Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 307 Erhvervsområde ved Hasselager Centervej i Viby KONGSBAK INFORMATIK November 1987

2 Århus kommune Lokalplan 307 Erhvervsomrhde ved Hassel- Centervej ager i Viby Statistikornråde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: 64 Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor November 1987

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 307 Erhvervsområde ved Hasselager Centervej i Viby. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Illustrationsplan... bilag la Lokalplanens retsvirkninger REDEGDRELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den svrige planlægning for om- rådet Udsnit af kommuneplanens kortbilag... bilag 2 Tillæg nr. 30 til kommuneplanen LOKALPLANEN S 1. Formål S 2. Område og opdeling S 3. Anvendelse S 4. Vej- og stiforhold S 5. Teknisk forsyning S 6. Bebyggelsens omfang og placering S 7. Bebyggelsens ydre fremtraen S 8. Ubebyggede arealer og beplantning S 9. Stsjforhold S 10. Særlige forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse S l1. Grundejerforening Matrikelkort... bilag 3 Lokalplankort... bilag 4 Beplantningsplan... bilag 5 Vedtagelsespåtegninger

5 BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder for et omrdde beliggende mellem Hasselager Centervej og jernbanen Arhus - Skanderborg i Viby. Omrddet er ca. 5,7 ha stort og var ved planens udarbejdelse kommunalt ejet. Lokalplanomrddet er beliggende i landzone. Ved byrddets endelige vedtagelse af lokalplanen overfsres omrddet til byzone. Pd bilag 1 og la - illustrationsplaner - er vist, hvordan lokalplanomrddet kan komme til at se ud, ndr omrddet er fuldt udbygget. Omrddet m6 anvendes til erhvervsform21, fortrinsvis handels- og servicevirksomheder samt let industri, som har behov for facade med udstillingsmulighed. Omrddet md desuden anvendes til offentlige formdl, som ikke er forureningsfslsomme. Omrddets anvendelse til offentlige formdl m6 sdledes ikke begrænse mulighederne for erhvervsudsvelse i omrddet. Der md kun vare virksomheder, der ikke, eller kun i ubetydelig grad medfsrer gener i form af stsj, luftforurening eller lugt. Offentlige formdl md ikke begrænse erhvervsudsvelse i omradet.

6 1.2 På lokalplankortet - bilag 4 - er der angivet en bebyggelsesregulerende linie, som erhvervsbebyggelsens administrations- og udstillingsbygninger skal placeres med facaden i. Arealet mellem Hasselager Centervej og den bebyg- gelsesregulerende linie kan anvendes til lokalveje, gæsteparkering, udendsrs udstillingsarealer og lign- ende. De ikke befæstede arealer skal tilsås med græs. Der må på arealet kun plantes enkeltstående træer og buske. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 40. Bygninger må ikke være hajere end 8,5 m over jorden. Der må ikke etableres dagligvarebutikker i lokal- planområdet. Oplagring i det fri må kun finde sted inden for tæt hegnede gårdarealer, specielt indrettet hertil. Al ny bebyggelse i lokalplanområdet skal aftage var- me fra Arhus kommunale Værker. Ve jforhold. Vejadgang til lokalplanområdet skal ske fra Hassel- ager Centervej via de på bilag 4 (lokalplankortet) viste vejadgange. Grundejerforening. Der skal stiftes en forening til at varetage grundejernes fælles interesser i lokalplanområdet. Foreningen skal vedligeholde arealet mellem Hasselager Centervej og den bebyggelsesregulerende linie (se bilag 4 ).

7

8

9 1.3 Lokalplanens retsvirkninger. Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentlig- gjort, at byrddet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanomrddet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har været lovlig forinden, kan fort- sætte uændret. Lokalplanen indebærer ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen skal etableres. Lokalplanen indeholder i S 2 bestemmelse om, at lo- kalplanomrddet overfsres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgar bl.a. af lov om frigsrelsesafgift. Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeservitutter og andre sakaldte tilstandsservi- tutter, der ikke er forenelige med planen. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. ByrAdet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med princip- perne i planen. Ndr en eventuel dispensation bersrer omboendes inte- resser, skal disse underrettes om den pdtænkte dis- pensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, fsr dispensatio- nen gives.

10 REDEGDRELSEN I dette afsnit redegares for lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den svrige planlægning for omradet. Kommuneplanen. Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har varet den kommuneplan, som byrddet har godkendt. Bilag 2 er et udsnit af kommuneplanens rammekort for Viby, og lokalplanomradet er som vist beliggende i rammernes omrade ER. Kommuneplanen fastlægger bl.a. falgende for lokal- planomrddet: Planintentioner Det er hensigten at anvende omrddet til virksomheder, der kun medfarer begrænset miljabelastning. Det er hensigten at anvende omrddet til handels- og servicevirksomheder, som er kombineret med værkstedsog/eller lagervirksomhed. Rammebestemmelser. --_ _ 1. Omrddets anvendelse fastlægges til erhvervsformal, herunder fortrinsvis virksomheder, hvortil der er knyttet forretningsvirksomhed.

11 2.2 Der md kun udsves virksomhed, som ikke eller kun i ubetydelig grad medfsrer gener i form af stsj, luftforurening eller lugt. Der md ikke opfsres eller indrettes boliger i omridet. Der md ikke etableres dagligvarebutikker i omri- det. 2. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom mi ikke overstige Bebyggelsen mi ikke opfsres med mere end 2 etager. 4. Bygningshsjden md ikke overstige 8,5 m. Lokalplanens forhold til kommuneplanens rammebestem- melser. I lokalplanens S 3, stk. 1 bestemmes, at omridet - ud over anvendelse til erhvervsformil - desuden md anvendes til offentlige formdl, som ikke begræn- ser erhvervsudsvelse i omrddet. Dette begrundes i, at magistratens 4. afdeling snsker at anvende en eksisterende bygning i omrddet til foreningsformdl. Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med kommune- planens forskrifter, og der skal derfor udarbejdes et tillæg til kommuneplanen. Kommunens forslag til tillæg nr. 30 til kommunepla- nen er gengivet pd side 2.6.

12 2.3 Zoneforhold. LokalplanomrAdet er beliggende i landzone. Lokalplanens endelige vedtagelse betyder, at lokal- planomradet overfsres til byzone. Vej- og stiplanlqning. Lokalplanomrddet har vejadgang fra Hasselager Centervej, som vil blive fordelingsvej i det planlagte centeromrdde ved Hasselager. Hasselager Centervej har direkte og via Hasselager All6 forbindelse til landevej 606 Arhus - Skanderborg. Endvidere vil Hasselager Centervej fd tilslutning til Ydre Ringvej, der er planlagt gennem centeromrddet ved Hasselager. Ydre Ringvej vil fd tilslutning til motorvejen. Det er hensigten at etablere stiadgang fra Msllebakken til lokalplanomrddet via Hasselager Allg. Herved kan stitrafikanterne ligeledes opnd adgang til en planlagt bystiforbindelse gennem centeromrddet. Bystien vil mod sst og vest fa forbindelse til de planlagte nærbanestandsningssteder pa Arhus-Skanderborgbanen. I lokalplanen reserveres endvidere areal til en gangstiforbindelse, som forlsber langs med og nord for Hasselager Centervej. Denne sti skal ligeledes tilsluttes den planlagte bystiforbindelse gennem centeromradet. Stsjmæssige forhold. De stsjmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens stsjbestemmelser. LokalplanomrAdet er primært belastet af togst@j og vibrationer fra jernbanen Arhus-Skanderborg.

13 2.4 I henhold til kommuneplanen md der af hensyn til vibrationer ikke opfsres stsjfslsom bebyggelse inden- for en afstand pd 50 m fra midten af jernbanen. I lokalplanen er der derfor optaget bestemmelser om, at der ikke m5 indrettes kontorfunktioner og lignende i den del af en bebyggelse, som opfsres indenfor en afstand pd 50 m fra midten af jernbanen. Pd baggrund af miljsstyrelsens vejledning nr. 5/1985 om beregning af stsj fra jernbaner er det beregnet, at togstsj vil pdfsre bebyggelse i en sddan afstand fra jernbanen et udendsrs stsjniveau pd ca. 69 db(a) pb dsgnbasis. Af kommuneplanen fremgdr det, at kontorbebyggelse ikke md pdfsres et udendsrs stsjniveau, der overstiger db(a), og at det indendsrs stsjniveau i stsjfslsomme opholds- og arbejdsrum ikke md overstige 35 db(a) p& dsgnbasis. Afhængig af bebyggelsens placering og indretning kan det derfor være nsdvendigt at udforme vindueskonstruktionerne i lokaler med stsjfslsomme opholdsog arbejdsfunktioner, s6 de yder en lydisolation pd op til 35 db(a). For at kommuneplanens bestemmelser om virksomheds- stsj kan overholdes, skal det endvidere sikres, at de enkelte virksomheder i omrddet ikke giver anled- ning til et stsjniveau, som mdlt udenfor virksomhedens egen grund overstiger 60 db(a). Kollektiv trafik. Lokalplanomrddet er ved planens udarbejdelse busbetjent af linie 15, 59, 94, 95, 106, 107 og 109 med stoppested pd Skanderborgvej.

14 2.5 Pd Hads-Nings herreds banen er der nærbanedrift med standsningssted ved Ollegdrdsvej og Gunnar Clausens- vej. Teknisk forsyning. El-forsyning skal ske fra: Viby Elværk Skanderborgvej Viby J Langs lokalplanomrddets vestgrænse reserveres der ved byggeliniepblæg mulighed for fremtidig passage af 150 kv hsjspændingsluftledning Mbrslet-Hsskov. Vandforsyning skal ske fra: Arhus kommunale Værker Bautave j Arhus V Vandforsyning til brandslukning udfsres ved opstilling af brandhaner i omrddet. Varmeforsyning skal ske fra: Arhus kommunale Værker Bautave j Arhus V Kloakforsyning skal ske i henhold til gældende vedtægt herom, ved stadsingenisrens kontor, hygiejnisk afdeling, Thorsvej 2, 8230 Abyhsj. Regnvand skal afledes via eksisterende regnvandsbassin sst for lokalplanomrddet og det private vandlsb Bsrupgrsften til Brabrand ss. Spildevand skal afledes via eksisterende ledning sst for 1okalplanomrAdet til Viby renseanlæg, hvor den fornsdne kapacitet er til stede.

15

16 2.6 Tillæeq nr. 30 til kommuneplanen for Arhus kommune. For omrbde ER ændres pkt. 1 i rammebestem- melse fra nuværende tekst: 1. Omrbdets anvendelse fastlqges til erhvervsfor- mbl, herunder fortrinsvis virksomheder, hvortil der er knyttet forretningsvirksomhed. Der m6 kun udsves virksomhed, som ikkeller kun i ubetydelig grad medfejrer gener i form af stsj, luftforurening eller lugt. Der mb ikke opfsres eller indrettes boliger i omr 6de t. Der mb ikke etableres dagligvarebutikker i omrb- det. til: 1. Omrddets anvendelse fastlægges til erhvervsfor- mdl, herunder fortrinsvis virksomheder, hvortil der er knyttet forretningsvirksomhed. Omrbdet kan desuden anvendes til offentlige for- mdl, institutioner og lignende, som ikke er for- ureningsfslsomme. Omrddets anvendelse til offent- lige formdl m6 s6ledes ikke begrænse mulighederne for ervhervsudsvelse i omrbdet. Der mb kun udsves virksomhed, som ikkeller kun i ubetydelig grad medfsrer gener i form af stsj, luftforurening eller lugt. Der mb ikke opfsres eller indrettes boliger i omrddet. Der mb ikke etableres dagligvarebutikker i omrbdet.

17 LOKALPLAN NR ERHVERVSOMRADE VED HASSELAGER CENTERVEJ I VIBY. is 1. FORMAL Formalet med nærværende lokalplan er: at sikre omrddets anvendelse til erhvervsformdl - fortrinsvis handels- og servicevirksomheder, at sikre en hensigtsmæssig udbygning af omrddet og at overfsre omradet til byzone. s 2. Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. OMRADE OG OPDELING Lokalplanomrddet afgrænses som vist pd bilag 3 og omfatter fslgende matrikelnumre: dele af matr.nr. 2ga, 30b og 30k, alle Viby by, Viby, samt alle parceller der efter den 6. august 1986 udstykkes i omrddet. Se fodnote 1. Med den offentlige bekendtgsrelse af byrddets endelige vedtagelse af planen er lokalplanomrddet overfart til byzone. Matr.nr. 2ga, 30b og 30k Viby by, Viby er undergivet landbrugspligt. Ejendommene skal drives landbrugsmæssigt efter landbrugslovens regler, indtil de tages i brug til det, planen bestemmer. Se fodnote Den nsjagtige grænsedefinition findes pd materiale hos stadsingenisrens forvaltningsafdeling. 2. Ophævelse af landbrugspligten sker i forbindelse med landbrugsministeriets godkendelse af udstykning, hvor en sadan er nsdvendig. Der kan i forbindelse med ophævelsen af landbrugspligten stilles betingelser i medfsr af landbrugslovens S 4, stk. 2 og/eller stk. 3.

18 3.2 s 3. Stk. 1. ANVENDELSE Omrddet md anvendes til erhvervsformdl, fortrinsvis til handels- og servicevirksomheder og let industri, som har behov for facade med udstillingsmulighed. Omrddet md desuden anvendes til offentlige formdl, som ikke begrænser erhvervsudsvelse i omrddet. Der m2 kun udsves virksomhed, som ikke el- ler kun i ubetydelig grad medfarer gener i form af stsj, luftforurening eller lugt. Stk. 2. Stk. 3. Stk. 4. Der md ikke opfsres eller indrettes boliger i omrddet. Der md ikke etableres dagligvarebutikker i lokalplanomrddet. Placering af mindre bygninger til omrddets tekniske forsyning, skal godkendes af magistratens 2. afdeling. s 4. Stk. 1. VEJ- OG STIFORHOLD Pd lokalplankortet, bilag 4, er med raster vist de arealer, der er udlagt til: Gangsti a-b... 3,O m bred Stk. 2. Stk. 3. Stk. 4. Vejadgang til lokalplanomrddet skal etable- res som vist pa bilag 4. Veje internt i lokalplanomr4det skal have et tværprofil pd mindst 11 m. Til Hasselager Centervej md der ikke være direkte adgang fra de tilgrænsende grunde. s 5. TEKNISK FORSYNING Ved nybyggeri har grundejerne pligt til at tilslutte sig Arhus kommunale Værkers varmeforsyning p4 værkernes til enhver tid gældende betingelser.

19 3.3 S 6. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Stk. 1. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom md ikke overstige 40. Stk. 2. Bygninger md ikke opfares med mere end 2 etager. Stk. 3. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflader ma være hævet mere end 8,5 m over terræn, (mdlt i forhold til eksisterende terræn, til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn eller til et i henhold til bygningslovgivningen fastlagt niveauplan). Stk. 4. Pd grunde med facade til Hasselager Centervej skal administrations- og udstillingsbygninger placeres med &n facadelinie op mod og i den pa lokalplankortet, bilag 4, viste bebyggelsesregulerende linie mod Hasselager Centervej, mens lager- og værkstedsbygninger placeres fjernest fra Hasselager Centervej. Arealet mellem den bebyggelsesregulerende linie og Hasselager Centervej excl. sti a-b og eventuelt fælles vejanlæg indgar i grundarealet ved beregning af bebyggelsesprocenten. Stk. 5. Der m5 ikke indrettes lokaler til stajfalsomme opholds- og arbejdsfunktioner i den del af en bebyggelse, som er beliggende indenfor en afstand pb 50 m fra midten af jernbanen. Stk. 6. Langs falgende veje pdlægges bebyggelsesregulerende linier i de nævnte afstande fra ve jskel: Hasselager Centervej... 29,OO 0vrige veje i lokalplanomradet.. 5,OO m m

20 3.4 Stk. 7. Langs lokalplanomrddets vestskel palægges bebyggelsesregulerende linie i en afstand af 15 m fra skel som vist pd bilag 4. Byggeri mellem skel og den bebyggelsesregulerende linie skal respektere stærkstromsreglementets regler. Stk. 8 Terrænreguleringer md kun foretages med bygningsmyndighedens tilladelse. Regulering p5 indtil 0,5 m i forhold til eksisterende eller et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn, og ikke nærmere skel end 0,5 m kan dog finde sted uden tilladelse. s 7. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Ud over skiltning med navne og bomærke m5 der normalt ikke finde skiltning og reklamering sted p5 ejendommene. I særlige tilfælde kan magistratens 2. afdeling give tilladelse til yderligere skiltning. S 8. UBEBYGGEDE AREALER OG BEPLANTNING Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Ubebyggede dele af grundene skal ved be- plantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende. Oplagring uden for bygninger eller uden for dertil indrettede, tæt hegnede gdrdare- aler md ikke finde sted. Arealet mellem den bebyggelsesregulerende linie og Hasselager Centervej m5 ikke bebygges. Mindre ikke permanente overdæknin- ger, montrer og lignende kan dog tillades opstillet efter godkendelse af magistratens 2. afdeling. Pd arealet kan der etableres lokalvej (f.eks. som vist p& bilag la), gæsteparkering, udstilling og lignende.

21 3.5 Ubefæstede arealer skal græsbesds. Det er tilladt at plante enkeltstdende træer og buske pd arealet. Der m5 ikke p5 arealet plantes eller opsættes hegn mellem de enkelte grunde. Arealet vedligeholdes af den i S 11 nævnte grundejerforening. Stk. 4. I skel langs Hasselager Centervej skal der plantes all4træer - acer pseudo platanus (ahorn) - med en indbyrdes afstand af ca. 10 m. Stk. 5. Beplantning langs jernbanen skal udfsres som et 3-rækket blandingshegn med udformning som vist p2 bilag 5. Stk. 6. Hegn i skel fra jernbanen til den bebyggelsesregulerende linie langs Hasselager Centervej skal udfares som et 2-rækket blandet hegn af bærbærende træer og buske. Eventuelle skr2ninger ved skel skal beplantes med samme arter som hegnet eller tilsds med græs. Sdfremt der opstilles fast hegn i skel, suppleres plantningen med slyngplanter pr. ca. 3 m. Stk. 7. Den p& bilag 4 med særlig signatur viste bevaringsværdige beplantning m5 ikke slsjfes uden tilladelse fra magistratens 1. afdeling, park- og kirkegdrdsforvaltningen. Stk. 8. Planer for beplantning af arealet mellem Hasselager Centervej og den bebyggelsesre- gulerende linie skal godkendes af magistra- tens l. afdeling, park- og kirkeg2rdsfor- valtningen.

22 Stk. 1. Stk. 2. Det skal sikres, at togstsj ikke pdfsrer stsjfslsomme opholds- og arbejdsrum et in- dendsrs stsjniveau, der overstiger 35 db(a) pi dsgnbasis. Det skal sikres, at virksomheder indenfor omrddet ikke pdfsrer omgivelserne et stsj- niveau, som overstiger de grænseværdier, som er gældende i henhold til kommunepla- nens stsjbestemmelser. s 10. SÆRLIGE FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN NY BEBYGGELSE Generelt qælder, at ny bebyqqelse ikke md tages i brug, fsr: Den i 5 nævnte tilslutning til Arhus kommunale Værkers varmeforsyning har fundet sted. Den til den enkelte ejendom hsrende andel af beplantningsbælter - vist p6 bilag 4 - er anlagt. s 11. GRUNDEJERFORENING Stk. 1. Der skal stiftes en forening til at varetage de fælles grundejerinteresser i lokalplanomrddet. Stk. 2. Ejere af arealer, der efter lokalplanens endelige vedtagelse udstykkes eller kan udstykkes som erhvervsgrunde, skal være medlemmer af denne grundejerforening. Stk. 3. Grundejerforeningen skal stiftes senest ndr mindst halvdelen af lokalplanomrddet er solgt eller ndr magistratens 2. afdeling snsker det.

23 3.7 Stk. 4. Foreningen har pligt til at vedligeholde arealet mellem den bebyggelsesregulerende linie og Hasselager Centervej samt vejene i lokalplanomradet, og kan selv fastsætte nærmere regler herfor. Stk. 5. Foreningen skal stedse holde magistratens 2. afdeling underrettet om sin adresse.

24

25

26

27 3.8 Foranstaende er vedtaget som forslag til lokalplan nr. 307 i msdet den..!.?jz... ForanstAende er vedtaget som lokalplan nr. 307 i madet den.<b,.n.+e??h.*.... Vedtagelsen - af lokalplanen er offentliggj den d?*ls.%. MeY....., - -

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 388 Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Marts 1989 Arhus kommune Lokalplan m : Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby. Oktober 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby. Oktober 1987 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 305 Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1987 Århus kommune Lokalplan nu.: Erhvervsomrade mellem Vejlbjergvej og Viengevej i

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 381 Renseanlæg i Vejlby Enge KONGSBAK INFORMATIK December 1988 Arhus kommune Lokalplan nr.: Renseanlæg i Vejlby Enge 381 ingskortblad Statistikornråde/distrikt nr.: 37 Magistratens

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager. Februar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager. Februar 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 308 Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager KONGSBAK INFORMATIK Februar 1988 Århus kommune Lokalplan nv.: 308 Erhvervsomrgde ost for Jegstrupvej i Hasselager Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup. November 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup. November 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 304 Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup KONGSBAK INFORMATIK November 1988 Århus kommune Lokalplan nv.: 304 Erhvervsomrhde ved Læghrdsvej i Lystrup Statistikornrådeldistrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 367 Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset i Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1993 Århus kommune Tillæg til lokalplannr. Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. 367 Statistikomrade/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 160 Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Århus kommune Lokalplan nu:: Erhvervsomrade mellem AgerØvej og Viborgvej i Brabrand

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK April 1989 Arhus kommune Lokalplan m : 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 150 Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsomrade vest for Sønder - skovvej i Lystrup. 150 Statistikområde/d

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 236 Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK November 1985 Århus ko,mmune Lokalplan nu.: Et erhvervsområde mel lem' Grenåvej og Voldbjergvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 300 Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1988 C (o L. u Do l =r C u) 8 3 3 C 3 (D o' h 9) U P) 3 3 0.1 Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning.

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. Herning kommune Lokalplan nr.: 8 Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. HØRNING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 ERHVERVSOMRÅDE MELLEM HERREDSVEJEN OG SKANDERBORGVEJ.. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 372 Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby KONGSBAK INFORMATIK September 1988 hhus kommune Lokalplan nk: Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. 372 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 318 Industripark ved Sofienlystvej i Malling KONGSBAK INFORMATIK Januar 1988 hhus kommune Lokalplan nr: lndustripark ved Sofienlystvej i Malling 318 2.. Statistikomr&dt/distrikt

Læs mere

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby 1-91 RY KOMMUNE l LOKALPLAN NR. 83 For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby. 16. september 1998 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83 Lokalplan for et offentligt omrdde ved Lasby Skole i Lasby. INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 420 Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg KONGSBAK INFORMATIK Februar 1990 Århus kommune Lokalplan nr,: 420 Butiksomrade ved Kridthajcentret, Hajbjerg Indeholder tillæg

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 207 Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 \/i@. s o cj Århus kommune Lokalplan nu,: Et erhvervsomrade ved Grenåvej, Hedevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej. Århus Kommune Lokalplan nr. 286 Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej KONGSBAK INFORMATIK April 1987 Arhus kommune Lokalplan nv.: Omrade til offentlige

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg.

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Aarhus Kommune Lokalplan nr. 42 Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Del ophævet i henhold til Lokalplan nr. 931. (se kortet på næste side) Marts 2013 Del aflyst i h.t. lp nr. 931 27. marts

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Landbrugsskole beliggende ved Herredsvej - Sydvest for Skejby Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 888 og 907 (se kortet på næste side) August 2012 Del aflyst i

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Gartnerskole og skolehjem i Beder. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Gartnerskole og skolehjem i Beder. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 143 Gartnerskole og skolehjem i Beder KONGSBAK INFORMATIK August 1982 "EVC Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager Århus Kommune Lokalplan nr. 354 Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 - Arhus kommune Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg ved Solbjerg. Juni 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg ved Solbjerg. Juni 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 384 Renseanlæg ved Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Juni 1989 hhus kommune Lokalplan nr: 384 Renseanlæg ved Solbjerg Statistikområde/distrikt nr.: 7.3 Registreringskortblad nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 176 Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 Århus kommune Lokalplan nr.: Erhvervsomrade ved Vejibjergvej i Vejlby 176 Statist ikorn råde/d istri

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 387 Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56 KONGSBAK INFORMATIK December 1992 Arhus kommune Lokalplan nk: Tillæg nr. 74 til Kommuneplan 1988-96 387 Ældreboliger og -center

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Bushøjvænget og Ringvej Syd i Holme. September 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Bushøjvænget og Ringvej Syd i Holme. September 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 391 Erhvervsområde mellem Bushøjvænget og Ringvej Syd i Holme KONGSBAK INFORMATIK September 1989 Arhus kommune Lokalplan m: ErhvervsomrademellemBush0jvænget og Ringvej Syd i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 Århus Kommune Lokalplan nr. 344 Erhvervsejendom på hjørnet af N ørreport og Kystvejen D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 A pril 1988

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-14 ERHVERVSOMRÅDE - SVANSBJERG Indhold : Redegørelse side 1 -' 6 -del side7-14 Kortbilag I, il og III bagest i hæftet KØGE KOMMUNE

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 623 Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme Lokalplan nr.: 623 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Elstedvej i Elsted. Januar 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Elstedvej i Elsted. Januar 1987 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 272 Boligområde ved Elstedvej i Elsted KONGSBAK INFORMATIK Januar 1987 Århus kommune Lokalplan nrr: 272 Boligområde Elstedvej ved Elsted. i Statistikområde/distrikt nr.: 4.3

Læs mere

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk i juni 2003 Rettet i november 2003 J.nr. D41756 Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Landbrugsskole og landscenter for landbrugets. ved Koldkærgård nordvest for Skejby

Århus Kommune. Lokalplan nr. Landbrugsskole og landscenter for landbrugets. ved Koldkærgård nordvest for Skejby Århus Kommune Lokalplan nr. 240 Landbrugsskole og landscenter for landbrugets konsulentvirksomhed, beliggende ved Koldkærgård nordvest for Skejby Se endvidere lokalplan nr.169 - Højspændingsledning KONGSBAK

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 403 Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde i Århus Midtby Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Marts 1995 hhus kommune Tillæg tilbkaiplannr. Rosensgadekarreen

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 130 Tæt-lavt boligområde ved Bøgeskov Høvej i Viby KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Tæt-lav boligområde ved Bageskov Hovej i Viby 130 Statistikområde/distrikt

Læs mere