april 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Mariazara Pervin, næstformand Jytte Rønne Bente Nees Susanne Pia Hansen Boligselskabet DFB Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde nr. 51 Tirsdag d. 30. august 2011 kl. 17.00 i Nimb, Tivoli, Bernstorffsgade 5, 1577 København V med efterfølgende spisning Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund.

Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen, Marie-Luise Sand, Uni Søgaard, Jette Bergenholz Bautrup, Henning Andersen, Per Elshave og Mia Hedlund. Referat Organisationsbestyrelsesmøde Fredag den 24. februar 2012kl. 16.00 lørdag den 25. februar 2012 kl. 13.00 Prindsen i Roskilde, Algade 13, 4000 Roskilde Bestyrelsen Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 20. april 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 13. april 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

En typisk renoveringssag. Drejebog for afdelingsbestyrelser

En typisk renoveringssag. Drejebog for afdelingsbestyrelser En typisk renoveringssag Drejebog for afdelingsbestyrelser Forord... 3 Frem til beslutning på afdelingsmøde... 4 Afdelingsmødets godkendelse... 4 Teknisk samarbejdspartner... 4 Byggeudvalg... 4 Aftale

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 1. december 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 23. november 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

HVALSØ BOLIGSELSKAB. Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård.

HVALSØ BOLIGSELSKAB. Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård. HVALSØ BOLIGSELSKAB 15. december 2014 Bestyrelsesmøde fredag den 12. december 2014 kl. 15.00 i beboerhuset, Vangkildegård. Deltagere: Gitte Geertsen, Troels Andersen, Maria Larsen, Charlotte Nielsen, Bettina

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund. 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund. 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Allé Rådhuset 2620 Albertslund 13 november 2017 REV. 1. oktober 2018 YMA Vedrørende Albertslund Boligselskab afd. 3710, Kirsebærgården, afd. 3711, Blommegården

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 18.01 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. januar 2018 kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I HØJBO DEN 16.04.2009 X Søren Høgsberg Bestyrelsesformand X Helle M. Jensen næstformand X Helle H. Pedersen bestyrelsesmedlem Børge Sørensen bestyrelsesmedlem X Per Hasager

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 9. januar 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 3. januar 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 6. november 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde.

-1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. -1- VARDE BOLIG ADMINISTRATION DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde, som afholdes Tirsdag, den 14. august 2012, kl. 16.30 på Ortenvej 53, 6800 Varde. Varde, den 19. juli

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde

Offentligt referat. Selskabsbestyrelsesmøde Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger.

Bestyrelse og ledelse fremlagde ledelsespåtegning af 19. marts 2014 for Arbejdernes Byggeforening og afdelinger. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. marts 2014, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-boligforening

Postfunktionærernes Andels-boligforening Bestyrelsesmødereferat Dato: 09/06 2011 Afd. 18 Hornemanns Vænge Sted: bestyrelseslokalet Indkaldte E-mail Deltaget Afbud Ej mødt Ulla Lind (UL) formand ulihn@stofanet.dk x Inge Grønlund (IG) næstformand

Læs mere

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE

ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Til Repræsentantskabet ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Under henvisning til indkaldelse af 11. maj 2010 fremsendes hermed endelig dagsorden med bilag til det ordinære repræsentantskabsmøde Lørdag den 12.

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 17. DECEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen

Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl Deltagere: Næstformand Bendt E. Nielsen 17.09 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 10. oktober kl. 17.00 Deltagere: Formand Dan Christensen Næstformand Bendt E. Nielsen Sekretær Peter Kragballe Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Bettina

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra

Dagsordenens punkt 1 Forhandlings-/og revisionsprotokol Journalnr. Emne Aktion 01-014-15 Den lille positive De fleste bidrog. 01-015-15 Protokol fra Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 10. september 2015 kl. 1630-1900 Sted : HAB s administration Udsendt : 4. september 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018

Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Hovedbestyrelsesmøde 6. marts 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 6. marts 2018 Tid 17.30 19.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum

Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Repræsentantskabsmøde den 22. november 2017, kl. 18.30 i Servicecentralen, Paltholmterrasserne 15, 3520 Farum Tilstede: Thomas Jensen, Anette Ågård Nielsen, Allan Vinje, Anne Harrysson, Annelise Refshauge,

Læs mere

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2.

Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Villabyernes Boligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde afholdt tirsdag, den 10. marts 2015, kl. 17.30 i mødelokalet Lindeholmen 2. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere