DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side 1"

Transkript

1 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side 1 Kære brugere af DANBRO+. DANBRO+ er for nylig blevet opdateret til version I tiden siden der sidst blev udsendt en generel orientering, er der kommet forskellige ting til. I det følgende er de væsentligste nyheder beskrevet (nogle nyheder er beskrevet tidligere ved separat mail). Desuden ønskes en tilbagemelding på opfølgningen af implementeringsplanen fremsendt i april 2010 som beskrevet i afsnit 1. Projektledere og øvrige medarbejdere skal specielt bemærke følgende: Vi vil gerne have en opfølgning på implementeringsplanen fra 2010, suppleret med opfølgning for 2010-opgaver, jf. afsnit 1. En opgave der indeholder både entreprenør- og rådgiverarbejde, skal fremover ikke være opdelt, men være indmeldt som én samlet opgave i DANBRO+ Betydningen af feltet "Prioritet" på en opgave er ændret, så der nu kun er mulighederne 0, 1 og 2, jf. afsnit Det skal tjekkes at prioriteten for alle opgaver følger de beskrevne retningslinjer inden første udkast til handlingsplan 2012 sendes til VD. 1 Implementering 2010 Som opfølgning på implementeringsplanen fremsendt i april 2010 (se bilag 1) ønskes en tilbagemelding fra alle projektledere på fremdriften af implementeringen i DANBRO+. Hvis den beskrevne opfølgning ikke er tilendebragt, ønskes en tilbagemelding på hvor meget der mangler. Dette kan gøres ved at udfylde tidligere fremsendte spørgeskema, se bilag 2. Derudover bedes man oplyse: 1. Er årsrapport for 2010 arkiveret på driftsopgaven for 2010? 2. Er opgaver afsluttet i 2010 arkiveret inkl. upload af dokumenter iht. arkivinstruksen? 3. Er handlingsplan for 2011 uploadet på driftsopgaven for 2011? 2 Budgetter og opgaver Jf. meddelelse fra VD, j. nr. 06/ februar 2011 skal entreprenør- og rådgiverbudgetter indmeldes samlet for opgaver der indeholder både entreprenør- og rådgiverarbejde. Dvs. ydelsen skal samles i én opgave i DANBRO+: "I forbindelse med opdatering af 10 års budgettet i DANBRO+ skal både eftersynsopgaver og vedligeholdsopgaver indmeldes med et samlet budget for både rådgiverdel og entreprenørdel. For forsat at kunne bevare overblikket over hvor stor en del af budgettet, der er til henholdsvis rådgiver og entreprenør, skal der tilføjes følgende bemærkning i bemærkningsfeltet under indmelding af opgaven under modul 4.1: Rådgiverbudgettet er ### kr. og entreprenørbudgettet er ### kr." 3 Nyheder i version 2.57, som er implementeret: 3.1 Brugerbestemt arkiveringsdato for opgaver Når man arkiverer en opgave, bliver man nu bedt om at angive hvilken dato den skal arkiveres under i modul 3.2 (hvor den hidtil automatisk fik den dato hvor man udførte arkiveringen).

2 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side Mulighed for at rette alle data i valgte opgaver Det er nu muligt at rette i alle data for opgaver i modul uanset status. Det betyder blandt andet at det er muligt ved henvendelse til VD at få rettet indmeldingsoplysninger, der ellers ikke kunne rettes når først opgaven var valgt. 3.3 Ny rapport i modul 3.2, Historik/Kronologi: Dokumentoversigt I lighed med fanen: Dokumentoversigt i modul 3.2 er der kommet en ny rapport, hvor man kan generere en oversigt over alle dokumenter eller et brugerdefineret udsnit af dokumenter i modul 3.2. Man kan f.eks. generere en komplet fortegnelse over tegninger på et bygværk. Tanken er at man bruger denne rapport (eller blot fanen dokumentoversigt) i stedet for manuelt at vedligeholde arkivlister og tegningsfortegnelser. 3.4 Ændring af optimalt udførelsestidspunkt for opgaver fra et datointerval til udelukkende et årstal Når man indmelder en opgave, skal man ikke længere angive start- og slutdato for optimal udførelse, men udelukkende det årstal opgaven forventes udført i. Dette gør det lettere at indmelde opgaver, og oversigter over opgaver er nu mere overskuelige. 3.5 Færre obligatoriske felter når man arkiverer opgaver Når man arkiverer en opgave i modul 4.1.1, er der nu færre felter der skal udfyldes. Følgende felter er ikke længere obligatoriske, men kan udfyldes efter behov: Planlagt start- og slutdato Udførelses start- og slutdato Særeftersynsrapport - Rapportdato, Eftersynsdato, udførende person og firma (Gælder for eftersynsopgaver) Forventet forbrug Arbejdsbudget Der er desuden lavet en ændring så man ved at vælge fanen Alle faser for en opgave kan gå direkte fra status Valgt til Afrapporteret når de nødvendige felter er udfyldt. Ovenstående ændringer gør det hurtigere og nemmere at arkivere opgaver i modul Ændring af paging i skærmbilleder Paging for alle skærmbilleder i DANBRO+ er ændret således at det er muligt at se op til 500 linjer i samme skærmbillede. Dette gør det væsentligt hurtigere at scrolle, filtrere og sortere i en samlet liste end at bladre mellem forskellige sider, som man gjorde før. 3.7 Mulighed for at se de fotos der er oploadet til handlingsplan og årsrapport. Det er nu muligt at se de billeder som man har oploadet til handlingsplanen og årsrapporten under fanebladet Billeder i modul / under punktet download.

3 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side Formatering af tekster i generaleftersynsrapporter Der er nu mulighed for at tilføje formatering af tekster i generaleftersynsrapporten på samme måde som i årsrapporten og handlingsplanen. Man kan vælge fed, kursiv og understreget skrift og kombinationer heraf. Formateringen udføres ved hjælp af html-koder når man indtaster teksterne i modul 6.3.2: Skrift der skal være fed, omgives af koderne <b> </b> Skrift der skal være kursiv, omgives af koderne <i> </i> Skrift der skal være understreget, omgives af koderne <u> </u> I nedenstående eksempel ses hvordan tekst med koder kan indtastes i modul 6.3.2: Overskrift Tekst Resultat <b><u>test af formattering</b></u> Fed: Denne del af teksten er almindeligt formateret <b>denne tekst ønskes formateret med fed skrift</b> Denne del af teksten forbliver uændret. Kursiv: Denne del af teksten er almindeligt formateret <i>denne tekst ønskes formateret med kursiv skrift</i> Denne del af teksten forbliver uændret. Understreget: Denne del af teksten er almindeligt formateret <u>denne tekst ønskes formateret med understregning</u> Denne del af teksten forbliver uændret. Fed og kursiv og understreget: Denne del af teksten er almindeligt formateret <b><i><u>denne tekst ønskes formateret med fed, kursiv og understreget skrift</u></i></b> Denne del af teksten forbliver uændret. Fed: formateret med fed skrift Denne del af teksten forbliver uændret. Kursiv: formateret med kursiv skrift Denne del af teksten forbliver uændret. Understreget: formateret med understregning Denne del af teksten forbliver uændret. Fed og kursiv og understreget: formateret med fed, kursiv og understreget skrift Denne del af teksten forbliver uændret.

4 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side Nye felter i bygværksdata: Kilometrering Det er nu muligt at indtaste kilometrering for bygværket under fanebladet Beliggenhed i bygværksdata, modul Ny rapport: Budgetændringer Der er indført en ny rapport i modul 4.2.1, der viser budgetændringer for de enkelte bygværker i en givet periode. Det er dermed muligt at få et overblik over de budgetændringer der er lavet for enkelte eller flere bygværker på en gang. Rapporten medtager følgende opgaver: a. Opgaver oprettet i valgte periode b. Opgaver der er flyttet til et nyt årstal i pågældende periode (er med i både det år den flyttes fra, og det år den flyttes til med hhv. negativ og positiv budgetændring) c. Opgaver der er slettet i pågældende periode d. Opgaver der har fået nyt budget i pågældende periode. Ved bestilling af rapporten kan man specificere følgende kriterier for hvilke opgaver der skal med: a. Opgaveart(er) (V, E, R), vælge en eller flere arter b. Periode: start- og slutdato for ændringerne (dvs. for den dato ændringen er foretaget), default er den foregående måned. Dvs. hvis rapporten bestilles i maj måned, er defaultintervallet fra og med den første til og med den sidste dag i april, altså [1. april ; 30. april] c. Første og sidste udførelsesår der skal med, default er fra indeværende år til indeværende år plus 10. Dvs. hvis man bestiller rapporten i 2010, er der vist opgaver med udførelsesår fra og med 2010 til og med 2020 d. Bygværker Rapporten kan kun hentes i Excel format og indeholder følgende kolonner: e. Udførelsesår f. Bygværk g. Opgaveart (V/E/R) h. Opgavenummer i. Beskrivelse j. Dato hvor ændringen er udført k. Budget før ændringen l. Budget efter ændringen m. Budgetændringen ( budget efter minus budget før ) n. Bemærkning på budgettet Rapporten er bestilt af Vejdirektoratet, således at det er muligt for dem at få et overblik over budgetændringer, nye opgaver, slettede opgaver og flyttede opgaver. De bemærkninger man tilføjer når der ændres et budget for en opgave, bliver vist i budgetændringsrapporten og det er dermed muligt for Vejdirektoratet at se hvad der ligger til grund for denne budgetændring.

5 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side Forenkling af registrering af generaleftersynsdata og skadesregistreringer for et element. Det er nu muligt at oprette generaleftersynsdata, tilknytte skaderegistreringer og tilknytte billeder til et eller flere elementer i én arbejdsgang, dvs. uden at det som før er nødvendigt at gemme og frigive og gå ind igen for at tilknytte skadesregistreringer og billeder. Bemærk at det ikke er muligt at tilknytte et billede til skadesregistreringerne for flere elementer på en gang, da samme billede ikke bør vises for flere elementer Prioritet Der i sket en ændring i forbindelse med valg af prioritet for de enkelte opgaver, således at prioritet 3 ikke længere eksisterer. De opgaver der før havde fået tildelt prioritet 3 har automatisk fået tildelt prioritet 2. Fremover skal opgaverne tildeles prioritet efter følgende principper: 0: Arbejder der skal udføres a) Driftsopgaver b) Særeftersyn og generaleftersyn c) Opgaver der er kontraktligt bundne 1: Opgaver der meget gerne skal udføres Reparationsopgaver der er indmeldt/kan dokumenteres på baggrund af et særeftersyn eller generaleftersyn. 2: Arbejder der er ønskeligt at få udført Reparationsopgaver der ikke er dokumenteret med et general- eller særeftersyn 4 Kommende ændringer 4.1 Driftsinstruks Der er fra flere sider fremsat ønske om for hvert enkelt bygværk at kunne udskrive en driftsinstruks fra DANBRO+ som et samlet dokument, således at man kan få en rapport der indeholder alle oplysninger der er nødvendige i forbindelse med driften af bygværket. Dette skal gøre det muligt også for brugere der ikke har adgang til DANBRO+, at have adgang til alle de nødvendige oplysninger. En arbejdsgruppe med repræsentanter fra Vejdirektoratet, Rambøll og Cowi har arbejdet med emnet. Arbejdsgruppen består af: VD: Hans Aage Cordua, Kirsten Riis Cowi: Morten Zink Rambøll: Lene Tørnæs Helbo, Maja Wadum Det er blevet besluttet at Driftsinstruksen skal indsamle data fra de enkelte moduler i DANBRO+. Således indfører man nye datafelter i de eksisterende moduler i DANBRO+, så man har mulighed for at inddatere alle de data der skal indgå i driftsinstruksen, samt definerer en ny rapport der udskriver en driftsinstruks ved at samle data sammen fra modulerne i DANBRO+.

6 DANBRO+ Nyhedsbrev, maj 2011 Side 6 Driftsinstruksen forventes at blive klar i løbet af år Rambøll på vegne af Jens Kristian Tuxen, VD Maja Wadum

DANBRO+ implementering 2008

DANBRO+ implementering 2008 DANBRO+ implementering 2008 Til projektledere m.fl. der arbejder på Vejdirektoratets store bygværker Som det har været varslet tidligere, er der gennemført forskellige ændringer, primært forenklinger,

Læs mere

VEJDIREKTORATET. Vejdirektoratet. DANBRO+ Forvaltningsmanual. Modul 0; Bilag Generelle beskrivelser; Årets gang. Dato: 2010-03-29 Revision: 2

VEJDIREKTORATET. Vejdirektoratet. DANBRO+ Forvaltningsmanual. Modul 0; Bilag Generelle beskrivelser; Årets gang. Dato: 2010-03-29 Revision: 2 VEJDIREKTORATET Generelle beskrivelser Bilag 3: Årets gang dokument: VD_Drift_Modul_0_Bilag_Årets_gang.doc Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 1.1 Revision og Gyldighed... 3 2. ÅRETS GANG - OVERSIGT...

Læs mere

Vejdirektoratet Modul 4; DANBRO+ Undermoduler 4.1 og 4.2 Opgavestyring; Ranking og 10-års budgetter Dato: 2010-03-29 Revision: 2

Vejdirektoratet Modul 4; DANBRO+ Undermoduler 4.1 og 4.2 Opgavestyring; Ranking og 10-års budgetter Dato: 2010-03-29 Revision: 2 VEJDIREKTORATET DANBRO+ Undermodul 4.1; Undermodul 4.2 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 1.1 Undermodul 4.1 Opgavestyring... 3 1.2 Undermodul 4.2 Ranking og 10-års budgetter... 3 2. FORMÅL OG ANVENDELSE...

Læs mere

Modul 4.4 Statistikker Rapportnavn: Årlige udgifter Dato: Revision: C Side: 1 af 5

Modul 4.4 Statistikker Rapportnavn: Årlige udgifter Dato: Revision: C Side: 1 af 5 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.4 Statistikker : Årlige udgifter Dato: 2005-03-06 Revision: C Side: 1 af 5 1. Indledning Dette notat beskriver indhold af rapport Årlige udgifter i Modul 4.4 Statistikker.

Læs mere

Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18

Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10-års budgetter og handlingsplaner Rapportnavn: Årsrapport Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 18 1. Indledning Dette notat beskriver indhold af

Læs mere

Dette notat beskriver indhold af rapporten Oversigt over overslag for reparationsarbejder i Modul 6.4 Vedligehold og reparation.

Dette notat beskriver indhold af rapporten Oversigt over overslag for reparationsarbejder i Modul 6.4 Vedligehold og reparation. Vejdirektoratet DANBRO+ Modul 6.4 Vedligehold og reparation : Oversigt over overslag for reparationsarbejder Rapporter Dato: 24-1-19 Revision: C Side: 1 af 5 1. Indledning Dette notat beskriver indhold

Læs mere

Vejdirektoratet. Vej- og broteknisk drift. DANBRO+ Standardrapporter

Vejdirektoratet. Vej- og broteknisk drift. DANBRO+ Standardrapporter Vejdirektoratet Vej og broteknisk drift DANBRO+ Standardrapporter Rapporter Tillæg til Rapportspecifikation for opfyldes af Fase2 krav. Sag 4721017 J.nr. RBTSP010Rapporter_Fase_2_extra.doc Udarb. KIR Udg.

Læs mere

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Vejdirektoratet DANBRO+ Modul 6 / Undermodul 6.1 VEJDIREKTORATET 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 3

Vejdirektoratet DANBRO+ Modul 6 / Undermodul 6.1 VEJDIREKTORATET 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 3 VEJDIREKTORATET DANBRO+ Modul 6 / Undermodul 6.1 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 3 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 3 3. TEKNISK BESKRIVELSE INPUT AF DATA 4 3.1 Generelt 4 3.2 Hændelseskategorier 4 3.3 Input

Læs mere

Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19

Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10-års budgetter og handlingsplaner Rapportnavn: Handlingsplan Dato: 2004-09-30 Revision: C Side: 1 af 19 1. Indledning Dette notat beskriver indhold

Læs mere

Dato: Revision: C Oversigtsliste for samtlige bygværker Side: 1 af 6

Dato: Revision: C Oversigtsliste for samtlige bygværker Side: 1 af 6 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10 års budgetter og handlingsplaner : Dato: 2004-09-07 Revision: C Oversigtsliste for samtlige bygværker Side: 1 af 6 1. Indledning Dette notat beskriver

Læs mere

VEJDIREKTORATET 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 2

VEJDIREKTORATET 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 2 DANBRO+ Modul 1 / Undermodul 1.5 VEJDIREKTORATET DANBRO+ Undermodul 1.5 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 2 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 2 3. TEKNISK BESKRIVELSE INPUT AF DATA 3 3.1 Generelt 3 3.2 Input af

Læs mere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer. Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering Brugervejledning SharePoint abonnementer Version: 1.3 Seneste opdatering: 9. oktober 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM BRUGERVEJLEDNINGEN 3 2 AUTORISATION 4 3 ADGANG

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

VEJDIREKTORATET. Vejdirektoratet DANBRO+ Modul 2 / Undermodul 2.1. DANBRO+ Forvaltningsmanual. Modul 2.1. Beskrivelse af D&V-organisation

VEJDIREKTORATET. Vejdirektoratet DANBRO+ Modul 2 / Undermodul 2.1. DANBRO+ Forvaltningsmanual. Modul 2.1. Beskrivelse af D&V-organisation Side: 1 af 12 VEJDIREKTORATET DANBRO+ Modul 2.1 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 2 2. FORMÅL OG ANVENDELSE 3 3. TEKNISK BESKRIVELSE INPUT AF DATA 4 3.1 Generelt 4 3.2 D&V-organisation 4 3.3 Input af data

Læs mere

PROCEDURE FOR ARKIVERING AF BYGVÆRKSDATA

PROCEDURE FOR ARKIVERING AF BYGVÆRKSDATA Rev. ved ARH okt. 2012 PROCEDURE FOR ARKIVERING AF BYGVÆRKSDATA 1. Indledning. Der skal indsamles og revideres brodata i forbindelse med anlæg af nye bygværker og større ombygninger i VD-anlægsområderegi

Læs mere

Generelt om budget For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Økonomistyring Finans Budgetter:

Generelt om budget For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Økonomistyring Finans Budgetter: Finansbudget Budgetmodulet i Navision anvendes til at opsamle de budgettal, som ønskes. Det er muligt at oprette flere budgetter for samme periode. Når budgettet er oprettet, bruges det til sammenligning

Læs mere

Kom i gang med DANBRO

Kom i gang med DANBRO 1 Indhold... 1 Generelt...2 DANBRO...2 Forkundskaber for at anvende DANBRO...2 Krav til pc...2 Starte DANBRO...2 Installation...3 DANBRO-Manualer...4 Manualer...4 DANBROs Brugergrænseflade...5 Valg af

Læs mere

Email menuen 15.1. Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier.

Email menuen 15.1. Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email menuen 15.1 15. EMAIL Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email kan sende ud med forskellige skrifttyper, fed, underlineret,

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS

NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS NR. 67 LUDUS WEB OG LUDUS DEN 16. DECEMBER 2011 Studieretningsvalg og skift af hold og klasser Denne vejledning henvender sig til de skoler, som anvender LUDUS Web til kursisternes valg af studieretning,

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne

KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne KIGO Ansvarlig KIGO-instruks til projektledere og programledere i kommunerne Indhold Læsevejledning... 1 1. Gennemgang af skærmbilleder... 2 Startbillede... 2 Ved klik på projekt... 2 Ved klik på et interval

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

V I S M A S O F T W A R E A

V I S M A S O F T W A R E A Vejledning og kommentarer til opdatering Udgave: ServiceSuite 4 Version: 4.3.5. Frigivelse: 1. juni 2013 Nyhederne i ServiceSuite 4.3.5. Nyhederne indeholder nye forbedringer i ServiceSuite. Varer i Favoritgrupper

Læs mere

Workshop APV Handleplaner Ved Tina Kidmose Vesterbæk (Kvalitetskonsulent) og Berit Wolmar (Arbejdsmiljøleder)

Workshop APV Handleplaner Ved Tina Kidmose Vesterbæk (Kvalitetskonsulent) og Berit Wolmar (Arbejdsmiljøleder) Workshop APV Handleplaner 1 Ved Tina Kidmose Vesterbæk (Kvalitetskonsulent) og Berit Wolmar (Arbejdsmiljøleder) Elektroniske APV handleplaner Deltagere: Arbejdsmiljøgruppen Program: - Undervisning i at

Læs mere

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0 WebGT 3.0 - Graveansøgning Brugervejledning 25. september 2012 Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 1.1 OPRETTELSE SOM BRUGER... 3 1.2 NOTIFICERINGSMAILS... 4 2 OPBYGNING OG SAGSGANG... 5 2.1

Læs mere

Nyheder til version 2013-3

Nyheder til version 2013-3 Nyheder til version 2013-3 En stærk brancheløsning fra Inventio.IT 1 Indledning... 3 2 C5 2012 SP 2 Nyheder... 3 2.1 Generelle revisor nyheder i C5... 3 3 C5 online Integration (fra version 2013)... 3

Læs mere

Modul 2.1 Beskrivelse af D&V-organisation Rapportnavn: Organisationsplan Dato: 2004-03-22 Revision: C Side: 1 af 7

Modul 2.1 Beskrivelse af D&V-organisation Rapportnavn: Organisationsplan Dato: 2004-03-22 Revision: C Side: 1 af 7 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 2.1 Beskrivelse af D&V-organisation : Organisationsplan Dato: 2004-03-22 Revision: C Side: 1 af 7 1. Indledning Dette notat beskriver indhold af rapporten Organisationsplan

Læs mere

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER...

GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE DISTRIKTER... Vidensdeling vejledning til Egne distrikter m. tilhørende rapporter. Side 1 af 6 GENERELT OM EGNE DISTRIKTER... 3 EGNE DISTRIKTERS OPBYGNING... 3 OPRETTE/RETTE EGNE DISTRIKTER... 5 VEDLIGEHOLDELSE AF EGNE

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Modul 2.3 Adresse- og telefonlister Rapportnavn: Adresse og telefonliste Dato: 2004-03-27 Revision: A Side: 1 af 6

Modul 2.3 Adresse- og telefonlister Rapportnavn: Adresse og telefonliste Dato: 2004-03-27 Revision: A Side: 1 af 6 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 2.3 Adresse- og telefonlister : Adresse og telefonliste Dato: 2004-03-27 Revision: A Side: 1 af 6 1. Indledning Dette notat beskriver indholdet af rapporten Adresse

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Afdelinger - Økonomistyring Finans Finansbudgetter:

For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Afdelinger - Økonomistyring Finans Finansbudgetter: Finansbudget Budgetmodulet i Navision anvendes til at opsamle de budgettal, som ønskes. Det er muligt at oprette flere budgetter for samme periode. Når budgettet er oprettet, bruges det til sammenligning

Læs mere

Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0. LUDUS Web 2.10.0. Den 2. oktober 2009. J. nr: 4004-V1288-09

Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0. LUDUS Web 2.10.0. Den 2. oktober 2009. J. nr: 4004-V1288-09 Versionsbrev LUDUS Web version 2.10.0 J. nr: 4004-V1288-09 Journal nr.. 4004-V1288-09 LUDUS Web version 2.10.0 Side 1 af 12 1. Leverancens omfang... 3 2. Fremgangsmåde... 4 2.1 Opdatering... 4 2.2 Nyinstallation...

Læs mere

Releasenote november 2014

Releasenote november 2014 Releasenote november 2014 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Linjeskift i datavisninger Printknap Filtre på indsatskataloget MedCom Autosignatur på medcom Indlæggelsesrapport Kalender

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness...2 2. Sådan foretager man en søgning...3 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning?...4 a. Gem en søgning...4 b.

Læs mere

Vejledning til KOMBIT KLIK

Vejledning til KOMBIT KLIK Vejledning til KOMBIT KLIK KOMBIT A/S Halfdansgade 8 2300 København S Tlf 3334 9400 www.kombit.dk kombit@kombit.dk CVR 19 43 50 75 0 Version Bemærkning til ændringer/justeringer Dato Ansvarlig 1.0 Første

Læs mere

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser

Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold og klasser LUDUS Helpdesk T +45 3614 7070 sc-ludus@dxc.com CSC Scandihealth A/S - en del af DXC Technology P.O. Pedersens Vej 2 8200 Aarhus N T +45 3614 4000 Tips & Tricks nr. 67 Studieregningsvalg og skift af hold

Læs mere

ANNONCER. Proces Beskrivelse Handling. Der åbnes et nyt skærmbillede med en oversigt over oprettede annonceringskanaler.

ANNONCER. Proces Beskrivelse Handling. Der åbnes et nyt skærmbillede med en oversigt over oprettede annonceringskanaler. ANNONCER Proces Beskrivelse Handling Fremfind job Fremfind jobbet via boksen Jobs Klik på jobtitlen Start annonceringsproces Slå jobbet op Annoncer på Ekstern side (egen hjemmeside) Klik på fanen Annoncering

Læs mere

Modul 6.3 Eftersyn Rapportnavn: Opgaveliste Dato: 2004-09-20 Revision: D Side: 1 af 9

Modul 6.3 Eftersyn Rapportnavn: Opgaveliste Dato: 2004-09-20 Revision: D Side: 1 af 9 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 6.3 Eftersyn : Opgaveliste Dato: 2004-09-20 Revision: D Side: 1 af 9 1. Indledning Dette notat beskriver indhold af rapporten "Opgaveliste" i Modul 6.3 Eftersyn.

Læs mere

B R A N D S O F T B R A N D S O F T

B R A N D S O F T B R A N D S O F T Budgetmodul Budget for 2011 Budgettet skal i år indtastes manuelt. Tallene kan ikke hentes fra Økonomiportalen, men skal tastes manuelt. Vejledning til Budgetmodul Husk at tjekke hvilket regnskabsår du

Læs mere

Visma HR. Release dokument - april VIsma HR release dokument, april 2019 Page 1 of 5

Visma HR. Release dokument - april VIsma HR release dokument, april 2019 Page 1 of 5 Visma HR Release dokument - april 2019 VIsma HR release dokument, april 2019 Page 1 of 5 Nyudvikling 3 Medarbejdernummer og afdeling i Excel rapporten Realtidssaldi for ledere 3 Sådan opsættes rapporten

Læs mere

Procedure for opdatering af forskerprofil

Procedure for opdatering af forskerprofil Procedure for opdatering af forskerprofil Alle forskere får denne mail tilsendt: Kære forsker Som et led i arbejdet med at styrke den nationale og internationale profilering af sundhedsforskningen i Region

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013

Releasenote til Jobcenter Planner il Superbrugere. 4. februar 2013 Releasenote til Jobcenter Planner Vejledning t pr. il Superbrugere 4. februar 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Kirsten Vestergaard Oprettet den 1. februar 2013 Godkendt af Pia Poulsen Godkendt

Læs mere

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM

DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM DAGSORDENPUNKTER I ACADRE CM Med opgraderingen til Acadre 18 er der sket ændringer i visningen af dagsordenskabelonens overskrifter og redigeringsmuligheder i teksten. En væsentlig redigeringsændring er,

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra  klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Karakterer og fritagelse 02-04-2008/version 1.0/Steen Eske Christensen

Karakterer og fritagelse 02-04-2008/version 1.0/Steen Eske Christensen Karakterer og fritagelse 02-04-2008/version 1.0/Steen Eske Christensen Indhold Ændringer Centrale begreber Generelt Arbejdsgange Vejledningen består af 3 dele, som kan læses hver for sig. Du kan derfor

Læs mere

Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud, Produkter, Tilbud og Leverancer fra en import.

Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud, Produkter, Tilbud og Leverancer fra en import. Dataimport Introduktion Dataimport i webcrm er designet til at: Importere data fra en eksisterende database eller en ny datafil Opdatere eksisterende data med ny data Oprette Aktiviteter, Møder, Tilbud,

Læs mere

Arkivering Brugervejledning. AdvoForum A/S

Arkivering Brugervejledning. AdvoForum A/S Arkivering Brugervejledning AdvoForum A/S Arkivering...3 Generelt...3 Arkivering og Sagskort...5 Arkivnummervalg...6 Arkivgrupper...6 Manuel arkivering...8 Massearkivering...9 Genoptagelse sager...11 Delarkivering...11

Læs mere

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS

Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med. KlubCMS Vejledning for opdatering af hjemmesiden opbygget med KlubCMS Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Indledning... 3 Lidt generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning:... 4 Brugere/Brugergrupper...

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen

Vejledning til brug af PwC-Portalen Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledninger gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Indhold Log på PwC-Portalen... 2 Brugernavn og Password... 2 Skift

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN

BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN WORKCYCLUS BRUGERMANUAL HANDLINGSPLAN VERSIONSNR. 4 SEPTEMBER 2014 Indholdsfortegnelse 1 Handlingsplan... 2 1.1 Overblik på indsatsområder på handlingsplan... 2 1.2 Opret et indsatsområde... 3 1.3 Indsatsområde

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politisagkyndige Opdateret: 29.03.2017 Indhold Valg af browser... 3 Login som køreprøvesagkyndig... 3 Se kalender og se prøvetider... 4 Afgiv/Rediger prøveresultat... 5

Læs mere

EASY-P version 11.4: Opdatering af EASY-P s svendeprøvefaciliteter

EASY-P version 11.4: Opdatering af EASY-P s svendeprøvefaciliteter 18. november 2011 EASY-P version 11.4: Opdatering af EASY-P s svendeprøvefaciliteter Indhold 1 SVENDEPRØVER, FU05... 2 1.1 ANTAL ELEVER PÅ EN SVENDEPRØVE VISES NU... 2 1.2 NYT BEMÆRKNINGSFELT PR. ELEV

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.29

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.29 RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.29 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.29 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul

Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Vejledning til oprettelse af medarbejderadgange til det digitale dialoghjul Indhold Retningslinjer i forbindelse med oprettelse af medarbejderadgange... 1 Sådan kommer du i gang... 2 Hvis en medarbejder

Læs mere

Avanceret kampagnestyring

Avanceret kampagnestyring Indlæsning af egne kampagner:... 1 Prioritering af kampagner... 3 Arbejdsgangen er følgende:... 3 Mere om RET:... 4 Kampagne numre:... 4 Rapportudskrivning af kampagner:... 4 Udskriv prismærker for en

Læs mere

Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning

Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning 1. Indledning 2. Abonnement og enkeltudtræk 2.1 Valg af udtrækstype 2.2 Indhold af dit udtræk 2.3 Filtre - Filtrering af dit udtræk 2.3.1 Anvend filtrene på 2.3.2

Læs mere

På varekortet skal der være angivet en priskalkulationskode og et priskalkulationsgrundlag (på oversigtspanelet Fakturering).

På varekortet skal der være angivet en priskalkulationskode og et priskalkulationsgrundlag (på oversigtspanelet Fakturering). Priskalkulation Formålet med priskalkulation er at beregne salgspriser og/eller købspriser på reservedele ud fra priskalkulationsgrundlag dette kan gøres pr. vare eller periodisk for et interval af varer

Læs mere

Indhold 1 Koordineret pasning Lukkeperioder... 2

Indhold 1 Koordineret pasning Lukkeperioder... 2 Indhold 1 Koordineret pasning Lukkeperioder... 2 1.1 Angivelse af lukkeperiode... 2 1.1.1 Kommuneniveau... 2 1.1.2 Områdeniveau... 3 1.2 Arbejdsgang for institutioner, der holder åbent... 5 1.2.1 Hvilke

Læs mere

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning Da aflæsning af vandmåleren med Telefon/Internet normalt kun foretages en gang om året, kan det være svært at huske alle detaljer i arbejdsgangen med systemet. Med tiden er Rambøll FAS og Telefon/Internet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport

BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION BRUGERVEJLEDNING TRIC - Lagerrapport BRUGERVEJLEDNING TRIC LAGERRAPPORT MODUL TIL MAGENTO MODUL VERSION 1.1.3 Vejledning: Lagerrapport. Version 2015.12.22 Side 1 af 6 KOM GODT I GANG MED LAGERRAPPORT Vi vil her guide dig gennem brugen af

Læs mere

Designforslag. Det Telemedicinske Landkort i nye klæder. Præsentation for kortlægningsgruppen d. 14. Sep. 2015

Designforslag. Det Telemedicinske Landkort i nye klæder. Præsentation for kortlægningsgruppen d. 14. Sep. 2015 Designforslag Det Telemedicinske Landkort i nye klæder Præsentation for kortlægningsgruppen d. 14. Sep. 2015 Af Christina Jakobsen Center for Telemedicin, Region Midt Indhold Opgavens omfang Rapport over

Læs mere

menuen kan sende s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier.

menuen kan sende  s ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email menuen 15.1 15. EMAIL Email kan sende e-mails ud til forbrugerne både til alle eller til nogle efter bestemte udvælgelseskriterier. Email kan sende ud med forskellige skrifttyper, fed, underlineret,

Læs mere

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af:

Kom godt i gang med. Gadstrup Fodbolds Hjemmeside. Udarbejdet af: Kom godt i gang med Gadstrup Fodbolds Hjemmeside Udarbejdet af: Forretningsstøtte Søren Tofte Version 1.0 24.2.2011 Indhold Sådan kommer du i gang?... 3 Log ind... 4 Mine oplysninger... 5 Klub CMS... 6

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. april 2016 Version 1.3 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012

Vejledning Aktiviteter. Opdateret 20. februar 2012 Vejledning Aktiviteter Opdateret 20. februar 2012 Indhold Indledning... 3 Automatisk dannelse af aktiviteter... 4 Årskalender... 4 Dan aktiviteter... 5 Vælg lærere... 6 Opret aktiviteter... 7 Godkend aktiviteter...

Læs mere

Dato: 2004-09-07 Revision: C Oversigt over behov fordelt på status Side: 1 af 7

Dato: 2004-09-07 Revision: C Oversigt over behov fordelt på status Side: 1 af 7 Vejdirektoratet DANBRO+ Rapporter Modul 4.2 Ranking, 10 års budgetter og handlingsplaner Rapportnavn: Dato: 2004-09-07 Revision: C Oversigt over behov fordelt på status Side: 1 af 7 1. Indledning Dette

Læs mere

Arkivfond. Eksempel: Harald Madsen personarkiv

Arkivfond. Eksempel: Harald Madsen personarkiv Arkivfond Inden registreringen starter, skal arkivalierne opdeles efter arkivskaber (den forening, virksomhed eller privatperson, der er ophav til arkivalierne). HUSK altid at søg på arkivskaber, for at

Læs mere

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem Baggrund for funktionen: Lab tilbage svar er en funktion, som sikrer, at prøver kan spores hele vejen i processen fra bestilling, til afgivelse af svar til patienten. Det kan bruges på mange niveauer,

Læs mere

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum

Vejledning. BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner. Version 1.0 August 2011. Byggecentrum Vejledning BCpro / Byggeregnskab En simpel brugerflade med avancerede funktioner Version 1.0 August 2011 Byggecentrum Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Introduktion...4 Formålet med denne vejledning...

Læs mere

NR. 76 LUDUS OG LUDUS WEB VERSION 2

NR. 76 LUDUS OG LUDUS WEB VERSION 2 NR. 76 LUDUS OG LUDUS WEB VERSION 2 DEN 28. JUNI 2012 INDHOLD Brugernavn og adgangskode til Eksamensdatabasen Opsætning af kørsel Hvornår indberettes der til EXDB Offentliggørelse af karakterer Beskeder

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE

KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 17. december 2015 Version 1.2 JobManager supporten Jobmanager@vd.dk 7244 7300 KLARMELD ET KONTRAKTARBEJDE ENTREPRENØR Guldalderen 12 2640 Hedehusene vd@vd.dk EAN

Læs mere

TID registrering generelt

TID registrering generelt TID registrering generelt Generelt Inden registrering I denne vejledning gennemgås skærmbilledet til tidsregistrering, samt principper der er knyttet til registrering i TID. For at der kan registreres

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

APV Transport quick-guide

APV Transport quick-guide APV Transport quick-guide Arbejder du indenfor transport- og engrosbranchen, og skal du i gang med APV? APV Transport hjælper dig gennem hele APV-arbejdet i 4 enkle skridt Inden du går i gang med arbejdet

Læs mere

Opsætning af rapporter

Opsætning af rapporter Opsætning af rapporter Rev. 09-03-2016 Rapporter findes under Kampagnestyring > Rapporter og diagrammer. Klik på Tilføj rapport for at oprette en ny rapport. Det er muligt at trække rapporter på mange

Læs mere

Kontoskemaet i DSM kan benyttes til at lave forskellige regnskabs- eller nøgletalsrapporter, mulighederne er mange.

Kontoskemaet i DSM kan benyttes til at lave forskellige regnskabs- eller nøgletalsrapporter, mulighederne er mange. Kontoskema Kontoskemaet i DSM kan benyttes til at lave forskellige regnskabs- eller nøgletalsrapporter, mulighederne er mange. I det efterfølgende vises, hvordan en simpel regnskabsrapport kan laves ved

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær

KMD Educa WEB-elevfravær KMD Educa WEB-elevfravær Vejledning til skolens sekretær Klassens lærere har mulighed for at indberette elevers fravær og sende SMS til elevernes kontaktpersoner, når eleven er fraværende. De medarbejdere,

Læs mere

Netkatalog upload. Forord: Formål:

Netkatalog upload. Forord: Formål: Netkatalog upload Forord: De data, I indsender som e-katalog, genbruges af SKI s kunder i de ordre, der sendes tilbage til Jer. Det er derfor vigtigt, både for kundes efterfølgende fakturakontrol; men

Læs mere

GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS

GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS GUIDE TIL IT-SYSTEMET RAMBØLL RESULTS Denne guide beskriver de redskaber, skoleledere har mulighed for at benytte i Rambøll Results. På de følgende sider finder du bl.a. svar på disse spørgsmål: Hvordan

Læs mere

Nyhedssystem med mailingliste

Nyhedssystem med mailingliste Nyhedssystem med mailingliste Side 1 af 12 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet moduler. Tryk på Installér ud for OLO Nyheder. Side 2 af 12 Nu dukker

Læs mere