Tilstandsrapport Tag og altaner

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstandsrapport Tag og altaner"

Transkript

1 Andelsboligforening J.M.Thorvald Thorvaldsensvej og J. M. Thieles vej Tilstandsrapport Tag og altaner 14. maj 2008 Sags nr /Kms Taastrup Hovedgade 22 Telefon Reg.nr DK-2630 Taastrup Telefax SE nr H:\08037\09Proj\oplæg tilstandsrapport Thorvaldsensvej.doc

2 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 2 Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 1.1. Forord Formål Det videre forløb 3 2. Data og informationer 2.1. Rekvirent Ejer Ejendommens data Tilgængeligt materiale 4 3. Undersøgelsen 4 4. Sammenfatning Pos status tag Pos tiltag tag Pos status altaner Pos tiltag altaner 7 5. Undersøgelse og foto Tag mod gårdsiden Altaner mod gårdsiden Bilag Oversigtsplan 19

3 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 3 1. Indledning 1.1. Forord På foranledning af Andelsboligforeningen, er der udarbejdet denne rapport omfattende en byggeteknisk tilstandsvurdering af altaner og tag Formål Formålet med bygningsbesigtigelsen er at få foretaget en overordnet byggeteknisk vurdering. Der udarbejdes tillige overslag over udgifter til afhjælpning af mangler og skader. Rapporten beskriver bygningens generelle tilstand og gør bemærkninger om specielle forhold, som er registreret. Denne rapport er dog begrænset til tag og altaner på gårdsiden. Der beskrives ikke konkrete byggetekniske arbejdsanvisninger, men der angives alene vejledninger og retningslinier for de beskrevne arbejder Det videre forløb I forbindelse med beslutning om det videre forløb med afhjælpning af skader, igangsætning af vedligeholdelsesarbejder m.m., er det vigtigt, at der træffes aftale med teknisk rådgiver, der kan tage sig af planlægning, projektering, myndighedsbehandling, udbud af arbejde i konkurrence, samt kontrollere ved tilsyn de udførte arbejder.

4 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 4 2. Data og informationer 2.1. Rekvirent Andelsboligforeningen J.M.Thorvald 2.2. Ejer Andelsboligforeningen ved kontaktperson Leif Peter Olsen, J.M Thieles Vej 2A 2.3. Ejendommens data: Ejendommen består af 34 beboelseslejligheder og 2 erhvervsandele. Bebyggelsen er på 4 etager. Det samlede bygningsareal er ikke meddelt. Beliggenhed: På hjørnet af Thorvaldsensvej og JM Thieles Vej på Frederiksberg. Matr. nr.: 13 af Frederiksberg 2.4. Tilgængeligt materiale Kopi af plantegning i A3 format og ikke målfast. I forbindelse med mængdeberegning er der behov for supplerende tegninger. Analyse af asbestindhold i tagplader. Notat af 23. november 1983 fra Berthelsen & Holck vedr. reparation af altaner mod gadeside samt forstærkning af 3 bjælkeender i etageadskillelsen 3. Undersøgelsen 3.1. Undersøgelsens omfang Besigtigelse af ejendommen fandt sted d. 29. april Følgende var til stede under besigtigelsen: Leif Peter Olsen AB J.M Thorvald Knud Stougaard Danakon a/s Følgende blev besigtiget: Tag primært på gårdsiden samt altaner på gårdsiden. Der blev ikke foretaget destruktive indgreb eller anvendt måleinstrumenter. Som en del af undersøgelsen er der gennemført interview med Leif Peter Olsen for at få oplysninger om eventuelle skader, driftsproblemer. m.m.

5 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side Sammenfatning Rapportens skønsmæssige vurderinger og anbefalinger er afgivet på grundlag af visuelle besigtigelser, som selvsagt ikke kan påregnes at afdække alle skader eller svigt, som senere kan udvikle sig til skader på ejendommen. For fastlæggelse af altanernes tilstand er det nødvendigt med supplerende destruktiv kontrol af beton, så der kan foretages betonanalyse samt undersøgelser af bærejern. 4.1 Pos Status tag. Tagsten Mod gadesiden er der lagt glaserede tagsten. Tegltaget er understrøget med mørtel. Tegltaget indgår ikke i rapporten. Status eternittag Mod gårdsiden er der lagt eternitplader type B7 typenummer Ifølge asbestundersøgelser er der skønnet et indhold af fibermasse på 8-10% Der er konstateret plader der er behæftet med fejl som revner. Omfanget af revnede plader er ikke registreret. Pladerne er ældre og kan være af en årgang, hvor der var problemer med materialet i denne pladetype. Ved stikprøvekontrol vurderes problemer med revner dog ikke umiddelbart stort. Lokalt omkring skotrender er der udførelsessvigt. Noget tyder på, at pladeinddelingen ikke er gået op, og som følge heraf ses bølger der ikke passer sammen i såvel længderetningen og selve overlægget i pladerne. Ligeledes ses der hjørneafskæringer der ikke passer sammen og er åbenstående. Generelt er pladerne lokalt ved skotrenderne dårligt tilpasset, og det er nødvendigt at udskifte pladerne. Det er oplyst at de største problemer med fygesne og slagregn er i området med skotrender samt på vinkelbygningen. Ligeledes er det oplyst, at inddækninger i skotrender er nedslidt og er planlagt udskiftet. Der henvises til foto og kommentarer.

6 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side Pos Tiltag på eternittag. Reparation af taget anses ikke for at være formålstjenligt. Hvilket kan begrundes med: Pladerne er af en årgang hvor der kan være behæftet med materialefejl. Opretning af tagfladen og udførelse af en korrekt tilslutning omkring skotrender er omfattende. Tilvejebringelse af korrekt overlæg vil betyde omfattende udskiftninger. Overgangen ved opskalkningen ved tagfoden ændres, så der kan udføres en bedre overgang samt en mere korrekt ventilering af tagrummet. Hvis det besluttes at udskifte tagpladerne kan udførelsen, som ønsket, udføres i etaper. Ved etapeopdeling vil det være formålstjenligt, at først foretage udskiftning lokalt ved skotrender samt vinkelbygningen. Dersom bølgedale ikke passer i overgangen mellem etaperne kan det blive nødvendigt med udførelse af en mindre midlertidig overgang med zinkinddækning. Det forudsættes at nye plader skal være svarende til de nuværende B7 plader i sort farve. Hvis der vælges udført anden materialetype, skal der udføres en midlertidig overgang med zinkinddækning eller lign. i overgangen mellem de enkelte etaper. Alternativt kan det besluttes, at foretage udskiftning af hele eternittaget på en gang. Fordelen vil være reducerede omkostninger til byggeplads og større volumen som kan reducere den samlede pris ved afholdelse af licitation på arbejdet. Efter aftale er paptaget ved gavle medtaget i det økonomiske overslag. Det vurderes umiddelbart ikke fordelagtigt og sikkerhedsmæssigt muligt, at udføre arbejdet med sikkerhedsline. I forhold til det relative beskedne arbejde er prisen høj. Omkostninger til stilladser er store og vil naturligvis kunne reduceres eller helt udgå hvis hele eternittaget udskiftes. Det er forudsat, at der anvendes TF rockwool plader til opretning af eventuelle lunker og lægges 2 lag nyt tagpap. 4.3 Pos Status på altaner på gårdsiden. Altaner mod gadesiden er renoveret og indgår ikke i rapporten. På gårdsiden er der 16 mindre altaner med udgang fra badeværelse og entre. På 2 altaner er det udkragede bærejern frilagt. Begge jern blev besigtiget. På en altan på Thorvaldsensvej er der rust som kan behandles. På altan J.M. Thieles vej 2a 4.sal er jernet kraftigt angrebet af rust og delamineret, og det er nødvendigt at udskifte hele bærejernet.

7 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 7 Altanerne fremstår med renoveret undersider, og er forsynet med drypvandnæse langs alle dækkanter. De renoverede undersider fremstå intakte, men med uensartede overflader. Der er ikke set synlige tegn på rustafskallinger fra armeringen. På dækoverside er der påført epoxybelægning på alle altanerne. Epoxybelægningen er nedslidt, og bidrager ikke til tætning af altankonstruktionen. Der ses områder med revner langs dækkanter og svindrevner på oversiden af altandæk. Balustre i stål er nedstøbt i altandækket med ringe tætning, og er udsat for stor vandbelastning. Rækværk er afsluttet med en meget stor afstand mellem betondækket og undersiden af rækværket, og med øget risiko for ting kan fald ud. Afstanden overholder i øvrigt ikke nuværende gældende krav. 4.4 Pos 2.0. Tiltag på altaner på gårdsiden. Principielt er der 2 muligheder: Betonrenovering af altanerne Udførelse af nye altaner. Renovering af altaner Ved en betonrenovering opnås der en levetidsforlængelse der ikke entydigt kan fastlægges. Inden der kan foretages en renovering, skal der foretages supplerende undersøgelser af de udkragede jern samt kerne boringer af betonen, så der kan foretages analyse for fastlæggelse af altanernes generelle tilstand. Kontrollen vil være en stikprøvekontrol, men udvides hvis skadeomfanget er stort. Ved betonrenovering skal der anvendes systemmørtel som er egnet til formålet og giver øget beskyttelse af den nuværende beton og armering. Produkttype kan være som Sika eller tilsvarende produkt. Det er dog en betingelse at systemproduktet er underlagt REPTON kontrolordning. For at opnå tæthed anbefales det ligeledes at udføre membranbelægning på altangulvet. Forudsætningen for reparationen er, at bærejern er intakte og jern der er rustne behandles. Det må forudsættes at evt. flere bærejern skal udskiftes.

8 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 8 Alternativ med nye altaner En metode kan være, at fjerne de nuværende altaner og erstatte dem med nye altaner. Fordelen med nye altaner er, at levetiden kan fastlægges og der er overblik omkring konstruktionen. De nye rærkværker udføres så afstanden fra gulv og undersiden af rækværker bliver ca. 5 cm. Eksempel 1 på nye altaner Anvendelse af præfabrikerede altaner med altanbunde i aluminium og stålrækværker med hulplader som værn. Normalt lægges der gulv af hårdtræ ovenpå på aluminiumsbundene. Denne type altaner ophænges på murfacaden med trækbånd på bagsiden af rækværket. Der vil med denne løsning kunne foretages en mindre udvidelse af altanen. Det forudsættes at nye altaner bliver 1x2 meter. Eksempel 2 på nye altaner Bevarelse af de nuværende bærejern og opbygning af ny stålramme og nyt gulv med fiberbetonplader og nye rærkværker i stål og hulplader. Med løsningen blotlægges alle bærejern og der kan foretages rustbehandling og eventuelle udskiftninger.

9 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side Økonomi samlet oversigt Grundlag De skønnede omkostninger er dels baseret på kendte udførelsespriser fra entreprenører dels erfaringspriser fra tilsvarende ydelser samt V&S prisbog. Overslaget omfatter håndværkerpriser, dog ikke byggepladsudgifter. 5.1 Økonomi samlet oversigt Pos 1.0 Udskiftning af eternittag på etape 1 Incl. stilladser og byggeplads ca. kr ,- Restlevetid på det resterende eternittag kan ikke fastlægges entydigt, men et forsigtigt skøn er mindst 10 år. Pos. 1.0 Udskiftning af hele eternittaget Incl. stilladser og byggeplads ca. kr ,- Pos. 1.0 Udskiftning af paptag Incl. stilladser og byggeplads ca. kr ,- Pos 2.0 Renovering af altaner på gårdsiden. anslået med stor usikkerhed Incl. betonanalyse, stilladser og byggeplads ca. kr ,- Pos 2.0 Nye altaner på gårdsiden 1x2 meter Incl. stilladser og byggeplads ca. kr ,- Alle priser er incl. 10% uforudsigelige udgifter, 12% teknikerhonorar der skal aftales og afstemmes med opgavens størrelse samt 25% moms. Ved samlet udførelse af altaner og tag etape 1 eller hele taget kan der spares omkostninger til stilladser og byggeplads. Ved renovering af altanerne er der stor usikkerhed omkring udbedringsomfanget. Er der et stort udbedringsomfang kan det evt. være økonomisk mest attraktivt at montere nye altaner i præfabrikeret system. Pris på nye altaner er indhentet fra leverandør og er som eksempel 1 på side 8. Det er forudsat, at nuværende altandøre bevares. I prisen er indeholdt fjernelse af nuværende rækværker og betonplader.

10 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 10 Pos 1.0, tag mod gårdsiden Tag mod gårdsiden er udført med B7 bølgeeternitplader. Pladerne er asbestholdige. Mod gadesiden er taget udført med glaserede tagsten. Ifølge det meddelte er de største problemer med fygesne og regnvand lokalt ved skotrender og på vinkelbygningen. Tagarbejdet er ikke udført korrekt ved skotrenderne og der ses da også tydelige tegn på periodevis opfugtning af spær og lægter samt afmærkninger på gulve. Som følge af råd er der foretaget en lokal udskiftning af gulvet, som kan skyldes vand fra selve udførelsestidspunktet samt efterfølgende vandbelastning som følge af utætheder i tagbelægningen.

11 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 11 Eksempel på åbenstående hjørneafskæring i tagpladen. Der er flere eksempler på, at tagpladerne ikke har gået op i bølgedale lokalt ved skotrenderne. Det ses ikke tydeligt på fotoet, men der er flere steder med meget forskudte samlinger i bølgedalene, så der direkte er åbenstående fuger. Der er meget stor risiko for fygesne og slagregn kommer ind, hvilket i øvrigt også er i overensstemmelse med de erfaringer der er gjort på ejendommen.

12 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 12 Åbninger i bølgeoverlægget Lokalt er der relative store åbninger i bølgeoverlægget. Der er ikke udført en generel luftspalte ved tagfoden. Normalt udføres der en ventilationsspalte svarende til 1/500 del af det vandrette tagareal. Der er udført undertag i banevare langs tagfoden i overgange ved opskalkningen (knæk i taghældningen). Det er ikke undersøgt hvorfor løsningen er udført på denne måde. Der ses lysindfald i overgangen fra opskalkningen og den øvrige tagflade. Overgangen er utilrettelagt og med relative store åbninger så der er øget risiko for fygesne. Der er monteret ventilationstaghætter langs tagrygningen, se næste foto.

13 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 13 Taghætter til ventilation i tagrum Tagplader er ikke gennemgået. Lokalt ved tagvindue er der dog ingen tegn på revner. Under den indvendige besigtigelse blev der dog set enkelte plader med revner. Tidligere asbestanalyse har vist et skønnet indhold af fibermasse på 8-10%. Produktionsnummer på tagplader er Materialedata kan evt. indhentes hos leverandøren Dansk Eternit. Revne Bølgeoverlæg søgt tætnet. Eksempel på revnet tagplade og ringe udført overlæg i pladelængden. Overlægget er søgt tætnet.

14 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 14 Mørtelfuger på skorsten er mangelfulde og porøse. Skorstenen bør omfuges eller evt. nedrives hvis den ikke anvendes. Tegltag mod gaden indgår ikke i undersøgelsen. Det kan dog noteres at mørtelunderstrygningen er intakt. Der er kun set enkelte steder med løstsiddende mørtel i overlægget. Tegltaget er tidstypisk uden undertag. På de skråflader mod loftrum er der lukket med brædder og puds som hindrer en eventuel fremtidig udbedring af understrygningen.

15 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 15 Det skal undersøges om murstensvæggen er fra trappeopgang eller lejlighedsskel. Hvis dette er tilfældet er der mangelfuld brandtætning. Paptag Zinkinddækning langs kant på paptag er udskiftet. Pap tagbelægningen er ikke udskiftet.

16 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 16 Pos 2.0, altaner på gårdsiden Status: Altaner mod gadesiden indgår ikke i undersøgelsen. Altanerne er renoveret. Der er udført eternit afslutninger på undersiden samt langs kanter. Der er ikke meddelt problemer med altanerne. Der er i alt 16 altaner på gårdsiden. Altanerne har udgang fra badeværelser eller entre. Der er foretaget undersøgelser af bærejern på to altaner. Jern står fortsat blotlagt fra undersøgelsen. Altanerne er udbedret på underside samt der er udlagt en epoxy belægning på oversiden af dækket.

17 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 17 Blotlagt bærejern. Betonreparationer på undersiden af dækket fremstår uensartet, men intakt og der er ikke tegn på rustudfældning fra armeringen. Eksempel på bærejern på Thorvaldsensvej nr. xxxx Det udkragede (indstøbte) jern er angrebet af rust, men er ikke delamineret. Besigtigelse af bærejern på J.M Thilelsens Vej 2A 4. sal er besigtiget men der er ikke taget foto. Bærejernet er på denne altan behæftet med omfattende rust og delaminering. Jernet skal udskiftes.

18 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 18 Eksempel på altanbund med epoxybelægning. Den udført Epoxybelægning er ikke intakt og danner ikke den fornødne tæthed på oversiden af dækket. Der er lokalt mindre revner i belægningen samt betondækket. Det vurderes at den udførte tætning omkring balustre ikke er effektiv og der kan komme skadeligt vand ind i betonkonstruktionen.

19 Emne: Tilstandsvurdering af altaner og tag Side 19 Altan Altan Altan Vinkelbygning Altan Skotrender Oversigtsplan. Ikke målfast.

E/F Gammel Ladegaard

E/F Gammel Ladegaard E/F Gammel Ladegaard Åboulevarden 7 13, 1635 København V Julius Thomsens Gade 16 22, 1632 København V Herman Triers Plads 2 6, 1631 København V Kleinsgade 2, 1633 København V Tilstandsrapport Tag Marts

Læs mere

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C AB J.M. Thorvald Side 1 af 8 Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C Administrator Advokatfirmaet Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte Solbjergvej 3 2000 Frederiksberg

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Til Ejerforeningen Porcelænsgården Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Dato September 2013 TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN

Læs mere

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Bebyggelsen. 1 Baggrund 1. 2 Bebyggelsen 1. 3 Tagene 3

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Bebyggelsen. 1 Baggrund 1. 2 Bebyggelsen 1. 3 Tagene 3 HEJREVANGENS BOLIGSELSKAB AFDELING 5 OG 6 VURDERING AF TAGDÆKNING ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 1 2 Bebyggelsen

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bent Ole Laursen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Kongensbrovej 8 8881 Thorsø Dato: 12-2-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 710-14738 Matr. nr./ejerlav 9e - idt, 8881 Thorsø EBS sagsnr. 49619

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 8100 / 8146 Oversigt over klagepunkter: 1. Begyndende revnedannelser i eternittagplader og nedslidt tagpapbelægning på Built-up tag. 2. Manglende ventilation i tagrum. 3. Manglende ventilation under

Læs mere

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået.

Driftbygninger Stald, og lade samt havestue er kun gennemgået i lettere omfang. Resterende bygninger ikke er gennemgået. Lis Lange og Preben Erland Hansen Almevej 15 3230 Græsted Tlf. 48 39 24 01 Mail egemose.alme@gmail.com Helsinge, d. 07. august 2017. ALMEVEJ 15, 3230 GRÆSTED Efter anmodning fra Lis og Preben har undertegnede

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Ringertoften 02.1943.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i primo 2010 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er ikke indeholdt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14090 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. september 2014, kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

A/B Valkyrien 2200 København N

A/B Valkyrien 2200 København N A/B Valkyrien 2200 København N Vurdering af omkostninger ved forlængelse af tagets restlevetid Ejendommen er opført omkring 1925, Tagkonstruktion og tagbelægninger er fra ejendommes opførelsestidspunkt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Grønnemose Alle 59, 2860 Søborg 26. august 2015 H-15-02235-0186 159-50742 2235-Olekjølhede Som sælger

Læs mere

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand

Teknisk bygningsgennemgang Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Engdalsvej 71-73, 8220 Brabrand Udgivelsesdato : 5. juli 2018 Projekt : 12.8591.22 Udarbejdet : Christian Holm Jørgensen, Andreas Schrøder Kristiansen og Hans Jørgen Gjerløv 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato:18-07-2019 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: MORSØ KOMMUNE

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

RIOS. E/F Fiskedamsgade 9-11. Ejendommen: Fiskedamsgade 9-11, 2100 København Ø. RIOS as Rådgivende ingeniører og arkitekter

RIOS. E/F Fiskedamsgade 9-11. Ejendommen: Fiskedamsgade 9-11, 2100 København Ø. RIOS as Rådgivende ingeniører og arkitekter E/F Fiskedamsgade 9-11 RIOS RIOS as Rådgivende ingeniører og arkitekter Lipkesgade 23 2100 København Ø Tlf.: 3538 7988 Fax: 3538 7938 post@rios.dk www.rios.dk Cvr. nr. 2727 1006 Ejendommen: Fiskedamsgade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10/2011/142 Besigtigelse d. 24. maj 2011. Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Afslutning ved skotrender. 2. Forkert placering af tagrender. 3. Zinkinddækninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14122 Besigtigelsesdato: Den 27.11.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 7196 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: Øvrige forhold: 1. For stor spærafstand i forhold til lægtedimensionen. 2. For

Læs mere

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Side 1 af 5 RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Hillerød d. 21. december 2007 Nærværende rapport er udført for at opsummere tilsyn, udbedringer og fremtidige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13111 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Forudsætninger. 1 Baggrund 1. 2 Forudsætninger 1. 3 Principper for renovering 6 3.

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Forudsætninger. 1 Baggrund 1. 2 Forudsætninger 1. 3 Principper for renovering 6 3. HEJREVANGENS BOLIGSELSKAB AFDELING 5 OG 6 VURDERING AF METODE FOR RENOVERING AF TAG ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund

Læs mere

TERKEL PEDERSEN. A/B Marina III. Marius Pedersens vej 37-47, 38-76, 4300 Holbæk. 10-årig vedligeholdelsesplan

TERKEL PEDERSEN. A/B Marina III. Marius Pedersens vej 37-47, 38-76, 4300 Holbæk. 10-årig vedligeholdelsesplan A/B Marina III Marius Pedersens vej 7-7, 8-76, 00 Holbæk 0-årig vedligeholdelsesplan 07-06 ROSKILDEVEJ C POSTBOX 6, 00 HOLBÆK TLF. 9 90 FAX. 9 9 90 E-mail: mail@tping.dk www.tping.dk 7. September 07. Forudsætninger

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Strynøvej 7, 4700 Næstved 18. maj 2015 H-15-02034-0160 370-020870 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart selv kan finde årsagen til misfarvninger,

Hvis du ikke umiddelbart selv kan finde årsagen til misfarvninger, Tjekliste KLIMASKÆRM Tag og tagrum 1/6 Hvor ofte skal tjekkes? Jo ældre jo oftere, men i hvert fald årligt Uudnyttet tagrum uden undertag med isolering i/på den vandrette etageadskillelse Er der misfarvninger

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501

Tilstandsrapport. Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapport Willemoesgade 32-36 DOMINIA AS RÅDGIVENDE INGENIØRER STUDIESTRÆDE 38 1455 KØBENHAVN K TLF. 33 434 500 FAX 33 434 501 Tilstandsrapporten omhandler bebyggelsen Willemoesgade 32-36, matr.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12084 Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede 1) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

Formålet med undersøgelserne er at vurdere tagenes tilstand, resterende levetid samt beskrive oplæg til vedligehold eller renovering.

Formålet med undersøgelserne er at vurdere tagenes tilstand, resterende levetid samt beskrive oplæg til vedligehold eller renovering. Hejrevangens Boligselskab c/o Boligkontoret Danmark Holger Danskes Vej 91, 3. sal 2000 Frederiksberg Vedr.: Hejrvangens Boligselskab afd. 5 28. august 2013 I fortsættelse af besigtigelse på ejendommen

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8219 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Opdeling i litra 2. Klinker i vaskerum 3. Afløb i bryggers i kælder 4. Afløb i gæstetoilet i kælder 5. Skjulte rørsamlinger

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Mågevej 16, 4700 Næstved 19. januar 2015 H-15-02034-0007 370-018082 Benny Lillelund Som sælger eller

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009.

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009. V. TILBUDSLISTE Ejendom: AB Gunløg Sag nr.: 06.2527.02 af april 2009. Entreprise 1 - Hovedentreprisen Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Tilstandsrapport Faaborg Museum Side 1

Tilstandsrapport Faaborg Museum Side 1 TILSTANDSRAPPORT Faaborg Museum for Fynsk Malerkunst 1.udgave Maj 2014 Udført for: Fåborg Museum Grønnegade 75-5600 Faaborg Tilstandsrapport Faaborg Museum Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: INDLEDNING... 3 BESKRIVELSE

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 10. februar 2015 kl. 10.30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Side 1 af 5 BOTJEK-TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lundemarken 38 4400 Kalundborg Dato: 23.01.2014 Lb nr. H-14-01989-0015 Kommunenr./Ejendomsnr.: 326-22841 Matr. nr./ejerlav 1 DO Ladegården, Kalundborg

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING J. nr Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J. nr. 9149 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: På baggrund af klageskema af xx.xx.2009, betragtes følgende som klagepunkt. Bygning A: 1. Revne mellem murværk og let væg i

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Til Bestyrelsen v. Jørgen Skielboe Side nr. 2/11 INDHOLDSFORTEGNELSE TILSTANDSVURDERING... 3 1 FORMÅL OG VURDERINGSGRUNDLAG... 3 2 GÅRDALTANERNES TILSTAND... 4 2.1 Generelt... 5 2.2 Dobbeltaltaner, Ved

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 Besigtigelsesdato: Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Sagsnotat Knebel den 9. oktober 2013

Sagsnotat Knebel den 9. oktober 2013 Sagsnotat Knebel den 9. oktober 2013 Bygherre: Opgave: Rønne Svømmehal Rønne Svømmehal, drift og vedligehold Sted og tid: Rønne den 4. oktober 2013 Fordeling: Udført af: Kim Johansen Thomas Blønd Sørensen

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

VEJLEDNING UDKRAGEDE ALTANER MED UDLIGGERJERN HAR DU ÉN? Vejledning i identifikation, vedligehold og reparation

VEJLEDNING UDKRAGEDE ALTANER MED UDLIGGERJERN HAR DU ÉN? Vejledning i identifikation, vedligehold og reparation 2017 VEJLEDNING UDKRAGEDE ALTANER MED UDLIGGERJERN HAR DU ÉN? Vejledning i identifikation, vedligehold og reparation Pjecen er udarbejdet af Teknologisk Institut for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Læs mere

7 Tilstandsrapport Teknisk gennemgang af facader, kælder, trapper og tag. Edvard Falcks Gade 3-5, København...

7 Tilstandsrapport Teknisk gennemgang af facader, kælder, trapper og tag. Edvard Falcks Gade 3-5, København... 7 Tagflade imod gade Oversigtsfoto. Tagfladerne er besigtiget både på regnvejrsdage og på tørvejrsdage. Eternitstenene er lagt i sort tagkit, hvorfor der ikke er etableret et undertag. En undertagskonstruktion

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

Byggeteknisk gennemgang

Byggeteknisk gennemgang Andelsboligforeningen Møllegården Halldor Laxness Vej 1-37 og 2-28, 9220 Aalborg Øst November 2016 Udarbejdet af: Morten Røjkjær Pedersen Kontrolleret af: Tina Kudal Enoksen Godkendt af: Lars Damgaard

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16149 Besigtigelsesdato: D. 14. december 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Notat. 1. Resumé. 2. Besigtigelse af tagkonstruktioner Bygning 71. Gennemgang af tagkonstruktioner på Engdalsvej Aarhus V

Notat. 1. Resumé. 2. Besigtigelse af tagkonstruktioner Bygning 71. Gennemgang af tagkonstruktioner på Engdalsvej Aarhus V Notat Gennemgang af tagkonstruktioner på Engdalsvej 71-73 Aarhus V Til : Ejerforeningen Engdalsvej 71-73 Fra : Sweco Danmark A/S (Christian Holm Jørgensen) Bilag : Kopi til : 5. juli 2018 1. Resumé Tagene

Læs mere

AB Rosenhave, Tranbjerg

AB Rosenhave, Tranbjerg AB Rosenhave, Tranbjerg Trankær Vænge 117, 8310 Tranbjerg elsesplan Den 25. juni 2018 ÅF Buildings Denmark Telefon +45 97 22 11 33 www.afconsult.com/dk Herning Viborgvej 1 DK-7400 Herning Aarhus Søren

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 Besigtigelsesdato: 20.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. nr. 7194

SKØNSERKLÆRING J. nr. 7194 SKØNSERKLÆRING J. nr. 7194 Besigtigelse d 5.11.2007 Ejendommen: Stenholtsvej 23, (Nødebo) Fredensborg Klager: Katrine Fabricius og Kim Carlsen Beskikket byggesagkyndig Preben Nielsen Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17

Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17 Vedligeholdelse og renovering af ejendommen Brohusgade 17 November 2010 Tag Udskiftning af tagbelægning på tagflader Opretning af underlag på del af tag med svag hældning Opretning af spær, nye lægter

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8025 Oversigt over klagepunkter: 1. Skotrende og kip er bygget forkert: (Kip flyttes til pkt. 4) - Der er åbent for indtrængning af vand og fygesne. - Der kan stå vand i undertag,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 Besigtigelsesdato: 3. oktober 2012, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch. Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering

Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch. Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget 11 9000 Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering Notat Revision 2 Dato 2018-12-11 MOD Udarbejdet af Kontrolleret

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan A/B Mariendalsvej 62-64 2000 Frederiksberg Primo år 2018 Indholdsfortegnelse: 1. Vedligeholdelsesplanen... 3 2. Beskrivelse af ejendommen... 4 3. Konklusion... 7 2 1. Vedligeholdelsesplanen

Læs mere

Andelsboligforeningen Fjordblik

Andelsboligforeningen Fjordblik TILSTANDSRAPPORT VEDLIGEHOLDELSESPLAN Andelsboligforeningen Fjordblik UDARBEJDET AF ARKITEKT PETER BROCKHATTINGEN 2015 Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning 3 2. Budget for 2015-5 2.1 Budgetskema 5 2.2

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

Enghøjskolen. Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Enghøjskolen. Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Enghøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Bødkerporten 6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Enghøjskolen blev totalrenoveret i 1999. Skolen er i 2 plan

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Østerkildevej 14, 2820 Gentofte 16. september 2015 H-15-02543-0350 157-231588 Laust Hällberg Som sælger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Journal nr

SKØNSERKLÆRING Journal nr SKØNSERKLÆRING Journal nr. 12077 Besigtigelsesdato: 10. september 2012 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag Datering, navn og

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ.

PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ. PROJEKT: NYT TAG OG EFTERISOLERING, BØRNEHAVEN RUMLEPOTTEN, SKOLEVÆNGET 49, 8305 SAMSØ. Projekt: Projektet omfatter udskiftning af eternit tagpladerne på Børnehavens bygninger. Miljøhensyn: Arbejdet skal

Læs mere

Tilstandsregistrering og vedligeholdelsesplan for Tagkonstruktioner mm.

Tilstandsregistrering og vedligeholdelsesplan for Tagkonstruktioner mm. . Bygningsregistering Sags nr.: 6426-001 Tilstandsregistrering og vedligeholdelsesplan for Tagkonstruktioner mm. Dato: 30.03.2012 side 2 af 11 INDHOLD INDLEDNING.... 3 BESIGTIGELSER FORETAGET D. 14. MARTS

Læs mere

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

A/S TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT 1 NRGi Rådgivning /S TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse : Skelbrovej 8 2650 Hvidovre Dato : 2010-06-25 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16767719 Matr. nr./ejerlav 6GG / Hvidovre By, Hvidovre NRGi sagsnr. 72427

Læs mere

SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT

SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT SKIMMELSVAMP - / BESIGTIGELSESRAPPORT CB-GROUP Rekvirent: XX XX Besigtiget dato: 05-07-2017 Rapport dato: 17-08-2017 Konsulent: Steffen Clausen Mobil: 2982 1261 Havnegade

Læs mere

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 9071. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 9071. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9071 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Tæring i radiator i værelse Skader i murværk under skydedør Revner i vægge

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Bo Halm ndersen 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Norgesmindevej 27 2900 Hellerup Dato: 17-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 101-399176 Matr. nr./ejerlav 4199 - UDENBYS KLÆDEBO KVRTER, KØBENHVN

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. xx Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.)

Læs mere

SØLLERØD PARK TEGLTAGENES TILSTAND.

SØLLERØD PARK TEGLTAGENES TILSTAND. SØLLERØD PARK TEGLTAGENES TILSTAND. Om denne rapport Rapporten er udarbejdet på bestilling af Ejerforeningen Søllerød Park, med næstformand Bent Rasmussen som kontaktperson. Besigtigelsen er udført den

Læs mere