Tønder Kommune har ca medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tønder Kommune har ca. 4.000 medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR."

Transkript

1 Job- og personprofil Fagchef Sekretariat, IT og HR Baggrund Tønder Kommune gennemfører i øjeblikket en organisationsændring i forbindelse med at fagchefen for IT går på pension. Ændringen betyder at Sekretariat, IT og HR samles i ét fagchefområde. I den forbindelse oprettes en ny stilling som Fagchef for Sekretariat, IT og HR. Formålet med denne organisationsjustering er at samle og styrke det ledelsesmæssige fokus samt at tilføre ledelseskraft til såvel de kommende års udvikling som den daglige drift. Tønder Kommune er en rummelig arbejdsplads, der er baseret på et værdigrundlag der sætter fokus på høj kvalitet for borgeren, effektiv udnyttelse af ressourcerne og arbejdsglæde. Tønder Kommune vil skabe resultater og ser effektivitet, kvalitet og attraktive arbejdspladser som hinandens forudsætninger Opgaverne løses decentralt og tæt på borgeren, baseret på tillid til den enkelte medarbejder. Medarbejderne har et højt kompetenceniveau, som understøttes af løbende og målrettet kompetenceudvikling. Tønder Kommune er administrativt organiseret med én direktion og tre direktørområder: Social, Arbejdsmarked og Sundhed, Børn og Skole/Kultur samt Teknik & Miljø og Centralforvaltningen. Tønder Kommune har ca medarbejdere, heraf ca. 50 medarbejdere i Sekretariat, IT og HR. Sekretariat, IT og HR består af: HR og IT Udvikling, Kommunikation, Sekretariat og Jura, Indkøb samt IT-drift. Sekretariat, IT og HR er et ud af to fagchefområder i Centralforvaltningen, der servicerer kommunens driftsområder. Organisationsplanen for Sekretariat, IT og HR er bilag til profilen. Stillingsbetegnelse Fagchef for Sekretariat, IT og HR Stillingen Som en del af ledelsen i Tønder skal du kontinuerligt arbejde med at udvikle organisationen til en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og yder deres bedste, og hvor det er muligt at tiltrække nye medarbejdere fra et arbejdsmarked med hård konkurrence om arbejdskraften. Derfor er det vigtigt at prioritere en styrkelse af lederskabet på både et fagligt og personligt niveau. Der er plads til forskellighed i ledelsesrummet, og vi tror at forskellighed er med til at give styrke og bredde i hverdagen. Du skal som Fagchef sætte fokus på udvikling og skabe synergi og sammenhængskraft i området. Du er en synlig personaleleder og kan lede i et arbejdsfelt med mange forskellige faggrupper og forventninger.

2 Særligt fokus: Skabe ledelses- og organisationsudvikling i Tønder Kommune Skabe grundlaget for et godt arbejdsmiljø og attraktive arbejdspladser Fastholde en konstant udvikling af området samtidig med, at der er fokus på de mange driftsopgaver indenfor området Sikre helhed og sammenhæng i strategier og politikker Videreudvikle og forenkle koncernpolitikker indenfor området, der danner rammen for decentral udfyldelse Sikre at Sekretariat, IT og HR yder kvalificeret rådgivning og konsulentydelser til øvrige direktørområder i kommunen Ansvarsområde Du får ansvar for den løbende drift, økonomi og strategiske udvikling, og du vil være selvstændig aftaleholder i forhold til dialogbaseret aftalestyring. Du skal derfor have evne og vilje til at forvalte et betydeligt ledelsesrum og selvstændigt økonomisk ansvar. Koncernansvar for Ledelses-, medarbejder- og organisationsudvikling Den overordnede personale- og ledelsespolitik HR/arbejdsmiljø Risikostyring Kommunikation IT og digitalisering Udvikling Chefansvar for fagområdets Interne drift og udvikling Overordnede budget Videndeling/formidling Arbejdsopgaver Faglige opgaver: Strategi og mål på fagområderne Tolke direktionens/det politiske systems udmeldinger og omsætte det til praksis Fagligt fokus på HR, digitalisering og udvikling Risikostyringsområdet Fagchefen varetager rollen som kommunens risikokoordinator Sparring til direktion, afdelingsledere, fagkoordinatorer og nøglemedarbejdere Løser særlige opgaver på direktørens vegne efter aftale Ledelsesmæssige opgaver: Den overordnede økonomiske, personalemæssige og faglige ledelse af fagområdet Tegne kommunen udadtil på området Personaleledelsen for 2 afdelingsledere og 3 fagkoordinatorer og deres koordinatorområde Bidrage aktivt i Centralforvaltningens fagchefkreds og ledergruppe med nye, fælles initiativer Deltage i tværgående opgaveløsninger indenfor Centralforvaltningen og med de øvrige fagchefområder Netværksdannelse internt og eksternt

3 Faste møder Fagchefen deltager i følgende faste møder: Chefmøderne i direktørområdet Hoved-MED IT-strategigruppen Risikostyringsgruppen Strategiforum Succeskriterier Succeskriterier i løbet af de første 3 måneder: Grundigt kendskab til organisationen og dens kultur Etableret et godt samarbejde til området og de vigtigste samarbejdspartnere Videreudvikle og forenkle politikkerne på personaleområdet Drøftet og synliggjort Fagchefområdets profil såvel indad- som udadtil Plan for den videre udvikling af området Succeskriterier efter det 1.år: Afstemt ledelsesrummet Nå målene i aftalen med direktionen Succeskriterierne efter de første 3 måneder er fulgt op og udmøntet Værdigrundlaget for Tønder Kommune er tydeligt i fagchefområdet Synliggjort Tønder Kommune som en attraktiv arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljøet Videreudviklet den moderne, attraktive arbejdsplads under de vilkår, fremtidens velfærdskommune byder på Sat fokus på nye samarbejds- og beslutningsformer Etableret smidige og effektive arbejdsgange indenfor området Sat digitalisering på dagsorden overalt i kommunen, herunder også i Centralforvaltningen Gennemført konkrete digitale selvbetjeningsløsninger i kommunen i samarbejde med øvrige forvaltninger Videreudvikling af HR strategien Skabt større sammenhæng i opgaveløsningerne indenfor hele Centralforvaltningen Skabt synlige resultater indenfor formål og ansvarsområderne i stillingen Vigtige samarbejdspartnere Direktionen Fagchefer Strategi- og lederforum MED systemet De faglige organisationer Ansættelsesvilkår Stillingen besættes på overenskomstmæssige vilkår. Løn- og ansættelsesmæssige vilkår forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Årslønnen udgør ca kr. Hertil kommer en pensionsordning Organisatorisk placering Sekretariat, IT og HR er placeret i Centralforvaltningen. Fagchefen refererer til direktøren for Centralforvaltningen samt Teknik og Miljø.

4 Profil Du har en relevant baggrund med dokumenteret ledelseserfaring med udvikling af den offentlige sektor og erfaring fra politisk styrede organisationer. Du har endvidere suppleret med lederuddannelse på masterniveau. Desuden er erfaring med et eller flere af områderne en forudsætning. Faglige kompetencer: kendskab til og indsigt i en politisk ledet organisation. Du skal kunne navigere tæt på det politiske og du har politisk tæft har en veludviklet organisationsforståelse og erfaring med, hvordan man opbygger og vedligeholder relationer i en decentralt opbygget organisation. Tænker og arbejder tværgående og i helheder stærk strategisk kommunikationsforståelse og kommunikationskompetence være i stand til at have overblik - også i komplekse sager. Har fokus på resultater og effektmål har god erfaring med at implementere udviklings- og forandringsprojekter med en sikker procesforståelse herunder inddragelse af de respektive faglige kompetencer, som den samlede organisation er i besiddelse af Særligt kendskab til dele af Fagområdets faglige områder Ledelsesmæssige og personlige kompetencer Din ledelsesstil skal indeholde flest mulige af følgende forventninger Du: skal med dine holdninger, værdier og synlighed sætte præg på området som arbejdsplads og udviklingsområde, herunder at være en aktiv med- og modspiller i forhold til direktionen, chef- og ledelsesgruppen. Du er en leder, som tør og vil reflektere over egne værdier og ledelsesstil arbejder ambitiøst og målrettet, men har også tålmodighed og blik for processens betydning. Du kan sætte tydelig retning for arbejdet ud i den samlede organisation er personlig robust og rodfæstet og bidrager med ro og overblik, når situationen spidser til, eller når der skal arbejdes under pres. Du har en uformel omgangstone og er en holdspiller beslutningssikker - det er naturligt for dig at tage andre med på råd, men også at få truffet beslutningerne, når dialogen ikke bibringer mere konstruktivt. Med andre ord: lytte, samle og beslutte. Den enkelte skal føle sig set, hørt og forstået. Du har empati god til at udøve en delegerende og coachende ledelsesstil overfor selvkørende medarbejdere og dermed skabe resultater sammen med andre vil MED- organisationen og udøver et respektfuldt samarbejde har en stærk personlig gennemslagskraft og du evner at skabe netværk, såvel internt som blandt eksterne samarbejdspartere.

5 Ansættelsesforløbet Ansøgningsfrist: torsdag d. 11. oktober interviewrunde: fredag d. 2. november Beslutning om ansættelse: fredag d. 16. november Tiltrædelse: 1. januar 2013 eller snarest derefter Kontakt vedr. stillingen Du er velkommen til at kontakte direktør Keld I. Hansen, tlf for yderligere information. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansættelsesudvalg Ansættelsesudvalget, der deltager i samtalerne med ansøgerne, består af direktør for Centralforvaltningen Keld I Hansen, Fagchef for Økonomi og Løn Anders Vindelbo, repr. for FagMED adm. Yrsa Schmidt, repræsentant fra IT Tove Poulsen, repræsentant fra Jura, Sekretariat og Kommunikation Morten E. Snitker samt HR-konsulent Marianne Valentin Job- og personprofilen er udarbejdet på baggrund af individuelle interview med deltagerne i ansættelsesudvalget og øvrige nøglepersoner i Fagområdet. Vurdering af ansøgere Ansøgere vurderes ud fra de faglige, ledelsesmæssige og personlige egenskaber. Vurderingen sker ud fra følgende kriterier: Ledelsesmæssig erfaring Faglig erfaring Uddannelsesmæssig baggrund Herudover indgår som led i vurderingen: Ansøgningen Den personlige fremtræden ved ansættelsessamtalerne Resultatet af en eventuel test Indhentede referencer Materiale til udlevering til ansøgere Job- og personprofil Organisationsplan Tønder Kommune Værdigrundlag Kommunikationsstrategi HR-strategi Indkøbsstrategi It strategi Risiko- og Forsikringspolitik

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale 4. september 2013. Baggrund Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Løn og Personale Job- og personprofil Slagelse Kommune har besluttet af sammenlægge de to eksisterende afdelinger Løn og

Læs mere

Varde Kommune Rekruttering af personalechef

Varde Kommune Rekruttering af personalechef 16.01.2015. Varde Kommune Rekruttering af personalechef Job- og personprofil Baggrund Da Varde Kommunes nuværende personalechef går på pension, søger vi en ny personalechef. Varde Kommune Kommunen strækker

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør

Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør 26.09.2014. Læsø Forsyning Rekruttering af Forsyningsdirektør Job- og personprofil Læsø Forsyning A/S Læsø Forsyning A/S og de 5 datterselskaber Læsø Elnet A/S, Læsø Vand A/S, Læsø Varme A/S, Læsø Spildevand

Læs mere

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Rekruttering af sekretariatschef

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Rekruttering af sekretariatschef 11.11.2014. Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Rekruttering af sekretariatschef Job- og personprofil Baggrund Vi søger sekretariatschef i Teknik og Miljø til landets 5. største kommune og Danmarks EnergiMetropol.

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø

Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Rekruttering af kontorchef til Industrimiljø Job- og personprofil Baggrund Esbjerg Kommune søger en ny kontorchef til Industrimiljø. Esbjerg Kommune Esbjerg Kommune er Danmarks

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Job- og personprofil. Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet.

Job- og personprofil. Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet. 6. februar 2013. Baggrund Job- og personprofil Thisted Kommune søger en ny sekretariatschef til Byråds- og direktionssekretariatet. Thisted Kommune Thisted Kommune har godt 45.000 indbyggere, og et areal

Læs mere

Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov

Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov 5. maj 2015. Skanderborg Kommune Rekruttering af plejedistriktschef til plejedistrikt Bøgeskov Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø

Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø 28.09.2012. Varde Kommune Plan, Kultur og Teknik Rekruttering af chef til Teknik og Miljø Job- og personprofil Baggrund Varde Kommune søger en ny chef til Teknik og Miljø. Varde Kommune - et godt sted

Læs mere

Skive Kommune Rekruttering af direktør til Teknisk Forvaltning

Skive Kommune Rekruttering af direktør til Teknisk Forvaltning 03.12.2013. Skive Kommune Rekruttering af direktør til Teknisk Forvaltning Job- og personprofil Baggrund Skive Kommune søger en ny direktør til Teknisk Forvaltning. Skive Kommune Skive er historisk en

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER TO STRATEGISK HANDLENDE KON- TORCHEFER

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil Rekruttering af Chef til Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune Job- og stillingsprofil - 1 - Baggrund Herning Kommune søger ny chef til. Organisation, vision og værdigrundlag Herning Kommune

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund

Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund 18.02.2015. Den Jyske Opera Rekruttering af ny administrationschef Job- og personprofil Baggrund Den Jyske Opera søger ny administrationschef. Den Jyske Opera Den Jyske Opera / Danish National Opera er

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af Afdelingsleder til Administration og Udvikling i Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indhold: 1. Baggrund 2. Organisation,

Læs mere

Odense Centralbibliotek Rekruttering af ny bibliotekschef

Odense Centralbibliotek Rekruttering af ny bibliotekschef 26.09.2012. Odense Kommune Odense Centralbibliotek Rekruttering af ny bibliotekschef Job- og personprofil Baggrund Odense Kommune står overfor en spændende og omfattende proces med etablering af et nyt

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre STILLINGS- OG PERSONPROFIL Servicedirektør med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Stillingsprofil... 4 Stillingsbetegnelse

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Oktober 2017 1. Baggrund Center for Kommunale Ejendomme har ansvaret for kommunens ejendomsstrategi, bygningsdrift og ejendomsadministration

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Marts 2019 Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta,

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør 21. september 2011 Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Rekruttering af direktør Job- og personprofil Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg søger en ny direktør, der vil medvirke til at fastholde og

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE Sundhed og Trivsel SUNDHEDSPLEJELEDER TIL

Læs mere

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune 1 Introduktion Favrskov Kommune ligger centralt placeret midt i Østjylland som nabo til både Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg - og tæt på jernbane

Læs mere

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE Ny leder til er en selvejende institution med egen, moderne bygning med gode faciliteter. Vi er centralt placeret i Herning bymidte i et inspirerende, kulturmiljø med

Læs mere

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 20.december 2007 1. Indledning Struer Kommune søger ny kommunaldirektør, da den nuværende gennem 18 år har valgt at gå på pension. Struer Kommune

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Natur og Grønne Områder Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta, vision

Læs mere

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder

Du vil få et udfordrende job og vil blandt andet kunne se frem til følgende ansvarsområder Visionær HR-chef Ønsker du et lederjob, hvor du har indflydelse på at skabe innovative, effektive og attraktive arbejdspladser? Så er stillingen som HR-chef i Greve Kommune noget for dig! Du skal være

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik

Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik 14. august 2009 1. Indledning Faaborg-Midtfyn Kommune søger en fagchef for Teknik. En attraktiv fagchefstilling, som skal udfoldes i en kommune,

Læs mere

God ledelse i Solrød Kommune

God ledelse i Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN God ledelse i Solrød Kommune Sådan leder vi i Solrød Kommune Marts 2014 Indledning God ledelse er en forudsætning for at skabe attraktive og effektive arbejdspladser - og god

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor

Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor Syddansk Musikkonservatorium (SDMK) søger en vicerektor med stort kendskab til videregående uddannelser samt ledelse og organisation inden for det kunstneriske

Læs mere

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren

Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Vil du være med på vores leder hold? Vi dyrker ledelse som holdsport Målet er, at virkeliggøre vores vision Lev livet aktivt i samarbejde med og om borgeren Fokus er Værdighed og sammenhængende indsatser,

Læs mere

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed?

Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Ambitiøs økonomichef til Greve Kommune Har du styr på den kommunale økonomi, er du ansvars- og kvalitetsbevidst, og respekterer du faglighed? Kan du svare ja hertil, og kan du også omsætte disse centrale

Læs mere

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport

Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vil du være med på vores lederhold? Vi dyrker ledelse som holdsport Vi ønsker at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af faggrupper og opgaver i Center for Sundhed og Omsorg Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger nye områdeledere til Hjemmeplejen. Hjemmeplejen er midt i en kulturforandringsproces, hvilken

Læs mere

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg?

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Vil du være med til, at dyrke ledelse som hold sport? For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Varde Kommune Børn og Unge Rekruttering af direktør Job- og personprofil

Varde Kommune Børn og Unge Rekruttering af direktør Job- og personprofil 23.09.2016. Varde Kommune Børn og Unge Rekruttering af direktør Job- og personprofil 1 Jobprofil Stillingsbetegnelse Direktør Formål Formålet med direktørstillingen er, at direktøren gennem det strategiske

Læs mere

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef

Greve Kommune. Job- og personprofil for erhvervschef Greve Kommune Job- og personprofil for erhvervschef Maj 2010 1 Baggrund Erhvervslivet og arbejdsmarkedet i Greve Kommune er i udpræget grad en del af regionale og nationale strukturer og kan vanskeligt

Læs mere

JOB OG KRAVPROFIL. Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område

JOB OG KRAVPROFIL. Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område JOB OG KRAVPROFIL Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område 1. Det tekniske område Det tekniske område er en del af direktørområdet for Arbejdsmarked, Erhverv og Teknik. Det

Læs mere

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil

Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Forvaltningschef - Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Sekretariat, Erhverv og Kommunikation Job- og personprofil Job- og personprofil, forvaltningschef til Aarhus Kommune, Borgmesterens Afdeling, Sekretariat,

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Børn og Skole i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Børn og Skole er blevet Centerchef for Byråd, Personale og Strategi

Læs mere

Job og personprofil for skolechef

Job og personprofil for skolechef Job og personprofil for skolechef 1. Stillingen Skolechefen refererer til Direktøren for Børn og Unge. Skoleområdet består af 27 skoler, 14 klubber, 10 SFO-klubber og 3 samdrevne institutioner, Naturskolen

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER

ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER København oktober 2018 Jobprofil ODSHERRED KOMMUNE, CENTERCHEF FOR BØRN, UNGE OG FAMILIER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE

Læs mere

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør

Børn & Unges leadership pipeline. Direktør Forvaltningschef Leder af ledere - skoleleder, DT-leder, FU-leder Børn & Unges leadership pipeline Direktør Leder af ledere - områdechef, FU-chef Leder af medarbejder Medarbejder Niveau 1: Direktør Arbejde

Læs mere

Rekruttering af afdelingschef til Pleje og seniorservice. Job- og personprofil

Rekruttering af afdelingschef til Pleje og seniorservice. Job- og personprofil 22.06.2015. Vesthimmerlands Kommune Rekruttering af afdelingschef til Pleje og seniorservice Job- og personprofil Baggrund Vesthimmerlands Kommunes afdelingschef for Pleje og seniorservice har fået nyt

Læs mere

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme 11. marts 2014 1. Baggrund Hillerød Kommune søger en leder til kommunens afdeling for Ejendomme. Afdelingen med 26 medarbejdere blev

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Ikast-Brande Kommune søger. Leder af Dagplejen. Job- og personprofil

Ikast-Brande Kommune søger. Leder af Dagplejen. Job- og personprofil Ikast-Brande Kommune søger Leder af Dagplejen Job- og personprofil Børne- og Undervisningsområdet 01-10-2013 1 1. RAMMEN OM STILLINGEN... 3 2. IKAST-BRANDE KOMMUNES ORGANISERING... 3 2.1 Børne- og Undervisningsområdet...

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune 1 1. Baggrund Den tidligere sekretariatschef i Teknik og Kultur har søgt nye udfordringer som direktør for

Læs mere

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef

Ikast-Brande Kommune søger. Daginstitutionschef Ikast-Brande Kommune søger Daginstitutionschef Børne- og Undervisningsområdet 01-12-2012 1 JOB- OG PERSONPROFIL: 1. RAMMEN OM STILLINGEN... 3 2. IKAST-BRANDE KOMMUNES ORGANISERING... 4 2.1 Børne- og Undervisningsområdet...

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 11 BØRN OG UNGE PLADSANVISNING OG ELEVADMINISTRATION KONTORCHEF

Læs mere

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Januar 2019 Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Sundheds- og omsorgsområdet, Norddjurs Kommune Ansættelsessted Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Sundheds- og omsorgsområdet,

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger 2 nye områdeledere til Sygeplejen. Den ene områdeleder vil få det overordnede sygeplejefaglige

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Jobprofil - Socialchef i Randers Kommune

Jobprofil - Socialchef i Randers Kommune Jobprofil - Socialchef i Randers Kommune 1. Indledning Randers Kommune ønsker at ansætte en ny socialchef med start 1. maj 2016. Stillingen er blevet ledig fordi vores nuværende socialchef har ønsket at

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF

JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF JOB- OG PERSONPROFIL TIL UDVIKLINGSCHEF DYNAMISK UDVIKLINGSCHEF TIL GREVE KOMMUNE Er du god til strategisk udvikling af medarbejdere og organisation? Og er du stærkt processuelt forankret og har talent

Læs mere

Sundhedschef. Frederikssund Kommune

Sundhedschef. Frederikssund Kommune Sundhedschef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en sundhedschef. Stillingen, der er nyoprettet i forbindelse med en organisationsændring, er vakant og ønskes besat

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil 14.11.14/vers. 2/MACBL-HAHN 2014/0010593 Stillings- og personprofil for Leder af Økonomi 1 Ny organisation Halsnæs Kommunes organisation er ændret pr. 22. september 2014 med henblik på et øget fokus på

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Lederudvikling. Randers Kommune

Lederudvikling. Randers Kommune Lederudvikling 2010 2011 2012 Randers Kommune Pjece om lederudvikling Pjece om lederudvikling Pjecen om lederudvikling i Randers Kommune er udarbejdet af Personale og HR, december 2009. Pjecen er udsendt

Læs mere

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter Job og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter I det følgende beskrives jobbet som direktør i Danske Fysioterapeuter og de kompetencer og kvalifikationer, foreningen lægger vægt på i forbindelse med

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Job- og personprofil direktør for Social og senior

Job- og personprofil direktør for Social og senior Job- og personprofil direktør for Social og senior 1. Baggrund Stillingen som direktør med ansvar for Social og seniorforvaltningen i Sønderborg Kommune skal besættes som konsekvens af, at stillingen er

Læs mere

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil Personalejuridisk konsulent Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny personalejuridisk konsulent. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2017. I dette materiale, der indledes med en præsentation

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Job- og personprofil. Centerchef til. Økonomi- og Digitaliseringscentret

Job- og personprofil. Centerchef til. Økonomi- og Digitaliseringscentret Job- og personprofil Centerchef til Økonomi- og Digitaliseringscentret 1. Stillingen og organisationen Stillingen som centerchef for Økonomi- og Digitaliseringscentret (ØDC) er ledig til besættelse 1.

Læs mere

Job- og personprofil for Leder af Handicapboligerne i Faxe By

Job- og personprofil for Leder af Handicapboligerne i Faxe By Job- og personprofil for Leder af Handicapboligerne i Faxe By 21. november 2013 1. Baggrund Faxe Kommune vedtog i sommeren 2011 en inkluderende beskæftigelsespolitik. Det betyder, at vi i Faxe Kommune

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Stillings- og personprofil Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Marts 2015 Opdragsgiver Danske SOSU-skoler Adresse Danske SOSU-skoler Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 København K Telefon: 42 41 35 01 Email:

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige

Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Job- og personprofil for leder af Forsikrede ledige Jobcenter Horsens søger pr. 1. marts 2017 en leder til afdelingen Forsikrede ledige. Jobsøgende ledige og virksomheder skal opleve et Jobcenter Horsens,

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Københavns Sprogcenter

Københavns Sprogcenter Job og personprofil for stillingen som forstander til Københavns Sprogcenter Vi er ét af Københavns største sprogcentre. Vi tilbyder danskundervisning til udenlandske kursister på alle niveauer både dag

Læs mere

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune Job- og personprofil Kommunikationskonsulent Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de

Læs mere

Teknisk direktør. Jobprofil

Teknisk direktør. Jobprofil Teknisk direktør Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774917 Side 1 af 6 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står over for at skulle ansætte en ny Teknisk direktør. En attraktiv mulighed for dig,

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Omsorg søger en ny leder til Smedegade Plejecenter. Smedegade Plejecenter er midt i en kulturforandringsproces

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018

Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018 Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018 Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Direktør i Dragør Kommune

Direktør i Dragør Kommune Borgmestersekretariat, HR og Udvikling Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf.: 32 89 01 00 CVR: 12881517 www.dragoer.dk Job- og personprofil Direktør i Dragør Kommune Dragør Kommune ønsker at sikre den politiske

Læs mere