Sorø Kommune Job- og personprofil. Arbejdsmarkedschef

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sorø Kommune Job- og personprofil. Arbejdsmarkedschef"

Transkript

1 Sorø Kommune Job- og personprofil Arbejdsmarkedschef Marts

2 Indhold 1. Indledning 2. Sorø Kommune 2.1. Vision 2.2. Den politiske struktur 2.3. Den administrative organisation 2.4. Fokuseret og fællesskabsorienteret ledelsesstil 3. Jobcentret 4. Chefens profil 4.1. Den faglige ballast 4.2. Den ledelsesmæssige og personlige ballast 5. Ansættelsesprocedure

3 1. Indledning Sorø Kommune søger en ny arbejdsmarkedschef, idet den tidligere chef har valgt at søge nye udfordringer. Den nye arbejdsmarkedschef vil få ansvar for arbejdsmarkedsområdet. Denne job- og personprofil er udarbejdet med henblik på at give ansøgere et billede af Sorø Kommune som organisation, og de krav og forventninger, Sorø Kommune har opstillet for arbejdsmarkedschefen. Job- og personprofilen angiver retning for jobbets indhold og forventninger til kandidaterne. Der kan rettes fortrolig henvendelse til vicekommunaldirektør Søren Ole Sørensen, telefon Sorø Kommune 2.1. Vision Sorø Kommune har ca indbyggere og består af de tre tidligere kommuner: Dianalund, Stenlille og Sorø. Kommunen ligger smukt - omgivet af søer og skove og har samtidig et aktivt byliv med mange kultur- og fritidstilbud. Byrådets vision er plads til børn og hele familien. Visionens overordnede mål er en Sorø kommune, der er båret af vækst og fremdrift, og som sagtens kan kaldes den mest attraktive bosætningskommune i Danmark. Der er tale om en vision for bosætning, der positionerer Sorø som kommunen, der giver børnene plads fordi de fortjener det, og fordi dét er indgangen til de ressourcestærke børnefamilier, som vi ønsker at tiltrække til Sorø Kommune. Sorø Kommune vil have et serviceniveau, der er i overensstemmelse med nye muligheder - både teknologisk og kommunikativt. Kravene til den kommunale service ændrer sig og følges op af stadig nye og større økonomiske udfordringer, som nødvendiggør, at vi udvikler organisationen, så den kan levere den ønskede service inden for de givne rammer og ressourcer. Sorø Kommune vil med særlig fokus på digitalisering og teknologisk udvikling indrette opgaveløsningen med færre hensyn til fysisk lokalisering og dermed skabe nye muligheder for at understøtte faglighed, opnå stordriftsfordele og sikre sammenhæng i betjeningen af opgaveløsningen overfor borgere og virksomheder. Det absolutte hovedfokus for Sorø Kommunes byråd er, at borgerne skal støttes i at mestre eget liv. Kerneydelserne skal centrere sig omkring: Sundhed: Det handler om at gøre de ældre og kronisk syge mere selvhjulpne, f.eks. gennem genoptræning og rehabilitering. Der er forebyggelsesindsatser bl.a. gennem sund aldring/tidlig indsats. Beskæftigelse: Det handler om effektivitet og koordinering af en målrettet indsats i Jobcentret, således at flere unge får en uddannelse og/eller kommer i beskæftigelse. Desuden er der fokus på udvikling af samarbejdet med virksomheder. Uddannelse: Det handler om den inkluderende skole og ungdomsuddannelse.

4 Sorø Kommune er en mindre, homogen og velfungerende kommune. Et godt sted at bo og arbejde. Læs mere om Sorø Kommunes opbygning, vision og virke på Sorø Kommunes hjemmeside Den politiske struktur Byrådet har 25 medlemmer og seks udvalg: Social- og Sundhedsudvalget Børne- og Undervisningsudvalget Kultur- og Fritidsudvalget Teknik og Miljø udvalget Økonomiudvalget Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget En del af den politiske styring er uddelegeret til de seks ovennævnte udvalg. Ligeledes er en meget stor del af kompetencen for kommunens virksomhed uddelegeret til afdelinger og institutioner. Udvalgsbetjeningen varetages primært af organisationens centerchefer, på nær økonomiudvalget. Byrådets arbejdsform tager udgangspunkt i de værdier og principper, der er beskrevet i kodeks for det gode byrådsarbejde. Der er et godt samarbejde i Byrådet og et godt politisk klima Den administrative organisation Den administrative organisation er kendetegnet ved en flad struktur, hvor ansvar og råderum er tæt på borgeren. De grundlæggende værdier for organisationen er: Central styring decentral ledelse. Der er en høj grad af uddelegeret decentral beslutningskompetence Sikker drift gennem effektiv og fleksibel organisering af opgaverne - også når opgaverne skal løses i et samspil mellem flere institutioner og afdelinger Korte kommunikations- og kommandoveje i en flad struktur, hvor ansvar og råderum er tæt på borgerne Helhedsforståelse, stor økonomisk ansvarlighed og lave enhedsomkostninger En organisation præget af gode relationer og respekt for hinanden, hvor fundamentet er troværdighed, åbenhed, dialog, anerkendelse og arbejdsglæde. Den nye arbejdsmarkedschef vil komme til en kommune med dygtige, ansvarsbevidste og veluddannede ledere og medarbejdere og der tages ansvar. Der er en god og uformel tone på alle niveauer, kort afstand fysisk og mentalt.

5 2.4. Fokuseret og fællesskabsorienteret ledelsesstil Sorø Kommune har en koncernledelse bestående af en kommunaldirektør, en vicekommunaldirektør samt syv centerchefer. Direktører og centerchefer agerer på en fælles strategisk platform. Det betyder, at politiske og faglige emner af principiel, strategisk eller tværgående organisatorisk karakter og betydning drøftes, udvikles og besluttes i denne gruppe. I de senere år er der sket en glidning af ansvar og opgaver på ledelsesniveau: Fag og stabscenterchefer er kommet tættere på beslutningsprocessen, agerer mere strategisk på helhedens og fællesskabets vegne, og har ydermere fået en mere aktiv og tydelig rolle i forhold til de politiske fagudvalg. Denne ansvars- og opgaveglidning har bibragt et udvidet ledelsesrum. Ledelse i Sorø Kommune har fokus på partnerskabet mellem det store og det lille fællesskab, på evnen til innovation og skabe fokuseret ledelse. Vi vil en ledelse med minimalt hierarki og målrettet samt systematisk dialog/samspil mellem alle niveauer i organisationen. Sorø Kommune bliver, som andre kommuner, mødt med stigende krav og udfordringer fra centralt politisk hold, hvad angår økonomi, effektivitet, service og kvalitet. Borgerne stiller nye forventninger og krav, hvilket øger presset og fordrer radikal udvikling af vores velfærd. Det kalder bl.a. på nogle grundlæggende forandringer, f. eks. i måden vi organiserer samspillet mellem borgere og kommune, samt udvikler på velfærdsydelsers form og indhold. I Sorø Kommune er vi af den opfattelse, at effektiv service med knappe ressourcer kræver, at vi arbejder systematisk på at nedtone faggrænser og siloer, og erstatte dem med udvidet samarbejde både vertikalt og horisontalt i vores organisation. Det fordrer strategisk og taktisk tilgang til udvikling af samarbejdet, tværgående og mellem organisatoriske niveauer. Det stiller samtidig store krav til lederne, der skal kunne forny kerneydelserne, bl.a. ved at arbejde tættere sammen på tværs af fag-, silo- og sektorgrænser. Dette gælder ikke mindst på arbejdsmarkedsområdet, hvor arbejdsmarkedsreformerne taler direkte ind i et behov for et tæt samspil og samarbejde mellem arbejdsmarked-, social- og sundhed- samt børne- og ungeområdet med borgeren i centrum for indsatsen. Den nye arbejdsmarkedschef skal have blik for de nye muligheder, der ligger i reformerne og være i stand til at indgå i et helhedsorienteret samarbejde med de øvrige centre om at bringe borgerne tættere på job og uddannelse. 3. Jobcentret Jobcentret har i alt ca. 70 dygtige medarbejdere, der gennem flere år har realiseret gode resultater over for sine primære målgrupper: Ledige, syge, personer med nedsat arbejdsevne m.v. Medarbejderne er placeret på to forskellige lokaliteter i henholdsvis Sorø og Stenlille, og er endvidere inddelt i følgende overordnede grupper: Team virksomhedsservice (Stenlille) Team sygedagpenge, fleksjob og revalidering (Stenlille) Team aktivitetsparate (Sorø) Team job- og uddannelsesparat (Sorø)

6 Team forsikrede (Sorø) Team udbetaling og styring (Sorø) Ledelsesgruppen i Jobcentret består af en konstitueret arbejdsmarkedschef samt 2 gruppeledere. Det sidste års tid i jobcenter Sorø har været præget af en positiv udvikling som tydeligt har kunnet ses på resultatsiden, ikke bare snævert men bredt rundt i hele Jobcentret. Forud for dette har der været fokus på at optimere og ændre organisationen hen imod en højere grad af fokus på resultatstyring, dette til gavn for både borgere, medarbejdere og organisation. Organiseringen er ændret og planlagt med udgangspunkt i en borgerrettet indsats, en virksomhedsvendt indsats og en indsats for sygedagpenge, fleksjob og revalidering. En kollektiv og målrettet indsats har samlet set betydet et fald i antallet af borgere på offentlig forsørgelse. De mest markante fald er sket for ydelsesmodtagerne på dagpenge og gruppen af kontanthjælps- og uddannelseshjælpsmodtagere. På sygedagpengeområdet har en målrettet indsats reduceret antallet af langvarige sygeforløb, ligesom indsatsen for fleksjobberettigede på ledighedsydelse har vist positive resultater. På begge områder er der således nu færre borgere på offentlig forsørgelse og flere der fastholdes i deres job, kommer i fleksjob eller får et ressourceforløb. Udviklingen har samlet set betydet, at Sorø Kommune har oplevet faldende udgifter til overførselsindkomster. Det er lykkedes for Jobcenteret at knække en negativ kurve! Aktuelt er Jobcenteret i fuld gang med at implementere forliget om at reformere hele beskæftigelsesindsatsen, herunder anden del af sygedagpengereformen. Indsatsen går ud på, at ressourcerne skal bruges på en bedre og mere effektiv måde, hvorved flere ledige kommer hurtigst muligt i varigt job og syge medarbejdere fastholdes på arbejdspladsen igennem fast track forløb. Dette sikrer en tidlig indsats og et effektivt samarbejde med virksomhederne. Reformen sikrer, at beskæftigelsessystemet har fokus på virksomhedernes behov for arbejdskraft og traditionel jobformidling, samtidigt med at Jobcenteret bliver samarbejdspartner på nye områder i forhold til servicering af virksomhederne. Sideløbende med disse processer arbejder Jobcentret aktiv på at omstille både mind-set og indsats, således at Jobcenteret er klar til at møde de nye krav, der forventes at udspringe af den kommende refusionsomlægning, hvor varigheden på borgernes forløb i Jobcentret kan få stor betydning for kommunens økonomi. 4. Chefens profil Arbejdsmarkedschefen vil referere til vicekommunaldirektøren, og vil være en del af den strategisk arbejdende chefgruppe, og et Lederforum, som består af ledere på alle niveauer i Sorø Kommune. Den nye arbejdsmarkedschef har det overordnede ansvar for hele arbejdsmarkedsområdet. Ansvaret omfatter følgende: En robust drift og en god økonomi Gennemførelse af proaktive indsatser for at afdække behovet for arbejdskraft Et tæt samspil med de lokale virksomheder Et øget samarbejde med de omkringliggende Jobcentre Fokuseret ledelse Planlægning, koordinering og betjening af Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget

7 Samarbejde og fællesskab i Jobcentret og i forhold til den øvrige organisation Prioritering af lederes og medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel Jobcentrets geografiske placering på to forskellige lokaliteter i henholdsvis Stenlille og Sorø vil dog kræve, at arbejdsmarkedschefen er indstillet på at tilbringe tid begge steder, og må beregne en del kørsel i forbindelse med jobbet. Der er ca. 10 km mellem de to lokaliteter. Sorø Kommune opererer med en ledelsesrolle, der rummer fem discipliner: Den strategiske leder En leder, der er strategisk, følger med i tendenser i samfundet for proaktivt at kunne sætte en retning for organisationen og inspirere politikerne Den innovative leder En leder, der er innovativ, er i stand til at integrere innovation i den daglige drift og arbejder kontinuerligt med at skabe innovative, besparende og effektive resultater i det lille eller store fællesskab. Den faciliterende leder En leder, der er faciliterende, er i stand til at skabe fremdrift og energi i en gruppe. Ved at designe en proces for dialog, idéudveksling og involvering guider den faciliterende leder gruppen i at samarbejde om at finde muligheder og løsninger. Den coachende/motiverende leder En leder, der er coachende/motiverende, er i stand til at åbne op for og accelerere sine lederes potentialer. Lederen kan hjælpe til selvindsigt og udvikling, så den leder der coaches, bliver i stand til at finde løsninger på problemstillinger og få klarhed i sin ledelse. Den kulturbærende leder En leder, der er kulturbærer, er bevidst om gennem sin egen adfærd at udøve en meget stor indflydelse på sine omgivelser, på holdnings- og traditionsdannelsen og på arbejdsklimaet i organisationen. Det forventes, at den nye arbejdsmarkedschef mestrer disse discipliner og bruger dem fleksibelt i sin ledelsespraksis Den faglige ballast Ansøgerne forventes at kunne dokumentere erfaring og resultater fra ledelse, navnlig erfaringsmæssig tyngde vedrørende ledelse af ledere vægtes højt i den nye arbejdsmarkedschefs faglige profil. Ansøgerne skal endvidere have konkret erfaring med arbejdsmarkedsområdet. Erfaring fra politisk styrede organisationer vil være en fordel, men ikke et krav. Den nye arbejdsmarkedschef skal have fokus på ledelse og effektstyring. Den ideelle kandidat er handlings- og resultatorienteret, og har en veludviklet evne til at følge igangsatte aktiviteter helt til dørs. Dette for at sikre, at erfaringer og viden deles og gode resultater høstes. Det forventes, at ansøgerne er i stand til at omsætte politiske og administrative målsætninger til konkrete handlinger. Det handler dels om at kunne omsætte og koble STAR og beskæftigelsesministeriets politiske meldinger til hverdagen i jobcenter, dels om at kunne formidle et kom-

8 pliceret lovområdes strategier og politikker til øvrige chefer og politikere i Sorø Kommune. Målet er at skabe en klar og fælles retning med overordnede prioriteringer. Arbejdsmarkedschefen skal kunne bidrage væsentlig til at skabe forandringer i måden, hvorpå velfærdsydelsernes form og indhold bliver organiseret. At skabe rammer, systematik og disciplin, så innovation bliver en integreret del af kulturen og driften til gavn for borgere og brugere vurderes som en afgørende faktor for, om man lykkes i jobbet. En anden afgørende faktor er den nye chefs evne til at skabe sammenhængskraft og fælles identitet i en ny kultur i Jobcentret, præget af dialog, øget tværfagligt samarbejde, synergier og medledelse. Fællesskabsledelse og helhedsorientering står højt på dagsordenen i Sorø Kommune. Derfor skal man også have blik for den samlede organisations behov for opgaveløsning. Det forventes, at den nye chef har stor lyst til - og mod på - et tæt og engagerende samarbejde med lederkolleger. Som chef på arbejdsmarkedsområdet skal man have en evne til at balancere mellem på den ene side et helhedsorienteret borgersyn og på den anden side evne at stille krav til borgerne og sikre en styring af de givne økonomiske ressourcer. Det forventes, at ansøgerne har en mellemlang eller videregående uddannelse, samt dokumenteret lederuddannelse. Området er økonomitungt, hvorfor viden om kommunal økonomistyring er et must Den ledelsesmæssige og personlige ballast Den ideelle kandidat: Har en ledelsesstil, der er åben, nærværende, anerkendende og dialogbaseret Har et positivt og respektfuldt menneskesyn Er empatisk og ægte engageret i at skabe resultater gennem høj trivsel. Synliggør resultater og fejrer succeser samme med ledere og medarbejdere Er ligefrem, uhøjtidelig og har naturlig autoritet og gennemslagskraft. Er en robust og konsekvent leder, som er tydelig i sine forventninger til medarbejderne og som følger op, hvis disse ikke indfries. Er tydelig omkring, hvor beslutninger træffes. Chefen tager andre med på råd, men træffer også beslutninger alene, hvis der ikke kan opnås konsensus. Inddrager MED-systemet aktivt og konstruktivt

9 5. Ansættelsesprocedure Sorø Kommune har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af vicekommunaldirektør, fagcenterchef samt ledere og medarbejdere fra Jobcentret og MED-systemet. Ansøgningsfristen udløber 7. april 2015 kl , hvor ansøgninger skal være modtaget. Ansøgninger sendes elektronisk til: Susanne Weinreich på mail: Ansøgere bedes anføre en eventuel fortrolig mail-adresse, vi kan anvende i den efterfølgende skriftlige kommunikation. Ikke-elektroniske bilag eftersendes, hvis det ønskes senere i ansættelsesforløbet. Onsdag d. 15. april 2015 udvælger ansættelsesudvalget kandidater til første samtale, der finder sted mandag 20. april Efter første samtalerunde udvælges kandidater til en anden samtale, der finder sted mandag d. 27. april Mellem 1. og 2. samtale skal de resterende kandidater gennemføre en test, og der indhentes telefonisk referencer efter nærmere aftale med ansøgeren. Tiltrædelsen forventes pr. 1. juni Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Løn efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der vil være mulighed for at indgå en resultatlønsaftale.

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil. Skoleleder Munkekærskolen

Solrød Kommune Job- og personprofil. Skoleleder Munkekærskolen Solrød Kommune Job- og personprofil Skoleleder Munkekærskolen Maj 2016 1 1. Baggrund Solrød Kommune søger en ny leder af Munkekærskolen. Solrød Kommune ligger 30 km syd for København og er med sine ca.

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Institutionsleder til Parkbos integrerede institution. 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder til Parkbo børnehave og vuggestue. Da den nuværende

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil. Leder af VirksomhedsService, Beskæftigelsescenter og andre aktive tilbud (genopslag)

Solrød Kommune Job- og personprofil. Leder af VirksomhedsService, Beskæftigelsescenter og andre aktive tilbud (genopslag) Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af VirksomhedsService, Beskæftigelsescenter og andre aktive tilbud (genopslag) November 2014 1 1 Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder

Læs mere

Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted

Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted Jobprofil for sektionsleder for JobService på Jobcenter Thisted Jobprofil for Område Refererer til Ansvarsområde Sektionsleder for JobService Beskæftigelsesafdelingen, Beskæftigelses- Social- og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

Job og personprofil Arbejdsmarkedschef

Job og personprofil Arbejdsmarkedschef Fællescenter HR og Udvikling Journalnr: 81.02.00-A00-5-14 Ref.: Mette Lundvig Dissing Dato: 18-08-2014 Job og personprofil Arbejdsmarkedschef Baggrund Vi søger en ny Arbejdsmarkedschef med tiltrædelse

Læs mere

Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne

Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne 21. november 2013 1. Baggrund Faxe Kommune vedtog i 2011 en inkluderende beskæftigelsespolitik, som betyder, at der skal arbejdes hen imod større helhed

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til afdelingen Forsikrede ledige. Jobsøgende ledige og virksomheder skal opleve et Jobcenter Horsens,

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen

Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Job- og personprofil for ny skoleleder, Karensmindeskolen Baggrund Karensmindeskolen søger ny skoleleder/kontraktholder med tiltrædelse senest den 1. januar 2015. Job- og personprofilen angiver retning

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Sorø Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Sorø Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Sorø Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Maj 2014 1. Indledning Sorø Kommune skal have ny kommunaldirektør, idet den nuværende har fået job som kommunaldirektør i en anden kommune. Sorø Kommune

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Job og personprofil Centerchef Børn og Unge

Job og personprofil Centerchef Børn og Unge Nota Job og personprofil Centerchef Børn og Unge Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Børn og Unge med tiltrædelse 1. februar 2017. Rebild Kommune har ca. 29.300 indbyggere og er beliggende i

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Ydelsesservice/kontante ydelser 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation

Notat. Oplæg til ny administrativ organisation Notat Oplæg til ny administrativ organisation Fredericia Kommune December 2018 Indhold Baggrund... 2 Målsætninger og principper for ny organisering... 4 Borger- og interessentperspektivet:... 4 Forvaltningsperspektivet...

Læs mere

Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg

Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg Job og personprofil: Centerchef Pleje og Omsorg Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Pleje og Omsorg med tiltrædelse 1. februar 2019. Job- og personprofilen angiver retning for jobindhold og forventningerne

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune Maj Job- og personprofil. Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune Maj 2018 Job- og personprofil Psykologfaglig leder Center for Uddannelse og Pædagogik Lyngby-Taarbæk Kommune 1. Om Lyngby-Taarbæk Kommune og den administrative hovedstruktur Lyngby-Taarbæk

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsledere for: I job og uddannelse 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en fuldstændig

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune

Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune Jobbeskrivelse for kultur- og fritidschef i Billund Kommune 10. juli 2014 Indledning Billund Kommune søger en kultur- og fritidschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, som følge af en organisationsændring.

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Virksomhedsservice

Job- og personprofil for leder af Virksomhedsservice Job- og personprofil for leder af Virksomhedsservice Jobcenter Horsens søger pr. 1. januar 2017 en leder til Virksomhedsservice. I denne job- og personprofil beskriver vi de nødvendige personlige og faglige

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL

Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL Stillings- og personprofil for Plan- og byggechef Indhold 1. Indledning.... 2 2. Middelfart Kommune... 2 Byrådets vision... 2 3. Organisationen... 3 Administrativ

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed?

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Ambitiøs økonomichef til Greve Kommune Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Kan du svare ja hertil, og kan du også omsætte disse centrale

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus

Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus 1 Jobprofil for jobkonsulent I nyt jobcenter og sundhedshus Langeland Kommune hjemtager 1. januar 2013 alle opgaver på beskæftigelsesområdet, og etablerer nyt jobcenter i kombination med et helt nyt sundhedshus

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse

Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Stillings- og personprofil Souschef for Virksomhed og Beskæftigelse Norddjurs Kommune April 2016 FOTO: Terma Aerostructures Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Vil du være med på vores leder hold? Vi dyrker ledelse som holdsport Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Fokus er Værdighed og sammenhængende indsatser,

Læs mere

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2017 Job- og personprofil TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

God ledelse i Solrød Kommune

God ledelse i Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN God ledelse i Solrød Kommune Sådan leder vi i Solrød Kommune Marts 2014 Indledning God ledelse er en forudsætning for at skabe attraktive og effektive arbejdspladser - og god

Læs mere

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag

Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Middelfart Kommune Medarbejder- og ledelsesgrundlag Effektivitet Udvikling Kommunikation Strategi Middelfart Kommune 2015 Oplag: 4.000 stk. Layout og produktion: vielendank.dk MIDDELFART KOMMUNE 2-3 Indhold

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune

Ledelsesgrundlag. Baggrund. Allerød Kommune Ledelsesgrundlag Allerød Kommune Forvaltningen Byrådssekretariatet Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Baggrund Allerød Kommune gennemførte 1. januar 2011 en

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse SAMMENHÆNGSKRAFT FORORD Ledelse i den offentlige sektor er et utroligt spændende og krævende felt at være i. Borgerne har stadig større forventninger til den offentlige service. Samtidig møder vi løbende

Læs mere

Stillings- og personprofil. Chef for Job- og virksomhedsservice

Stillings- og personprofil. Chef for Job- og virksomhedsservice Stillings- og personprofil Chef for Job- og virksomhedsservice Norddjurs Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR.

Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR. Job- og personprofil Fagchef Sekretariat, IT og HR Baggrund Tønder Kommune gennemfører i øjeblikket en organisationsændring i forbindelse med at fagchefen for IT går på pension. Ændringen betyder at Sekretariat,

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 1 DECEMBER 2016 1 FORORD Guldborgsund Kommunes ledelsesgrundlag lægger sig tæt op ad vores kerneopgave og er båret af den præcise retning og de værdier, der lægges til grund for kerneopgaven.

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling

Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling Job- og personprofil for leder af nyoprettet integrationsafdeling Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til nyoprettet integrationsafdeling. Integration af flygtninge og familiesammenførte

Læs mere

Udviklingsstrategi 2015

Udviklingsstrategi 2015 Udviklingsstrategi 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Innovation i praksis... 4 Fokusområder 2015... 4 Fokusområde 1: Involvering af brugere, borgere og erhverv i velfærdsudviklingen... 6 Fokusområde

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

Strategi for det specialiserede socialområde for voksne

Strategi for det specialiserede socialområde for voksne Strategi for det specialiserede socialområde for voksne Forord Denne strategi er gældende for hele det specialiserede socialområde for voksne. Strategien er blevet til i forlængelse af, at der er gennemført

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service Stillings- og funktionsbeskrivelse Leder af staben for Ældre og Social Service Indledning Frederikssund Kommune søger en dygtig leder til staben for Ældre og Social Service. Hvis du, efter at have læst

Læs mere

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indhold: 1. Baggrund 2. Organisation,

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 8 6. ANSÆTTELSESPROCES

Læs mere

Afdelingsleder Udførerområdet

Afdelingsleder Udførerområdet Job- og personprofil Afdelingsleder Udførerområdet Børn og Familie Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende

Læs mere

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Januar 2019 Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Sundheds- og omsorgsområdet, Norddjurs Kommune Ansættelsessted Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Sundheds- og omsorgsområdet,

Læs mere

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Center for Plan, Kultur og Erhverv (CPK) har en bred faglig profil, Vi samarbejder med erhvervslivet, borgerne og diverse organisationer

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice

Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice Job- og personprofil for leder af Tilbudsservice Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til Tilbudsservice. Borgere, virksomheder, eksterne og interne samarbejdspartnere skal opleve et Jobcenter

Læs mere

HVIDOVREVEJEN. Ledelses- og medarbejdergrundlag for Hvidovre Kommune

HVIDOVREVEJEN. Ledelses- og medarbejdergrundlag for Hvidovre Kommune HVIDOVREVEJEN Ledelses- og medarbejdergrundlag for Hvidovre Kommune 1 LEDELSES- OG MEDARBEJDERGRUNDLAG for Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune er en veldrevet organi sation, der bygger på en anerkendende

Læs mere

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef 7. september 2012 1. Baggrund Skanderborg Kommune søger ny jobcenterchef. Et job med en masse spændende udfordringer og opgaver i en tid, hvor

Læs mere

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune Job- og personprofil Kommunikationskonsulent Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil Jobprofil direktør for Sundhed og Social Direktør for Sundhed og Social Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774916 Side 1 af 6 KLK - Vi kender kommunerne 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Oktober 2017 1. Baggrund Center for Kommunale Ejendomme har ansvaret for kommunens ejendomsstrategi, bygningsdrift og ejendomsadministration

Læs mere

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune til Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 05-10-2014 www.malenehansen.dk Den korte introduktion Overordnet

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Faxe Kommune Job- og personprofil for Leder af Faxes Sociale Udviklingscenter 23. oktober 2012

Faxe Kommune Job- og personprofil for Leder af Faxes Sociale Udviklingscenter 23. oktober 2012 Faxe Kommune Job- og personprofil for Leder af Faxes Sociale Udviklingscenter 23. oktober 2012 1. Baggrund Faxe Kommune vedtog i sommeren 2011 en inkluderende beskæftigelsespolitik. Det betyder, at vi

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI. Version 1 (2013)

HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI. Version 1 (2013) HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI Version 1 (2013) INDHOLD Indhold... 2 Forord... 3 1 Om Holbæk Kommunes Strategi for velfærdsteknologi... 4 1.1 Strategiens sammenhæng til øvrige strategier...

Læs mere

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 20.december 2007 1. Indledning Struer Kommune søger ny kommunaldirektør, da den nuværende gennem 18 år har valgt at gå på pension. Struer Kommune

Læs mere

Chef for Job- og virksomhedsservice GENOPSLAG

Chef for Job- og virksomhedsservice GENOPSLAG FOTO: Terma Aerostructures Stillings- og personprofil Chef for Job- og virksomhedsservice GENOPSLAG Norddjurs Kommune December 2015 Opdragsgiver Norddjurs Kommune Adresse Norddjurs Kommune Torvet 3 8500

Læs mere

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde

Formulerer sammen med ledere af medarbejdere delmål for afdelingens arbejde Leder af ledere Understøtter at egen enheds faglige bidrager til helhedstænkning Fremmer samarbejde og videndeling på tværs af faggrupper, afdelinger, forvaltninger og centre for at sikre kvalitet, fleksibilitet

Læs mere

Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice

Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice Job og personprofil Centerchef for Arbejdsmarked og Borgerservice Baggrund Vi søger en ny centerchef for Center Arbejdsmarked og Borgerservice med tiltrædelse den 1. januar 2020. Rebild Kommune har 30.000

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger 2 nye områdeledere til Sygeplejen. Den ene områdeleder vil få det overordnede sygeplejefaglige

Læs mere

Strategier i Børn og Unge

Strategier i Børn og Unge Strategier i Børn og Unge Børn og Unge arbejder med strategier for at give ramme og retning, fordi vi tror på, at de bedste løsninger på hverdagens udfordringer bliver fundet, ved at ledere og medarbejdere

Læs mere

HR-Strategi for Gladsaxe Kommune

HR-Strategi for Gladsaxe Kommune HR-Strategi for Gladsaxe Kommune Indledning Gladsaxe Kommune ønsker at styrke den strategiske HR-indsats, for dermed at sikre, at de HR-indsatser der gennemføres i dag og fremover understøtter den strategiske

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur

Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Job- og personprofil Natur- og miljøchef i Teknik og Kultur Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Vi

Læs mere