Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde."

Transkript

1 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 14. januar 2013 Start kl , slut kl Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia Hornbæk, Winni Jensen, Carl Aage Poulsen, Egon Jensen, Steen Købsted, Robert Simonsen, Lisbeth Andersen, Kim Martens, Bjarne Olsen, Lise Lotte Kjær og Lotte Bang. Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 2. Orientering fra: a. Formanden b. Udvalg 3. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 4. Evaluering af bestyrelsesmøderne og bestyrelsens struktursammensætning efter maj 2014 herunder temamøde og planlægning af møder i Politik for gaver m.v. julegaver til organisationsbestyrelsen 6. Forretningsgang for udbetaling af udlæg køb på kontokort m.v. 7. Politik for brug af Facebook 8. Dato og forslag til emner til næste møde 9. Eventuelt 10. Resume af beslutninger 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde Ingen bemærkninger til dagsordenen og referatet. 2. Orientering fra: a. Formand Se formandens orientering. Ingen bemærkninger. Dagsorden og referat blev godkendt b. udvalg Aktivitetsudvalg: Julefrokost 15. februar 2014, der kommer snart en indbydelse. Juletræ nisserne er booket den 13. december 2014, men vi har fået 2 andre forslag. Vil udvalget vælge? Der var foreslået Ann og Aberne, som er et orkester som spiller og leger med børn alternativt Julenissen Julius, som er en spillopmager, der underholder børnene. Vi besluttede at arrangere Ann og Aberne. Vi arrangerer Ann og Aberne Christian Vestergaard syntes ikke, det fungerede godt med udlevering af gaver og ønsker Skjoldsalen næste år. Lotte Bang spørger, hvor mange der max. kan være så kan vi lave først til mølle princip.

2 47 Kunstudvalg: Intet nyt Bladudvalg: Bladets form er blevet diskuteret, hvis der kommer flere indlæg skal det hæftes som en bog. Bestræber os på at, det bliver på sider. Bladet koster kr. 15,22 uden reklamer, men kr. 5,39 med reklamer. Annoncer for de der bor hos os, bliver lidt billiger end de eksterne. Efter prisstigningen vil bladet koste kr. 3,40. Bjarne Andersen har et ønske om at få en bærbar computer til at tage med i sommerhus i stedet for en I-pad. Det blev bevilget til Bjarne. Bjarne Andersen kan købe en bærbar computer i stedet for en i-pad Pia Andersen forespurgte om det er et beboerblad. Det er blevet konstateret, at gevinsterne tit går til ansatte. Reglerne for konkurrencen er besluttet af organisationsbestyrelsen og der er generelt for få besvarelser fra beboerne. Byggeudvalg: Intet nyt 3. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten Torben Thomsen har valgt at gå på efterløn fra 1. maj 2014 og har sidste arbejdsdag den 31. marts Vi holder afsked for ansatte, bestyrelser og nære forretningsforbindelser mandag den 31. marts Lotte Bang ville gerne dele nogle tanker, om strukturen fremadrettet frem til 2016, da vi allerede nu ønsker at forberede eventuelle forandringer. Nu har Torben valgt at gå på efterløn, Jan er nu 62 år og kan gå på efterløn og har mulighed for at benytte sig af seniorordningen, som Torben gjorde. Der er ingen tvivl om, at vi skal have ansat en mand i driftsafdelingen i 2014, med alle de store renoveringsopgaver og nybyggeri vi har. Jan, Søren og Torben har lovet at sætte sig sammen for at lave en plan, vi så skal have snakket igennem, inden vi præcis kan sige, hvilke kompetencer vi skal bruge og, hvordan det kan passe ind i den fremtidige struktur. Det kunne være en ung bygningskonstruktør, måske med en håndværksmæssig baggrund. Der skal ikke være 2 driftsledere i driften, til gengæld kunne vi godt bruge en mellemleder i service. Lotte Bang har i den nuværende struktur 17 mand under sig, hvilket til tider gør, at vi nedprioriterer på

3 48 ledelsesopgaverne og det holder ikke i længden, da ingen medarbejdere kan lede sig selv gennem forandringer. Strukturen er tegnet på plancher, som den er p.t. og 2 alternativer hvor vi reducerer antallet af afdelinger til henholdsvis 3 eller 4. Rengøring, drift, service og evt. økonomi som en selvstændig afdeling. Tankerne bag denne omstrukturering er bedre service, det er også det, vi har haft i tankerne med at lægge flere opgaver til teamlederne. Vi tror på, at beboerne bliver bedst betjent af de medarbejdere, der er i området. Men det er klart at det jo også afhænger af, hvad visionen og strategien for Vivabolig går i retningen af. Det er ikke tanken, at der som sådan skal være flere på kontoret, måske kunne vi ønske os en ung elev på et tidspunkt. Der er flere og flere krav til administrationerne og der bliver lagt flere og flere opgaver på driftslederne, de lægger videre til teamlederne og teamlederne lægger videre ned til ejendomsfunktionærerne/assistenterne. De skal så gøre arbejdet smartere enten ved at sortere, udlicitere eller anskaffe maskiner el.lign. Molokkerne er et rigtig godt eksempel, et andet er at vi har fået ungarbejdere til at omdele blade og breve. Det er langt billigere end egne folk og endnu billigere en post. Egon Jensen er lidt betænkelig da der jo kun er beboerne til at betale. Lotte Bang er enig, men det ændrer ikke ved, at arbejdet skal gøres, enten det er i afdelingen eller i administrationen. Ingen tvivl om, at der henstår en spændende proces frem til 2016 eller i virkeligheden frem til Der blev spurgt ind til håndværkerafdelingen og Lotte Bang medgiver, at det er svært at holde en økonomi. P.t. er der 2 sygemeldinger. Men det er politisk besluttet i organisationsbestyrelsen, at vi fastholder håndværkerafdelingen. ESL har i dag været på besøg og tvunget os til at underskrive et uenighedsprotokollat, da vi ikke har givet ESL besked om en praktik på 4 uger lige før jul, de varsler bod på kr Vi mener, det er en kutyme, der er praktiseret flere gange om året, i alle de år Torben Thomsen har været ansat og som Torben Knudsen, som tillidsmand, har været med til at acceptere, mens han var ansat og var tillidsmand.

4 49 4. Evaluering af bestyrelsesmøder og -arbejdet samt bestyrelsen 2014 herunder temamøde og planlægning af møder for 2014 Et forslag til emne kunne være, hvad husordner kan bære. Det kan i realiteten godt vente til næste møde. Det kunne også være forandringer, god service som bliver en del af vision og strategien, oplæg kunne være fra Comentor, som deltog på kreds 4s weekendkonference. Lotte Bang har lavet et forslag til indkaldelse til den 13. februar 2014, kl. 18, på Jyttevej. Der er udsendt en ny mødekalender. Mødet i uge 42 flyttes til uge 43. Lotte Bang udsender en ny kalender. Lise Stender ønsker ikke at opstille til den nye bestyrelse. Bjarne Olsen fortæller, at medarbejderne holder et møde med deltagere fra alle afdelinger om, hvordan de ønsker at vælge personalerepræsentant. Der blev foreslået, at vi som kreds 4 laver en skriftlig præsentation af de bestyrelsesmedlemmer, der opstiller til den nye bestyrelse samt selvfølgelig plads til, at man kan stille sig op på mødet. Lotte Bang laver et forslag til præsentationsmateriale. Mandag den 2. juni 2014 er der repræsentantskabsmøde. 5. Politik for gaver Politikken for gaver siger, at ansatte og organisationsbestyrelser kan få en gave til ca. kr. 500, skattereglerne er efter politikkens godkendelse ændret til, at man kan få en skattefri gave på op til kr Frede Skrubbeltrang syntes ikke, det er urimeligt at få en erkendelighed i form af en julegave for det arbejde, der bliver lavet i en bestyrelse. Eigil Stausholm er enig med Frede Skrubbeltrang. Christian Vestergaard mener ikke, at man kan bevilge sig selv gaver. Pia Hornbæk er enig med Christian Vestergaard. Tina Holm mener ikke, det er forkert med en erkendelighed for arbejdet, men syntes måske det skal være en gave, som alle modtager, fremfor at den enkelte selv køber sin egen gave. Winnie Jensen er også enig med Frede Skrubbeltrang.

5 50 Kirsten Sørensen er også enig med Frede Skrubbeltrang, men siger også, at det burde være samme gave som resten af Vivabolig. Lotte Bang orienterer, at det er den enkelte leder, der bestemmer, hvad gaven er, så kunne det jo være formanden, der bestemmer og køber gaven. Frede Skrubbeltrang sætter politikken til afstemning, skal politikken fortsætte uændret sådan, at bestyrelsen får en julegave? Der var 9 for og 2 imod. Frede spørger efterfølgende om, beløbet skal følge skattereglerne, hvilket også blev godkendt ved et flertal. 6. Politik for facebook Lotte Bang havde lavet et oplæg til en politik for sociale medier, herunder facebook. Forslaget blev læst op, debatteret og godkendt. Gavepolitikken blev ændret så ansatte og organisationsbestyrelser kan få en gave op til kr. 700, beløbet følger skats regler. Politik for sociale medier blev godkendt 7. Afregning af udlæg m.v. - kontokort Den tilrettede forretningsgang blev taget til efterretning, men de 2 sidste linjer slettes, da det fremgår af de øvrige punkter. 8. Dato og forslag til emner Næste møde den 3. februar 2014 kl Punkter på fremtidige møder: Temamøde Regler for husdyr på besøg Næste møde 3. februar Eventuelt Liselotte Kjær fortæller at det i afdeling 4 går rigtig, rigtig godt med at leje ud på korttidskontrakter. De har lavet deres egen venteliste, da ingen på den eksisterende venteliste ønsker korttidskontrakter. Møde omkring Fællesopnotering den 30. januar i Alabubolig, vi opfordrer jer til at deltage. Der er rundsendt invitation til Kursus for afdelingsbestyrelser vedrørende budgetter m.v. Tirsdag, den 1. april 2014, er der valgmøde i 4. kreds kl , indbydelse rundsendes senere. Der er ikke kommet indbydelse til arrangementet den 31. januar 2014, dagsorden bliver bæredygtighed.

6 Resume af beslutninger Det blev besluttet: - at Bladredaktøren Bjarne Andersen får stillet en bærbarcomputer til rådighed. - der bliver holdt afsked med Torben Thomsen den 31. marts at temaet til Temamøde den 13. februar 2014 bliver relationer til arbejdet med vision og strategi, med oplæg fra Jakob fra Comentor - at politik for gaver blev godkendt, så medarbejdere og organisationsbestyrelse kan få en gave og at vi følger skattereglerne. - at forretningsgang for udbetalinger ved kontokort blev godkendt - at politik for brug af sociale medier blev godkendt Lotte Bang Referent Frede Skrubbeltrang Christian Vestergaard Palle Christensen Formand Næstformand Eigil Stausholm Tina Holm Inge Häuser Lisbeth Andersen Kirsten Sørensen Robert Simonsen Winni Jensen Lise Stender Carl Aage Poulsen Egon Jensen Pia Hornhæk Steen Købsted Bjarne Olsen

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Mandag d. 5. maj 2014 kl. 17:00 Mødet hævet : Tirsdag d. 13.

Læs mere

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 36 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.30. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 8 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23-2. sal Mødetidspunkt : Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17:00-20:00 Tilstede : Bjarne

Læs mere

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud.

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud. 30 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 21.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen,

Læs mere

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud.

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud. 21 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. april 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 19.15. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand 151 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. februar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Dagsorden er godkendt

Dagsorden er godkendt 134 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. oktober 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 19.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Frede Skrubbeltrang,

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Onsdag den 5. november 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen, Egon Jensen, Pia

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 165 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. april 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 21.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12.

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12. 783 Referat fra bestyrelsesmøde den 12. november 2012 Start kl. 17.00 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Carl Aage Poulsen, Steen Købsted, Kim Martens og

Læs mere

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen.

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen. 78 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. maj 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 19.45 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Eigil

Læs mere

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt 178 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2012 Start kl. 17.00, slut kl. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen og Lotte Bang. Afbud fra

Læs mere

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 188 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Fraværende fra Tina Holm og Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referatet fra mødet den

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten.

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten. 145 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. januar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, og Lotte Bang.

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Torsdag den 5. november 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Egon Jensen,

Læs mere

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 10. januar 2012 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 Deltagere: Christian Vestergaard, Iver Eriksen, Palle Christensen, Henrik Yde, Kirsten Sørensen, Tina Holm, Winnie

Læs mere

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms.

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms. 729 Referat fra bestyrelsesmøde den 17. februar 2011 Start kl. 17.00 20.30 Tilstede var indbudt gæst Thorvald Odgaard, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Karen Nielsen, Egon Jensen, Eigil

Læs mere

Udarbejdet af LB den 04.10.2012

Udarbejdet af LB den 04.10.2012 194 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. oktober 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.50 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 157 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. marts 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.15 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen.

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen. Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Tirsdag den 12. april 2016 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Egon Jensen, Tina Holm, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,

Læs mere

Dagsorden med rettelser blev godkendt

Dagsorden med rettelser blev godkendt 202 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. december 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Lise Lotte Kjær

Læs mere

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer 1 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 7. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl.20.05. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Iver Eriksen, Tina

Læs mere

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen 68 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. marts 2010 Start kl. 16.30, slut kl. Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Iver Eriksen, Ann Bylund Andersen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde

Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Egon Jensen, Tina Holm, Pia Hornbæk, Christian

Læs mere

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud.

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud. 14 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. marts 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 170 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 9. maj 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 19.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Eigil Stausholm,

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 20. maj 2014 Inden den officielle velkomst, bad formand Inge Haüser forsamlingen om at holde 1 minuts stilhed for afdøde bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,,

Læs mere

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 128 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. september 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen,

Læs mere

- fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

- fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Kayerødsgade 43, 9000 Aalborg Mødetidspunkt: Mandag den 21. januar 2019 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Pia Hornbæk, Egon Jensen, Peter Karlsen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 15-10-2013 Restaurant Kikko i Lindholmcentret 16.00 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej 29. november 2011 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2011 kl. 17.15 20.00 Deltagere: Christian Vestergaard, Brian Skræm, Iver Eriksen, Verner Frederiksen, Palle Christensen, Henrik Yde,

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter 771 Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2012 Start kl. 17.00 19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Carl Aage Poulsen, Kim Martens og Lotte

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 14. september 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015.

Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus. Den 6. oktober 2015. Side 1 Mødedeltagere: Lise, Lone og Johnny. Pkt. 1. Valg af ordstyrer: Lone Pkt. 2. Valg af referent: Johnny Lykke Referat af bestyrelsesmøde i Vejlby Hus Pkt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Den

Læs mere

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 3 Mødested: Mødetidspunkt: Den 3. maj 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg 95 beboere, heraf

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Kayerødsgade 43 Mødetidspunkt: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 17.00 20.30 Tilstede: Afbud: Referent: Pia Hornbæk, Egon Jensen, Palle Christensen,

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. august 2018 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Ole Søndergaard (OS), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 696 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 17. juni 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 12.04.09. Referat af: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 07.04.09 kl. 18.30 22.00 marts 2009. referat nr. 5. DIRIGENT: Marianne Larsen AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy Rasmussen, Tina Laursen, Mads Greve, Knud Petersen, Peter Nielsen, David Oszlak, Marianne Larsen og Aase B. Stisen.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16, 6200 Aabenraa Tlf Fax Beboere i afdeling 42, Hærtoften Referat fra ordinært afdelingsmøde tirsdag den 25. september 2012, kl. 16.30. Mødet blev afholdt på Rødekro Kro. Deltagere: Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra

Læs mere

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl. 17.15 20.45 Fraværende med afbud Henrik Yde og uden afbud Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Datoen på referatet punkt 2 var ikke

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 17. februar 2014 kl. 18.00 i Fælleshuset Elmegården beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016

Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 side nr. 253 Referat af bestyrelsesmøde den 24. november 2016 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Sted: hos Pia i nr. 111,1. tv. Tilstede: Pia, Thilde og Louise Afbud: Lisbeth og Dorthe Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af

Læs mere

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Onsdag, den 1. marts 2017 kl. 17.00 (Spisning fra kl. 16.00) Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ)

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Nielsen, formand Gert E. Olsen Jørgen J. Adsersen Karin Thomsen Kim Randrup Kristian Leonhard Jørn Nielsen Boligselskabet Rosenvænget Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 02. maj 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Gefionvej 50, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Boligselskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl , Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Tirsdag d. 4. april 2017 kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A Fraværende: Bent. Bo - Afsluttet 17:52 1. Bemærkninger til referat 7. marts 2017 v/ Jan Nej

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

3 stk. 6: Lejere der indgår en lejeaftale skal have mulighed for at kunne beholde sin anciennitet

3 stk. 6: Lejere der indgår en lejeaftale skal have mulighed for at kunne beholde sin anciennitet REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I Bo83 DEN 16.03.2010 x Olav Bertelsen bestyrelsesformand x Grethe Rasmussen næstformand x Keld Danielsen bestyrelsesmedlem X Ulla K. Nielsen bestyrelsesmedlem x Peter Ebbesen

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

HEDEMARKENS AFDELINGSBESTYRELSE

HEDEMARKENS AFDELINGSBESTYRELSE HEDEMARKENS AFDELINGSBESTYRELSE Referat af afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 19. september 2016 Tilstede: Afbud: Referent: Brian, Camilla, Christine, Jannie, Karl, Natascha, Mohamed, Stiig, Søren O.,

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7)

Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig (7) Tid: Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 16.30 Sted: Øjet, Grønlands Torv, 9210 Aalborg SØ Deltagere: Laila Thomsen (LT) Søren Thomsen (ST) John Christensen

Læs mere

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink.

REFERAT fra Organisationsbestyrelsesmøde i Boligforeningen Fjordblink. Organisationsbestyrelse Formand Anton Kanstrup Korevej 33 ak@alabubolig.dk Næstformand Viola Ørbæk Tordenskjoldsgade 9, st. tv. Vioe024@foa.dk Ursula Jørgensen Diskovej 46 urj@bffjordblink.dk Tina C. Kristiansen

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt?

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt? REFERAT FOA Mariagerfjord - Afdelingsbestyrelse Dato: 07.06.2017 kl. 8:30 Sted: Arkivsag: 17/129086 Tilstede: Annette Press (), Bente Dahl Linnemann Nielsen (), Elly Andersen (), Gitte Ulla Østergaard

Læs mere

Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat - til organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Kayerødsgade 43 Mødetidspunkt: Mandag den 20. august 2018 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Pia Hornbæk, Egon Jensen, Palle Christensen, Peter Karlsen,

Læs mere

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010

REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 REFERAT AF KONST. BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 13. OKTOBER 2010 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand X Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17

Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Dannerhøj-Kirkeageren afd. 17 Ordinært beboermøde afholdt Mandag, den 20. april 2015 kl. 19.00 Fælleshuset på Dannerhøj REFERAT: 1 Afdelingsformand Eigil Stausholm bød velkommen til beboermødet. 2. Valg

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 14. april 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Bent Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Anne Østergaard Honoré Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 5 af 21/3-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde onsdag 5. juni 2013 i Holbæk Træskibslaugs klubhus, Holbæk. Deltagere: Afbud: Formand Lauge Damstrup Brøndum Kasserer Egon Hansen Bestyrelsesmedlem

Læs mere