Referat for afdelingsmøde i afdeling 75

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for afdelingsmøde i afdeling 75"

Transkript

1 Side 1 af 9 Referat for afdelingsmøde i afdeling 75 MØDEDATO: 9/ TIDSPUNKT: MØDESTED: Frk. Koch, Kystpromenaden 5 Så mange beboere deltog: 50 Antal udleverede stemmesedler: 66 Fra AABs administration deltog: Andre der deltog: Referent (skriv dit navn med BLOKBOGSTAVER): Helle Nielsen Peter Kragballe BRIAN KARSTENSEN 1 Valg af dirigent PETER KRAGBALLE Bestyrelsen: LARS HANSEN (LH) CONNIE LOHMANN (CL) RASMUS DAMSBO (RD) DANIEL NOESGAARD (DN) JULIE SPAREVATH (JS) 2 Beretning og driftsbudget A) Der har været ind suppleret suppleant i perioden: Connie Lohmann. Pullerter har været et af årets projekter. De er nu blevet udskiftet til p-spære, der kan paceres af en almindelig bil. Nøgle til at låse dem op, kan reserveres på hjemmesiden. Der er skiftet køleskabe. At finde det rigtige skab, var en større udfordring end først antaget. Men nu er de skiftet. Grundejerforeningen, som vi er medlem af med bygning L I, varetager alt omkring udendørsarealet omkring bygningen. Der er stadig udfordringer med 1. års gennemgangen, bl.a. en utæthed ved nummer 29, og i efteråret skal der laves en 5 års gennemgang af bygningen. Økonomien ser fornuftig ue, der har været i overskud for ser også i øjeblikket ud til at være rigtig fornuftig økonomisk.

2 Side 2 af 9 Har du ting til varmemesteren, hedder det nu Servicecenter midt, hvor du skal henvende dig. Oplysninger findes på hjemmesiden og på en magnet, som er omdelt til alle husstande. Michala, 4. mf: Hvad er status på altaner? LH: Der er stillet et forslag om at udskifte altangulve, og bliver det vedtaget, sættes det i gang hurtigst mulig. Der er lavet en reklamation overfor bygherren, da det nuværende dæk rådner. Henrik, 29: 5 års gennemgang, er vi færdige med 1. Års gennemgang. LH: i budgettet sidste år blev det vedtaget, at der kunne bruges kr. I konsulentbistand, det håber vi at kunne hjælpe med gennemgang. Joan, 33: Er det godkendt, at malerarbejdet der blev lavet på altanerne, blev udført sådan. LH: Det er den løsning entreprenøren har vaægt at tilbyde. Joan, 33: Jeg synes ikke at arbejdet er udførst ordentligt, Karen, 31: Min altan blev brugt som prøvealtan, og jeg synes heller ikke det var i orden. Men det er, hvad entreprenøren ser som ok løsning. Hvis man vil noget andet, skal man gå i retten. Joan, 33: Dejligt at andre også ser sådan på det. Søren, 29: Er der garanti på arbejdet der er udført? LH: Jeg kender ikke de kontraktlige forhold. Søren, 29: Er det teknisk afdeling, der står for det? LH: Det er det. Karen: Man forsøgte at udvide garantiperioden til 20 år. Men jeg ved ikke om det gik igennem. Bestyrelsen kan evt. undersøge, hvordan det står med garanti på altanerne. Beretningen blev godkendt. B) Henlæggelser sættes lidt ned, og huslejen hæves med 1 %. Helle, 29: Er der behov for til næste års beboeraktiviteter (2018 red)? LH: Vi har 5 års jubilæum. Det er de samlede udgifter til afdelingsbestyrelsen og aktiviteter med beboere. Penge der ikke bliver brugt, indgår i overskuddet. Vi ønsker beboeraktiviteter, og derfor har vi ikke sat det ned Jacob, 29: Der har været overbudgetteret hvert år. Der er ingen der vil bruge pengene, på trods at de ting der har været forsøgt sat i gang. Jeg foreslår, at man for eftertiden budgetteret med det der skal bruges.

3 Side 3 af 9 LH: Det er 29000, afdelingsmøde til afdelingen og til beboeraktiviteter, og det er kun de der kan skæres i. Vi ønsker at holde muligheden åben for, at der kan laves nogle beboeraktiviteter. DN: Der er en øget aktivitet i aktiviteter. Derfor synes jeg ikke vi skal skære i det. Der har været afsat større beløb, så den er faktisk skåret løbende. Karen, 31: Der har ikke været mange aktiviteter det seneste år, og det er ærgerligt. Jeg vil gerne kende de folk, jeg bor med. Jeg har en idé om, at vi lavede en efterårsmiddag, hvor man kunne møde hinanden. Så mødes vi to gange om året. Et møde hvor man ikke skal vedtage noget. Det er godt at se sine naboer. Jeg vil gerne bibeholde beløbet. Henrik, 29: Posten IT infrastruktur, hvad dækker det over. Er det udskiftning? (post på ) LH: Det er kabler fra kælderen til lejlighederne. Jeg ved ikke om det er udskiftning. Helle, Økonomi AAB. Det er brik systemet til nøglesystemet, der skal udskiftes. Helle, 29: Det er godt, at der er mulighed for at lave arrangementer. Der er afsat i 2016, jeg ved ikke om der er lavet en 5 års fest. Jeg undrer mig over, at der er afsat LH: Der er et rådighedsbeløb til afdelingsbestyrelsen på Det er, hvad der er normalt. Vi er sparsomlige i afdelingsbestyrelsen, og vi vil gene bibehol Bettina, 33: Det kan også være afdelingsbestyrelsen skal bruge penge til IT. Birgit, 29: Der er aktiviteter i afdelingen. Jeg tror, der også bliver en sejltur i år. Jeg ved, at der er aktiviteter på vej. Strikkeklubben kører også fantastisk. Jacob, 29: Hvor mange deltager i arrangementerne? Ville det ikke være rimeligt at deltagere også selv betalte noget? Jeg synes 500 kr. om året er meget højt når der kun er halvdelen der deltager. Jeg vil gerne opfordre bestyrelsen til ikke at overbudgettere posten til beboerarrangementer, og som afspejler hvor mange der deltager. Brian, 31: En beboerforening er anderledes end ejerlejligheder. Jeg bor i en beboerforening fordi jeg gerne vil have noget socialt. LH: alle penge indgår i kassen igen, de penge der ikke bliver brugt, får vi igen. Kontoen er svær at budgettere præcist, for det er svært at forudse hvilke aktiviteter der kommer.

4 Side 4 af 9 Budgettet blev vedtaget. 3 Indkomne forslag Forslag nr. 1 Indkøb af Lomax transportvogn LH: Det er ikke et stort beløb, men jeg kan ikke se, hvad den skal bruges til. Helle, 29: Jeg har haft behov flere gange i løbet af året. Jeg synes den har manglet. Søren, 29: Vi kan spare på udlån af nøglen til pullerterne. Jeg synes også det er en god ide Joan, 33: Jeg synes også det er en god idé. Da jeg står med nøglen og skulle låse hængelåsene til pullerterne op, så tog det fem minutter, fordi de var fyldt med skidt. Rune, 29: Har man overvejet, hvor de skal stå? Helle, 29: De kan klappes sammen. Henrik, 29: Har også stået ved kantstenen, og skulle slæbe. Så jeg går ind for forslaget. Forslaget blev vedtaget. Ændring af reglen for brug af cykelkælderen Forslag nr. 2 LH: Vi mangler plads til cykler i vores kælder. Vi ønsker at reservere til cykler. Henrik, 29: Gælder det cykelanhængere. LH: Ja, det er cykeludstyr. Jacob, 29: Jeg mener også der skal være plads til en barnevogn. JS: Det handler ikke om ting der bliver brugt, men om ting der ikke bliver brugt. Alex, 31: Vi har en udfordring med befordring, så det er vigtigt at man har plads til en cykel i kælderen. En barnevogn må komme i anden rang. Karen, 31: fungerer det ikke med oprydning i kælderen? De ting der stod ubrugte hen, blev fjernet. Det burde rydde ud. Hvordan går det med cykelstativer i to etager? LH: Vi har knaphed på plads. Vi er usikre på, om de to etager ville blive brugt. DN: Det handler om at alt, der ikke er cykeludstyr, som skal væk fra kælderen. Det skal gøre det lettere for viceværten at fjerne ting der fylder, og som ikke hører til. Joan, 29: Der kan være Det er dejligt, at kunne stille en barnevogn i kælderen. Jacob, 29: Jeg forstår ikke, at man ikke kan have en barnevogn i kælderen i en almennyttig bolig. Det er en usædvanlig prioritering. DN: Vi har diskuteret, om det var nødvendigt at have cykeltrailere. Vi kan se, at de bliver brugt. Det er for

5 Side 5 af 9 nogle vigtigt her på havnen, da det bliver brugt til noget hverdagsting. Det handler om de ting der står, og som ikke bliver brugt. Karen, 31: Ændringsforslag: Cykelkæderen må udelukkende bruges til cykler, cykeludstyr og barnevogne der jævnligt er i brug. Alex, 31: Jeg tror ikke der er nogen, der ville flytte en barnevogn som står dernede i en kort periode. Det handler om at give bemyndigelse til at flytte ting der ikke er i brug. Ændringsforslaget blev vedtaget. Cykelkæderen må udelukkende bruges til cykler, cykeludstyr og barnevogne der jævnligt er i brug. Udskiftning af altangulve. Forslag nr. 3 Gilbert, 29: Vil man høre firmaet, hvorfor man har valgt fyrretræ. Det man skal have på altaner, er hårdt træ. Det andet bliver glat som sæbe. LH: Vi har behov for noget, som er vedligeholdelsesfrit. Jacob, 29: Behøver vi det fine træ? Kan vi ikke bare have et beton-dækken? JS: Det giver god mening, bare at fjerne det. Men det kan vi ikke, da loven foreskriver, at man skal have gulv i niveau. Og det får man ikke, når man fjerner træet. Gilbert, 29: Har man undersøgt, om firmaet ikke har et ansvar? Man skal passe på, med PVC. Det bliver mega glat. DN: Vi har besøgt altaner rundt omkring på havnen, og bl.a. set Brabrand boligforening, hvor de anvender PVC. Og her er det let at fjerne alger. Der er en sag omkring fyrretræ, men det de vil give i erstatning, er meget lille. Joan, 33: Vi har et i hårdt træ, og det holder bare. Claus, 29: Er der en prøvealtan? DN: Nej, der er skiftet noget, at man havde behov for at udskifte noget. Det er ikke en prøvealtan. LH: Jeg kender kun til, at man bruger komposit. Fordi det er billigere at vedligeholde. Hårdt træ vil nok koste over og det skal vedligeholdes. At få andre til at vedligeholde, vil koste Michala, 29: Hvad afgør, om en altan er i stykker? Det skal meldes til viceværten. Henrik, 29: Hvad er argumentet, i forhold til alger? Der er hårdt træ andre steder på havnen, og der er alger på det hele. Joan, 29: Der bør indhentes et alternativ tilbud på hårdt træ. DN: Der står i forslaget, at det er komposit eller genbrugsmateriale. De handler om, at få lov til at skifte altangulvene ud eller ej. Materialet er ikke endeligt fastlagt.

6 Side 6 af 9 Karen, 31: Ændringsforslag: Komposit materiale eller andet vedligeholdelsesfrit materiale Joan fastholder, at der skal stemmes om at anvende hårdt træ i stedet for komposit. Dette forslag blev forkastet. Det oprindelige forslag blev vedtaget. Ændring af videoovervågning Forslag nr. 4 Henrik, 29: Vi har adfærd i opgangen, der gør, at vi har behov for overvågning. Jacob, 29: Det er et problem, det der foregår i 29. Videoovervågning er ikke noget værd, da man kun kan hente materiale 24 timer tilbage. Det skal være alvorlig kriminalitet, før der kan gøres noget. Det er spild af penge. Alex, 31: Videoovervågning er forebyggende, det viser statistikken. Det er fornuftigt og forebyggende. Helle, AAB: Bånd bliver set igennem. Det betaler man for i servicekontrakten. Er der problemer i opgangen, handler det om at lave en klage til juridisk afdeling. Ved overgangen til de nye servicecentre, bliver den årlige udgift ca. det halve fra 1. maj. Birgit, 33: Jeg føler det giver tryghed. Der kommer mange mennesker, særligt når der bliver bygget på spidsen. Rasmus: Jeg forestiller mig, at man slukker kameraerne, men at de bliver hængende. Forslaget blev forkastet. 4 Valg 4 a Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen På valg: Daniel Noesgaard, Julie Sparevath og Lars Hansen Opstillet: Mette Raaschou Valgt: Julie Sparevath Lars Hansen Daniel Noesgaard 4 b Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen På valg: Ann Jørgensen og Mette Raaschou Disse blev valgt 5 a Behandling af regnskab for afdelingsbestyrelsens rådighedsbeløb Regnskabet blev vedtaget.

7 Side 7 af 9 5 b Valg af revisor til konto for rådighedsbeløb 6. Eventuelt Brian Karstensen blev genvalgt. Karen, 31: Det foreslås bestyrelsen at lave en efterårsspisning som beboeraktivitet. Henrik, 29: Facaderne ser efterhånden noget træls ud. Så det synes jeg man skal se på i 5 års gennemgangen, og evt. tænke det ind i den periodiske vedligholdelse. Ditte, 29: Jeg vil gerne være med til at lave aktiviteter i det sociale udvalg. Det virker til, at afdelingen et rart sted at være. Birgit, 33: Kan man tage fat i rengøringsfirmaet, så de får gjort ordentligt rent i elevatorerne. Karen, 31: Sidste år, blev det besluttet, at der gerne måtte opstilles bænke ved nummer 29. Man kan jo tage bænke op fra kælderen, men det bliver ikke brugt. Jeg foreslår, at man ser på indkøb af bænke der skal stå fast på stedet. Rune, 29: Jeg forslår, at man tager fat på kommunen, for at få sat almindelige affaldsspande og affaldsspands til hundeposer op Birgit, 29: Der er malertape fra malermesteren, det skal da fjernes. Man skal tage fat i servicecentret. LH: Tak for et godt møde, vi ses til 5 års-jubilæum, og igen til afdelingsmødet næste år.

8 Side 8 af 9 Afdelingsbestyrelsen består nu af: VIGTIGT: Du må IKKE skrive adresse og telefonnumre ved navnene på denne og næste side. Navne (skriv med BLOKBOGSTAVER): Valgperiode LARS HANSEN (LH) CONNIE LOHMANN (CL) RASMUS DAMSBO (RD) DANIEL NOESGAARD (DN) JULIE SPAREVATH (JS) Suppleanter (på valg hvert år) 1. Ann Jørgensen 2. Mette Raaschou

9 Side 9 af 9 Evt. Valgte til repræsentantskabet Navne (skriv med BLOKBOGSTAVER) Valgperiode Evt. Valgt til revisor Navn(e) (skriv med BLOKBOGSTAVER) BRIAN KARSTENSEN

Dan Christensen & Peter Kragballe BRIAN KARSTENSEN

Dan Christensen & Peter Kragballe BRIAN KARSTENSEN Side 1 af 7 AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 75 MØDEDATO: 3/5 2018 TIDSPUNKT: 19:30 MØDESTED: Pakhusene, Aarhus Ø Så mange beboere deltog: 37 Antal udleverede stemmesedler: Fra AABs administration

Læs mere

Svend Nielsen (SN) Per Sørensen (PS) Mikael Jacobsen (MJ) Helle Nielsen (HN) Anders Rønnebo (AR) Peter Kragballe (ordstyrer) PETER KRAGBALLE

Svend Nielsen (SN) Per Sørensen (PS) Mikael Jacobsen (MJ) Helle Nielsen (HN) Anders Rønnebo (AR) Peter Kragballe (ordstyrer) PETER KRAGBALLE Side 1 af 8 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 75 MØDEDATO: 28.04.15 TIDSPUNKT: 18:30 20:30 MØDESTED: Frk. Koch, Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus C. Så mange beboere deltog: Antal

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 65. Så mange beboere deltog: 30. Antal udleverede stemmesedler: 46 Side 1 af 5 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 65 MØDEDATO:20.4.2017 TIDSPUNKT: 19:00 MØDESTED: Hjortshøj Lokalcenter Så mange beboere deltog: 30 Antal udleverede stemmesedler:

Læs mere

Afdeling 30 Frydenlund

Afdeling 30 Frydenlund Side 1 af 5 Referat af afdelingsmøde for afdeling 30 Frydenlund MØDEDATO: 5.maj 2017 TIDSPUNKT: 17.00 MØDESTED: Hotel Scandic, Rytoften 3, 8210 Aarhus V Så mange beboere deltog: 44 lejemål 57 deltagere

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I.

Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Side 1 af 7 Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. MØDEDATO: 29. april 2016 TIDSPUNKT: 17:00 MØDESTED: HASSELAGERHUS. Så mange beboere deltog: 32 Antal udleverede stemmesedler: 64 Fra AABs administration

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 9 af 13/8-2013 ADM = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Afbud: Andre tilstedeværende: Kurt Peter Jørgensen

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af fire beboere og Kasper Nørballe. 6. november 2017 Referat af: Afdelingsmøde i Lægeforeningens Boliger Afholdt: Tirsdag den 26. september 2017 kl. 19.00 Deltagere: Antal lejemål afdeling I = 75 (150 stemmer) Antal lejemål afdeling II =

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt personale

Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt personale Referat fra Afdelingsmøde i afdeling 75 d. 27. maj 2014. Mødet afholdes i AAB s lokaler på Langelandsgade. Referat ifølge dagsorden: Ud over beboere og bestyrelse fra Afdeling 75, deltager teknisk og administrativt

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej

Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Vejlauget Frederiksvej - Mathildevej Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Velkommen ved formand Jens Christian. Foreslår Metta Frost som dirigent. Ingen indsigelser. - Metta Frost er

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/5 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 03. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 60 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj Dagsorden:

Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj Dagsorden: Afdelingsmøde afd. 34 mandag d 28. maj 2018 Dagsorden: 1. valg af dirigent 2. beretning og driftsbudget a. fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde b. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Formand Ulla Møller fremlagde beretningen for det forløbne år.

SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT. Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. Formand Ulla Møller fremlagde beretningen for det forløbne år. Side 1 af 6 SKABELON TIL AFDELINGSMØDE-REFERAT Afdelingsmøde for afdeling 21 Langenæs I. MØDEDATO: 8. maj 2015 TIDSPUNKT: 17:00 MØDESTED: Hasselagerhus, Hasselager Så mange beboere deltog: 60 Antal udleverede

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl

Generalforsamlingen Dagsorden: Dato: Tid: Sted: Indkaldte: 27. september Kl Indskrivning fra kl SOCIALJPÆDA000ERNE Ref.:HEM Dok.nr.: 4585619 Sag.nr.: 2018-SL2IINJ-16356 01-10-2018 Generalforsamlingen 2018 Dato: 27. september 2018 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 1 Sønderbro Referat fra beboermøde den 11. september 2019 Så mange beboere deltog 86 beboere fra 74 husstande Fra administrationen deltog Michael Meldgaard, Kenneth

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Deltagere: 9 beboere fra 7 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter.

Vi har købt udstyr til øvelokalet, hvilket betyder, at vi kan afholde flere og bedre koncerter. Ordstyrer: Jon Rostgaard Boiesen Referent: Jakob Larsen Tilstedeværende: Jon Rostgaard Boiesen, Jakob Larsen, Janne Wohlfeil, Maria Mertiri, Hans Riisgaard, Thomas R. Schaffalitzky, Jeremie Gnaedig, Alex

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 117 - Tirsdag den 13. marts 2012 kl. 18.30 Mødt: 21 husstande var repræsenteret. Fra afdelingsbestyrelsen: Anna Birkemose, Susanne Vesterbirk, Liselotte Wienberg

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Boligforeningen Give Afdeling 13652

Boligforeningen Give Afdeling 13652 Boligforeningen Give Afdeling 13652 Referat af afdelingsmøde afholdt den 12. september 2017 Så mange beboere deltog: Der deltog 46 beboere fordelt på 40 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 17. oktober 2012 torsdag den 27. september 2012 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Referat for generalforsamling

Referat for generalforsamling Referat for generalforsamling 25. april 2012 12 lejemål er repræsenteret til generalforsamlingen Formanden (Betty) bød velkommen Ordstyrer Jonas Qvist Referent Jonas Qvist Formandens beretning Oversvømmelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 23 fremmødte Joan Nielsen Britta

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 1 Valg af dirigent: Herdis Larsen 1.1. Valg af mødesekretær: Victor Jensen. 1.2. Godkendelse af forretningsorden: Godkendt 2 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 3. maj 2013

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 3. maj 2013 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 3. maj 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014

Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 Fremmødt: 42 husstande, 47 personer. Sted: Aulaen på Virup Skolen Referat af afdelingsmødet i afd. 73 17. September 2014 1. Valg af dirigent og referent Søren Høgsberg fra hovedbestyrelsen er valgt som

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 13 (113) Gartnervangen i Brædstrup Referat af beboermødet den 15. september 2016, kl. 19. Så mange beboere deltog: 14 husstande i alt 17 personer. Fra administrationen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015

Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015 Referat afdelingsmøde for afdeling 34 den 21. maj 2015 54 lejemål repræsenteret. Repræsentanter fra AAB: Dan Christensen Mogens Christensen Kenneth (regnskab) Varmemester Mike Referent: Gitte Jensen Kort

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 18

AAB Silkeborg Afdeling 18 AAB Silkeborg Afdeling 18 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 30. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen og Hans Ole Zacho Allan

Læs mere

Afdelingsmøde den 20. september 2018

Afdelingsmøde den 20. september 2018 Rødding Andelsboligforening afd. 18 Bakkegårdsparken 127 6630 Rødding Afdelingsmøde den 20. september 2018 Deltagere Der deltog 65 beboere fra 52 husstande. Endvidere deltog ejendomsfunktionær Jens Erik

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Anne Marie Bornholdt Nils Randlev Hundebøl Mariann Nørhede Niels Kjær Elsebeth

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018

AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018 AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018 Torsdag d. 3. maj 2018 Afdelingsformand Ellen Østergaard bød velkommen til de fremmødte beboere og til repræsentanterne fra AAB. Repræsenteret på mødet var 24

Læs mere

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFD 1 POSTPARKEN Postparken 8A kld. 2770 KASTRUP Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetæller

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 68

TIL BEBOERNE I AFDELING 68 TIL BEBOERNE I AFDELING 68 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 11.04.10. Referat af: Referat nr. 5 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.10 kl. 18.30 22.00.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Brøndby d. 11.04.10. Referat af: Referat nr. 5 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.10 kl. 18.30 22.00. DIRIGENT: MARIANNE AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy Rasmussen (FR) Mads Greve (MG) Tina Laursen (TL) Knud Petersen (KP) David Oszlak (DO) Marianne Larsen (ML) Aase B. Stisen (AaS) Afbud fra Forretningsfører

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere