2. Endelig godkendelse af referat fra LSU-møderne den 8. december 2016 og den 20. december 2016 (udkast til referatet er vedlagt som bilag)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Endelig godkendelse af referat fra LSU-møderne den 8. december 2016 og den 20. december 2016 (udkast til referatet er vedlagt som bilag)"

Transkript

1 Møde den 11. januar 2017 Lokale: LSU-møde i Administrationscenter Aarhus BSS Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Marie Louise Bro Pold, Louise Bornemann Søe, Tina Lindhardt, Jørgen Skårup, Søren Lundgård Laursen, Yadigar Akbulut, John Hansen, Katrine Breum Rosenbeck, Anna Mette Morthorst (observatør), Solvejg Strømberg Gyldenløv (suppleant). Afbud: Anette Christiansen, Susanne Dalsgaard Krag (observatør) Sekretær: Anne Bækby Johansen (HR) 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt uden bemærkninger. Dato: 31. januar 2017 Ref: abj Side 1/10 2. Endelig godkendelse af referat fra LSU-møderne den 8. december 2016 og den 20. december 2016 (udkast til referatet er vedlagt som bilag) Indledning ved Nikolaj Harbjerg (NH): Medarbejdersiden havde forud for mødet sendt bemærkninger til referatudkastet fra de to møder i december, herunder specifikt vedr. mødet den 8. december LSU drøftede de fremsendte bemærkninger. Medarbejdersiden fastholdt, at de var overraskede over NH s udmelding den 8. december 2016, da tidligere udmeldinger i forbindelse med flytning af sproguddannelser og lukning af institut havde lagt vægt på, at medarbejderne fulgte opgaverne. I forbindelse med 2%-besparelsen er der også tidligere blevet meldt ud, at man sigtede efter at undgå afskedigelser. NH gentog indledningsvis, at det er et rammevilkår, at vi skal spare 2 % om året indtil videre til og med Der kan stort set kun spares på lønudgifter, og det svarer til, at der i hvert af de kommende år skal være 2 % færre medarbejdere. NH redegjorde for forskellen mellem overflytningen af sproguddannelserne, lukningen af Institut for Erhvervskommunikation samt 2 % s besparelsen og for de tre forholds indbyrdes sammenhæng og indflydelse på hinanden. Det har været udgangspunktet, at medarbejdere flyttede med de opgaver, der blev flyttet. Det er også sket i forhold til de studieadministrative opgaver, der er overflyttet Aarhus BSS HR & Ph.d. Aarhus Universitet Tåsingegade Aarhus C Tlf.: Fax: bss.hr@au.dk bss.au.dk

2 til Arts. Men da der nu er et institut, der lukker, er der ikke opgaver, der flytter. Der kan være opgaver, der bortfalder, og det er det, der undersøges. Side 2/10 Det er tidligere meldt ud, at ledelsen sigtede efter at undgå afskedigelser som følge af besparelser. Men det er samtidig blevet meldt ud, at der ikke kan gives garantier. NH understregede, at der altid sigtes efter at undgå afskedigelser, men at det ikke nødvendigvis kan undgås. NH henviste til referatet fra den 12. september Overflytning af sproguddannelserne er som udgangpunkt en proces for sig selv, ligesom institutnedlæggelsen og besparelsesprocessen er. Men de tre forhold har også indbyrdes indflydelse på hinanden, og vi er nødt til at vurdere, hvorvidt der er opgavebortfald og stillingsnedlæggelser som følge heraf. Hvis det konkluderes, at der er opgaver, der ikke længere skal løses, vil det ikke være forsvarlig forvaltning at afvente, at de udfordringer løses af sig selv. Medarbejdersiden havde envidere anført i bemærkningerne til referatet fra den 8. december 2016, at det ikke var oplevelsen, at de var blevet behørigt og rettidigt orienteret om mulige stillingsnedlæggelser. LSU drøftede bemærkningerne, og NH tog til efterretning, at dette var medarbejdersidens oplevelse. NH repeterede processen op til og efter bestyrelsens beslutning om dels at overflytte sproguddannelserne til Arts og dels om at lukke instituttet. Der var på den baggrund fremsendt skriftligt høringsmateriale samt afholdt LSU-møde den 31. maj 2016, hvor dekanen deltog. Her blev der orienteret om, at der efter bestyrelsens beslutning ville blive igangsat en grundigere analyse af opgaver både for VIP og for TAP på instituttet og i Administrationscenteret. Der blev ligeledes orienteret om, at AU som organisation altid er forpligtet til løbende at vurdere omfanget af opgaver og aktiviteter i forhold til normeringen med henblik på at tilpasse herefter. NH understregede, at han ikke fandt det hensigtsmæssigt at orientere om potentielle konsekvenser, inden bestyrelsen havde truffet en endelig beslutning. Herefter blev LSU orienteret hurtigst muligt. NH fastholdt på den baggrund, at der var orienteret rettidigt og behørigt. Medarbejdersiden havde derudover fremhævet, at de ikke havde oplevet, at processen vedrørende overflytning af to medarbejdere til Arts, var forløbet hensigtsmæssigt. NH oplyste, at han beklagede, hvis det var oplevelsen, og at han tog det til efterretning. Medarbejdersiden havde herudover ønsket at tilføje til referatet, at medarbejdersiden opfordrede til, at LSU i forbindelse med fremtidige processer, som omhandler ændringer af medarbejdernes vilkår, inddrages så tidligt som muligt med henblik på tilrettelæggelse af hensigtsmæssige og involverende processer.

3 Det samlede LSU var enige heri. Side 3/10 Der var enighed om at tilrette referatet fra den 8. december 2016 i henhold til drøftelserne, så de forskellige synspunkter er repræsenteret, hvorefter referatet sendes til endelig skriftlig godkendelse i LSU. 3. Lønforhandling orientering og drøftelse (sagsfremstilling var fremsendt som bilag) Indledning ved NH: Den fremsendte sagsfremstilling blev gennemgået. Marie Louise Bro Pold (MLBP) fremførte på vegne af medarbejdersiden, at man ikke ønskede at ændre for meget i kriterierne til de kommende lønforhandlinger. Hvis der skal ske justeringer, skal det ske i god tid forud for de kommende lønforhandlinger, så kriterierne er velkendte for medarbejderne. Der var dog et ønske om at ændre på rækkefølgen af kriterierne samt understrege, at de fem kriterier ikke er prioriterede. LSU var enige heri. NH spurgte, om der var enighed om at nedsætte et udvalg med repræsentanter fra medarbejder- og ledersiden, der kan se på kriterierne, umiddelbart efter afslutnigen af den kommende runde. LSU var enige heri, herunder også i at konstituere udvalget på det kommende LSU-møde. MLBP opforderede til, at ledersiden husker maskinrummets helte og også prioriterer medarbejdere, der ikke nødvendigvis selv søger om lønforbedring. Samtidig opfordredes der til at være opmærksomme på forskelle i løn, samt på at lægge vægt på ligebehandling, idet ansatte med sammenlignelige funktioner og kvalifikationer mv. som udgangspunkt skal kunne opnå samme lønniveau. Solvejg Strømberg Gyldenløv (SSG) spurgte ind til, hvordan det koordineres, hvis der i forbindelse med resultatet af snitfladeanalyserne ændres i referenceforhold. NH svarede, at det vil blive koordineret, og at en ansøgning i givet fald sendes til den nye leder, der skal sørge for at inddrage den tidligere leder. Anna Mette Morthorst (AMM) gjorde opmærksom på, at de nuværende lønaftaler er ved at blive revideret.

4 4. Status vedr. analyser af snitflader 4.1. EXE - orientering om status (rapport vedlagt som bilag) 4.2. Studier - orientering om status Side 4/10 Indledning ved NH vedrørende det skriftlige materiale. MLBP kvitterede for fremsendelsen af de skriftlige materiale. I forlængelse heraf understregede hun, at det er en hård tid for medarbejderne ved EXE, da det ikke er kendt, hvor deres fremtidige organisatoriske ophæng bliver. Der blev efterspurgt en snarlig afklaring, alternativt en plan for det kommende forløb, som kan give en form for afklaring. Der blev endvidere opfordret til den fortsatte inddragelse af medarbejderne, ligesom der blev udtrykt tilfredshed med, at ledelsen havde besluttet at foretage interne omrokeringer i forbindelse med en ledig stilling. John Hansen (JH) spurgte ind til rapporten, herunder til forventningen om at opnå betydelig synergieffekt, indsater på IV-området, status for ansættelse af en VIPdirektør, samt hvovidt overflytning af medarbejdere internt på fakultetet fra administrationscenteret til et institut kan betragtes som gennemførte budgetforbedringer. NH svarede, at den betydelig synergieffekt bl.a. ligger i en harmonisering i administration af dagstudier og EVU-uddannelser. For så vidt angår status for ansættelse af en VIP-direktør lovede NH at følge op når der er nyt herom fra CBC (Core Business Committee), der p.t. arbejder med dette. NH svarede afslutningsvis, at det ikke er at regne som en besparelse at flytte medarbejdere til et institut. SSG forklarede, at der er bekymring hos medarbejderne på EXE samt en opfattelse af, at der ikke er plads til dem. NH understregede, at ledelsen er opmærksomme på det. Der er derfor også stor opmærksomhed på, at afklaring skal gå hurtigt. Men det må ikke blive på bekostning af ordentlighed og grundighed. Det tilstræbes, at der ikke skal foretages overflytninger i forskellige tempi, og særlig opmærksomhed er på holdbare løsninger. Fakultetesledelsen skal drøfte oplæg til beslutning den 12. januar 2017 og den 24. januar 2017, hvorefter der vil blive iværksat den proces, der skal skabe afklaring om fordeling af opgaver og medarbejdere. SSG svarede, at det kunne være en stor hjælp, hvis der var en kendt tidsplan, så man ved, hvornår en beslutning kan forventes. NH svarede, at det kan være uhensigtsmæssigt at fastsætte datoer, der så skal ændres bagefter. Studieanalysen har fx taget meget længere tid end forventet.

5 Louise Bornemann Søe (LBS) spurgte ind til, om formuleringen Det er uvist hvad dette vil betyde for normeringen i EXE (side 2), kan skabe bekymring hos den enkelte. Side 5/10 NH svarede, at han godt kunne forstå, hvordan ordet uvist kan skabe utryghed, og at det derfor er væsentligt at lægge mærke til den sammenhæng, det optræder i, nemlig som refererende til, at det er uvist, hvilke opgaver der i fremtiden vil blive varetaget på hhv. institutter og i administrationscenteret. Katrine Breum Rosenbeck (KBR) spurgte, om der ikke kan udmeldes nogle pejlemærker, om end det er usikkert med specifikke datoer. SSG var enig i, at der ikke bør meldes datoer ud, der ikke kan overholdes. Men det kan være nyttigt med en oversigt over de forskellige trin i processen. Der er behov for at vide, at det bliver gjort ordenligt. NH lovede at følge op på dette og orientere Jette Hammer om næste skridt, så hun kan videreformidle til afdelingen. NH afsluttede med at sige, at processen bliver fulgt til dørs, og at den først er afsluttet, når alle medarbejdere har vished. MLBP spurgte, om der var en status i processen vedrørende studieanalysen. Der er flere medarbejdere, der er bekymrede. NH udtrykte forståelse for, at der er en bekymring. Men der er tale om opgaver, der organisatorisk eventuelt flyttes. Det er ikke opgaver, der ikke skal løses længere. LSU drøftede den igangværende analyse. KBR spurgte til skriftlighed, og NH bekræftede, at snitfladeanalysen vil blive formidlet skriftligt, når den er færdigbehandlet i Fakultetsledelsen. NH understregede, at en hurtig proces er en prioritet, herunder særligt af hensyn til medarbejderne i EXE, men at der ligeledes er stor opmærksomhed på, at der tilvejebringes en kvalitetssikret og holdbar løsning. Anni Bækgaard Langberg (ABL) understregede sammenhængen mellem snitfladeanalysen og medarbejdersituationen i EXE og understregede, at der allerede er stor opmærksomhed i Studier på at forberede modtagelsen af de medarbejdere fra EXE, der eventuelt skifter arbejdsplads til Studier.

6 5. Status for processen og opgaveanalysen i forbindelse med nedlæggelsen af Institut for Erhvervskommunkation - orientering og drøftelse (fortroligt statusnotat fremsendt) Side 6/10 Indledning ved NH: Det blev præciseret, at den igangværende analyse har fokus på opgaver. Den samlede ledergruppe er ikke så langt i analyserne, at opgaverne kan opgøres i årsværk endnu. Anledningen til at igangsætte analysen er lukning af et institut. Men den endelige beslutning foretages af ledelsen ud fra en samlet vurdering. LSU drøftede statusnotatet. MLBP oplistede en række spørgsmål fra medarbejdersiden: - Hvordan er omplaceringspolitikken? - Kan konvertering af DTAP-stillinger indtænkes i processen? - Naturlig afgang foretrækkes; kan der tænkes langsigtet? Herudover blev der opfordret til at være opmærksom på, at det kan være mere omkostningsfuldt at afskedige end at afvente naturlig afgang. JH spurgte endvidere, om nedsat tid kan blive en mulighed, herunder om man kan sammenlægge opgaver eller stillinger. NH svarede, at det vil indgå i vurderingen, hvorvidt det er muligt at aftale nedsat tid under hensyn til den konkrete opgavevaretagelse og sammenhæng i den konkrete afdeling. NH tilføjede, at DTAP er et område, hvor det altid vurderes, om en konvertering fra DTAP til TAP kan gennemføres. Det er samtidig vigtigt at være opmærksom på, at der også er brug for studentermedhjælpere, der kan være fleksible og løse konkrete opgaver. Fokus er på, at der er de rigtige komptencer og den rette fleksibilitet. Anne Bækby Johansen (ABJ) præciserede, at forpligtelsen til at søge omplaceringsmuligheder på hele AU for de medarbejdere, der eventuelt skal afskediges, følger AU s personalepolitik. Det er ikke en garanti for, at der kan ske omplacering, men det undersøges bredt inden for hele universitetet. Derudover vil evt. afskedigede medarbejdere tilbydes genplaceringsforløb og mulighed for relevant og rimelig kompetenceudvikling i opsigelsesperioden. Jørgen Skårup (JS) opfordrede til, at der kan sættes specifikke tal på vægtningen af opgaver. JS anførte, at det vil være en hjælp til at kunne foreslå afværgeforanstaltninger. Det vil være svært at kunne vurdere, hvordan der gives indspark, hvis det ikke er konkret. KBR efterspurgte detaljeret grundlag for de beslutninger, ledelsen skal træffe. KBR sammenlignede med budgetprocessen i 2014, hvor der blev fremlagt budgetter og

7 efterspurgte et tilsvarende grundlag, herunder om der vil blive udarbejdet et notat svarende til snitfladeanalyserne. Side 7/10 NH forklarede, at situationen ikke er magen til budgetprocessen i Der er fokus på opgaver, der falder bort, og det er ikke hensigtsmæssigt, at der laves et ikke omfattende skriftligt arbejde. NH drøfter opgaver med alle funktionscheferne, som også drøfter opgaver i plenum. JS spurgte, om der vil blive fremsendt et regneark med antallet af årsværk pr. opgave, der bortfalder. NH svarede, at der indgår flere elementer, inden den endelig konklusion kan træffes. Der kan være behov for at flytte opgaver internt i afdelingen, og der kan være luft i opgaveporteføljen fra tidligere. JS forklarede, at det ville lette hans arbejde med at komme med input. NH ville undersøge muligheden for at supplere med detaljer i takt med, at undersøgelsen pågår og afsluttes. Givet NH s bemærkning om, at en beslutning om evt. afskedigelser ikke udelukkende vil tage afsæt i skriftligt materiale, men i mundtlige drøftelser mellem NH og de individuelle funktionschefer spurgte LBS, hvordan den gensidige orientering sikres. NH forsikrede, at der sker en koordineret drøftelse. JH spurgte, hvor mange medarbejdere der er impliceret i de opgaver, der analyseres. NH svarede, at det ikke vides endeligt endnu. ABJ opfordrede til, at der kan gives input til opgaver, analyser og proces i den kommende periode frem til næste møde. MLBP supplerede med, at det skal ses som en invitation til at byde ind med input nu og opforderede til, at konkrete input kan sendes til NH. JS undestregede, at hans anbefaling er, at der ikke sker afskedigelse nu, selv om der eventuelt bortfalder opgaver, idet han vurderede, at det kan være muligt at indhente besparelser på længere sig i form af bl.a. naturlig afgang. LSU drøftede herefter processen og det videre forløb. Det blev på mødet den 20. december 2017 aftalt at fastlægge datoen for ledelsens orientering af LSU om den endelige beslutning til den 31. januar Der blev i den

8 forbindelse desuden aftalt et tentativt møde den 6. februar Det er op til det samlede LSU på mødet den 31. januar at beslutte, hvorvidt mødet den 6. februar 2017 skal afholdes. Side 8/10 NH understregede, at ledelsen ikke har truffet en beslutning, men at der behov for, at LSU forholder sig til, at det kan blive udfaldet, at der nedlægges et begrænset antal stillinger. Derfor skal LSU forholde sig til den udmeldningsproces, som LSU involveres i. NH oplistede to scenarier. Scenarie 1: - Hvis det endelige resultat bliver, at der skal nedlægges stillinger, vil LSU blive fortroligt orienteret herom forud for mødet den 31. januar 2017 sammen med fremsendelse af udkast til udvælgelseskriterier, som LSU har mulighed for at drøfte på mødet den 31. januar Det er ledelsen, der træffer beslutning om kriterierne. Den 31. januar 2017 får LSU mulighed for at drøfte kriterierne, hvorefter ledelsen træffer den endelige beslutning om kriterierne. Der drøftes ikke personsager i LSU. - Afdelingerne orienteres af de enkelte funktionschefer den 1. februar Det gælder både de afdelinger, der er berørt, og de afdelinger, der ikke er. - Herefter orienteres afdelingerne om, hvornår der gives individuel besked, samt hvordan beskeden overdrages fra leder til medarbejder. - Individuel besked til berørte medarbejdere vil ske i uge 6. Scenarie 2: - Hvis det endelige resultat bliver, at der skal nedlægges stillinger, vil LSU blive orienteret herom på mødet den 31. januar. Der orienteres i LSU om ledelsens endelige beslutning, herunder antal stillinger og afdeling(er). - Efter mødet fremsendes udkast til udvælgelseskriterier, som LSU har mulighed for at drøfte på mødet den 6. februar Det er ledelsen, der træffer beslutning om kriterierne, og der drøftes ikke personsager i LSU. - Den 1. feb. orienteres afdelinger om, hvilke afdelinger der er berørt samt antal. Afdelingerne orienteres om, at der er aftalt et møde i LSU igen den 6. februar med henblik på at fremlægge og drøfte kriterier. - LSU drøfter kriterierne den 6. februar. - Herefter orienteres afdelingerne om, hvornår der gives individuel besked, samt hvordan beskeden overdrages fra leder til medarbejder. - Individuel besked til berørte medarbejdere vil ske efter uge 7. LSU drøftede fordele og ulemper ved begge modeller. Der var enighed om, at der skal sikres grundighed og ordentlighed i processen, og at der skal tages hensyn til, at medarbejderne ikke skal gå i uvished unødigt længe.

9 Efter grundige drøftelser var der enighed om at vægte hensynet til medarbejderne og en hurtig afklaring, hvorfor scenarie 1 blev aftalt. Der afholdes møde den 31. januar, men dog med mulighed for endnu et møde den 6. februar 2017, såfremt der vurderes at være et behov herfor. Side 9/10 LSU drøftede også indledningvis, hvordan der skal gives individuel besked til berørte medarbejdere, hvis analysens udfald resulterer i, at der skal ske afskedigelser. Der var enighed om, at det skal foregå ordentligt og med mulighed for at inddrage sin tillidsrepræsentant i forløbet. Ledelsen skal bidrage til at sikre, at der er det fornødne TR-beredskab. NH foreslog, at orientering til den enkelte sker pr. mail med tydelig angivelse af, hvordan man kontakter sin TR, samt at der kan aftales et møde med leder, hvis det ønskes/når det ønskes. NH tilføjede, at der kan aftales andet lokalt i afdelingen, herunder at alle fx sidder på deres plads på et givent tidspunkt, og at funktionschefen giver mundtlig orientering til den pågældende. Der var enighed om, at der skal tages hensyn til lokale forhold i afdelingerne og behov for at aftale andet lokalt. Der var endvidere enighed om endeligt at drøfte og aftale, hvordan individuel orientering foregår, når resultatet er kendt den 31. januar, hvis der bliver behov for det. LSU drøftede herefter, hvordan man bedst muligt sikrede videreformidling til alle afdelinger på samme tid i forlængelse af mødet den 31. januar Der var enighed om, at alle afdelinger indkaldes til en kort orientering den 1. februar 2017, uanset udfaldet af anlysen. 6. ACBSS-handlingsplan for orientering og drøftelse (udkast til handlingsplan er vedlagt som bilag) Indledning ved NH, der opridsede baggrunden for handlingsplanen, herunder for fokus på at arbejde målrettet med de indsatsområder, der går på tværs af afdelinger. MLBP kvitterede for, at LSU inddrages og får indsigt i udkastet til handlingplanen. Der er gode tanker og visioner i i handlingsplanen. Det blev også understreget, at det ikke er alt, der kan ikke løses med digitalisering. Medarbejdersiden ønskede mere inddragelse i afdelingerne, herunder særligt i forbindelse med implementering og udvikling af opgaver. I forhold til kompetenceudvikling anses det som udgangpunkt for en smule uambitiøst, da der

10 børe være mere fokus på formel komptenceudvikling og/eller videreuddannelsesaktiviteter, hvor den enkelte medarbejder kan komme med input til egen videreudvikling. Side 10/10 LBS spurgte ind til, om man er indstillet på at bruge de midler, som en ambitiøs digitaliseringsstrategi kræver. Ift. indsatsen driftsoptimering spurgte LBS vedr. strategiens formulering om, at en driftsoptimering i de forskellige afdelinger forudsætter en periodevis nedprioritering/nedlukning af driften, om der hermed menes, at driften skal sættes i bero, for at målsætningen kan nås. LBS bemærkede, at dette ikke vil være muligt i meget driftstunge afdelinger. LBS tilføjede, at der bliver lagt et stort ansvar over på medarbejdere ledelsen skal være meget tydeligere med, hvordan initiativer implementeres og hvilke prioriteringer, det kræver. Det skal være et fælles projekt, og der kan i den forbindelse også tages hul på drøftelser af, om serviceniveauet skal justeres, når antallet af medarbejdere løbende reduceres. LSU aftalte at drøfte punktet videre på et kommende møde, herunder forslag til implementering mv. Der var ikke tid til yderligere drøftelser, og mødet blev afsluttet med aftale om udskydelse af punkt 6 og Indledende drøftelser af fælles, strategiske kompetenceudviklingsindsatser i 2017 Udsat til mødet den 31. januar Evt.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget. LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 31. januar 2017, kl. 12.30-15.00 Lokale: 1328-120 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Susanne Dalsgaard Krag

Læs mere

Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116. Deltagere:

Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116. Deltagere: Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl. 11.30 12.30 Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter LSU/LAMU: Nikolaj Harbjerg, Eigil Jensen LSU: Aase Bak, Anni Bækgaard

Læs mere

Afbud: Katrine Breum Rosenbeck, Anna Mette Morthorst (observatør), Susanne Dalsgaard Krag (observatør).

Afbud: Katrine Breum Rosenbeck, Anna Mette Morthorst (observatør), Susanne Dalsgaard Krag (observatør). OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 8. september 2017, kl. 9.00-11.00 Lokale: 1442-116 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Aarhus BSS administrationscenter LSU-møde den: 11. september 2015, kl. 10.30-12.00 Mødelokale: Bygning 1443/144 Referat Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Eigil

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 1. juni 2015, kl. 12-13.30 Mødelokale: Bygning 1328/lokale 120 (dekanens mødelokale) Aarhus BSS administrations center LSU-møde Deltagere Ledelsessiden: Nikolaj Harbjerg (NIH), Anni Bækgaard

Læs mere

LSU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116

LSU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116 LSU-møde den 12. september 2016 kl. 12.30-13.30 Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116 Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Aase Bak, Anni Bækgaard Langberg, Eigil Jensen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Afbud: Susanne Dalsgaard Krag (observatør), Aase Bak, Marie Louise Bro Pold, Jørgen Skårup, Katrine Breum Rosenbeck.

Afbud: Susanne Dalsgaard Krag (observatør), Aase Bak, Marie Louise Bro Pold, Jørgen Skårup, Katrine Breum Rosenbeck. Møde den: 31. maj 2016 Mødelokale: Bygning 1447 / 025 REFERAT Fælles LSU/LAMU-møde kl. 13.30 14.30 LSU-møde kl. 14.30-15.30 Deltagere til LSU-møde Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt Møde den: Mandag den 10. februar 2014 kl. 12.00 Sted: 1443/413 Ekstraordinært LSU Kommunikation REFERAT Til stede: Lykke Ankersen, Knud Holt Nielsen, Jetthe L. Revsgaard, Peder Holm-Pedersen, Henriette

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden REFERAT Deltagere: Lars Moseholm (formand), Trine Juhl Sørensen, Lisbeth Holm Rasmussen, Gina Bay, Jette

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU

Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU AU s personalepolitik og den tilknyttede delpolitik for løn, som er vedtaget af HSU den 18. januar 2011, fastlægger de overordnede rammer for afvikling

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR Ekstraordinært møde den 19. april 2017 Referat LSU i AU HR Til stede: Lederrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Lindberg Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Lene Fransen, Lizzi

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde onsdag den 8. januar 2014, kl 13.00 14.45 Bygning 1431, lokale 013/015, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde REFERAT Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Referat Deltagere: Steen H. Jakobsen, Søren Dam, Mads

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden

REFERAT. Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden Møde den: Mandag den 10. september 2012 Jens Baggesensvej 51-53, lokale 318 LSU Viden REFERAT Til stede: Lars Moseholm (formand), Jette Hammer, Lise Marie Frohn, Per Lindblad Johansen, Henrik Senfer, Gina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 05. februar 2014, kl. 15.45 17.15 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Per Andersen, Annette Storgaard, Tinna Meyer, Inger Krog, Anne Bækby

Læs mere

Retningslinjer for afvikling af lønforhandling

Retningslinjer for afvikling af lønforhandling Retningslinjer for afvikling af lønforhandling I henhold til personalepolitikken er det Aarhus Universitets mål, at de ansattes løn afspejler deres funktion, ansvar, indsats og relevante kompetencer. Dette

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Møde den: 23. marts 2017 kl LSU AU HR

Møde den: 23. marts 2017 kl LSU AU HR Møde den: 23. marts 2017 kl. 09.30 11.30 REFERAT LSU AU HR Til stede: Lederrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Dorotea Smesnjak (suppleant),

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl. 11.30-13.00 Aarhus: 1443-313, Emdrup: A112 REFERAT Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Det blev aftalt, at referatet for den 13. september 2017 godkendes på næste møde.

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Det blev aftalt, at referatet for den 13. september 2017 godkendes på næste møde. Møde den: 27. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Bjørn Vinding Gulbech,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

Det er forventningen, at AUHE kommer i nul i 2016, idet AUHE begynder at kunne levere på samme betingelser som de andre BSS institutter.

Det er forventningen, at AUHE kommer i nul i 2016, idet AUHE begynder at kunne levere på samme betingelser som de andre BSS institutter. Møde den: 5. december 2014, kl. 9-11 AU Herning/Jacobs kontor LSU-møde Referat Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg (PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Inger Kristensen,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 6. februar 2014 kl. 12.00-14.00 D120 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen (formand), Mette Mejlvang, Medlemmer B-siden:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Referat ekstraordinært LSU Dagsorden

Referat ekstraordinært LSU Dagsorden Deltagere: Birgit Schiøtt (BS), Jeppe Olsen (JOl) Christina Tindhof (CT), Jens W. Clausen (JWC), Hanne Vester Rasmussen (HVR, vikar for Charlotte Illum Nielsen, HR), Tommy Kessler (TK), Jeanette Dandanell

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET STATUS. Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV)

AARHUS UNIVERSITET STATUS. Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV) Møde den: 15. april 2013 Juridisk Institut LSU (APV) STATUS Til stede: Michael Steinicke, Kirsten Jakobsen, Per Andersen, Annette Storgaard, Helle Isager, Tinna Meyer, Astrid Millung-Christoffersen Fraværende:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. juni 2013 Juridisk Institut LSU møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. juni 2013 Juridisk Institut LSU møde Møde den: 21. juni 2013 Juridisk Institut LSU møde Referat Deltagere: Anette Storgaard, Astrid Millung-Christoffersen, Helle Isager, Inger Nyholm Krog, Kirsten Jakobsen, Michael Steinicke, Per Andersen,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: 18. december 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET HR NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AARHUS UNIVERSITET 2 Hvordan er den nye struktur blevet til?... 3 Hvordan ser den nye struktur ud?... 3 Skal min organisatoriske enhed have eget samarbejdsudvalg?... 3 Hvornår

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.

DAGSORDEN. MTSU Administrationen. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12. MTSU Administrationen DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 10. april 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : 12.00 Medlemmer Keld Overgaard Jensen (Ledelse) Finn Mikkelsen (Ledelse)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 16. december 2016 Mødelokale /023 (videolink ) Ekstraordinært møde i LSU for AU Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 16. december 2016 Mødelokale /023 (videolink ) Ekstraordinært møde i LSU for AU Uddannelse Møde den: 16. december 2016 Mødelokale 1445-019/023 (videolink 1445-215) Ekstraordinært møde i LSU for AU Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anne

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. IKS LSU Møde d. 22. januar 2015 kl Mødested: 1467/415

AARHUS UNIVERSITET. Referat. IKS LSU Møde d. 22. januar 2015 kl Mødested: 1467/415 IKS LSU Møde d. 22. januar 2015 kl. 09.00-12.00 Mødested: 1467/415 Referat Til stede: Bjarke Paarup, Jytte Ringtved, Liselotte Malmgart, Lene Kühle, Bo Kristian Holm, Henning Høgh Laursen, Anne Line Dalsgård,

Læs mere

Lasse Lindekilde (LL) spurgte, hvordan den fremadrettede gennemsnitstid på 2½ år på kandidatuddannelsen vil få indflydelse på det samlede billede.

Lasse Lindekilde (LL) spurgte, hvordan den fremadrettede gennemsnitstid på 2½ år på kandidatuddannelsen vil få indflydelse på det samlede billede. Møde den: 26. maj kl. 9.00 11.00 FSU-møde kl. 9.00-10.00 Fælles FSU/FAMU-møde kl. 10.00-11.00 Mødelokale: Bygning 1431/021-023 Referat Deltagere til FSU-møde Ledelsesrepræsentanter: Thomas Pallesen (formand),

Læs mere

Revideret personalepolitik

Revideret personalepolitik Revideret personalepolitik Indholdsfortegnelse Indledning Normer for det daglige arbejdsliv Delpolitik for rekruttering og ansættelse Delpolitik for løn Delpolitik for kompetence- og karriereudvikling

Læs mere

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.

Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15. Referat - konstituerende LSU møde Bioanalytiker-, Ergoterapeut-, Fysioterapeutog Radiografuddannelserne Mandag den 31. januar 2011 kl.12.30-15.30 Mødeleder: Ulla Mulbjerg Referent: Ballum Til stede: Ulla

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

Aftale om principperne for afvikling af lønforhandlinger på AU

Aftale om principperne for afvikling af lønforhandlinger på AU Aftale om principperne for afvikling af lønforhandlinger på AU AU s personalepolitik og den tilknyttede delpolitik for løn, som er vedtaget af HSU den 18. januar 2011, fastlægger de overordnede rammer

Læs mere

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 REFERAT LSU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Lizzi Edlich, Ina Wilkens Nissen Referent:

Læs mere

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34

Henrik Friis Bach Dekan BSS Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september :18:34 From: Henrik Friis Bach To: Dekan BSS Cc: Thomas Pallesen; Anja Zimmerdahl Subject: Høringssvar fra Statskundskab Date: 11. september 2014 16:18:34 Universitetsledelsens udspil har været drøftet i Institut

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Anna Mette Morthorst, Anne Vedsted Hansen, Bjarke Parner,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud:

Referat. Allerød Kommune. Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015 i mødelokale H. Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 9. september 2015 Hovedudvalget afholder møde den 7. september 2015

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU Møde den: 12.06.2017 1513-314 LSU FORELØBIGT Referat Til stede: BS, JWC, JDA, TOK, JO, CT, JO Afbud: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen.

Læs mere

TS fremhævde institutnavn, logo samt de nye programpaneler som de tre temaer, der har direkte relevans for instituttet.

TS fremhævde institutnavn, logo samt de nye programpaneler som de tre temaer, der har direkte relevans for instituttet. Møde den: 3. december 2014, kl. 9-11 Juridisk Institut, bygning 1410/147 LSU-møde Referat Deltagere: Tine Sommer (TS), Kirsten Jakobsen (KJ), Jørgen Albæk Jensen (JAJ), Anne-Dorte Bruun Nielsen (ADBN),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Referat Lars Bo Nørgaard Dato: 22. marts 2019 Side 1/2 Mødedato: 21. marts 2019 kl. 10.3011.15 Mødested: 1918135 ITUndervisningslokale Mødeemne: Ekstraordinært LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels

Læs mere

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering Møde den: 5. maj 2017 kl. 8.15 9.45 Institut for Økonomi 2632-L261 Deltagere: Annia Hoffmeyer, Christel Brajkovic Mortensen, Karin Vinding, Lene Bavnbek Enevoldsen, Mogens Dilling-Hansen, Niels Jørgen

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron- afbud Michael Nørgaard Kim Leck Fischer Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Til stede: Ellen Frandsen Lau, Mariann Bøje, Helle Tolboe, Dirk Leonhardt, Mariann Andersen, Mette L.G. Nikolajsen, Jens Heidmann,

Læs mere

Referat. LSU-møde den 6. juni 2016 kl Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation

Referat. LSU-møde den 6. juni 2016 kl Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation LSU-møde den 6. juni 2016 kl. 12.15-13.45 Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation Referat Deltagere: Christa Thomsen, Birte Asmuß, Anita Birch Trosborg, Helle Kryger Aggerholm,

Læs mere

Referat styregruppemøde. Organisation: Aarhus Universitet Dato: Programspor: Programsekretariat Status: Udkast Version: 1.

Referat styregruppemøde. Organisation: Aarhus Universitet Dato: Programspor: Programsekretariat Status: Udkast Version: 1. Projekt Den administrative forandringsproces Emne Styregruppemøde Dato og sted Aarhus Universitet, bygning 1430 bestyrelsens lokale Tidspunkt Onsdag den 25. marts 2009 kl. 10.00 til 12.00 Møde nr. 10 Referent

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg tirsdag den 5. januar 2016 kl. 10:00 Mødelokale 1 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Sundhedskoordinationsudvalget 13-05-2015 09:00. Mødelokale på regionsgården

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Sundhedskoordinationsudvalget 13-05-2015 09:00. Mødelokale på regionsgården BESLUTNINGER Sundhedskoordinationsudvalget - mødesager Sundhedskoordinationsudvalget MØDETIDSPUNKT 13-05-2015 09:00 MØDESTED Mødelokale på regionsgården MEDLEMMER Formand Per Seerup Knudsen Næstformand

Læs mere

RIGSREVISIONEN København, den 5. maj 2003 RN B105/03

RIGSREVISIONEN København, den 5. maj 2003 RN B105/03 RIGSREVISIONEN København, den 5. maj 2003 RN B105/03 Notat til statsrevisorerne om den fortsatte udvikling i sagen om Undervisningsministeriets økonomiske og faglige styring på erhvervsskoleområdet (beretning

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl

REFERAT. Tirsdag den 21. november 2017 kl 21. november 2017 J.nr. 17/1721 NIHA REFERAT Emne: Møde i Universitetsrådet Dato og tidspunkt: Tirsdag den 21. november 2017 kl. 14.00-16.00 Sted: SDU Odense, lokale O 77 Referent: Nisrin Adel Hamad Dagsorden:

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Referat. Møde den: 6. marts 2017 kl Mødelokale Aarhus BSS FAMU møde

Referat. Møde den: 6. marts 2017 kl Mødelokale Aarhus BSS FAMU møde Møde den: 6. marts 2017 kl. 10-11.30 Mødelokale 1328-120 Referat Aarhus BSS FAMU møde Deltagere: Anja Zimmerdahl, Carsten Dalsager, Anita Birch Trosborg, Anette Storgaard, Merete Elmann, Niels Jørgen Relsted,

Læs mere

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget.

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl. 11.30-13.30 Sted: 3410-345 Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva

Læs mere

Indkomne høringssvar fra berørte Lokale Medudvalg (LMU) vedrørende fælles økonomifunktion

Indkomne høringssvar fra berørte Lokale Medudvalg (LMU) vedrørende fælles økonomifunktion Indkomne høringssvar fra berørte Lokale Medudvalg (LMU) vedrørende fælles økonomifunktion Høringssvar fra LMU for Fagsekretariatet Børn & Unge: Fagsekretariatet Børn & Unge har modtaget materialet vedrørende

Læs mere

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser Region Syddanmark Større organisationsændringer og reduktion af stillinger RETNINGSLINJER OG omplacering rettigheder i opsigelsesperioden regionsyddanmark.dk medarbejders rettigheder og pligter inddragelse

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen Møde den: 24. marts 2015 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit Jakobsen, Søren Dam, Mads Rasmussen, Maja Skrydstrup,

Læs mere

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE Forum: Fælles beredskab Politisk Forberedelsesgruppe Dato: 25. juni 2015 Tid: kl. 15.00 16.00 Sted: Glostrup Rådhus, møderum Landskrona Mødedeltagere: Steen Christiansen (Albertslund), Ib Terp (Brøndby),

Læs mere

Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016)

Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016) HR-afdelingen Fredrik Bajers Vej 7F 9220 Aalborg Ø Dato: 31. oktober 2016 Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016) Efter afværgeforanstaltningsperioden står det klart,

Læs mere

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat

IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat IKS Institutforum 24. februar 2016 Referat Mødeleder: Bjarke Paarup/ Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 24. februar 2016 Varighed: 12.00-13.45 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen

Læs mere

Afskedigelsesprocessen

Afskedigelsesprocessen UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Afskedigelsesprocessen Hvad kan jeg forvente af UCL, og hvad er mine rettigheder og pligter? Ved besparelser, organisationsændringer og opgavebortfald HR og Kommunikation,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe Deltagere: Mette Glerup Thomsen, Rikke Korgaard Præstegaard, Jesper Sølund Hansen, Katrine Breum Rosenbeck, Rikke Nielsen Gæst: Mette Brandenborg fra INT-bånd-møde d. 3. juni 2019 1. MoveON status fra

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Ad 2)Godkendelse af referat af ex.ord. LSU møde (bilag) Godkendt.

Ad 2)Godkendelse af referat af ex.ord. LSU møde (bilag) Godkendt. Møde den: 25. februar 2013 kl. 11.00 13.00 UDKAST Mødelokale: 1540-229 (der er mulighed for videotilkobling) Referat Ordinært LSU-møde AU Kommunikation (2013-2) Deltagere: Jesper Bo Jensen, Knud Holt Nielsen,

Læs mere