23. februar Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "23. februar 2015. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde"

Transkript

1 23. februar 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA), Albert Dieckmann (ADI), Ole Andkjær Christensen (OAC) og Carsten Rasmussen (CRA). Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) Dagsorden 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde Referat Referatet fra præsidiemødet den 1. november 2014 blev underskrevet. UB foreslog, at fremtidige referater udføres som beslutningsreferater og at UB kommer med oplæg hertil inden næste præsidiemøde. 2 Præsidentens redegørelse FR bød velkommen til præsidiets medlemmer, samt til revisor MW samt DG nye kommunikationsansvarlige ADA. Herudover havde FR bedt ADI om at komme til stede for at orientere om et nyt betalingssystem. FR oplyste Præsidiet om, at HG, CRA og han selv ville holde det første møde i det nye og reducerede Håndbogsudvalg umiddelbart efter dette præsidiemøde. FR erindrede om den beslutning, der blev taget i Præsidiet på mødet den 1/ om deponering af indmeldelser på Sekretariatet indtil hen mod slutningen af værnepligtstiden. Ordningen er ikke en egentlig løsning, men midlertidig, indtil Præsidiet vedtager en bedre egnet FR havde deltaget i et hverveudvalgsmøde og drøftede en løsning med ADI vedr. fastholdelse af nytegnede medlemmer ( E-pay-systemet ). ADI blev derfor bedt om at indlede dagens præsidiemøde. ADI konstaterede indledningsvis at de gamle medlemmer i foreningerne er trofaste, mens de unge er sværere at fastholde. Det nye system går under navnet E-pay-systemet og er tilknyttet NETS, ikke at forveksle med Betalingsservice (der også drives af NETS). Der arbejdes i et system, der hedder Magento, og som har mulighed for at opsamle alle oplysninger om det enkelte medlem. Oplysningerne kan indtastes af personen selv og eller af andre. Oprettelse sker via medlemmets betalingskortnummer. Der er et gebyr på betalingerne, der kan lægges oven i selve betalingen. ADI blev bedt om at undersøge, om eksisterende ordninger kan overføres til E-pay-systemet. Præsidiet bad ADI om at arbejde videre med oplægget og senere give en ny orientering til Præsidiet. Emnet var herefter færdigdebatteret og ADI forlod mødet. FR nævnte de aktiviteter, han havde været involveret i siden præsidiemødet den 1. november 2014.

2 FR havde været skuffet over at opleve, at en hel årgang af 25 års jubilarer ikke havde formået at stille til årgangsparaden den 2. november. Den nye hjemmeside med udbygget Årgangs-modul skulle gerne modvirke lignende tilfælde. Den 3. november deltog FR i kammeratskabsaften hos Frederiksborg Amts Garderforening. Der er stadig et ønske om en udvidelse af Garderstuen, der i øvrigt fremstår meget flot. Ansøgning om flere rum skal gå gennem etablissementstjenesten FBE. 4. november blev det første arbejdsgruppemøde omkring Gardermarch afholdt på Livgardens kaserne og 6. januar blev næste møde holdt samme sted, hvor FR blev valgt til formand for arbejdsgruppen. 6. november holdt FR møde med Peter Horsten og efterfølgende med udvalget omkring Fødselsdagskortet. 12. november var der Dronningeparade på Livgardens kaserne med overrækkelse af Dronningens ur. Til paraden den 11. marts 2015 vil JC substituere FR på grund af FR benskade. I kraft af at HMD er vor protektor, havde FR sendt et brev til HMD om sager af mere langsigtet betydning for DG. Dette vil fortsat ske for sager, der har en vis betydning eller har udsigt til at kunne påkalde presseomtale. Mindre sager refereres for HMD ved Dronningeparaderne. 13. november deltog FR sammen med sin hustru i indvielsen af Stærekassen. Også JC og CRA med hustruer var til stede. 3. december deltog FR i Veteranforums møde på Ringsted kaserne, afsluttende med juleandagt i Sct. Bendts kirke med deltagelse af LG Tambourkorps. 4. december deltog FR i Himmerlands Garderforenings 100 års jubilæum. Formanden Kjeld Sørensen havde lovet at tilsende FR et oplæg til systematiseret golf-aktivitet i DG. Var endnu ikke modtaget af FR. 11. til 16. december gennemførte JC, CRA og FR samtaler med udvalgte ansøgere til stillingen som DG kommunikationsansvarlige. Disse samtaler endte med valget af ADA. 16. december holdt FR møde med forfatteren til Garderens Dagbog, Christian R. Jørgensen. Mødet gav indtryk af, at vi vil kunne drage nytte af ham i flere sammenhænge. 19. december deltog FR med hustru samt flere medlemmer af Præsidiet og Sekretariatet i LG julegudstjeneste i Garnisons Kirke. 30. december flyttede FR og fru Kirstine til Trondhjemsgade 2 på Østerbro og den 14. januar kom FR til skade med sin lårmuskel (overrevet). På grund af skaden måtte FR aflyse sin deltagelse i Garderforeningen for Haslev og Omegns generalforsamling. JC substituerede FR.

3 4. februar gennemførte Henrik Agerlin en briefing om bowlingaktiviteterne i DG-regi for FR på FR bopæl. 5. februar havde FR og CRA møde med Nordea. Mødet bekræftede, at det går støt tilbage med serviceniveauet i banksektoren. Vi må selv finde en løsning sammen med ADI. FR og CRA har også haft praktiske gøremål i forbindelse med gaven til HMD til dennes 75 års fødselsdag. 16. februar deltog FR i Garderforeningen for Kalundborg og Omegns generalforsamling, hvor FR gav et indlæg om sine oplevelser hos og med LG. 17. februar deltog HG som substitut for FR i DSL-møde i Fredericia og FR og ADA deltog i et møde med CH/LG om planer for et Temanummer af Garderbladet, omhandlende LG tilknytning til det Nordsjællandske område. 18. februar deltog FR i Hverveudvalgets møde på LGKAS. FR har besluttet at deltage i DGU generalforsamling i Chicago/USA juni Det betyder, at FR ikke kan deltage i Gardens Dag i Høvelte den 6. juni FR orienterede om, at han havde modtaget invitation fra den norske søsterorganisation til næste nordiske Præsidentmøde i Oslo juni FR agter at deltage, også fordi FR endnu ikke har mødt sin norske og svenske kollega. Der er tradition for, at CH/LG tildeles såvel DG Hæderstegn som DG Præsidiets Hæderstegn. Under hensyntagen til, at oberst Klavs Lawes pensioneres om ca. 14 måneder, besluttede Præsidiet at tildele Obersten DG Hæderstegn straks (i f.m. Årgangsparaden) og Præsidiets Hæderstegn (eksempelvis senere i maj til Repræsentantskabsmødet) eller senere på året. Til Præsidentens redegørelse var der følgende kommentarer: HG: Fra mødet i DSL kunne oplyses, at Ole Bennekou ønsker at stoppe som Landsrådssekretær nu (2015). Også Præsidenten, Jan Brun Andersen. vil stoppe (i 2016) DSL og andre arbejder med planer for en medalje for de udsendte. Der vil skulle ansøges om tildeling. UB: Henviste til at DG ofte havde stået uden for bidrag til fællesgaver fra DSL.(i f.m. drøftelse af DG gave til HMD). FR: Vi har vor egen gave, men Præsidiet vedtog, at DG også deltager i soldaterforeningers gave med et beløb på kr ,00 til en bænk i Fredensborg slotshave ønsket af HMD. Hvis dette ikke kan nås, gives HMD et antal træer, som HMD også ønsker sig. Der nedsættes en deputation fra Præsidiet til aflevering af gaven fra DG den 14. april på Amalienborg.

4 3 Meddelelser fra sekretariatet! Der er udsendt opkrævning af 1. halvårs medlemsafgift. Disse havde forfaldsdag den 31. januar. Dette skyldes, at opkrævningerne blev udsendt lidt senere end planlagt. Havde de været klar til tiden, skulle forfaldsdagen have været den 20. januar, jfr. DG Håndbogen. Sidste år var så godt som alle betalinger indgået inden forfaldsdagen, men i år er der en del restanter. I forbindelse med julen blev der uddelt julegaver til udsendte gardere og til de gardere, der var på vagt juleaften. 4 Generel orientering om økonomien kvartalsrapporten Økonomien er fortsat god. Der er god likviditet på driftskontoen. Kvartalsrapporten forelå ved dette møde som en årsrapport, der omtales i punkt 6. 5 Status i fonde og foreninger Der er nu givet tilladelse til sammenlægning af fondene og det vil ske med skæringsdatoen 1/1 2014, således at fondene vil være sammenlagt i det regnskab, der præsenteres på repræsentantskabsmødet i Viborg. Det oprindeligt ønskede navn på den nye sammenlagte fond kunne ikke godkendes af Civilstyrelsen, hvorfor navnet fremover vil være Garderfonden. Herefter vil der kun være 2 pengetanke nemlig Garderfonden og Flemmings Andresens forening. Ved at sammenlægge fondene vil der kunne opnås betydelige besparelser på de administrative udgifter. 6 Årsrapporten Iflg. det modtagne udkast fra MW lander årets resultat på et overskud på kr Heri er indeholdt tilskud fra Tipsmidlerne på kr , et beløb der er knapt det dobbelte af det budgetterede og kr mindre end det beløb, vi modtog i Omkostninger til den nye hjemmeside er medtaget med kr incl. moms. 10% af renteindtægterne, svarende til kr ,00 er henlagt til reservefonden. 7 Medlemsstatistik I forhold til tallene fra præsidiemødet den 1/ er der en tilbagegang i medlemstallet på 380 medlemmer: Jylland mod 1/ Øerne mod 1/ DGU 199 mod 1/ I alt Den kraftige ændring afspejler den tendens, der er til at melde medlemmer ud op til årsskiftet for at undgå at betale medlemsafgift for første halvår i En forening meldte således halvdelen af sine medlemmer ud på grund af restancer. Det skal dog bemærkes, at der henligger 247 indmeldelser på sekretariatet som følge af den aftalte forsøgsordning omkring hold DEC 2014, hvor indmeldelse i foreningerne først sker, når hjemsendelsestidspunktet nærmer sig. Præsidenten pålagde vicepræsidenterne at støtte op om bestræbelserne på at standse medlemstilbagegangen i regionerne. 8 Garderbladet Der arbejdes med planer om at udgive et temanummer af Garderbladet, der dels samler Livgardens historie omkring Sandholmlejren og

5 flytningen til Høvelte i 1985 og dels retter sig mod indbyggerne i Allerød kommune. CH/LG har et udtrykt ønske om initiativer, der kan styrke samarbejdet mellem regiment og værtskommune. Livgardens historiker Eric Lerdrup Bourgois er tænkt som drivkraften i projektet og skal beskrive Livgardens tid både i Sandholmlejren og på Høvelte kaserne. Udsendelse af temanummeret skal ske med Garderbladet i slutningen af september måned, således at det udkommer umiddelbart før afholdelsen af den planlagte Gardermarch den 4. oktober Temadelen kommer til alle medlemmer af De Danske Garderforeninger sammen med det ordinære garderblad. Temadelen husstandsomdeles til alle husstande i Allerød kommune. Finansieringen af temanummeret budgetteres med en udgift på kr , hvoraf de kr skal betales via lokal annoncering fra virksomheder i Allerød kommune. 9 Medieudvalget ADA orienterede om, at tidshorisonten for oprettelsen af den nye hjemmeside overholdes. Det forventes, at den første testkørsel vil kunne foregå i uge 10. Ultimo marts bør Hjemmesiden kunne gå i luften. På forespørgsel fra NG til hjemmesider for lokalforeninger kunne ADA oplyse, at de lokale hjemmesider forsat skal eksistere og at han kunne være behjælpelig med råd, men ikke med at lave hjemmesider for foreningerne. Han kunne evt. indhente priser på oprettelse. 10 Kommende Repræsentantskabsmøder Der blev fremsat ideer om indførelse af en form for underskudsdækning fra DG i forbindelse med repræsentantskabsmøderne. Der blev dog ikke taget beslutning om dette, da der var mange argumenter både for og imod. For så vidt angår planlægningen af mødet i Skanderborg i år 2016, gives der en hjælpende hånd fra Horsens og Viborg. JC påpegede, at deltagerpriserne bliver et stadigt større emne til diskussion. På FR forslag tages dette emne op på næste præsidiemøde. HG kunne oplyse, at det tegner til, at Nordfyns Garderforening vil påtage sig Repræsentantskabsmødet i NG foreslog en fast fordeling af repræsentantskabsmøderne mellem regionerne (eks. Reg. I, reg. II, reg. V, reg. III, reg. IV, reg. V). Dette emne tages op på næste præsidiemøde efter et oplæg fra NG. 11 Hæderstegn Følgende har modtaget De Danske Garderforeningers Hæderstegn siden præsidiemødet den 1. november 2015: Svend Aage Nielsen, Garderforeningen for Vejle og Omegn Allan Krogh Pedersen, Garderforeningen for Nordjylland Steen Fjeldsøe Hansen, Garderforeningen for Haslev og Omegn Carsten Elleman Andersen, Esbjerg og Omegns Garderforening Poul Guldager Brammer, Esbjerg og Omegns Garderforening Viggo Jensen, Esbjerg og Omegns Garderforening Palle Cornelius Castbak, Garderforeningen for Kalundborg og Omegn. 12 Godkendelse af Forretningsorden Da der ikke var nogen ændringer til den eksisterende forretningsorden for Præsidiet, fortsætter den eksisterende forretningsorden i sin nuværende form.

6 13 Indkomne emner a. FR havde udsendt en dispositionsplan til indlæg på formandsmøderne. Der blev foreslået nedskæring i indlæggenes længde, hvilket blev vedtaget. b. Der er blevet rejst et spørgsmål vedr. mulighed for tildeling af Forsvarets medalje. HG oplyste, at der mangler et svar fra Viceforsvarchefen. Der skulle foreligge en mundtlig godkendelse om hvilke personer, der kan tildeles medaljen. FR tager kontakt til Jan Brun Andersen for at få afklaret reglerne. Når reglerne er afklarede, er det OK at foretage indstillinger. c. Fra Anders Bjerg, Ringkøbing og Omegns Garderforening foreligger ansøgning om støtte til Gardernes Vandskiløb 2015 med et rammebeløb på kr ,00. Dette blev godkendt af Præsidiet. ADA vil skabe blikfang i DG medier. Det forsøges at sælge billetter til Gardernetværk. d. På baggrund af den stadig store beholdning af regimentsbælter hos Jydsk Emblem Fabrik, har firmaet sendt prisopgørelse med stigende priser, hvis ikke lageret kan nedskrives med et større parti inden for de næste 2 år. CRA forsøger at få en aftale i stand. Evt. forsøges at indkøbe et større parti til beholdning i DG regi. e. Der er modtaget et forslag til ændret kontingentopkrævning fra Niels Weber, Kolding. Det blev besluttet at afvente oplægget fra ADI på E-pay-systemet. d. Der forelå en ansøgning fra Karsten G. Holm om tilskud på kr til Gardergolf den 31. maj i Viborg. Præsidiet godkendte denne ansøgning. 14 Orientering fra vicepræsidenterne NG Region I Har deltaget i fejringen af Himmerlands Garderforenings 100 års jubilæum. Uddelte Hæderstegn ved Garderforeningen for Nordjyllands generalforsamling. Der har været afholdt formandsmøde. Et af emnerne var ændring af begrebet golfformand til golfkoordinator. JSN Region II Har deltaget i generalforsamling hos Djursland Garderforening. Der arbejdes intenst med forberedelserne til repræsentantskabsmødet i Viborg. Samsøtur den 12/9 er nu på plads for så vidt angår bus og betaling. Der satses på deltagelse i paraden til Dronningens fødselsdag. UB Region III Har deltaget i generalforsamling i Garderforeningen for Vejle og Omegn med uddeling af hæderstegn og orientering om Gardernetværk. 12/2 deltog UB i generalforsamling i Esbjerg og Omegns Garderforening med uddeling af hæderstegn. Skal i marts deltage i 2 generalforsamlinger samt et whisky smagnings arrangement den 20/3. Formandsmøderne i region III går på skift mellem foreningerne. HG Region IV Der gennemføres elektroniske formandsmøder i region IV. Veteranhjem i Odense er under etablering på Dannevirke grunden i Odense.

7 JC Region V Har deltaget i indvielsen af Stærekassen som musikkorpsets nye tilholdssted den 13/ Har deltaget i 4 møder omkring den nye kommunikationsstrategi + 4 møder i forbindelse med ansættelse af ny kommunikationsansvarlig. Den 19/ med til julegudstjeneste. Var De Danske Garderforeningers repræsentant ved HM Dronningens lykønskningskur i forbindelse med nytåret. På grund af Præsidentens tilskadekomst var JC substitut ved generalforsamlingen i Garderforeningen for Haslev og Omegn, hvor der blev uddelt hæderstegn. Deltog i Nordsjællands Garderforenings jubilæumsarragement nr På Gardens Dag i Høvelte var JC også repræsenteret og havde i denne forbindelse foreslået nogle ændringer til Garderforeningernes stand som bl.a. en video, der kunne vises i de indendørs faciliteter. JC deltog i regionsmesterskabet i bowling, der afvikledes i Taastrup. JC deltager i Høje Taastrup og Omegns Garderforenings generalforsamling den 26.2, hvor der skal uddeles et DG/HT. Der er afholdes formandsmøde i region V lørdag den 28. februar i Solrød. Endelig fortalte JC om sit virke i Veteranhjem København, der har eksisteret i 4½ år. Der er bevilget 7,5 mio kr. til udbygning. 15 Evt. herunder fastsættelse af næste møde Næste præsidiemøde afholdes lørdag den 2. maj maj 2015 Referent Carsten Rasmussen Flemming Rytter Ulrik B. Baunsgård Niels Godiksen Henrik Gattrup Jens Saabye Nielsen Jens Crone

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 25. februar 2014 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH), Ole

Læs mere

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

2. september 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 2. september 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS)

30. april Afbud fra: Peter Diessel (PD), Albert Dieckmann (ADI) og Jan Stoltenborg (JS) 30. april 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl.

26. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 0 Orientering om Cash Back World ved Lars Peter Rostock Jehl. 26. februar 2018 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00

Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Dagsorden Præsidiemøde Lørdag den 2. maj 2015 Kl. 09:00 16:00 Sted: Livgardens Kaserne Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Crone (JC), Henrik Gattrup (HG), Jens Saaby Nielsen (JSN), Niels Godiksen

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2017 19. Gardergolf Sorø 21. Præsidiemøde DG LGK Præsidiet 26. Vandski Ringkøbing Anders

Læs mere

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD)

18. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Steen V. Grubert (SVG) og Henrik Agerlin (AD) 18. november 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen

Læs mere

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

14. november 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD), Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 14. november 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2017 16. Dronning Margrethe II fødselsdag 77 år Præsidiet 21. HKH Prinsesse Isabella fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2017 3. Gardens Dag, GDK, Høvelte ADI m.fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag 48 år 8.- 11.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2016 5. Formandsmøde Region V JC+FR+CRA+ADA 8. Formandsmøde Region I NG+FR+CRA+ADA 9.

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2017 5. Møde med årgangsformænd i København SVG 9. Præsidentens tilbagevendende møde

Læs mere

JBA bød velkommen til præsidiemødet.

JBA bød velkommen til præsidiemødet. 3. maj 2014 Mødedeltagere: Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Arne Beier-Holgersen (ABH), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

25. februar 2019 kl. 10:00

25. februar 2019 kl. 10:00 25. februar 2019 kl. 10:00 Mødedeltagere: Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Jan Stoltenborg (JS), Michael

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2018 21. Julegudstjeneste Garnisonskirken Januar 2019 4. Nytårskur på Christiansborg

Læs mere

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. februar 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard

Læs mere

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

1. november 2014. Afbud fra: Anders M. Hansen (AMH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 1. november 2014 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Henrik Agerlin (HA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference December 2016 16. Julegudstjeneste Garnisonskirken 27. Ringkøbing og Omegns GF, 100 års jubilæum

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Dato Aktivitet/begivenhed September 2017 5. Den nationale flagdag Medi o SEP Bowling-sæsonen starter. Der spilles lokalt og frem til medio marts 2018

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2017 3. Kontingentparade LGK og march til Rådhuset JC 4. Formandsmøde Region II JS+FR+ADA

Læs mere

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde

24. august 2015. Afbud fra: Peter Diessel (PD). 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra sidste præsidiemøde 24. august 2015 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Oktober 2018 3. Fg. Præsident og DG forretningsfører møde JC + JS med. CH/LG 9. Pacific Northwest

Læs mere

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017

Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers. Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Køreplan for forberedelser af De Danske Garderforeningers Repræsentantskabsmøde i Bogense 20. maj 2017 Lb-nr./ dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Marts 2015 05 MAR Nordfyns GF udpeges

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juni 2016 4. Gardens Dag, Garderkasernen, Høvelte ADI m. fl. 7. HKH Prins Joachim fødselsdag

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Juli 2016 6. Garderforeningen for Svendborg og Omegn, 100 års jubilæum 9. Garderforeningen

Læs mere

5. maj 2018 kl. 09:00

5. maj 2018 kl. 09:00 5. maj 2018 kl. 09:00 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup (HG), René Rasmussen (RR), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference November 2018 3. Præsidiemøde Præsidiet 6. JC & JS møde med CH/LG om AMB.vagtens jub. GDK 21.

Læs mere

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

27. februar Afbud fra: Peter Diessel (PD), Niels Godiksen (NG) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 27. februar 2017 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Andreas Dalsgaard (ADA), Ole Andkjær Christensen (OAC), Carsten

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lbnr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference Januar 2017 4. Nytårskur på Christiansborg Slot FR 8. HKH Prins Vincent og HKH Prinsesse Josephine

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Oktober 2016 Ansvarlig/ evt. reference 1. Åbent Hus, GDK Høvelte ADI m.fl. 12. DSM Ledergruppemøde FR 14. Kulturnat LGK

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender ( AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed September 2016 1. III/LG Chefskifteparade, GDK Høvelte 5. Den nationale flagdag Kontingentparade LGK Medio SEP Bowling-sæsonen

Læs mere

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA)

5. november Afbud fra: Peter Diessel (PD), Michael Wienberg (MW), Jan Stoltenborg (JS), Henrik Agerlin (HA) 5. november 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Albert Dieckmann (ADI), Andreas Dalsgaard

Læs mere

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

9. september 2013. Wienberg (MW). 1 og 2. Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 9. september 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Ole Andkjær(OAC), og Carsten Rasmussen

Læs mere

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde.

4. maj 2013. Afbud fra: Arne Beier-Holgersen (ABH) og Jan Stoltenborg (JS) 1 Velkomst /Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. maj 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Ole Louring(OL), Karsten G. Holm(KGH), Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Anders M. Hansen (AMH)

Læs mere

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde

29. august Afbud fra: Peter Diessel (PD) 1 Godkendelse af og underskrift af referat fra seneste præsidiemøde 29. august 2016 Mødedeltagere: Flemming Rytter (FR), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB), Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Dato Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference April 2019 7. Djurslands Gardeforening 90 år 8. 12. Garderbladet april udkommer 16. Dronning

Læs mere

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted,

Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Referat af De Danske Garderforeningers repræsentantskabsmøde den 24/5 2014 i Thisted, Præsidenten Jan Brun Andersen indledte med at byde de fremmødte foreninger velkommen. Derudover rettede han en varm

Læs mere

2. september 2019 kl. 09:00

2. september 2019 kl. 09:00 2. september 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (AD), Jan Stoltenborg

Læs mere

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT)

De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) De Danske Garderforeningers aktivitetskalender (DG AKT) Lb-nr. Aktivitet/begivenhed Ansvarlig/ evt. reference August 2016 27. Vandski Ringkøbing Anders Bjerg / Ringkøbing GF 28. HH Prins Nicolai fødselsdag

Læs mere

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt.

2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 9. september 2013 blev godkendt. 2. november 2013 Mødedeltagere: Præsidenten Jan Brun Andersen (JBA), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN) Ulrik Baunsgård (UB) Henrik Gattrup(HG), Jens Crone (JC), Michael Wienberg (MW), Jan

Læs mere

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede.

Ved navneopråb kunne det konstateres, at 51 af de 67 danske foreninger var repræsenteret. Der var ingen DGU-foreninger til stede. Referat Repræsentantskabsmøde lørdag den 28. maj 2015 i Skanderborg Mødet indledtes med at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter Præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen. En særlig velkomst

Læs mere

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014

PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 København april 2014 PRÆSIDIETS SKRIFTLIGE BERETNING 2013/2014 (Beretningen dækker perioden mellem Repræsentantskabsmødet i Silkeborg 2013 og Repræsentantskabsmødet i Thisted 2014) 1. Indledning. Præsidiet

Læs mere

4. maj 2019 kl. 09:00

4. maj 2019 kl. 09:00 4. maj 2019 kl. 09:00 Mødedeltagere: Jens Crone (JC), Olav Vibild (OV), Niels Godiksen (NG), Jens Saabye Nielsen (JSN), Ulrik Baunsgård (UB), René Rasmussen (RR), Jon Nielsen (JN), Andreas Dalsgaard (ADA),

Læs mere

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag.

Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. Repræsentantskabet Referat fra det 98. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i FrederiksborgCentret i Hillerød lørdag den 12. juni 2010 jf. dagsorden med bilag. I repræsentantskabsmødet deltog 142 gamle

Læs mere

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling.

Efter indstilling fra Præsidiet blev Jan Stoltenborg valgt. Han kunne konstatere repræsentantskabsmødets lovlige indvarsling. Repræsentantskabet Referat fra det 101. ordinære Repræsentantskabsmøde afholdt i Medborgerhuset i Silkeborg lørdag den 15. juni 2013. 46 foreninger ud af 78 var repræsenteret med 422 stemmer ud af 582

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Afsnit 13. 13. CEREMONIEL, del 4. Årgangsparade

Afsnit 13. 13. CEREMONIEL, del 4. Årgangsparade 13. CEREMONIEL, del 4 Årgangsparade a. Årgangsparade afholdes den første søndag i maj på Livgardens Kaserne i København. Alle gamle gardere kan deltage, ligesom pårørende er velkommen til at møde op og

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat

Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers. Referat DE DANSKE GARDERFORENINGER Repræsentantskabsmøde lørdag den 9. juni 2018 i Randers Referat Mødet indledtes med, at værtsforeningens fane blev ført ind, hvorefter præsidenten, Flemming Rytter, bød velkommen.

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Jakob Bigum Lundberg, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge-Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER

6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER 6. FONDER, LEGATER OG FORENINGER a. Generelt 1. De Danske Garderforeninger råder over en række Legater og Fonde samt en forening, - under ét benævnt fonde. 2. Renterne af fondenes kapitaler anvendes til

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 19. december 2013. Kl. 14-16 Mødested: provstikontoret Alle medlemmer tilstede Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med ekstrapunkt (Se

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 30. AUGUST 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hvid Hansen, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Endvidere deltog Hans Henrik

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017

Hovedbestyrelsens beretning for perioden maj 2016 til maj 2017 AIF har ca. 3300 medlemmer ultimo 2016: Generalforsamlingen den 16. maj 2016 Dorthe Johansen, håndbold blev valgt til næstformand og Lars Jensen genvalgt til hovedkasserer. Hovedafdelingen har således

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 4. april 2005 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 REFERAT Mandag den 23. marts blev der afholdt generalforsamling i Nylars Samlingshus, hvor 23 friske gamle gardere var mødt op. Aftenen begyndte med et godt måltid mad, og herefter

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren.

Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. www.haermuseer.dk Danske Hærhistoriske Museer Referat Ordinær generalforsamling 17. marts 2018 Nymindegablejren. Dato 18. marts 2018 Foreninger til stede: Aalborg Forsvars- og Garnisionsmuseum Telegrafregimentets

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Referat af generalforsamling i foreningen Sammen om Lolland-Falster 6. april 2017 kl. 19.00, der blev afholdt i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER

DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER DE DANSKE GARDERFORENINGERS LANDSSKYDNING 200 M 2011 HOLD - SENIORER 1. DIVISION 1 594,30 Frederiksborg Amts Garderforening - 1 2 588,19 Garderforeningen i København - 1 3 577,18 Garderforeningen i København

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken

Landsmesterskab 2014-2015. A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Haderslev GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Erich Sønnichsen 020341 181 144 325 I Maj 80 Torben Breinbjerg 150859 150 165 315 I Juni 71 Jon de Taeje 171 133 304 I Jan

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest

Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest Mødedato: 7.december 2015, kl. 14.00-16.00 Mødested: Gl. Landevej 2, Herning Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær Næstformand Henning Pedersen Jens Ole

Læs mere

3. ADMINISTRATIVE BESTEMMELSER

3. ADMINISTRATIVE BESTEMMELSER 3. ADMINISTRATIVE BESTEMMELSER a. PRÆSIDIETS ANSVAR OG OPGAVER 1. Præsidiets sammensætning Præsidenten for De Danske Garderforeninger (DG), Vicepræsidenterne fra Region I, Region II, Region III, Region

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Tirsdag 3. februar 2015, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Møde -referat Sted Start. 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Møde -referat Sted Start 20. august 2015 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere suppleant Rinda Faurskov og direktør Per

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 27. november 2012, kl. 14.00 16.30 3. december

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet tirsdag den 22. november 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra Anders Gadegaard. Stiftsrådet indledte

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2016

Referat ordinær generalforsamling 2016 Referat ordinær generalforsamling 2016 Afholdt i Soldaterstuen på Pedersholm, torsdag 17.marts 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent: Til dirigent valgtes Rune Rosenkrantz. 2. Valg af stemmetæller: Til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars

Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Bestyrelsen Fomars Billund den 4. december 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Fomars Tid: Den 27. november 2015 kl. 11 13. Sted: Hotel Legoland konferencecentret, U2 Deltagere: Hele bestyrelsen deltog.

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere:

Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: 15.04. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 21. april 2015 kl. 14.00. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen, fra pkt. 10 Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Torsdag den 12. november 2015 kl. 16.30-20.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Der forelå afbud

Læs mere

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl

Garderforeningen for Aarhus og Omegn. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl Garderforeningen for Aarhus og Omegn Referat af ordinær generalforsamling fredag den 21. november 2014 kl. 18.30 Mødested: Frimurerlogen, Christiansgade 6, Aarhus. Tilstedeværende: 57 medlemmer af foreningen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere