Studierådsmøde fredag, den 13. oktober 2017, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studierådsmøde fredag, den 13. oktober 2017, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531"

Transkript

1 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Niels Jernes Vej Aalborg Ø. Studieleder Michael Tophøj Sørensen Skolesekretær Lise Suhr Mogensen Telefon: Dato: 13. oktober 2017 Studierådsmøde fredag, den 13. oktober 2017, kl Rendsburggade 14, lokale Til stede: Michael Tophøj Sørensen, Kristian Olesen, Tom Børsen, Nis Ovesen, Allis Hansen, Line Vittrup Jakobsen, Pernille Jepsen, Sarah Guldhammer, Helle Vadsholt, Kristoffer Holger Weithøft Lindstrøm, Lise Suhr Mogensen (referent) Afbud fra / ikke til stede: Janni Rise Frellsen, Jonas Søby Pedersen, Claus Lassen, Louise Hjortholm Hartmann, Søren Peter Nørgaard Mikkelsen Dagsorden og referat (opfølgningspunkter markeret med gult) Dagsorden/referat: 0. Præsentation af ny studienævnsformand for A&D Nis Ovesen (CB går på barsel) og præsentationsrunde af SR-medlemmer 1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning på seneste SR-møde a. Baggrund: Gennemgang af dagsorden samt referater og punkter, der skal følges op på: i) Retningslinjer for opslag i Moodle; ii) Status på webformularer (proj.orienteret forløb) søgevejledning på engelsk, vejledning til udfyldelse af formular; opsplitning i projektorienteret forløb hhv. studieophold); iii) Dimission 2018 Dagsordenen blev godkendt med følgende bemærkninger: Punkt 10, 11 og 12 er små korte punkter (TB).

2 i) Udsat til næste møde: Der skal laves en procedure på dette fremover; udsendelse til og opfølgning på 3. semester kandidat semesterevalueringer. ii) Udsat til næste møde iii) HV indkalder til møde med tovholdere på alle uddannelser, som skal afholde dimission i Aalborg i juni JRF er tovholder i København. Punktet tages op som separat punkt på det kommende SR-møde. 2. Meddelelser fra skolen a. Baggrund: i) Nyhedsbrev nr. 3 medio september; ii); Møde med SADP-studiesekretærer ultimo september 2017 (v./ LSM); iii) Status på SE-møder; iv) Status på institutions(gen)akkrediteringen; v) Fremtidige procedurer for uddannelses-/undervisningsevalueringer (v./ LSM); vi) Status på CopyDan (v./lsm) b. Behandling: Orientering d. Konklusion: i) Nyhedsbrev udfases pga. for mange opgaver tages op på de kommende koordineringsmøder med institutterne, som også sender nyhedsbreve ud. Skole/SN kunne evt. have et punkt(er) med i disse nyhedsbreve. TBI vil dog gerne have eget nyhedsbrev, fordi det er tværfakultært. NB! Nyhedsbrev nr. 3 udsendes via SN-sekretæren til fagrelaterede personer på tilknyttede institutter. ii) Fælles SADP-møde med alle SN- og ST-sekretærer: god vidensdeling bl.a. omkring semesterstart, hvor der var oplæg fra SN og FS. Nyt møde er aftalt til marts 2018, hvor bl.a. Moodle er på dagsordenen. v) Procedurer for evalueringer: SADP har ansat to studentermedhjælpere, som starter medio oktober Skolen holder SR orienteret. 3. Meddelelser fra de tre studienævn a. Baggrund: A-SN, TBI-SN, PGL-SN b. Behandling: Gensidig orientering d. Konklusion: MTS oplyste, at punktet bruges til vidensdeling og evt. med specifikke punkter til et kommende møde. F.eks. evaluering af studiestartprøver. Meddelelser fra TBI-SN: Møde omkring employability med AAU Karriere Center. Karriere Centret vil også gerne tage nogle decentrale møder med uddannelserne og har udvist stor imødekommenhed. TB oplyste, at der kommer et par mindre administrative studieordningsjusteringer, som indsendes til MTS til godkendelse. Nybeskikkelse af censorer: Christina Buhl på Uddannelseskontoret er tovholder i forhold til igangssættelse. AH kontakter Christina Buhl vedr. køreplan for TBI og PGL. A&D har allerede fået en køreplan.

3 Nye aktiviteter: Der afholdes infomøder om kandidatuddannelsen (før-jul-møder) for at give de studerende mulighed for toning af bacheloruddannelsen, som fører hen mod kandidatuddannelsen. Undervisnings- og uddannelsesevalueringer: TBI-SN anmoder om, at trafiklysoversigten ikke rundsendes til alle semesterkoordinatorer i sin helhed, da nogle semesterkoordinatorer har givet udtryk for, at det presser det psykiske arbejdsmiljø. Meddelelser fra PGL-SN: KO informerede om ny procedure for eksamensplanlægning i samarbejde med instituttet. KO efterlyste, at instituttet udpeger semesterkoordinatorer og kursuskoordinatorer. Punktet tages op på det kommende koordineringsmøde mellem PLAN og SADP. Fysisk studiemiljø: Ivar Lyhne er tovholder KO oplyste, at CAS har ansat Jenni Vigdis Vidarsson, indretningskonsulent, som besøger CREATE bla. vedr. klager over støjgener. Studienævnet har meddelt fakultetet, at der ikke er nye studieordninger. Meddelelser fra A-SN: Der kommer en mindre studieordningsrevision på ID samt en præcisering af læringsmålene på ARK, 3. semester kandidat. Der er igangsat et markedsføringsinitiativ, hvor SN teamer op med et rekrutteringsfirma. Målet er 150 ansøgere, hvoraf ca. 1/3 herefter frasorteres. Studieturene har været i farezonen der er lavet en midlertidig aftale for at kunne gennemføre i F2018 i lidt mindre målestok, hvilket kommer til at gøre ondt på de studerende. Konkurrence om nyt SN-logo igangsat. 4. Studiemiljøundersøgelse a. Baggrund: Indsamling af information om problematikker vedr. det fysiske studiemiljø (fra institut til fakultet), jf. opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet. Skabelon til procesbeskrivelsen for studiemiljø_est; Opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet ENG_TECH_godkendt d. Konklusion: MTS bad SN-formænd om at orientere sig i reglerne og de nye procedurer hvor så at sige alle har en rolle i hele kommandovejen. Desuden kan der via en app til CAS gives besked om fejl/mangler i seminarrum m.m.: TBI-SN har besluttet at lave en dummyudgave af kommandovejene inkl. app-info. Dymmyudgaven sendes til kommentering hos MTS. KWL udarbejder et udkast til Sådan gør du -ophæng til brug i seminarrummene omkring annoncering af app på studiearbejdspladser. Sendes til MTS til godkendelse, hvorefter det sættes op i relevante rum.

4 KO oplyste endvidere, at CAS skal lave en årligt beretning men kan miljøerne vente et år på feedback fra CAS? Kommer der en løbende tilbagemelding på evt. problemer og deres status? 5. Evaluering af aftagerpanelmøde 4. oktober 2017 a. Baggrund: Aftagermødernes form og indhold; herunder spørgsmålene, der også blev stillet til panelet af MTS på fællesmødet: Bør formen justeres og hvordan? Bør indholdes justeres og hvordan? Andre forslag? b. Behandling: Drøftelse og beslutning d. Konklusion: A-SN: ARK er rigtig glade, og aftagerne efterlyser møde allerede om et halvt år. ID: havde ikke ikke noget nyt. URB: Ok, dog rigtig mange afbud, måske flere nye aftagere i gruppen. Måske skal der laves en bedre og mere vedkommende dagsorden. PGL-SN: Forholdsvis afbudsramt over hele linjen. Udvidelse af aftagergrupperne for at sikre, at der er minimum fem, som møder op. Samtidig har det været svært at finde på noget til dagsordenen. Det vil dog være ærgerligt ikke at afholde mødet hvert år. MTS oplyste, at hvis en gruppe bliver aflyst, kan man sagtens afholde møde en anden dag. TBI-SN: MPBL-gruppen, hvor der desværre var afbud fra den ene deltager. Der var stor opbakning fra studerende og undervisere. Måske skal der findes flere aftagere til BD. IFS: Meget engageret aftagergruppe. TAN: Klare og tydelige formuleringer fremadrettet. MTS gav bolden op til at overveje formen på aftagermøderne, som godt nok har fungeret overordnet fint. Justeringsforslag modtages gerne, da det er vigtigt, at møderne også fortsat kan tiltrække (i hvert fald de fleste af) aftagerne hver gang; og ét spørgsmål er bl.a., om vi fortsat kan lave en tilstrækkelig interessant og vedkommende dagsorden, hvis møderne også fremover skal afholdes hvert år. MTS har i samarbejde med fakultetets anden studieleder tænkt sig at foreslå, at aftagermøderne måske deles i to: dels et fakultetsbaseret centralt aftagerpanelmøde med overordnede strategiske input fra udefrakommende, der gennemføres én gang årligt, og med SN-formænd og -næstformænd; og dels mere lokale aftagergruppemøder fokuseret omkring den enkelte uddannelse men måske kun hvert andet år, medmindre studieordningsændringer e.l. kræver større hyppighed. MTS følger op. 6. PBL-aftale den konkrete udmøntning på de enkelte studienævn/uddannelser a. Baggrund: Udkast til pamflet, implementeringsplan og PBL-aftale til studielederne fra Jette Holgaard Forslag implementering PBL aftalen Oktober 2017 / Pamflet Aftale iht AAUs strategi / Udkast aftale PBL Oktober 2017

5 d. Konklusion: MTS gennemgik aftalen, som er sendt ud som bilag. Der laves en PBLintro i tre skridt: 1. skridt: Bachelor 1. og 2. semester med bl.a. et PBL-kursus og konsulentfunktion ligner meget den aktuelle model; 2. Skridt: 1. semester kandidat er, næsten som det plejer, men det skal overvejes, om vores egne bachelorstuderende også skal deltage sammen med de nye ; 3. skridt: Alle kandidatstuderende skal have et (online) projektlederkursus på 3. eller 4. semester. Henover hele uddannelsesforløbet skal der indføres progressive læringsmål. SN skal udpege fagpersoner fra uddannelserne, som skal bidrage til udformningen af de progressive læringsmål mv. MTS har noteret sig, at SN har noget på hjerte og gerne vil inddrages. SN-formænd orientererer SN og fagområder. MTS følger op med SN. 7. Evaluering af studiestartsprøverne E2017 på LAND, BD og TANT a. Baggrund: Hvordan gik det på de tre uddannelser? (orientering v./ KO og TB) d. Konklusion: Udsat til næste møde 8. Årets rapport 2017 om frafald og fastholdelse a. Baggrund: Skolerne på ENG og TECH har fået lavet frafaldsanalyser på udvalgte uddannelser; hvad kan vi lære, og hvilke andre analyser bør vi lave? fra Pia Bøgelund og Frafaldsrapport_final_endelig d. Konklusion: Orientering fra MTS. En analyse på tværs af de tre skoler. KO pointerede, at analysen skal være mere fremadrettet. A&D-uddannelserne analyseres næste gang. 9. Identifikation af eksisterende retningslinjer, vejledninger, forretningsgange mv. a. Baggrund: Der er indført krav om fast systematik for regler og vejledninger; alle dokumenter skal med tiden arbejdes igennem og opdateres, så de følger den nye skabelon Identifikation af eksisterende retningslinjer Skoler / _skabelon---politikker-regler-procedurer-og-gode-raad_endelig / Politikker regler procedurer gode råd_sådan gør du_endelig d. Konklusion: MTS orienterede om punktet. Opgaven er pålagt os. SADP laver en procesplan for, hvornår dokumenterne omskrives til den nye skabelon ny deadline for indsendelse af procesplanen er 17. november SADP følger op SN-niveau og institutniveau.

6 10. Åbning af Moodle før 15/8 a. Baggrund: Diskussion på styregruppemøde. De studerende vil gerne have skema og læseplan på Moodle inden sommerferien. Oplæg v./tb d. Konklusion: Deadline for skema og læseplan på Moodle senest 15. august er og bør være ok. 11. Spørgeskemaer (SurveyXact) til semesterevalueringer a. Baggrund: Diskussion på styregruppemøde. Udsendelse af spørgeskemaer inden eksamen, ellers glemmer de studerende at udfylde dem.. Oplæg v./tb d. Konklusion: Punktet tages op på koordinatormødet; jf. kommende ny procedure, se punkt 2.d.v. 12. Kandidatinfo-møder på TBI a. Baggrund: Diskussion på styregruppemøde. Oplæg v./tb d. Konklusion: I proces. 13. Studiecafe opfølgning fra sidste møde a. Baggrund: Overvejelser fra SN omkring konkrete behov for studiecafeundervisning; Er der grundlag på baggrund af SN-input for en fælles SADP-studiecafe, eller er det mere hensigtsmæssigt med en studiecafe pr. SN målrettet specifikke kurser/uddannelser? b. Behandling: Drøftelse d. Konklusion: Der vil fremadrettet blive tilbud om hjælp til matematik fra PhD-studerende fra Institut for Matematiske Fag. Forhåbentlig kan det iværksættes allerede ifm. reeksamensperioden januar/februar 2018, men ellers er det planen, at det både i løbet af foråret 2018 samt i reeksamensperioderne vil blive arrangeret studiecaféer e.l., hvor de studerende evt. kan indsende spørgsmål på forhånd til underviseren. MTS følger op.

7 14. Evt. a. Baggrund: Emner uden for dagsorden b. Behandling: Orientering, spørgsmål eller forslag til næste mødes dagsorden d. Konklusion: SR-møde 3. november 2017 er aflyst. Næste møde bliver 15. december 2017 (tidspunkt og lokation følger snarest). Der vil komme ny mødeindkaldelse fra LSM via Outlook. Den oprindelige indkaldelse fra Louise Hartmann bedes venligst slettet på den måde får vi dagsorden og bilag til at ligge samme sted. Afleveringsdato for 4. semester kandidat sommer 2018: Det er op til det enkelte SN, men semestret (inkl. eksamen og dimison) skal kunne afvikles inden udgangen af juni. Referat ej godkendt / LSM /

Studierådsmøde fredag, den 7. april 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222

Studierådsmøde fredag, den 7. april 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde fredag, den 8. september 2017, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531

Studierådsmøde fredag, den 8. september 2017, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Niels Jernes Vej 10-12 9220 Aalborg Ø. www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen mtso@adm.aau.dk Skolesekretær Lise Suhr Mogensen lsm@adm.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde tirsdag, den 6. juni 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222

Studierådsmøde tirsdag, den 6. juni 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde fredag, den 17. februar 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222

Studierådsmøde fredag, den 17. februar 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde SADP (godkendt 11/4 18)

Studierådsmøde SADP (godkendt 11/4 18) :sadp Studierådsmøde SADP (godkendt 11/4 18) 16. marts 2018 kl 12.00 15.00 Rendsburggade 14, lokale Deltagerliste: Nis Ovesen; Kristian Olesen; Tom Børsen; Allis Hansen; Line Vittrup Jakobsen; Janni Rise

Læs mere

Studierådsmøde fredag, den 26. august 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale 1.133

Studierådsmøde fredag, den 26. august 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale 1.133 :sadp Skolen Design Planlæ Vestre H 9000 Aa www.sa Studiele Tophøj tophoej Skolese lhh@pla Telefon Dato: 26. august 2016 Studierådsmøde fredag, den 26. august 2016, kl. 12.00-14.30 Vestre Havnepromenade

Læs mere

Studierådsmøde fredag den 13. januar 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222

Studierådsmøde fredag den 13. januar 2017, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lokale 1.222 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Onsdag, den 4. oktober 2017, kl Rendsburggade 14, 9000 Aalborg

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Onsdag, den 4. oktober 2017, kl Rendsburggade 14, 9000 Aalborg :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Niels Jernes Vej 12 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen mtso@adm.aau.dk Skolesekretær Lise Suhr Mogensen lsm@adm.aau.dk Telefon:

Læs mere

Studierådsmøde fredag, den 15. april 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lok

Studierådsmøde fredag, den 15. april 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lok :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH)

Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (S-SN) & School of Medicine and Health (SMH) Overbliks skema for Studienævn for Sundhed, teknologi og idræt (SSN) & School of Medicine and Health (SMH) Dette dokument skal betragtes som et redskab til at skabe overblik og sikre, at arbejdet med kvalitetssikring

Læs mere

Referat af Studierådsmøde mandag, den 9. december 2013, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale 1.255

Referat af Studierådsmøde mandag, den 9. december 2013, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale 1.255 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromendade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Jonna Jørgensen joj@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde onsdag, den 10. september 2014, kl Rensburggade 14, 2. sal mødelokale 4.315

Studierådsmøde onsdag, den 10. september 2014, kl Rensburggade 14, 2. sal mødelokale 4.315 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Arkitektur og Design

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Arkitektur og Design :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde torsdag, den 4. februar 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lok

Studierådsmøde torsdag, den 4. februar 2016, kl Vestre Havnepromenade 5, 1. sal, lok :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Arkitektur og Design. Aftagergruppen for Mobilitet

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Arkitektur og Design. Aftagergruppen for Mobilitet :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi

Kandidatuddannelsen i idrætsteknologi Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 2 fra SADP-skolen, TBI-studienævnet og PGL- studienævnet

Nyhedsbrev nr. 2 fra SADP-skolen, TBI-studienævnet og PGL- studienævnet Til VIP og TAP tilknyttet uddannelserne under Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning samt Inst. for Planlægning Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg

Læs mere

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: Senest revideret af: Sagsnr.: Opfølgning på identificerede problemer

Læs mere

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet

Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede udfordringer i studiemiljøet Studieservice Fr. Bajers Vej 5 Postboks 159 9100 Aalborg August 2019 Strategi og Kvalitet Sagsbehandler: Carina Back Telefon: 9940 7432 Email: caba@adm.aau.dk Procesbeskrivelse for opfølgning på identificerede

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt

Bacheloruddannelsen i idræt Kandidatuddannelsen i idræt Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Landinspektøruddannelsen

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Landinspektøruddannelsen Studienævnet for Landinspektøruddannelsen Studienævnsformand Karsten Jensen Tlf. 9940 8370 Email: kj@land.aau.dk Skibbrogade 3, 1. sal 9000 Aalborg Sekretær: Lise Suhr Mogensen Telefon: 9940 3687 Email:

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Miljøplanlægning

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Miljøplanlægning :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Studierådsmøde torsdag, den 6. marts 2014, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale

Studierådsmøde torsdag, den 6. marts 2014, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale Indtast modtagers fulde navn og adresse :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromendade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design

Bachelor- og kandidatuddannelsen i Bæredygtigt Design Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato:15-03-2018 Dokumentansvarlig: Nis Ovesen Senest revideret: 15-03-2018 Senest revideret af: Sara Marie Jensen Sagsnr.:

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet

Ansvarsområder for skole og studienævn på TEKNAT, Aalborg Universitet Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Kim Jensen Telefon: 9940 9900 Email: kje@adm.aau.dk Dato: 30-04-2014 Sagsnr.: 2014-409-00021 Ansvarsområder for skole og studienævn

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning, Geografi og Landinspektøruddannelsen

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning, Geografi og Landinspektøruddannelsen :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Niels Jernes Vej 12, 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Nis Ovesen nove@create.aau.dk Telefon: 9940 9923 Skolesekretær Louise Hjortholm Hartmann

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Onsdag, den 4. november 2015, kl

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Onsdag, den 4. november 2015, kl :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aa Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aa Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aa Telefon:

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Energiplanlægning

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Energiplanlægning :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Torsdag, den 22. september 2016, kl

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Torsdag, den 22. september 2016, kl :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan Telefon: 9940

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Studierådsmøde fredag, den 10. juni 2016, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531

Studierådsmøde fredag, den 10. juni 2016, kl Rendsburggade 14, lokale 4.531 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Campus Service. Institutleder, studienævnsformand. Institutleder

Campus Service. Institutleder, studienævnsformand. Institutleder Det Humanistiske Fakultet Fibigerstræde 5 9220 Aalborg Øst Sagsbehandler: Martin Roed Tlf. 9940 9600 Oktober 2018 Sagsnr.: 2017-410-00077 Procesbeskrivelse for opfølgning på decentralt identificerede udfordringer

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH

(Midlertidig udgave gældende for opfølgning efter 1. oktober 2018) Opfølgning på identificerede problemer i studiemiljøet på ENG og TECH Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Dokument dato: Maj 2017 Dokumentansvarlig: Line Kousholt Caspersen Senest revideret: September 2018 Senest revideret af: Emil Smith Olsen; Sebastian Bue

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Studienævnsmøde den 20. december 2018

Studienævnsmøde den 20. december 2018 Studienævn for Efteruddannelse i Læring og Filosofi Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 30.1.2019 Studienævnsmøde den 20. december 2018 Til

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen

Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Handlingsplan for Studiemiljøevaluering forår 2018 Studienævnet for KDM, MPACT Skolen Behandling i de enkelte studienævn med opsamling af punkter fra evalueringen med notering af specifikke handlinger

Læs mere

Studierådsmøde onsdag, den 18. juni 2014, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale

Studierådsmøde onsdag, den 18. juni 2014, kl Vestre Havnepromenade 5, lokale Indtast modtagers fulde navn og adresse :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

Arkitektskolen Aarhus. JP/jcs. Udkast til Referat af møde i Studienævnet den 6. december 2011

Arkitektskolen Aarhus. JP/jcs. Udkast til Referat af møde i Studienævnet den 6. december 2011 Arkitektskolen Aarhus Studienævnet J.nr. xxx-xxx/xx JP/jcs Udkast til Referat af møde i Studienævnet den 6. december 2011 Deltog i mødet: Helene Bang Nielsen, Jan Fugl, Ann Aloy Kilpatrick, Karen Olesen,

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 6. oktober 2014...3 FU-møde: 3. november 2014...4 FU-møde: 1. december

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning

Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Det Teknisk- Naturvidenskabelige Fakultet Aalborg Universitet 12. december 2014 Beskrivelse af hvordan skolen konkret varetager rollen som kvalitetssikringsaktør

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

Bachelor i teknoantropologi (Aalborg og København) Kandidat i teknoantropologi (Aalborg og København)

Bachelor i teknoantropologi (Aalborg og København) Kandidat i teknoantropologi (Aalborg og København) Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Sebastian Bue Rakov Telefon: 99 40 96 81

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber.

Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Rammer for kursusevaluering under Studienævnet for de Farmaceutiske Videnskaber. Nærværende rammer beskriver evalueringsplaner og praktiske anliggender, der er aftalt mellem studienævn, Institut for Farmaci,

Læs mere

Der indstilles til at Studienævnet godkender tidligere referat

Der indstilles til at Studienævnet godkender tidligere referat Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Du indkaldes hermed til studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet Mandag den 7. oktober 2019 2019 kl.: 13.00-15.00, Fib. 4 lokale 1.06 Mødet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Afrapportering af Det Teologiske Fakultets kvalitetssikring

Afrapportering af Det Teologiske Fakultets kvalitetssikring K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Afrapportering af Det Teologiske Fakultets kvalitetssikring af uddannelser 2014-2015 UDDANNELSESSERVICE Ekstern del af fakultetets afrapportering Fakultet Studieår

Læs mere

Referat af møde i studienævn for elektronik og it's aftagergruppe d. 6. juni 2016, kl på Aalborg Universitet

Referat af møde i studienævn for elektronik og it's aftagergruppe d. 6. juni 2016, kl på Aalborg Universitet Referat af møde i studienævn for elektronik og it's aftagergruppe d. 6. juni 2016, kl. 9.00-15.00 på Aalborg Universitet Studienævn for Elektronik og IT Fredrik Bajers Vej 7, B1 9220 Aalborg Ø Telefon:

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Kvalitetssikring ved Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi

Kvalitetssikring ved Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi Studienævnet for Kemi, Miljø og Bioteknologi Sohngårdsholmsvej 57 9000 Aalborg Tlf: 9940 8472 www.ses.aau.dk Studienævnsformand Niels T. Eriksen Tlf. 9940 8465 nte@bio.aau.dk Sekretær Elin Boel Larsen

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Byplanlægning

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning og Geografi. Aftagergruppen for Byplanlægning :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning, Geografi og Landinspektøruddannelsen

Aftagerpanelmøde for Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning. Studienævnet for Planlægning, Geografi og Landinspektøruddannelsen :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Niels Jernes Vej 12, 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Nis Ovesen nove@create.aau.dk Telefon: 9940 9923 Skolesekretær Louise Hjortholm Hartmann

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse

Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse oktober 2016 Guide til undervisningsevaluering: gennemførelse, opfølgning og offentliggørelse Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU Der er ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet fælles retningslinjer

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere