UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Akademiuddannelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT. Akademiuddannelser"

Transkript

1 UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Akademiuddannelser

2 2 UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLTS DIPLOMUDDANNELSER Praktisk Personlig vejledning Kontakt studievejlederne i Kompetenceudvikling og Undervisningsmidler på eller på for aftale om personlig vejledning om dine muligheder. Optagelseskrav For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du have en erhvervsuddannelse en gymnasial uddannelse en grundlæggende voksenuddannelsen (GVU) eller kompetencer, der svarer til det og du skal også have to års relevant erhvervserfaring. Kontakt os for yderligere vejledning om optagelse. Vurdering af realkompetence Opfylder du ikke de formelle optagelseskrav? Hvis du har viden og erfaringer, som svarer til det, du kunne have lært i en ungdomsuddannelse eller erhvervsuddannelse så kan du måske optages ved hjælp af en realkompetencevurdering. Realkompetencevurdering er en mulighed for at få anerkendt din viden og dine erfaringer fra arbejds- og fritidslivet. Kontakt koordinator for realkompetencevurdering, hvis du er i tvivl, om du kan optages, på Du kan læse mere på Ansøgning Du finder elektronisk ansøgningsskema under Tid, sted, pris, tilmelding ved de forskellige akademiuddannelser på Til din ansøgning skal du vedlægge dokumentation for din uddannelse og for din erhvervserfaring. Flere informationer om akademiuddannelser Klik ind på eller brug qr-koderne.

3 UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLTS DIPLOMUDDANNELSER 3 3 Akademiduddannelser ved University College Lillebælt University College Lillebælt udbyder en vifte af akademiuddannelser Akademiuddannelse i beskæftigelse Akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration Akademiuddannelse i socialpædagogik Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning Akademiuddannelse i ungdomspædagogik Akademiuddannelse i ungdomspædagogik for produktionsskoler Fleksibel akademiuddannelse Uddannelserne er for dig, der ønsker en kort videreuddannelse. Akademiuddannelser bygger på dine erfaringer og klæder dig på til nye jobfunktioner. Flere informationer og personlig vejledning Du kan finde mange flere informationer om akademiuddannelser på ucl.dk/akademi. Her kan du læse om, hvordan du bliver optaget, hvordan uddannelser kan sammensættes og om moduler i uddannelserne. Det er også på ucl.dk/akademi, du finder informationer om tid, sted og pris på moduler i uddannelserne. Kontakt os gerne for aftale om personlig vejledning på eller ring til os på tlf

4 4 INDHOLD 08 Akademiuddannelse i beskæftigelse 09 Akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration 10 Akademiuddannelse i socialpædagogik 11 Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning 12 Akademiuddannelse i ungdomspædagogik 13 Akademiuddannelse i ungdomspædagogik for produktionsskoler 14 Fleksibel akademiuddannelse

5 OM AKADEMIUDDANNELSER 5 Uddannelser rettet mod jobfunktioner En akademiuddannelse er en videreuddannelse for voksne. Det er en uddannelse, som giver dig færdigheder, du kan bruge i dit nuværende arbejde eller i de job, du vil dygtiggøre dig til. Akademiuddannelser er kompetencegivende. Det betyder, at det er anerkendte uddannelser, godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet. I undervisningen kan du gøre brug af dine arbejds- og livserfaringer. Undervisning og studiearbejde på en akademiuddannelse Akademiuddannelser omfatter Undervisning Øvelser Oplæg fra undervisere og studerende Analyser og drøftelser i grupper og på holdet Projektopgaver Studiegruppearbejde Vejledning og eksamen. Bibliotek og IT University College Lillebælt giver dig adgang til store moderne fagbiblioteker med bøger og artikler inden for pædagogik, vejledning, socialfag, sundhedsfag, arbejdsmarked, organisation og ledelse. Bibliotekets medarbejdere vil hjælpe dig med at finde viden og inspiration. IT er en del af uddannelsesmiljøet ved University College Lillebælts uddannelsesmiljø. På akademiuddannelse lærer du at arbejde på en elektronisk læringsplatform, hvor du kan kommunikere med undervisere, vejledere og andre studerende.

6 6 OM AKADEMIUDDANNELSER

7 OM AKADEMIUDDANNELSER 7 Uddannelse og udvikling på arbejdspladsen - fleksibelt og kvalificeret Moduler fra akademiuddannelser kan indgå i skræddersyede forløb til en hel arbejdsplads. På den måde kan akademiuddannelse bidrage til fælles udvikling i din organisation. University College Lillebælt kan skræddersy uddannelses- og udviklingsforløb sammen med jer, som bygger på jeres lokale erfaringer sigter på de målsætninger, I har defineret tilrettelægges efter jeres behov, ønsker og praktiske forhold udbydes hos jer giver kompetencegivende bevis. Mulighederne for at lave udviklingsforløb med moduler fra akademiuddannelser er mange, og moduler kan tones og tilrettelægges efter behovet på netop jeres arbejdsplads. På kan du finde forskellige eksempler på udviklingsforløb, som har lokal forankring og inddrager kompetencegivende uddannelser. Vi kommer gerne ud til din arbejdsplads og fortæller mere om de mange muligheder. Kontakt os på eller tlf for nærmere samtale om jeres udviklingsplaner. Udbud, tid og pris Du finder oplysninger om hvor hvornår deltagerbetaling ansøgningsfrist ansøgningsskema for uddannelsernes moduler på ucl.dk/akademi på siderne om uddannelserne. Du kan også finde dette ved et scanne qr-koder her i brochuren. Og du finder mange flere informationer om uddannelsernes indhold og struktur optagelsesbetingelser ECTS merit og realkompetencevurdering statens voksenuddannelsesstøtte (SVU), på Studievejledning Kontakt os gerne for aftale om personlig vejledning på eller tlf

8 8 AKADEMIUDDANNELSER Akademiuddannelse i beskæftigelse En uddannelse for dig der vil arbejde med job og vejledning. Arbejder du på et jobcenter, i en a-kasse eller en afklaringsinstitution? Interesserer du dig for arbejde med rekruttering, arbejdssøgende og arbejdsmarkedsforhold? Akademiuddannelse i beskæftigelse gør dig klar til arbejde med vejledning og rådgivning af unge, voksne og særlige målgrupper kommunikation og samarbejde interkulturelle perspektiver og problematikker på arbejdsmarkedet jura om arbejdsmarkedet. Uddannelsen tager udgangspunkt i dine egne erfaringer fra hverdagen og gør dig klar til nye krav på arbejdsmarkedet. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden. Birger Søndergaard Birger underviser på Akademiuddannelse i beskæftigelse. Birger er civiløkonom og Master i læreprocesser. Han har erfaring med HR, vejledning af ledige og arbejder som konsulent for jobcentre.

9 AKADEMIUDDANNELSER 9 Akademiuddannelse i offentlig administration og forvaltning En kort videreuddannelse i offentlig administration, samarbejde og problemløsning. Arbejder du med administration i en kommune, en region eller på en af statens arbejdspladser? Eller vil du gerne arbejde med administration? Er du klar til nye udfordringer? Akademiuddannelsen i offentlig administration og forvaltning er for dig, der vil arbejde med problemløsning og projektarbejde kommunikation sagsbehandling økonomistyring. Studiet er praktisk orienteret og kombinerer ny viden og teorier med dine egne erfaringer fra hverdagen. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden. Elin Andersen Elin underviser på Akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration. Elin er Master i offentlig ledelse (MPM) og lektor i kommunikation, organisation og ledelse. Hun varetager også konsulent- og projektlederopgaver.

10 10 AKADEMIUDDANNELSER Akademiuddannelsen i socialpædagogik Få kompetencer til at arbejde med socialpædagogik. Akademiuddannelsen i socialpædagogik er for dig, der arbejder med udsatte børn og voksne, i socialpsykiatrien eller med borgere med fysisk og/eller psykisk handicap. Og for dig der gerne vil arbejde med socialpædagogik. På uddannelsen lærer du om pædagogisk udvikling pædagogiske metoder psykiatri borgerens retsstilling og sikkerhed inklusion og eksklusion. I uddannelsen bruger du dine erfaringer fra hverdagen og får ny viden og færdigheder til socialpædagogiske udfordringer. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden. Lisbet Hauge Jensen Lisbet underviser på Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning. Lisbet er uddannet folkeskolelærer og har en PD i vejledning, supervision og projektledelse. Hun arbejder også som pædagogisk konsulent. Per Norup Per underviser på Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning. Per har en PD i Voksenpædagogik og uddannelses-planlægning og har arbejdet med undervisning, supervision og coaching i mange år.

11 AKADEMIUDDANNELSER 11 Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning Bliv en dygtig medspiller i unges og voksnes lærerprocesser Har du erfaring som underviser på en erhvervsskole, produktionsskole eller ungdomsskole? Eller kunne du tænke dig at undervise unge og voksne? Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning giver dig Færdigheder til undervisning og vejledning Viden om ungdoms- og voksenliv Viden om menneskers identitet og udvikling Viden om IT i undervisningen Du bliver samtidig en del af en praktisk uddannelse, som kombinerer ny viden med dine erfaringer fra hverdagen. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden. Pia Melchior Petersen Pia underviser på Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning og Akademiuddannelse i socialpædagogik. Pia har kandidatuddannelse i pædagogik og har i mange år undervist og vejledt unge og voksne. Susanne Kaatmann Susanne underviser på Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning. Susanne er Master i læreprocesser og har erfaring i at undervise og vejlede unge og voksne, særligt sårbare og udsatte unge. Hun laver også konsulentarbejde.

12 12 AKADEMIUDDANNELSER Akademiuddannelse i ungdomspædagogik For dig som vil arbejde pædagogisk med større børn og unge. Uddannelsen er for dig som vil arbejde med unge i ungdomsklubber unge i ungdomsskoler unge i sociale projekter opsøgende arbejde med unge større børn og unge med psykiske vanskeligheder eller nedsat fysisk funktionsevne forebyggende opgaver for unge på vej i misbrug eller kriminalitet. Du lærer om pædagogik, sociologi, psykologi og antropologisk perspektiv, og får kendskab til unges udvikling, læring og psykiske vanskeligheder identitetsdannelse social ulighed og inklusion observation, undersøgelse og pædagogisk feltarbejde. Uddannelsen har fokus på praktiske kompetencer og kombinerer ny viden med dine livs- og arbejdserfaringer. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden. Trine Lippert Jensen Trine underviser på Akademiuddannelse i ungdomspædagogik. Trine har en PD i ungdomspædagogik og hun er kandidat i pædagogik. Hun vejleder om valg af uddannelse og har flere års arbejde som konsulent bag sig.

13 AKADEMIUDDANNELSER 13 Akademiuddannelse i ungdomspædagogik på produktionsskoler Bliv klædt på til det pædagogiske arbejde på produktionsskolen. På akademiuddannelsen i ungdomspædagogik for produktionsskoler arbejder du med værksteds- og ungdomspædagogik didaktik og læring i praksis psykologi og konflikthåndtering vejledning og kommunikation organisation, ledelse og skoleforståelse. Undervisningen bygger på dine erfaringer og udfordringer fra hverdagen i en produktionsskole, og vi inddrager også dine andre livs- og arbejdserfaringer. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden.

14 14 AKADEMIUDDANNELSER Fleksibel akademiuddannelse Sammensæt din egen uddannelse Du kan designe din egen individuelle akademiuddannelse ved at kombinere moduler fra forskellige akademiuddannelser. I samarbejde med en af UCL s vejledere laver du en uddannelsesplan, som er skræddersyet til dine personlige ønsker og jobmål. Du kan frit vælge moduler fra Akademiuddannelse i beskæftigelse Akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration Akademiuddannelse i socialpædagogik Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning Akademiuddannelse i ungdomspædagogik Akademiuddannelse i ungdomspædagogik for produktionsskoler. Find information om uddannelsen, moduludbud, pris, tid og ansøgning på eller scan koden.

15 Flere informationer eller aftale om vejledning? Klik ind på ucl.dk/akademi. Kontakt os på eller tlf

16 Asylgade Odense C Telefon ucl.dk/akademi Tekst og redaktion: Anne Mygind Brodersen. Grafisk tilrettelæggelse: Tegnestuen1.dk. Tryk: GraphicCo. University College Lillebælt 2014.

Diplomuddannelse i beskæftigelse

Diplomuddannelse i beskæftigelse Diplomuddannelse i beskæftigelse Kompetencer inden for beskæftigelsesområdet Arbejdsmarked og beskæftigelse Arbejdsmarkedet er afhængigt af en velfungerende beskæftigelsesindsats. Med det enstrengede arbejdsmarkedssystem

Læs mere

Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervsog karrierevejledning

Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervsog karrierevejledning Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervsog karrierevejledning Kompetencer til vejledning Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning Bliv diplomuddannet vejleder God vejledning spiller

Læs mere

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015

VPC-ERHVERV. VPC-Erhverv 2015 V o k s e n p æ d a g o g i k 2015 VPC-ERHVERV VPC-Erhverv 2015 1 Indhold Voksenpædagogisk uddannelse 3 Voksenpædagogisk grundkursus 12 Lær at holde et foredrag 13 Konfliktløsning 14 Feed-back en rød tråd

Læs mere

Nu spiller Sannes team samme melodi

Nu spiller Sannes team samme melodi Sammen flytter vi mennesker og virksomheder LEDELSE Nu spiller Sannes team samme melodi Jeg er blevet en bedre leder efter lederudviklingskurset på. Det betyder, at mit team nu arbejder efter samme mål.

Læs mere

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 Kursusafdelingen KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 læs mere på www.ahkurser.dk it Økonomi og regnskab salg og markedsføring Ledelse Administration Kommunikation Iværksætteruddannelse 1 Akademi- og

Læs mere

Studiekatalog. administrationsbachelor. bioanalytiker ergoterapeut. fysioterapeut. lærer. pædagog radiograf. socialrådgiver.

Studiekatalog. administrationsbachelor. bioanalytiker ergoterapeut. fysioterapeut. lærer. pædagog radiograf. socialrådgiver. UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Studiekatalog administrationsbachelor. bioanalytiker ergoterapeut. fysioterapeut. lærer. pædagog radiograf. socialrådgiver. sygeplejerske Udgivet af University College Lillebælt,

Læs mere

Omsorgsmedhjælper. Dine. efteruddannelsesmuligheder

Omsorgsmedhjælper. Dine. efteruddannelsesmuligheder Omsorgsmedhjælper Dine efteruddannelsesmuligheder Din overenskomst giver dig mulighed for at få efteruddannelse I overenskomsten er det aftalt, at du skal have en skriftlig udviklingsplan, og den kan fint

Læs mere

Socialrådgiveruddannelsen

Socialrådgiveruddannelsen ODENSE Socialrådgiveruddannelsen UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Socialrådgiver uddannelsen SOCIALRÅDGIVERUDDANNELSEN Få en bred vifte af karrieremuligheder Hvad er du interesseret i? Socialrådgiveruddannelsen

Læs mere

DET PÆDAGOGISKE OMRÅDE kurser og efteruddannelse

DET PÆDAGOGISKE OMRÅDE kurser og efteruddannelse Århus Social- og Sundhedsskole DET PÆDAGOGISKE OMRÅDE kurser og efteruddannelse KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 BØRN OG UNGE SPECIALPÆDAGOGIK DØGN- OG OPHOLDS- STEDER SOCIALPÆDAGOGIK SOCIALPSYKIATRI EFTERÅR

Læs mere

VEU-Center MidtØst. Vi hjælper gerne jobcentre, fagforeninger, a-kasser og andre interessenter med information og vejledning om:

VEU-Center MidtØst. Vi hjælper gerne jobcentre, fagforeninger, a-kasser og andre interessenter med information og vejledning om: VEU-Center MidtØst Én indgang til voksenog efteruddannelse Vi hjælper gerne jobcentre, fagforeninger, a-kasser og andre interessenter med information og vejledning om: Grundlæggende voksenuddannelse (GVU)

Læs mere

FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter

FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter Hold 8-2015 - 2018 Vil du være med til at tegne fremtidens fagbevægelse? Fagbevægelsen har brug for vidende og nytænkende ledere.

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

VEJLEDNING TIL MEDARBEJDERE OG LEDERE EFTERÅR 2015

VEJLEDNING TIL MEDARBEJDERE OG LEDERE EFTERÅR 2015 TILBUD TIL MEDARBEJDERE I BØRN OG UNGE INFORMATION Uddannelsesindhold: Line Asp Rotationsvikar: Anders Probst-Jensen / Maria Luisa van Binsbergen Tilmelding: Kursusportalen Tilmeldingsfrist: 26. juni 2015

Læs mere

Uddan dig til pædagog. Pædagoguddannelsen Jydsk i århus

Uddan dig til pædagog. Pædagoguddannelsen Jydsk i århus Uddan dig til pædagog Pædagoguddannelsen Jydsk i århus www.viauc.dk/jydsk Pædagoguddannelsen Jydsk Du får varierede arbejds- og karrieremuligheder. Du bliver uddannet som professionel pædagog med et væld

Læs mere

FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter

FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter FTF s diplomuddannelse i ledelse for organisationsog tillidsrepræsentanter Hold 7-2014 - 2017 Vil du være med til at skabe fremtidens fagbevægelse? Fagbevægelsen har brug for nytænkende ledere, der står

Læs mere

SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser

SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser Katalog 2013 SOSU-kurser Portørkurser Pædagogiske kurser sosuc.dk 1202_SOSUC_Kursuskatalog_2013.indd 1 20/06/12 15.40 Godt kursus! Fik lært utrolig meget, som kan bruges i mit arbejde Kursist fra "Medvirken

Læs mere

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg Side 1 Robot og automation Lager og logistik Ordskolen OrdBlindeUndervisning Forb. VoksenUndervisning Dansk og/eller matematik 6 ugers akademimoduler; Salgspsykologi Erhvervsøkonomi Innovative processer

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (Kbh hold) og

Læs mere

07 PLS vejleder om: PÆDAGOG- UDDANNELSERNE

07 PLS vejleder om: PÆDAGOG- UDDANNELSERNE 07 PLS vejleder om: PÆDAGOG- UDDANNELSERNE PLS PLS Pædagogstuderendes Pædagogstuderendes Landssammenslutning Landssammenslutning Bredgade Bredgade 25 25 X 1260 1260 København København K Tlf Tlf 3546 3546

Læs mere

PG MPG MPG MPG MPG MPG

PG MPG MPG MPG MPG MPG M M P P P M M Master of Public overnance den fleksible offentlige lederuddannelse WWW..AAU.DK P VI HAR FÅET LEDELSE PÅ DASORDNEN P P Min stedfortræder, Rasmus Kaag, har afsluttet en -uddannelse med et

Læs mere

Bliv en bedre leder uddan dig efter behov

Bliv en bedre leder uddan dig efter behov Bliv en bedre leder uddan dig efter behov WWW.OFFENTLIGLEDERUDDANNELSE.DK Tag del i DOL og få papir på professionel ledelse! God ledelse i den offentlige sektor er til gavn for både borgere, medarbejdere

Læs mere

PKU - Proceskonsulentuddannelsen

PKU - Proceskonsulentuddannelsen PKU - Proceskonsulentuddannelsen Valgmodulspakke med systemisk toning på diplomniveau Proceskonsulentuddannelsen fra Go Proces - i daglig tale PKU udbydes i samarbejde med UCC i København (hold i København)

Læs mere

Diplomuddannelserne. Fleksibilitet og gennemsigtighed. Evalueringsrapport DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT

Diplomuddannelserne. Fleksibilitet og gennemsigtighed. Evalueringsrapport DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Diplomuddannelserne Fleksibilitet og gennemsigtighed Evalueringsrapport DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Diplomuddannelserne 2007 Danmarks Evalueringsinstitut Trykt hos Vester Kopi Eftertryk med kildeangivelse

Læs mere

Individuel. kompetenceudvikling - EN VEJLEDNING

Individuel. kompetenceudvikling - EN VEJLEDNING Individuel kompetenceudvikling - EN VEJLEDNING 2 3 Indhold 4 5 5 7 7 7 11 12 12 13 13 15 15 15 16 16 17 19 19 20 21 22 25 FORORD INDLEDNING Hvad er kompetenceudvikling? INDIVIDUEL UDVIKLINGSPLAN OG OPFØLGNING

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

www.munkholm.cc PAS Kommunikation i praksis med PAS som redskab Uddannelsen lanceres i samarbejde mellem Munkholm og KEA

www.munkholm.cc PAS Kommunikation i praksis med PAS som redskab Uddannelsen lanceres i samarbejde mellem Munkholm og KEA www.munkholm.cc PAS Kommunikation i praksis med PAS som redskab Uddannelsen lanceres i samarbejde mellem Munkholm og KEA Analyse handleplan formidling Kommunikation i praksis med PAS som redskab er en

Læs mere

Kommentar. God dialog. Gælder også for FTF og AC.

Kommentar. God dialog. Gælder også for FTF og AC. Kommune: Holstebro Spørgsmål Ja Nej Ved ikke Har I oplevet uenigheder X på medarbejdersi- den? Er pengene blevet fordelt ligeligt i forhold til gruppens størrelse? Har i fordelt pengene på tværs af grupperne

Læs mere

Det er lysten til at lære, der driver værket hos jer - og hos os.

Det er lysten til at lære, der driver værket hos jer - og hos os. Efter - og videre uddannelse arbejdsglæde kommunikation karriere værktøjer kompetencer Viden Udvikling 1. halvår 2015 ledelse LÆRING strategi IT Velkommen til Kursuscentret, Frederikshavn Handelsskole

Læs mere

Uddannelser. på Bornholm. Uden vand intet liv Uden viden intet samfund

Uddannelser. på Bornholm. Uden vand intet liv Uden viden intet samfund Uddannelser på Bornholm Uden vand intet liv Uden viden intet samfund 2 0 1 3 Indhold Uddannelse og vejledning på Bornholm Uddannelsessystemet 4 Om optagelse og økonomi 5 Gode links 6 Vejledning hos Ungdommens

Læs mere

Kursus- og uddannelseskatalog 2014

Kursus- og uddannelseskatalog 2014 NYHED: Akademifag der giver ECTS-point Kursus- og uddannelseskatalog 2014 Få et kompetenceløft, der både styrker dit CV og det psykiske og fysiske arbejdsmiljø i organisationen Sundhed og trivsel betaler

Læs mere