Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab."

Transkript

1 Valg af ordstyrer, godkendelse af dagsorden, mv. Med udgangspunkt i vedhæftede bilag, lægges der op til en drøftelse af Fremtidens Stab. Ifm. revisionen af regnskabet for 2011 manglede der regnskaber fra to børnebyer, hvilket DL mener er problematisk (se referat af DL-møde 15/2-2012). DL ønsker derfor at det drøftes på HB hvad der skal til for at dette ikke sker igen. Der var ved årets afslutning en udestående på ca. 4000kr for 2011, det er ca % af vores omsætning, så det er et væsentligt beløb. Der er udsendt flere rykkere. Hvad er løsningen? Gebyr? Betaling før udlevering? Andet? Bruger vi den? Kunne den gøres bedre? Stefan Wachmann vil lægge op til en debat om CISV Danmarks Infofile ift. indhold, struktur, synlighed og brugbarhed. Michael Clausen, der er IT-specialist, og udstationeret som militærnægter hos os, vil fortælle om planen for identificering af behov og krav, valg af den rigtige tekniske løsning samt migrering af eksisterende data ift. implementeringen af et nyt medlems- og økonomisystem.

2 Stefan Wachmann vil komme med et oplæg om dette års tema. Selvevalueringsværktøjet blev præsenteret på stormødet i september 2011, og vi hørte på mødet i november tilbagemeldinger fra de første lokalafdelinger, der havde nået at gøre brug af det. Dette punkt er tænkt som en mulighed for at samle op og snakke om de konsekvenser beslutningerne på den nationale generalforsamling har. Med udgangspunkt i vedhæftede Risk Management Advisory, ønskes en debat om mulige problematikker ift. brug af sociale medier ifm. camps og risk management. Der er blevet efterspurgt et standardbudget for Summercamp, i lighed med det der eksisterer for Børnebyer. Landskasserer Bo Sørensen har lavet et udkast, som findes vedhæftet. JB støtter Anna Forrest og Tess Thurøe, der ønsker at være med til at hoste det Europæiske Junior Branch Møde (EJBM) i påsken I den forbindelse skal det besluttes, om HB støtter afholdelsen af EJBM i 2013, samt om der kan ske en evt. omflytning af YM i påsken 2013 (Amager), da arrangementet tænkes afholdt i samarbejde med Amager lokalforening. Michael Clausen og Susanne Gram-Hanssen kommer ca. 14:00 vedr. punkt 6.

3 Tilstede: Heidi Jensen (Vestsjælland), Zandra Wamberg (Vestsjælland), Natascha Iermiin (Aarhus), Mette Reimer (Aarhus), Alex Henriksen (Aalborg), Winnie Ramsing (Amager), Anna Terranella (Gladsaxe), Mette Liebst (DL), Jesper Lykking (DL), Bitten Warmdahl (H-v), Bettina Bröking (Nordsjælland), Bo Sørensen (DL), Stefan Wachmann (DL), Emilie Hellesøe (DL), Lærke Hetzner (Gladsaxe), Andreas Serup Olsen (Amager) Formalia Jesper Lykking vælges til ordstyrer. Anders Kristiansen vælges til referent. Hvis nogen ønsker at tage ordstyrer-posten ved næste HB-møde, må man gerne prikke Jesper på skulderen. Jesper Lykking informerer om at tidl. formand Susanne Gram-Hanssen kommer kl 14:00 for at fremlægge en bødesag. Dagsordenen blev herefter godkendt. Fremtidens Stab Økonomi: Kan vi betale for faste udgifter som eksempelvis husleje for stabe? Kan vi betale dem løn? At betale enten løn eller faste udgifter kan udløse en glidebane hvornår skal der betales? Hvem skal betales? Hvor meget? Der foreslås at der i konkrete tilfælde kan gives dispensation til at betale et vist beløb til faste udgifter, men at der på sigt skal åbnes mulighed for at enten DDDAF åbner for at stabe kan søge tilskud, eller at CISV DK laver en pulje hvor stabe kan søge om tilskud. Der gives rent undtagelsesvist dispensation til Amager i det konkrete tilfælde, men med betingelse om at der skal findes andre muligheder ift. fremtidige lignende ansøgninger. Derudover undersøger Winnie Ramsing fra Amager om virksomhedspraktik o.l. kan bruges ift. stabe. Finde Stabe:

4 Hvordan gør vi det til højstatus at være stab? Hvem skal finde og evt. sammensætte stabsgrupper? Der foreslås at man dels gør mere ud af at påskønne stabes arbejde gennem diplomer, postkort, middage, mv. Og dels at man gør mere ud af at profilere det at være stab som et stort plus på et CV. Endvidere foreslås det at CISV Danmark evt. kunne hjælpe de der har været stabe i Danmark med at komme ud som internationale stabe eller lign. Ift. hvem der skal finde og sammensætte stabsgrupper kan det være upraktisk at LF står for de, da det kan skabe konkurrence, især når det er lokalforeninger der ligger tæt på hinanden. Desuden kan det være meget ressourcekrævende for en LF at eftersøger og rekruttere stabe. På den anden side er det LF en der står for programmet, og derved på en måde er ansvarlig for staben, hvilket taler for at LF en skal være aktivt involveret i rekruttering og sammensætning af stabsgruppen. Det foreslås at der nedsættes et udvalg nationalt der skal stå for rekruttering og sammensætning af stabe. Her skal der overvejes hvor stort hensyn der skal tages til de der vil lave stabsgrupper baseret på personlige relationer, og hvad og hvor meget vi kan kræve af folk der frivilligt donerer deres tid. Derudover foreslås det at JB involveres aktivt i arbejdet, for at skabe en kultur i JB, hvor det at være stab er noget man stræber efter. HB beslutter at der skal nedsættes en taskforce, der skal arbejde videre med de nævnte spørgsmål og problemer. DL udfærdiger et kommisorie for taskforcen. Det kommenteres at et hovedmål for taskforcen bør være at der skal findes stabe til alle camps i 2013 senest i slutningen af Medlemmer af taskforce: Jesper Lykking, Bo Sørensen, Bitten Warmdahl og Stefan Wachmann. Derudover inviteres Kirsten Bak fra børnebysudvalget til at være med i taskforcen. Der udsendes i updaten en opfordring til at folk skriver til Jesper Lykking med input, feedback og kommentarer.

5 Revision og Regnskab for 2011 Regnskaber for begge børnebyer er nu modtaget af kontoret, men det er problematisk at de kommer så sent. Kontoret sørger fremover for at rykke for dem tidligere, med faste deadlines. Dårlige betalere i CISV-butikken Der besluttes at CISV butikken ikke må udlevere varer til private, før betaling er modtaget. LF er, arrangementer og programmer kan fortsat få udleveret en mængde merchandise, hvor der først afregnes efterfølgende. Det er desuden vigtigt at der er helt styr på kvitteringer, papirer og penge når CISV butikken er ude til arrangementer mv. Butikken skal have en pengekasse på kontoret, hvor kontantbeløbet ikke må overstige et rimeligt beløb, før det skal indsættes i banken. Ingen kredit til privatkunder, kun kontant betaling. Ved skyldnere rykkes der først per mail, så per telefon. Hvis betaling stadig ikke sker, så kontaktes den lokalforening skyldneren er indmeldt i, og dennes formand bedes ringe og rykke. Hvis der herefter stadig ikke er sket betaling, så kan der lægges gebyr på, og i yderste instans sendes til inkasso. DL indkøber aflåst skab. Info-file Stefan Wachmann præsenterede, at info-file er en samling af forretningsgange og informationer om foreningen. Det blev debatteret om strukturen på infofile om det skal være et samlet dokument, mange små, en wiki, eller andet. Der skal tages hensyn til at der både er en print-venlig og en web-venlig version. Der er pt. ikke mange der kender til infofile, så der skal også tænkes over hvordan kendskabet udbredes, og hvordan den gøres brugervenlig.

6 Der skal desuden overvejes grundigt hvilken information der skal være i infofile, og hvem der skal have ejerskab over hvilke dele. Skal udvalg eksempelvis have en sektion i infofile de har ansvar for at holde opdateret med deres kommisorie, arbejdsgange, eller andet? Det blev foreslået at man ifm. stormødet holdt workshops, hvor bl.a. udvalg kunne lave indhold til infofile. I udfærdigelsen af infofile skal der desuden holdes for øje at der er noget der er erfaringsudveksling, og noget der er fakta, og at det kun er fakta der skal i infofile. Det blev besluttet at informationsmedarbejderen får til opgave at kigge på infofile mhp. at komme med et oplæg på HB-mødet i maj, hvor diskussionen så kan fortsættes. Her opfordres HBs medlemmer også til at have læst den nuværende infofile og at have tænkt over ideer til en ny infofile. Ift. indholdet i infofile blev det foreslået at informationsmedarbejder bad region 1 om adgang til deres dropbox, for at få indsigt i deres arbejdsgange, som inspiration. Desuden blev der lagt vægt på at mere udførligt og opdateret årshjul, og evt. en tilføjelse af to årlige udvalgsmøder ved hhv. Generalforsamling og stormøde. 6. Medlemsdatabase Michael Clausen, som er udstationeret som militærnægter hos os, fremlagde en præsentation af de problemer der er ved det nuværende medlemssystem, de fordele og ulemper der er ved et skift, samt en foreløbig tidsplan. HB støttede varmt arbejdet med at finde en bedre løsning ift. medlems- og økonomisystem. Det blev foreslået at man afsatte en ramme på kr til indkøb af nyt medlems- og økonomisystem, det kan ikke vedtages nu, men det tages op på HB-mødet i maj, hvor der også burde foreligge nogle mere præcise tal. HB foreslår at man søger efter et system der har en personlig portal, hvorigennem man kan tilmelde sig arrangementer, men påpeger at dette indtil videre ikke er en absolut nødvendighed. Det vigtigste er at få et system der fungerer. Der lægges dog vægt på at økonomidelen også skal kunne udbydes lokalt til LF. Nationalsekretæren opfordres til at kigge sig omkring i DUF-kredse, og undersøge hvad andre foreninger bruger.

7 Michael efterspørger ønsker og indspark fra alle i CISV, om hvad der skal være i økonomisystem og medlemssystem. Feedback skal helst sendes senest slut marts, hvis det skal med i kravspecifikation. Derudover er man velkommen til at komme forbi og snakke med Michael det er dog en god idé lige at lave en aftale pr. mail først. På HB-mødet d. 13. maj vil Michael have et eller flere tilbud klar til fremlæggelse for HB. Michael lover desuden at stå til rådighed uden betaling til generel support og hjælp med implementering af nyt system. Betalt konsulentbistand skal dog søges gennem leverandør. Susanne Gram-Hanssen præsenterer en bødesag for HB som indskudt meddelelsespunkt Susanne Gram-Hanssen informerede om, at de til Frederiksberg Børnebyen havde M. til køkkenleder. M. havde søgt opholdstilladelse bl.a. for at kunne udføre frivilligt arbejde hos os. En meget langsommelig behandlingstid hos udlændingemyndighederne gjorde at vi ved børnebyens start fortsat ikke havde fået svar på ansøgningen, men besluttede at bruge M. alligevel. I slutningen af 2011 kontaktede Udlændingemyndighederne Susanne med spørgsmål om CISV var humanitært arbejde, og om køkkenarbejde kunne være frivilligt. CISV har nu fået en bøde, fordi udlændingemyndighederne har besluttet at CISV ikke laver frivilligt humanitært arbejde, og at køkkenarbejde ikke kan være frivilligt. Derfor har vi fået 2000kr i bøde. Susanne foreslår at vi i CISV bare betaler bøden, da andet vil være for dyrt. Men at vi beder DUF om at tage sagen, og forsøge at ændre lovgivning, da den klart ikke fungerer. De 2000kr betales og sættes på regnskabet for børnebyen. 7. Sustainable Development Stefan Wachmann præsenterer Sustainable Development som det internationale tema for 2012, og forklarer at det vil betyde at alle camps og aktiviteter bør/skal bære mere præg af dette tema.

8 Man kan læse mere om hvad der på internationalt plan er af tanker om det på flg. link: Der er ved at blive udfærdiget en skabelon for en workshopweekend, Stefan sender det videre via updaten når den er færdig. Der er desuden en facebook-gruppe man kan tilmelde sig: Stop talking, start walking Status på selvevaluering v/ Mette Flere lokalforeninger fortæller kort om hvordan det går med deres arbejde. Mette Liebst lægger vægt på at det er godt at lokalforeningerne kan bruge det som en måde at få blik for deres prioritering af opgaver, og den retning de arbejder i på. Det giver en mulighed for at holde fokus på at der bliver trukket fælles i samme retning. 9. Opfølgning på GF Der skal nedsættes en vedtægtsforberedende arbejdsgruppe og indkaldes til ekstraordinær GF. Kontoret forbereder materialer, så frivillige kan komme tirsdag d. 13/3 for at hjælpe med at pakke breve. Kontoret står her for noget aftensmad. Den ekstraordinære generalforsamling fastsættes til 3. april 2012 kl 19:00 på kontoret i Bornholmsgade. Den vedtægtsforberedende arbejdsgruppe nedsættes og kommer til at bestå af Jesper Lykking, Anders Kristiansen, Emilie Hellesøe, Zandra Wamberg, Bo Sørensen, Bitten Warmdahl, og enten Mette Liebst eller Simon Ellehammer. Arbejdsgruppen opfordres til at bruge HB aktivt som referencegruppe.

9 10. RM - Sociale Medier Den udbredte brug af sociale medier kan give visse problemer på vores camps, og derfor er der enighed om at lave en fælles standard for danske camps omkring brug af sociale medier/netværk på vores camps. På baggrund af HBs diskussion laver Winnie Ramsing og Anders Kristiansen et oplæg om det til HBs maj-møde. 11. Standardbudget for Summercamp Bo Sørensen har på basis af standardbudget for børneby lavet Summer Camp standardbudget. HB bemærker at det problematiske er at SumC-deltagere spiser mere end BBdeltagere. De 85 kr pr. deltager pr. døgn er ikke nok for Summer Camp, men kan måske stadig godt gå for UW'er og BB. Dog har flere haft problemer med at få økonomien til at hænge sammen for alle programmerne, da madpriser mv. er steget. Det er især et problem på de større arrangementer (Børneby og Summercamp), hvor pengene skal dække andre ting end bare maden. HB pålægger Bo Sørensen som Landskasserer at regne på hvad der sker ved at hæve fra 85 kr til 100 kr pr. deltager pr. døgn i tilskud. Det slås fast at Skole under kategori 1 i standardbudgetterne, også kan dække rengøringsudgifter, køb/leje af køkkenredskaber, sengetøj, o.l. hvis skolens leje ikke koster det maksimale tilskud. 12. EJBM NJR stiller på vegne af Anna Forrest og Tess Thurøe et forslag om at holde EJBM i DK i 2013 på Amager. Vi skal bare sætte rammerne (de praktiske). Amager vil gerne tage det, men har et YM de gerne vil af med. Bettina Bröking bemærker at YM for de ældre grupper er ret nemt, da de kan tage en del af de praktiske opgaver selv. LF spørger derhjemme - YM kan evt. aflyses, da vi ikke har bundet os til at tage det.

10 HB støtter forslaget om at foreslå på EJBM 2012 at DK vil tage EJBM Der foreslås en deltagerpris på 100 euro. 14. Evt. Ifm. aftalen med Unitas Rejser er der en række tvivlsspørgsmål. Disse blev kort diskuteret af HB, og det blev aftalt at de skal afklares mellem landskasserer, kontor og børnebysudvalget. Informationsmedarbejderen vil blive bedt om at lave en FAQ baseret på de spørgsmål og svar der kommer frem. Organizational Review Bluesparks konsulenterne har analyseret alt det feedback de har fået fra LF, NA, udvalg, osv. På basis af det har de præsenteret en række tiltag der kan strukturere vores organisation bedre - det er lavet ud fra clean sheet, uden hensyn til hvordan vi før har fungeret, og med inspiration fra andre organisationer. Informationsmedarbejder har oversat og skrevet en del om det og lagt på hjemmesiden, så LF og udvalg kan se hvad det betyder for dem. Mette Liebst skal april til european trustee gathering, hvor det er blandt de ting der skal debatteres. Hun vil derfor sætte stor pris på at få feedback på analysen fra LF og udvalg et par dage før d. 13. Organisational Review skal på som punkt på maj-mødet. Stormøde Der er stormøde d. 15. september, og der er brug for at få nedsat en taskforce der står for det. Jesper Lykking forsøger at få samlet en, og skriver et indlæg til updaten med en opfordring om at komme med i taskforcen. Der mangler en LF til at stå for det praktiske. HB bemærker at der måske burde være et mere fast udvalg der står for det, så det ikke er en ny taskforce hvert år, der på en måde starter fra bunden hver gang.

11 Stormødet sættes på som punkt på HB-mødet i maj. Fremover skal der sættes tidsangivelser på punkterne til HB-møderne, så det er nemmere at bedømme hvor meget der kan nås, og hvordan tiden bedst bruges.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - HB og GF... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast.... 2 - Opdatering fra bogholder... 2 - Regnskabs- og budgetopfølgning...

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 12. maj 2012 Tid: 11.00-17.00: HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Mi n Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 3 11:00 11:03 dagsorden.

Læs mere

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv.

Dagsorden. CISV Denmark Tlf: +[45] 33122478 Bornholmsgade 1, kld. Tlf: +[45] 40558273 1266 København K E-mail: office@dk.cisv.org www.cisv. Dagsorden Dagsorden... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Status, input og opdatering af årshjul....2 - Bogholderstillingen orientering (Jesper og Anders)... 2 - Kontoret indretning med ny ansat (Nanna)...

Læs mere

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem

Tid: 10:00-16:00 HB møde. fee-udligningssystem Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 16. september 2012 Tid: 10:00-16:00 HB møde Sted: Roskilde Min Start Stop Formalia Kontor/Nationalt Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Evaluering af Raptim-billetter

Læs mere

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014

17. marts 2014. DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014 DL-møde 17.03 2014... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7.

Læs mere

1. Status, input og opdatering af årshjul

1. Status, input og opdatering af årshjul Indholdsfortegnelse 1. Status, input og opdatering af årshjul... 2 - Procedure for valg af udvalgsformænd... 2 - HB møde indhold til infofilen... 2 2. Status på økonomi. Budget, anvendt budget, forecast....

Læs mere

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.

Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 15. marts 2015 kl. 09.00-16.00 Kastrupgårdskolen, Blåklokkevej 1, Kastrup Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 60 9.00 10.00 Formalia B:

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

28. maj DL-møde

28. maj DL-møde DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte problemer og andre

Læs mere

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3

DL møde 28/1 2014. 30. januar 2014. 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 DL møde 28/1 2014 1. Bordet rundt og status på aktiviteter 3 2. Status på økonomi 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte 3 4. Optimering af opgaver 3 5. Status på LF 3 6. Nyheder til hjemmesiden og

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 3 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks HB møde 25. november 2012 Tid: 11:00-17:00 HB møde Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Formalia 1. Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden. Aktivitetsplaner

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede

Mandag d. 29. oktober kl. 18.00. Tilstede DL-møde 29.10 2013 DL-møde 29.10 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte... 4 4. Optimering af opgaver... 5 5. Status

Læs mere

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking

DL: Mette Liebst-Olsen, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Nanna Beiter, Jesper Lykking DL-møde 23.09 2013 DL-møde 23.09 2013... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 3 4. Status på LF... 4 6. Status, input og

Læs mere

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf.

Den nye kasserer og den nye sekretær blev til start budt velkommen, og der blev forventningsafstemt. CISV Danmark Tlf. Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 Ekstraordinær GF... 3 Sidste HB-møde... 3 Næste HB-møde... 4 ILTS... 4 2. Status på økonomi... 4 Budget, regnskab og IT... 4 Tidsplan:... 4 Kommentarer...

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum.

Referat for HB møde, CISV Danmark. Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Referat for HB møde, CISV Danmark Tid: 9. marts 2013 9:00-15:00 Sted: Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Fa- rum. Formalia: Dirigent: Natascha Lermiin 0. Dagsorden godkendes med følgende input: a.

Læs mere

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og

Økonomi Orientering om helårs Max Levig forsikring 5 10:30 10:35 Nyt dokument om budget- og Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. marts 2013 10:00-16:00 Sted: Kastrupgårdskolen Min Start Stop Formalia Valg af Dirigent, godkendelse af 5 10:00 10:05 dagsorden. Præsentationsrunde 10 10:05

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 28.09.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Forberedelse Seneste DL referat samt vedhæftede bilag Mødedeltagere Daglig Ledelse Anne med via Skype Områder 1. Evaluering

Læs mere

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden

dagsorden B: Godkendelse af HB Forretningsorden Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Morgenmad Formalia del 1 Tid: 22. november 2014 kl. 09.00-16.00 DUF Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Fra kl. 9 er det muligt at komme og få morgenmad inden mødet formelle

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk

Konstituering af næstformand og kasserer v. Karin. RM: Kandidat: Linda Holmberg. NUDD: Kandidat: Alexander Støvelbæk Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Formalia Tid: 20. september 2014 09:00-15:00 Sted: Skanderborg Realskole Adgelgade 129 8660 Skanderborg Bemærk: Konstituering af næstformand og kasserer samt valg af

Læs mere

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00.

Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Dagsorden for HB møde, CISV Danmark Bilag Tid: 12. maj 2013 11:00-16:00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 16:00-17:00. Min Start Stop Formalia Valg af

Læs mere

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise

Lokalforeninger O: Status på stabe og aktiviteter 15 10.40 10.55 Kommunikation O: Merchandise Dagsorden for s HB møde Tid: 13. marts kl 9.30-14.30 Sted: Min Start Stop Morgenmad Morgenmad er ikke obligatorisk 30 9.30 10.00 Formalia del 1 B: Valg af mødeleder 5 10.00 10.05 Nationalt Navnerunde og

Læs mere

Daglig Ledelsesmøde, Referat

Daglig Ledelsesmøde, Referat Daglig Ledelsesmøde, Referat CISV Danmark 31.08.2017 kl. 18. 21.00 Sted CISV kontoret Mødedeltagere Daglig Ledelse:, Jesper, Anders, Cecilie, Tone. CISV Danmarks ansatte:, Tina (ref.) Områder 1. Status

Læs mere

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00.

CISV Denmark Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Bemærk: Ekstraordinær Generalforsamling 15:00-16:00. Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 10. maj 2014 09:00-15:00 Formalia Økonomi Kommunikation Valg af Dirigent, godkendelse af dagsorden O: Status på Økonomi v. Claus O: Årsskrift v. Karin D&B: Hjemmesiden

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter.

DL: Jesper Lykking, Claus Warmdahl, Natascha Wermuth Iermiin, Emilie Hellesøe, Mette Liebst-Olsen, Nanna Beiter. DL-møde 26.08 2013 DL-møde 26.08 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul....3 2. Status på økonomi... 5 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 6 4. Status på LF... 6 6. Bordet rundt og

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30

Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Dagsorden for CISV Danmarks HB møde Tid: 9. maj 2015 kl. 09.00-15.00 Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Min Start Stop Morgenmad Valgfri morgenmad inden mødets start 30 9.00 9.30 Formalia del 1 Nationalt

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7

DL-møde 22.05 2013... 1. 1. Status, input og opdatering af årshjul... 3. 2. Status på økonomi... 6. Bank... 7 DL-møde 22.05 2013 DL-møde 22.05 2013... 1 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 3 2. Status på økonomi... 6 Bank... 7 3. Medlemsdatabase status, nye, udmeldte.... 7 4. Status på LF... 7 6. Bordet

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 16. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde!

Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! Det skal du vide fra sidste Daglig Ledelsesmøde! 29-05-2017 Hvem deltog? Fra Daglig Ledelse: Pernille Kok, Tone Stauning, Cecilie Rasmussen, Anders Kristiansen, Jesper Lykking, Anne Tetens Fra kontoret:

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat af HB-møde, lørdag den

Referat af HB-møde, lørdag den Referat af HB-møde, lørdag den 16.09.2017. Tilstede: Pernille Kok, formand Jesper Lykking, næstformand Anders Wulff Kristiansen, landskasserer Cecilie Rasmussen, national junior repræsentant Alex Hendriksen,

Læs mere

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger.

Med denne vedtægtsændring ændrer vi foreningens navn, så foreningens navn stemmer overens med det navn vi til dagligt bruger. Forslag til vedtægtsændringer Ekstraordinær generalforsamling maj 2013 Tilstedeværende - 14 stemmeberettigede: Pia Lykking (Amager), Christian Lykking (Amager), Rasmus Johansen (Amager), Alex Hendriksen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1.

1. Formål. 2. Udvalgets opbygning. 3. Arbejds- og ansvarsomåder. 1. Nationale Juniorrepræsentanter. 2. Junior Branch Teamet. 1. 1. Formål 1.1 At motivere og vedligeholde Junior Branch (JB), for 11-25 årige CISV medlemmer i Danmark, i henhold til O-15. 1.2 At repræsentere JB Danmarks medlemmer (alle medlemmer mellem 11-25 år) nationalt

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af HB-møde den

Referat af HB-møde den Referat af HB-møde den 10.03.18. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. Introduktionsrunde Nordjylland: Alex Hendriksen. Aarhus: pr. 1.9. CISV Midtjylland: Liv Pedersen (formand) og Viktoria Torup

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 5 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 6 5. Status på udvalgsarbejde... 7 6. Nyt fra international... 7 7. Akutte

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart.

Tina er ved at være godt inde i rollen som nationalsekretær, og vi regner med at Update kommer ud igen hver 14. dag snart. Hovedbestyrelsesmøde Sted: Østerhøjskolen Klakkebjerg 4, 2750 Ballerup /lærerværelset Dato: 18.11.2017 Mødestart: 10.30, let brunch fra kl. 10.00 Forberedelse: Seneste HB referat samt vedhæftede bilag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 20. Januar 2015 kl. 18.30 Fremmødt: Bo, Kahtrine, Steffen, Nadia, Thorup, Kåre, Parbæk Afbud: Holland, Baagøe Formalia Ordstyrer: Steffen Referent: Kåre 1. Opgavelisten Parbæk

Læs mere

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede

Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling Lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:30 Rønnede Kro, Vordingborgvej 530, 4683 Rønnede Referat Formand for Dansk Tækkemandslaug Henrik Henriksen bød velkommen til generalforsamlingen

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø

Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø Dagsorden for CISV Danmarks Ordinære Nationale Generalforsamling 10. marts 2012 Tid: 14.00-19.00 Sted: DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø a. Valg af dirigent b. Hovedbestyrelsen aflægger beretning om

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d

Online bestyrelsesmøde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d Hvor: Referent: FORMALIA: Ordstyrer: Tilde Deltagere: Julie, Theis,,, Nynne, Sabina, Sofus og Tilde. Ikke tilstede: Ingen fraværende 1): Godkendelse af dagsorden: Godkendt Tidsperspektiv for mødet: 2 timer

Læs mere

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem

Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Arbejdsopgaver i relation til det nye medlemssystem Medlemshåndtering Lokalforeninger Udvalg Sekretæren Bogholder Medlemmer ne Systemansvarlig Indmeldelse Bistår med svar på spørgsmål/henvendels er Kontrol

Læs mere

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009

Landsforeningen CISV Danmark. Årsrapport for 2009 Landsforeningen CISV Danmark Årsrapport for 2009 1 Indholdsfortegnelse Oplysninger om foreningen side 3 Årsberetning side 4 Ledelsespåtegning side 5 Revisionspåtegning side 6 Anvendt regnskabspraksis side

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september!

INFO-PACK. Kære deltager. Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! INFO-PACK Kære deltager Tak for din tilmelding til CISV Danmarks stormøde lørdag d. 15. september! I denne info-pack kan du finde en masse praktiske oplysninger om stormødet og middag bagefter. Du kan

Læs mere

GODE RÅD TIL MØDELEDER

GODE RÅD TIL MØDELEDER GODE RÅD TIL MØDELEDER Dette dokument er beregnet til dig som mødeleder. Dokumentet giver dig alle de nødvendige oplysninger og gode råd, så du bedst muligt kan forberede og afholde mødet. Det forventes

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard.

Rådet var således beslutningsdygtigt. Workshoppen blev faciliteret af konsulent Bjørn Nygaard. 15-01-2009, Workshop Opsamling på workshop. Integrationsrådets organisering 2009. Indledning Integrationsrådet afholdt ekstraordinær workshop torsdag d. 15. januar 2009, for at tage stilling til rådets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Sted: KFUM soldaterhjem Treldevej 99 7000 Fredericia Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 26. august 2013 Deltagere: Vangsgaard Ingeborg Vind Nielsen Svend-Erik Mosegaard Hansen Kristen Foged Mads Nielsen

Læs mere

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014 DATO KONTAKTPERSON MAIL 28-11-2014 Rasmus Fuglsang Jensen rfj@vd.dk REFERAT EMNE Koordineringsgruppemøde TIDSPUNKT 28. november 2014 STED DELTAGERE Videomøde: Femern A/S, København / Vejdirektoratet, Skanderborg

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere