Ellen indledte mødet med at byde velkommen til Susie Esmann, og herefter var der en kort præsentationsrunde i kredsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ellen indledte mødet med at byde velkommen til Susie Esmann, og herefter var der en kort præsentationsrunde i kredsen."

Transkript

1 Institutledelsesmøde Den 13. maj 2015 Kl KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen, Kaja Torjusen, Mariann Bøje, Paolo Cattaneo, Peter Svensson, Rodrigo Lopez, Susie Esmann, Vibeke Bælum Gæster: Søren Meldgaard, Lene Baad-Hansen Afbud: Helle Tolboe, Kaja Torjusen, Peter Svensson, David Kraft, Mariann Bøje, Pia Lind Lunau Kristensen Referent: Winnie Friis Johnsen Dato: 29. april 2015 Ref: Ellen indledte mødet med at byde velkommen til Susie Esmann, og herefter var der en kort præsentationsrunde i kredsen. Side 1/6 1. Opfølgning på beslutninger fra foregående institutledelsesmøde Ellen opremsede de beslutninger, der blev truffet på det foregående institutledelsesmøde. Der var ingen bemærkninger hertil. 2. Opfølgning på stress- og trivselsundersøgelsen Indledningsvist mindede Ellen om baggrunden for temaet Tværfaglig ledelse: På strategiseminaret i december blev der blandt andet givet udtryk for, at der var behov for en revidering af instituttets forskningsprofiler på hjemmesiden samt for en genopfriskning af den faglige identitet. Ledergruppens forslag om at arbejde med instituttets forskningsprojekter på dagens møde udsprang heraf. Ellen kvitterede for de indmeldte lister over forskningsprojekter, der var kommet fra sektionerne. Resultatet var overvældende: I alt var der 116 forskningsprojekter, hvilket virkede uoverskueligt at arbejde med på mødet. Ellen foreslog derfor at droppe den oprindelige plan, hvor kredsen skulle gruppere forskningsprojekterne, og i stedet drøfte ideer til den videre proces. Bente tilsluttede sig Ellens forslag og tilføjede, at arbejdet burde starte med at Institut for Odontologi Aarhus Universitet Vennelyst Boulevard Aarhus C Tlf.: Fax: odont@au.dk odontologi.au.dk/

2 fastlægge overskrifterne, og at det er sektionslederne, der har overblik over deres respektive områder, der kan gøre dette. Side 2/6 Flemming foreslog, at kredsen skulle starte med at overveje, om der overhovedet skulle laves noget om på den aktuelle fremstilling på hjemmesiden. Paolo var for så vidt enig, men pegede også på behovet for at få synliggjort interdisciplinære forskningsaktiviteter, som var et formål med dagens tema. Han foreslog, at det måske kunne være en løsning blot at revidere titlerne på hjemmesiden - og i hvert fald sikre at de stadig var aktuelle. Ellen konstaterede, at der skulle arbejdes videre på emneplan med at formulere overskrifter/ titler, ikke på enkeltprojektplan. Ellen slog herefter op på hjemmesiden med beskrivelsen af instituttets forskningsområder. Hun mente umiddelbart, at de eksisterende overskrifter var lidt gumpetunge, og der var enighed om, at de kunne peppes op. Rodrigo pointerede, at det allerførst skulle besluttes, hvad formålet med hjemmesiden er, og hvem målgruppen er: Markedsføring, nationale institutioner (f.eks. Sundhedsstyrelsen), potentielle udenlandske samarbejdspartnere eller mere indadvendt mod instituttet selv? Målgrupperne har forskellige interesser, og dette bør hjemmesiden afspejle. Ellen opsummerede ønskerne til en revideret beskrivelse af instituttets forskning: Nye versioner af områder Engelsk version af siden Interdisciplinaritet synliggøres Personhenvisninger (via PURE) Og formålet/ målgrupper: En engelsk version målrettet internationale samarbejdspartnere og mhp. rekruttering En dansk version målrettet danske institutioner og befolkningen Lene opfordrede til at tænke på, at jo mere tekst, der kommer på hjemmesiden, desto større arbejde er der med at holde oplysningerne opdaterede. Hun mente også, at man typisk googler sig frem til oplysninger, og at der derfor ikke er behov for at lægge så meget information på hjemmesiden. Paolo supplerede, at det af hensyn til synlighed i søgemaskiner er vigtigt at have fokus på keywords.

3 Ellen mente, at ledergruppen på baggrund af drøftelserne nu skulle se på emnet igen og beskrive en proces for det videre arbejde. Emnet vil derefter blive sat på dagsordenen til et kommende institutledelsesmøde. Side 3/6 Til sidst opfordrede Ellen kredsen til, at der også skulle prioriteres på forskningsområdet, selvom det er svært og følsomt, og lagde op til en drøftelse heraf. Flemming konstaterede, at forskningsbaseret undervisning jo forudsatte forskning. Dorte pegede på, at visse områder kunne søge midler hjem, der kunne tilgodese en bredere flok. Bente mente, instituttet skulle prioritere de områder, der pt. er vibrant. Der var bred tilslutning til denne holdning. Lene pegede dog også på, at der skulle fokus på basis, og at det vil være svært rent kommunikationsmæssigt at favne begge dele. Ellen takkede for diskussionen og rundede af med at slå fast, at instituttet under alle omstændigheder var kommet langt, og at der er en hjemmeside, der kan arbejdes videre med. 3. Budgetseminar i maj Ellen fortalte, at der i går (den 12. maj) blev afholdt budgetseminar, hvor fakultetets institutledere, sekretariatsledere og controllere deltog. Hun havde der orienteret om, at instituttet havde fokus på først og fremmest at sikre minimumsbemanding og driftsikkerhed, og at der derfor ikke var højprofilerede prioriteringer i budgettet. Ellen gennemgik derefter det udsendte budgetbilag (3.1) og pegede på, at der for 2015 var krav om et positivt resultatmål, hvilket instituttet lever op til. Hun fremhævede, at transformationen fra STÅ til færdiggørelsesbonus nu kunne mærkes positivt. Tendensen er, at basismidler går lidt frem, strategiske midler falder lidt i Lønudgifter stiger til 66,5 mio. i 2015 begrundet i instituttets ønske om at sikre VIP-bemanding; huslejen stiger pga. AUs praksis med solidaritet (uanset nye eller gamle bygninger): Biomedicin-byggeriet kommer derfor til at koste alle ekstra.

4 Udgifter til front- og backoffice er ret stabile. Side 4/6 Med afsæt i denne fremlægning lagde Ellen derefter op til at se på kommende investeringer for de år, hvor der er et overskud (fra 2017). Det udsendte bilag (3.2) er ikke udtryk for vedtagne beslutninger, men et forslag: Institutledelsen kan prioritere midlerne anderledes. Ellen gennemgik en række forslag, som var opremset på nogle plancher (vedlægges referatet). Ellen understregede, at det ikke er god drift, hvis ikke instituttet har råd til den type udgifter, som hun havde fremlagt. Og hun opfordrerede til, at kommende midler skulle forvaltes mhp. at sikre driften. Derfor var det også hendes mål med gennemgangen at vise, hvad de forskellige ting koster, og sætte gang i nødvendige overvejelser om, hvad institutledelsen er villige til at udskyde. Ellen oplyste desuden, at universitetsdirektør Jane Kraglund har meldt ud, at budgetterne skal balancere på AU næste år, hvilket blandt andet betyder, at IO ikke vil blive afkrævet midler til at dække underskud andre steder. En anden positiv melding er, at universitetets bestyrelse skal tage stilling til, om den vil tillade, at mindre overskud/ underskud kan overføres til det kommende år. Ellen rundede emnet af med at konstatere, at instituttet nu har et katalog over gode forslag og estimater til brug for planlægning af kommende investeringer. 4. Selvplagiering Ann bad Vibeke indlede orienteringen på baggrund af hendes deltagelse i Tekstlighedsudvalget. Vibeke fortalte, at der var afholdt ét møde, hvor der blandt andet blev talt om, at informationen fra ph.d.-skolen var mangelfuld, og at flere professorer har protesteret herover. AUs retningslinjer forbyder selvplagiering, og ph.d.-afhandlinger screenes via programmet Authenticate (fanger gentagelser ned til 15 ord) på Statsbiblioteket. Vibeke konkluderede: Der er behov for, at ph.d.-skolens vejledning informerer om regler og praksis. Ann supplerede: Der har visse steder været en kultur, hvor det er helt ok at kopiere egne artikler ind i ph.d.-afhandlinger. Der var enighed om, at det er vejlederens ansvar at informere om reglerne.

5 Man drøftede, hvornår noget er selvplagiering. Det er selvfølgelig muligt at citere sig selv i et vist omfang, men det skal kildehengives. Eva henviste til det vedlagte bilag (4.1) og særligt til afsnit om genbrug af egne besvarelser. Side 5/6 5. Status på ny studieordning Eva gav en status på arbejdet med den nye studieordning: Det er ikke muligt at få den på plads, så den som planlagt kan træde i kraft ved semesterstart september I stedet sigtes der på, at den er klar Eva fortalte, at instituttet afholder gå-hjem-møde, hvor Anne Mette Mørke vil fortælle om erfaringer fra Medicin. Inden sommerferien skal der nedsættes arbejdsgrupper, der skal arbejde med at formulere, hvad instituttet vil med den nye studieordning. De input, der allerede er kommet fra institutledelsen til den nye studieordning, indgår i arbejdet. Med henblik på at overveje konsekvenserne ved at ændre i fag, foreslog Ellen at tage udgangspunkt i en case fra PA, der var udarbejdet i forbindelse uddannelsesakkrediteringen. Hun og Rodrigo kunne med udgangspunkt i casen illustrere, hvilke aktører der inddrages, når ændringer planlægges. Eva starter med at booke diverse møder med henblik på at få input. 6. Meddelelser 1. Adjunkt Pernille Endrup Jacobsen fratræder med udgangen af maj sit adjunktur på Sektion for Pædodonti for at tiltræde stillingen som overtandlæge for Specialtandplejen Region Midt, Viborg. 2. Arbejdstilsynets kontrolbesøg. Vær opmærksom på at tilskynde alle medarbejdere til at være orienterede i det udsendte materiale. 3. Status på USM-midler til forskningsprojekter udført af unge og lovende talenter i vækstlaget. Instituttets indmeldingsfrist er 4. maj, og dekan og prodekan har møde om det den 7. maj. 4. Status på møder med kontaktgruppen kontaktgruppen har formuleret kodeks for god omgangsform, og på de næste møder formuleres stress- og trivselspolitik. 5. Møde med Institutforum den 20. maj. 6. LSU-møde den 27. maj. 7. Institutlederen deltager i ledelsesseminar med universitetsledelsen den juni. 8. Dimission 26. juni kl. 9 i universitetets aula.

6 Ellen gjorde kraftigt opmærksom på, at alle skulle være opmærksomme på Arbejdstilsynets besøg: Det skal for alt i verden undgås, at instituttet får anmærkninger pga. medarbejdere, der ikke kan svare rigtigt på de spørgsmål, alle skal kunne svare på. Side 6/6 Ellen oplyste, at lønforhandlingerne næsten er overstået. Lederne får nu besked om resultatet, så de kan tale med medarbejderne herom. Det forventes, at HR udsender breve til medarbejderne mandag. Faste bilag: Oversigt over punkter til institutledelsesmøder

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 12. juni 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Ellen oplyste, at der var sendt ansøgninger til Tandlægeforeningens fonde.

Ellen oplyste, at der var sendt ansøgninger til Tandlægeforeningens fonde. Institutledelsesmøde Den 13. april 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Ellen oplyste, at der er nedsat et evalueringsudvalg, der ser på, hvordan instituttet skal håndtere brugen af cases til eksamen næste år.

Ellen oplyste, at der er nedsat et evalueringsudvalg, der ser på, hvordan instituttet skal håndtere brugen af cases til eksamen næste år. Institutledelsesmøde Den 29. juni 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

HR er dog ved at udarbejde forskellige vejledninger, som udsendes inden sommer.

HR er dog ved at udarbejde forskellige vejledninger, som udsendes inden sommer. Institutledelsesmøde Den 26. marts 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum REFERAT Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 20. juni 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 15. september 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ellen orienterer til slut om årsregnskabet for 2014. Møde den: 23. februar 2015 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Ellen Frandsen Lau; Mariann Bøje; Eva Sidelmann Karring (kortvarigt); Dorte Haubek; Dirk Leonhardt; Mariann Andersen; Mette

Læs mere

Vibeke og David relaterede til det arbejde, Allan Flyvbjerg og Ellen Frandsen havde igangsat vedrørende en sær-stå for uddannelser med klinikdrift.

Vibeke og David relaterede til det arbejde, Allan Flyvbjerg og Ellen Frandsen havde igangsat vedrørende en sær-stå for uddannelser med klinikdrift. OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 12. september 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Institutledelsen besluttede, at der ikke for nuværende

Institutledelsen besluttede, at der ikke for nuværende Møde den: 24. februar 2015 kl. 10-12 Sted: Instituttets mødelokale Formål: Institutledelsesmøde REFERAT Deltagere: Ann Wenzel; Alan Richards (for Bente Nyvad); Dorte Haubek; Ellen Frandsen Lau; Eva Karring;

Læs mere

Beslutning truffet Siden

Beslutning truffet Siden Møde den: 16. januar 2015 kl. 10-12 Sted: Instituttets mødelokale Formål: møde i institutledelsen uden afdelingsledere Referat Deltagere: Bente Nyvad, Dorte Haubek, Ellen Frandsen Lau, Eva Karring, Flemming

Læs mere

Der vil blive etableret et midlertidigt, fælles lederforum mellem SKT og IO.

Der vil blive etableret et midlertidigt, fælles lederforum mellem SKT og IO. Institutledelsesmøde Den 17. august 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 18. april 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Til stede: Ellen Frandsen Lau, Mariann Bøje, Helle Tolboe, Dirk Leonhardt, Mariann Andersen, Mette L.G. Nikolajsen, Jens Heidmann,

Læs mere

Til næste møde er det endelige overblik over instituttets resultat for 2016 klar. Med til billedet hører dog pt. ubesatte VIP-stillinger.

Til næste møde er det endelige overblik over instituttets resultat for 2016 klar. Med til billedet hører dog pt. ubesatte VIP-stillinger. OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 11. januar 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Next step forskningsstrategien. 2. Forskningsfinansiering

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Next step forskningsstrategien. 2. Forskningsfinansiering Wfj@dent.au.dk Side 1/5 Mødedato: Den 4. marts 2019 Tidspunkt: Kl. 13-15 Mødested: 1610-375 (Aud 5) Møde i Fagområde- og forskningsledergruppen på IOOS Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, Dorte Haubek,

Læs mere

2. Velkommen og præsentation af ny HR-partner Ebbe Dal Søndergaard

2. Velkommen og præsentation af ny HR-partner Ebbe Dal Søndergaard Institutledelsesmøde Den 24. august 2015 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 22. februar 2017 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT

Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Møde den: Ordinært LSU-møde Odontologi Onsdag den 30. januar 2013, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Instituttets mødelokale REFERAT Deltagere: Ellen Frandsen Lau, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Dirk Leonhardt,

Læs mere

Link til FINDOS hjemmeside:

Link til FINDOS hjemmeside: OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 3. oktober 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Institutledelsesmøde Den 14. marts 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor, Helle Tolboe, Jan Tagesen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018

Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering om akademisk råds arbejde og godkendelse af mødeplan for 2018 Referat Akademisk Råd Akademisk råd 02/21/2018 14:30-02/21/2018 17:30 Bygning 1520-737. Sky Lounge Fysik Punkt 1: Mødeinformation Ingen tilføjelser Punkt 2: Til orientering og godkendelse: Formandens orientering

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

Enette Berndt Knudsen, der er superbruger og validator, orienterede om PURE.

Enette Berndt Knudsen, der er superbruger og validator, orienterede om PURE. Wfj@dent.au.dk Side 1/5 Mødedato: Den 8. oktober 2018 Tidspunkt: Kl. 13-15 Mødested: Aud C, 1614-076 Møde i Fagområde- og forskningsledergruppen på IOOS Deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, Dorte Haubek,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl. 14.15, IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Eva Karring; Mariann Bøje; Dirk Leonhardt; Mette L. G. Nikolajsen; Jørn Lund Jepsen; Jens

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET Institutforum den 5. februar 2013 kl. 10.00-12.00 D219 GODKENDT REFERAT Deltagere: Hanne Løngreen, Ane Qvortrup (afbud), Hanne Knudsen, Charlotte

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl KOP seminarrum

Referat AARHUS UNIVERSITET. Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl KOP seminarrum OG ORAL SUNDHED Institutledelsesmøde Den 12. december 2016 Kl. 10-12 KOP seminarrum Referat Faste deltagere: Ann Wenzel, Bente Nyvad, David Kraft, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Flemming Isidor,

Læs mere

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl

REFERAT AARHUS UNIVERSITET. Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl OG ORAL SUNDHED Møde i Interim LSU Den 19. december 2016 Kl. 14.30-16.00 REFERAT Deltagere: Siri Beier Jensen (formand), A-siden: Anne B. Christensen, Dirk Leonhardt, Dorte Haubek, Eva Karring, Ulla Bæk

Læs mere

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget.

REFERAT. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl Sted: Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget. Møde den: fredag den 22. januar 2016, kl. 11.30-13.30 Sted: 3410-345 Mødelokale (25), PÅ IDRÆT Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde Møde den: 03-03-2016 Kirkesalsmøde Referat Nyt fra LSU Goswin orienterede fra LSU-mødet, som blev holdt tidligere i dag bl.a. om: Initiativer i forbindelse med besparelser og indtægter i ST s budgetplan

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Møde den: 25-8-2015 Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Referat Dagsorden 1. Uddannelse v/michael Kristensen 2. PhD optag v/erik Steen Kristensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt.

2. Godkendelse af mødets dagsorden samt referatet af mødet 23. maj 2008 Begge dele blev godkendt. AARHUS UNIVERSITET Ledelsessekretariatet Den 26-11-2008 J. nr. AUrsy/ Professor Mogens Nielsen (NAT) Dekan Svend Hylleberg (SAM) Prodekan Johnny Laursen (HUM) Prodekan Troels Nørager (TEO) Professor Michael

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter

Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter Notat Konklusion vedrørende fakultetets organisering, faglig identitet og sammenhæng på institutter 1. Baggrund Der er i november/december 2014, som en del af opfølgningen på den interne problemanalyse,

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse

Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1. Københavns Universitets bestyrelse KØBENHAVNS UNIVERSITET Bestyrelsesmøde nr. 95, d. 12. juni 2018 Pkt. 8. Bilag 1 Københavns Universitets bestyrelse SAGSNOTAT 1. JUNI 2018 Vedr. Prioritering af strategi 2023-projekter og det samlede arbejde

Læs mere

Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO)

Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO) Visionsproces for Skolen for Klinikassistenter, Tandplejere og Kliniske Tandteknikere (SKT) og Institut for Odontologi (IO) 1. Indledning Bestyrelsen for Aarhus Universitet (AU) gav ved mødet d. 17. juni

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces Møde nr. 6 i styregruppen for implementeringen af den faglige udviklingsproces REFERAT Den 23. august 2011 Kl. 10-12 AU Strategis mødelokale, bygning 1431, lokale 223 Deltagere: Jørgen Jørgensen, Flemming

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 11. december 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen, Mette Mejlvang, Medlemmer B-siden: Charlotte

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Af hensyn til Søren blev punkt 6 taget først. Dagsordenen herefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Af hensyn til Søren blev punkt 6 taget først. Dagsordenen herefter godkendt. Møde den: 28. maj 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Deltagere: Ellen Frandsen, Trine Agerbæk, Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Jens Heidmann, Karin Borup, Mette L. G. Nikolajsen og Mette Dam Nygaard

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen

Læs mere

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl

Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl Dato: 4. juli 2018 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Referat fra møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget fredag den 8. juni 2018 kl. 13.00 15.15 I mødet deltog: SU-medlemmer: Martin Zachariasen,

Læs mere

LSU-møde den 14. september kl Mødelokale: Bygning 1330, lokale 126 Institut for Statskundskab

LSU-møde den 14. september kl Mødelokale: Bygning 1330, lokale 126 Institut for Statskundskab LSU-møde den 14. september kl. 12.15-13.45 Mødelokale: Bygning 1330, lokale 126 Institut for Statskundskab Deltagere: Peter Munk Christiansen, Lene Hjøllund, Lasse Lindekilde, Per Stig Lauridsen, Kaare

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET

US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET US AARH FORSLAG TIL AKADEMISKE RÅD PÅ AARHUS UNIVERSITET STRUKTUR, ROLLE OG FUNKTION Arbejdsgruppen om akademiske råd, 12. oktober 2011 2 DISPOSITION Indhold Indledning Universitetslovens bestemmelser...

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Referat

Region Midtjylland Sundhed. Referat Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 7. august 2014 /SANNBJ Refer fra mødet i Koordinionsudvalg for hospitaler og universitet 19. maj 2014 kl. 13:30 i Lokale 16, Olof Palmes Allé 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 26. juni 2015 kl. 10.00-12.00 Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, bygning 1611, lokale 121B Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen H. Jakobsen, Søren

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 21. august 2015, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 21. august 2015, kl. 11.00-13.00 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Søren K Kjærgaard Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Bo Martin Bibby

Læs mere

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013

Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 Referat af møde i institutforum den 17. juni 2013 15. juli 2013 Til stede: Institutleder Michael Steinicke (formand), professor. dr. jur. Søren H. Mørup, professor Dennis Ramsdahl Jensen, adjunkt Thomas

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU den 13. november 2013 kl. 13.00-15.00 D118 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen (afbud), Mette Mejlvang, Claus Holm Medlemmer

Læs mere

IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017

IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017 IKS Institutforum Ordinært møde d. 30. august 2017 Mødeleder: Annette Skovsted Hansen Referent: Camilla Dimke Dato: 30. august 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Annette Skovsted Hansen Bjarke

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat

APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat APV-møde: LSU og LAMU 29. juni 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 29. juni 2016 Varighed: 09.00-11.00 (11.00-12.00 kun for LSU) Tilstedeværende: Anja Elley Anne-Mette B.

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5 Møde den: d. 24. maj 2012 Sted: Mødelokale 1448-227, Frederikshus Emne: LSU i AU Studieadministration REFERAT Til stede: Maria Volf Lindhardt, Søren Dam, Mads Ask Andersen, Carsten Sestoft, Laila Parbst,

Læs mere

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut

LSU-møde den 11. oktober 2018, kl Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut LSU-møde den 11. oktober 2018, kl. 14.30 15.30 Mødelokale: Bygning 1351, lokale 414 Psykologisk Institut Deltagere: Jan Tønnesvang, Carsten Dalsager, Torsten Kolind, Helle Spindler, Mimi Mehlsen, Kristine

Læs mere

Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes hermed høringssvar fra Institut for Agroøkologi til problemanalysen.

Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes hermed høringssvar fra Institut for Agroøkologi til problemanalysen. Til rektor Brian Bech Nielsen og universitetsledelsen Høringssvar til universitetsledelsens forslag til beslutninger som opfølgning på problemanalysen Med henvisning til brev af 16. august 2014 fremsendes

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT

Møde den: 27. januar 2015, Aarhus, PHYS Akademisk Råd REFERAT Møde den: 27. januar 2015, 16.15 18.20 Aarhus, PHYS 1525-626 Akademisk Råd REFERAT Deltagere: Medlemmerne af ST s Akademisk Råd samt kommende studentermedlemmer Referent: Jette Laursen Dagsorden: Dato:

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET NOTAT

HEALTH AARHUS UNIVERSITET NOTAT Møde den: 15. juni 2017 kl. 13.00 16.00, Bygning 1261, lokale 118 Deltagere: Niels Trolle Andersen, Annette Bachmann, Ask Vest Christiansen, Charlotte Delmar, Loni Ledderer, Klavs Madsen, Claus Vinther

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl

Dagsorden til bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl Dagsorden til bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 27. februar 2018 kl. 13.30 Afbud: Gæst: Kirsten Kromann. Mads Fuglsang deltog under pkt. 1-3 Direktør Astrid Blom deltager under hele mødet. Mødet er

Læs mere

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO.

Der er generel tilfredshed med, at BTECH er en del af det tværgående programpanel for HA, cand. Mer, cand. Merc. Aud og ITKO. Møde d. 12. juni 2015 kl. 14-30-16 BTECH/Jacobs kontor LSU-møde Deltagere: Jacob Kjær Eskildsen (JKE), Jan Laursen (JL), Poul Erik Borg(PEB), Klaus Kolle (KK), Mariann Hansen, Christina Uldum, Mikkel Nørgaard

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

TS fremhævde institutnavn, logo samt de nye programpaneler som de tre temaer, der har direkte relevans for instituttet.

TS fremhævde institutnavn, logo samt de nye programpaneler som de tre temaer, der har direkte relevans for instituttet. Møde den: 3. december 2014, kl. 9-11 Juridisk Institut, bygning 1410/147 LSU-møde Referat Deltagere: Tine Sommer (TS), Kirsten Jakobsen (KJ), Jørgen Albæk Jensen (JAJ), Anne-Dorte Bruun Nielsen (ADBN),

Læs mere

Referat. Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand

Referat. Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand , HEALTH Referat Institutforum møde mandag den 28. september 2015 kl. 9.00 12.00 Mødedeltagere Kristjar Skajaa institutleder formand Anette Andersen studiesekretær Khoa Manh Dinh stud.med. Maria Ervardian

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014

Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014 Dato: 21. marts 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljø-udvalget tirsdag den 11. marts 2014 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015.

Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. Referat fra 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015. År 2015 den 27. maj blev der på i Tandlægernes Hus, Amaliegade 17, 1256, København afholdt det 4. ordinære bestyrelsesmøde 2014/2015 i Praktiserende Tandlægers

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 2. september, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 2. september, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen Janni Mosgaard Jensen Annette Bachmann Eva Therkildsen Niels Trolle Lene Maria

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Side 1/5 Mødedato: 22-01- Mødested: Videolink Foulum Flakkebjerg Mødeemne: AGRO institutledelsesmøde Deltagere: Mogens H. Greve; Erik Steen Kristensen; Per Kudsk; Jørgen Eriksen; Tommy Dalgaard (deltog

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015)

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) Møde onsdag den 29. april 2015, kl. 13.00 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 2-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Margareta

Læs mere

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5.

Dagsorden godkendt. Punkt 7, Kort status på den lokale kompetencefond slås sammen med punkt 5. Møde den: 29. nov 2018, kl. 12.00 14.00 Mødelokale: Bygn 1260, lok 310 4.LSU møde 2018 Institut for Folkesundhed Referat Deltagere: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen % Annette Bachmann + Eva

Læs mere

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 26. OKTOBER 2011 Forum Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015

Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 Dato: 20. marts 2015 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Referat af møde i Samarbejdsudvalget tirsdag den 3. marts 2015 I mødet deltog: Henrik Pedersen, Inger Rose Hansen, Eva Sophia Myers, Frants R. Lauritsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 28. januar 2015, kl. 14-16 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter Holm-Nielsen,

Læs mere

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv.

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv. Side 1/5 Mødedato: tirsdag den 21. november 2017 kl. 12-14 Mødested: Rektoratets mødelokale Mødeemne: LSU/LAMU-møde Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen (deltog

Læs mere

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen.

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen. Møde den: 18.06.2019 kl. 10-12 3210-03.068 (vært: Birgitte) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte Castenskjold Viborg (ASE/Båndordfører),

Læs mere

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR

Dagsorden: Referat: AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 LSU HR Møde den: 25. marts 2015 kl. 12.45 14.45 REFERAT LSU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Lizzi Edlich, Ina Wilkens Nissen Referent:

Læs mere