Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 31. oktober 2018, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 31. oktober 2018, kl"

Transkript

1 Hjørring Golfklub Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 31. oktober 2018, kl Til stede: Dagsorden: Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Michael Svendsen John Friis Peter Norskov, referent 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde. 2. Orientering ved formanden. 3. Orientering ved daglig leder. 4. Orienteringssager fra alle (bordet rundt), herunder orientering fra diverse udvalg. 5. Beslutningssager som skal være på den udsendte dagsorden. 6. Eventuelt. Ad 1. Forelæggelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. september 2018 Referatet blev godkendt. Ad 2. Orientering ved formanden MS orienterede om, at tre BM deltog med stort udbytte i DGU-kursus om værdiskabende bestyrelsesarbejde at DGU den holdt Regionalmøde i Hjørrring. DGU oplyste bl.a. at der for første gang var et større vigende medlemstal, totalt set ca færre medlemmer, samt en forskydning mod en større andel flexmedlemmer. Det har konsekvenser for klubbernes økonomi. Mødet var velbesøgt, at der var afholdt likviditetsmøde med klubbens pengeinstitut. Ad 3. Orientering ved daglig leder Økonomi pr På mødet blev udleveret en økonomioversigt pr Der forventes et resultat på omkring budgettet (- 93 tkr.) plus en vandafgift på ca. 75 tkr. og desuden ekstra 30 tkr. til græsfrø og topdressing på fairways efter tørken. Samlet set et forventet negativt resultat på ca tkr. Vandafgiften forfalder i januar 2019, men beløbet vil fremgå som hensat i årsregnskabet. Greenfeestatus Ved udgangen af juli var vi 4 og 16 tkr. efter sidste år hhv. budget. Både august og september har været skuffende og betydet en manko ift. sidste år og budget på godt 40 tkr. Så greenfeindtægterne når ikke de 690 tkr. der var budgetteret for Der kommer til at mangle tkr. Golfring Nordjylland indtægtføres i december. Det forventes en indtægt i samme størrelsesorden, som de 2 seneste år.

2 Udvikling i kassekredit og kreditforeningslån Forventningerne til årsresultatet er at kassekreditten ender ca. 200 tkr. dårligere end sidste år, mens den budgetterede afvikling af den langfristede gæld opretholdes. Der afdrages i år 991 tkr. Investeringsoversigt Ikke noget nyt siden sidste møde. Investeringer 2018 pt. i alt ca. 125 tkr. Medlemsudvikling Stort set status quo på total antal. Der er 721 mænd og 261 kvinder. Til gengæld er gennemsnitalderen støt stigende med ca. 1 år om året. DGU offentliggør meget snart medlemstal for alle klubber pr. 30. september I den vil vi figurere med lidt større fald da prøvemedlemmer ikke indgår i denne. Ad 4. Orienteringssager fra alle (bordet rundt), herunder orientering fra div. udvalg Stafet for livet v/john Det er aftalt at Stafet for Livet afholdes i golfklubben (Vest 7 9) i weekenden 31. august 1. september 2019 (5-års jubilæum). Det vil ikke kollidere med Danmarksturneringen (eller andre mulige DGU turneringer) som det gjorde i år. Golfring Nordjylland v/john Næste møde torsdag afholdes den 13. december, hvor afregning for 2018 forelægges til godkendelse og ny aftale for 2019 til underskrift. Sæsonslutdag John Denne afholdes lørdag, den 17. november med start kl Husudvalg og baneudvalg (og andre) finder opgaver der kan/skal løses den dag. Der arbejdes ca. 3 timer. Dem der har lyst, kan efterfølgende spille en runde golf eller vi kunne lave lidt sjov og ballade sammen fx puttekrig. Bolden hos hus- og baneudvalg. Statusmøde med Jens & Pernille v/john John har afholdt et statusmøde med Jens & Pernille. Fra begge sider blev der givet udtryk for generel tilfredshed med årets forløb. Der er etableret en inventarliste, over inventar, som tilhører dem. Pt. er der kun et styk inventar på denne.

3 Jens og Pernille holder lukket fra beg. af januar til og med 4. februar Baneudvalg v/john & Jane Møde den 11. september. Hovedtemaet var en status på banen efter tørken sommeren over. Teesteder og greens har været vandet og stået rigtig flot. Det har også været kostbart, jf. pkt. 3. Herudover ros til roughriders og den nye trappe på N6. Vinterbane For at skåne de fairways der blev hårdest ramt af tørken og samtidig undgå de normalt fugtige huller vil vinterbanen få følgende forløb. Forni: S1, S6, S7, Ø2 s teested til Ø6 s vintergreen, Ø7, Ø8, Ø9, N1 & N9. På disse 9 huller vil der blive lavet fremskudte teesteder og vintergreens, som skal bruges ved frost samt under greenkeepernes ferie og afspadsering. Dernæst spilles ( bagseks ): V1, V2, V6, V7, V8 og V9. Her spiller vi på almindelige greens. Bunker og stier Bunker: Arbejdet med nedlægning af de næste bunkers skal startes. Der er pt. nedlagt 5 og kan vi nå 2-3 stykker mere i 2018 er det absolut tilfredsstillende. Stier: Baneudvalget har besluttet at stierne Ø2 og Ø7 (ca. fra svinget ved Ø6 og rundt om teestedet).skal nedlægges først. Ansatte Staben er reduceret til de 3 heltidsansatte greenkeepere. Husudvalg v/nils Oprydningsdag bagrum den 3. november (for yderligere information se sidste nyhedsbrev). Juniorudvalg v/helle Møde den 13. september med DGU konsulent m.fl. (herunder Michael, Helle og John fra bestyrelsen). Dette har medført, at der nu arbejdes på en definition af set up omkring juniormiljøet i Hjørring Golfklub under hovedoverskrifterne: Flere juniorer i Hjørring Golfklub og Det attraktive juniormiljø. Dette omfatter disse punkter: Målgruppe, rekruttering, miljø, kommunikation, årsplan, organisering herunder frivillige. Der gennemføres pt. 1-1 samtaler med deltagerne fra ovenstående møde, som konkretiserer disse punkter. Et færdigt udkast skal drøftes på et møde (med samme deltagere som den 13), som sikkert bliver primo december hvor udkastet gerne skal efter nogle tilretninger blive til det færdige resultat, som bliver grundlaget for juniorarbejdet i Evt. samarbejde omkring juniorer med de 3 andre golfklubber i Hjørring Kommune. Helle har udarbejde oplæg som er tilsendt de tre golfklubber. Foreløbig positiv tilkendegivelse fra Hirtshals. DGU arbejder på en ny turneringsstruktur for juniorerne. Strukturen testes blandt de 4 klubber her i kommunen. Eliteudvalg v/jane Puljeinddeling for 2019 er kommet og de ny oprykkede herrer i 1. division herrer er kommet i denne pulje: 1. div. Vest, Pulje 1: Hjørring, Mollerup, Lyngbygaard og Silkeborg - Ry

4 Set i lyset af oprykningen til den næstbedste division er det bestyrelsens forventning og krav til eliten, at der arbejdes og trænes målsat sæsonen igennem. Der udarbejdes årssetup for sæsonen (Eliteudvalg og spillertrup). Turneringsudvalg v/jan, Jane & John På mødet blev deltagelse i klubturneringer drøftet baseret på en 5 års statistik over deltagelsen. Turneringsudvalget skal drøfte muligheder for, hvorledes der kan komme flere deltagere i de forskellige turneringer. Klubmesterskaber Der var skuffende få til klubmesterskaber og færrest i mands minde og kun deltagere i 7 af 12 mulige rækker (Seniordamer blev flyttet ned i Midage damer således der var 2 damerækker i alt). Det medførte nogle punkter/ideer, der kom frem på et tirsdagsmøde: Færre damerækker (Midage+senior & Veteran+superveteran) Tidligere afvikling i kalenderen ultimo/medio august eller i juni? Spille på flere sløjfer (de gamle på nord + syd), Elite + subelite Øst + nord (evt. syd + øst) Lad Elite spille gul/rød teested og lad alle Junior, Elite, midage, senior spille med i den åbne række og aldersrække Opdeling i handicap i stedet for alder Fjerne begrænsningen på minimum 3 i en række Dette skal selvfølgelig holdes indenfor de rammer som DGU udstikker for klubmesterskaber. Begynderudvalg v/jan Intet nyt Golfspilleren i Centrum v/jane Intet nyt. Bestyrelsen har tidligere besluttet at holde pause med GiC. Ad 5. Beslutningssager som skal være på den udsendte dagsorden Infomøde v/john John har haft møde med nogle medlemmer, som opfølgning på møde i december De gav udtryk for, at bestyrelsen er usynlig og de foreslog derfor medlems -/ informationsmøder. Der er de seneste år afholdt følgende info/medlemsmøder: styk, styk, styk og det sidste i efteråret 2016 (og det eneste i 2016). Dette er de første linjer fra referatet: På baggrund af dette, besluttede bestyrelsen dengang at stoppe med at holde info/medlemsmøder. Bestyrelsen besluttede, at info/medlemsmøder ikke genoptages pt. Men vil genoverveje det i løbet af 2019.

5 Forsikringer v/john Udbudsmateriale er sendt til 4 udbydere (en femte har ikke svaret på henvendelsen endnu). Da beslutning skal ske i november (formentlig inden næste bestyrelsesmøde), skal bestyrelsen beslutte om der gives fuldmagt til at beslutte dette og hvem der gør det fra bestyrelsen. Bestyrelsen besluttede at meddele fuldmagt til at formand, næstformand og kasserer træffer afgørelse i sagen. Nye golfregler 2019 v/john Fra Mogens Rye Hansen (Klubbens regelambassadør vedrørende de nye golfregler 2019 har forslag til implementering af de nye regler i HGK. Strafområder skal som udgangspunkt markeres røde, med mindre der er en grund til at markere den gul. Det besluttedes, at Hjørring Golfklub udelukkende bruger røde markering til strafområder. Der gives mulighed for at lave strafområder, hvor golfklubben skønner, det er nødvendigt for at fremme spillet. Konkret foreslås, syd 4 hele højre side fra ny sø og op til greenen nord 2 højre side fra sidste fairway bunker og op til greenen Mellem øst 6 og 7, det høje græs Det besluttedes, at tiltræde forslaget men at strafområder i øvrigt som udgangspunkt skal begræses mest mulig, Blå pæl med grøn top, erstatter blå pæl med sort top (areal under reparation med spilleforbud). Tiltrådt Out of bounds pæle, hvid med grøn top (hvor der er adgangsforbud). Tiltrådt 1.2b Kodeks for god opførsel. Der er mulighed for at straffe dårlig opførsel. Dette skal indføres som en lokalregel. Ikke tiltrådt. Lokalregel E5 giver mulighed for alternativ drop ved mistet bold eller bold out of bounds (også kaldet Hirtshals drop). Denne lokalregel skal ikke indføres efter min mening, da jeg tror det vil tage længere tid at bruge denne, end det vil tage at slå en provisorisk bold. Bestyrelsen enig, indføres ikke som lokalregel. Mogens og GM har endvidere drøftet implementeringen. Officielt træder de nye regler i kraft 1. januar 2019, men vi foreslår at uddannelse i disse først finder sted op til sæsonstart 2019 (dvs. i praksis marts måned) hvor der skal afholdes en række regelaftner. Dette også set i lyset af at vi (sikkert) spiller en cross country vinterbane i vinteren 2018 / Bestyrelsen enig. Ikrafttræden ved sæsonstart Belønning frivillige v/john Bestyrelsen traf beslutning om, hvem der skal belønnes med et gavekort kr ,- doneret af DanBolig ved Kristian Rask. Gaver fradragsberettiget - v/john Der er mulighed for at modtage gaver fra medlemmer (og andre), som er fradragsberettiget: Gaver til frivillige foreninger med fradragsret for giveren. Både privatpersoner og virksomheder kan opnå fradragsret. For at denne mulighed kan benyttes, skal golfklubben

6 dog først godkendes af SKAT. Sådan bliver en forening godkendt: Det er et krav efter Ligningslovens 8A, at I skal være en almenvelgørende forening eller på anden vis have et almennyttigt formål. Derudover stiller SKAT følgende krav til jer, for at I kan blive godkendt til at modtage gaver, der er fradragsberettiget: skal have en demokratisk valgt bestyrelse. skal have mindst 300 kontingentbetalende medlemmer skal have en årlig indtægt på mindst kr. skal modtage mindst 100 gavebeløb á 200 kroner om året Godkendelse ansøges den 1. oktober i et kalenderår, og godkendelsen gives så med tilbagevirkende kraft fra årets begyndelse. Bestyrelsen skal forholde sig til, om der skal arbejdes med dette med henblik på I så fald skal det sandsynligvis præsenteres på GF2019 inkl. evt. konsekvenser. Bestyrelsen besluttede, at se tiden an, afvente drøftelserne med kommunen og kæde ideen sammen hermed. Drøftelser med kommunen v/michael, John & Peter Peter & John har haft møde med Hjørring Kommune den 29. oktober. Mødets forløb blev refereret. Bestyrelsen besluttede, at imødekomme kommunens ønske om at specificere regnskabet og fremsende det til kommunen. Budget evt. investering ny fairwayklipper v/john Vi har en fairwayklipper som er slidt ned. Bestyrelsen besluttede at bevillige investeringen. Generalforsamling 2019 Dato: Beslutning tirsdag den 26. februar kl 19.00(uge 9). BM kl Årets Jern nomineret GM laver udkast 1 til budget 2019 i løbet af november måned Det foreslås at bestyrelsesmøde med underskrift af regnskab m.m. bliver fredag den 1. februar 2019 kl Valg til bestyrelse følgende er på valg: o Michael Svendsen o Peter Norskov Kristensen (modtager ikke genvalg). Taget til efterretning. o John Friis (modtager ikke genvalg). Taget til efterretning. I den forbindelse vil John også ophøre i rollen som golfmanager pr. den 31. marts Taget til efterretning. Med hensyn til valg til bestyrelsen udsender GM medlemsliste til bestyrelsens inspiration. 6. Eventuelt Næste møde aftaltes til onsdag den 28. november 2018 kl i Klubhuset. Peter Norskov

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl Mødet holdtes i Klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 13. august 2018 kl. 19.00 22.00 Mødet holdtes i Klubhuset. Tilstede: Afbud: Michael Svendsen John Friis Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Peter Norskov,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl Mødet holdtes i klubhuset

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl Mødet holdtes i klubhuset Referat af bestyrelsesmøde mandag den 10. september 2018 kl. 17.00. Mødet holdtes i klubhuset Tilstede: Michael Svendsen John Friis Jane Gram Hansen Helle Kristensen Nils Hedegaard Jan Thomsen Peter Norskov,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Medlemsmøde 20. Oktober 2015

Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Medlemsmøde 20. Oktober 2015 Velkomst & Dagsorden Velkomst & Orientering v/michael Svendsen Medlemstal & kategorier samt MGP status Økonomi pr. 30.09 og forecast årsregnskab Tidsbestilling & turntider

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. november 2014. Til stede var: Benny Larsen John Friis Michael Svendsen Peter Norskov Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: Per B. Nielsen. Dagsorden:

Læs mere

Medlemsmøde 26. November 2014

Medlemsmøde 26. November 2014 Medlemsmøde 26. November 2014 Velkomst & Dagsorden Velkomst Økonomi pr. 31.10 og prognose årsregnskab Medlemstal & MGP status Medlemsskaber, vedtægter & betalinger -> GF2015 Stander i foyer og ombygning

Læs mere

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14.

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14. Lokalregler. VESTFYNS GOLFKLUB 1. Markeringer. Hvide pæle: Røde pæle: Blå pæle: Blå pæle med grøn top: Out of bounds Rødt strafområde Areal under reparation Areal under reparation m. spilleforbud 2. Pæle

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/ Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19/4-2016. Til stede var: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard. Jane Gram Hansen Jens Erik Poulsen Afbud: Per B. Nielsen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 3.7.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 3.7.2019 Kl. 19:30 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. APRIL 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Henrik Leth Peter Norskov Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 5. marts 2019 11:14 Emne: Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Sommergreens. På torsdag, den 7 marts. spiller vi

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 30. april 2009 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 30. april 2009 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 18.00 den 30. april 2009 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl

Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl Referat af Hjørring Golfklubs ordinære generalforsamling i Klubhuset den 26. februar 2019 kl. 19.00 Der deltog 101 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Til stede var: Benny Larsen Michael Svendsen Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: John Friis Per B. Nielsen.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016

Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Referat af Bestyrelsesmøde den 11.oktober 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen, Poul Møller Hansenog Erland Nielsen. Sekretær: Jette Thomsen 1.

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Leth Dagsorden:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl Referat Bestyrelsesmøde den 13. august 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) - afbud Henrik Stigel (HS)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019

Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Bøtø Ringvej 2 4873 Væggerløse Tlf. +45 54 13 41 83 Mail: gk118@mail.dk Formand Peter Olsen Tlf. +45 40 73 51 04 Mail: peo@live.dk Den 6. Marts 2019 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. marts 2019 Sted:

Læs mere

BANERAPPORT, DECEMBER

BANERAPPORT, DECEMBER BANEPLAN 2019 1 FORORD BANEPLAN 2019 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, DECEMBER 2018, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 1. februar

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 Medens dette skrives en onsdag i januar måned - er der regnvejr i store mængder og DMI siger det er vil vare hele dagen altså dauerregen som vores tyske naboer i syd kalder

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 10/2016 Dato og tid: Mandag den 3. oktober 2016 kl. 17.30 Sted: I klubhuset Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen Leif Bo

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. september 2016 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset

Mollerup Golf Club. Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: mandag d. 9. november 2015 kl. 17.00 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Knud Høgh (KH) Marianne Maegaard (MM) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager)

Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen (JL) Anne Terndrup (AT suppleant) Jan Lauridsen (JL golfmanager) Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat Mødedato og sted: tirsdag d. 19. januar 2016 i klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Marianne Maegaard (MM) Knud Høegh (KH) Jesper Lorentzen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

2. Gennemgang af To-Do liste (punkt udgik grunden manglende tid)

2. Gennemgang af To-Do liste (punkt udgik grunden manglende tid) Referat Bestyrelsesmøde Holstebro Golfklub Dato og sted: 23. maj 2019, fra 17 til 21, Holstebro GK, Brandsbjergvej, 7500 Holstebro. Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Bent Sandbæk (BS); Flemming Marker

Læs mere

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: Etablering af et rekrutteringsudvalg Prøvemedlem Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 14. marts 2011 kl. 17.30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub store lokale Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mollerup Golf Club Bestyrelsen Møde nr. # 4 efter GF 2019 Mødedato og sted: tirsdag, den 25. juni 2019 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Gert Nielsen (GN) Anton P. Sønniksen (APS) Ulla Køpfli (UK)

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2019 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

2. Underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Referatet blev underskrevet.

2. Underskrivelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Referatet blev underskrevet. Tilstede: William Grahn, Peter Jacobsen, Per Knudsen, Kenneth Ohlendorff, Søren Moos, Michael Tvede, Gerd Stafanger, Ulla Rosenkjær Klubchef Arne K. Larsen. Chefgreenkeeper Steen Mikael deltog i starten

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 17. februar 2010 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 17. februar 2010 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 17. februar 2010 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Forslag om tekst for Parmatchklubben

Forslag om tekst for Parmatchklubben REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 17:00 i Frederikshavn Golf Klub med følgende dagsorden. Tilstede: TV- Tore Vedelsdal

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Mandag den 22. april 2013 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Baneansvarlig - Egon Christensen (EC) Turneringsansvarlig

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30

Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Referat fra bestyrelsesmøde, torsdag den 7. august 2014 kl. 18:30 Mødested: Alssund Golfklub - klubhuset Afbud fra: Aase Møller-Hansen og Claus Peter Christensen. 1 Godkendelse af referat fra den 12. juni

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2016 April 2016

Nyhedsbrev Marts 2016 April 2016 Nyhedsbrev Marts 2016 April 2016 Aftale om Golfring Nordjylland blev underskrevet i Brønderslev den 24. februar Det er længe siden, man har set dig på golfbanen. - Ja, men jeg faldt jo i februar på isen

Læs mere

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013

Dagsorden: MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. maj 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 23. maj 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende: Referent:

Læs mere