Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine"

Transkript

1 Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Tilstede: Tine, Annette, Allan, Casper, Helle, Emma, Johanna, Magnus, Troels, Lars, Anders, Kim, Ida, Pia, Michael, Bettina Ingen afbud Dagsordenspunkt Sagsfremstilling Beslutning 1. Godkendelse af referat En bemærkning: Pkt. 3a: Politikerne ville spare på klubområdet. Helle: Vil du fremover genfremsende referatet sammen med dagsorden til nyt møde? 2. Nyt fra elevrådet Fodboldturnering kl. her i efteråret, i foråret en turnering for resten. Talentshow i slutningen af november, start december. Bestyrelsen nikker til indkøb af præmie til vinderne af konkurrencerne. 3. Aktuelle emner a) Ifølge Odense Kommunes strategi for sammenhængende indsats overfor ungdomskriminalitet er skolerne forpligtiget til at Fordeling af udearealer f.eks. sne-kamp. a) Vi skal have rettet passus om forældres misbrug vi har en forpligtelse til at underrette ved mistanke om misbrug.

2 lave en aktiv rusmiddelpolitik., der bl.a. skal sikre, at unge under 16 år ikke drikker alkohol, at øvrige unge har et sundt forhold til alkohol. Tingløkkeskolen har lavet et udkast til en rusmiddelpolitik, som vi har ladet os inspirere af i forhold til at lave et udkast til en ny rusmiddelpolitik på Dalumskolen. Vi vil gerne præsentere udkastet på mødet mhp. justeringer eller godkendelse. Hvordan hænger Odense Kommunes målsætning om, at unge under 16 år ikke drikker alkohol sammen med, at sidste skoledag afvikles i Eventyrhaven, hvor vi har kendskab til, at de unge drikker? Vi taler om det som en selvfølge, at de unge drikker Som skole må vi tage det mere op, at vi har kendskab til at unge under 16 drikker f.eks. på sidste skoledag, når kommunens målsætning er sådan. En måde at gribe det an på kunne være at være mere tydelig på målsætningerne i Odense og sundhedsstyrelsens anbefalinger, fulgt op af konkrete aftaler. Kunne man tilføje en passus om vigtigheden af, at forældrene taler med deres børn om alkohol og sammen sætter rammerne? Og at skolebestyrelsen bakker op om dette og lægger op til, at der bruges tid på forældremøder på dette emne. Lægge vægt på at de unge skal passe på hinanden, være opmærksomme og have respekt for hinandens grænser og at nogle siger nej til alkohol. Vi oplever lokalt, at vi har unge mennesker, der er meget ansvarlige. Pjecen er god som udgangspunkt for en samtale på et forældremøde.

3 Næste skridt kunne være at vi drøfter rusmiddel-politikken med skolens sspmedarbejder og lærerne i ungemiljøet. Og efterfølgende på et bestyrelsesmøde igen. 4. Punkter til drøftelse a) Tilbagemeldinger fra forældremøder. De fleste forældremøder er nu blevet afholdt med deltagelse af forældrevalgte bestyrelsesmedlemmer. Vi vil derfor gerne lave en opsamling med input fra møderne og sortere dem i hurtige drøftelser og punkter til kommende møder. b) Mini-konfirmation. Vi har igennem mange år haft tradition for, at præsten kommer forbi og inviterer eleverne til at deltage i minikonfirmation. I den forbindelse har vi fået en henvendelse fra en forælder, der finder det problematisk, at præsten kommer og udleverer materialer til eleverne på 4. årgang. Vi har derfor aftalt med forælderen, at bestyrelsen skal tage stilling til, om præsten fremadrettet skal informere om mini-konfirmation. c) Orientering om trivselsundersøgelsen I sfo har trivslen tidligere været under pres. Sidste år fik vi vendt kurven med et skift i positiv retning. I år er resultatet stort set status quo med sidste år. Det betyder, at vi har fastholdt udviklingen, men der er naturligvis stadig noget at arbejde videre med. I skoledelen går det desværre den forkerte vej, og vi scorer noget lavere end sidste år. Det skal vi a) Brevet fra august fra ledelsen til forældrene ser ikke ud til at være læst og kan ikke nemt genfindes på intra. Virker den form for kommunikation? På 6.årgang var der undring over at vi arbejder med BYOD fra 7. kl. bliver der lavet referat fra forældremøder, så vi kan sikre, at forældre, der ikke er tilstede kan orientere sig om aftaler? Utilfredshed med, at der ikke sidder en faglærer (f.eks. engelsklærer) med til skole-hjemsamtaler, man får sent indsigt i sine børns niveau. (baggrunden for beslutningen var, at vi skulle spare sidste år, og samtidig er alle fag blevet potentielle prøvefag i mellemtiden, så derfor giver det ikke på samme måde mening at vælge hvilken faglærer, der skal deltage) Fodgængerfelt og bump på Demantsvej en gruppe forældre ønsker bestyrelsens opbakning til dette.

4 naturligvis ikke affinde os med. Vi ser derfor frem til at komme i gang med behandlingen af trivselsundersøgelsen sammen med AMR-gruppen, så vi kan få vendt udviklingen igen. c) Orientering om: a. Badning efter idræt b. Mobiltelefoner på mellemtrinnet c. Engelskundervisning på mellemtrinnet d. Status på skilte, fodgængeroverfelt osv. Lejrskoler ønske om at beholde 8. årgangs lejrskole, forældrene havde et forslag om finansiering af lærernes tid. Andre steder forslag om at forældre kunne samle flere penge ind og/eller lave en støtteforening. Spørgsmål om hvornår der er lærerskift i skoleforløbet. Ønske om at samle forældremøder på årgangen for at gøre det lettere for bestyrelsen at deltage. Badning i forbindelse med idræt godt fokusområde. Klager over toiletterne på mellemtrinnet Spørgsmål om, hvorfor der kun er svømning på 5. årgang og ikke både idræt og svømning. Michael og Tine sætter punkterne i system inden næste møde, så bestyrelsen og dermed øvrige forældre kan få en god tilbagemelding. b) Minikonfirmation: Vi har fået en henvendelse fra en forældre, der undrer sig over, at der er besøg fra præsten på 4. årgang. Desuden spørgsmål om, hvorvidt det er forkyndende.

5 Elevrådet giver udtryk for at det har været hyggeligt. Og de kan huske, at det tidligere har været en frivillig fra kirken, der fortalte. Drøftelse af, at det er en salgstale og en reklame og hvordan forholder vi os til andre foreninger og klubber eller religioner, der henvender sig. Konfirmationsforberedelsen står nævnt i folkeskoleloven. Det kunne være interessant at høre, hvad læreren hører, at præsten siger. De forældrevalgte i bestyrelsen er enige om, at præsten eller en fra kirken må komme, så længe det er info. c) I sfo ser trivselsundersøgelsen ok ud. På skoledelen er trivslen gået tilbage sidste år lå vi nr. 5 i byen, nu ligger vi i den nederste tredjedel. Ikke et resultat vi er tilfredse med. Vi ønsker at have et personale, der er engageret og motiveret. Ikke mindst af hensyn til elevernes læring. Vi har købt konsulenthjælp fra Impaq og har understøttelse fra HR i forhold til processen videre frem. Vi har forskelige bud på, hvorfor resultatet er sådan, men ønsker også at inddrage personalet i processen, så vi

6 får justeret på den bedste og rigtigste måde. d) Badning efter idræt: Vi har lavet guidelines til idrætslærerne. Mobiltelefoni på mellemtrinnet: Vi har et forsøg kørende, hvor elevernes mobiltelefoner er på hotel fra kl. 8 til 14. I nogle klasser på elevernes og forældrenes ønske. Andre steder blev der stillet flere spørgsmål til forsøget. Engelskundervisning: Generel tilbagemelding på engelskundervisningen: Der lægges meget vægt på en god struktur på timen, som indeholder fagets forskellige elementer: mundtlighed, skriftlighed, bevægelse, sang, kultur osv. Langt det meste af tiden bruges på det mundtlige, og læreren står ofte med at skulle håndtere det dilemma, at de gerne vil have børnene til at tale meget, men at det er lettest at få dem til det, hvis aktiviteten er voksenstyret, hvilket betyder, at læreren skal være meget obs på at få mange børn til at svare i aktiviteten, ved gruppearbejde sker der ofte det, at børnene slår over i dansk. I de yngste klasser lægges vægt på at skabe ordforråd, først fra kl. forventes eleverne at kunne danne

7 5. Orientering/meddelelser sætninger, derefter skal de kunne fabulere mere frit på engelsk. Engelsklærerne er ikke bekymrede for elevernes faglige niveau. Men de fortæller, at der er stor forskel på, hvad eleverne kan og får øvet derhjemme. Engelsklærerne vil fremover ved en introduktion til et nyt forløb fortælle forældrene, hvordan de kan støtte hjemmefra. Status på skilte, fodgængerfelt osv.: Ønsket om hastighedsdæmpende tiltag på Demantsvej imødekommes ikke trafikanterne kører ikke hurtigt nok. Advarselstavler ved hallen suppleres med undertavler for vejledende hastighed. Nuværende parkeringsforbud på Demantsvej langs den østlige vejside skærpes til et standsningsforbud gældende i tidsrummet , samt på hverdage. Nyt standsningsforbud etableres i vestlige vejside i skel ml. Demantsvej nr. 37 og nr. 39. Baggrundsmarkeringen i kurven ved Dalumhallen forstærkes med 41,2 retningspile (nuværende 41,1 retningspile)

8 - a) formand - b) ledelse - c) TR/AMR - d) elevråd - e) andre 7. Eventuelt 8. Punkter til kommende møder 9. Datoer for kommende møder Forslag til kommende mødedatoer alle fra 17-19: torsdag den 17. november, torsdag den 8. december vi skal have fundet en ny dato, torsdag den 26. januar. OBS OBS OBS Næste møde er d Decembermødet flyttes til: 7.12.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/1 2016 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Kim, Annette, Michael, Pia, Helle, Bettina, Annette, Troels, Tine, Lars Jest. Vi har ikke hørt fra Asger, Allan og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 29/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 29/3 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Mulle, Helle, Anders, Bettina, Emma, Johanna, Monique, Pia, Troels, Ida, Kim, Tine. Afbud fra: Casper, Annette.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning Tirsdag den 12/12 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: MJ, PL, Ra, MJU, Allan, Tine, Troels, Linnea, Annette, Anders, Frank, Ida, Nicolai,

Læs mere

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af: Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 15/ kl Ordstyrer: Tine Referat af: Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 15/11 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Frank, Troels, Allan, Kim, Thomas, Mette, Pia, John, Tine, Cecilie, Fraværende: Anders, Louise, Ali, Charlotte.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 24/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 24/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 24/10 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Ali, Troels, Tine, Thomas, Charlotte, Kim, John, Anders, Fransk, Louise og Mette Fraværende: Stine Dagsorden: Dagsordenspunkt

Læs mere

25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6

25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6 Hanstholm Skole Skolebestyrelsesmøde 04-12-2015 kl. 17.00 Møderække: 25/8 23/9 29/10 4/12 ekstramøde 9/12-11/1 23/2 30/3 28/4 23/5 14/6 Fraværende: Mødet starter med julefrokost Dagsorden 1. Referat fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/ kl Der vil være sandwich/smørrebrød

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/ kl Der vil være sandwich/smørrebrød Status: Lukket Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/11 2017 kl. 18.00-21.00 Der vil være sandwich/smørrebrød Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen,

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Onsdag d. 26/10-2016 kl. 17.30-20.30 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Henrik, Jeanette, Tina,

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14.

Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen 16/17. Møde nr. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Onsdag d. 14. Referat skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé 16/17 Møde nr. 11 Onsdag d. 14. juni 2017 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth Deltagere i mødet:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl Status: Lukket Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/8 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Søren Smedegaard, Helle Bygholm Jensen, Karen Gemal, Søsser Sund, Brit Sand Andersen, Line Svindt Olsen, Jens Nowak

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Mødereferat. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde

Mødereferat. Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødereferat Emne: Referat fra skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 10.10.2012 Konferencelokalet 19:00 21:30 Deltagere Martin Fessel, Hanne Luscombe,

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld Christiansfeld Skole Dato 05.03.18 Udsendt af Poul Fremmelev Dagsorden Afbud til Poul Fremmelev Direkte telefon 2917 0240 E-mail poufr@kolding.dk Møde om Skolebestyrelsen 5 Møde nr. Mødedato Mødested Mødetidspunkt

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Den 6/

Skolebestyrelsesmøde. Den 6/ Skolebestyrelsesmøde Den 6/11 2017 16.30-18.30 Mødet afholdes i personalerummet Katrinebjergskolen Katrinebjergvej 60, 8200 Aarhus N E-post: kat@mbu.aarhus.dk Mødedeltagere Forældre: Jeppe Seirup, Peter

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen

DAGSORDEN. Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde - Karensmindeskolen Den 29. august 2016 kl. 18:30 21:00 Mødets formål er.... at få skabt enighed til mødestruktur/datoer (herunder fokusering på tema/drift).. at få etableret

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 07.03.2013 kl. 18.30-21.00 afdeling Aunslev Til stede Lene Jørgensen, Morten Søgaard, Simon B. Carlsen, Line Laugesen, Helle Lorenzen, Randi Sicko, Michael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej

Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl på Fussingsvej Skolebestyrelsesmøde mandag den 29. januar 2018 kl. 17.00 på Fussingsvej Deltagere: Kenneth Gøeg (Fu), Sonja Linnet (Fu), Lene Hansen (Spec.), Linda Ballegaard Nielsen (Ki pædagog), Johan Altenburg (Fu),

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow

Afbud: Forhindrede elever: Anders Petersen Freja Lydiksen Mathilde Rausenberg Emma Zeerow SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 24.5.2016 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Gitte Leve Clausen Anita Kallesøe Jørgensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Kommentarer/ beskrivelse

Kommentarer/ beskrivelse Deltagere: Formænd elevråd, Råbjerg, Jette Christiansen, Kirsten Resen, Sivanathan Arudchelvam, Sofie Mørch, Dagsorden Orientering (0), drøftelse (D) eller beslutning (B) 1. Godkendelse af dagsorden (B)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Til stede: Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl. 17.30-20:00 Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Tid 1) Godkendelse af 1 min dagsorden 2) Godkendelse og underskrivelse af referat

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg

REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL i skolens mødelokale Solbjerg ORDSTYRER: Viggo W. Schmidt REFERENT: Flemming Nielsen FRAVÆRENDE: Christina Lorenz REFERAT FRA SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG DEN 4. DECEMBER KL. 17.00-19.00 i skolens mødelokale Solbjerg Pkt. 21 Godkendelse

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 19/2-2018 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden af

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat

ÅDALSKOLEN DAGSORDEN: SKOLEBESTYRELSEN. ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen. Referat ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat ONSDAG DEN 25. JANUAR 2012 KL. 19.00 På Dalgasafdelingen DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Elevråd Dalgas 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fællesskab Kvalitet Kreativitet Entusiasme. Dato: Tidspunkt: Sted: Rørkjær

SKOLEBESTYRELSE DAGSORDEN. Fællesskab Kvalitet Kreativitet Entusiasme. Dato: Tidspunkt: Sted: Rørkjær SKOLEBESTYRELSE Fællesskab Kvalitet Kreativitet Entusiasme DAGSORDEN Dato: 22-03-2018 Tidspunkt: 16.30 Sted: Rørkjær Ref.: THABR Fravær: Rie, de tre elevrepræsentanter, Dorthe, Punkt Overskrift Noter 1

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde.

Referat Skolebestyrelsesmøde. Referat Skolebestyrelsesmøde. Mødedato, tid og sted: Deltagere: Tirsdag den 12/12 kl. 18.30 21:00 Lyshøjskolen Syd Forældrevalgte: Bitten Haulrig, Kim Møller Jensen, Malene Friis-Topholm Borch, Lotte Ebdrup,

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Referat. Pkt. 1 Godkendelse af referat fra 15/8-17. Referatet godkendt. Pkt. 2 Trafikpolitik og skolevejsanalyse

Referat. Pkt. 1 Godkendelse af referat fra 15/8-17. Referatet godkendt. Pkt. 2 Trafikpolitik og skolevejsanalyse Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 12. sept. 2017 kl. 17.30 20.00 i mødelokale v. kontor Mødeleder: Katrine Afbud: Anne, Lea, Winnie, Lars Ref: JK Indhold Referat Pkt. 1 Godkendelse af referat fra

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat af skolebestyrelsesmøde d. 15.06.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Møde nr.:8/16-17 Gæster: - Dato: Tid: 18.00 21.00 Dagsordenpunkt 1. God sommer Mødedeltagere: Forældrevalgte:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Overvejelser og/eller forberedelse inden SBM. Ledelsen udarbejder referat fra forrige SBM. Dagorden er udarbejdet på formøde af ledelsen og formand.

Overvejelser og/eller forberedelse inden SBM. Ledelsen udarbejder referat fra forrige SBM. Dagorden er udarbejdet på formøde af ledelsen og formand. Side 1/5 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 24. november kl. 17-18.45 Husk efterfølgende Dialogmøde med foredrag af John Halse kl.19-21 Mødet afholdes i personalerummet på Niels Ebbesens Vej. Der

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK.

1. Godkendelse af referat og dagsorden OK. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 25. april 2018 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10 Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Leo Knudsen, Camilla Karlsen, Pernille Aagaard,

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag d- 21-10-2014 kl. 16.00 18.00 i Nexø på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, Kennet, Katrine, Iben, Jesper, John, Søren,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 5. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 19. marts 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 5 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 19. marts 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2016/17 Christiansfeld Skole 8. juni 2017 Skoleåret 2016/17 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet på skolebestyrelsesmøde d. 8. juni 2017 og bliver

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang...

Skolebestyrelsesmøde 7. december 2010. Punkt 1 Trafikpolitik... 36. Punkt 2 Cykelhjelm... 37. Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... RMM 35 Dagsorden: Punkt 1 Trafikpolitik... 36 Punkt 2 Cykelhjelm... 37 Punkt 3 Klassedannelser 0. årgang... 38 Punkt 4 Skolestruktur... 38 Punkt 5 Orientering fra formanden... 39 Punkt 6 Orientering fra

Læs mere

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5

Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde. Dato og tid: Onsdag 11. januar :45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Dagsorden og referat til skolebestyrelsesmøde Dato og tid: Onsdag 11. januar 2017 17:45-19:45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5 Deltagere: Jan, Thorbjørn, Dorthe, Ditte, Tine, Sidsel, Ida, Amalie, Line, Jane,

Læs mere