Spejderhytten Jacala, Lindevangshusene 71 (ved siden af kolonihaverne) mandag d. 22. oktober 2018 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spejderhytten Jacala, Lindevangshusene 71 (ved siden af kolonihaverne) mandag d. 22. oktober 2018 kl"

Transkript

1 Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3. sal 4000 Roskilde Tlf Tlf Sagsnr MW/LHO Til medlemmerne i E/F Lindevang 7eø 2630 Taastrup Taastrup d. 28. sept På bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdes i: Spejderhytten Jacala, Lindevangshusene 71 (ved siden af kolonihaverne) mandag d. 22. oktober 2018 kl med følgende DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af årsregnskab med revisorpåtegning til godkendelse. 4. Fremlæggelse af driftsbudget med indbetalinger til grundfond, fællesudgifter samt antenneforening til godkendelse. 5. Valg af bestyrelsesformand og kasserer for så vidt de afgår. (Formanden afgår i lige år, og kassereren afgår i ulige år, jfr. vedtægternes 8) På valg er formanden, Ove Ravn (116, 1.th.), som er villig til at modtage genvalg.

2 enp Iii advokater 6. Valg af øvrige medlemmer til bestyrelsen: På valg er Karin Andersen (90, st.tv.), som er villig til at modtage genvalg. Da Ali Zafar ønsker at udtræde af bestyrelsen vælges et nyt medlem. Bestyrelsen foreslår, at 2. suppleanten, Carsten Nielsen (108, 1.th.) vælges for 1 år. I bestyrelsen er i øvrigt kassereren Gunnar Kjær (84, st.th.) og Per Maae (101, 1.tv.) 7. Valg af suppleanter til bestyrelsen. Valg af 1. suppleant i lige år, jfr. vedtægternes 8 Gertie Hansen (108, st.th.) er villig til at modtage genvalg. Såfremt Carsten Nielsen vælges til bestyrelsen og bestyrelsens forslag til ændring af bestyrelsesmedlemmer, bilag 3 vedtages, vælges der ikke ny 2. suppleant. 8. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer til hovedbestyrelsen 9. Valg af revisor og revisorsuppleant Bestyrelsen foreslår som revisor Bendt Kristensen, (116, st.th.), som er villig til at modtage genvalg. Bestyrelsen foreslår som revisorsuppleant Jørn Krag Nielsen (116, st.tv.), som er villig til genvalg. 10. Indkomne forslag fra bestyrelsen og medlemmer. Forslag 1: Bestyrelsen foreslår tinglysning af fælles vandledning med E/F Rønnevangshusene 7A, bilag 1. 2.

3 enp advokater Forslag 2: Bestyrelsen foreslår at der foretages relining og strømpeforing af foreningens faldstammer og afløb, bilag 2. Forslag 3: Bestyrelsen foreslår ændring af bestyrelsens sammensætning, bilag 3. Forslag 4: Bestyrelsen foreslår ændring af husordenens pkt. 3.2 støj, bilag 4. Forslag 5: René Bødtker (86, st.tv.) foreslår: 5.1. Ændring af husordenens pkt vedr. støj. (Behandles under forslag 4) Opsætning af private parkeringsskilte ved opgangene i nr eller beskæring af træerne ved fodboldbanen, så man kan holde der Det medtages i husordenen at hvis man har mere end en bil i husstanden, skal den parkeres længere væk fra den bolig, man bor i Der henstilles til, at der tages hensyn til medbeboerne, således at man anlægger gulvtæpper, såfremt man har børn med støjende adfærd omkring leg m.v, bilag 5. Forslag 6: Ayhan Gormez, (86, 2.th.) foreslå: Der opsættes en ladestation til hybridbiler, på den modsatte side af bygningen, mod træerne ved nr Eventuelt. Bestyrelsens beretning for 2017/2018 samt årsregnskab for 2017/2018 med budget for 2018/2019 er tilgængeligt på foreningens hjemmeside Såfremt der er ejere, der ikke har adgang til nettet, kan materialet afhentes ved henvendelse til gårdmanden, Dler Farag tlf på hverdage mellem kl og kl yenlig nanne Wittenkan'tp 3.

4 BILAG Taastrup oktober 20 '8, enp III advokater 1 Bestyrelses forslag om tinglysning af fælles vandledning. Bestyrelsen for ejerforeningen Lindevangshusene 7EØ bemyndiges herved af generalforsamlingen til at tinglyse deklaration vedr, fælles vandledninger med ejerforeningen Rønnevangshusene 7A. Begrundelse. Der henvises til bestyrelsens beretning.

5 Matr.nr. 7 a og 7 eø Høje Taastrup by, Rønnevang DEKLARATION Undertegnede ejere af ejendommene matr.nr. 7 a (inkl. ejerlejlighederne nr. 1-82) og matr.nr. 7 eø (inid. ejerlejlighederne nr og ), begge Høje Taastrup by, Rønnevang sogn, erklærer herved for os og efterfølgende ejere af ovennævnte ejendomme, at den fælles vandledning, der på vedhæftede plan er betegnet med grøn farve, stedse skal være fælles frem til de 2 stophaner, der deler vandforsyningen til vore ejendomme. Der skal til enhver tid være uhindret adgang til at foretage opgravning, eftersyn, rensning, reparation, udskiftning og vedligeholdelse af den fælles vandledning i det omfang dette skønnes nødvendigt. Dette gælder tillige ovennævnte stophaner samt de 2 stikledninger, der fra stophanerne forsyner hver ejendom med vand. Udgifterne til foretagelse af de nævnte arbejder for så vidt angår den fælles vandledning deles med halvdelen til hver af ejendommenes ejere, medens udgifterne til tilsvarende arbejder vedr. stophaner og stikledninger afholdes af den forening, som stophanen og stikledningen vedrører. Nærværende deklaration vil være at tinglyse servitutstiftende på vore nævnte ejendomme og må ikke slettes af tingbogen uden samtykke fra Ejerf Rønnevang matr nr 7A, cvr.nr og Ejerforeningen Lindevang 7 EØ, cvr.nr , der begge har påtaleret. Med hensyn til de ejendommene påhvilende servitutter og andre byrder henvises til ejendommenes blade i tingbogen. Som ejer af matr.nr. 7 a Høje Taastrup by, Rønnevang: På vegne ejerforeningen matr.nr. 7 a Høje Taastrup: Som ejer af matr.nr. 7 eø Høje Taastrup by, Rønnevang: På vegne ejerforeningen matr.nr. 7 eø Høje Taastrup:

6 R I LAG Taastrup oktober (lip III advokater Bestyrelsens forslag til relining af faldstammer og afløb. Generalforsamlingen bemyndiger herved bestyrelsen til at indgå aftale med Proline Danmark ApS om relining og strømpeforing af faldstammer og afløb til en pris af kr., der finansieres af tidligere opsparede overskud samt grundfond. Begrundelse. Der henvises til bestyrelses beretning. Såfremt bestyrelsen for bemyndigelse til ovennævnte, skal bestyrelsen gøre opmærksom på vedtægternes 18, hvoraf fremgår: Enhver lejlighedsejer er pligtig at give de af bestyrelsen udpegede håndværkere adgang til en ejerlejlighed, når dette er påkrævet af hensyn til reparationer, ombygninger m.v. Arbejdet kræver adgang til den enkelte lejlighed, og at hvis man ikke er hjemme skal man aflevere en nøgle til en anden beboer eller bestyrelsen. Hvis håndværkerne må gå forgæves, vil ekstraomkostninger til forsinkelse af projektet blive pålagt ejeren af lejligheden.

7 BILAG 3 enp III advokater Taastrup oktober Forslag til ændring af bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen foreslår en vedtægtsændring af vedtægternes 8 fra: 8 Bestyrelsen: Bestyrelsen består af 5 bestyrelsesmedlemmer, herunder en formand og en kasserer. Bestyrelsen suppleres med 1. og 2. suppleant. Formand, kasserer, bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges af generalforsamlingen, og kan alene vælges blandt foreningens medlemmer og disse ægtefæller/samlevere. Formand og 1. og 2. bestyrelsesmedlem samt 1. suppleant vælges på lige årstal. Kasserer og 3 bestyrelsesmedlem samt 2. suppleant vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted. Bestyrelsen konstituerer sig selv, bortset fra valg af formand og kasserer jf. stk 2. Afgår et bestyrelsesmedlem i valgperioden, indtræder den valgte 1. respektive 2. suppleant i bestyrelsen. Findes der ingen suppleanter, indkaldes til en ekstraordinær general forsamling til valg med valg af bestyrelsesmedlem på dagsordenen. Afgår formand eller kasser i valgperioden indkaldes til ekstraordinær generalforsamling med valg af formand eller kasserer på dagsorden. til. s Bestyrelsen: Bestyrelsen består af mindst 3-4 bestyrelsesmedlemmer, herunder en formand og en kasserer. Bestyrelsen suppleres med 1-2 suppleanter. Formand, kasserer, bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges af generalforsamlingen, og kan alene vælges blandt foreningens medlemmer og disse ægtefæller/samlevere. Formand og 1. bestyrelsesmedlem samt 1. suppleant vælges på lige årstal. Kasserer og evt. 2. bestyrelsesmedlem samt evt. 2. suppleant vælges på ulige årstal. Genvalg kan finde sted. Bestyrelsen konstituerer sig selv, bortset fra valg af formand og kasserer jf. stk 2. Afgår et bestyrelsesmedlem i valgperioden, og antallet af bestyrelsesmedlemmer er under 3, indtræder den valgte 1. respektive 2. suppleant i bestyrelsen. Findes der ingen suppleanter, indkaldes til en ekstraordinær general forsamling med valg af bestyrelsesmedlem på dagsordenen. Afgår formand eller kasser i valgperioden indkaldes til ekstraordinær generalforsamling med valg af formand eller kasserer på dagsorden. Der henvises til bestyrelses beretning

8 Forslag til ændring af husordens pkt.3.2 støj. I afsnit 3.2 indsættes følgende: BILAG 1/ in advokater vaskemaskine, tørretumbler, centrifuge samt støvsuger og lignende støjende materiel som kan forplante støj ikke er tilladt mellem kl og kl i hverdage og i weekender mellem kl og Begrundelse: Præcisering af begrebet støj. Der henvises til bestyrelsens beretning.

9 BILAG enp III advokater 1. Jeg vil gerne have tilføjet til husorden at alt vaskemaskine, tørretumbler, centrifuge samt støvsuger og lignende støjende materiel som kan forplante støj i byggeriet ikke er tilladt efter kl og før kl i hverdage og før kl. 830 i weekender, da vi gentagende gange oplever at folk sætter vaskemaskiner over sent om aftenen samt natten i hverdage og dermed ødelægger vores nattesøvn, da vi vækkes af enten vaskemaskine summen eller af centrifugering som forplanter banken, rysten og summen i vægge og loft i vores soveværelse. 2. Jeg vil også gerne forhøre om vi kan få sat privat parkeringskilte op ved opgangene Lindevangshusene 84-90, da vi ofte i år er kommet hjem og ikke har kunne finde pladser op langs byggeriet, da nabo foreningens biler holder på vores pladser, og man derfor er nødt til at parkere over mod fodboldbanen, og kommer ud til sin bil som er blevet overskidt af fuglelort, og klistret ind i pollen og blade. I så fald vi ikke kan det vil jeg høre om vi kan få beskåret trænerne ved foldboldsbanen så de ikke hænger ud over p-pladsene. 3. Jeg vil også gerne høre om der kunne skrives til husorden at hvis man har mere end en bil så må man parkere bil nr. to på de pladser som ligger lidt mere væk fra ens bolig, således at dem som kun en bil ikke er forvist til den hensiddes p-pladser fordi nogen har hhv. 2 og flere biler som de parkere på pladserne lige ud for boligblokken. Det er ved at være til gene at man efterhånden kun kan få p-pladser hvor ens bil bliver overskidt af fuglelort, fordi andre har flere biler parkeret tættest på deres bolig. 4. Jeg vil høre om man kan henstille til at ejere i etage byggeriet tager mere hensyn til sine medbeboere, således at hvis man har gå-vogne med hårde plastik hul, trehjulet motorcykel gå vogn med hårde hjul og lignende støjende legetøj som normal er noget man har udendørs, at man så i det mindste anlægger gulvtæpper så underboer ikke oplever at de nærmest ikke kan høre deres fjernsyn og at man ikke henstiller til at børn ikke leger løbeleg i lejlighederne hvor radiatoren er stop væg, da disse høje lyde forplanter sig i hele radiator strengen, hvilket ligeledes gælder når man støvsuger og banker støvsuger hoved ind i radiator, og radiator strenge. Det virker desværre til at der er nogen som ikke tænker på at de har underboer. Med venlig hilsen Rene Bødtker Lindevangshusene 86 st tv.

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3.sal 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 6. november 2018 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Spejderhytten

Læs mere

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

REFERAT. af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Allehelgensgade 19 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Tlf. 4636 2244 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 25.oktober 2017 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes

Læs mere

ADVOKATFI RMAET ROAR. Pÿ bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinaer generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eÿ, de[ afholdes i:

ADVOKATFI RMAET ROAR. Pÿ bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinaer generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eÿ, de[ afholdes i: ADVOKATFI RMAET ROAR J.nr. 330029 Til medlemmerne af ejerforeningen Lindevang 7 eÿ. Pÿ bestyrelsens vegne indkaldes herved til ordinaer generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eÿ, de[ afholdes i:

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10

Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36, Fredericiagade 36, 1310 København K. Ejerlejlighed 1-10 Vedtægter for Ejerforeningen Fredericiagade 36 Side 1 1.1 Foreningens medlemmer er de til enhver

Læs mere

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten

Vedtægter. for. E/F Ejerforeningen Femkanten Anmelder: Advokat Sune Westrup Valkendorfsgade 16 1151 København K Vedtægter for E/F Ejerforeningen Femkanten Foreningens navn er Ejerforeningen Femkanten. Navn og medlemmer Stk.2. Foreningens formål er

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød.

Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød. 1. 12.06.2014 Ejerforeningen Lyngbo Vedtægter Navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød.

Læs mere

Påtegning. Påtegning. Dokument som påtegnes: Dato/løbenummer: Arealanvendelse: Andet. Servitut tekst: Tillæg til vedtægter

Påtegning. Påtegning. Dokument som påtegnes: Dato/løbenummer: Arealanvendelse: Andet. Servitut tekst: Tillæg til vedtægter Dokument som påtegnes: Dato/løbenummer: 10.02.2009-2015-06 Servitut Arealanvendelse: Andet Servitut tekst: Tillæg til vedtægter Tillæg til vedtægter Tillæg til vedtægter tinglyst den 10.02.2009 med allonge

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene

Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene Vedtægter for Ejerforeningen Kajhusene 1. Navn og hjemsted Foreningen navn er: Ejerforeningen Kajhusene. Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. Foreningen er registeret i Det Centrale Virksomhedsregister

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K

V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K V E D T Æ G T E R F O R E J E R F O R E N I N G E N H Ø R S H O L M P A R K Matr.nr. 8 c Hørsholm by mm., Hørsholm sogn 2013-07-01 side 1 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er Ejerforeningen Hørsholm

Læs mere

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv,

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Fjordmuseet. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd

Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Mejrup Syd 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Mejrup Syd og dens hjemsted er Holstebro Kommune. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende ejendomme: Flintøksen

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K

Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K Ejerlav: Christianshavns Kvarter, København Matr.nr. 615 Ejerlejlighed: 1, 7, 8 og 9 Beliggende: Krudtløbsvej 2A-D 1439 København K UDKAST TIL VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet for Bygning 1 Revideret

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

D E K L A R A T I O N om privat kloakanlæg. Underskrevne ejere af den på vedhæftede kortbilag af 31 august 2014 angivne ejendomme

D E K L A R A T I O N om privat kloakanlæg. Underskrevne ejere af den på vedhæftede kortbilag af 31 august 2014 angivne ejendomme Matr.nr. : 63-e,63-f,63-g,63-h,63-i,63-k,63-l 63-m,63-n,63-o,63-p og 63-q Anmelder Ejerlav : Nr. Uttrup By, Hvorup Kommune : Aalborg Region : Nordjylland Tlf. 98 24 75 11 Sagnr. 32418 BO603-12 D E K L

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84.

Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Vedtægter for Ejerforeningen Vibeparken Flintebakken 6-84. Side 1 af 6 1 Navn, Hjemsted og Formål. Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Vibeparken, Flintebakken 6-84. Stk. 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag

Vedtægter for. Dyrlægeskovens Lodsejerlag Vedtægter for Dyrlægeskovens 1. Navn, stiftelse og hjemsted Lagets navn er Dyrlægeskovens. Laget er stiftet af ejerne af matr. nr. 97a, 98c og 99i Nykøbing Sj. købstads vestre lyng, matr. nr. 79, Nykøbing

Læs mere

VEDTÆGTER for EJERFORENINGEN WESSELS HAVE

VEDTÆGTER for EJERFORENINGEN WESSELS HAVE VEDTÆGTER for EJERFORENINGEN WESSELS HAVE Navn og hjemsted 1. 1.1 Foreningens navn er Ejerforeningen Wessels Have. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns kommune. Formål 2. 2.1 Foreningens formål er at

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen TVÆRVÆNGET 5A-F

Ejerlejlighedsforeningen TVÆRVÆNGET 5A-F STIFTELSESOVERENSKOMST Underskrevne H.J.A. Husene A/S, der er ejer af ejendommen matr.nr. 14 py, Ballerup by og sogn, beliggende Tværvænget 3-5, 2750 Ballerup, stifter herved i henhold til lov om ejerlejligheder,

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

VEDTÆGT. for Ejerlejlighedsforeningen Jagtparken

VEDTÆGT. for Ejerlejlighedsforeningen Jagtparken VEDTÆGT for Ejerlejlighedsforeningen Jagtparken 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er: Ejerlejlighedsforeningen Jagtparken Adresse: Ordrup jagtvej 143, 2920 Charlottenlund Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Stranden ved Sonnerup Skov, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel.

Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i januar kvartal, og indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Vedtægter for: Grundejerforeningen Møllely Indholdsoversigt: Foreningens navn Foreningens hjemsted Foreningens medlemmer Foreningens formål Kontingent og vejbidrag Regnskab Generalforsamling Generalforsamlingens

Læs mere

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION =============

Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v København K DEKLARATION ============= Ejerlejligheder nr. 1-6 af Matr. nr. 89 Nørre Kvarter Larsbjørnsstræde 17 og Studiestræde 22 Anmelder: 1454 København K Frank Zadi Larsbjørnsstræde 17, 2.t.v. 1454 København K DEKLARATION =============

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park.

Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. 1 OPLÆG Vedtægter for Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Beboerrepræsentationen navn er Beboerrepræsentationen Mikkelborg Park. Stk. 2. Beboerrepræsentationen har

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab.

VEDTÆGTER FOR FREDE JUELS VEJS GRUNDEJERFORENING. 1. Indledning, formål, medlemskab. 1. Indledning, formål, medlemskab. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse. Nærværende vedtægt, som er tinglyst på samtlige ejendomme i udstykningen Frede Juels Vej, Sønderby, Hedensted kommune, regulerer

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

Korrektion til indkaldelse

Korrektion til indkaldelse QVORTRUP ADMINISTRATION A/S Til medlemmerne af ejerforeningen Kaj Plads 24 Den 15. juni 2010 6782 JAH/us Korrektion til indkaldelse Omberammelse l&9r.: Ejeforeningen Kaj Plads 24 I forbindelse med vor

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING Sidst ændret den 21. december 1989 1 1. Navn og hjemsted. Ejerlavet SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING, der er hjemmehørende i ÅRHUS KOMMUNE, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Marineforening. Stiftet 1917

Vedtægter for Aalborg Marineforening. Stiftet 1917 Vedtægter for Aalborg Marineforening Stiftet 1917 Marinestuen Vestre Fjordvej 79, 9000 Aalborg Tlf: 98130461 Åben hver søndag fra kl. 1100 til 1500 Hjemmeside: www.aalborg-marineforening.dk E-mail: mf-aalborg@mail.tele.dk

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården

Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården Vedtægter for Ejerforeningen Å-Gården NAVN, HJEMSTED OG FORMAL Foreningens navn er Ejerforeningen Å-Gården. Janus la Cours Gade 14-26, Arhus C. Ejerforeningens hjemsted er Arhus kommune. 1 2 3 Ejerforeningens

Læs mere

Love for Søgårdens Grundejerforening

Love for Søgårdens Grundejerforening Love for Søgårdens Grundejerforening 1 Foreningens navn er Søgårdens Grundejerforening, Farum. 2 Foreningen omfatter parcellerne 1-158 på den af landinspektør Holland-Møller udfærdigede og af Farum Sogneråd

Læs mere

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen

Vedtægter for. grundejerforeningen. Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen Vedtægter for grundejerforeningen Engmosen 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Engmosen. Dens hjemsted er Næstved kommune. Foreningens vedtægter vil være

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Sundby Overdrev 1. Foreningens navn, hjemsted, formål, medlemskab og hæftelse Stk. 1. Foreningens navn er Ejerforeningen Sundby Overdrev, og dens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l.

VEDTÆGTER FOR. Beliggende Vardevej 116,7100. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. J.nr. 6242/b1 EJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR DEN GRØNNE SMARAGD Beliggende Vardevej 116,7100 Vejle Indledning, formål, medlemskab og hæftelse: l. Stk. 1. Ejerforeningens formål er at administrere bygning

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Grønhøjhuse, Karensvej, Grønhøj, 9480 Løkken. Foreningens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a.

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Mou Kraftvarme A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget

Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Vedtægter for Grundejerforeningen Enebærvænget Kapitel 1. Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Enebærvænget. 2. Grundejerforeningens hjemsted er Næstved

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

VEDTÆGTER f o r EJERFORENINGEN HAVNEFRONTEN NYKØBING SJÆLLAND

VEDTÆGTER f o r EJERFORENINGEN HAVNEFRONTEN NYKØBING SJÆLLAND Anmelder: Tlf. MATR.NR.: Ejl.nr. 1-40 af 162-c Øster Lyng, Nykøbing S. Jorder. 18.04.2007 BELIGGENDE: Havnevej 61 m.fl., 4500 Nykøbing Sj.. VEDTÆGTER f o r EJERFORENINGEN HAVNEFRONTEN NYKØBING SJÆLLAND

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

Stk. 3. Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved stemmeflerhed efter fordelingstal.

Stk. 3. Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved stemmeflerhed efter fordelingstal. EJERFORENINGEN LYNGBO Vedtægter: Navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er: EJERFORENINGEN LYNGBO, og foreningen har sit hjemsted Bregnerødvej 65 71 og Lyngborghave 2A 40 og 54 60, 3460 Birkerød. Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ Advokaterne Kongevej 64 6400 Sønderborg Tlf.nr. 74 43 43 63 J.nr. 65761 cp/ts VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MARIEHØJ - 2-1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune.

VEDTÆGTER. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg. Dens CVR-nummer er Dens hjemsted er Rudersdal kommune. VEDTÆGTER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Lille Sandbjerg". Dens CVR-nummer er 36 17 24 52. Dens hjemsted er Rudersdal kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug)

D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Matr.nr. :... Anmelder:... Ejerlav :... Tlf.... Kommune : Esbjerg Sagnr.... Afgift kr.... D E K L A R A T I O N (Deklaration for Spildevandslaug) Underskrevne ejer / ejere af den / de på vedhæftede kortbilag

Læs mere

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg

VEDTÆGTER. for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg VEDTÆGTER for ejerforeningen Mølledamsgade 8, 8600 Silkeborg 1. Indledning, formål, medlemskab, hæftelse og udbetaling. Stk. 1. Ejerforeningens navn er Mølledamsgade 8, og foreningens hjemsted er Silkeborg

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ 1. 1 Foreningens navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Egemosegårdsvej, stiftet den 31. oktober 1982. Hjemsted: Matr. nr. 3-im (fællesarealet)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2

VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2 Matrikel nr. 324 c Korsør Bygrunde Adresse: Ny Strandvej 15-19, 4220 Korsør Anmelder: VEDTÆGTER FOR EJERFORENINGEN Pier 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Ejerforeningen Pier 2 1. Foreningens

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger

Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger Bekendtgørelse om normalvedtægt for ejerforeninger I medfør af 7 i lov om ejerlejligheder, jf. lovbekendtgørelse nr. 647 af 25. juli 1995, som senest ændret ved 2 i lov nr. 485 af 9. juni 2004, fastsættes

Læs mere

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården

VEDTÆGTER For Ejerforeningen Kihlgården Matr.nr. 2492 Vanløse, København. Anmelder: Advokatfirmaet Nicolai Giødesen Frederiksholms Kanal 18, Ejerl.nr. 1-30 1220 København K. Tlf: 33 15 84 45 Beliggende: Vanløse Alle 66-70/ Kilholmvej 29 A-B.

Læs mere

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å

Vedtægter. for. Ejerforeningen Giber Å Vedtægter for Ejerforeningen Giber Å Rev. 2, 9. april 2013 I hht beslutning på ekstraordinær generalforsamling 21.03.2013 2 1 Formål, medlemmer: Ejerforeningen har til formål at eje og drive og vedligeholde

Læs mere

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a.

Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. Vedtægter for Thorsø Fjernvarmeværk a.m.b.a. (Revideret pr. 1. januar 2007) 1. 1. Selskabets navn er Thorsø Fjernvarmeværk A.m.b.a. 2. Selskabets hjemsted er Favrskov Kommune. 2. 1. Selskabets formål er

Læs mere

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar...

Indhold 1 Navn og hjemsted Formål og forsyningsområde Andelshaverne Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål og forsyningsområde... 2 3 Andelshaverne... 2 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar... 2 5 Udtrædelsesvilkår... 3 6 Deklarationer... 3 7 Generalforsamling...

Læs mere

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter Bønsvig Pilelaug Vedtægter Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemsforhold. 4. Anlæggets anvendelse. 5. Foreningens driftsøkonomi. 6. Generalforsamling. 7. Bestyrelsen. 8. Vedtægtsændring

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk

Maj 2011. Vedtægter. for. Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934. Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Maj 2011 Vedtægter for Greve Vandværk A.m.b.a. Stiftet 1934 Håndværkerbyen 1 2670 Greve Tlf. 43 90 81 00 gv@grevevand.dk Indholdsfortegnelse Paragraffer side 1. Navn og hjemsted... 2 2. Formål... 2 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN 1 Foreningens navn og hjemsted. 1.01. Foreningens navn er Duemosen. 1.02. Foreningens hjemsted er Jægerspris Kommune. 2. Formål og opgaver. 2.01. Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR REERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Vedtægter For Reerslev Vandværk a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Reerslev Vandværk og er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet har hjemsted

Læs mere

EJERFORENINGEN H.C. ANDERSENS VEJ 51-79, NÆSTVED

EJERFORENINGEN H.C. ANDERSENS VEJ 51-79, NÆSTVED EJERFORENINGEN H.C. ANDERSENS VEJ 51-79, NÆSTVED Ekstraordinær generalforsamling Herved indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i Ejerforeningen H.C. Andersens Vej 51-79, Næstved. Tid: Onsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME

Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME Vedtægter for Brovst Fjernvarme FJERNVARME 1 Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Brovst Fjernvarme a.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Brovst. 2. Formål og forsyningsområde. 2.1 Selskabets formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G V E D T Æ G T E R for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G 1. Navn Foreningens navn er Djurslands Udlejerforening. 2. Formål a) at varetage medlemmernes interesser i almindelighed. b) at udøve

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere