Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby. Oktober 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby. Oktober 1987 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 305 Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1987

2 Århus kommune Lokalplan nu.: Erhvervsomrade mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby 305 Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: 36: + 37 I Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor Oktober 1987

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 305 Erhvervsområde mellem Vejlbjergvej og Viengevej i Vejlby. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Lokalplanens retsvirkninger REDEGaRELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanrammerne og til den svrige planlægning for området Udsnit af kommuneplanens kortbilag... bilag 2 3. LOKALPLANEN S 1. Formål S 2. Område og opdeling S 3. Anvendelse S 4. Udstykning Vej- og stiforhold S 6. Teknisk forsyning S 7. Bebyggelsens omfang og placering S 8. Bebyggelsens ydre fremtrden S 9. Ubebyggede arealer og beplantning S l0. Stsjforhold S l1. Særlige forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Matrikelkort... bilag 3 Lokalplankort... bilag 4 Vedtagelsespåtegninger

5 BESKRIVELSEN - Denne lokalplan gælder for et omrade beliggende nord for Vejlbjergvej og mellem Lystrupvej og Grenabanen i Vejlby. Omrddet, der er ca. 16,5 ha stort og er beliggende i byzone, var ved planens udarbejdelse kommunalt ejet. Lokalplanomradet er opdelt i 2 mindre omrdder - se bilag 4, lokalplankortet, og for hvert af disse om- rader gælder en række bestemmelser om deres anven- delse, om veje, om udstykning, om bebyggelsestæthed, hegn og lignende. Pd bilag 1 - illustrationsplanen - er vist, hvordan lokalplanomrddet kan komme til at se ud, nar omradet er fuldt udbygget. Omrdde I md kun anvendes til industri og stsrre værk- steds-, lager-, entreprensr- og transportvirksomhed samt til mansvregsrd for ksreundervisning. Ud over den kontor- og administrationsbebyggelse, der er nsdvendig til den enkelte virksomhed, md der ikke opfsres bebyggelse til kontorer og lignende. Der md ligeledes ikke opfsres boliger i omradet. Der md i omrddet ikke være virksomheder, hvor der af hensyn til forebyggelse af forurening skal stilles store afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav i henhold til miljsbeskyttelseslovens kapitel 9.

6 1.2 Grunde i omrddet md ikke udstykkes med en stsrrelse, der er mindre end m2, hvilket vil sige, at det fortrinsvis vil blive stsrre virksomheder, der vil blive etableret her. Rumfanget af de bygninger, der opfsres pd en grund, md ikke være stsrre end 3 m3 pr. m2 grundareal. Hsjst halvdelen af en grund md bebygges. Bygninger md ikke være hsjere end 8,5 m over jorden. Magistratens 2. afdeling kan dog tillade, at bygnin- ger opfsres med en stsrre hsjde, hvis det er nsven- digt for virksomhedens drift eller indretning. Der md ikke etableres dagligvarebutikker i lokal- planomradet. Al bebyggelse, der opfsres i lokalplanomrddet - ef- ter at lokalplanen er endeligt vedtaget - skal til- sluttes Arhus kommunale Værkers varmeforsyning. Oplagring i det fri md kun finde sted inden for tæt hegnede gdrdarealer, specielt indrettet hertil. Omrdde II md kun anvendes til offentlige formdl i form af regnvandsbassin. Vejforhold. Vejadgang til lokalplanomrddet skal ske fra Arressvej og Viengevej.

7 1.3 Forholdet til det dbne land. Lokalplanomrddet er beliggende pd sydskrdningen af Egddalen og danner byens grænse ud mod den del af Egddalen, der i kommuneplanen for Arhus kommune er udlagt som naturomrdde. I disse omrdder prioriteres naturindholdet hsjt. Som det fremgar af illustrationsplanen, bilag 1, er det intentionen at udstykningen af byggegrunde underordner sig terrænets bevægelser, sdledes at Egddalens struktur understreges og markeres af læ- hegn. Hvor udstykningen er givet: Langs Lystrupvej, langs regnvandsbassinet samt langs sti b-d etableres disse hegn af Arhus kommune. Etableringen af rige hegn, der skal finde sted langs sydsiden af byggegrunde 1 m fra skel, forestds af bygherren i samarbejde med magistratens 1. afdeling, park- og kirkegdrdsforvaltningen. Etableringen finder fmst sted, ndr terrænreguleringen er afsluttet. Godkendelse af virksomheder. Virksomheder, der er omfattet af den virksomhedsfor- tegnelse, der er knyttet til miljsbeskyttelsesloven, skal ssge godkendelse efter lovens kapitel 5, forin- den etableringen finder sted. Underretning om god- kendelse gives til alle klageberettigede. Klagebe- rettigede er bl.a. de omkringboende. Bygge- og an- lægsarbejder md ikke pabegyndes, fsr klagefristen er udlsbet, og der ikke forinden er indgivet klage.

8

9 1.4 Lokalplanens retsvirkninger. Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byrddet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanomr6det skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har været lovlig forinden, kan fortsætte uændret. Lokalplanen indebærer ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen skal etableres. Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeservitutter og andre sdkaldte tilstandsservitutter, der ikke er forenelige med planen. Lokalplanen kan kun andres ved en ny lokalplan. Byradet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen. Ndr en eventuel dispensation bersrer omboendes interesser, skal disse underrettes om den pdtænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, f0r dispensationen gives.

10 REDEG0RELSEN I dette afsnit redegsres for lokalplanens forhold til kommuneplanens rammer og til den svrige planlæg- ning for omrddet. Kommuneplanrammerne. Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har været de rammer, som er en del af kommuneplanen for Arhus kommune, godkendt af byrddet december Bilag 2 viser rammerne for en del af Vejlby-Risskov. Lokalplanomrddet omfatter omrdde ER. Der er ifslge kommuneplanens afsnit 3.3, Rammer for delomrader, intentionen, at omrade ER skal anvendes til industri og starre værksteds-, lager-, entreprensr- og transportvirksomhed. Virksomheder, der kan give anledning til væsentlige forureningsgener og som kræver betydelig afstand til f.eks. boliger, skal ikke kunne placeres i omrddet. Der er for omrdde ER fastlagt fslgende rammer for lokalplanlægningen: 1. Omrddets anvendelse fastlægges til erhvervsformal.

11 2.2 Ud over den til de enkelte virksomheder hsrende administration m.v. md der ikke placeres bebyg- gelse til kontorer og lignende forma1, der er forureningsfslsomme. Der m5 ikke udsves virksomhed, hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening md stilles betydelige afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljsbeskyttelseslovens kap. 9. Omrddet kan desuden anvendes til offentlige formdl, institutioner o.l., som ikke er forureningsfslsomme. Omrddets anvendelse til offentlige formdl md saledes ikke begrænse mulighederne for erhvervsudsvelse i omrddet. Der md ikke opfsres eller indrettes boliger i omrddet. 2. Det samlede rumfang af bebygelsen pd den enkelte ejendom md ikke overstige 3 m3 pr. m* grundareal, og det bebyggede areal md ikke overstige 50% af grundens areal. 3. Bebyggelsen md ikke opfsres med mere end 2 etager. 4. Bygningshsjden md ikke overstige 8,5 m. En stsrre hsjde kan tillades, sdfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nsdvendiggsr det. Lokalplanen er i overensstemmelse med ovenstdende forskrifter. Zoneforhold. Lokalplanomrddet er beliggende i byzone. Overordnede vej- oq stiforhold. Lokalplanomrddet grænser mod nord op til lokalplan nr. 146 "Forlængelse af Viengevej/Sindalsvej i Vejlby".

12 2.3 Omrddet vil, ndr Viengevej er etableret, fd vejadgang fra Viengevej. Indtil da sker vejadgangen udelukkende fra Vejlbjergvej/Arressvej. Der vil dog midlertidigt, indtil Arressvej er forlænget, kunne etableres vejadgang til mansvregdrd for ksreundervisning fra Lystrupvej via eksisterende markvej. Ndr Viengevej er etableret, vil den sammen med Sin- dalsvej og Skejby Nordlandsvej give forbindelse mel- lem Grendvej, Lystrupvej og Randersvej. Lokalplanomrddets stisystem giver forbindelse til busstop og den dobbeltrettede cykelsti langs Lystrup- vej og til standsningssted for nærbane ved Torssvej. Stsjmæssige forhold. De stsjmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens bestemmelser herom. Omrddet er belastet af trafikstcdj fra Lystrupvej og den planlagte Viengevej, og togstsj og vibratio- ner fra Grendbanen. Pd baggrund af den nordiske beregningsmodel for vej- trafikstcdj er stsjniveauet i en afstand pd 10 m fra midten af Lystrupvej beregnet til ca. 67 db(a) pd dcdgnbasis. Under forudsætning af en trafikbelastning pd 2700 biler pr. dcdgn, er stsjniveauet i en afstand p5 10 m fra midten af Viengevej beregnet til ca. 65 db(a) p2 dsgnbasis. For at lokalplanens bestemmelser om stsjforhold kan overholdes, er det en forudsætning, at der ikke opfares bebyggelse til kontorformdl inden for en afstand af 25 m fra midten af Lystrupvej og 30 m fra midten af Viengevej. Tilsvarende mb der ikke opfsres bebyggelse i mere end 1 etage til kontorformdl indenfor en afstand af 40 m fra midten af Lystrupvej og 30 m fra midten af Viengevej.

13 2.4 Bebyggelsesregulerende linier fremgdr af bilag nr. 4 (lokalplankortet). Byggelinier for bebyggelse i mere end 1 etage angiver en mindsteafstand fra vejmidten til facader parallelt med vejen og med oplukkelige vinduer. Ved en anden udformning eller orientering af bebyggelsen kan afstandskravet eventuelt reduceres. For at sikre mod st0j og vibrationer fra Grendbanen, md der ikke udlægges areal til kontorer eller anden stsjfslsom anvendelse indenfor en afstand af 25 m fra midten af jernbanen. Kollektiv trafik. Lokalplanomrddet er ved planens udarbejdelse busbe- tjent af Arhus Sporvejes linier 9 og 53 pd Lystrup- vej og linierne 7 og 94 pd Nordlandsvej. Pd Grenabanen er der nærbanedrift med standsnings- sted ved Torssvej. Endvidere arbejder Arhus Sporveje med planer om at lade en industrilinie (linie 92) benytte Viengevej videre til Lystrup, nar der er skabt forbindelse mellem Nordlandsvej og Lystrupvej. Teknisk forsyning. El-forsyning skal ske fra: Arhus kommunale Værker Bautave j Arhus V Vandforsyning skal ske fra: Arhus kommunale Værker Bautave j Arhus V efter det til enhver tid gældende regulativ og vilk6r isvrigt.

14 2.5 Omrddet forsynes fra trykzone 65. Nærmere oplysning om trykket kan fds ved henvendelse til Arhus kommu- nale Værker, vandforsyningen. Kræves stsrre tryk, skal bygherren for egen regning installere og ved- ligeholde et trykforsgeranlæg. Vandforsyning til brandslukning udfsres ved opstil- ling af brandhaner med ydelse tilpasset bebyggelsens karakter. Varmeforsyningen skal ske fra: Arhus kommunale Værker Bautave j Arhus V Kloakforsyning skal ske i henhold til gældende vedtægt herom ved stadsingenisrens kontor, hygiejnisk afdeling, Thorsvej 2, 8230 Abyhsj. Regnvand skal afledes via forsinkelsesbassin til eksisterende ledninger i Vejlbjergvej og Lystrupvej til det offentlige vandlsb Egden. Spildevand afledes via eksisterende spildevandsled- ninger i Vejlbjergvej og Lystrupvej til Risskov ren- seanlæg. Der er ingen ledig kapacitet pd Risskov renseanlæg.

15

16 LOKALPLAN NR ERHVERVSOMRADE MELLEM VEJL- BJERGVEJ OG VIENGEVEJ I VEJLBY. s 1. FORMAL Lokalplanen har til hovedformdl at sikre: at de fysiske rammer for et nyt erhvervsomrade ved Vejlbjergvej/Viengevej fastlægges I at fastsætte bestemmelser for hvilke erhvervstyper der md findes i omrbdet, at der sker en hensigtsmæssig udbygning af omrddet, at der anlægges plantebælter, der kan fungere som visuel afskærmning mod Egddalen, og at der i Arhus kommune til stadighed er et passende udbud af arealer til erhvervsbebyggelse. 2. OMRADE OG OPDELING Stk. 1. LokalplanomrAdet afgrænses som vist pd bi- lag 3 og omfatter fslgende matrikelnumre: 2bm, 3rY, 3rz og 30Y, samt del af matr.nr. 2", 3i og 3rS, alle Vejlby by, Ellevang, samt alle parceller der efter den 1. august 1986 udstykkes i omrddet. Se fodnote. Stk. 2. Lokalplanomrddet opdeles i omrdderne I og II som vist pd lokalplankortet, bilag 4. Se fodnote. Den nsjagtige grænsedefinition findes pd materiale hos stadsingenisrens forvaltningsafdeling.

17 3.2 s 3. ANVENDELSE Omrdde I Stk. 3. Omrddets anvendelse fastlægges til erhversformdl. Der m5 kun opfsres eller indrettes bebyggelse eller udsves erhverv som fslgende: Industri-, entreprensr-, oplags- og værkstedsvirksomhed. Endvidere md der etableres mansvregard for ksreundervisning. Ud over den til de enkelte virksomheder hsrende administration m.v. m5 der ikke placeres bebyggelse til kontorer og lignende formdl, der er forureningsfslsomme. Der m5 ikke udsves virksomhed, hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening md stilles betydelige afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljabeskytelseslovens kap. 9. Stk. 2. Der ma ikke opfsres eller indrettes boliger i omradet. Stk. 3. Der m5 ikke etableres dagligvarebutikker i lokalplanomradet. Stk. 4. I omradet reserveres der et areal til civilforsvarsmæssige formal (beskyttelsesrum) med en placering som vist pd lokalplankortet, bilag 4. Omrdde II Stk. 5. Omrddets anvendelse fastlægges til offent- lige formal - regnvandsbassin. Fællesbestemmelser for lokalplanomrddet Stk. 6. Placering af mindre bygninger til kvarte- rets tekniske forsyning skal godkendes af magistratens 2. afdeling.

18 3.3 Stk. 7. Omrddet kan desuden anvendes til offentlige formdl, institutioner o.l., som ikke er forureningsfslsomme. Omrddets anvendelse til offentlige formdl mi sdledes ikke begrænse mulighederne for erhvervsudsvelse i omridet. s 4. UDSTYKNING Det skal ved udstykningen tilstræbes, at grundene underordner sig terrænets bevægelser i overensstemmelse med principperne vist pd illustrationsplanen, bilag 1. Ingen grund mi udstykkes med en mindre stsrrelse end m*. s 5. Stk. 1. VEJ- OG STIFORHOLD Der udlægges nedennævnte veje og stier som vist med raster pd bilag 4: Vej A-B... 12,OO m bred Stierne a-b-c og b-d... 5,OO m brede Se fodnote. Stk. 2. Stk. 3. Nye mindre veje ud over de ovennævnte skal udlægges i en bredde af 10,OO m. Til Viengevej og Lystrupvej m2 der ikke etableres direkte adgang fra de tilgrænsende grunde. Ved vej A-B's tilslutning til Viengevej er det forudsat, at der tilvejebringes en oversigt p6 3,O x 240 m i forhold til ksrebanekanter og 2,5 x 45 m i forhold til eventuel langsg2ende sti, mdlsat i henhold til vejreglerne - den stsrste afstand langs Viengevej.

19 3.4 Stk. 4. Vejadgang fra vej A-B til omrddet skal i princippet etableres som vist pd lokalplan- kortet (se fodnote 1 og 2 ). 6. TEKNISK FORSYNING Nybyggeri skal tilsluttes Arhus kommunale Værkers varmeforsyning p2 værkernes til enhver tid gældende betingelser. 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Stk. 1. Bygningernes rumfang md for den enkelte ejendom ikke overstige 3 m3 pr. m2 grundareal, og hsjst 50% af den enkelte grund md bebygges. Rumfanget beregnes af hele den del af bygningen, som er over færdigt terræn, herunder evt. kviste, fremspring, skorstene m.v. Stk. 2. Bygninger md ikke opfsres med mere end 2 etager. Stk. 3. Intet punkt af en bygning md være hsjere end 8,s m over terræn (mdlt i forhold til eksisterende terræn, til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn eller til et i henhold til bygningslovgivningen fastlagt niveauplan). En stsrre hsjde kan tillades, sdfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nsdvendiggsr det. Ovenstdende gælder ligeledes for antenner pd ejendommene. Fodnote 1. Ved tilslutninger til vej A-B (Arressvej) er det forudsat, at der tilvejebringes oversigter pd 2,5 x 95 m, malsat i henhold til vejreglerne - den stsrste afstand langs vej A-B (Arressvej). Dette gælder ogsd ved Vejlbjergvejs tilslutning til Arressvej. Fodnote 2. Hvis det af hensyn til udformningen af bebyggelsesplaner for omrddet er hensigtsmæssigt, og hvis de færdselsmæssige forhold tillader det, kan magistratens 2. afdeling godkende mindre afvigelser.

20 3.5 Stk. 4. Langs vej A-B palægges en bebyggelsesregu- lerende linie i de en afstand af 5,OO m fra vejskel, som vist p6 bilag 4. Stk. 5. Stk. 6. Af stsjmæssige hensyn m& der ikke opfsres bebyggelse til kontorformal eller lignende stsjfslsomme formal indenfor en afstand af 25 m fra midten af Lystrupvej, 30 m fra midten af Viengevej og 25 m fra midten af jernbanen. Bebyggelse i mere end 1 etage til kontorformal eller lignende stsjfslsomme formal m: ikke opfsres inden for en afstand af 40 m fra midten af Lystrupvej og 30 m fra midten af Viengevej. Afstandskravet kan efter godkendelse af magistratens 2. afdeling reduceres, safremt der tages særlige hensyn til udformning og orientering af bebyggelsen. Fællesbestemmelser for lokalplanomradet Stk. 7. Terrænreguleringer m5 kun foretages med bygningsmyndighedens tilladelse. Regulering pd indtil 0,5 m i forhold til eksisterende eller til et i forbindelse med byggemodnin- gen reguleret terræn, og ikke nærmere skel end 0,5 m kan dog finde sted uden tilladelse. s a. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Ud over skiltning med navne og bomærke m; der normalt ikke finde skiltning og reklamering sted p5 ejendommene. I særlige tilfælde kan magistratens 2. afdeling give tilladelse til yderligere skiltning.

21 3.6 s 9. Stk. 1. Stk. 2. Stk.. 3. Stk. 4. UBEBYGGEDE AREALER OG BEPLANTNING Der udlægges arealer til beplantningsbælter som vist pd lokalplankortet, bilag 4. Beplantningen skal bestd af pil, Salix alba "Brenders", 1 p1/6 m med en fodpose af liguster, Ligustrum vulgare, 1 pl/lbm. Hegnet skal godkendes af magistratens 1. afdeling, park- og kirkegdrdsforvaltningen. Der skal etableres hegn langs sydsiden af grundene 1 m fra skel. Etableringen skal finde sted, sd snart terrænreguleringen p2 den enkelte grund er afsluttet. Hegnet skal bestd af pil, Salix alba "Brenders", 1 p1/6 m, med en fodpose af liguster, Ligustrum vulgare, 1 pl/lbm. Hegnet skal godkendes af magistratens 1. afdeling, park- og kirkegdrdsforvaltningen. Ubebyggede dele af grundene skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. Oplagring uden for bygninger eller uden for dertil indrettede, tæt hegnede gdrdarealer md ikke finde sted. s 10. STOJFORHOLD. Stk. 1. Det skal sikres, at det konstante udendsrs stsjniveau, som trafikstsj pdfsrer bebyggelse til kontorform21 og lignende stsjfslsomme form21 ikke overstiger 60 db(a) pd dsgnbasis. Stk. 2. Erhvervsvirksomheder indenfor omrddet md ikke pdfsre omgivelserne et stsjniveau, der overstiger de i kommuneplanen fastsatte grænseværdier for virksomhedsstsj.

22 3.7 - S 11. SÆRLIGE FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Ny bebyggelse m& ikke tages i brug, f0r: - den i S 6 nævnte tilslutning til Arhus kommunale Værkers fjernvarmeforsyning har fundet sted. - de i S 9, stk. 1 nævnte hegn er etableret p& den enkelte grund.

23

24

25 Foranstående er vedtaget som lokalplan nr. 305 i madet den 3.?4C?k. L

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 388 Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Marts 1989 Arhus kommune Lokalplan m : Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup. November 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup. November 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 304 Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup KONGSBAK INFORMATIK November 1988 Århus kommune Lokalplan nv.: 304 Erhvervsomrhde ved Læghrdsvej i Lystrup Statistikornrådeldistrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg i Vejlby Enge. December 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 381 Renseanlæg i Vejlby Enge KONGSBAK INFORMATIK December 1988 Arhus kommune Lokalplan nr.: Renseanlæg i Vejlby Enge 381 ingskortblad Statistikornråde/distrikt nr.: 37 Magistratens

Læs mere

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning.

Herning kommune. Lokalplan nr.: 8. Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. Herning kommune Lokalplan nr.: 8 Erhvervsområde mellem Herredsvejen og Skanderborgvej, i Hsrning. HØRNING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 8 ERHVERVSOMRÅDE MELLEM HERREDSVEJEN OG SKANDERBORGVEJ.. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager. Februar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager. Februar 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 308 Erhvervsområde øst for Jegstrupvej i Hasselager KONGSBAK INFORMATIK Februar 1988 Århus kommune Lokalplan nv.: 308 Erhvervsomrgde ost for Jegstrupvej i Hasselager Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. September 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 372 Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby KONGSBAK INFORMATIK September 1988 hhus kommune Lokalplan nk: Erhvervsområde nord for Jens Olsens Vej i Skejby. 372 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Industripark ved Sofienlystvej i Malling. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 318 Industripark ved Sofienlystvej i Malling KONGSBAK INFORMATIK Januar 1988 hhus kommune Lokalplan nr: lndustripark ved Sofienlystvej i Malling 318 2.. Statistikomr&dt/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 236 Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK November 1985 Århus ko,mmune Lokalplan nu.: Et erhvervsområde mel lem' Grenåvej og Voldbjergvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 307 Erhvervsområde ved Hasselager Centervej i Viby KONGSBAK INFORMATIK November 1987 Århus kommune Lokalplan 307 Erhvervsomrhde ved Hassel- Centervej ager i Viby Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 176 Erhvervsområde ved Vejlbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 Århus kommune Lokalplan nr.: Erhvervsomrade ved Vejibjergvej i Vejlby 176 Statist ikorn råde/d istri

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 300 Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1988 C (o L. u Do l =r C u) 8 3 3 C 3 (D o' h 9) U P) 3 3 0.1 Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 009

Århus Kommune Lokalplan nr. 009 Århus Kommune Lokalplan nr. 009 Erhvervsområde ved Sindalsvej i Vejlby Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 146. Se endvidere lokalplan nr. 182 Juni 1983 Arhus kommune Lokalplan nr.: Erhvervsområde

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby. April 1984 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 207 Et erhvervsområde ved Grenåvej, Hedevej og Ravnsøvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1984 \/i@. s o cj Århus kommune Lokalplan nu,: Et erhvervsomrade ved Grenåvej, Hedevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 160 Erhvervsområde mellem Agerøvej og Viborgvej i Brabrand Nord KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Århus kommune Lokalplan nu:: Erhvervsomrade mellem AgerØvej og Viborgvej i Brabrand

Læs mere

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby 1-91 RY KOMMUNE l LOKALPLAN NR. 83 For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby. 16. september 1998 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83 Lokalplan for et offentligt omrdde ved Lasby Skole i Lasby. INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune Lokalplan 80 Bolig og erhvervsområde i Hvalsø Hvalsø Kommune Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de fremtidige forhold indenfor et afgrænset

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 367 Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset i Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1993 Århus kommune Tillæg til lokalplannr. Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. 367 Statistikomrade/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst. Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst. Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479. Århus Kommune Lokalplan nr. 219 Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479 KONGSBAK INFORMATIK Februar 1985 Århus kommune Lokalplan nr.: e boliger

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk i juni 2003 Rettet i november 2003 J.nr. D41756 Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 95 for et erhvervsområde ved Kongevejen i Videbæk.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK April 1989 Arhus kommune Lokalplan m : 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand.

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Landbrugsskole beliggende ved Herredsvej - Sydvest for Skejby Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 888 og 907 (se kortet på næste side) August 2012 Del aflyst i

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 387 Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56 KONGSBAK INFORMATIK December 1992 Arhus kommune Lokalplan nk: Tillæg nr. 74 til Kommuneplan 1988-96 387 Ældreboliger og -center

Læs mere

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg.

Aarhus Kommune. Lokalplan nr. 42. Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Aarhus Kommune Lokalplan nr. 42 Erhvervsområde ved Solbjerg Hedevej i Solbjerg. Del ophævet i henhold til Lokalplan nr. 931. (se kortet på næste side) Marts 2013 Del aflyst i h.t. lp nr. 931 27. marts

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. Januar 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 135 Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde KONGSBAK INFORMATIK Januar 1982 Århus kommune Lokalplan nr,: Ændring af Ringvej Syds udmunding i Oddervej, Skåde. 135

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg ved Solbjerg. Juni 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseanlæg ved Solbjerg. Juni 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 384 Renseanlæg ved Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Juni 1989 hhus kommune Lokalplan nr: 384 Renseanlæg ved Solbjerg Statistikområde/distrikt nr.: 7.3 Registreringskortblad nr.:

Læs mere

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf.

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*3 Landinspektøifirmaet »«* : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf. P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A. 6000 Kolding lokalplan K^^H Tlf. 75520577-23 CIVILRET n - KUN GYUXGT MEO AFSTEMPLING AF OOMMEftKONTOftCTS KASSeKONTROLAfPAfUT

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej. Århus Kommune Lokalplan nr. 286 Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej KONGSBAK INFORMATIK April 1987 Arhus kommune Lokalplan nv.: Omrade til offentlige

Læs mere

området : unkerisvej-vestlige skel af matr. n r. 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej.

området : unkerisvej-vestlige skel af matr. n r. 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej. LOKALPLAN NR 15 om 294 området : unkerisvej-vestlige skel af matr n r 7qy - Billed - s ærervej - Klokkestøbervej - unkebjergvej Magistrat Afdeling, i I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Erhvervsområderne i Frifelt. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.44.01 Erhvervsområderne i Frifelt Vedtaget: 08.04.1997 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 150 Erhvervsområde vest for Sønderskovvej i Lystrup KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsomrade vest for Sønder - skovvej i Lystrup. 150 Statistikområde/d

Læs mere

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o Videbæk i september 1987. 27-11-48. NR. 48 FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. Teknisk forvaltning Videbæk kommune 692o Videbæk. o7 17 15

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej. April Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.9 for varmeværk ved renseanlægget ved Havnevej April 1985 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.9 FOR VARMEVÆRK VED RENSEANLÆGGET VED HAVNEVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager Århus Kommune Lokalplan nr. 354 Område til erhverv og offentlige formål (sortering og genanvendelse af fast affald) ved Jegstrupvej i Hasselager KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 - Arhus kommune Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Århus Kommune Lokalplan nr.: Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001 743 forslag Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Vilhelm Becks Vej Kaj Munks Vej Vidtskuevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 530 Tillæg: Ændret anvendelse af delområde II i lokalplan nr. 530 - Bolig- og erhvervsområde ved Nordre Ringgade og Randersvej KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1998 Århus Kommune.

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.01.10 Et område beliggende mellem Taastrup Nykirkes kirkegårdsareal og Køgevej Taastrup Offentligt formål - kirkelige formål 25.06.1993 Kongsbak Informatik J.nr.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG PARTIEL nr: 16 BYPLANVEDTÆGT for et område, vest for Delfinvej mellem Nyborg Fjord, Provst Hjortsvej, Gormsvej, Jernbanen, Knudshovedvej, Storebæltsvej og Motorvej A 1. august -1977 NYBORG KOMMUNE I medfør

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 171

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 171 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 171 Erhvervsområde ved Lægårdsvej i Lystrup Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 913 (se kortet på næste side) Oktober 2012 SØNDERSKOVVEJ MØGELGÅRDSVEJ Gældende lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 Århus Kommune Lokalplan nr. 673 Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 KONGSBAK INFORMATIK Februar 2005 Århus Kommune Lokalplan

Læs mere