6. Godkendelse af værdigrundlag og præsentation af kvalitetssikringsplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6. Godkendelse af værdigrundlag og præsentation af kvalitetssikringsplan"

Transkript

1 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Mandag den 19. marts 2018 kl Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport Budgetopfølgning februar Oprettelse af fagpakker på HF Orientering om ansøgersituationen marts Trivselsundersøgelse elever 6. Godkendelse af værdigrundlag og præsentation af kvalitetssikringsplan 7. Forslag til renovering og forbedring af skolens indgangsområde og fællesområde 8. Meddelelser

2 2 Deltagelse Fraværende med afbud Fraværende uden afbud Jens Otto Nystrup Aase Lydiksen Brian Bech Nielsen Susanne Buch Nielsen Ole Priess Anni Simonsen Finn Lyngholm Christensen Mie Birkkjær Mathiasen Kristine Axelholm Grünberger Mathias Toft Harbo

3 3 Dagsorden 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport 2017 Statsautoriseret Revisor fra PWC deltager under punktet fra kl. ca Sagsfremstilling: Holstebro Gymnasium og HF har afsluttet årsregnskab På denne baggrund er der udarbejdet en årsrapport, som er udfærdiget i henhold til årsregnskabsloven og gældende regnskabsbekendtgørelse. Regnskabet er blevet revideret af skolens statsautoriserede revisorer Kim Vorret/Yvonne D. Bager, der har underskrevet revisionsprotokollat samt underskrevet årsrapporten uden anmærkninger. Hovedkonklusionen er, at Holstebro Gymnasium og HF til trods for udfordringer de kommende år fortsat er i stabil drift med en solid økonomi. Årsregnskabet, med et underskud på knap kr. 0,7 mio. er mindre tilfredsstillende. Der er dog tale om mindre underskud end budgetteret, idet det budgetterede underskud i forbindelse med godkendelse af budgettet for 2017 var på kr. 1,2 mio. Resultatforbedringen i forhold til budgettet skal også ses i lyset af ekstraordinære udgifter til fusionsundersøgelse og selvstændighedsanalyse, hvilket ikke indgik i budgetlægningen for Skolen er derfor godt på vej mod balanceret drift uden underskud. Skolens egenkapital er fortsat et tilfredsstillende niveau (knap kr. 14,9 mio.). Elevtallet opgjort i årselever er for 2017 på 798 elever. Det er en fremgang i forhold til 2016, hvor elevtallet var på 775 elever. Bilag 1. Holstebro Gymnasium og HF Årsrapport 2017 Bilag 2. Revisionsprotokollat til årsrapporten 2017 fremsendes hurtigst muligt Rektor indstiller at Årsrapport 2017 godkendes, underskrives og indberettes til Undervisningsministeriet, samt at revisionsprotokollatet godkendes og underskrives af de stemmeberettigede i bestyrelsen. Rektors indstilling vedtaget. Formanden påtegner indberetning til Undervisningsministeriet omkring revisionsprotokollat.

4 4 2. Budgetopfølgning februar 2018 Sagsfremstilling: På nuværende tidspunkt er Holstebro Gymnasium og HF kun 2 måneder inde i regnskabsåret 2018, hvorfor der p.t. ikke er mange bemærkninger til resultatet/udviklingen. Samlet set har de 2 første måneder givet et underskud på ca. kr mod et budgetteret overskud på kr for den tilsvarende periode. I november 2017 blev et budgetudkast for 2018 fremlagt og vedtaget med et budgetteret overskud på kr Ovennævnte afvigelse kan primært tilskrives periodeforskydninger, og der er på nuværende tidspunkt ikke forhold, som ændrer afgørende på forventningerne til årets resultat. Den kommende regnskabsrapportering vil indeholde et justeret forecast på årets resultat. Som det fremgår af punkt 4 på dagsordenen til bestyrelsesmødet er ansøgningstallet på ST pt. 213 og på HF 77. I budgettet er der budgetteret med et optag på 224 elever på ST og 84 elever på HF. Supplerende bør nævnes, at vi ved indberetningen pr. 15. marts 2018 samlet har 1 elev over det budgetterede.

5 5 Indtægter: Faktisk: Budget: Afvigelse: Budget: 2018 Tilskud og øvrige indt ( ) Kantinen I alt indtægter ( ) Omkostninger: Faktisk: Budget: Afvigelse: Budget: 2018 Lønomkostninger: Ledelse og administration (6.836) Bestyrelse Pedeller (12.180) Rengøring (25.443) Undervisning ( ) Kantinen I alt lønomkostninger: ( ) Øvrig drift: Undervisning ( ) Adm. og markedsføring (44.879) Bygningsdrift ( ) Kantinen (54.674) Afskrivninger (9.530) Finansielle indt. og udg I alt øvrig drift: ( ) Omkostninger i alt: Resultat: ( )

6 6 Aktiver: Budget ultimo 2018 Grunde og bygninger Udstyr og inventar Varelager kantinen Materielle anlægsaktiver Tilgodehavender for salg og tjenesteydelser Andre tilgodehavender Tilgodehavender Likvide beholdninger Aktiver Passiver: Budget ultimo 2018 Egenkapital Langfristede gældsforpligtelser/realkreditlån Kortfristet del af langfristet gældforpligtelser Skyldig løn Feriepengeforpligtelse Mellemregning ministeriet Leverandører af varer og tjenesteydelser Anden gæld Kortfristede gældsforpligtelser Gældsforpligtelser Passiver Rektor indstiller at orienteringen tages til efterretning. Rektors indstilling vedtaget.

7 7 3. Oprettelse af fagpakker på HF hf-eleverne har i januar 2018 afgivet ønsker om fagpakker i 2hf. Det er første gang hf-eleverne ønsker fagpakker efter den nye gymnasiereform og eleverne har følgende fem valgmuligheder: Sundhed, med biologi B og matematik B Force, med samfundsfag B og idræt B Erhverv, med matematik B og samfundsfag B Pædagogik, med samfundsfag B og psykologi C Kunstnerisk, med musik B og drama C De afgivne elevønsker gav mulighed for at oprette fagpakkerne pædagogik, sundhed, force og erhverv. Flest ønskede pædagogik og derefter var ønskerne sundhed, force og erhverv i den rækkefølge. Ganske få elever ønskede kunstnerisk fagpakke, hvorfor denne ikke kunne oprettes. Elevernes fagpakkevalg danner samtidig grundlag for ændret klassesammensætning i 2hf, hvor de nye klasser i højere grad tones efter den valgte fagpakke. I nogle klasser samlæses flere fagpakker, for at imødekomme flest mulige elevønsker. Rektor indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning Rektors indstilling vedtaget.

8 8 4. Orientering om ansøgersituationen marts 2018 Sagsfremstilling: Ansøgertallet primo marts 2018 til Holstebro Gymnasium og HF er på 213 elever til STuddannelsen og 77 elever på HF-uddannelsen med skolestart august Ansøgertallene er samlet set på niveau med tallene i først halvdel af marts 2017, dog med en forskydning mellem ST og HF på 12 elever. Primo marts 2017 var ansøgertallet til ST på 225 og til HF på 65 elever. Det endelige antal ansøgere vil kunne ændres, idet elever uden for skolesystemet har ansøgningsfrist 15. marts. I praksis optages der imidlertid fortsat elever, der ikke søger direkte efter folkeskole eller efterskole, efter denne dato. Ultimo marts afholdes optagelsesprøver for de elever, for hvem det er en forudsætning for optagelse. Antallet af optagne elever ved skolestart i august 2018 og ved tælledagen i november 2018 vil også ofte fluktuere, da et mindre antal ansøgere foretager omvalg af uddannelse eller vælger at tage et år i 10. kl., frem for at påbegynde ungdomsuddannelse efter 9. kl. Tidligere år har det netto givet lidt medtællende elever, men i skoleåret har dette ikke indtil nu været tilfældet. Den endelige klassedannelse sker for ST-uddannelsens vedkommende i forbindelse med studieretningsvalget i november. Ved skolestart i august 2018 ser optaget på nuværende tidspunkt ud til at ske i 8 ST-klasser og 3 HF-klasser. Fordelingen af ansøgere sker i lighed med tidligere år i fordelingsudvalgene i Region Midtjylland, hvor Holstebro Gymnasium og HF er med i fordelingsudvalg Vest, som udgøres af skolerne i det tidligere Ringkøbing Amt. Fordelingsudvalgene fordeler ud fra skolernes kapacitet og eventuelle øvrige kriterier med henblik på en mere hensigtsmæssig elevsammensætning. For fordelingsudvalg Vests vedkommende har alle skoler kapacitet til at optage det antal elever, som har søgt ind. Rektor orienterer på mødet yderligere om relevante søgetal til ungdomsuddannelser i regionen. Rektor indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning Rektors indstilling vedtaget.

9 9 5. Trivselsundersøgelse elever Undervisningsministeriet har i brev af 8. januar 2018 besluttet at sætte den nationale trivselsmåling for gymnasieelever i bero. Bestyrelsen har fået tilsendt brevet pr. mail fra skolen den 10. januar Baggrunden for at undersøgelsen er sat i bero, er debatten i starten af 2018 om undersøgelsen herunder spørgsmålet om håndteringen af følsomme persondata. På nuværende tidspunkt har skolen ikke modtaget meddelelse om gennemførsel af trivselsmåling og hvilke præmisser en sådan gennemføres under. Hvis og når en trivselsmåling gennemføres, vil skolens ledelse orientere eleverne om, at deltagelse er frivillig, og tilstræbe at eleverne gør sig egne overvejelser om hvilke data og oplysninger de afgiver til hvem. I spørgerammen, som den fremstår i det hidtidige grundlag, indgår både spørgsmål, som er direkte skolerelaterede (eksempelvis undervisningen motiverer mig til at lære nyt) og spørgsmål, som fremstår mindre skolerelaterede (eksempelvis jeg bekymrer mig meget). STIL (Styrelsen for IT og Læring) har tilkendegivet, at trivselsmålinger generelt ikke er frivillige, hvilket formodentlig skal forstås sådan at det ikke er frivilligt for skolerne at afvikle disse, men at det er frivilligt for elever at deltage. Bestyrelsen bedes bemærke, at dette er skolens opfattelse og, at det vil kunne føre til et lavere antal respondenter end tidligere trivselsmålinger har haft, samt at antallet vil kunne være lavere end på andre ungdomsuddannelser. Rektor indstiller, at bestyrelsen tager orienteringen til efterretning Rektors indstilling vedtaget.

10 10 6. Godkendelse af værdigrundlag og information om kvalitetssikringsplan Bestyrelsen blev på bestyrelsesmødet 30. november 2017 præsenteret for udkast til værdigrundlag og kvalitetssikringsplan. På mødet blev både proces og overvejelser omkring værdigrundlaget og kvalitetssikringsplan i perioden fra skoleårets start frem til 30. november gennemgået. Efterfølgende er værdigrundlaget blevet drøftet på PR-møde i december 2017, hvor både indhold og formuleringer er blevet motiveret, debatteret og efterfølgende ændret eller justeret nogle steder. Hensigten er, at værdigrundlaget skal være tilgængeligt, meningsfuldt og forståeligt for: - Elever i 8. kl., der skal til at tænke i uddannelsesvalg - Elever, der går på Holstebro Gymnasium og HF - Forældre til kommende og nuværende elever - Ansatte - Bestyrelse - Skolens øvrige samarbejdspartnere og interessenter - Tidligere elever på Holstebro Gymnasium og HF Derfor skal værdigrundlaget være: - Kort og klart - Tydeliggøre at det er Holstebro Gymnasium og HF værdigrundlaget beskriver - Sammenfatte både hvem vi er og hvem vi stræber efter at være, for derigennem at rumme både værdielementet og visionselementet - Noget alle interessenter kan se sig selv i - Et aktivt og levende element med tydelig kobling til kvalitetssikringsplanen, hvor Holstebro Gymnasium og HF s strategi og prioritering de kommende år foldes ud. - Et element, der naturligt inddrages i kommunikationen med kommende elever, nuværende elever og ansatte og samarbejdspartnere Ligeledes er kvalitetssikringsplanen kort blevet præsenteret og efterfølgende justeret, samtidig med at koblingen til værdigrundlaget er blevet tydeliggjort. På bestyrelsesmødet i november ytrede bestyrelsen også i forbindelse med drøftelsen om værdigrundlag og kvalitetssikringsplan et ønske om alternative måder at tilrettelægge undervisningsarbejdet på med henblik på bedre sammenhæng for lærerne i en tid med færre ressourcer. Denne drøftelse pågår fortsat med lærerkollegiet og repræsentanter i kollegiale og pædagogiske udvalg og omhandler blandt andet fælles tilrettelagte undervisningsforløb, hvilket eksempelvis ses i arbejdet med fagligt samspil; studieværksted og anvendelsen af den individuelle timepulje, hvilket har givet anledning til justeringer foråret 2018 og arbejde med en ændret tilrettelæggelse skoleåret ; forsøgsprojekter med øget brug af gæstelærere og fælles oplæg, hvilket flere fag arbejder med såvel monofagligt som tværfagligt; og dialog om

11 11 ændrede måder at planlægge på i forbindelse med både medarbejderudviklingssamtaler og kommende faggruppesamtaler. Ledelsen arbejder foreløbig på en model med udgangspunkt i de forskellige fags udtrykte behov og afvejningen af hvad der skal koordineres mere centralt, hvilket styringsmæssigt er forankret hos uddannelsesledere og pædagogisk udvalg, samt ad hoc udvalg i det omfang det er den bedste løsning. Værdigrundlaget er i vedhæftede bilag fortsat underbygget med eksempler på citater givet af elever som respons på værdierne. For yderligere at tydeliggøre værdierne og med mulighed for øget profilering over for det omkringliggende samfund arbejder skolen i denne periode på at indhente citater fra tidligere elever, som fortæller lidt om hvad tiden på Holstebro Gymnasium og HF har givet dem, hvor de kommer fra og hvor de er kommet til. Hvordan dette kan bruges både internt og eksternt i kommunikationen afhænger af omfanget og det konkrete indhold i de indkomne citater. I bilag 5 ses eksempler på dette. Bilag 3. Værdigrundlag Bilag 4. Kvalitetssikringsplan Bilag 5. Udsagn fra tidligere elever Rektor indstiller, at bestyrelsen godkender værdigrundlaget og tager orienteringen om kvalitetssikringsplanen til efterretning Rektors indstilling vedtaget med de faldne kommentarer.

12 12 7. Forslag til renovering og forbedring af skolens indgangsområde og fællesområde To arkitektfirmaer deltager under punktet fra kl. ca Som opfølgning på punktet omkring fysiske rammer på bestyrelsesmødet 30. november 2017 præsenteres to forslag til området omkring skolens indgangsparti og fællesområdet foran festsal og kantine. Der er indbudt tre arkitektfirmaer til at give deres bud på forslag. To arkitektfirmaer har valgt at indgå i samarbejdet om at præsentere deres bud på løsninger, således at bestyrelsen kan få visualiseret mulighederne og drøfte om den vil bede ledelsen arbejde videre med renovering og fornyelse af henholdsvis indgangsparti og fællesområde. Sideløbende med dialogen mellem ledelse og arkitektfirma om præmisserne for udarbejdelse af løsningsforslag har der været en dialog med Holstebro Kommune om muligheden for en mere hensigtsmæssig fordeling af gymnasiets og kommunens tilgrænsende arealer. Denne dialog har særligt været med henblik på at fjerne både kommunens og gymnasiets halvdel af den dobbelte, tidligere pedelbolig. På mødet vil der blive orienteret yderligere om denne proces. Rektor indstiller, at bestyrelsen drøfter mulighederne og godkender, at ledelsen arbejder videre med renovering og fornyelse af henholdsvis området omkring skolens hovedindgang og fællesområdet foran festsalen og kantinen. Rektors indstilling vedtaget.

13 13 8. Meddelelser - Status på mulig lockout efter sammenbruddet i overenskomstforhandlingerne på det statslige område - Nye studie- og ordensregler skal godkendes på næste bestyrelsesmøde, hvor en ny bestyrelse konstituerer sig - Møde med DTA og arrangørerne af Klassiske Dage i Holstebro - Orientering om efteruddannelsespuljen ved formanden - Skolens studieadministrative system, Lectio og persondataforordning - Orientering om nye bestyrelsesmedlemmer Rektor takker hele bestyrelsen for dens arbejde i indeværende bestyrelsesperiode. En særlig tak til bestyrelsesformand Jens Otto Nystrup for indsatsen som bestyrelsesformand og til Aase Lydiksen som næstformand. Bestyrelsesformanden gør opmærksom på, at det er inden 30 dage fra den nye bestyrelses tiltræden at evt. selvsupplering skal aftales. Holstebro, den 19. marts 2018 Jens Otto Nystrup Aase Lydiksen Susanne Buch Nielsen Ole Priess Brian Bech Nielsen Anni Simonsen Mie Birkkjær Mathiasen Mathias Toft Harbo Finn Lyngholm Christensen Kristine Axelholm Grünberger

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering

3. Bestyrelsens stillingtagen til udpegning af bestyrelsesmedlemmer ved selvsupplering 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 31. maj 2018 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Velkommen til den nye bestyrelse 2. Konstituering af

Læs mere

Onsdag den 20. marts 2019 kl Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden. 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport 2018

Onsdag den 20. marts 2019 kl Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden. 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport 2018 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Onsdag den 20. marts 2019 kl. 9.30 11.30. Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet. Dagsorden 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport 2018 2. Budgetopfølgning

Læs mere

3. Orientering om ansøgersituationen 15. marts 2017 og klassedannelsen

3. Orientering om ansøgersituationen 15. marts 2017 og klassedannelsen 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag den 23. marts 2017 kl. 9.30 11.30. Dagsorden 1. Holstebro Gymnasium og HF årsrapport 2016 2. Budgetopfølgning ultimo februar 2017 3. Orientering om

Læs mere

1. Orientering om oprettelse af studieretninger i 1. g november Pligt til at registrere institutionens reelle ejere senest 1.

1. Orientering om oprettelse af studieretninger i 1. g november Pligt til at registrere institutionens reelle ejere senest 1. 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Onsdag den 30. november 2017 kl. 9.30 11.30 Dagsorden 1. Orientering om oprettelse af studieretninger i 1. g november 2017 2. Godkendelse af indberetning

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden Mandag den 26. september 2016 kl. 9.30 11.30 i lokale 424 Der serveres smørrebrød i slutningen af mødet Deltagelse Fraværende med afbud Fraværende

Læs mere

1. Oplæg om egenkapital og likviditet på selvejende gymnasier v/kim Vorret, statsautoriseret revisor, PwC

1. Oplæg om egenkapital og likviditet på selvejende gymnasier v/kim Vorret, statsautoriseret revisor, PwC 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Torsdag d. 13. december 2018 kl. 9.30 11.30 Dagsorden 1. Oplæg om egenkapital og likviditet på selvejende gymnasier v/kim Vorret, statsautoriseret revisor,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat

Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011. Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde EG 22. marts 2011 Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde, tirsdag den 22.marts 2011 kl. 1800. Mødet afholdes på restaurant Bolettes Gæstebud, Gl. Strandvej 7, 3050 Humlebæk (samme sted som

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden Torsdag den 8. december 2016 kl. 9.30 11.30 i lokale 424 Der serveres julefrokost i slutningen af mødet. Deltagelse Fraværende med afbud Fraværende

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

1. Præsentation af nyt bestyrelsesmedlem og orientering om ansættelse af ny uddannelsesleder.

1. Præsentation af nyt bestyrelsesmedlem og orientering om ansættelse af ny uddannelsesleder. 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Onsdag den 21. september 2017 kl. 9.30-12.00. Dagsorden 1. Præsentation af nyt bestyrelsesmedlem og orientering om ansættelse af ny uddannelsesleder. 2. Elev-

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv

Bilag 3. Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl i lokale Referat i kursiv Bilag 3 Bestyrelsesmøde 13. december 2017 kl. 17-19 i lokale 2.18 Referat i kursiv Elevrådet har udpeget Oscar Maloney 3b (m. stemmeret) og Bjarke Ziegler 1a (u.stemmeret) til bestyrelsen. 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden med beslutningsreferat

Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden med beslutningsreferat 1 Bestyrelsesmøde på Holstebro Gymnasium og HF Dagsorden med beslutningsreferat Torsdag den 25. marts 2010 kl. 10.00 12.00 i lokale 424 Deltagelse Fraværende med afbud Fraværende uden afbud Jens Otto Nystrup

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-4-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 13-1-2011 kl. 16. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 13-1-2011 kl. 16.00 Medlemmer: Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn Nørgaard Arne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17

Værum-Ørum Kraftvarmeværk AMBA CVR-NR Regnskabssammendrag af Årsrapporten 2016/17 Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 14-3-2013 Kl. 16.00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Regnskab 2012 (revisor til stede) 4) Budget

Læs mere

Nordborg Golfbane Årsrapport for 2011

Nordborg Golfbane Årsrapport for 2011 Nordborg Golfbane Årsrapport for 2011 CVR-nr. 16 50 7199 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2012 Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30) 15. marts 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) - afbud Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen.

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts 2018 Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. I formandens fravær fungerede Nicolai Ørsted som formand på mødet. Indledningsvis

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Vesterbro 14, st. th. 9000 Aalborg Tlf. 99 300 100 vuc@vucnordjylland.dk www.vucnordjylland.dk Den 15. december 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 3-12-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. Dagsorden: Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00

Bestyrelsesmøde 24. Dagsorden: Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00 Bestyrelsesmøde 24 Tirsdag den 27. marts 2012 Kl 17.30 21.00 Dagsorden: 1. Er der punkter på dagsordenen, som skal holdes for lukkede døre? (Se pkt 6?) 2 Referatet fra den 13. december 2011 3 Regnskab

Læs mere

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10

REGNSKAB 2013-14. Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 REGNSKAB 2013-14 Skovdyrkerforeningen Østjylland a.m.b.a. Parallelvej 9A 8680 Ry Danmark CVR-nr. 38 67 78 10 Tel +45 86 89 32 22 soj@skovdyrkerne.dk www.skovdyrkerne.dk/soj SELSKABSOPLYSNINGER Selskabet

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød)

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.3018.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) Afbud: Henrik Andreasen, Tine Clausen, Theis Jensen 2b Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Hans

Læs mere

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr

Frederiksborg Gymnasium og HF. CVR. nr 68 Frederiksborg Gymnasium & HF CVR. nr. 29553963 Næste bestyrelsesmøder: 11/6 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde 14/9-15/9, 2018 (Seminar) 1/10 kl. 16, 2018 alm bestyrelsesmøde Sted: Frederiksborg Gymnasium

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium

Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium Bestyrelsesmøde tirsdag den 20. marts 2018 kl. 15.15 17.30 i lokale 1.35 på Fjerritslev Gymnasium Til stede: Mogens Gade, Lotte Larsen, Jens Sørensen, Christina Cæsarsen, Martin Freiberg, Matilde Højfeldt

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 14. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Helle Vestergaard, Emil Martin Vork Heunecke, Fredrik Allentoft- Andersen Administrativ leder Hans-Henrik

Læs mere

[BESTYRELSESMØDE] Espergærde Gymnasium og HF

[BESTYRELSESMØDE] Espergærde Gymnasium og HF 2012 Espergærde Gymnasium og HF [BESTYRELSESMØDE] [Skriv et resume af dokumentet her. Resumeet er normalt en kort beskrivelse af dokumentets indhold. Skriv et resume af dokumentet her. Resumeet er normalt

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 15. juni 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen,, Helle Lundgreen, Poul Erik Hovelsø, Elisabeth

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår

Dagsorden 2. Beretning for det forløbne regnskabsår Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne regnskabsår 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse 4. Budget opgjort efter varmeforsyningslovens prisbestemmelser for indeværende

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2016 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2016 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabet fremlægges til godkendelse 4. Valg af medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset

Grundejerforeningen Rønneholtparken. Ordinær generalforsamling. Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Ordinær generalforsamling Torsdag den 21. marts 2013 i Fælleshuset Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab 2012 4. Valg af kasserer og et bestyrelsesmedlem

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Mads Skau, Georg Lauridsen, Susanne Bundgaard Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18. Nanna Ferslev (naf), tlf ,

Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18. Nanna Ferslev (naf), tlf , Dagsorden Mødedato: Onsdag den 30. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl 17. december 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 9. december 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni 2017 kl. 16.00 i konferencelokalet Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse af referat fra

Læs mere

HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT 25. REGNSKABSÅR

HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT 25. REGNSKABSÅR Tlf: 98 82 32 88 broenderslev@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Torvet 10 DK-9700 Brønderslev CVR-nr. 20 22 26 70 HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT

Læs mere

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7)

Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Selskab, årsrapport ekstern, minimalregnskab (C7) Beskrivelse af rapporten: Denne rapport anvendes til at udarbejde den eksterne årsrapport for "mindre" selskaber. Rapporten er opstillet med udgangspunkt

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl

Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl Referat af møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium onsdag den 30. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Gitte Høj Nielsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen, EY, deltager ved punkt 1 og 2, og administrativ

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School

Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Referat af bestyrelsesmøde ved den selvejende institution Langkaer Gymnasium STX / HF og IB World School Mødedato: 5/9/16 kl. 16.00 til 18.00. Sted: Mødelokale 1, Langkaer Gymnasium. Deltagere: Bo Sejer

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT 24. REGNSKABSÅR

HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT 24. REGNSKABSÅR Tif: 98 82 32 88 broenderslev@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Torvet 10 DK-9700 Brønderslev CVR-nr. 20 22 26 70 HALLU ND KRAFTVARMEVÆRK AMBA BL YVEJ 5, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted I A R U N G S T E D G Y M N A S I U M Referat marts 2014 Bestyrelsesmøde nr. 34, mandag den marts 2014 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé i Rungsted Til stede Fraværende Referent Bo Hilsted, Svend

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Referat af bestyrelsesmøde 21. marts 2018 Til stede: Nikolaj Malchow-Møller, Ulrich Ritsing, Mette Kristensen, Jan D. Mortensen, Uffe Strandby, Sofia Hartig, Mads Fjeldvig Gammeltoft samt Jesper Vildbrad

Læs mere

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018

Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Vesthimmerlands Gymnasium og HF i tal 2018 Kilder: Undervisningsministeriets datavarehus (www.uddannelsesstatistik.dk), gymnasiets studieadministrative system Lectio, Studievalg Nord samt gymnasiets årsregnskaber

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Vedtægter for Karise Efterskole

Vedtægter for Karise Efterskole Vedtægter for Karise Efterskole 1 Hjemsted, værdigrundlag og formål Hjemsted Stk. 1. Karise Efterskole (tidl. Brumbassen) er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30)

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30) 27. marts 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune - afbud Arne Bilberg,

Læs mere

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014

dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 dbio - Midtjylland Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på regionens generalforsamling den /. Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe katedralskole onsdag den 14. marts kl. 14.00 16.00 Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Direktør Jørn Henriksen, Centerleder Jens Bo Holm-Nielsen

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 27. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen fra PwC deltager ved behandlingen af punkt

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår)

ÅRSRAPPORT 2015/16. Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele. CVR nr (54. regnskabsår) ÅRSRAPPORT 2015/16 Ørum Varmeværk A.m.b.a. Bøgevej 5-7, Ørum 8830 Tjele CVR nr. 12868014 (54. regnskabsår) Fremlagt og godkendt på den ordinære generalforsamling den Dirigent Ordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere