Ordinær generalforsamling Dansk ICYE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling Dansk ICYE"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling Dansk ICYE 21. april 2018 kl 11 Klosterport 4x, 3. sal, 8000 Aarhus C Dirigent: Christian Egge Olsen Referent: Linda Rodkjer Stemmetællere: Kathrine Clausen og Carina Rechnagel Velkomst og præsentation Velkomst ved formand Simon Raaby Holmgaard Poulsen. Christian Egge Olsen bliver foreslået som dagens dirigent og herefter valgt til dirigent uden indsigelser. Ordet bliver givet til Christian Egge, der præsenterer dagsordenen. Linda Rodkjer bliver foreslået som dagens referent og herefter valgt til referent uden indsigelser. Kathrine Clausen og Carina Rechnagel melder sig som stemmetællere. Ingen indsigelser. Forretningsorden gennemgås for forsamlingen af Christian Egge. Formandens beretning Simon Poulsen får ordet og beder først forsamlingen introducere sig selv. Formandens beretning bliver fremlagt for forsamlingen. Jeg ved en lærkerede synges af forsamlingen uden teksten uddelt for at understege en pointe om, at vi sammen kan hjælpe hinanden. Kassererens beretning Generalsekretær Uffe Engsig får ordet og fremlægger kasserens beretning på vegne af Ditte Barnhøj Pedersen, der ikke er til stede. Forespørgsel fra Johanne Berg: Vil gerne høre resultaterne fra infomøderne hvorvidt folk melder sig ind/skriver ansøgninger efter, at de har været til et informationsmøde. Sekretariatet er positivt indstillet overfor forespørgeselen. Rollebeskrivelser for bestyrelsen Simon Poulsen får ordet og præsenterer inddelingen af ansvarsområder for den kommende bestyrelse, som er at finde i materialet til generalforsamlingen. Præsentation af kandidater til bestyrelsen Formandsposten: Simon Raaby Holmgaard Poulsen Dette vil blive Simons sidste periode og han ønsker at overlevere det ordenligt til den næste, samt følge 2020-planen til dørs. Simon meddeler, at han muligvis få job i DUF snart, da han har søgt et barselsvikariat. Næstformandsposten: Rasmus Schaal Linneberg

2 Rasmus ønsker mere ansvar og vil gerne tættere på formandsposten. Menigt medlem: Vivi Larsen Træder af som næsteforkvinde, da hun ikke længere går efter posten som forkvinde. Dette bliver ligeledes Vivis sidste år som medlem af bestyrelsen, men ønsker at lave en ordentlig overlevering og færdiggøre eksisterende projekter. Menigt medlem: Tine Mosegaard Jensen Tine bliver ny i hovedbestyrelsen. Hun har prøvet mange forskellige roller i ICYE og vil gerne have nye udfordringer og mere ansvar. Menigt medlem: Mie Doh Zirblad Andresen Mie bliver ny i hovedbestyrelsen. Mie har forberedt en tale til at supplere hendes motiverede opstilling i materialet til generalforsamlingen. Mie nævner, at hun har været praktikant på kontoret, hvilket har givet bedre kendskab til det organisatoriske arbejde. Mie roser den nuværende bestyrelse og vil gerne være en del af dét samt bidrage med nye tiltag. Kasserer Ditte Pedersen er ikke på valg til generalforsamlingen i år og fortsætter dermed i bestyrelsen det næste år. Præsentation af årsregnskab 2017 og budget 2018 Da vi er foran programmet, bliver der rykket lidt om i dagsordenen og budgettet bliver nu fremlagt før frokostpausen. Uffe Engsig får ordet og gennemgår økonomien. Han fremhæver udvalgte områder af regnskabet. ICYE-programmet: budgettet inkluderer både forventning og reelle aftaler, der allerede er i stand. Overskuddet på ICYE-programmet er væsentligt mindre en forventet. STePs-programmet: lavere overskud end forventet. EVS-programmet: Overskuddet fra Modtage EVS har haft stor indflydelse på den generelle økonomi. Vi har mange flere EVS-projekter i Danmark end tidligere. Ansøgergebyr: Stort fald i antallet af nye ansøgere fra 2016 til Det skal vi arbejde på at vende. DUF-tilskud: Det er ikke umuligt at nå det næste tilskudstrin fra DUF af medlemmer under 30 år, men der er stadig lidt vej igen. Der er budgetteret med et underskud i år. Budgetteret overskud næste år. Dette er bl.a. pga. ekstra lønudgifter i forbindelse med udskiftningen af EVS-sende-koordinator og oprettelsen af en PR og Kommunikations-rolle.

3 Frederik Greve får ordet: Stiller spørgsmål til om det fremtidige budget er realistisk på PR-udgifter, samt til STePs og ICYE. Uffe Engsig svarer. Vi håber, at vi rammer plet med budgettet, men gør det nok ikke på alle områder. Simon Poulsen svarer. Bestyrelsens mål er at øge vores sende-tal. Christian Egge får ordet. Stiller spørgsmål til Ad-Words. Uffe Engsig svarer. Vi er godkendt af Google til at være non-for-profit og har derfor færre udgifter til Ad- Words. Freja Boe Møller får ordet. Når lokalforeningerne deltager på info arrangementer på gymnasier, gælder det som et LF-arrangement? Uffe Engsig svarer: Det kan det gøre alt efter format. Der skal være invitation alle medlemmer skal have mulighed for at deltage enten i selve arrangementet, eller deltage i planlægningen af arrangementet. Invitationen skal være via det er ikke nok at oprettet en Facebookbegivenhed. Johanne Berg får ordet. Stiller spørgsmål til en tidligere kommentar fra Simon om at tracke PR. Simon Poulsen forklarer, at han ikke mente, at man ikke kunne se statistik på PR via sociale medier, men at det på nuværende tidspunkt var svært at se virkningen på budgettet. Frederik Greve får ordet. Stiller spørgsmål til ansøgergebyr. Hvor mange af dem der ansøger, sender vi faktisk? Uffe Engsig svarer. Ikke alle der søger ender med at tage af sted. Nogle falder fra. Dette er bl.a. EVS ere, der ikke bliver udvalgt og derved ikke kommer afsted. Christian Egge stiller spørgsmål til Facebook-annoncering. Simon Poulsen svarer, at vi er kommet til en erkendelse af, at vi nok ikke når vores målgruppe via Facebook. Personlig kontakt er at foretrække. Uffe Engsig svarer. Vi har kørt annoncering på kvotalande, der var skræddersyet til alle, der liker Dansk ICYE og deres venner. Vi søger ikke bredt til alle i landet uden specifikation. Facebookannoncering bruges også til værtsfamilie-søgning. Her bliver opslagene delt på på grupper og lokalgrupper dette virker på Uffes aldersgruppe, der også er målgruppen for disse opslag. Uffe Engsig tager ordet igen og pointerer, at ICYE-programmet går op og ned. Frederik Greve tager ordet. Roser for opstillingen af budgettet i år; det er mere gennemskueligt. Frokostpause Præsentation af årsregnskab 2017 og budget fortsat Uffe Engsig gennemgår budget for Der bliver rettet fokus på note til budget 2018 i materialet til generalforsamlingen. Der er budgetteret med et overskud for 2018.

4 Vivi Larsen får ordet. Stiller spørgsmål til stigning i pensionssats. Uffe Engsig svarer. Timejustering og ansættelse af Linda giver stigning i lønudgifter og pension. Budgettet for 2018 skal godkendes af forsamlingen. 26 stemmeberettiget til stede. Budget er enstemmigt vedtaget. Afgående og nye koordinatorer, formænd og forkvinder i Dansk ICYE Lokalforeningerne bliver bedt om at introducere sig selv, for at give et overblik over lokalforeningerne, da de alle har haft generalforsamlinger i De nye bestyrelser for de 6 lokalforeninger Nordjylland, Sjælland, Fyn, Midtjylland, Sydjylland og Hovedstaden blev præsenteret. Fastsættelse af kontingent Forslag om, at kontingent på 75 kr. fastholdes. Enstemmigt vedtaget 75 kr. i kontingent. Forslag til vedtægtsændringer Forslag fremstillet af bestyrelsen. Ændret sprogbrug i vedtægterne. Vivi Larsen præsenterer forslaget. Spørgsmål fra Freja Boe Møller, om det også er gældende i lokalforeningerne. Simon Poulsen svarer, at det kun er gældende hovedbestyrelsen. Frederik Greve modargumenterer. Frederik mener ikke, at sprogbruget bør ændres. Der er plads til kvinder i ordet formand. Vivi Larsen svarer. Formand kan fjerne kønsidentitet, hvorimod Forperson viser et spektrum af kønsidentiteter. At støtte ændre ændring støtter udviklingen i samfundet. Den historiske baggrund for ordet er kun en betegnelse for mænd. Rasmus Schall Linneberg svarer. Vi har vænnet os til, at formand også kan være kvinder, men der er en udvikling og det må gerne ses i vores vedtægter. Mie Doh Zirblad Andresen svarer. Man undervurderer sproget, hvis ikke man diskuterer dette emne, og hvilken betydning sprog har. Magnus Schou-Jørgensen svarer. Der er mange kvinder i organisationen, men dette er bare navnet på en position. Simon Poulsen. Dette er en personlig vurdering. Kønsdebatten er stor i dag og det er nemt at sige, at det ikke er et problem, som hvid heteroseksuel mand. Vi lever ikke i det. Vi viser, at vi er en organisationen, der tør rumme det.

5 Freja Boe Møller. Det er individuelt, hvad man vil kalde sig. Jeg kalder mig formand, da der er et fokus på mit køn, når jeg siger forkvinde. Johanne Berg. Får ondt i maven over forkvinde, da der er fokus på kønnet. Formand er et neutralt ord nu. Frederik Greve. Vi gør det til et problem, der ikke er der. Gør det individuelt, lad folk bestemme selv. Forperson gør intet godt for nogen. Vivi Larsen. Man kan ikke sige, at det ikke gør noget godt. Der er ikke et problem i at foreslå dette. Vil vi gerne være en inkluderende organisation, skal det også være på det skriftlige. Hvem skal der være plads til i vores ordbrug? Hvordan kan vi have det mest inkluderende sprogbrug? Der er også mennesker i vores samfund, som hverken kalder sig mænd eller kvinder. Frederik Greve. Opklarende spørgsmål. Skal Simon fremover præsentere sig selv som forperson på eks. gymnasier? Uffe Engsig. Forhold jer til vedtægterne. Hvad I gør ude på gymnasierne er noget andet. Simon Poulsen begærer skriftlig afstemning. Christian Egge tager ordet. Husk, at det kun er den skriftlige ordlyd der er gældende her. Man må selv om, hvad man kalder sig selv i tale. Der skal være 14 stemmer for for at vedtagsændringen er gældende. 26 stemmer i alt For: 16 Imod: 10 Vedtægtsændringen er vedtaget. Præsentation af resolutionsforslag 1 Mere viden om PR og grafisk design Freja Boe Møller præsenterer. Rasmus Schaal Linneberg kommenterer: der er mulighed for at lokalforeningen selv kan søge midler udefra. Simon Poulsen kommenterer: sekretariatet har også fokus på nødvendigheden af dette. 2 Læringsprincipper Simon Poulsen præsenterer. Vivi Larsen supplerer: God mulighed for, at udefrakommende facilitatorer ved, hvordan vi gør i Dansk ICYE. 3 Værdierne ind i lejrene Simon Poulsen præsenterer.

6 Kristoffer Jansen kommenterer. Hænger godt sammen med 4. punkt i strategien 4 Interkulturel læring Simon Poulsen præsenterer. Vivi Larsen supplerer: Hjælper med at forstå hvem vi selv er. Her kan vi skille os ud fra de andre aktører på markedet. Frederik Greve kommenterer: Det er godt at være stærk på intern kerneprofil. 5 Struktur Johanne Berg præsenterer. Carina Rechnagel supplerer. Rasmus Schaal Linneberg: Jeg støtter op om forslaget. Det kan til tider være svært at gennemskue organisationen. Simon Poulsen: Rollerne for kontoret er allerede på hjemmesiden. Det er genialt at lave noget tilsvarende for den nye bestyrelse. Sig til os, hvis der er noget I mangler eller ikke kan finde. Uffe Engsig. Skriv endelig, hvis der er noget I vil have i værktøjskassen. Ellers kan Workplace bruges internt. Introkurset på kursusweekend giver overblik over organisationen, måske vi kunne lave et lignende kursus for gamle medlemmer. Kathrine Clausen. En kort og præcis beskrivelse mangler måske for udvalg. Det er der for kontor og bestyrelse. Carina Rechnagel: Man får modellen over organisationen, men ikke billeder af menneskerne. Kristoffer Jansen: I den nye håndbog er det beskrevet. Rasmus Schaal Linneberg: Vi bør nok spørge os selv, om håndbøgerne er gode nok. Der kunne bruges en kortere, klarere beskrivelse af roller. Simon Poulsen: Generelt god resolution. Synlighed er fornuftigt. Hvordan kan vi gøre andre nøglepersoner synlige? Måske kan der laves et tydeligere diagram. Emma Skovgaard: Det er svært som ny, hvis ikke man ved hvad folk hedder, at finde dem på Workplace. 6 Kommunikation Johanne Berg præsenterer. Emma Skovgaard supplerer. Frederik Greve: Bakker Johanne op. Det er en bestyrelse med stort fokus på strategi. Der kan være langt fra strategi til handling. Det lokale er drevet af den lokale kontakt og ikke nødvendigvis en større strategi. Uffe Engsig: Der er sket meget i lokalforeningerne og det er super godt. Der er altid noget, man ikke når også i hovedbestyrelsen. Vi skal holde fast i dét vi gør sammen. Vi skal huske at spørge hinanden. Lokalforeninger er selvstændige organisationer. Vi kan ikke diktere, at lokalforeningerne SKAL gøre noget vi håber, at I griber det vi sender og løser det lokalt. Derfor kan det være uldent det der kommer fra sekretariatet eller hovedbestyrelsen. Det er et samarbejde. Carina Rechnagel: Der er i resolutionen et ønske om et tættere samarbejde. Vi ønsker redskaber. Simon Poulsen: Det undrer mig, at i denne resolution står der: Practice what you preach? Der har været rigtig mange positive initiativer i årets løb. Ønsker man en service-bestyrelse eller en visionær bestyrelse? Selvfølgelig handler det om kommunikation måske har overblikket kun været hos bestyrelsen over hvor langt organisationen er kommet? Rasmus Schaal Linneberg: Lokalforeningerne udfører det primære arbejde i strategien. I bærer et læs, som I måske ikke ved hvor bærer hen. Arbejdsmængden er også blevet hævet.

7 Vivi Larsen: Der har før været et ønske om en retning for organisationen. Den er nu blevet lagt. Man kan føle at strategien er et ansvar, der bliver lagt over en. Der har været fokus på hvor meget vores lokalforeninger kan bære. Det er vigtigt, at vi stræber efter noget og får feedback derefter. Det er en proces. Det er et resultat af, at der er mere ansvar ved lokalforeningerne. Vi skal se på hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden. Johanne Berg: Vi taler ikke strategien ned. Vi skal gøre det i fællesskab for at nå målet. Vi føler nogle gange, at vi står lidt i hver vores landsdel. Vi har fået rigtig meget hjælp i år, men vi ønsker mere kommunikation og et tættere samarbejde fremadrettet. Der bliver snakket udvikling, men vi føler måske ikke, at vi har ressourcerne. Carina Rechnagel: Det er fedt med en strategi og vi har ikke brug for at holdes i hånden, men brug for mere kommunikation for at det lykkedes. Anne-Kathrine Kure Larsen: At komme fra vision til praksis er svært. Vi vil gerne have mere kontakt til bestyrelsen. Hvordan fører vi det ud i praksis med de ressourcer vi har? Charlotte Clausen. Vi skal ikke tænke vision som en målstreg, men som noget vi arbejder imod. Måske det handler om, at dele det store overblik fra bestyrelsen med lokalforeningerne. Vi savner opfølgning i dagligdagen. Freja Boe Møller: Spot on I har det store overblik, men vi kan godt føle os isoleret. Emma Skovgaard: Vi har brug for kontakt fra bestyrelsen opfølgning på, om vi kan klare opgaven. Frederik Greve: Vi skal fokusere på, at vi er et vi. Mange sidder også med tre hatte på og har vi så nok aktive medlemmer til vores vision? Et ønske om mere information om den generelle udvikling i organisationen de sidste f.eks. 10 år. Er vi vokset? Har vi rykket os? Simon Poulsen: Dette er en rigtig brugbar diskussion og inputs. Det handler om opfølgning og det forkromede overblik. Vi kan se en positiv udvikling i faste medlemmer, der bliver der i længere tid, og i antal af arrangementer. Der er et lille fald i antal deltagere men på flere arrangementer - end tidligere; det kan være fordi der laves flere arrangementer, at vores medlemmer derfor i højere grad prioriterer hvad de vil. Vi er nået langt i strategien. Johanne Berg: Vi vil gerne lave arrangementer der tiltrækker flere af vores europæiske volontører sammen med de aktive frivillige. Uffe Engsig: Det er en nød vi kan knække sammen. Vivi Larsen: Jeg har allerede ideer. Det kan være svært i lokalforeningsbestyrelsen der kan være begrænserede ressourcer. Uffe Engsig: Hvor gode er vi til at kommunikere? og Facebook er ikke altid nok. Kan man gå gennem KP er? Lave traditioner? Kort pause Tilbage fra pause Christian Egge præsenterer resten af dagsordenen. Uffe Engsig præsenterer valgsystemet for resolutioner. 1 0 ikke vedtaget 2 25 for vedtaget 3 25 for vedtaget

8 4 25 for vedtaget 5 26 for vedtaget 6 26 for vedtaget Resolutionerne skal nu prioriteres. Resolutionerne er talt sammen 2 13 stemmer 3 11 stemmer 4 19 stemmer 5 14 stemmer 6 22 stemmer Den prioriterede rækkefølge er som følger: 6 kommunikation, 4 interkulturel læring, 5 struktur, 2 læringsprincipper, 3 værdierne ind i lejrene Valg af bestyrelse Vivi ønsker skriftlig afstemning. Valg af bestyrelse Simon 27 stemmer Rasmus 27 stemmer Vivi 26 stemmer Tine 27 stemmer Mie 27 stemmer Valg af suppleanter Christian Egge 27 stemmer Frederik 27 stemmer Godkendelse af revisor Kl Beierholm Revision beholdes som revisor. Klappes ind. Eventuelt Frederik Greve: Artiklen i JP og Information er godt brandet, selvom han ikke nødvendigvis er helt enig i ordlyden. Derudover et ønske om, at Uffe forklarer hvad der er sket i organisationen i hans tid/årenes løb. Udvikling. Simon Poulsen: Tove Lorenzen går af fra Værtsfamiliegruppen af personlige årsager. Har folk tanker til forslag på løsninger.

9 Rasmus Schaal Linneberg: Kunne lokalforeningerne være interesserede i at have kontakt til værtsfamilier/projekter? Simon Poulsen: Hvordan kan man få værtsfamilier til at være mere aktive i foreningerne? Karla Sidenius: Skal lokalforeningerne så tage Toves tidligere opgave? Rasmus Schaal: Det er godt at have kontakten. Kathrine Clausen: I har alle interesse i at have værtfamilier I jeres områder, da det giver volontører i jeres områder. Vivi Larsen: Vi har tidligere diskuteret, om VF kunne blive mere lokalt forankret. Frederik Greve: lokalforeningerne vil sikkert gerne hjælpe, men det er ikke sikkert, at tiden/ressourcerne er til det. Måske skal en person rekrutteres på frivilligjob.dk eller en skal timeansættes. Tine Jensen: Man kunne lave et arrangement om vidensudveksling værtsfamilierne imellem, så der ikke nødvendigvis er en person der besøger dem. Karla Sidenius: Vi har i Hovedstaden ikke ressourcerne til at klare dette nu, men på sigt kunne det godt være et sammenspil med én der står for det område. Jeg tror ikke, at behovet for at snakke kan klares på en workshop for værtsfamilier. Katrine Kjær: Dette er et område der er relevant for psykologistuderende. Josephine Hillebrand Hansen: Mister vi noget værdi ved, at dem der tager kontakt ikke har været værtsfamilie selv eller er en helt anden aldersgruppe? Simon Poulsen: Vi har haft positiv erfaring med unge, der selv boet i en værtsfamilie. Der er også værdi en de psykologistuderende. Uffe Engsig: Det giver noget, at besøge det hjem, hvor volontøren skal bo både for familien og for organisationen. Simon Poulsen: Det skal være nogen, der er stærke nok og tør gøre det; træde ind over dørtærskelen. Julie Spharbier: Der er meget man skal tage højde for/være opmærksomme på, når man besøger hjemmene. Vivi Larsen: Man kan også finde andre studerende. Konfliktstudier. Uffe Engsig: Opfølgning på Karlas kommentar. Har nogen lyst, kunne man godt som lokalforening støtte op, uden at lokalforeningen selv sætter det i gang. Man kunne godt lave en model, hvor nogle lokalforeninger tager opgaven på sig, imens den styres centralt i de andre områder. Kristoffer Jansen: Det er ikke nødvendigvist en bestyrelsesopgave, men kan udføres af en gruppe. Charlotte Clausen: Hvordan klæder vi dem på til opgaven? De skal have backup. Simon Poulsen: Gode forslag. Vi kan lave lister over ressourcepersoner i lokalforeningerne. Alumner. Uffe Engsig: Vi skal have lavet træninger for de nye i den nye gruppe. På bordene ligger der en liste med begreber i Dansk ICYE Simon præsenterer arket. Det er bud på hvilke termer, der skal bruges i Dansk ICYE, da vi ikke bruger de samme udtryk allesammen. De skal diskuteres og vil tages op af bestyrelsen senere. Simon afholder afsluttende bemærkninger og takker for en god generalforsamling. Generalforsamlingen afsluttes.

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C Side 1 af 10 Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 1. april 2017 kl 11 Klostergade 37, 8000 Aarhus C Dirigent: Torsten Ringgaard og Rikke Bach Referent: Linda Rodkjer Stemmetællere: Josefine Holm og Christian

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013

Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013 Ordinær generalforsamling i Dansk ICYE 2013 Lørdag den 6. april 2013 1. Åbning af generalforsamlingen Valg af dirigent: Line Valg af referent: Mette Valg af redaktionsudvalg: Sedsel og Mette Valg af stemmetællere:

Læs mere

Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015

Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015 Referat af Dansk ICYE s generalforsamling 2015 12. april 2015 Velkomst Sekretariatsleder Uffe Engsig byder indledningsvist velkommen til generalforsamling. Valg af dirigent: Jonas Sidenius Valg af referent:

Læs mere

Organisationsweekenden 2017 Det Lokale ICYE

Organisationsweekenden 2017 Det Lokale ICYE Organisationsweekenden 2017 Det Lokale ICYE Tilstede fra Lokalforening Midtjylland: Simon Poulsen, Rasmus Schaal, Elena Andersen, Johanne Berg, Frederik Jensen, Lena Jelschen, Linda Rodkjer, Kathrine Clausen,

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016

Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 Referat af generalforsamling for foreningen Plastic Change den 5. april 2016 1. Velkomst og valg af dirigent Bestyrelsesformanden Peter Fly Hansen bød velkommen. Antal fremmødte: 17 ved start og 19 ved

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark

VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark VEDTÆGTER for Landsorganisationen Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark vedtaget på generalforsamlingen den 9. marts 2019 FriSe arbejder for at udvikle et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER

FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER FORSLAG TIL VEDTÆGT FOR FRIVILLIGE FOLKEOPLYSENDE FORENINGER Som en hjælp til nye foreninger, har Center for Kultur, Idræt og Sundhed udarbejdet et forslag til, hvordan en foreningsvedtægt kan opbygges.

Læs mere

Kontaktgruppen (KG) - Arbejde og ansvar

Kontaktgruppen (KG) - Arbejde og ansvar Kontaktgruppen (KG) - Arbejde og ansvar Formålet med denne håndbog er er at samle og ajourføre oplysninger og gode arbejdsgange i forbindelse med KG s arbejde og ansvar på Dansk ICYEs lejre og generelt.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat af KDAK s generalforsamling 21/

Referat af KDAK s generalforsamling 21/ Møde start: 19:30 Velkomst ved RP. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår NEJ, som blev enstemmigt valgt. NEJ konstatere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere NEJ Forslår:

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Bestyrelsens arbejde med resolutioner 2016

Bestyrelsens arbejde med resolutioner 2016 Bestyrelsens arbejde med resolutioner 2016 Intro 1 Resolutionerne 2 Resolutionsforslag 1 - Videregivelse af tillidsposter (8 stemmer) 2 Resolutionsforslag 2 - Fokus på hvervning af medlemmer (1 stemme)

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Velkommen ved formand Jens Christian. Foreslår Metta Frost som dirigent. Ingen indsigelser. - Metta Frost er

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for foreningen RUCbar

Vedtægter for foreningen RUCbar Vedtægter for foreningen RUCbar 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er RUCbar Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Roskilde Universitet i Roskilde Kommune. Stk. 3. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 26. marts 2019 kl. 17.30 på Genoptræningscentret Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen 26. marts 2019 2011-15091-103 Deltagere 45 medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen

Vedtægter for Grindsted. Foreningens navn. Foreningens formål. Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted. Vedtægter for foreningen Vedtægter for Grindsted Vedtægter for Singlerock Cafe, Grindsted [ Vedtægter for foreningen Foreningens navn 1. Foreningens navn er Single Rock Cafe Grindsted. Foreningen er hjemmehørende i Billund kommune.

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017

Aarhus Døveforening. Generalforsamling d. 18. marts 2017 Aarhus Døveforening Generalforsamling d. 18. marts 2017 53 stemmeberettede medlemmer og 11 gæster Hovedbestyrelsen for 2016/2017 Forkvinde: Brit Holm Andersen. Kasserer: Gert Johnsen. 1. repræsentant:

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Talepapir til informationsmøder

Talepapir til informationsmøder Talepapir til informationsmøder Dias 1: Informationsmøde, Dansk ICYE Hvem er vi? - Hvilket land rejste vi til via ICYE? - Hvad laver vi nu i ICYE? Hvem er I? - Navn - Hvilke programmer/lande er I interesserede

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 6 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde (ekstraordinær generalforsamling) d. 21. 08. 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer Robin 2-13 2) Valg af referent Sara 5-12 3) Valg af to stemmetællere

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C

Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C Generalforsamling i DepressionsForeningen Lørdag den 1. april 2017 Århus Frivilligcenter, Grønnegade 80, 8000 Århus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC

Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Vedtægter for Foreningen Studenterhuset RUC Godkendt af den ordinære generalforsamling torsdag d. 28. november 2013 Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Studenterhuset

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC

Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Generalforsamling i Foreningen Studenterhuset RUC Indholdsfortegnelse Forslag til dagsorden Forretningsorden Bestyrelsens beretning Regnskab og budgetter Indkomne opstillingsgrundlag til bestyrelsen Ændringsforslag

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus,

Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, Referat af KATTEKLUBBENs Ordinære Generalforsamling lørdag d. 26. februar afholdt i Nyborg Medborgerhus, 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Formandens beretning 4. Regnskab 5.

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende

For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Vedtægter For Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Kapitel 1 Navn og medlemmer 1 Foreningens navn er Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende, forkortet SDS. Stk. 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Vedtægter for Liverollespils Foreningen A kastin (Godkendt af generalforsamlingen oktober 2013)

Vedtægter for Liverollespils Foreningen A kastin (Godkendt af generalforsamlingen oktober 2013) Vedtægter for Liverollespils Foreningen A kastin (Godkendt af generalforsamlingen oktober 2013) 1. Foreningens navn er Liverollespils foreningen A kastin, og den har hjemme i Rebild kommune. Foreningens

Læs mere

Studentermenigheden i København

Studentermenigheden i København Studentermenigheden i København Vedtægt af 11. april 2018 Side 1 af 8 1 Grundlag... 3 2 Formål... 3 3 Generalforsamling... 3 4 Ekstraordinær generalforsamling... 5 5 Bestyrelsen... 5 6 Planlægning af Studentermenighedens

Læs mere

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget.

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget. 1. Velkommen Indledning med prologen til Romerbrevet. Paulus er Jesu Kristi tjener, han kommer for at tjene Kristus. Vi skal ikke tjene for at mennesker skal synes godt om os, men vi skal tjene Gud til

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45*

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* 1. Tilstedeværende O Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober 2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2 tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* O= orientering; D= debat; B= beslutning Stina, Jørgen, Rasmus, Katrine og Charlotte Fraværende

Læs mere

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011

CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 CISV Danmark Ordinær Generalforsamling Referat 19.marts 2011 Dagsorden a) Valg af dirigent b) Hovedbestyrelsen aflægger beretning om virksomhed i det forløbne år c) Hovedbestyrelsen aflægger regnskab for

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I?

Vejledning: Kom godt i gang med opstart af forening i Kerteminde Kommune. Ny forening hvordan gør I? Ny forening hvordan gør I? Hvordan bliver I en forening? En forening skal være godkendt som folkeoplysende forening for at kunne modtage tilskud og låne ledige offentlige lokaler. Der er nogle ting, som

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 3 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Vedtægter for Alternativet København

Vedtægter for Alternativet København Vedtægter for Alternativet København 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Alternativet København, herefter omtalt som lokalforeningen. Stk. 2 Lokalforeningen har hjemme i Københavns kommune, herefter

Læs mere