Referat af HB-møde den 26.maj 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB-møde den 26.maj 2018."

Transkript

1 Referat af HB-møde den 26.maj Sted: DUFs lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 Kbh. Ø Deltagere: Daglig Ledelse: Jesper Lykking Pernille Kok Tone Stauning Anne- Mette Sillassen Anne Tetens (via Skype) HB: Roskilde: Christina Würtz Vestsjælland: Anne Marie Marcmann Aalborg Nordjylland: Linda Galberg Hareskov-Værløse: Lilli Westerman Nordsjælland: Søren Løland og Ellen Bang Amager: Line Koch og Clara Skibild Fyn: Emilie Lykking og Karen Vinten Understrup Udvalg: Linda Holmberg, RM Lene Holgaard, YM Alexander Støvelbæk, NUDD Afbud: Storstrøm og Århus Gæst: Lars Persson ved Pkt. 1. Referent: Tina Hjordt Mødeleder: Pernille Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde. Se ovenfor. 1. Godkendelse af ny dagsorden samt introduktionsrunde.

2 2. Økonomi: a. Investering af CISV Danmarks midler, oplæg ved Lars Persson, (se bilag Investeringsforslag og Investment Policy ) (beslutningspunkt). Lars gennemgik den fremsendte Case med investering af kr og anbefalede at HB for at beskytte foreningen mest muligt, ikke bør investere hele foreningens pengebeholdning. Søren: Bør vi være i en investeringsforening? Lars: Anbefaler at trykke på knappen nu ellers kommer man aldrig i gang. Markedet stiger typisk i jan/feb. og i efteråret. Vent med at fyre hele kanonen af men kom i gang. Start nu og invester de sidste kr. efter sommeren. Karen: Hvilken risiko løber vi, og hvad kan vi forvente? Ikke voldsomme omkostningen, men hvad får vi ud af det? Lars: Vil lave beregninger på dette, dog uden at kunne sige noget med sikkerhed. Emilie: Risikoprofil? Hvor risikovillig er CISV? Skal vi låse og i hvor lang tid? Lars: Lav eller middel, over 2-, 3- eller 5-årig periode. Søren: Hvad er HBs rolle? Skal vi beslutte nu? Jesper: DL vil gerne have mandatet til en ramme. Lars: revisoren skal ind over. Pernille: DL ønsker HB s godkendelse til at investere op til indenfor de rammer, som LP har foreslået, og som CISV har af int. policy. Dette i tæt samarbejde med revisor. Søren: Fint ikke at investere mere end 25%. Lars: Synd at CISV skal betale for at have penge. Lokalforeningerne har også penge? Hvad med dem? Pernille: Skal ikke tilbage til CISV Danmark. Beslutning: HB giver DL mandat til at gå videre med investeringsplanen. Tak til Lars Persson. b. Bankskifte: Bankskifte, DL ønsker at få mandat til bankskifte (beslutningspunkt) Anne-Mette: I Danske bank betaler vi i gebyrer pr år 8650kroner. Jeg har haft møde med Merkur bank da deres koncept meget ligner vores. Her vil de årlige gebyrer være 5.906kroner. På det beløb vi har over 2. mill. skal vi lige som i Danske bank betale 0,8% i rente. Merkur bank har lige fået nogle påtegninger der ikke er så gode. Under mødet fortalte rådgiveren om andre kunders forhold, så min tillid til banken forsvandt. Jeg har også haft møde med Arbejdernes Landsbank. Her vil vi for det beløb vi har over kroner få 0,1% i rente. Gebyrerne vil i Arbejdernes Landsbank være 3283 kroner.

3 Merkur bank har ikke selv deres egen udenlandsafdeling så der bliver samarbejdet med Arbejdernes Landsbank. Merkur gjorde meget ud af at fortælle at det gebyr de to gik direkte til Arbejdernes Landsbank, men sjovt nok er arbejdernes Landsbank 600 kroner billigere. Jeg vil rigtig gerne hvis vi vælger Arbejdernes Landsbank. Besluttet: Det blev besluttet at Anne-Mette går videre med skifte til Arbejdernes Landsbank. (se vedhæftede priser fra Arbejdernes Landsbank). c. Opfølgning på leje af dyner og puder Anne-Mette: Dyner og puder: Berendsen indkøber puder og dyner specielt til os og vi kan så leje det af dem. Dette vil blive alt for dyrt. Jeg har desværre ikke fundet ud af yderligere med sengetøjet da ham jeg havde kontakt med er stoppet. Jeg afventer at der er en anden medarbejder fra afdelingen der ringer tilbage. Lokaleleje: Ålborg og Fyn må se om de ikke kan finde et billigt lokale og Cisv Danmark betaler regningen. Søren: Berendsen Vil gerne levere sengetøj til camps om sommeren, men ikke resten af året. Emilie: Kunne beholde noget sengetøj sidste år, som var udgået. Pernille: Senge fra CISV Danmarks lager i Roskilde bestilles igennem kontoret. Christina: Roskilde vil rydde op i lageret, der bliver ikke smidt noget brugbart ud. Det der er er kastet ind. Ønsker diskussion omkring weekendsengene. Er der nogen der benytter trærammerne? Søren: Ja, Village Nordsjælland skal bruge dem til børneby til sommer. Lagerleje Aalborg/Fyn. Lager vest for Storebælt. Århus har fået eget lager til pr. år. Har Fyn og Aalborg brug for lagerleje. Fyn har fået tilbud på ca Godkendt at Fyn takker ja. Ålborg har lager, ved ikke præcis hvad det koster. Ålborg vender tilbage vedr. dette. Går bort fra ideen med fælleslager. Lokalforeningerne: Nordsjælland, Hareskov-Værløse Amager og Storstrøm har lager på skoler. Roskilde bruger CISV Danmarks lager hos Shurgaard. 3. Nationalt a. Status på Aktiviteter - Vestsjælland, Step Up kører rimeligt godt. Mangler værtsfamilier, brug for køkkenhjælpere, men spørger omkring. - Roskilde, Christina: Afholder IPP på Roskilde Landbrugsskole, YM i Påsken var et dejligt kort, intensivt og overskueligt program. Genererede et overskud på kr. Fik god hjælp fra andre lokalforeninger. - Amager: StepUp til sommer, mangler værtsfamilier, men er begyndt at få respons. Jesper: Pia ændrede taktik fint formuleret sendte mails rundt. - Lilli: Skal afholde Mosaik et par dage til efteråret, har søgt forskellige kontakter. Emilie: Kan man evt. slå sig sammen med andre lokalforeningerne. PK: Kontakt gerne Mosaikudvalget. - Søren: Børneby til sommer. Havde svært ved at rekruttere hjælpere, men arbejder målrette på at få

4 hjælpere, men herudover kører alt på skinner. Haft et rigtig godt møde med Solvangskolen, som er blevet istandsat, med rigtig mange gode ting. Betaler kr. - kun forbrug. Lene: Låner også skolen gratis, bl.a. da skolen har fundet ud af, at der er mindre hærværk, når CISV er der godt argument. - Fyn: skal afholde BB, har godt med hjælpere inkl. køkkenvagter. Kan tilbyde en køkkenvagt eller to. Udfordringer med staben, megen udskiftning, men nu går det godt. Har fundet melodien. Spørgsmål fra Christina: Kan man få refunderet sine transportudgifter for vagter? Vi har sagt nej til dette. For bestyrelsen, ikke for hjælpere, og ellers kan man ikke få transportudgiften refunderet. - Aalborg: Vi skal afholde CFA, alle er helt nye, i alt nye 5 i bestyrelsen. Det er Ikke så mange, men alle øver sig og har mange spørgsmål. CFA er et godt sted at starte. Har fundet skole, der kommer over 100 børn. Linda, RM: Når Aalborg har fundet den skole, man gerne fremover vil være på, vil Linda gerne komme op og informere. Der er mange ting, man skal være opmærksomme på (badeopdeling osv. osv.) PK: Snak med CFA-udvalget. Aalborg: Det er ikke den optimale skole, men den er stor og kan rumme de 100 børn. Det bliver rigtig godt. - Tone: JB afholder sommerfest den 8.6. se på FB, der er grillhygge mv. Roadtrip skal på 3 forskellige camps, Vestsjælland, Århus og Amager. Tivolidag Se efter events i medlemssystemet. Er også i gang med at planlægge NAW. Der er en del at lave over sommeren. Afholder endvidere workshop i oktober. b. NUDD: Kommissorium fra NUDD til kommentering. (beslutning) Alexander Støvelbæk havde fremsendt vedhæftede kommissorium til drøftelse og beslutning Beslutning: HB er positive, men besluttede, at punktet bør drøftes yderligere og besluttes på en udvalgsdag, hvor alle udvalg deltager c. NUDD vil gerne have, at HB diskuterer: Diskussionspunkt 1: Ansvar for rekruttering af trænere Baggrund NUDD oplever tilbagevendende og stigende udfordringer med at rekruttere trænere. Vi har meget begrænset kontakt med deltagergrupperne og derfor ikke overblik over nye relevante træneremner. Indstilling Vi ønsker at ansvaret for trænerrekruttering placeres i de pågældende programudvalg, der er mere bekendte med hvert års deltagergrupper. At finde trænere vil således fungere ligesom når lokaleforeninger finder ledere eller stabe til sommerens programmer. Rekrutteringen kan foregå i samarbejde med NUDD. Efter et programudvalg har udpeget trænere til deres program (senest i september), skal trænerne på træneruddannelsesweekend (UW0) i november måned, som NUDD naturligvis fortsat er ansvarlig for. På den måde sikres trænernes kompetencer. NUDD vil dog gerne diskutere med HB, hvorvidt programudvalgene har bedre forudsætninger for trænerrekrutteringen.

5 Diskussionspunkt 2: Træning af kontaktpersoner Baggrund Som en konsekvens af flytningen af UW1 har kontaktpersoner i lokalforeninger og udvalg har en større rolle at spille i forhold til at hjælpe nye ledere gennem de første par møder med deres delegationer. Dette gælder i særdeleshed de praktiske aspekter, forventningsafstemning og viden om programmets organisering generelt. Styrkelsen af kontaktpersonernes viden og kompetencer inden for deres programmer har været et behov i mange år, som flere kontaktpersoner selv har givet udtryk for. Indstilling For at sikre kontaktpersonens kompetencer i dette henseende, påkræves enhver kontaktperson mindst en gang, i et begrænset omfang, at have deltaget i den årlige teoretiske træning af deres deltagergruppe på UW1. Vi har allerede gjort os indledende overvejelser omkring en reel kontaktpersonstræning og vi vil meget gerne have input fra hele organisationen omkring, hvordan det kan organiseres bedst muligt. Diskussionspunkt 3: Ny dispensationsprocedure Baggrund Der er allerede indført et dispensationssystem, hvor lokalforeninger og udvalg kan dispensere fra kravet om træning, skulle den enkelte frivillige være forhindret i at deltage. Vi oplever dog, at der i organisationen er en generel forvirring omkring dispensationssystemet. Enten bliver dispensationer ikke givet, eller også er de specifikke dispensationsårsager uklare. Det kan være problematisk ift. at sikre, at alle vores frivillige er egnet til at agere som gode repræsentanter for CISV Danmark. Indstilling Dispensation for deltagelse i uddannelsesweekenderne kan kun gives af den afsendende lokalforenings egen Risk Manager. Der skal altid foretages en individuel vurdering af den enkelte dispensationsansøgers egnethed foruden træning i et Risk Management-øjemed. Der kan gives både fuld og delvis dispensation. Gives dispensationen ikke, skal den frivillige modtage erstatningstræning, som det relevante programudvalg er ansvarlig for. Kan erstatningstræningen ikke gennemføres, vurderer den lokale Risk Manager om den pågældende frivillige skal udelukkes for deltagelse i programmet. Den lokale Risk Manager giver dispensation ved at udfylde et elektronisk skema, som kan findes på CISV Danmarks hjemmeside. Punkterne blev drøftet, og haves in mente.

6 d. NUDD: Træning af kontaktpersoner: Beretning fra det Nationale Uddannelsesudvalg i CISV Danmark Marts 2018, v. Formand Alexander Støvelbæk (vedhæftet) Forslag fra NUDD: For at være kontaktperson skal man have deltaget i begrænset omgang i træninger kan dette gøres obligatorisk. Punktet blev drøftet. PK: Foreslå, at der sættes tid af, og kontaktpersonerne opfordres til at komme til Stormøde d. 15/9. Ikke pålægge nogen noget men planlægning lægges ind i stormøde og opfordre alle til at komme. Punktet blev drøftet: Beslutning/konklusion: Vi er nødt til at køre en national ind over. Den lokale RM i samarbejde med RM skal træffe beslutninger. NUDD laver udkast til en ny procedure til fremlæggelse på næste HB-møde i sept. e. Aktivitetsplaner (beslutningspunkt) International Aktivitetsplan: Blev opdateret og de forskellige programmer blev drøftet og fordelt. Se den opdaterede plan på cisv.dk. Der blev placeret en ekstra Step Up i 2013, hvilket betyder at vi får flere invitationer i perioden ift. CISV Internationals initiativ for at få medlemmer til at afholde Flere Børnebyer og Step Ups. Konsekvensen ved aflysning af et program i Global Hosting Plan er, at vi får mindre delegationer tildelt. National Aktivitetsplan: Er opdateret (foreløbig udgave). Se den opdaterede plan på cisv.dk. Tone: Vil gerne opfordre alle unge til at tage med på ÅJBM også selvom der er langt. CISV dækker transportudgifter. f. Status på lokale Risk managers og RTF-træning i Israel (orientering). Indtil videre er 6 lokale Risk Managers tilmeldt RM-træningen i Israel fra hhv: Nordjylland, Roskilde, Hareskov-Værløse og Amager er tilmeldt til træning. Linda vil gerne have navnene på de, der sendes af sted. Certificering gælder i tre år, og en gencertificering gælder i to år. Der finder også andre træninger sted heriblandt YM. Hvert udvalg har budgetteret med et antal RTF-, som de skal i løbet af årets træninger. På RTF-en i Israel vil der også være andre træninger, heriblandt Chapter Development, Essentials of Peace Education, Mosaik, TTT, Børneby og Youth Meeting. Oplysninger om dette kan fås hos Landskasseren. h. GDPR /Persondataforordning status (orientering). Pernille: Charlotte, Linda og Pernille har arbejdet med GDPR, og der blev fredag sendt forslag ud til HB, udvalg mv. Der er lavet ændringer til bl.a. Klubmodul. HB kan godkende det foreløbige udkast men det skal igennem en grundig gennemlæsning.

7 Karen: der kunne laves nogle forretningsgange, der kunne gøre arbejdet meget nemmere for udvalgene. Visse punkter er svære at forstå, og nogle er for vattede. Udkastet blev drøftet og visse steder ændret. GDPR-udkast kan, når det ligger klart, findes på Medlemssystemet. Pernille: Udkastet skal først behandles i DL, før det færdige sendes ud. Der laves en samlet pakke, som sendes til DUFs jurist til gennemgang og godkendelse. Forslag og udformning skal drøftes i HB bl.a. omkring implementeringen i Lokalforeningerne. Der kommer yderligere fra DL vedr. GDPR, og procedurer sendes ud ASAP. Der henvises endvidere til, hvad der er sendt ud fra IO/Anders og videresendt til lokalforeninger d. 12. marts (CISV Data Protection Mini Guide). i. Straffeattester/børneattester (orientering). Børneattester skal indhentes for alle fra 15 år og op, der har med børn at gøre. Opfordring til alle om at checke, om der er indhentet korrekt børneattest. Vedr. Straffeattester skal disse sendes i krypterede mails eller i kuvert i kuvert, da sekretæren ikke står på postkassen med navn. Vi henholder os til Datatilsynets guide om, hvordan man håndterer CPR numre. 4. International Anne var med over Skype, og gennemgik fem fremsendte Motions (se vedhæftet motion 1-5 samt sammendrag fra NAR/ Anne Tetens) (diskussion). 1: Godkendelse af revisor Robson Laidler for CISV International i Enighed i HV om at godkende. 2: Motion om strømlining af aldersgrænser for aldersspecifikke programmer. Der blev ikke opnået enighed i HB om, hvorvidt vi vil stemme for eller imod. Diskussion vedr. modenhed af børnebysdeltagere på 10 ½ år. Diskussion om behov for en dispensationsregel, således at ingen bliver tabt i overgangen mellem det nuværende og et nyt system. Desuden blev det diskuteret, om de nuværende problematikker om alderskalkulering og deltageres modenhed vil vedblive, men blot vil blive rykket rundt på ved et nyt system. 3: Revision af JBs formål. Enighed i HB om at godkende. 4: Enighed i HB om at godkende. 5: Enighed om ikke at stemme for. De fem motions bliver stemt om ved GloCo i august 2018 af den nationale repræsentant. b. Governing Board Hvert år skal der vælges tre medlemmer til Governing Board. I år er der fire kandidater, og vi skal derfor lave en prioriteret liste over, hvem vi føler vil være bedst til at føre CISV International videre. Den nationale repræsentant vil stemme på vegne af CISV Danmark online mellem den 23. Og 29. juli. Nærmere information omkring kandidaterne følger i juni. HB opfordres til at læse godt op på kandidaterne.

8 Vi vil svar fra IO ang. straffen for at aflyse en Step Up, vi har tilføjet til vores hosting plan ifl. Ios initiativ til at tilbyde ekstra invitationer for at afholde en ekstra Step Up eller Børneby hvert tredje år. Straffen er den samme som ved enhver anden lejr, vi vil få færre invitationer efterfølgende. c. Global Conference august 2018 (orientering). 17 tilmeldt, og alle glæder sig. Til HB-mødet til september kan vi forvente, at GloCo-deltagerne vil tage ny viden og inspiration med hjem. 5. Nationalt Indkomne forslag Fra lokalforening Vestsjælland (til debat): Rekruttering af stabe og ledere. (Jeg vil foreslå, at man laver et nyt udvalg på 2-3 personer for rekruttering og fordeling af ledere. De lokalforeninger, som selv har ledere, bruger bare dem, men her kunne man sætte ind på at skaffe ledere, sikre de ikke har nogen bemærkninger mv. Så ikke alle 9 lokalforeninger kæmper hver for sig. De lokalforeninger, som selv har ledere, kunne jo melde navn ind og udvalget kunne tjekke op på dem og måske skal samme lokalforening så have fortrinsret for de samme ledere næste år. Men det vel det udvalg skal definere. Sanne/Vestsjælland. Lene: Rigtig godt forslag men det har været oppe og vende tidligere, og har været forsøgt, men det kom aldrig til at fungere. Karen: Vil gerne hjælpe, vi skal løfte i flok. Tone: Fint at kunne hjælpe, men der skal også tages højde for folks studier, ferier mv. Det skal passe ind i folks kalendere. Anne Marie: Vi må tage folks erfaringer med i overvejelserne. Søren: Man skal være tryg ved de ledere, man har. Lene: Hvem har ansvaret for hvad? Pernille: Måske være bedre til at sende ledere rundt, bedre til fælles koordinering. Christina: Vil anbefale et leder/rekrutterings-udvalg. Karen: Forslag til at få defineret et sådan udvalg. Søren: Prøve at få besat InterChange lederne først. Christina: Roskilde kan stille med én person og konkretisere hvad forslaget går ud på herudover gerne totre personer, som kan arbejde videre. 6. Evt. a. Important: Program Review - Chapter Surveys Reminder om at alle lokalforeninger opfylder de to udsendte surveys som en del af Program Review med deadline 1.juli b. Nyt økonomisystem: Anne-Mette: Jeg har kigget lidt på økonomisystemer da C5 ikke er tilsvarende mere. Jeg har været i Dialog med e- conomic. Har spurgt alle kassererne og har fået tilbagemelding fra Fyn, Århus, Nordsjælland og Vestsjælland. Modtagelsen har været meget forskellig.

9 Forældet økonomisystem. Sendt frem vedr. nyt system E-conomics. Kun én pr. lokaludvalg der får adgang. Der er kun én kode pr. udvalg. Fået tilbagemelding fra 4 blandede følelser kr. pr. år. Anne Mette afventer svar fra de der ikke har svaret. c. Stormøde ønsker: - Udvidet kontaktpersonmøde med fokus på træning af kontaktpersoner. - Workshop om lederrekruttering og stab. - Lene: Kunne mødet holdes et sted, hvor lokalforeningen ikke skal stå for mad osv.? Der er sat penge af i budgettet til bl.a. mad udefra. Pernille: DL ser på det ved næste møde og laver en tidsplan. - Køkkencertifikat. Tone: Hvordan får vi lokket folk i køkkenet? Tone og Sarah har lavet udkast til et køkkencertifikat med Kåring af ugens Køkkenteam. - Emilie gennemgik medlemssystemet fsva. Vagter. TH/

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer.

2. Introduktionsrunde af HB og udvalg samt Daglig Ledelses medlemmer. Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 15. og 16. september 2018 Sted: Østervangsskolen, Astersvej 15, 4000 Roskilde. Lørdag, den 15.september Mødeleder og referent: Pernille Deltagere: Formand Pernille Kok,

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato:

DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: Hovedbestyrelsesmøde Sted: DUFs Lokaler, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dato: 17.11.2018 Mødedeltagere: HB samt inviterede udvalg Mødeleder: Jesper Referat Formalia Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent.

Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent. Søren vælges som dirigent. Referat af ordinær Generalforsamling den 9. marts 2019 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Ca. 20 fremmødte. Valg af dirigent: Konstitueret formand Jesper Lykking foreslår Søren Løland som dirigent.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C.

Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv Odense C. Dagsorden - bestyrelsesmøde d. 13. Maj 2019 Afholdes hos: Emilie, Carlsgade 7, 1tv. 5000 Odense C. Til stede: Rikke, Emilie, Karen, Albert, Caroline, Betina, Helle, Jette, Laura Afbud: Tine, Ida 1. Step

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

HB-møde d. 21. maj 2016 kl

HB-møde d. 21. maj 2016 kl HB-møde d. 21. maj 2016 kl. 10.00-14.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Lili Westermann (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Mia Engel (NJR), Frederikke Blemings (Amager), Lone Bak (Næstformand), Josefine

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder

Referent. Godkendelse af Dagsorden. Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder Referent Godkendelse af Dagsorden Status på camps tilføjes ved nationalt herefter godkendes dagsordenen. Mødeleder Pernille Kok vedtages enstemmigt som mødeleder Introduktionsrunde Hovedbestyrelsen: Anders

Læs mere

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl

Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl Referat af HB-møde d. 19. november 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Formand), Alex

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat fra CISV Danmarks HB-møde

Referat fra CISV Danmarks HB-møde Referat fra CISV Danmarks HB-møde Tid: Søndag, den 10.marts 2019 Sted: Kastrupgårdsskolen, Blåklokkevej 1, 2770 Kastrup. Mødeleder: Jesper Lykking. Formalia Dagsorden - Godkendelse. Dagsordenen blev godkendt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se:

Nyhedsbrev. CISV Nordsjælland. Oktober 2012. Det kan du se: Oktober 2012 CISV Nordsjælland Det kan du se: Info aften Her kan du se datoerne for vores kommende infomøder. Siden Sidst Nyt medlemssystem Vi har fået nyt medlemssystem, og her kan du læse hvad det for

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

HB-møde d. 12. marts 2017 kl

HB-møde d. 12. marts 2017 kl HB-møde d. 12. marts 2017 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Anders Wulff (Landskasserer), Alex Hendriksen

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 7 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 9 7. Akutte

Læs mere

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3

Straffeattester. Børneattester 2 Straffeattester 1. Tavshedserklæringer 3 Attester og tavshedserklæringer I har vi en fælles interesse i, at medlemmer i alle aktive funktioner i foreningen kan deltage trygt og sikkert. Vi overholder i denne henseende dansk lovgivning og CISV

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

HB-møde d. 18. september 2016 kl

HB-møde d. 18. september 2016 kl HB-møde d. 18. september 2016 kl. 10.00-15.00 Tilstede: Hovedbestyrelsen: Birgitte Guldbrandsen (Hareskov-Værløse), Cecilie Rasmussen (NJR), Winnie Ramsing (Amager), Lone Bak (Afgået næstformand), Anders

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 6 3. Status på LF... 6 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

PRECAMP PRAKTISK INFORMATION marts 2017 check in: check out: 13:00

PRECAMP PRAKTISK INFORMATION marts 2017 check in: check out: 13:00 17. marts 19. marts 2017 PRECAMP UDDANELSESWEEKEND Y Kære -deltager Vi glæder os til at se dig på årets. Skal du på Youth Meeting (både med delegation eller uden leder) skal du deltage på. Skal du på Interchange

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra

Læs mere

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja

DL-møde. Tirsdag den 25. oktober kl på kontoret. Tilstede. DL: Anders, Cecilie, Mia, Anne. Kontor: Katja. Referent: Katja DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 2 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium

Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Ordinær generalforsamling i CISV Fyn tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 19 på Sct. Knuds Gymnasium Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3.

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

PRECAMP. Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016

PRECAMP. Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016 PRECAMP Uddannelsesweekend Børneby-Øst 2016 Kære UWBB-Øst-deltager Så nærmer årets UW Børneby-Øst sig med hastige skridt. UW Børneby er en mini-børneby eller en simulation af de første par dage på en camp.

Læs mere

isvuenmark building qlobal friendship fyn

isvuenmark building qlobal friendship fyn isvuenmark building qlobal friendship cisv FYN GENERALFoRsAMLING D. 8. FEBRUAR 2017 DAGsoRDEN L Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne år 3 Bestyrelsen fremlægger

Læs mere

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016

Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 Referat CISV Danmarks Generalforsamling 12. marts 2016 1. Valg af dirigent: Jens Fisker Carlsbæk Valg af referent: Josefine Magnussen 2. Formand aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år. 2015

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16.

Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Dagsorden bestyrelsesmøde d. 16.06.16. Vi mødes hos Finnbjørg kl. 18:00 til fællesspisning inden mødet J 1. Step Up: Status på sted 2. Step up: Status på køkken; kitchen staff, mad, køkkenvejledning 3.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3

FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 FORRETNINGSUDVALGSMØDE I RADIKAL UNGDOM 3 Møde indkaldt af: SE 12. februar 2012 (Pre-møde via skype 7. februar 2012) Deltagere: Skype: Ditte, Mathias, Thea, Christina, Sebastian, Astrid og Søren Møde B

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00

Stormøde, generalforsamling og HB-møder v/bitten Warmdahl (D & B) Generalforsamling 2014 v/bitten Warmdahl (O & D & B) Pause Frokost 30 12:30 13:00 Dagsorden, CISV Danmark HBmøde 24. nov. 2013 Formalia Bilag nr. Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. 5 11:00 11:05

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Digitaliseringsudvalget Fredag den 10.02 2012 kl 11.00 13.00 Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Til stede: Steen B. Andersen, Marc P. Christensen, Lars Bornæs, Claus Vesterager, Michel

Læs mere

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde 3-2015 06. november 2015 Tid: 26. oktober 2015, kl. 18.00-20.30 Sted: JA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Til stede: Knud Rose Pedersen (DH), Arne

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent

REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent REFERAT Lokalt Uddannelsesudvalg Pædagogisk Assistent Mødetidspunkt: Onsdag 7. juni 2017 kl. 09:00-11:00 Mødested: Referent Deltagere: Fraværende: Mødeleder Lerpyttervej 43, 7700 Thisted Bodil Geipel Lauritsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Ref.: Referatet godkendt og brevet til Samordningsudvalget godkendt efter Karen Glieses indlæg.

Ref.: Referatet godkendt og brevet til Samordningsudvalget godkendt efter Karen Glieses indlæg. REFERAT Direkte 48295303 Møde i: Arbejdsgruppen for konsolidering og øvrige tværsektorielle opgaver Dato: 18/12 2013 Kl.: 12-15 Sted: Frederikssund Hospital Mødelokale 2 direktionsgangen Deltagere: Gitte

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Dagsorden RSK møde den april 2017

Dagsorden RSK møde den april 2017 Dagsorden RSK møde den 21-23 april 2017 Indhold 1. Sindsro bøn... 2 2. Præsentationsrunde og afbud... 2 3. Oplæsning af koncepter og visioner for service... 2 4. Oplæsning af BFID og et medlem deler om

Læs mere