Årets gang i Grundejerforeningen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årets gang i Grundejerforeningen."

Transkript

1 Årets gang i Grundejerforeningen.

2 2009 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for os, er det derfor naturligt at gøre status for året der er gået. Vores vigtigste opgave er jo at varetage medlemmernes interesse og de henvendelser Bestyrelsen får. Bestyrelsen har haft et travlt for- og efterår (5 ordinære møder + 1 ekstraordinært møde) og med aktiviteter i samtlige underudvalg. Formanden har afholdt møde med advokat Ole Vedel vedr. vedtægtsændringer den 12. oktober. Derudover har formand og næstformand holdt 2 separate møder med 2 medlemmer af Grundejerforeningen den 12. og 19. oktober. De havde nogle spørgsmål, som de ønskede belyst. Sammensætning af bestyrelse efter generalforsamlingen den : Nogle medlemmer påpeger, at der mangler information om følgende efter generalforsamlingen: Bestyrelsesmedlem Bitten Thorengaard meddelte kort inden afholdelse af konstitueringsmøde den at hun ville udtræde af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning, grundet øget arbejdsbelastning. 1. suppleant Henrik Kreutzberg Sivertsen blev derfor indkaldt til mødet. Bitten Thorengaard deltog kort i mødet og Henrik blev ind-

3 valgt, som gyldigt medlem af Grundejerforeningen for Bredballe Villaparks bestyrelse. Ændring af bestyrelsesposter på ekstraordinært bestyrelsesmøde den : Et medlem gjorde os opmærksom på at i perioden , under læsning på foreningens hjemmeside, at Henrik Kreutzberg Sivertsen var tituleret, som fungerende formand (ved henvendelser), Anni var sygemeldt. Der blev indkaldt til ekstraordinært bestyrelsesmøde hvor formand Anni Kruse ønskede, at blive fritaget for formandsgerningen, men ville gerne fortsætte som menigt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem Henrik Kreutzberg Sivertsen blev opfordret og indvilgede i at overtage formandsposten. Bestyrelsessammensætningen kan også ses på hjemmesiden. Generalforsamling 17, marts 2009 (manglende svar): Et medlem påpegede at det på en tidligere generalforsamling, er vedtaget at der skal opgives navn på udbetalte lønkroner. Dette vil bestyrelsen sørge for sker i Svar: Der er udbetalt løn i 2008 til kontingentopkræver og sekretær (Pia )samt til de 2 drenge (Thomas og Jacob) der deler infohæftet rundt.

4 Et medlem påpegede efter gennemsyn af regnskab at 2 posteringer i skovens drift på ca Kr. var markeret med teksten ukendt. Kassereren kunne ikke umiddelbart svare på hvad posterne dækkede, men ville undersøge sagen. Svar: Det drejer sig om beløb som er omposteret. Beløbet udlignes derfor på kontoen og udgiften, der er fra godkendte bilag er efterfølgende konteret på rette konti. Som bekendt er regnskabet for 2008 revideret og godkendt på generalforsamlingen. Et medlem spurgte ved gennemgang af budgettet for 2009 ind til posten: Legepladser kr., fordi medlemmet havde set et bilag, hvor det fremgik, at der forlods var brugt kr. ud af de kr. som var afsat til vedligeholdelse af legepladserne. Formanden for Legepladsudvalget meddelte på generalforsamlingen (desværre ikke refereret) at beløbet på kr. er en del af frikøbet af legepladsen på Tirsbækvej, og derfor bogført i regnskabsåret De kr. i budgettet for 2009 er derfor kun til generel vedligeholdelse af samtlige legepladser. Et medlem påpegede, at der manglede handlingsplaner til at underbygge budgettet for Bestyrelsen er dog enig om, at man, som det fremgår af dagsorden for generalforsamlingens pkt. 5 gennemgik arbejdsplanen

5 (mundtligt) for de enkelte udvalg i bestyrelsen i sammenhæng med budgetfremlæggelsen. Generalforsamlingen godkendte budgettet og dermed også de fremlagte planer. Referat for Generalforsamling 17, marts 2009 (manglende referering): Et medlem har bedt om at få præciseret/rettet svaret fra daværende formand for skovudvalget ( ). Svar: Det er Randbøl Statsskovdistrikt (Skov& Naturstyrelsen der er øverste myndighed mht. skovområderne beliggende i Grundejerforeningen. Bestyrelsen benytter Skovdyrkerforeningen som konsulent. Et medlem påpegede følgende - Der var et forslag om at nedsætte en arbejdsgruppe, men i referatet nævnes der ikke, hvad opgaven skulle være for denne gruppe. Opgaven var at få ophævet deklarationerne om tvunget medlemskab af Bredballe Antennelaug. Bestyrelsen svarede, at man ikke ønskede at deltage i dette arbejde. Se også referatet side 14 på hjemmesiden, her er nævnt at det handler om antenneforeningen.

6 Bestyrelsen vil gerne ønske samtlige medlemmer en Glædelig Jul samt et Godt Nytår På gensyn til Generalforsamlingen 16. marts Med venlig hilsen og på Bestyrelsen vegne Anni Kruse formand frem til 3/9-2009) Henrik Kreutzberg Sivertsen nuværende formand.

7 Legepladsudvalget: Der er på legepladserne foretaget små reparationer, således at legepladserne lever op til de eksisterende lov- og sikkerhedsmæssige krav. Beplantningen omkring legepladsen på Tirsbækvej er blevet fjernet, så legepladsen kan ses fra stisystemet. Det har givet en dejlig åben legeplads. Lars Thaasti Formand for legepladsudvalget.

8 Skovudvalget: I forsommeren er der mellem Kystager og Billensteinsvej fortaget rydning af små buske og træer i åbningen mellem de 2 fredskovsarealer, samt rydning omkring fokustræerne ved Skovager. Sammen med Skovdyrkerforeningen er skoven blevet gennemgået. Der er her blevet markeret 6 syge asketræer, samt en del birketræer, som vil blive fældet i slutningen af året. I november/december måned vil der blive genplantet fokustræer i fredskoven ved Skovager, som erstatning for de fokustræer, der er gået ud. Erling Sørensen Formand for skovudvalget.

9 Det grønne udvalg: Vi har i år fået fældet træer, ryddet buske og krat ved legepladsen Tirsbækvej og efterfølgende fået sået græs. I dag fremstår legepladsen lys og åben, næsten som en park. Der er blevet slået græs 7 gange efter den ordinære plan og der er blevet slået græs 3 gange ekstra på legepladserne, så disse er mere brugervenlige, især for de små børn. Der er slået græs en ekstra gang i hele området. Der er opsat nyt elhegn ved fårene, da det gamle ikke var stærkt nok til at holde dyrene i indhegningen. På de stejle skrænter ved stien syd for Nederager, samt ved Tirsbækvejs legeplads er der kørt med en buskrydder. Der er fældet et træ på Kornager, det var til gene for renovationsbilen. Alt arbejdet for de grønne områder er udført af OCK, Anlæg i Stouby. Preben Eskildsen Formand for det grønne udvalg.

10 Festudvalget: Sct. Hans festen var rigtig godt besøgt i år, med op mod 800 mennesker. Karen Klint stod for båltalen og Roulet for den musikalske underholdning.

11 Vejret var pragtfuldt og mange børn havde valgt at deltage i heksekonkurrencen. 2 hold blev præmieret med gavekort til Inter Sport. Ørnebjerg spejderne sørgede for der var øl/vand og pølser til salg på pladsen. Pia Christensen Formand for festudvalget.

12 Kontingent: I år har kontingentopkrævningen kørt flydende, det ser nu ud til at det nye system, der blev indført for et par år siden, nu kører på skinner. Vedtægter 4 kontingent/ betalingsfrist (for sen indbetaling): Et medlem har gjort os opmærksom på at følgende tekst bør tilpasses lovgivningen på området. Ved for sen indbetaling er bestyrelsen berettiget til at opkræve et gebyr svarende til 25% af kontingentet, ligesom bestyrelsen er berettiget til at opkræve et af bestyrelsen fastsat beløb for hver rykker. Forslaget til ændringer er: - Kontingent: Ved for sen betaling af kontingent opkræver foreningen et gebyr pr. 9/ ifølge gældende lovgivning, og efter den anden udsendte rykker med gebyr overgives til advokat, hvor det videre forløb er inddrivelse efter tinglysning på ejendommen af den restance som foreningen har til gode. Medlemmet har gjort opmærksom på at det maksimale rykkegebyr/ gang er 100 kr. og foreningen må højst udsende 3x rykkere med 10 dages mellemrum. Herefter overgår sagen til advokat/ inkasso samtidig med, at skyldneren bliver informeret. Bestyrelsen har taget skridt til en vedtægtsændring så kontingentbetaling bliver i overensstemmelse med lovgivningen også gældende for teksten under kontingent på hjemmesiden. De grundejere der har betalt gebyr i år har fået 30 kr. retur. Kontingentopkrævning vil blive udsendt i maj måned og gælde for hele Pia Christensen, Kontingentopkræver.

13 Teknisk udvalg: Problemer med gadebelysning: Hvis der konstateres fejl og mangler i gadebelysning i området skal TRE FOR kontaktes, tlf.: eller selvbetjening/ fejlmelding/ gadelys (formular). TRE FOR samler fejlmeldinger sammen, inden de kører ud til området. Vi har fået etableret, udført af Vejle Kommune, Vej & Park, asfaltbelægning og en rampe ved Tirsbækvej vest for legeplads og i forlængelse af sti (retning N S). Grundejerforeningen har fået optegnet et nyt kort (1:2000/ 4.000) over Grundejerforeningens arealer (det kan downloades på Vi har fået en henvendelse fra Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Byggesagsbehandling angående Naboorientering efter Byggeloven vedr. Vinbjergvej 20 (dispensation for højdeplan). Bestyrelsen har svaret at vi ikke ønsker, at der gives dispensation. Grundejerforeningen vil også meget gerne opfordre alle trafikanter der benytter Storager, som hovedfærdselsvej, til at tage meget hensyn ved fremkørsel til hajtænder. Teknisk Udvalg har på opfordring taget kontakt til Vejle Kommune, Vej & Park for at få renoveret disse hajtænder (nogle mangler helt). Vej & Park har svaret, at dette arbejde vil finde sted i løbet af foråret/ sommeren Henrik K. Sivertsen, formand for teknisk udvalg

14 UDVALG: Først nævnte er udvalgsformand. Grønt udvalg: Skovudvalg: Teknisk udvalg: Legepladsudvalg: Festudvalg: Preben Eskildsen Anni Kruse Pia Christensen Erling Sørensen Lars Thaasti Preben Eskildsen Henrik K. Sivertsen Lars Thaasti Asbjørn Sørensen Lars Thaasti Asbjørn Sørensen Henrik K. Sivertsen Pia Christensen Erling Sørensen Anni Kruse

15 Bestyrelsen: Formand: Henrik K. Sivertsen, Skovager 1, 7120 Vejle Ø, mobil Næstformand: Erling Sørensen, Prangerager 52, 7120 Vejle Ø mobil Kasserer: Asbjørn Sørensen, Kornager 5, 7120 Vejle Ø, Kontingent - sekretær - webmaster: Pia B. Christensen, Overager 24, 7120 Vejle Ø, mobil Best. Medl. Lars Thaasti, Skovager 9, 7120 Vejle Ø, tlf Best. Medl. Preben Eskildsen, Kornager 7, 7120 Vejle Ø, tlf Best. Medl. Anni Kruse, Prangerager 51, 7120 Vejle Ø, tlf

16 Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 17. marts 2010 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 52 stemmeberettigede medlemmer, heraf

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen.

Årets gang i Grundejerforeningen. Årets gang i Grundejerforeningen. 2010 2010 i Grundejerforeningen: Kalenderåret nærmer sig sin afslutning og for Bestyrelsen er det derfor naturligt, at gøre status for året der er ved at rinde ud. Vores

Læs mere

indkalder hermed til ordinær generalforsamling

indkalder hermed til ordinær generalforsamling indkalder hermed til ordinær generalforsamling 12. Husk Grundejerforeningen har en hjemmeside med mange relevante oplysninger: www.bredballe-villapark.dk Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 19.30 i Sognegården

Læs mere

Mandag d.14. marts 2011 kl i Bredballe Sognegård Kirkebakken Vejle Øst.

Mandag d.14. marts 2011 kl i Bredballe Sognegård Kirkebakken Vejle Øst. Grundejerforeningen for Bredballe - Villapark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Mandag d.14. marts 2011 kl. 19.00 i Bredballe Sognegård Kirkebakken 46 7120 Vejle Øst Husk grundejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Mandag, den 16. marts 2015, Sognegården i Bredballe. Formand Jens Nielsen bød forsamlingen velkommen. Fremmødte: 29, i alt 26 stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe

Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe Referat fra ordinær Generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016, Sognegården i Bredballe OBS!!! Vi gentager successen med naturens dag - kom og vær med til at gøre Bredballe Villapark ren og pæn og fri

Læs mere

Årets gang i Grundejerforeningen

Årets gang i Grundejerforeningen Årets gang i Grundejerforeningen 2015. Julehilsen Da året 2015 nu synger på sidste vers, udsender bestyrelsen hermed Info-hæfte berettende om aktiviteterne i det forgangne år. Som I kan læse af de forskellige

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken

Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 14. marts 2011 i Sognegården, Kirkebakken Formand Henrik K. Sivertsen bød forsamlingen velkommen. Der var fremmødt 40 stemmeberettigede medlemmer, Der var

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Så er det tid til forårsrengøring Søndag, den 27. april 2014 kl. 10 12 Vær med til at gentage succesen med at samle affald op i Vejle Kommunes natur og brug en dejlig forårssøndag i selskab med gode naboer.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang"

Vedtægter for Grundejerforeningen Fuglevang Vedtægter for Grundejerforeningen "Fuglevang" 1. Grundejerforeningens navn er "Grundejerforeningen Fuglevang". Dens hjemsted er Kirke Såby. Dens værneting er Roskilde Herredsret. 2. Grundejerforeningen

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Side 1 af 4. Vedtægterne revideret ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts Vedtægter for. Grundejerforeningen Lindegårdsvej/Ørnehøj

Side 1 af 4. Vedtægterne revideret ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts Vedtægter for. Grundejerforeningen Lindegårdsvej/Ørnehøj Side 1 af 4 Vedtægterne revideret ved generalforsamlingen onsdag den 26. marts 2008 Vedtægter for Grundejerforeningen Lindegårdsvej/Ørnehøj 1. Foreningens navn er Lindegårdsvej/Ørnehøj. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken.

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag d.13. marts 2013 i Sognegården, Kirkebakken. Bestyrelsen. Bestyrelsesformand Henrik K. Sivertsen, Skovager 1, 7120 Vejle Ø Mobil 26 27 79 31 E-mail: siv_218@hotmail.com Næstformand Poul Steen, Nederager 12, 7120 Vejle Ø Tlf. 48 26 84 48 E-mail: fam5steen@hotmail.com

Læs mere

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling

Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Indkalder hermed til Ordinær generalforsamling Tirsdag, den 29. marts 2016 kl. 19.30 i Sognegården, Kirkebakken, 7120 Vejle Øst Bestyrelsen Bestyrelsesformand / Formand Grønt Udvalg Jens Nielsen Bredager

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Årsregnskab G/F Duemosen

Årsregnskab G/F Duemosen Årsregnskab G/F Duemosen 2012 Forenings oplysninger: Navn: Hjemmeside: E-mail: Hjemsted: Grundejerforeningen Duemosen v/ Formand Tom Desvig-Nielsen Snogekær 34, 3630 Jægerspris www.gf-duemosen.dk bestyrelsen@gf-duemosen.dk

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Holmens Bakker Hjemsted og navn: 1 Grundejerforeningens hjemsted er Syddjurs Kommune. Grundejerforeningens navn er Holmens Bakker og omfatter udstykningsarealerne Matr.

Læs mere

G algebjerg. rundejerforening. den 09.08.2010

G algebjerg. rundejerforening. den 09.08.2010 G algebjerg rundejerforening den 09.08.2010 Til grundejerforeningens medlemmer, Indholdsfortegnelse I forbindelse med indkaldelsen til generalforsamlingen den 29.08.2010 sendes i denne kuvert følgende

Læs mere

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal

Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Grundejerforeningen Nordby Fælled www.nordbyfaelled.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Norby Fælled grundejerforening Onsdag d. 10 April 2019 kl. 19:00 Ørum-Daugård Multihal Endelig dagsorden

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde 1. Foreningens navn og jurisdiktion Grundejerforeningens navn er HYRDEHØJ, omfattende del af matr.nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Love for Grundejerforeningen Gefion

Love for Grundejerforeningen Gefion Love for Grundejerforeningen Gefion Reviderede love vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling onsdag den 19. april 2011 1 - Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Søndergård Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søndergård Syd. Dens hjemsted er Ballerup Kommune, og dens værneting er Ballerup Retskreds. MEDLEMSKAB OG STEMMERET

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø

Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Grundejerforeningen Lynghus Nor, Havnsø Vedtægter Revideret aug. 78 Genoptrykt aug. 78 Genoptrykt apr. 79 Genoptrykt okt. 86 Ændret maj. 1987 Genoptryk okt. 1996, med ændring Ændringer maj 2011 Ændringer

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2013. Efter generalforsamlingen sidste år konstituerede bestyrelsen sig med følgende.

Bestyrelsesberetning 2013. Efter generalforsamlingen sidste år konstituerede bestyrelsen sig med følgende. GRUNDEJERFORENINGEN ÅSEN Formand: Peter Rasselnberg Heksehøjen 15 4700 Næstved tlf. 2116 96 22 Hjemmeside: www.gf-åsen.dk. E-mail: gf.aasen@ofir.dk CVR-nr. 33027206.Konto: Spar Nord 9380 457 68 10003 Bilag

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY

Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægter for O-TOWN ROLLER DERBY Vedtægt for foreningen O-Town Roller Derby pr. 12.02.2017 1 Grundlag Stk. 1. Foreningens navn er O-Town Roller Derby. Stk. 2. O-Town Roller Derbys hjemsted er Odense Kommune.

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1

GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Til medlemmerne Albertslund, den 20. december 2018 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i foreningen Tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 på Herstedvester

Læs mere

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46

Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG D. 19. MARTS KL. 19.30 i Sognegården, Bredballe Kirke Kirkebakken 46 Velkomst v. formand Elizabeth Rømer DAGSORDEN iflg. vedtægterne 5.2.2 1. Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND

VEDTÆGTER. for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER BESTYREDE VEJFOND 2011 VEDTÆGTER for TRØJELØKKE GRUNDEJERFORENING SAMT DEN AF GRUNDEJERFORENINGEN SOM FORRETNINGSFØRER

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE

GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE GRUNDEJERFORENINGEN EVETOFTE I henhold til vedtægter for Grundejerforeningen Evetofte indkaldes herved til ordinær generalforsamling ( 6 og 7) Søndag d. 27. maj 2018 kl. 10.00 i Melby hallen, (lærerværelse

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg

Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg med ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 4/4-2001 Vedtægter for Grundejerforeningen Hyldebjerg Kapitel I: Retsgrundlag Gældende lokalplan

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere