Forenklet fusionsanmeldelse i sagen. Region Syddanmark / Bios Ambulance Services A/S under konkurs

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forenklet fusionsanmeldelse i sagen. Region Syddanmark / Bios Ambulance Services A/S under konkurs"

Transkript

1 Forenklet fusionsanmeldelse i sagen Region Syddanmark / Bios Ambulance Services A/S under konkurs

2 Beskrivelse af fusionen 1.1 Giv en kort beskrivelse af fusionen med angivelse af, hvem der fusionerer, fusionens art (hel eller delvis virksomhedsovertagelse, virksomhedssammenlægning eller joint venture) og fusionsparternes aktivitetsområder. Oplys tillige de markeder, hvor fusionen vil få virkninger Sælger (Bios under konkurs) er taget under konkursbehandling den 27. juli Advokat Henrik Selchau Poulsen og advokat Jan Bruun Jørgensen blev udpeget som kuratorer Sælger har indtil konkursen drevet virksomhed med ambulanceservice for Køber (Region Syddanmark) i henhold til aftale mellem Sælger og Køber af 10. oktober 2014 ( Ambulanceaftalen ). Køber har i medfør af Sundhedslovens 169 og kapitel 3 i bekendtgørelse 971 af 28. juni 2016 om planlægning af sundhedsberedskabet pligt til at stille ambulanceberedskab til rådighed i regionen på linje med Regionens øvrige forpligtelser på sundhedsområdet. Opgaven finansieres via skatterne. Købers lovpligtige behov for ambulanceopgaver har været dækket af Ambulanceaftalen i de områder, som Ambulanceaftalen omfatter (Fyn, Sønderjylland og Sydvestjylland). I Trekantsområdet varetages opgaven derimod fortsat af Responce. Der er intet overlap mellem de geografiske områder, som Bios Ambulance Services A/S (Bios)/Bios under konkurs har varetaget, og det område som Responce varetager Parterne har den 27. juli 2016, i forlængelse af konkursdekretets afsigelse, indgået en aftale om Sælgers midlertidige videreførelse af driften med henblik på at sikre forsyningssikkerheden (Driftsaftalen). I henhold til Driftsaftalen har Køber påtaget sig en række garantier over for Sælger med henblik på at holde Sælger skadesfri for fortsættelsen af leveringen af ambulanceservices til Køber Køber har meddelt Sælger, at Køber fremover selv agter at varetage opgaverne omfattet af Ambulanceaftalen og derigennem dække behovet for ambulanceservice i de dele af Region Syddanmarks område, som omfattes af Ambulanceaftalen. Der vil herefter ikke være noget marked for ambulanceopgaver i disse dele af Region Syddanmarks område, da Regionen selv vil varetage opgaverne. Der henvises også til afsnit nedenfor Parterne har på denne bagrund indgået Overdragelsesaftalen (Aftalen), hvorved Køber med virkning fra den 15. august 2016 ( Overtagelsesdagen ) erhverver en række af Sælgers aktiver og overtager visse af Sælgers forpligtelser. Aftalen skal ses i lyset af, at Sælger overordnet set har drevet sin virksomhed med leasede aktiver og fra lejede

3 lokaler. Overdragelsesaftalen omfatter i det væsentlige de aktiver, som kan overdrages. Der er nærmere tale om følgende grupper af aktiver: For det første overdrager Sælger på Overtagelsesdagen til Køber driftsinventar, - materiel og varelager som Sælger på Overtagelsesdagen har ejendomsretten til For det andet indtræder Køber med virkning fra Overtagelsesdagen i Sælgers leasingkontrakter med De Lage Landen Finans Danmark vedrørende leasede ambulancer mv. Køber har den 29. juli 2016 indgået aftale med De Lage Landen Finans Danmark om indtrædelse i Sælgers leasingaftale og forpligtelser, forudsat at Sælger er indforstået hermed. Sælger har med Aftalen accepteret en sådan indtrædelse For det tredje overtager Køber pr. Overtagelsesdagen lejemål, hvori Sælger har afståelsesret For det fjerde er Konkursboet med virkning fra dekretdagen, den 27. juli 2016, indtrådt i ansættelsesaftalerne med medarbejderne (den hidtidige direktør, Morten Hansen, dog undtaget). Med virkning fra Overtagelsesdagen gennemføres en virksomhedsoverdragelse, jf. lov om lønmodtageres retsstilling ved virksomhedsoverdragelse, hvorefter Køber overtager samtlige Sælgers medarbejdere (den hidtidige direktør dog undtaget) med uændret anciennitet og på eksisterende vilkår, hvilke vilkår Køber er bekendt med Det er videre aftalt, at Ambulanceaftalen ophører samtidig med Aftalens underskrivelse. Driftsaftalen ophører pr. Overtagelsesdagen med den undtagelse, at de indeståelser for dækning af driftsomkostninger og andre omkostninger, som følger af Driftsaftalen, består uændret efter Aftalens indgåelse Køber gennemfører i umiddelbar forlængelse af Aftalens indgåelse en due diligence forretning. I det omfang denne afdækker forhold, som væsentligt afviger fra, hvad man med rimelighed kunne have forventet, er Køber berettiget til at træde tilbage fra Aftalen. Due diligence forretningen skal være bragt til ende senest den 9. august Aftalen er betinget af Konkurrencemyndighedernes godkendelse, idet det er forudsat, at myndighederne måtte mene, at Aftalen er anmeldelsespligtig. Denne anmeldelse er udarbejdet under samme forudsætning Anmeldelsen er udarbejdet som en forenklet anmeldelse, jf. anmeldelsesbekendtgørelsens 3, stk. 3, litra a eller c. Efter parternes opfattelse er det sandsynligt, at transaktionen også omfattes af bekendtgørelsens 3, stk. 3, litra b.

4 Det er parternes opfattelse, at Region Syddanmark ikke udøver erhvervsmæssig aktivitet med udbud af ambulancetjenester på et marked, jf. Domstolens dom i C- 205/03P, Fenin, præmis 25-26, hvorefter det afgørende ikke er indkøbet af ydelser, men den efterfølgende anvendelse af dem, dvs. om de bruges til at udbyde varer eller tjenesteydelser på et marked. Som nævnt ovenfor har Region Syddanmark i medfør af Sundhedslovens 169 og kapitel 3 i bekendtgørelse 971 af 28. juni 2016 om planlægning af sundhedsberedskabet pligt til at stille ambulanceberedskab til rådighed i regionen på linje med Regionens øvrige forpligtelser på sundhedsområdet. Som en pligtmæssig offentlig ydelse baseret på et solidaritetsprincip ambulanceydelser er skattefinansierede på linje med regionernes øvrige sundhedsudgifter handlede/handler Region Syddanmark ikke som en virksomhed i konkurrencereglernes forstand, når man købte/køber ambulanceydelser fra Bios/Bios under konkurs. Region Syddanmark udbyder end mindre ambulanceydelser på et marked. Der er således ikke noget horisontalt overlap mellem Region Syddanmarks aktiviteter og de aktiviteter, der tidligere blev udført af Bios for Regionen og som for tiden er videreført af Bios under konkurs i medfør af Driftsaftalen. Den manglende erhvervsmæssige karakter af Regionens aktiviteter betyder, at Region Syddanmark ikke kan anses for aktiv på et produktmarked i et forudgående eller efterfølgende led i forhold til et produktmarked, hvorpå en anden fusionspart opererer i den forstand dette udtryk anvendes i Anmeldelsesbekendtgørelsens 3, stk. 3, litra a. Videre bemærkes, at Sælger (Bios under konkurs) efter overdragelsen ikke vil have nogen erhvervsmæssige aktiviteter. Bios har indtil konkursen varetaget opgaven med ambulancedrift for Region Syddanmark i de dele af regionens område, der omfattes af Ambulanceaftalen. Bios aktivitet ophørte pr. dekretdatoen den 27. juli Efter overdragelsen er der dermed desto mere intet overlap mellem parternes aktiviteter og heller ingen vertikal relation mellem parterne. Den manglende erhvervsmæssige karakter af Regionens aktiviteter betyder også, at Region Syddanmark ikke har nogen relevant omsætning Regionen modtager ikke vederlag eller brugerbetaling for sine ambulancetjenester eller øvrige sundhedsforpligtelser, men har alene udgifter til sine egne lovpligtige sundhedsopgave, og Regionen må efter Regionslovens 5, stk. 2, ikke varetage andre opgaver end dem, der er blevet den pålagt efter loven og dermed heller ikke nogen relevant markedsandel i et tidligere eller senere omsætningsled i forhold til Bios/Bios under konkurs, jf. Anmeldelsesbekendtgørelsens 3, stk. 3, litra c.

5 Samtidig kan Bios markedsandel før konkursen anslås til maksimalt 15-17% ud fra den andel af Danmarks befolkning i Region Syddanmark, som Bios betjente, jf. også afsnit nedenfor. Baseret på omsætningen i det seneste årsregnskab (2015) anslås Bios andel af et landsdækkende leverandørmarked for ambulancetjenester til at være mindre end 15%. Overdragelsen omfattes dermed af Anmeldelsesbekendtgørelsens 3, stk. 3 litra c. Alene Konkurrencestyrelsen har adgang til tal for det samlede markeds størrelse og er dermed i stand til at opgøre en omsætningsrelateret markedsandel. Det er parternes opfattelse, at transaktionen sandsynligvis også omfattes af Anmeldelsesbekendtgørelsens 3, stk. 3, litra b. Der henvises til afsnit nedenfor. 1.2 Giv en oversigt på max. 500 ord over ovennævnte oplysninger i en form, der er egnet til offentliggørelse, dvs. uden fortrolige oplysninger eller forretningshemmeligheder. Denne beskrivelse vil danne udgangspunkt for Konkurrencestyrelsens offentliggørelse af fusionen på anmeldelsestidspunktet Sælger (Bios under konkurs) er taget under konkursbehandling den 27. juli Sælger har indtil konkursen drevet virksomhed med ambulanceservice for Køber (Region Syddanmark) Parterne har den 27. juli 2016, i forlængelse af konkursdekretets afsigelse, indgået en aftale om Sælgers midlertidige videreførelse af driften med henblik på at sikre forsyningssikkerheden Køber har meddelt Sælger, at Køber fremover selv agter at varetage egne lovpligtigeopgaver omfattet af Ambulanceaftalen Parterne har på denne baggrund indgået Aftalen, hvorved Køber med virkning fra den 15. august 2016 erhverver en række af Sælgers aktiver og overtager visse af Sælgers forpligtelser. 2. Oplysninger om parterne 2.1 Oplysninger om anmelder - for den/de anmeldende part(er) oplyses: (A) Virksomhedens navn og adresse Fusionen anmeldes af:

6 Region Syddanmark Damhaven Vejle ( Region Syddanmark eller Køber ) og Bios Ambulance Services A/S under konkurs c/o kuratorerne advokat Henrik Selchau Poulsen og advokat Jan Bruun Jørgensen ( Bios under konkurs eller Sælger ) Arten af virksomhedens aktiviteter (dvs. de grupper af produkter eller tjenester, som virksomheden producerer, køber eller sælger). Også aktivitetsområder, der ikke er omfattet af fusionen, skal oplyses Der henvises til Region Syddanmarks hjemmeside (C) Kontaktpersonens navn og stilling, adresse, telefonnummer og adresse Rikke Vestergaard, koncerndirektør Region Syddanmark Damhaven Vejle rv@rsyd.dk (D) Den adresse, hvortil der kan sendes dokumenter, herunder beslutninger og afgørelser fra Konkurrencerådet og Konkurrencestyrelsen Advokat Olaf Koktvedgaard Bruun & Hjejle Nørregade København K oko@bruunhjejle.dk

7 2.2 Oplysninger om de øvrige fusionsparter For hver enkelt af de øvrige fusionsparter udover anmelder oplyses: (A) Virksomhedens navn og adresse Bios Ambulance Services A/S under konkurs c/o kuratorerne advokat Henrik Selchau Poulsen og advokat Jan Bruun Jørgensen ( Bios under konkurs ) De deltagende virksomheders aktiviteter Bios har indtil dekretdagen drevet virksomhed med ambulancedrift i Region Syddanmarks område. (C) Kontaktpersonens navn og stilling, adresse, telefonnummer og adresse Bios Ambulance Services A/S under konkurs c/o kurator advokat Henrik Selchau Poulsen hsp@bruunhjejle.dk 2.3 Oplysninger om repræsentanter Hvis anmeldelsen er undertegnet af repræsentanter for virksomhederne, skal hver repræsentants navn, adresse, telefonnummer og -adresse oplyses med angivelse af, hvilke af fusionsparterne denne repræsenterer. Der henvises til pkt og ovenfor. 3. Anmeldelse til andre konkurrencemyndigheder 3.1 Hvis fusionen er anmeldt eller vil blive anmeldt til andre konkurrencemyndigheder, herunder Europa-Kommissionen, oplyses dette med angivelse af navnene på disse konkurrencemyndigheder samt evt. kontaktperson Ikke aktuelt

8 4. Oplysninger om selve fusionen 4.1 Beskriv fusionen med angivelse af: (A) Om fusionen udgør en sammensmeltning af to eller flere hidtil uafhængige virksomheder, erhvervelse af den direkte eller indirekte kontrol over hele eller dele af en eller flere andre virksomheder, oprettelse af et selvstændigt fungerende joint venture eller, om fusionen på anden måde vil medføre afgørende indflydelse på virksomhedens drift, jf. konkurrencelovens 12 a, stk Region Syddanmark hjemtager med overdragelsen aktiviteten med at udføre ambulancedrift i de dele af Region Syddanmarks område, der er omfattet af Ambulanceaftalen (Fyn, Sønderjylland og Sydvestjylland). De planlagte eller forventede tidspunkter for vigtige begivenheder, som vil lede til fusionens gennemførelse Der henvises til pkt ovenfor. (C) De planlagte ejer- og kontrolforhold efter fusionen Region Syddanmark vil efter transaktionen være eneejer af de overdragne aktiver. (D) Transaktionens værdi (købsprisen eller alle de involverede aktivers værdi) Der henvises til Overdragelsesaftalens pkt Købesummen for de overdragne aktiver er fastsat til kostpris nedskrevet efter sædvanlig praksis for levetidsafskrivninger indtil den 15. august 2016, og derefter med et fradrag på 15 %. I tillæg hertil betales et vederlag svarende til de depositumbetalinger og forudbetalte lejer (fratrukket eventuelle restancer og eventuelle afståelsessummer), som er knyttet til de lejemål, som Køber måtte overtage på tilsvarende vilkår. I det omfang parterne ikke kan blive enige bistår en revisor med opgørelsen af købesummen baseret på nævnte principper. Baseret på den foreliggende bogføring skønnes købesummen at udgøre ca. [ ], men der er adskillige usikkerheder knyttet til dette skøn. Den skønnede overdragelsessum er fortrolig. (E) Hvilke branchekoder (NACE-koder) fusionen omfatter Sundhedsvæsen i øvrigt

9 4.2 Oplys den økonomiske baggrund for fusionen Der henvises til pkt. 1.1 ovenfor. 5. Økonomiske oplysninger 5.1 Oplys i DKK for hver af de deltagende virksomheder for det seneste regnskabsår: (a) Omsætning i Danmark. Omsætning i EU. (C) Omsætning på verdensplan Omsætningstabel for seneste regnskabsår: (mio. kr.) Region Syddanmark* Bios ** Bios under konkurs*** Danmark ca. 2o,9 mia.kr. ca. 133 mio.kr. ca. 20 mio.kr. EU Verden Region Syddanmark, Bios og Bios under konkurs har/havde alene omsætning i Danmark. *Omsætningen er opgjort efter omsætningsbekendtgørelsens 9, stk. 2. Som nævnt ovenfor afsnit har Region Syddanmark ikke nogen relevant erhvervsmæssig omsætning ved ambulanceydelser. Regionen udøver således ikke erhvervsmæssig aktivitet med at udbyde ambulancetjenesteydelser på et marked. Region Syddanmark modtager ikke vederlag/brugerbetaling for ambulancetjenesten, da der er tale om en offentlig, skattefinansieret opgave. **Bios regnskab (2015) og de tilknyttede specifikationer indeholder kun oplysning om nettoomsætningen. Efter parternes opfattelse svarer det til bruttoomsætningen. Det er dette tal, der er taget udgangspunkt i hér. Bios drift ophørte ved konkursdekret af 27. juli Ved overdragelsesaftalen overdrages aktiver og forpligtelser.

10 Overdragelsen sker som sædvanligt i en konkurssituation til nedskreven kostpris og dermed uden goodwill, da der ikke er tale om en going concern. ***Dækker Sælgers (dvs. konkursboets) skønnede omsætning i perioden fra dekretet den 27. juli 2016 til overtagelsesdagen den 15. august Det bemærkes, at de overdragne aktiver efter overdragelsen ikke vil generere nogen omsætning, da Region Syddanmark ikke driver erhvervsmæssig aktivitet med ambulancedrift. De hjemtagne opgaver med ambulancedrift udgør således en offentlig, skattefinansieret opgave. 6. Ejer- og kontrolforhold 6.1 For hver af fusionsparterne angives en liste over alle virksomheder, der tilhører samme koncern. Denne liste skal omfatte: (A) Alle virksomheder eller personer, der direkte eller indirekte kontrollerer fusionsparterne. Alle virksomheder, der er aktive på et af de markeder, der er oplyst i punkt 7.1 nedenfor, og som direkte eller indirekte kontrolleres af: I. En eller flere af fusionsparterne. II. Enhver anden virksomhed, der er nævnt i litra a. For hver af de virksomheder, der er angivet ovenfor, specificeres, hvilken form for kontrol, der er tale om. Region Syddanmark Der henvises til Region Syddanmarks hjemmeside Bios under konkurs Ikke aktuelt 7. Markeder Det er det/de relevante produktmarked(er) og det/de relevante geografiske marked(er), der danner grundlag for vurderingen af den nye virksomheds markedsstyrke efter fusionen. Afgrænsningen af det relevante marked fremgår af konkurrencelovens 5 a. Oplysning om de relevante markeder gives af anmelder på baggrund af følgende definitioner: Relevante produktmarkeder Ved et relevant produktmarked forstås markedet for alle de varer og/eller tjenesteydelser, som forbrugeren betragter som indbyrdes substituerbare på grund af deres egenskaber,

11 pris og anvendelsesformål. Et relevant produktmarked kan i visse tilfælde bestå af flere varer og/eller tjenesteydelser, som i vid udstrækning frembyder identiske fysiske eller tekniske egenskaber, og som er indbyrdes substituerbare. Blandt de faktorer, der er af betydning for vurderingen af det relevante produktmarked, indgår en analyse af, hvorfor de pågældende varer og tjenesteydelser henføres til dette marked, og hvorfor andre ikke henføres dertil, under hensyn til f.eks. substituerbarhed, konkurrencevilkår, priser, krydspriselasticitet på efterspørgselssiden eller andre faktorer af relevans for afgrænsningen af produktmarkederne (f.eks. udbudssubstitution). Relevante geografiske markeder Ved det relevante geografiske marked forstås det område, hvor de deltagende virksomheder udbyder og efterspørger de pågældende varer og tjenesteydelser, hvor konkurrencevilkårene er tilstrækkeligt homogene, og som kan adskilles fra tilgrænsende geografiske områder på grund af især væsentlige forskelle i konkurrencevilkårene. Blandt de faktorer, der er af betydning for vurderingen af det relevante marked, indgår de pågældende varers eller tjenesteydelsers art og egenskaber, adgangsbarrierer, forbrugerpræferencer, betydelige forskelle i virksomhedernes markedsandele i dette og tilgrænsende geografiske områder eller væsentlige prisforskelle. 7.1 Oplys samtlige relevante produktmarkeder og geografiske markeder, hvor (A) to eller flere af fusionsparterne er aktive på det samme marked (horisontale forbindelser), og/eller en eller flere af fusionsparterne er aktive på et marked i tidligere eller senere omsætningsled i forhold til det marked, som en eller flere andre af fusionsparterne er aktive på, uanset om der består et leverandør-/ kundeforhold mellem dem eller ej (vertikale forbindelser) Efter parternes opfattelse kan markedsafgrænsningen i den foreliggende sag lades åben, da Region Syddanmarks hjemtagning af ambulancetjenester efter Bios konkurs er uproblematisk uanset hvordan markedet afgrænses. Bios efter konkursen Bios under konkurs var efter parternes opfattelse aktive på et landsdækkende marked for levering af ambulancetjenester til regionerne. Efter parternes opfattelse kan markedet produktmæssigt afgrænses svarende til de ydelser, der omfattedes af Ambulanceaftalen, dvs. levering af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. De af ambulanceaftalen omfattede ydelser kan således ikke substitueres med ydelser, som varetages af Regionen, dvs. lægeambulancer, vagtcentral og siddende personbefordring (det sidste varetages for Regionens regning via de regionale trafikselskaber).

12 Af de grunde der er nævnt ovenfor afsnit var og er Region Syddanmark ikke erhvervsmæssigt aktiv på noget ambulancemarked, der omfattedes af Ambulanceaftalen. Regionen udbyder ikke ambulanceydelser mod vederlagt/brugerbetaling. Ambulancedrift udgør således på linje med Regionens øvrige forpligtelser på sundhedsområdet en offentlig, skattefinansieret opgave for Region Syddanmark. Der er derfor ingen horisontal forbindelse mellem hhv. Bios/Bios under konkurs og Region Syddanmark. Videre var/er der heller ingen relevant vertikal forbindelse mellem parterne og ingen relevant vertikal omsætning hos Regionen, da Region Syddanmark ikke udøver erhvervsmæssig aktivitet med ambulancedrift eller øvrige relaterede sundhedsopgaver på noget vertikalt forbundet marked. 8. Markedsoplysninger 8.1 For hvert af de markeder, der er oplyst i punkt 7.1, gives følgende oplysninger for det regnskabsår, der går forud for transaktionen: (A) Et skøn over den samlede omsætning på markedet målt i værdi og volumen med dokumentation for, hvordan disse skøn er foretaget. Hver af fusionsparternes omsætning målt i værdi og volumen samt et skøn over markedsandelene med angivelse af, om der er sket væsentlige ændringer i salgs- og markedsandelene i de seneste tre regnskabsår. (C) Et skøn over de tre største konkurrenters markedsandel i værdi og volumen med angivelse af grundlaget for disse skøn. Oplys navn, adresse, adresse og telefonnummer samt kontaktperson på disse konkurrenter. Værdi skal angives i danske kroner, og volumen skal angives i antal enheder. Et markeds værdi og volumen bør angives således, at det afspejler produktionen minus eksport plus import på de pågældende geografiske områder Parterne er ikke i besiddelse af omsætningsoplysninger om markedet. Bios markedsandel på et landsdækkende marked for levering af de typer af ambulanceydelser, der omfattedes af Ambulanceaftalen, kan før konkursen anslås til maksimalt 15-17% ud fra den andel af Danmarks befolkning i Region Syddanmark, som Bios betjente. Baseret på omsætningen i det seneste årsregnskab (2015) anslås Bios andel af et sådant landsdækkende leverandørmarked for ambulancetjenester at være mindre end 15%. Såfremt Styrelsen måtte afgrænse produktmarkedet bredere, må Bios omsætningsbaserede markedsandel før konkursen antages at falde yderligere Som forklaret ovenfor afsnit modtager Regionen ikke vederlag eller brugerbetaling for sine ambulancetjenester eller øvrige sundhedsforpligtelser og har dermed heller ikke nogen relevant markedsandel i et tidligere eller senere omsætningsled i

13 forhold til Bios/Bios under konkurs har Region Syddanmark ikke nogen relevant erhvervsmæssig omsætning og dermed heller ingen markedsandel. 8.2 Oplys tillige navn, adresse, -adresse og telefonnummer samt kontaktperson på hver af fusionsparternes tre største kunder og tre største leverandører på hvert af de markeder, der er oplyst i punkt Ikke aktuelt. 9. Samordningsaspekter for så vidt angår joint ventures Det fremgår af konkurrencelovens 12 c, stk. 3, at i det omfang oprettelsen af et joint venture, som udgør en fusion efter 12 a, stk. 2, tillige har til formål eller til følge at samordne fortsat uafhængige virksomheders konkurrenceadfærd, vurderes denne samordning efter kriterierne i 6, stk. 1, og 8, stk. 1, eller EUF-Traktatens artikel 101, stk. 1 og 3, for at fastslå, om transaktionen kan godkendes. 9.1 Hvis fusionen udgør et joint venture, jf. konkurrencelovens 12 a, stk. 2, skal oplyses: (A) Om to eller flere af de stiftende virksomheder i væsentlig grad bibeholder aktiviteter på samme marked som joint venturet eller på et marked i et tidligere eller senere omsætningsled i forhold til dette marked eller på et nært beslægtet tilstødende marked. I bekræftende fald oplyses for hvert af markederne: I. Hver stiftende virksomheds omsætning i det foregående regnskabsår. II. Den økonomiske betydning af joint venturets aktiviteter i relation til denne omsætning. III. Hver af de stiftende virksomheders markedsandel. I benægtende fald begrundes svaret. Hvis svaret på litra a er bekræftende, og oprettelsen af joint venturet efter anmelders vurdering ikke resulterer i en samordning mellem uafhængige virksomheder, som begrænser konkurrencen efter konkurrencelovens 6, stk. 1, og eventuelt tillige EUF-Traktatens art. 101, stk. 1, skal dette begrundes. (C) Uanset svarene på litra a og b skal det oplyses, hvordan kriterierne i konkurrencelovens 8, stk. 1, og eventuelt tillige EUF-Traktatens art. 101, stk. 3, finder anvendelse. Kriterierne herfor er, om transaktionen I. bidrager til at styrke effektiviteten i produktionen eller distributionen af varer eller tjenesteydelser eller fremmer den tekniske eller økonomiske udvikling, II. sikrer forbrugerne en rimelig andel af fordelene herved, III. ikke pålægger virksomhederne begrænsninger, som er unødvendige for at nå disse mål, og

14 IV. ikke giver virksomhederne mulighed for at udelukke konkurrencen for en væsentlig del af de pågældende varer eller tjenesteydelser Ikke aktuelt 10. Gebyr 10.1 Samtidig med indsendelsen af anmeldelsen skal der overføres et gebyr på kr. til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens konto i Danske Bank, reg. nr. 0216, kontonummer Dokumentation for indbetaling af gebyr vedhæftes som Bilag 11.e. 11. Bilag 11.1 Ved indgivelse af anmeldelsen skal følgende medsendes: (A) Seneste reviderede årsregnskab og årsrapport for hver af fusionsparterne. Hvis der siden afslutningen af seneste regnskabsår er sket virksomhedsafhændelser eller -erhvervelser, skal dokumentation herfor vedlægges Årsrapport fra seneste regnskabsår for Region Syddanmark er vedlagt som Bilag 11.a.i. Årsrapport fra seneste regnskabsår (2015) med tilhørende specifikation for Bios er vedlagt som Bilag 11.a.ii og 11.a.iii. Kopi af de endelige eller seneste udgaver af alle dokumenter vedrørende fusionen, uanset om den finder sted i henhold til aftale mellem fusionsparterne, gennem erhvervelse af kontrollerende interesser eller efter et offentligt overtagelsestilbud Overdragelsesaftalen er vedlagt som Bilag 11.b. (C) Koncernoversigt for hver enkelt af fusionsparterne Der henvises til Region Syddanmarks hjemmeside Ikke aktuelt for Bios under konkurs. (D) En ikke-fortrolig udgave af anmeldelsen Ikke aktuelt.

15 (E) Dokumentation for, at betaling af gebyret er sket, jf. pkt. 10 (f.eks. kopi af bankoverførsel til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens konto) Dokumentation for indbetaling af gebyr er vedlagt som Bilag 11.e. 12. Erklæring 12.1 Sammen med oplysningerne, jf. punkt 1-10, skal der indsendes en underskrevet erklæring, hvorefter anmelder erklærer: - at oplysningerne i denne anmeldelse er korrekte, - at der er vedlagt fuldstændige kopier af de i bilag 2 krævede dokumenter samt - at alle udtalelser er afgivet i god tro. Hvis erklæringen afgives af en anden end de deltagende virksomheder, indestår undertegnede for, at oplysningerne m.v. er afgivet på vegne af samtlige deltagende virksomheder. Undertegnede og samtlige anmeldende virksomheder er bekendt med straffebestemmelserne i konkurrencelovens 22 og 23, jf. lovbekendtgørelse nr. 700 af 18. juni København, Underskrift

16 Bilagsoversigt Bilag Ambulanceaftale af 10. oktober 2014 Bilag 1.1.3: Aftale om videreførelse af driften af 27. juli 2016 (Driftsaftalen) Bilag 1.1.5: Overdragelsesaftale af 4. august 2016 Bilag 11.a.i: Bilag 11.a.ii: Bilag 11.a.iii: Bilag 11.e: Region Syddanmarks årsrapport fra seneste regnskabsår Bios Ambulance Service A/S årsrapport fra seneste regnskabsår (2015) Specifikation til Bios Ambulance Service A/S årsrapport Dokumentation for indbetaling af gebyr

Oplysninger til brug for forenklet anmeldelse af fusioner

Oplysninger til brug for forenklet anmeldelse af fusioner Oplysninger til brug for forenklet anmeldelse af fusioner 1. Beskrivelse af fusionen 1.1 Giv en kort beskrivelse af fusionen med angivelse af, hvem der fusionerer, fusionens art, jf. Inatsisartutlov nr.

Læs mere

Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner

Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner 1. Beskrivelse af fusionen 1.1. Giv en kort beskrivelse af fusionen med angivelse af, hvem der fusionerer, fusionens art, jf. Inatsisartutlov

Læs mere

Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner

Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner Oplysninger til brug for almindelig anmeldelse af fusioner Bilag 1 1. Beskrivelse af fusionen 1.1. Giv en kort beskrivelse af fusionen med angivelse af, hvem der fusionerer, fusionens art (hel eller delvis

Læs mere

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner BEK nr 1005 af 15/08/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr. 13/05879

Læs mere

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner BEK nr 1005 af 15/08/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 8. juli 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr. 13/05879 Senere ændringer

Læs mere

Stk. 2. Selv om en fusion er omfattet af én af kategorierne i stk. l, vil Forbruger- og Konkurrencestyrelsen kunne kræve en almindelig anmeldelse af f

Stk. 2. Selv om en fusion er omfattet af én af kategorierne i stk. l, vil Forbruger- og Konkurrencestyrelsen kunne kræve en almindelig anmeldelse af f Selvstyrets bekendtgørelse nr. 3 af 10. marts 2016 0m anmeldelse af fusioner efter Inatsisartutlov 0m konkurrence Imedfør af l7, stk. 3 og 18, stk. l i Inatsisartutlov nr. l af 15. maj 2014 om konkurrence

Læs mere

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner

Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner Bekendtgørelse om anmeldelse af fusioner I medfør af 12 b, stk. 3, og 15 b i konkurrenceloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 155 af 1. marts 2018, og efter indhentet udtalelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,

Læs mere

Bekendtgørelse om regler for anmeldelse af aftaler m.v. i henhold til konkurrenceloven

Bekendtgørelse om regler for anmeldelse af aftaler m.v. i henhold til konkurrenceloven BEK nr 171 af 22/02/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 26. februar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr. 12/17487

Læs mere

en erklæring om ikke-indgreb i medfør af konkurrencelovens 9, stk. 1, 1. pkt.

en erklæring om ikke-indgreb i medfør af konkurrencelovens 9, stk. 1, 1. pkt. Bilag 1 til Konkurrencenævnets meddelelse nr. 1 af 10. april 2015 Anmeldelsesskema K1 DEL A Aftaler m.v. Markér med kryds, om De ansøger om: en erklæring om ikke-indgreb i medfør af konkurrencelovens 9,

Læs mere

Dato for ikrafttrædelse af fusionen m.v.: Er fusionen anmeldt/meddelt andre konkurrencemyndigheder?

Dato for ikrafttrædelse af fusionen m.v.: Er fusionen anmeldt/meddelt andre konkurrencemyndigheder? Bilag 1 Meddelelsesskema K5 DEL A Meddelelsen vedrører: Fusion Virksomhedsovertagelse Sammenlægning af virksomheder Dato for beslutning om fusionen m.v.: Dato for ikrafttrædelse af fusionen m.v.: Er fusionen

Læs mere

Fusionsanmeldelser og -gebyrer Vejledning

Fusionsanmeldelser og -gebyrer Vejledning Fusionsanmeldelser og -gebyrer Vejledning Fusionsanmeldelser og -gebyrer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk On-line ISBN: 978-87-7029-539-0

Læs mere

Fusionsanmeldelser og -gebyrer Udkast til vejledning

Fusionsanmeldelser og -gebyrer Udkast til vejledning Fusionsanmeldelser og -gebyrer Udkast til vejledning Fusionsanmeldelser og -gebyrer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk On-line

Læs mere

ANDERSENI PARTNERS KREDITORINFORMATION NR. 2 BRUUN & HJEJLE. Redegørelse i henhold til konkurslovens 125 stk. 1

ANDERSENI PARTNERS KREDITORINFORMATION NR. 2 BRUUN & HJEJLE. Redegørelse i henhold til konkurslovens 125 stk. 1 ANDERSENI PARTNERS BRUUN & HJEJLE J.nr. 31064S-3-AHJ KREDITORINFORMATION NR. 2 Redegørelse i henhold til konkurslovens 125 stk. 1 Skifterettens j. nr.: SKS-nr. S21-489/20 16 - Skifteretten i Odense Navn:

Læs mere

Meddelelse fra kommissionen om en forenklet procedure for behandling af bestemte fusioner efter Rådets forordning (EF) nr. 139/2004 (2013/C 366/04)

Meddelelse fra kommissionen om en forenklet procedure for behandling af bestemte fusioner efter Rådets forordning (EF) nr. 139/2004 (2013/C 366/04) 14.12.2013 Den Europæiske Unions Tidende C 366/5 Meddelelse fra kommissionen om en forenklet procedure for behandling af bestemte fusioner efter Rådets forordning (EF) nr. 139/2004 (2013/C 366/04) I. INDLEDNING

Læs mere

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af en fusion mellem Bygma A/S og Fridolf A/S og Fridolf Ejendomme ApS

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af en fusion mellem Bygma A/S og Fridolf A/S og Fridolf Ejendomme ApS NOTAT Dato: 20. december 2018 Sag: 18/19137 Sagsbehandler: /MEA Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af en fusion mellem Bygma A/S og Fridolf A/S og Fridolf Ejendomme ApS Konkurrence-

Læs mere

ANDERSEN PARTNERS KREDITORINFORMATION NR. 4 BRUUN & HJEJLE. Redegørelse i henhold til konkurslovens 125, stk. 4.

ANDERSEN PARTNERS KREDITORINFORMATION NR. 4 BRUUN & HJEJLE. Redegørelse i henhold til konkurslovens 125, stk. 4. ANDERSEN I PARTNERS BRUUN & HJEJLE J.nr. 310645-JLS KREDITORINFORMATION NR. 4 Redegørelse i henhold til konkurslovens 125, stk. 4. Skifterettens j.nr.: Navn: Hjemstedsadresse : CVR-nr. : Fristdag: Dekretdag:

Læs mere

Aftale mellem Post Danmark og ARTE om etablering af joint venture-selskabet BILLETnet A/S

Aftale mellem Post Danmark og ARTE om etablering af joint venture-selskabet BILLETnet A/S Aftale mellem Post Danmark og ARTE om etablering af joint venture-selskabet BILLETnet A/S Jnr.: 2:8032-30/cb Rådsmødet den 26. august 1998 1. Resumé Post Danmark og ARTE har anmeldt en aftale om etablering

Læs mere

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Energinet.dks erhvervelse af ti regionale transmissionsselskaber.

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Energinet.dks erhvervelse af ti regionale transmissionsselskaber. Dato: 13. august 2012 Sag: ITE-12/06453 Sagsbehandler: /MOH, LVS KONKURRENCE- OG FORBRU- GERSTYRELSEN Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Energinet.dks erhvervelse af ti regionale

Læs mere

Fusionskontrol. Vejledning

Fusionskontrol. Vejledning Fusionskontrol Vejledning Juni 2018 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk Online ISBN: 978-87-7029-538-3 Vejledningen er udarbejdet

Læs mere

Godkendelse på baggrund af forenklet sagsbehandling af Davidsens Tømmerhandel A/S erhvervelse af Optimera

Godkendelse på baggrund af forenklet sagsbehandling af Davidsens Tømmerhandel A/S erhvervelse af Optimera NOTAT Dato: 20. september 2019 Sag: 19/09052-33 Sagsbehandler: /nvh Godkendelse på baggrund af forenklet sagsbehandling af Davidsens Tømmerhandel A/S erhvervelse af Optimera Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Læs mere

Fusionskontrol. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby. Tlf. +45 41 71 50 00. E-mail: kfst@kfst.dk

Fusionskontrol. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby. Tlf. +45 41 71 50 00. E-mail: kfst@kfst.dk 2013 Fusionskontrol Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk On-line ISBN: 978-87-7029-538-3 Vejledningen er udarbejdet af Konkurrence-

Læs mere

Godkendelse af FoodService Danmark A/S overtagelse af CH Interfrugt A/S og Grøn Fokus 2011 ApS

Godkendelse af FoodService Danmark A/S overtagelse af CH Interfrugt A/S og Grøn Fokus 2011 ApS Dato: 2. august 2016 Sag: FLID-16/01768 Sagsbehandler: LFI/SSJ Godkendelse af FoodService Danmark A/S overtagelse af CH Interfrugt A/S og Grøn Fokus 2011 ApS 1. Indledning Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Læs mere

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af vertikale aftaler og samordnet praksis inden for motorkøretøjsbranchen

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af vertikale aftaler og samordnet praksis inden for motorkøretøjsbranchen BEK nr 760 af 23/06/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Konkurrencestyrelsen, j.nr. 4/0104-0200-0009 Senere

Læs mere

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 1 Vedr.: III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges: Kan det bekræftes at sikkerhedsstillelsen også kan afgives i form af en kontraktgaranti fra et kreditforsikringsselskab,

Læs mere

Fusionskontrol Vejledning

Fusionskontrol Vejledning Fusionskontrol Vejledning Januar 2017 Fusionskontrol Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf. +45 41 71 50 00 E-mail: kfst@kfst.dk On-line ISBN: 978-87-7029-538-3 Vejledningen

Læs mere

Godkendelse af Brøndby Kommune og Vallensbæk Kommunes indtræden i HOFOR Spildevand Holding A/S. 1. Transaktionen

Godkendelse af Brøndby Kommune og Vallensbæk Kommunes indtræden i HOFOR Spildevand Holding A/S. 1. Transaktionen Dato: 19. december 2014 Sag: BITE-14/09801 Godkendelse af Brøndby Kommune og Vallensbæk Kommunes indtræden i HOFOR Spildevand Holding A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 24. november 2014

Læs mere

Sag nr. COMP/M.3737 Yara / DLG / Agro DK. FORORDNING (EF) nr. 139/2004 FUSIONSPROCEDURE. Art. 4 (4) dato: 01/09/2005

Sag nr. COMP/M.3737 Yara / DLG / Agro DK. FORORDNING (EF) nr. 139/2004 FUSIONSPROCEDURE. Art. 4 (4) dato: 01/09/2005 DA Sag nr. COMP/M.3737 Yara / DLG / Agro DK Kun den danske udgave kan fås og er autentisk. FORORDNING (EF) nr. 139/2004 FUSIONSPROCEDURE Art. 4 (4) dato: 01/09/2005 KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER

Læs mere

Bilag [nr.] Trepartsaftale

Bilag [nr.] Trepartsaftale J.nr.: 7501417 MPE/KRM Bilag [nr.] Trepartsaftale Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk Trepartsaftale INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Godkendelse af Maabjerg Energy Center BioHeat & Power A/S køb af Måbjergværket A/S fra DONG Energy Thermal Power A/S. 1.

Godkendelse af Maabjerg Energy Center BioHeat & Power A/S køb af Måbjergværket A/S fra DONG Energy Thermal Power A/S. 1. Dato: 24. juni 2015 Sag: BET-15/05842 Godkendelse af Maabjerg Energy Center BioHeat & Power A/S køb af Måbjergværket A/S fra DONG Energy Thermal Power A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den

Læs mere

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 18.12.2010 Den Europæiske Unions Tidende L 335/43 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) Nr. 1218/2010 af 14. december 2010 om anvendelse af artikel 101, stk. 3, i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde

Læs mere

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE ÆLLESSKABER. UDKAST TIL KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. /..

KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE ÆLLESSKABER. UDKAST TIL KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. /.. DA DA DA KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE ÆLLESSKABER Bruxelles, den C(2009) 5365/2 UDKAST TIL KOMMISSIONENS FORORDNING (EF) Nr. /.. af om anvendelse af EF-traktatens artikel 81, stk. 3, på kategorier af

Læs mere

Status vedr. ambulancedrift i Region Syddanmark

Status vedr. ambulancedrift i Region Syddanmark Afdeling: Sundhedsplanlægning Journal nr.: 14/41420 Dato: 19. august 2016 Status vedr. ambulancedrift i Region Syddanmark Indledning Ultimo juli 2016 blev BIOS erklæret konkurs, og Regionsrådet traf principbeslutning

Læs mere

Godkendelse af Axcels erhvervelse af Silkeborg Data A/S. 1. Indledning

Godkendelse af Axcels erhvervelse af Silkeborg Data A/S. 1. Indledning Dato: 16. april 2014 Sag: TIFS-14/01354 Sagsbehandler: /MTP Godkendelse af Axcels erhvervelse af Silkeborg Data A/S KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN 1. Indledning ERHVERVS- OG VÆKSTMINISTERIET Konkurrence-

Læs mere

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Sagsnr: BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Begrænset udbud af terminalanlæg SKABELON 1 Generelle oplysninger Evt. angivelse

Læs mere

Fusionen mellem Dagrofa A/S og KC Storkøb, Korup A/S

Fusionen mellem Dagrofa A/S og KC Storkøb, Korup A/S Side 1 af 6 Fusionen mellem Dagrofa A/S og KC Storkøb, Korup A/S Journal nr.3:1120-0401-20/service/osk Rådsmødet den 29. august 2001 Beslutning vedrørende virksomhedsovertagelse jf. konkurrencelovens 12

Læs mere

Bilag 3. Krav til regnskaber mv.

Bilag 3. Krav til regnskaber mv. Bilag 3 Krav til regnskaber mv. Indholdsfortegnelse 1. PLIGT TIL AT UDARBEJDE SÆRSKILTE REGNSKABER... 3 2. UDVEKSLING AF YDELSER MELLEM AKTIVITETER... 3 3. OMKOSTNINGSFORDELING... 3 4. INDTÆGTSFORDELING...

Læs mere

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ].

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ]. Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres eller som der skal tages stilling til i den konkrete ansøgning om prækvalifikation. Dokumentet er i øvrigt baseret på forslag til de oplysninger,

Læs mere

Bilag 75 Skema over fortrolighed i afsnittet om konkurrenceforhold. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1

Bilag 75 Skema over fortrolighed i afsnittet om konkurrenceforhold. Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 Bilag 75 Skema over fortrolighed i afsnittet om konkurrenceforhold Konkurrenceforhold: pkt. 12.1 2/10 Konkurrenceforhold Template 2. Oplysningsskema Oplysning 1. Kontaktoplysninger 1.1 Ansøgers navn og

Læs mere

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget L 146 endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget L 146 endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2015-16 L 146 endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Bilag: Udkast til eventuelt ændringsforslag til lov om ændring af revisorloven og forskellige andre love Ændringsforslag

Læs mere

Fusion mellem Eniig Energi A/S og HMN Naturgas A/S

Fusion mellem Eniig Energi A/S og HMN Naturgas A/S Dato: 13. november 2017 Sag: MTF-17/11255 Sagsbehandler: /SING/SUPO Fusion mellem Eniig Energi A/S og HMN Naturgas A/S KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 2.

Læs mere

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation

Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Bilag 2 - Samlende bilag Udbud af indsamling af dagrenovation Dato: dd.mm.aaaa Side 1 af 9 Indhold Bilag 2a Underskrift og oplysninger... 3 Bilag 2b - Nøgletal... 7 Bilag 2c - Referenceliste... 8 Bilag

Læs mere

af en fusion mellem SEAS-NVE Holding A/S og HMN Naturgas Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 4. oktober 2017 en anmeldelse

af en fusion mellem SEAS-NVE Holding A/S og HMN Naturgas Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 4. oktober 2017 en anmeldelse Dato: 13. november 2017 Sag: MTF-17/11253 Sagsbehandler: /SING/SUPO Fusion mellem SEAS-NVE Holding A/S og HMN Naturgas A/S KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den

Læs mere

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation.

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Tina Braad Partner Sagsnr. 056947-0002 tbr/hai T +45 72 27 33 21 tbr@bechbruun.com PROJEKTKONKURRENCE HIMMERLAND BOLIG- FORENING - AFDELING 51 BLÅKILDEVEJ, KILDE- PARKEN 2020 5. marts 2013 Dette prækvalifikationsmateriale

Læs mere

I medfør af 11 c i konkurrenceloven, jf. lovbekendtgørelse nr af 21. august 2007, som ændret ved lov nr. 375 af 27. maj 2008, fastsættes:

I medfør af 11 c i konkurrenceloven, jf. lovbekendtgørelse nr af 21. august 2007, som ændret ved lov nr. 375 af 27. maj 2008, fastsættes: BEK nr 590 af 20/06/2008 (Gældende) Udskriftsdato: 31. december 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Konkurrencestyrelsen, j.nr. 4/0304-8800-0001 Senere

Læs mere

ANSØGNING OM STRAFLEMPELSE DEL I

ANSØGNING OM STRAFLEMPELSE DEL I ANSØGNING OM STRAFLEMPELSE For at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan behandle din ansøgning om straflempelse, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer etc. jf. del I nedenfor samt komme med

Læs mere

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Eik Bank Danmark A/S

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Eik Bank Danmark A/S 12-10-2010 TIF 4/0120-0401-0051 /SAH Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Eik Bank Danmark A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 8. oktober 2010 anmeldelse af Finansiel Stabilitet

Læs mere

Alimentation Couche-Tard Inc. s overtagelse af Statoil Fuel & Retail i Danmark

Alimentation Couche-Tard Inc. s overtagelse af Statoil Fuel & Retail i Danmark 21.5.2012 ITE 4/0120-8901-2294 /LKH og MOH Alimentation Couche-Tard Inc. s overtagelse af Statoil Fuel & Retail i Danmark Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 18. april 2012 en forenklet anmeldelse

Læs mere

Group 4 Falck A/S' overtagelse af The Wackenhut Corporation

Group 4 Falck A/S' overtagelse af The Wackenhut Corporation Group 4 Falck A/S' overtagelse af The Wackenhut Corporation Journal nr.3:1120-0401-29/infra/lob Resumé 1. Group 4 Falck anmeldte den 13. februar 2002 en planlagt fusion mellem Group 4 Falck og det amerikanske

Læs mere

Royal Greenland A/S salg af ejendomme i Qaasuitsup Kommunia

Royal Greenland A/S salg af ejendomme i Qaasuitsup Kommunia AFGØRELSE Sags nr. 2013-093392 30-10-2014 Royal Greenland A/S salg af ejendomme i Qaasuitsup Kommunia A T U I S A R T O Q A R N E R M U T U N A M M I L L E Q A T I G I I N N E R M U L L U A Q U T S I S

Læs mere

Godkendelse af HeidelbergCement Sweden AB s erhvervelse af enekontrol med Contiga Holding AS. 1. Transaktionen. 2. Parterne og deres aktiviteter

Godkendelse af HeidelbergCement Sweden AB s erhvervelse af enekontrol med Contiga Holding AS. 1. Transaktionen. 2. Parterne og deres aktiviteter Dato: 21. september 2015 Sag: BET-15/06305 Sagsbehandler: /AVH/MC Godkendelse af HeidelbergCement Sweden AB s erhvervelse af enekontrol med Contiga Holding AS Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog

Læs mere

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S.

AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S. J.nr. 000328-0247 nk/lat 2012 - AKTIONÆRVILKÅR (VILKÅR) FOR BESIDDELSE AF AKTIER I COWI HOLDING A/S (COWI) B-AKTIER ANSATTE I COWI- KONCERNEN, HERUNDER I COWI A/S Januar 2012 Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie

Læs mere

Bekendtgørelse om indsamling m.v.

Bekendtgørelse om indsamling m.v. BEK nr 820 af 27/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juli 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-529-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

DAGROFA A/S Att. advokat Torbjørn Malmsteen Gammelager 11-13 2605 Brøndby

DAGROFA A/S Att. advokat Torbjørn Malmsteen Gammelager 11-13 2605 Brøndby DAGROFA A/S Att. advokat Torbjørn Malmsteen Gammelager 11-13 2605 Brøndby 2. april 2004 SEK Sag 3/1120-0401-0060 /LOB/SKN Afgørelse vedr. SuperGros A/S' overtagelse af Chr. Kjærgaard A/S aktiviteter Resumé

Læs mere

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne [klager] klaget over [indklagede].

3. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne [klager] klaget over [indklagede]. København, den 15. december 2015 Sagsnr. 2015-1254/CHN 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har advokat [A] på vegne [klager] klaget over [indklagede]. Klagens tema: Advokat [A] har

Læs mere

VEJLEDNING TIL KOMMUNER: Reglerne om virksomhedsoverdragelse og konkurser hos private leverandører af hjemmehjælp

VEJLEDNING TIL KOMMUNER: Reglerne om virksomhedsoverdragelse og konkurser hos private leverandører af hjemmehjælp VEJLEDNING TIL KOMMUNER: Reglerne om virksomhedsoverdragelse og konkurser hos private leverandører af hjemmehjælp Titel: Vejledning til kommuner: Reglerne om virksomhedsoverdragelse og konkurser hos private

Læs mere

Beregningsskema for maksimalt tilladt pris ved overdragelse af anparter/aktier i lægepraksis

Beregningsskema for maksimalt tilladt pris ved overdragelse af anparter/aktier i lægepraksis PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION j.nr. 2013-7627 December 2013 Beregningsskema for maksimalt tilladt pris ved overdragelse af anparter/aktier i lægepraksis Beregningsskemaet udfyldes i 2 tempi. Kopi af

Læs mere

Tommerup Trælasthandel har drevet ét udsalgssted på Fyn, der især henvender sig til professionelle kunder men som også sælger til private kunder.

Tommerup Trælasthandel har drevet ét udsalgssted på Fyn, der især henvender sig til professionelle kunder men som også sælger til private kunder. 02-04-2012 BYS 4/0120-0401-0097 /HK og CHJ Godkendelse af DT Groups overtagelse af Tommerup Trælasthandel på Fyn Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 12. marts 2012 en almindelig anmeldelse af

Læs mere

Transaktionen udgør derfor en fusion omfattet af fusionsbegrebet i konkurrencelovens

Transaktionen udgør derfor en fusion omfattet af fusionsbegrebet i konkurrencelovens NOTAT Dato: 5. november 2018 Sag: 18/15846-30 Sagsbehandler: LVS/MEA Matas A/S' erhvervelse af enekontrol over Firtal Group ApS samt Firtal Group ApS erhvervelse af fælles kontrol over Geniads ApS sammen

Læs mere

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD

KUNDEFORMULAR 1. VIRKSOMHEDEN (KUNDEN) 2. FORMÅL OG OMFANG AF KUNDEFORHOLD KUNDEFORMULAR Det bemærkes, at det kan være nødvendigt for Københavns Andelskasse under kontrol at indhente yderligere oplysninger og dokumentation ud over de oplysninger og dokumentation, der er indeholdt

Læs mere

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER 14.12.2013 Den Europæiske Unions Tidende L 336/1 II (Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) Nr. 1269/2013 af 5. december 2013 om ændring af forordning

Læs mere

Godkendelse af Fjernvarme Fyn Holding A/S køb af Fynsværket og Odense Kraftvarmeværk fra Vattenfall A/S. 1. Transaktionen

Godkendelse af Fjernvarme Fyn Holding A/S køb af Fynsværket og Odense Kraftvarmeværk fra Vattenfall A/S. 1. Transaktionen Dato: 26. januar 2015 Sag: BITE-14/12241 Godkendelse af Fjernvarme Fyn Holding A/S køb af Fynsværket og Odense Kraftvarmeværk fra Vattenfall A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 23. december

Læs mere

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE Offentliggjort på www.udbud.dk: [23.08.2013] SKABELON

Læs mere

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol

ANSØGNINGSFORMULAR. ORDREGIVENDE MYNDIGHED: Den Europæiske Unions Domstol ANSØGNINGSFORMULAR UDBUD EFTER FORHANDLING AF TJENESTEYDELSESAFTALEN:»Indgåelse af rammeaftaler vedrørende oversættelse af juridiske tekster fra visse af Den Europæiske Unions officielle sprog til dansk«(2013)

Læs mere

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for visse kategorier af specialiseringsaftaler

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for visse kategorier af specialiseringsaftaler BEK nr 64 af 28/01/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 29. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., j.nr. 4/0104-0200-0014 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer

Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer Bekendtgørelse om prospekter ved første offentlige udbud mellem 100.000 euro og 2.500.000 euro af visse værdipapirer I medfør af 43, stk. 3, 44, stk. 6, 46, stk. 2, og 93, stk. 3, i lov om værdipapirhandel

Læs mere

BEK nr 642 af 30/05/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019

BEK nr 642 af 30/05/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019 BEK nr 642 af 30/05/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 1910-0016 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN EUROPA-KOMMISSIONEN

MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN EUROPA-KOMMISSIONEN EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den XXX [ ](2013) XXX draft MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN EUROPA-KOMMISSIONEN Udkast til meddelelse om aftaler af ringe betydning, der ikke indebærer en mærkbar begrænsning

Læs mere

Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:426394-2014:text:da:html Danmark-Søborg: Specialiseret personbefordring ad vej 2014/S 242-426394 Udbudsbekendtgørelse

Læs mere

L 162/20 Den Europæiske Unions Tidende

L 162/20 Den Europæiske Unions Tidende L 162/20 Den Europæiske Unions Tidende 21.6.2008 KOMMISSIONENS DIREKTIV 2008/63/EF af 20. juni 2008 om konkurrence på markederne for teleterminaludstyr (EØS-relevant tekst) (kodificeret udgave) KOMMISSIONEN

Læs mere

Anmeldelse af standardlejekontrakt udarbejdet af brancheorganisationen Sammenslutningen af Danske Havne

Anmeldelse af standardlejekontrakt udarbejdet af brancheorganisationen Sammenslutningen af Danske Havne Anmeldelse af standardlejekontrakt udarbejdet af brancheorganisationen Sammenslutningen af Danske Havne Journal nr.3:1120-0301-122/lob/infrastraktur Rådsmødet den 30. januar 2002 Resumé 1. Brancheorganisationen

Læs mere

Spørgsmål og svar af 25. februar 2013

Spørgsmål og svar af 25. februar 2013 Spørgsmål og svar af 25. februar 2013 Af nedenstående fremgår spørgsmål og svar, der har været stillet i forbindelse med prækvalifikation, og som kan have relevans for fortolkningen af Udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

Bilag 1G: Redegørelse og dokumentation for konkurrenceforhold

Bilag 1G: Redegørelse og dokumentation for konkurrenceforhold Bilag 1G: Redegørelse og dokumentation for konkurrenceforhold Oplysningsskema Oplysninger og dokumentation til brug for vurdering af ansøgers betydning for konkurrencen i de markeder, som er direkte eller

Læs mere

Aftale mellem Marius Pedersen A/S og Renovation og Miljø Holding ApS m.fl. (konkurrenceklausul)

Aftale mellem Marius Pedersen A/S og Renovation og Miljø Holding ApS m.fl. (konkurrenceklausul) 1 af 6 18-06-2012 14:21 Aftale mellem Marius Pedersen A/S og Renovation og Miljø Holding ApS m.fl. (konkurrenceklausul) Journal nr.2:8032-665 Rådsmødet den 23. februar 2000 1. Resumé Konkurrencestyrelsen

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse og udbredelse til offentligheden af visse investeringsanalyser 1)

Bekendtgørelse om udarbejdelse og udbredelse til offentligheden af visse investeringsanalyser 1) BEK nr 1234 af 22/10/2007 (Historisk) Udskriftsdato: 17. februar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Finanstilsynet, j.nr. 132-0020 Senere ændringer

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Vejledning til omsætningsbekendtgørelsen. Bekendtgørelse nr. 808 af 14. august 2009 om beregning af omsætning i konkurrenceloven

Vejledning til omsætningsbekendtgørelsen. Bekendtgørelse nr. 808 af 14. august 2009 om beregning af omsætning i konkurrenceloven Vejledning til omsætningsbekendtgørelsen Bekendtgørelse nr. 808 af 14. august 2009 om beregning af omsætning i konkurrenceloven August 2010 Vejledning til omsætningsbekendtgørelsen Indhold 1. Indledning...2

Læs mere

rtagelse 18/11/12 af samtlige aktier i Fog Anlæg A/S samt herunder Fog Fødev arer A/S

rtagelse 18/11/12 af samtlige aktier i Fog Anlæg A/S samt herunder Fog Fødev arer A/S Dagrofa A/S` overtagelse af samtlige aktier i Fog Anlæg A/S samt herunder Fog Fødevarer A/S Journal nr. 4/0120-0401-0028/BYS/ULHE Konkurrencestyrelsen har behandlet fusionsanmeldelsen af Dagrofa A/S` overtagelse

Læs mere

Godkendelse af Thorkil Andersen Holding A/S overtagelse af aktier i Agri-Norcold A/S. 1. Transaktionen

Godkendelse af Thorkil Andersen Holding A/S overtagelse af aktier i Agri-Norcold A/S. 1. Transaktionen Dato: 28. september 2012 Sag: BITE-12/14123 Sagsbehandler: / CHJ/HK Godkendelse af Thorkil Andersen Holding A/S overtagelse af aktier i Agri-Norcold A/S Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 18.

Læs mere

Små virksomheders andel af offentlige

Små virksomheders andel af offentlige VELFUNGERENDE MARKEDER NR 26 19 Små virksomheders andel af offentlige I artiklen fremlægges nye data, som belyser små virksomheders andel af de offentlige opgaver, som sendes i EU-udbud. Analysen viser

Læs mere

Gl. kongevej 74A 1850 Frederiksberg C tlf. 33 55 82 82 Fax 33 55 82 00

Gl. kongevej 74A 1850 Frederiksberg C tlf. 33 55 82 82 Fax 33 55 82 00 Finanstilsynets vejledning af 12. april 2008 om afvikling af investeringsforeninger, specialforeninger, hedgeforeninger, professionelle foreninger, godkendte fåmandsforeninger og afdelinger heraf efter

Læs mere

Vejledning til ansøgning om prækvalifikation

Vejledning til ansøgning om prækvalifikation J.nr.: 7508271 HAR/LLI Vejledning til ansøgning om prækvalifikation for Bygningsstyrelsens opførelse af Niels Bohr Bygningen, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2013/S 249-434278, nr. 2014/S 014-019871 og nr.

Læs mere

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af vertikale aftaler og samordnet praksis

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af vertikale aftaler og samordnet praksis BEK nr 739 af 23/06/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Konkurrencestyrelsen, j.nr. 4/0104-0200-0009 Senere

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber

Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber Lovbekendtgørelse nr. 419 af 1. maj 2007 Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber Herved bekendtgøres lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber, jfr. lovbekendtgørelse

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2013-0035912 (Kirsten Thorup, Jan Eske Schmidt) 21. marts 2014

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2013-0035912 (Kirsten Thorup, Jan Eske Schmidt) 21. marts 2014 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2013-0035912 (Kirsten Thorup, Jan Eske Schmidt) 21. marts 2014 K E N D E L S E Dansk Byggeri (advokat Henrik Fausing v/ advokat Christian B. Prophet-Rannow, København) mod

Læs mere

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 Bolig nr. 0490-0223-05 OVERDRAGELSESAFTALE Undertegnede Navn: Louise Risager Christensen

Læs mere

Konsortiesamarbejde i forhold til konkurrenceloven. Vejledning

Konsortiesamarbejde i forhold til konkurrenceloven. Vejledning Konsortiesamarbejde i forhold til konkurrenceloven Vejledning 2014 Konsortiesamarbejde i forhold til konkurrenceloven Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: +45 41 71

Læs mere

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af kontrollen med Fionia Bank

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af kontrollen med Fionia Bank 3. april 2009 TIF 4/0120-0401-0039 /JKM Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af kontrollen med Fionia Bank Den 11. marts 2009 meddelte Afviklingsselskabet til sikring af finansiel stabilitet

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv Udkast til Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv I medfør af akt nr. [xx] af [xx]. juni 2017 fastsættes: 1. Energistyrelsen

Læs mere

4. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [firma A] klaget over [indklagede], [bynavn].

4. advokatkreds K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [firma A] klaget over [indklagede], [bynavn]. København, den 27. juni 2016 Sagsnr. 2016-977/CHN 4. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [firma A] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: [Firma A] har klaget over, at

Læs mere

Bilag: Beslutning vedr. fusion jf. konkurrencelovens 12c, stk. 2

Bilag: Beslutning vedr. fusion jf. konkurrencelovens 12c, stk. 2 Bilag: Beslutning vedr. fusion jf. konkurrencelovens 12c, stk. 2 Journal nr.3:1120-0401-22/osk/service 1. Resumé 1. Advokat Gitte Holtsø (Advokatfirmaet Plesner Svane Grønborg) har den 16. oktober 2001,

Læs mere

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 2

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 2 J.nr.: 8915935 130R/JFR/CHO Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 2 Sparekassen Lolland A/S under konkurs Skifteretten i Nykøbing f. alster - SKS 12-28/2013 Jeg skal herved som kurator i ovennævnte

Læs mere

Tilbudsskabelon A. Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold

Tilbudsskabelon A. Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold Tilbudsskabelon A Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold Oplysninger om tilbudsgiver: Tilbudsgivers navn og selskabsform Tilbudsgivers adresse Tilbudsgivers CVR nr. Undertegnede er bekendt

Læs mere

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3

Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3 12. AUGUST2013 J.nr.: 8915067 CWZ Redegørelse i medfør af konkurslovens 125, stk. 3 Max Bank A/S under konkurs Skifteretten i Næstved - SKS 888-778/20 li Jeg skal herved som kurator i ovennævnte konkursbo

Læs mere

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nordic Capitals overtagelse af Redcats Nordic AB

Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nordic Capitals overtagelse af Redcats Nordic AB 25. april 2012 BITE 13/03564 /LVS Godkendelse på baggrund af en forenklet sagsbehandling af Nordic Capitals overtagelse af Redcats Nordic AB Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog den 15. marts 2013

Læs mere

Brancheorganisationer for motorkøretøjer

Brancheorganisationer for motorkøretøjer Dato: 24. september 2013 Brancheorganisationer for motorkøretøjer Sag: BITE-12/06340-41 Sagsbehandler: / CHJ Indskærpelse om garantier og årlige kontroleftersyn - vedrørende krav om bilejeres fremmøde

Læs mere

Lejeaftale mellem LR Plast A/S og Forskningscenter Risø

Lejeaftale mellem LR Plast A/S og Forskningscenter Risø Lejeaftale mellem LR Plast A/S og Forskningscenter Risø J.nr. 2:8032-59/cga Rådsmødet den 28. oktober 1998 1. Resumé LR Plast A/S anmeldte den 9. juni 1998 en aftale med Risø Forskningscenter om leje af

Læs mere

3 Omfattede typer af personoplysninger og kategorier af registrerede

3 Omfattede typer af personoplysninger og kategorier af registrerede 1 Behandlingsformål og behandlingsomfang Denne Databehandleraftale (Databehandleraftalen) er indgået som del af eller under henvisning til, at Parterne har aftalt en eller flere leveringer af it-ydelser

Læs mere

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af teknologioverførselsaftaler

Bekendtgørelse om gruppefritagelse for kategorier af teknologioverførselsaftaler BEK nr 417 af 28/04/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 11. juni 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, j.nr. 14/04535 Senere ændringer

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

Godkendelse af Dansk Supermarked A/S erhvervelse af Wupti.com A/S

Godkendelse af Dansk Supermarked A/S erhvervelse af Wupti.com A/S Dato: 20. juli 2015 Sag: FLID-15/06396-18 Sagsbehandler: sbj/mni Godkendelse af Dansk Supermarked A/S erhvervelse af Wupti.com A/S 1. Transaktionen 1.1. Indledning Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen modtog

Læs mere