Ellen oplyste, at der er nedsat et evalueringsudvalg, der ser på, hvordan instituttet skal håndtere brugen af cases til eksamen næste år.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ellen oplyste, at der er nedsat et evalueringsudvalg, der ser på, hvordan instituttet skal håndtere brugen af cases til eksamen næste år."

Transkript

1 Institutledelsesmøde Den 29. juni 2015 Kl KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen, Kaja Torjusen, Mariann Bøje, Paolo Cattaneo, Peter Svensson, Rodrigo Lopez, Susie Esmann, Vibeke Bælum Afbud: Kaja Torjusen, Dorte Haubek, Susie Esmann, Pia Lind Lunau Kristensen, Helle Tolboe, Bente Nyvad, Peter Svensson Referent: Winnie Friis Johnsen Dato: 30. juni Opfølgning på beslutninger fra foregående institutledelsesmøde Ref: Jan spurgte om status på rygter om genbrug af cases til odontologisk eksamen. Ellen orienterede om situationen, og det gav blandt andet anledning til en drøftelse af de problematikker, der kan være en følge af overgangen til elektroniske journaler. Side 1/6 Ellen oplyste, at der er nedsat et evalueringsudvalg, der ser på, hvordan instituttet skal håndtere brugen af cases til eksamen næste år. 2. Trivselspolitik inklusiv stresshåndtering og kodeks for god omgangstone Ellen fortalte, at det havde høj prioritet for hende som institutleder at få afsluttet arbejdet med trivselspolitikken. Det havde været en lang proces, der var blevet forsinket af besparelsesprocessen. Baggrunden for udarbejdelse af en trivselspolitik var APV-undersøgelsen, der viste høj forekomst af stress blandt instituttets VIP-ansatte samt en høj forekomst af mobning. Som reaktion herpå havde instituttet afholdt to stress-seminarer for de VIP-ansatte, en temadag for alle medarbejdere, og der blev igangsat et arbejde i sektionerne med en indsats mod mobning - herunder formulering af et kodeks for en god omgangstone. Arbejdstilsynet havde anbefalet men ikke påbudt instituttet at lave en trivselspolitik, og færdiggørelsen af en egentlig trivselspolitik var det seneste led i instituttets bestræbelser på at forbedre trivslen. Institut for Odontologi Aarhus Universitet Vennelyst Boulevard Aarhus C Tlf.: Fax: odont@au.dk odontologi.au.dk/

2 Det udsendte udkast var udarbejdet af David og Pia i samarbejde med kontaktgruppen mellem LSU og LAMU og byggede på interviews med instituttets medarbejdere. Dokumentet var allerede godkendt i LSU og siden sendt i skriftlig høring i Institutforum, og nu skulle det endelig drøftes i Institutledelsen. Ellen opfordrede derfor institutledelsen til at kommentere udkastet. Side 2/6 Ann mente, at det var svært at være uenig med dokumentets indhold, og tilføjede, at det var passende, at det ikke var mere detaljeret. Institutledelsen godkendte dokumentet, og Ellen ønskede nu at få input til selve implementeringen med henblik på at få trivselspolitikken ud at leve i miljøerne. Det blev besluttet, at sektions- og afdelingslederne skulle tage ansvar for at introducere og senere følge op på - den nye politik i sektionerne, og der var i øvrigt enighed om, at det påhvilede sektionslederne at gå forrest som det gode eksempel. Eva foreslog, at trivselspolitikken blev lagt på hjemmesiden som en nyhed. Instituttet får skrevet et indlæg herom og linker samtidig til selve politikken. Ellen opfordrede til, at emnet blev taget op igen i institutledelsen i efteråret med henblik på, at sektionslederne kunne udveksle erfaringer med præsentationen af trivselspolitikken. Eva bemærkede, at der er et overordnet udspil om trivsel på vej fra AU. Dirk kunne fortælle om nogle helt konkrete, positive erfaringer, Centrallaboratoriet havde med at sætte fokus på trivsel med bistand fra HR. I en vanskelig periode havde Centrallaboratoriets medarbejdere været på kursus 4-5 formiddage, og det havde haft stor og positiv effekt. Kommunikationen var mærkbart forbedret, og der blev nu holdt daglige stå-møder, som medvirkede til at styrke de gode relationer i afdelingen. For Dirk som leder var læren af dette forløb, at det er vigtigt at pleje trivslen - den kommer ikke bare af sig selv. Og det handler også om at tage snak i krogene i opløbet. Dirk kunne således genkende meget i det udsendte oplæg, og han kunne derfor bakke helt op om dokumentet. Ellen takkede for institutledelsens indsats og sluttede af med at nævne, at trivselspolitikken naturligvis er dynamisk og vil skulle ændres løbende i overensstemmelse med udviklingen på instituttet.

3 Side 3/6 3. Opfølgning på dekanens udmelding vedrørende fusionsplaner Ellen orienterede om, at dekanen udsender en procesplan i denne uge med detaljeret beskrivelse af aktiviteter, tidsplan, planlagte møder etc. Ann konstaterede, at dekanen på forhånd havde slået fast, at KA-uddannelsen skulle forblive i huset også efter en eventuel fusion. Med erfaringer fra RAD, som har særlig stor berøringsflade med KA-eleverne, kunne hun kun beklage dette. Eva havde forståelse for dette synspunkt, men opfordrede til fokus på at finde løsninger. Ellen foreslog, at man i næste høringsrunde kunne komme med sine bekymringspunkter vedrørende inklusion af KA, så der kunne tages højde for dem. Flemming opfordrede også til, at instituttet sørgede for at få IOs synspunkter helt klart præsenteret overfor bestyrelsen. Gruppen som helhed opfattede det som positivt, at bestyrelsen havde besluttet at give processen mere tid. 4. Orientering om varetagelse af institutlederopgaver efter Ellens fratrædelse 1. august Eva, der som bekendt konstitueres som institutleder, når Ellen fratræder 1. august, orienterede om sin rolle og de tanker, hun har herom: Min rolle er at sørge for sikker drift af instituttet og at indgå som sparringspartner i fusionsprocessen. Jeg vil gøre det så godt, jeg kan, og i samarbejde med jer og med de to andre vice-institutledere. Ann og Paolo vil fortsat varetage deres ansvarsområder og arbejde tæt sammen med mig. Fra midt/ ultimo august kommer der adskillige møder, hvor I vil blive informeret og inddraget/spurgt om jeres holdning til konkrete problemstillinger. Hele processen er planlagt som en meget åben proces, med inddragelse af alle parter både ansatte og studerende.

4 Jeg håber, alle er indstillet på at bidrage professionelt til at finde de bedste løsninger for instituttet i den periode, hvor instituttet skal forberedes til en eventuel og sandsynlig fusion med SKT. Jo mere vi kan stå sammen jo bedre er vore muligheder for indflydelse. Side 4/6 Studieordningsrevisionen udskydes et år, således at der planlægges ikrafttræden sommeren Begrundelsen er: Den proces, der skal igangsættes på instituttet med at afdække mulighederne for en fusion af IO og SKT, kræver store ressourcer fra alle medarbejdere - og især de samme medarbejdere, som skal medinddrages i forløbet forud for studieordningsrevisionen (som deltagere i arbejdsgrupper). Det er vanskeligt at tænke sig, at det er muligt at stable så omfattende ekstraordinære ressourcer på benene blandt os i efteråret samtidig med, at: der skal gennemføres en intern akkreditering af tandlægeuddannelsen der skal gennemføres en Chef- og Kandidatundersøgelse instituttet skal forberedes til Institutionsakkrediteringen. (Kursiveret tekst fra Evas eget notat). Jan mente, det var fornuftigt at udskyde studieordningen i lyset af en eventuel fusion, der givetvis ville påvirke en ny studieordning. Eva oplyste også, at hun forbliver studieleder samtidig med, at hun varetager opgaven som konstitueret institutleder. Ann spurgte, om Eva med udskydelsen af studieordningen dermed ikke var interesseret i input pt. Eva kunne bekræfte, men opfordrede alle til at notere ideer og forslag til senere. Eva afsluttede med at fortælle, at hun satsede på at fastholde den sekretariatsbistand fra Studieadministrationen, der var stillet til rådighed i forbindelse med høringsproces etc., i det videre arbejde med den nye studieordning. 5. Status på ansættelser og fratrædelser Ellen omdelte og gennemgik en opdateret bemandingsplan over sektionernes VIP-årsværk og afdelingstandlæger. Hun mindede om, at bemandingsplanen var udtryk for ansættelser med lønkroner, der fortsætter. Hun indledte med at fortælle, at Hanne Hintze og Dorthe Bindslev havde opsagt deres stillinger henholdsvis pr. 31. juli og 31. august. Der arbejdes på en løsning i den forbindelse.

5 Ellen konstaterede, at bemandingsplanen på nær et par enkelte forhold var overholdt: PÆD og KOP mangler pt. VIP-medarbejdere. Side 5/6 Rodrigo spurgte, om PA stadig kunne regne med en ph.d.-ansættelse fra 2016, hvilket Ellen kunne bekræfte. Eva gjorde opmærksom på, at Søren Læssøe, der ansættes som studielektor, også bør optræde på bemandingsplanen. Ellen var enig. Han vil derfor blive tilføjet nederst sammen med gruppen, der er samlet lidt for sig: Hanne Hintze, Ellen Frandsen Lau, Liselotte Kirkevang og altså Søren Læssøe. Meddelelser og eventuelt Ellen og Eva fortalte, at dimissionen havde været både hyggelig og stemningsfuld. Freddie Sloth-Lisbjerg holdt en god tale, og der var fin musikalsk optræden fra såvel personale (Sebastian Schlaffer og band) som en nybagt kandidat. Rodrigo mindede om, at Mike Curtis - mikrobiolog fra London - kommer til IO og holder en forelæsning den 1. oktober. Afslutningsvist bad Eva om ordet. Eva ønskede på dette sidste møde med Ellen for bordenden som institutleder på alles vegne at sige hende stor tak for de seks år, hun havde styret en supertanker med sikker hånd gennem til tider svære perioder med store udfordringer for instituttet. Eva glædede sig på Ellens vegne over, at hun nu kunne se frem til mere tid til sig selv og familien, og hun ønskede hende held og lykke med fremtiden. Ellen takkede for ordene og fortalte, at de seks år havde været meget berigende for hende. Hun glædede sig over at have været en del af en markant udvikling også hvad angår instituttets selvforståelse og identitet. Da hun tiltrådte, var det på Tandlægeskolen, men hun fratræder fra Institut for Odontologi, som helt klart forstår sig selv som en del af Aarhus Universitet. En tilsvarende udvikling er sket inden for selve instituttet: Sektionerne tænker ikke sig selv som isolerede enheder, men som en del af en samlet enhed - Institut for Odontologi og der tænkes i hele instituttets ve og vel.

6 Ellen så nu aktuelt samme omstillingsparathed afspejlet i medarbejdernes tilgang til fusionsforslaget, og det var meget positivt. Side 6/6 Hun sluttede mødet med at takke for samarbejdet og ønske alle en god sommer.

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Ellen oplyste, at der var sendt ansøgninger til Tandlægeforeningens fonde.

Ellen oplyste, at der var sendt ansøgninger til Tandlægeforeningens fonde. Institutledelsesmøde Den 13. april 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

HR er dog ved at udarbejde forskellige vejledninger, som udsendes inden sommer.

HR er dog ved at udarbejde forskellige vejledninger, som udsendes inden sommer. Institutledelsesmøde Den 26. marts 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum REFERAT Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Ellen indledte mødet med at byde velkommen til Susie Esmann, og herefter var der en kort præsentationsrunde i kredsen.

Ellen indledte mødet med at byde velkommen til Susie Esmann, og herefter var der en kort præsentationsrunde i kredsen. Institutledelsesmøde Den 13. maj 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan

Læs mere

Der vil blive etableret et midlertidigt, fælles lederforum mellem SKT og IO.

Der vil blive etableret et midlertidigt, fælles lederforum mellem SKT og IO. Institutledelsesmøde Den 17. august 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe,

Læs mere

Vibeke og David relaterede til det arbejde, Allan Flyvbjerg og Ellen Frandsen havde igangsat vedrørende en sær-stå for uddannelser med klinikdrift.

Vibeke og David relaterede til det arbejde, Allan Flyvbjerg og Ellen Frandsen havde igangsat vedrørende en sær-stå for uddannelser med klinikdrift. OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 12. september 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Beslutning truffet Siden

Beslutning truffet Siden Møde den: 16. januar 2015 kl. 10-12 Sted: Instituttets mødelokale Formål: møde i institutledelsen uden afdelingsledere Referat Deltagere: Bente Nyvad, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Institutledelsen besluttede, at der ikke for nuværende

Institutledelsen besluttede, at der ikke for nuværende Møde den: 24. februar 2015 kl. 10-12 Sted: Instituttets mødelokale Formål: Institutledelsesmøde REFERAT Deltagere: Ann Wenzel; Alan Richards (for Bente Nyvad); Dorte Haubek; Ellen Frandsen Lau; Eva Karring;

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014. Møde den: 23. februar 2015 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Ellen Frandsen Lau; Mariann Bøje; Eva Sidelmann Karring (kortvarigt); Dorte Haubek; Dirk Leonhardt; Mariann Andersen; Mette

Læs mere

2. Velkommen og præsentation af ny HR-partner Ebbe Dal Søndergaard

2. Velkommen og præsentation af ny HR-partner Ebbe Dal Søndergaard Institutledelsesmøde Den 24. august 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan

Læs mere

Til næste møde er det endelige overblik over instituttets resultat for 2016 klar. Med til billedet hører dog pt. ubesatte VIP-stillinger.

Til næste møde er det endelige overblik over instituttets resultat for 2016 klar. Med til billedet hører dog pt. ubesatte VIP-stillinger. OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 11. januar 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Til stede: Ellen Frandsen Lau, Mariann Bøje, Helle Tolboe, Dirk Leonhardt, Mariann Andersen, Mette L.G. Nikolajsen, Jens Heidmann,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen,

Læs mere

Link til FINDOS hjemmeside:

Link til FINDOS hjemmeside: OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 3. oktober 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

DIALOG OM RESULTATERNE AF DEN PSYKISKE APV

DIALOG OM RESULTATERNE AF DEN PSYKISKE APV DIALOG OM RESULTATERNE AF DEN PSYKISKE APV EVA KARRING KONST. INSTITUTLEDER INSTITUT FOR ODONTOLOGI 25.05. PROGRAM Velkommen: Hvad er formålet med mødet? Den overordnede proces Hvordan ser tallene ud?

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Møde den: 26. august 2014 Videolink AU Flakkebjerg-Pv22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Afbud: Steen Lykke Nielsen, David Croft, Jytte Christensen, Jørgen Eriksen, Kirsten Heinrichson, Lizzie

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO)

Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO) Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO) 1. Indledning Bestyrelsen for Aarhus Universitet (AU) gav ved mødet d. 17. juni

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR Institut for Odontologi og Oral Sundhed 2016 BILAG 1

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR Institut for Odontologi og Oral Sundhed 2016 BILAG 1 HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR Institut for Odontologi og Oral Sundhed 2016 BILAG 1 Udarbejdet [28/09 2016] Opdateret [1/11 2016] Forebyggelse af stress MÅL: At hjælpe medarbejdere og ledere til at

Læs mere

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl OG ORAL SUNDHED Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl. 14.30-16.00 REFERAT Deltagere: Siri Beier Jensen (formand), A-siden: Anne B. Christensen, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Ulla Bæk

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl. 14.15, IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Eva Karring; Mariann Bøje; Dirk Leonhardt; Mette L. G. Nikolajsen; Jørn Lund Jepsen; Jens

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Deltagere: Ellen Frandsen Lau, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Dirk Leonhardt,

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Next step forskningsstrategien. 2. Forskningsfinansiering

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Next step forskningsstrategien. 2. Forskningsfinansiering Wfj@dent.au.dk Side 1/5 Mødedato: Den 4. marts 2019 Tidspunkt: Kl. 13-15 Mødested: 1610-375 (Aud 5) Møde i Fagområde- og forskningsledergruppen på IOOS Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, Dorte Haubek,

Læs mere

APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat

APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 29. juni 2016 Varighed: 09.00-11.00 (11.00-12.00 kun for LSU) Tilstedeværende: Anja Elley Anne-Mette B.

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Afbud: Per H. Christensen, Niels Relsted, Dorete W. Jensen, Mads Kristian Warming

Afbud: Per H. Christensen, Niels Relsted, Dorete W. Jensen, Mads Kristian Warming Møde den: 29. maj 2017, kl. 13-15 Nordre Ringgade 1, bygn. 1431-015 Møde i HAMU Referat Deltagere: Brian Bech Nielsen (BBN), Arnold Boon (AB), Marianne Hokland (MH), Jørgen B. Jespersen (JBJ), Anja Zimmerdahl

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE

Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Bilag 3 AARHUS UNIVERSITET ÅRLIG ARBEJDSMILJØDRØFTELSE Målet med den årlige arbejdsmiljødrøftelse er, at ledelsen i samarbejde med medarbejderne skal tilrettelægge det kommende års samarbejde om arbejdsmiljø.

Læs mere

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 15. juli 2013 Til stede: Institutleder Michael Steinicke (formand), professor. dr. jur. Søren H. Mørup, professor Dennis Ramsdahl Jensen, adjunkt Thomas

Læs mere

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016

Referat fra møde i uddannelsesudvalget på Læreruddannelsen 28. september 2016 Dato & tid 28.9.16 kl. 14-16 Referent Afbud Deltagere Lene Musiat Kristine Falgaard, Inger Andersen, Sofie Wilken Bovien Jensenius, Thit Fabrin Ditzel, Gorm Bagger Andersen, Peter Rene Christensen, Ane

Læs mere

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering Møde den: 5. maj 2017 kl. 8.15 9.45 Institut for Økonomi 2632-L261 Deltagere: Annia Hoffmeyer, Christel Brajkovic Mortensen, Karin Vinding, Lene Bavnbek Enevoldsen, Mogens Dilling-Hansen, Niels Jørgen

Læs mere

- - Instituttet har valgt at have et overordnet tema for alle årene (2017, 2018 og 2019), hvor resultaterne fra 2016 psykiske APV bearbejdes.

- - Instituttet har valgt at have et overordnet tema for alle årene (2017, 2018 og 2019), hvor resultaterne fra 2016 psykiske APV bearbejdes. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ANIS Udarbejdet 160830 Opdateret [dato] INDSATSOMRÅDE: - - Instituttet har valgt at have et overordnet tema for alle årene (2017, 2018 og 2019), hvor resultaterne fra

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden bemærkninger.

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 29. oktober 2018, kl. 14.15 16.00 Mødelokale: bygning 1611, lokale 121B Institut for Odontologi og Oral Sundhed LSU (lokalt samarbejdsudvalg) møde Referat Deltagere fra LSU: Siri Beier Jensen

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 7. juni 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 7. juni 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jørn Borup Liselotte

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 26. juni 2015 kl. 10.00-12.00 Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, bygning 1611, lokale 121B Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen H. Jakobsen, Søren

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

Enette Berndt Knudsen, der er superbruger og validator, orienterede om PURE.

Enette Berndt Knudsen, der er superbruger og validator, orienterede om PURE. Wfj@dent.au.dk Side 1/5 Mødedato: Den 8. oktober 2018 Tidspunkt: Kl. 13-15 Mødested: Aud C, 1614-076 Møde i Fagområde- og forskningsledergruppen på IOOS Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, Dorte Haubek,

Læs mere

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent)

Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna Holm Nielsen; Søren Michael Nicholson; Lizzi Edlich (referent) Administrationens arbejdsmiljøudvalg (AAMU) Møde den: 13. juni 2016, kl. 10.00-11.30 Sted: AU HR, Jens Baggesens Vej 51, Bygning 5221, lokale 012 Referat Deltagere: Arnold Boon; Ole Rahn; Ole Jensen; Susanna

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi

AARHUS UNIVERSITET. Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser. 3. Økonomi INSTITUT FOR MOLEKYLÆRBIOLOGI OG GENETIK Møde den 8. juni 2016 kl. 12.00-14.00 Instituttets Samarbejdsudvalg (LSU) Mødelokale 5, Bygning 3140 (Pv 1) Gustav Wieds Vej 10, Århus Referat Deltagere: Erik Østergaard

Læs mere

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO.

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO. Møde d. 12. juni 2015 kl. 14-30-16 BTECH/Jacobs kontor LSU-møde Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg(PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Christina Uldum, Mikkel Nørgaard

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Møde den: 25-8-2015 Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Referat Dagsorden 1. Uddannelse v/michael Kristensen 2. PhD optag v/erik Steen Kristensen

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 13. november 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen (afbud), Mette Mejlvang, Claus Holm Medlemmer

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Referat. LSU-møde den 6. juni 2016 kl Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation

Referat. LSU-møde den 6. juni 2016 kl Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation LSU-møde den 6. juni 2016 kl. 12.15-13.45 Mødelokale: Bygning 1447, lokale 214 Institut for Erhvervskommunikation Referat Deltagere: Christa Thomsen, Birte Asmuß, Anita Birch Trosborg, Helle Kryger Aggerholm,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt.

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt. Møde den: 03.04.2014 1510-410 LSU REFERAT Til stede: Karl Anker Jørgensen, konst. institutleder (KAJ), Jens W. Clausen (JC), Frank Jensen (FRJ), Niels Pind (PIND), Jeanette Dandanell (JDA), Bente Olsen

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 10. studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag d. 6. november, kl. 11-15 Sted: D120/2113-252 Tidspunkt: torsdag d. 6. november 2014, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration,

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 09. oktober 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen (medlem), Brian Møller Andersen

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY AGRO Institutforum/LSU/LAMU møde Torsdag den 26. maj 2016 kl. 10.00-12.00 Mødelokale: Videolink Foulum/Flakkebjerg REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen, Johannes Ravn Jørgensen, Jens Grønbech Hansen,

Læs mere

3. Honorering for efter- og videreuddannelse på IOOS

3. Honorering for efter- og videreuddannelse på IOOS Møde den: 10. december 2018, kl. 14.15 16.00 Mødelokale: bygning 1611, lokale 121B Institut for Odontologi og Oral Sundhed LSU (lokalt samarbejdsudvalg) møde Referat Deltagere fra LSU: Siri Beier Jensen

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres.

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres. Møde den: Fredag d. 28. februar 2014, kl. 13.00-15.00 Bygning 1327, lokale 326 Ordinært LSU møde Institut for Marketing og Organisation REFERAT Deltagere: Karen Brunsø, Lone Larsen, Steffen Korsgaard,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

Referat af SU-møde no. 84

Referat af SU-møde no. 84 Referat af SU-møde no. 84 Mandag den 13. januar 2014 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Hanne Mohr (formand), Anne B. Christensen, Mitzie Abildgaard, Kirsten Sender, Ulla Lindtoft, Susan Burlund, Dorte Skov (næstformand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Ad pkt. 1 Valg af næstformand

AARHUS UNIVERSITET. Ad pkt. 1 Valg af næstformand Møde den: 29. august 2016 kl. 14.15 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap Deltagere

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 21. august 2015, kl. 11.00-13.00 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Bo Martin Bibby

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Handleplan for Psykisk APV, Institut for Fysik og Astronomi

Handleplan for Psykisk APV, Institut for Fysik og Astronomi Handleplan for Psykisk APV, Institut for Fysik og Astronomi Arbejdsmiljøudvalget Institut for Fysik og Astronomi August 2016 Psykisk APV 2016 Institut for Fysik og Astronomi Handleplan udarbejdet af: Lars

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Per Andersen, Annette Storgaard, Tinna Meyer, Inger Krog, Anne Bækby

Læs mere

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen

Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen, Karen E. Henriksen, Lizzie Melby Jespersen, Ove Edlefsen, Palle Jørgensen Møde den: 29. februar 2016 Videolinkmøde: Pv22 Foulum mødelokale 3 Flakkebjerg LAMU-MØDE i AGRO, DCA og ICROFS Referat Til stede: Fraværende: Anne-Pia Larsen, Bende Astrup, David Croft, Jørgen Eriksen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU

AARHUS UNIVERSITET. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR ARTS 10. november 2016 Udarbejdet af APV FØLGEGRUPPEN og FORMANDSSKABET I FAMU og FSU Forebyggelse af stress Nedsætte risikoen for stress i hverdagen. PRIORITERING 2 Karrierevejledning

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter Notat Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter 1. Baggrund Der er i november/december 2014, som en del af opfølgningen på den interne problemanalyse,

Læs mere

Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Niels Lehmann (NL), Steffen Krogh (SK),

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2017 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg

Fraværende: Lizzie Melby Jespersen; Kirsten Heinrichson; Erik Steen Kristensen; Niels Halberg Møde den: 23. februar 2015 kl. 10.00-11.30 Videolink: Videolinkrum (5) Flakkebjerg og mødelokale PV22 Foulum AGRO LAMU-møde Referat Til stede: Karen Eberhardt Henriksen; Jørgen Eriksen; Palle Jørgensen;

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl Dato: 17. januar 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 19. december 2017 kl. 13.00-15.15 I mødet deltog: Inger Rose Hansen, Marianne

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 28. februar 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Af hensyn til Søren blev punkt 6 taget først. Dagsordenen herefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Af hensyn til Søren blev punkt 6 taget først. Dagsordenen herefter godkendt. Møde den: 28. maj 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Deltagere: Ellen Frandsen, Trine Agerbæk, Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Jens Heidmann, Karin Borup, Mette L. G. Nikolajsen og Mette Dam Nygaard

Læs mere

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard og studievejleder Dorte Lindvald Pedersen, Leder af Fællesklinikken Helle Tolboe

Deltagere observatører: Timeplanlægger Gugge Smedegaard og studievejleder Dorte Lindvald Pedersen, Leder af Fællesklinikken Helle Tolboe Møde den: 12. september 2018 kl. 16.15 i Det Odontologiske Studienævn Sted: Bygn. 1611 lokale 121b (for enden af Health adm. gangen) REFERAT Deltagerere medlemmer: Eva Karring, Golnoush Bahrami Møller,

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i LSU den 21. januar 2015 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Desuden deltog: Meldt afbud: Niels

Læs mere