uge info Smukt samarbejde i økoland Svinetælling produktionsfald Søer + 50 øre Ungtyre uændret Kreaturer uændret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "uge info Smukt samarbejde i økoland Svinetælling produktionsfald Søer + 50 øre Ungtyre uændret Kreaturer uændret"

Transkript

1 uge info Nyt fra DANISH CROWN nr. 28 / 11. juli 2008 Smukt samarbejde i økoland Danish Crown, Tulip og Friland har lagt kræfterne sammen på Danmarks Smukkeste Festival NoteringER Svin NoteringER uændret Søer + 50 øre Ungtyre uændret Kreaturer uændret Sammen er vi stærke. Sådan er det i hvert tilfælde, når virksomhederne indenfor Danish Crown koncernen lægger kræfterne sammen og arbejder mod et fælles mål. Det sker i forbindelse med årets Skanderborg Festival, hvor medarbejdere fra Danish Crown, Tulip og Friland i fællesskab sikrer, at det bliver en festival, gæsterne vil mindes med glæde. Igen i år kan nogle få heldige festivalgæster overnatte i Frilands specialindrettede svinehytter, placeret i det smukke område lige ned til Skanderborg sø. Præcist som sidste år vil de vågne op til en lækker økologisk morgenmad, der endda byder på en ægte nyhed. Tulip benytter nemlig Skanderborg Festivalen til for første gang at lade forbrugerne smage den nye økologiske luksusbacon, der fra efteråret vil kunne købes i butikkerne. Det økologiske Tulip bacon er håndsaltet på gammeldags manér, kødet kommer fra Frilands økologiske grise, og hvad er så mere naturligt end at servere det for første gang, når Danish Crown serverer økologisk morgenmad på årets Smukfest. - Det er en god mulighed for at præsentere Tulips økologiske bacon for første gang, og vi er sikre på, at folk vil tage godt imod det. Det er bacon lavet på den gammeldags facon, og det smager fantastisk, siger kategorichef i Tulip Mette Schacht Færch. Også hos Friland og Danish Crown er der glæde over, at de tre virksomheder i fællesskab kan få gavn af både festival og lancering af nye produkter. - Vi glæder os til at forkæle vores festivalgæster og ved fælles indsats give dem en uforglemmelig oplevelse i Danmarks Smukkeste Svinesti. De heldige gæster, som har vundet hytterne ved lodtrækning, skal naturligvis kunne mærke økostiens ekstra velfærd. Derfor er det passende, at de bliver de første, der kan nyde Danmarks nye økologiske bacon, siger Randi Kok, kontorchef i Friland A/S. Slagtesituationen Slagtesvin Der er en god overensstemmelse mellem tilmeldingerne og den samlede slagtekapacitet, og vi forventer derfor, at der ryddes op ved ugens udgang. SØER For søerne er der en god kapacitet og også her ryddes der op i løbet af ugen. Kreaturer Med udgangen af uge 28 forventes ca. 140 kreaturer at blive skubbet til slagtning i uge 29. Svinetælling viser produktionsfald Ny svinetælling viser, at svinebestanden i de centraleuropæiske lande falder kraftigere end hidtil antaget. Læs mere inde i bladet...

2 SVINEKØDSDIVISIONEN markedssituationen noteringer FOR uge 29 14/7-20/7 På skinkemarkederne havde slagterierne sat næsen op efter store prisforhøjelser, og det lykkedes også at hæve priserne på de fleste markeder, men ikke så kraftigt som forventet. For bovkød og andet produktionskød kunne der også noteres et bedre marked med prisforhøjelser mange steder. For småkød med stort fedtindhold og spæk er der et endog meget godt marked med pæne prisstigninger. Baconmarkedet er stadig trægt, men de prisafslag, som har kendetegnet de senere uger, ser dog Danish Crown til åben stald Fredag d. 18. juli kl Hos Inge og Mogens Hansen, Serritslevvej 341, 9740 Jerslev J. Nybygget slagtesvinestald med stipladser, som er forberedt for Frats-produktion. Kom og se byggeriet og få en snak med Martin Villadsen og Mads Videbæk fra Danish Crown. ud til at være forsvundet, hvilket kunne give håb om et bedre marked til august. Ruslandssituationen bearbejdes fortsat ad mange kanaler. Det er i denne uge blevet meddelt, at Horsens igen er kommet på listen over godkendte virksomheder for eksport til Rusland. Det er vort håb, at flere vil blive tilføjet i de kommende dage. Søer Det ser ud til, at perioden med saneringer er ved at være slut, hvilket resulterer i lavere tilførsler til slagterierne, ikke kun i Danmark, og det giver basis for et bedre marked for sokød. Mulighed for aconto restbetaling svin og søer Alle andelshavere af svin og søer kan anmode om a/conto restbetaling for leverancer år/dato. A/conto beløbet er fastsat til 50 øre/kg - beløbets størrelse er ikke udtryk for Danish Crowns indtjening, men skal alene ses som et tilbud om billig alternativ finansiering. Forrentningen af a/conto restbetalinger er pt. 6% p.a. Andelshavere kan ansøge via servicetelefonen. Ring tast 05 - og følg anvisningen på telefonen. Leverandører med flere leverandørnumre kan nøjes med at indtaste èt leverandørnummer. De der ikke har trykknaptelefon, kan henvende sig til leverandørkontakten Slagtesvin Vægtgr, kg 70,0-85,9 10,10 Under- og overvægtsgrænser og -fradrag er uændrede. Kødprocentskala: 65,0-61,1: +10 øre pr. procentpoint 60,9-57,0: -10 øre pr. procentpoint 56,9-50,0: -20 øre pr. procentpoint Søer og svin over 109,9 kg Vægtgr, kg Over 129,9 8,00 Forholdet til øvrige kategorier er uændret. Orner Vægtgr, kg 70,0-85,9 8,10 Over 109,9 7,00 Øvrige afregningsforhold følger slagtesvinene Smågrisenotering Beregnet notering 7 kg 30 kg Basis SPF+Myc SPF Økologisk 719 UK-tillæg Konventionel markedsnotering Nordjysk Smågrisesalg MIDT-Regionen* 309 Bornholm følger beregnet notering Vægt reg. Kr./kg 0-7 kg 7-15 kg kg Smågrise 10,75 8,75 5,20 Øko. smågrise 11,20 Vægt reg. Kr./kg kg kg kg Smågrise 5,40 5,40 5,40 Øko. smågrise 11,20 11,20 11,20 Vægtreg: *+/- 5,00 kr./kg SPF-markedsnotering se: SPF-Portalen eller torsdag kl Læs den udvidede svinenotering her:

3 Svinetælling viser produktionsfald EU-Kommissionen har indsamlet og offentliggjort resultatet af april-tællingen for 6 EU-lande, Spanien, Danmark, Holland, Polen, Rumænien og Ungarn. Tællingen viser, at svinebestanden i de centraleuropæiske lande falder kraftigere end tidligere antaget, ikke mindst sobestandene er reduceret kraftigt. Der mangler stadig tal fra Tyskland og Frankrig, men tendensen vil formentlig også være gældende i disse lande. De længe ventede fald i slagtningerne bør derfor slå igennem i de kommende måneder. Herudover mangler kun Tjekkiet at offentliggøre resultatet af april-tællingen. En række lande, bl.a. Tyskland og Frankrig, vil senere på sommeren offentliggøre resultatet af deres svinetællinger i maj/juni. Resultaterne af tællingen for de 6 lande fremgår af nedenstående oversigt. Spanien Danmark Holland April 2008 %-ændr April 2008 %-ændr April 2008 %-ændr Smågrise , , ,0 Svin kg , ,9 Slagtesvin >50 kg , , ,9 Avlsbestand , , ,9 Heraf: Drægtige søer , , ,8 1. gangs drægtige , , ,8 Sopolte 226-5, , ,6 Total , , ,5 Polen Ungarn Rumænien April 2008 %-ændr April 2008 %-ændr April 2008 %-ændr Smågrise , , ,8 Svin kg , , ,6 Slagtesvin >50 kg , , ,9 Avlsbestand , , ,0 Heraf: Drægtige søer , , ,1 1. gangs drægtige , , ,1 Sopolte 61-21, , ,4 Total , , ,1 Alle tal i skemaet er i stk. Som det fremgår, er der ved april-tællingen store nedgange i avlsbestanden i alle 6 lande. Den mindste nedgang i Holland (-6,8 % for drægtige søer) og den største nedgang i Polen (-19,2 % for drægtige søer), mens de øvrige 4 lande Spanien, Danmark, Ungarn og Rumænien har nedgange på mellem 9 og 13 % for drægtige søer. Udviklingen i drægtige søer ved april-tællingen indikerer det fremtidig udbud af slagtesvin sidst på året i oktober kvartal 2008, mens udviklingen i smågrise normalt vil kunne genfindes i slagtningen i det igangværende julikvartal.

4 Ny SMS-service klar Leverandørkontakten har i dennne uge åbnet en nye SMS-tjeneste. Nu er det muligt at få både tidspunkt og antal for en planlagt afhentning af søer eller svin sendt direkte til mobilen som en sms. De fleste vognmænd er allerede i gang med at tilbyde løsningen, men i enkelte områder kan der gå lidt ekstra tid. Målet er, at alle leverandører i løbet af kort tid skal kunne melde sig til servicen. For at kunne modtage den nye service er det nødvendigt, at landmanden kontakter sin vognmand for at indgå en aftale. Og at man har en mobiltelefon Systemet fungerer på følgende måde: I forbindelse med, at vognmanden godkender en køreseddel, sendes der en sms til leverandøren Der vil blive sendt én sms per leverandør per køreseddel Systemet beder leverandøren svare, når sms'en er læst - som en kvittering til vognmanden om, at sms'en er modtaget. Du modtager en sms indeholdende følgende tekst, når vognmanden har planlagt en afhentning: Afhentning 09 jul 08:30 lev.nr. Svin: 109 Besvar denne sms, skriv XX Leverandørens besvarelse er bekræftelse til vognmanden på, at sms'en er læst. Når sms'en besvares, er det meget vigtigt, at den starter med det angivne ciffer. Ellers får vognmanden ikke svaret. Husk tilbageholdelsesregler på tetracyklin Vi erindrer om, at alle leverancer af slagtesvin og søer nu er omfattet af reglen om 30 dages tilbageholdelsestid ved behandling med tetracyklinpræparater. Hvis du har slagtesvin og søer, der er behandlet med tetracyklinpræparater i de foregående 30 dage før leveringsdagen, skal du give Leverandørkontakten besked inden levering. Det er vigtigt at give os besked, så slagteriet kan tage de fornødne foranstaltninger, så kødet ikke kommer til at indgå i leverancer til Rusland. Tal evt. med din dyrlæge om, hvilke præparater, der er tale om. Du kan også se en samlet liste på DMA s hjemmeside. Gå ind på og gå herefter ind under punktet Veterinærfagligt. Her kan du læse mere fra forsiden.

5 Ansigtsløft til hjemmesiden Danish Crowns hjemmeside er blevet redesignet, og der er samtidig kommet nye områder og funktioner. Oplev blandt andet det nye Skanderborg-univers, se DC-film direkte fra forsiden, tjek mere end 600 lækre opskrifter eller hent grisegrynt og kreatur-muuh som ringetone til din mobil. Ringetonerne er suppleret med små portrætter af de leverandører, lyden er optaget hos. Læs mere om det i næste uge. Besøg Fra forsiden af hjemmesiden er der som hidtil adgang til en særlig landmands-forside med informationer til leverandørerne. Som noget nyt er der fra landmandssiden nu også adgang til underforsider for henholdsvis svine- og kreaturleverandører. Her er der bedre mulighed for at få et samlet overblik over nyheder og tilgængelige informationer for henholdsvis svine- og kreaturleverandører. Sommerflirt mellem DC og Arla Weekendens Landsskue i Herning afslørede en lidt uventet tilnærmelse mellem to af de helt store i dansk fødevareindustri. Det er dog ikke, fordi Arla og Danish Crown går med planer om et tættere forretningsmæssigt samarbejde. Til gengæld fandt de to maskotter Frilandsgrisen Frida og Karla sammen i et nyt venskab. Det vakte vild jubel hos især de yngre gæster på Landsskuet. DR laver døveprogram fra Horsens Der blev kastet håndtegn og lavet fagter i massevis, da DR mandag formiddag var på besøg i Horsens. Det var nu ikke fordi, der var et par rappere på slagteribesøg, men derimod kiggede tv-stationen forbi for at lave et døveprogram til børn. - Vi laver en miniserie på seks programmer for fire til ni-årige, der handler om, hvor forskellige mad- og drikkevarer kommer fra, forklarer producer Maja Toft. TV-holdet blev på rundturen assisteret af slagteriarbejder Karsten Urup, der er en af fire døve medarbejdere i Horsens. Sammen med besøgsleder Agnete Poulsen viste han rundt i kølerum, opskæring, udbening, pakkeri og i staldene, og forklarede, hvordan grisene blev til færdige madvarer. Besøget skal efter planen udmønte sig i en udsendelse på syv-otte minutters varighed, der bliver vist i børneprogrammet Blæksprutten lørdag den 30. august kl. 11.

6 Oksekødsdivisionen markedssituationen Mælketanke salg I forbindelse med nedlæggelse af slagterier har Danish Crown fået nogle fuldt funktionsdygtige køletanke af mærket Rø-ka i overskud, der hermed udbydes til salg til andelshavere. Det drejer sig om én liter, to liter, og én liter tanke alle med sammenbygget / fastmonteret freon køleanlæg. Tankene har i dag kun monteret indvendigt spuleanlæg (ikke rengøringsanlæg). Tankene udbydes til salg til 25 % af nypris, købt som beset og afhentet hvor de står pt. Salget af ungtyre, kvier og køer forløber i denne uge uforandret roligt. Markedet for Dansk Kalv må derimod betegnes som svagt. Som følge af sommerferielukning hos mange af vore kunder er forbruget på hjemmemarkedet meget beskedent og priserne giver efter. Noteringen for Dansk Kalv nedsættes med 50 øre, men holdes uændret for alle andre kategorier. Henvendelse kan ske til Erling Johnsen på Udsigter for kommende uge Uforandret - særdeles rolig handel. Danish Crown, Oksekødsdivisionen, slagter i denne uge ca dyr. (Holstebro ferielukket). Dansk Kalv Sommerferien er over os, hvilket traditionen tro betyder, at salget af Dansk Kalvekød falder drastisk. Noteringen på Dansk Kalv er således reduceret 50 øre i denne uge. Sommerferie afvikling Tønder afvikler ferie i uge 25-34, men opretholder slagtninger hele sommeren. Holstebro afvikler ferie i uge Ålborg afvikler ferie i uge Dyr, der tilmeldes til slagtning i ferieperioden, vil automatisk blive overført til slagtning på et af de slagterier, der ikke holder ferie.

7 NoteringER oksekødsdivisionen AFREGNINGSPRISER Uge 28 Formkode Ændr. E+ E E U+ U U R+ R R O+ O O P+ P P øre/kg Artskode/kg 0 Dansk kalv * 25,40 25,40 25,40 25,40 25,40 25,40 25,40 25,40 24,90 24,40 23,90 23,40 22,90 ** Ungtyre u. 24. mdr. og kvier u. 12 mdr. t.o.m ,65 20,25 19,85 19,45 19,05 18,65 18,25 17,85 17,45 16,75 16,05 15,35 14,35 13,35 12, ,15 23,75 23,35 22,95 22,55 22,15 21,75 21,35 20,95 20,75 20,05 19,35 18,35 16,85 15, ,15 23,75 23,35 22,95 22,55 22,15 21,75 21,35 20,95 20,75 20,05 19,35 18,35 17,35 16, ,65 24,25 23,85 23,45 23,05 22,65 22,25 21,85 21,45 21,25 20,55 19,85 18,85 17,85 16, ,15 24,75 24,35 23,95 23,55 23,15 22,75 22,35 21,95 20,75 20,05 19,35 18,35 17,35 16, ,65 25,25 24,85 24,45 24,05 23,65 23,25 22,85 22,45 20,25 19,55 18,85 17,85 16,85 15, ,15 24,75 24,35 23,95 23,55 23,15 22,75 22,35 21,95 19,75 19,05 18,35 17,35 16,35 15,35 - over ,65 23,25 22,85 22,45 22,05 21,65 21,25 20,85 20,45 18,75 18,05 17,35 16,35 15,35 14,35-3 Tyre på 24 mdr. og derover 17,40 17,05 16,70 16,35 16,00 15,65 15,30 14,95 14,60 14,25 13,90 13,55 12,55 11,55 10, Kvier og unge køer u. 42. mdr. samt stude over ,85 24,15 23,45 22,75 22,05 21,35 20,65 20,05 19,55 19,05 18,55 18,05 17, ,35 24,65 23,95 23,25 22,55 21,85 21,15 20,45 19,75 19,05 18,35 17,65 17,15 Afregnes ,35 26,65 25,95 25,25 24,55 23,85 23,15 22,45 21,75 21,05 20,35 19,65 17,65 efter samme - notering som ,35 24,65 23,95 23,25 22,55 21,85 21,15 20,45 19,75 19,05 18,35 17,65 17,15 køer - t.o.m ,85 22,15 21,45 20,75 20,05 19,35 18,65 17,95 17,25 16,55 15,85 15,15 14, Køer og kvier på 42. mdr. og derover over ,55 23,05 22,55 22,05 21,55 21,05 20,55 20,05 19,55 19,05 18,55 18,05 17,55 16,05 15, ,15 22,65 22,15 21,65 21,15 20,65 20,15 19,65 19,15 18,65 18,15 17,65 17,15 15,65 15,15-15,15 22,75 22,25 21,75 21,25 20,75 20,25 19,75 19,25 18,75 18,25 17,75 17,25 16,75 15,25 14, ,25 21,75 21,25 20,75 20,25 19,75 19,25 18,75 18,25 17,75 17,25 16,75 16,25 14,75 14, ,65 21,15 20,65 20,15 19,65 19,15 18,65 18,15 17,65 17,15 16,65 16,15 15,65 14,15 13, ,45 18,95 18,45 17,95 17,45 16,95 16,45 15,95 15,45 14,95 14,65 14,35 14,05 12,75 12, ,85 17,35 16,85 16,35 15,85 15,35 14,85 14,35 13,85 13,35 13,05 12,75 12,45 12,15 11, ,25 16,75 16,25 15,75 15,25 14,75 14,25 13,75 13,25 12,75 12,45 12,15 11,85 11,55 11, ,85 16,35 15,85 15,35 14,85 14,35 13,85 13,35 12,85 12,35 12,05 11,75 11,45 11,15 10, ,45 15,95 15,45 14,95 14,45 13,95 13,45 12,95 12,45 11,95 11,65 11,35 11,05 10,75 10,45 - t.o.m ,05 15,55 15,05 14,55 14,05 13,55 13,05 12,55 12,05 11,55 11,25 10,95 10,65 10,35 10,05 - * Jersey kg ** Gælder kun for Jersey TILLÆG/FRADRAG For fedme og farve gælder følgende tillæg/fradrag (øre pr. kg.): Klasse Ungtyre, tyre og ungkvier (Art. 2, 3 og 5) Fedme Farve TILLÆG/FRADRAG For fedme og farve gælder følgende tillæg/fradrag (øre pr. kg.): Klasse Hundyr og stude (Art. 4, 6, 8 og 9) Fedme Farve

8 returneres ved varig adresseændring. Eventuelle returforsendelser fremsendes i omslag til afsenderen Danish crown, POSTBOKS 9, marsvej 43, 8900 randers mail / web leverandoerkontakt@danishcrown.dk ugeinfo@danishcrown.dk svin / telefonliste LEVERANDØRKONTAKT Skive Horsens Ringsted Ny tekst på afregningen Der er sket en mindre justering af teksten på din afregning. Det drejer sig om punktet, der tidligere hed "Udl.reg.svin". Dette punkt hedder nu "Afhent. svin 06-18". Den nye tekst er mere sigende for det fradrag, der er ved udlevering mellem kl Det drejer sig blot om en tekstændring, og fradraget er uændret. Tekstændringen gælder også på afregningen for søer og orner. Indtransport, Horsens Leverandørkontakt, Randers Servicetelefon Landmandsservice, tilm. af svin Daka, tilmelding Daka, kontor Falck, nødslagtning Bestilling af øremærker kreaturer / telefonliste tilmelding AF KREATURER Servicetelefonen LEVERANDØRKONTAKTEN Aalborg Holstebro Tønder Herning Bestilling af øremærker FRILAND Leverandørkontakt

Vellykket polsk premiere

Vellykket polsk premiere Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Nr. 35 1. september 2006 Vellykket polsk premiere Notering Svin Uændret Søer + 20 øre Slagtesituationen Sokolows slagteri i den polske by Kolo starter udbeningslinie for Danish

Læs mere

ugeinfo Brug de rigtige kanyler

ugeinfo Brug de rigtige kanyler ugeinfo Nyt fra DANISH CROWN Nr. 25 20. juni 2003 Svin Brug de rigtige kanyler Vi minder om, at det er vigtigt, at man sikrer sig kvaliteten af de kanyler, der anvendes. Der findes kanyler på markedet,

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,2 99,7 100,6 99,6 - I pct. af samme uge sidste år 98,2 97,5 97,2 96,7 95,2 94,7

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,2 99,7 100,6 99,6 - I pct. af samme uge sidste år 98,2 97,5 97,2 96,7 95,2 94,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -08- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.500 stk. Notering = fald Der ventes i denne

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er stort set lig med sidste uge.

Eksporten til Sydeuropa er stort set lig med sidste uge. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 02/ 10-01- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = stigning Der ventes i

Læs mere

Vejledning til producenter af Økologisk kød

Vejledning til producenter af Økologisk kød Version Oktober 2015; Side 1 af 15 Vejledning til producenter af Økologisk kød Indledning Forma let med vejledningen er at beskrive: Leveringsbetingelser Kvalitetskrav og afregning Praktiske forhold i

Læs mere

- I pct. af ugen før ,6 100,5 100,5 100,2 103,6 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 100,9 99,6 101,4 101,4 105,6 100,3

- I pct. af ugen før ,6 100,5 100,5 100,2 103,6 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 100,9 99,6 101,4 101,4 105,6 100,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.400 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

en åben og fri debat om bestyrelsens dispositioner med hensyn til restbetalingerne.

en åben og fri debat om bestyrelsens dispositioner med hensyn til restbetalingerne. ugeinfo Nyt fra DANISH CROWN nr. 48 / 1. december 2006 Danish Crown ruster sig til fremtiden Et stort flertal blandt repræsentanterne støttede ledelsens forslag til restbetaling Regnskabet for Danish Crown

Læs mere

- I pct. af ugen før ,8 99,8 98,7 98,2 101,2 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 94,6 92,2 95,7 94,7 92,2 91,3

- I pct. af ugen før ,8 99,8 98,7 98,2 101,2 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 94,6 92,2 95,7 94,7 92,2 91,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 10-07-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 5.400 stk. Notering = -øre ungtyre

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa forløber ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 06/ 06-02- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.700 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes uændret i denne uge.

Slagteriernes noteringer for slagtekvæg ventes uændret i denne uge. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 2/ 09-01- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Efter to korte

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,5 98,2 98,7 99,7 99,6 98,0 - I pct. af samme uge sidste år 91,9 92,0 92,2 93,4 90,4 85,8

- I pct. af ugen før... 98,5 98,2 98,7 99,7 99,6 98,0 - I pct. af samme uge sidste år 91,9 92,0 92,2 93,4 90,4 85,8 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 10/ 06-03- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.400 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 04/19-01-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16/17 19-04-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 7.0 stk. Notering = stigning/fald Efter

Læs mere

- I pct. af ugen før ,4 99,0 99,9 99,5 100,5 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 90,9 93,7 93,8 90,8 87,3

- I pct. af ugen før ,4 99,0 99,9 99,5 100,5 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 90,9 93,7 93,8 90,8 87,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/19-03-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.400 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/19. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/19. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 03-07-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,9 100,5 99,6 99,2 100,5 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 95,2 94,9 95,1 94,3 91,5 90,3

- I pct. af ugen før... 99,9 100,5 99,6 99,2 100,5 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 95,2 94,9 95,1 94,3 91,5 90,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.100 stk. Notering = fald Der ventes i denne

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 19-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Stærkt forøget import af fødevarer

Stærkt forøget import af fødevarer Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Nr. 20 19. maj 2006 Stærkt forøget import af fødevarer HK Ruokatalo Group og Danish Crowns Joint Venture Saturn Nordic Holding AB anmodede i april Børsen i Warszawa om afnotering

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/17 11-10-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,0 100,8 102,0 101,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,7 105,7 105,4 105,6 109,4 113,3

- I pct. af ugen før ,0 100,0 100,0 100,8 102,0 101,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,7 105,7 105,4 105,6 109,4 113,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/17-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Danske Slagterier skærper indsatsen mod knækkede kanyler

Danske Slagterier skærper indsatsen mod knækkede kanyler Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Danske Slagterier skærper indsatsen mod knækkede kanyler - Én knækket kanyle er én for meget, sådan lyder budskabet fra veterinærdirektør i Danske Slagterier, Erik Bisgaard

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Analyse og Statistik 18. marts 2013 Uge 12 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med de sidste uger, er

Læs mere

[Skriv tekst] Side 1 af 16

[Skriv tekst] Side 1 af 16 [Skriv tekst] Side 1 af 16 Side 2 af 16 Indledning Forma let med vejledningen er at beskrive: - Leveringsbetingelser - Kvalitetskrav og afregning - Praktiske forhold i forbindelse med levering Læseren

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret.

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / 04-06- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er forholdsvis stabil. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Eksporten til Sydeuropa er forholdsvis stabil. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. 52/16 Markedsnyt -12-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.0 stk. Notering = uændret I

Læs mere

MARKEDSAFDELINGEN 23. juli 2008 Nr. 30/08

MARKEDSAFDELINGEN 23. juli 2008 Nr. 30/08 Markedsnyt oksekød MARKEDSAFDELINGEN 23. juli 2008 Nr. 30/08 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V Tlf. 3373 2500 Fax 3373 2510 www.danishmeat.dk e-post: dma@danishmeat.dk KLP/BSO Danmark Slagtninger i

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes rolig for opstarten af 2019.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes rolig for opstarten af 2019. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 1/ 03-01- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtninger Notering = uændret Pga. helligdage over jul

Læs mere

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa.

Der er heller ingen ændringer i eksporten til Sydeuropa. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Analyse og Statistik 16. september 2013 Uge 38 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge, sammenlignet med sidste uge, er

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 98,7 99,5 100,4 101,2 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 92,0 90,6 93,9 94,3 87,3 88,7

- I pct. af ugen før ,1 98,7 99,5 100,4 101,2 98,9 - I pct. af samme uge sidste år 92,0 90,6 93,9 94,3 87,3 88,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 15/19 10-04-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 17. maj 2016 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles ferske skinker til stigende prisniveau denne uge. For øvrige udskæringer sker handlen til

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 20/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 20/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 17-05-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Notering = ændret Der ventes en

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41/16 Markedsnyt 12-10-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Afregningspriser

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,9 98,9 99,7 100,1 99,7 98,7 - I pct. af samme uge sidste år 92,6 93,1 93,5 93,1 87,4 87,3

- I pct. af ugen før... 99,9 98,9 99,7 100,1 99,7 98,7 - I pct. af samme uge sidste år 92,6 93,1 93,5 93,1 87,4 87,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 08/19-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der kan i

Læs mere

Der ventes i denne uge et fald i slagtningerne som følge af Pinsen. På virksomheder med klassificering kunne der blive slagtet ca dyr.

Der ventes i denne uge et fald i slagtningerne som følge af Pinsen. På virksomheder med klassificering kunne der blive slagtet ca dyr. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 07-06-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Notering = stigning Der ventes i

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,7 102,0 100,4 99,6 99,6 101,8 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 92,3 94,9 95,7 89,4 88,5

- I pct. af ugen før... 99,7 102,0 100,4 99,6 99,6 101,8 - I pct. af samme uge sidste år 91,7 92,3 94,9 95,7 89,4 88,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 03-04-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,6 99,5 100,2 100,2 98,7 99,2 - I pct. af samme uge sidste år 97,3 98,3 100,1 99,5 91,6 88,9

- I pct. af ugen før... 99,6 99,5 100,2 100,2 98,7 99,2 - I pct. af samme uge sidste år 97,3 98,3 100,1 99,5 91,6 88,9 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36 /14 Markedsnyt 03-09-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.093 stk. Afregningspriser

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.400 stk. Afregningspris = uændret I

Læs mere

Halvårsregnskab viser stabilitet i Danish Crown

Halvårsregnskab viser stabilitet i Danish Crown Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Nr. 19 12. maj 2006 Halvårsregnskab viser stabilitet i Danish Crown Danish Crown befinder sig på et marked, hvor der er kamp om pladsen. Når hovedparten af konkurrencen ligger

Læs mere

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul. Slagteriernes noteringer ventes også fastholdt i denne uge.

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul. Slagteriernes noteringer ventes også fastholdt i denne uge. Oksekød uge 51 Markeds nyt. december 11 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en glædelig jul Mindre slagtninger

Læs mere

- I pct. af ugen før ,8 100,6 100,1 99,5 98,2 98,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,8 105,3 104,8 105,0 108,2 109,4

- I pct. af ugen før ,8 100,6 100,1 99,5 98,2 98,4 - I pct. af samme uge sidste år 104,8 105,3 104,8 105,0 108,2 109,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 45/17 08-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = stiger Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 05/17 01-02-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,1 100,6 99,2 100,0 100,9 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 103,5 104,6 103,0 104,3 110,3 111,5

- I pct. af ugen før... 99,1 100,6 99,2 100,0 100,9 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 103,5 104,6 103,0 104,3 110,3 111,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 0/ 17-01- Axelborg, Axeltorv 09 København V T +45 9 4000 F +45 9 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der ventes i denne uge

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 99,9 100,1 99,8 100,5 100,8 - I pct. af samme uge sidste år 105,9 104,5 103,8 104,6 108,4 112,7

- I pct. af ugen før ,7 99,9 100,1 99,8 100,5 100,8 - I pct. af samme uge sidste år 105,9 104,5 103,8 104,6 108,4 112,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 50/17 13-12-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 28/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 28/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /16 Markedsnyt 13-07-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.0 stk. Afregningspriser = faldende

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 29 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /15 Markedsnyt 15-07-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.000 stk. Notering = uændret Slagtningerne

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/17 01-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.700 stk. Notering = uændret I denne uge

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 24/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 24/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 14-06-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt 06-07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.100 stk. Afregningspris = uændret

Læs mere

Der er en rolig afsætningssituationen for okse- og kalvekød. Generelt forløber handelen med forfjerdinger stabilt.

Der er en rolig afsætningssituationen for okse- og kalvekød. Generelt forløber handelen med forfjerdinger stabilt. Oksekød Nr. 40/12 Markeds nyt 04-10-12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret Rolig afsætningssituation Slagtningerne

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,7 100,1 100,6 99,8 102,7 100,5 - I pct. af samme uge sidste år 90,5 92,4 92,5 93,3 91,0 87,7

- I pct. af ugen før... 99,7 100,1 100,6 99,8 102,7 100,5 - I pct. af samme uge sidste år 90,5 92,4 92,5 93,3 91,0 87,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 11/19 13-03-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.100 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår. Ved eksport til Sydeuropa forløber handlen rolig.

Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår. Ved eksport til Sydeuropa forløber handlen rolig. Oksekød uge 52/11 Markeds nyt. december 11 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes et godt nytår Færre slagtninger

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 19. februar 2018 Uge 8 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked handles såvel ferske skinker som øvrige udskæringer til stigende prisniveau denne uge. Til det

Læs mere

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt.

Handlen med hjemmemarkedet er uændret fra sidste uge. Generelt ser efterspørgsel efter forfjerding ud til at ligge stabilt. Oksekød Nr. /12 Markeds nyt 13. juni 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 41 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Slagtningerne i denne uge ventes

Læs mere

Konkurrencestyrelsen afviser klage fra selvkørere

Konkurrencestyrelsen afviser klage fra selvkørere Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Nr. 22 2. juni 2006 Konkurrencestyrelsen afviser klage fra selvkørere Konkurrencestyrelsen har afvist 63 andelshaveres klage over Danish Crown i forbindelse med de nye selvkørerregler.

Læs mere

- I pct. af ugen før ,3 100,1 101,1 101,5 100,1 99,5 - I pct. af samme uge sidste år 95,3 93,9 95,3 95,7 94,1 95,6

- I pct. af ugen før ,3 100,1 101,1 101,5 100,1 99,5 - I pct. af samme uge sidste år 95,3 93,9 95,3 95,7 94,1 95,6 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 02/17 11-01-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For grisekød

MARKEDSNYT For grisekød MARKEDSNYT For grisekød Markedsanalyser 13. maj 2019 Uge 20 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked er der igen i denne uge en stabil handel til uforandret prisniveau for ferske skinker og øvrige udskæringer.

Læs mere

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2

- I pct. af ugen før ,3 100,9 100,4 100,2 101,1 101,9 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 92,6 94,3 93,5 89,7 88,2 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 09/19-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.400 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4

- I pct. af ugen før ,7 101,4 101,3 102,8 100,7 - I pct. af samme uge sidste år ,2 104,9 105,0 110,1 108,4 Oksekød Nr. 34/12 Markeds nyt. august 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = + øre/kg for hundyr Fornuftig afsætningssituation

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 5. januar 2009 Uge 2 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

For mange søer med skuldersår

For mange søer med skuldersår Nyt fra DANISH CROWNugeinfo Nr. 24 16. juni 2006 For mange søer med skuldersår Notering Svin + 20 øre Søer + 40 øre Slagtesituationen Danish Crown har registreret en uheldig udvikling i antallet af skuldersår

Læs mere

Eksport til Sydeuropa forløber som i sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe)

Eksport til Sydeuropa forløber som i sidste uge. Slagtninger af kreaturer på de eksportautoriserede slagterier (klassificerede kroppe) Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 5.900 stk. Notering = uændret Der ventes i denne

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 37/ 12-09- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 4. maj 2009 Uge 19 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

Handlen på hjemmemarkedet er præget af vinterferien.

Handlen på hjemmemarkedet er præget af vinterferien. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 07/19 13-02-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.800 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig.

Næste udgave udkommer i uge 2/2014. Efterspørgslen fra hjemmemarkedet er rolig. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 51/13 Markedsnyt -12-13 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Priser og produktionstal for oksekød

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 17. marts 2008 Uge 12 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 27/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /17 05-07-17 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.0 stk. Notering = uændret Slagtningerne

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 41 /14 Markedsnyt 08-10-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.0 stk. Afregningspriser

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,2 98,7 101,4 101,5 99,5 98,8 - I pct. af samme uge sidste år 94,8 94,0 96,7 96,3 95,9 92,5

- I pct. af ugen før... 98,2 98,7 101,4 101,5 99,5 98,8 - I pct. af samme uge sidste år 94,8 94,0 96,7 96,3 95,9 92,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -07- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 6.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5

- I pct. af ugen før... 98,3 98,9 98,1 99,8 101,9 100,4 - I pct. af samme uge sidste år 92,2 94,1 93,8 94,4 92,7 91,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 48/ -11- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.000 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7

- I pct. af ugen før ,2 100,9 99,4 100,1 100,8 99,0 - I pct. af samme uge sidste år 94,9 95,8 95,4 95,2 93,4 90,7 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 39/ -09- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,3 100,7 101,1 100,4 98,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 93,4 94,3 93,2 93,3 91,1

- I pct. af ugen før... 99,3 100,7 101,1 100,4 98,8 100,0 - I pct. af samme uge sidste år 93,0 93,4 94,3 93,2 93,3 91,1 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 51/ -12- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.0 stk. Notering = uændret Der ventes i denne

Læs mere

- I pct. af ugen før ,7 101,8 100,1 100,4 98,5 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 98,1 98,1 97,1 97,4 92,1 97,4

- I pct. af ugen før ,7 101,8 100,1 100,4 98,5 100,7 - I pct. af samme uge sidste år 98,1 98,1 97,1 97,4 92,1 97,4 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 33/ 15-08- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.400 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 31. marts 28 Uge 14 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød Markedsanalyser 4. juli 2016 Uge 27 MARKEDSSITUATIONEN På det europæiske marked sker handlen med ferske skinker til svagt stigende prisniveau denne uge. Efterspørgslen efter kamme

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 47/16 Markedsnyt -11-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Notering = stiger

Læs mere

Velkommen til Inspirationsdag Frilands- og økologiskgris til Friland A/S

Velkommen til Inspirationsdag Frilands- og økologiskgris til Friland A/S Velkommen til Inspirationsdag Frilands- og økologiskgris til Friland A/S Program 10:00 Kontraktproduktion og nye tilbud v/friland Henriette Guldager og Jens Peter Nannerup 10:45 Tilbud om finansiering

Læs mere

- I pct. af ugen før ,5 101,9 101,1 101,3 103,9 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,6 106,3 102,4 102,8 107,1 108,8

- I pct. af ugen før ,5 101,9 101,1 101,3 103,9 99,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,6 106,3 102,4 102,8 107,1 108,8 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/ 09-05- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.0 stk. Notering = fald Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/17-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.600 stk. Notering = uændret Efter sidste

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 42/17-10-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,4 100,1 99,4 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 104,5 105,3 105,3 105,1 106,6 111,0

- I pct. af ugen før ,1 99,9 100,4 100,1 99,4 99,8 - I pct. af samme uge sidste år 104,5 105,3 105,3 105,1 106,6 111,0 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 46/17 15-11-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.800 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19-06-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.900 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før ,0 99,3 98,6 98,7 97,9 98,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,2 104,7 101,5 101,9 105,7 108,3

- I pct. af ugen før ,0 99,3 98,6 98,7 97,9 98,3 - I pct. af samme uge sidste år 103,2 104,7 101,5 101,9 105,7 108,3 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / 02-05- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 8.500 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret.

Eksporten til Sydeuropa er ligeledes uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 19-06-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.700 stk. Notering = uændret Der

Læs mere

Næste Markedsnyt udkommer torsdag den 3. januar 2013.

Næste Markedsnyt udkommer torsdag den 3. januar 2013. Oksekød Nr. 51 og 52/12 Markeds nyt. december 12 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Læserne af Markedsnyt oksekød ønskes en god jul og et godt

Læs mere

MARKEDSAFDELINGEN 15. januar 2009 Nr. 3/09

MARKEDSAFDELINGEN 15. januar 2009 Nr. 3/09 Markedsnyt oksekød MARKEDSAFDELINGEN. januar 0 Nr. 3/0 Axelborg, Axeltorv 3 60 København V Tlf. 73 00 Fax 73 0 www.danishmeat.dk e-post: dma@danishmeat.dk KLP/BSO Danmark Slagtninger i denne uge ventes

Læs mere

MARKEDSNYT For svinekød

MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSNYT For svinekød MARKEDSOVERVÅGNING 3. marts 2008 Uge 10 PRODUKTIONSSITUATIONEN Den forventede modtagelse af svin og søer på andelsslagterierne i denne uge sammenlignet med sidste uge er som følger:

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret.

Eksporten til Sydeuropa forløber uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. /19 17-04-19 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 5.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17. Danmark

Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 13/17-03-17 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 9.400 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

- I pct. af ugen før... 99,8 100,3 100,2 99,6 99,0 103,2 - I pct. af samme uge sidste år 95,0 93,9 96,8 96,2 96,8 95,5

- I pct. af ugen før... 99,8 100,3 100,2 99,6 99,0 103,2 - I pct. af samme uge sidste år 95,0 93,9 96,8 96,2 96,8 95,5 Priser og produktionstal for oksekød Nr. / 07-08- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 9.600 stk. Notering = uændret Slagtekapaciteten

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 22/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 22/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. / Markedsnyt 01-06- Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 39 4000 F +45 39 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.400 stk. Afregningspriser = uændret

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 32 /15 Markedsnyt 05-08-2015 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 7.600 stk. Afregningspriser

Læs mere

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1

- I pct. af ugen før... 97,3 98,8 99,2 99,3 102,6 99,1 - I pct. af samme uge sidste år 96,7 97,0 99,2 99,0 92,9 89,1 Priser og produktionstal for oksekød Nr. /14 Markedsnyt -07-14 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 6.500 stk. Reduceret afregningspriser

Læs mere

Eksporten til Sydeuropa er uændret.

Eksporten til Sydeuropa er uændret. Priser og produktionstal for oksekød Nr. / -06- Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danmark Slagtning = 10.0 stk. Notering = uændret Der ventes

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16 /15. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 16 /15. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. /15 Markedsnyt 15-04-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 7.400 stk. Notering = let øget

Læs mere

PRODUKTANSVARSFORSIKRING BLIVER ET KRAV

PRODUKTANSVARSFORSIKRING BLIVER ET KRAV INGEN EKSPORT TIL HUSUM I DECEMBER Det bliver ikke muligt at hive den sidste handyrpræmie hjem ved at sende kalve til slagt i Husum i december. Læs mere side 9 FEBRUAR 2011 PRODUKTANSVARSFORSIKRING BLIVER

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 36/16 Markedsnyt 07-09-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.000 stk. Afregningspriser

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16. Danmark Priser og produktionstal for oksekød Nr. 19/16 Markedsnyt 11-05-16 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 10.100 stk. Notering = uændret

Læs mere

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015

Markedsnyt. Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15. Danmark 18-03-2015 Priser og produktionstal for oksekød Nr. 12/15 Markedsnyt -03-15 Axelborg, Axeltorv 3 09 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Slagtning = 8.0 stk. Afregningspris = højere

Læs mere