REFERAT. Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL"

Transkript

1 Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL REFERAT Til stede: Hans Dorf, Jonas Lieberkind, Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Pia Cort, Christina Johannsen, Iris Hauksdottir, Line Aabo, Kristian Birk, Bettina Høgenhav, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende: Kathrine Degn, Anne Sofie Moll Gade Dato:21.novem ber 2012 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 1. Godkendelse af dagsorden 2. Opsamling på referat fra 13. september Meddelelser 4. Kortere diskussionspunkter 5. Evaluering af undervisning F Valg til UFU 7. Undervisning fremover 8. Godkendelse af undervisningsplaner F Beskæftigelsesundersøgelsen 10. Mødeplan for foråret Lokalesituationen F Evt. 1. Godkendelse af dagsorden Punktet om undervisningsevaluering udgår herefter blev dagordenen godkendt. 2. Opsamling på referat fra 13. september 2012 Vedr. punkt 2a: om at godkende censorer forud for aflevering af specialet Marianne Høyen laver et udkast til procedure, som sendes i høring. Vedr. 2c: Der skal i godt tid samles op på studiestart, velkomstbreve mv. for efteråret Punkt 3: Diskussion omkring holdstørrelser og undervisning på uddannelsen bør sættes på dagsordenen igen på et UFU-møde i foråret. Punkt 4: Vedr. it-baseret læringsaktivitet i forbindelse med virksomhedsprojektet; dette bør skrives ind i et ide-katalog, så det kan tages op igen senere. Det samme gælder Pernille Krogh Fryds projekt om evaluering. Vedr. punkt 7: Sommerskole for specialeskrivere skal der også følges op på. Aarhus Universite t Tlf.: Fax: E-m ail:

2 Side 2/5 3. Meddelelser 3.1 Dorthe Pehrson varetager nu alt vedr. eksamen på MALLL. 3.2 Forslag til studiestøttende aktiviteter. To af UFUs fire forslag gik videre, det ene - et kollokvieforløb v. Søren Nagbøl og Dirk Schertges - kunne umiddelbart sættes i værk, mens et sommerskoleforløb for specialeskrivere, 'Specialeboost', skal diskuteres nærmere. Forslag om at Søren Nagbøl og Dirk laver det som et work-in-progres som 5. session i specialeseminaret i foråret Konsulentarbejdets metodik - forslag om tilvalgsfag i konsulentarbejdets metodik ligger p.t. stille pga. arbejdsbelastning. Derudover bør man genoverveje relevansen af et sådant tilvalg på baggrund af uddannelsens økonomi. 3.4 Christina Johannsen bliver ansat som studenterstudievejleder på IUP. Studieleder, Søs Bayer, har udesendt et notat, som angiver, at man fortsætter praksis med at bemande uddannelserne med 25% D-VIP. Det betyder, at Pædagogisk sociologi burde have min. en ekstra VIP ansat, afhængigt af, om man medregner eksisterende kvalifikationer blandt VIP erne. Uddannelseslederne skal melde tilbage med argumentation for nyansættelser og samtidigt gøre rede for, hvilke kvalifikationer, der er behov for på de enkelte uddannelser (dette har uddannelsesleder gjort d i skrivelse til institutleder, studieleder og Søren Fransén) UFU tilsluttede sig det brev, som uddannelsesleder havde forfattet på vegne af UFU. 4. Kortere diskussionspunkter 4.1 Fremtidigt optag: Det nuværende optag er beskrevet i 'optagelsesmanualen'. Ifm. ændring af suppleringsbekendtgørelsen, havde man ønsket at revidere optagelseskriterierne. Da godkendelse af den reviderede bekendtgørelse er strandet, er det dog de hidtidige kriterier, der skal tages udgangspunkt i ved optaget i I mellemtiden har der også vist sig nye fagområder, som søger optagelse, fx bachelorer i idræt og i folkesundhedsvidenskab. Disse er der for nuværende ikke mandat til at optage, undtagen efter konkret vurdering/dispensation. Hvorledes stiller Pædagogisk sociologi sig til optag fremover? På sigt skal optagelseskriterierne indarbejdes i studieordningen. Diskussion om optagelseskriterier sættes på som punkt på UFU-møde i starten af det nye år. 4.2 Lokalesituationen fremover. Orientering og diskussion Der er udsendt to masterplaner for lokalefordelingen én for Århus og én for København. Pædagogisk sociologi er i den nyeste plan for København blevet flyttet fra C001 til glassalen. Glassalen er aldeles uegnet til undervisning, bl.a. fordi betjentene ikke er forpligtiget til at stille borde og stole op. I Århus ser det acceptabelt ud om end det er på marginalerne.

3 Side 3/5 Uddannelsens kvalitet hører under studienævn, studieleder og institutleder. UFU går videre til studienævnet med lokaleproblematikken. Det er i forbindelse med planlægning af undervisningen vigtigt, at man som underviser ved, hvilke(t) lokal(er)man tildeles. UFU ønsker lokalefordelingsprincipper sat på dagsordenen for det kommende studienævnsmøde. Uddannelsesleder går videre med dette (har bedt studienævnsformand om at sætte punktet på studienævnets dagsorden snarest muligt). 4.3 Tompladsordning: SN har diskuteret, hvorvidt IUPs uddannelser forsøgsvis skulle udbyde tompladsordning. Marianne Høyen har sagt et foreløbigt ja tak ud fra den betragtning, at nogle af modulerne måske kunne være interesserede? Dette tilsluttede UFU sig. Man afventer nu yderligere fra administrationen. 4.4 Aftagerpanel: Der er nu fundet navne til aftagerpanelet, men listen er endnu ikke endeligt godkendt. Set fra Pædagogisk sociologis synsvinkel ser det fornuftigt ud omend det ikke er optimalt, at aftagerpanelet skal dække så mange uddannelser. Studienævnet opfordrer til, at aftagerpanelets medlemmer inddrages i relevante diskussioner/aktiviteter relateret til uddannelsen. En oplagt ide kunne være arrangementer rettet mod de studerende om deres fremtidige arbejdsmarked, eventuelt en fagcafé med deltagelse af enkelte fra aftagerpanelet og nyuddannede i arbejde. Dette tages op igen på et UFU-møde i foråret. 5. Evaluering af undervisning F2012 Udgår 6. Valg til UFU: Jørn Bjerre (Århus) har tilkendegivet, at han er villig til at stille op til UFU i stedet for Hans Dorf, der går af til foråret Formelt set mangler man så en anden suppleant (4 VIP + 2 suppleanter samt 4 studerende + 2 suppleanter). Det blev foreslået at tilbyde en plads til CEFU. Dette var der bred opbakning til (uddannelsesleder har forespurgt om interessen herfor) Det ser ud til, at der blandt de studerende, kan findes 4 medlemmer og 2 suppleanter. 7. Undervisning fremover 7.1 Der er et ret stort frafald i begyndelsen af semestret. Der undervises på meget store hold, hvor man som underviser har dårlig kontakt med hver enkelt studerende spørgsmålet er, hvilken betydning dette har for frafaldet. Det kunne være interessant at undersøge, hvorfor studerende falder fra, men det har tidligere vist sig svært at få frafaldne studerende i tale. Derfor handler det om at få fat i de studerende, der overvejer at stoppe, men endnu ikke har truffet endelig beslutning.

4 Side 4/5 Det kunne være interessant at gennemføre en forventningsafstemningsundersøgelse for at se, hvor meget af frafaldet der skyldes skuffede forventninger. Dette tages op igen på et UFU-møde i foråret. 7.2 Uddannelsens økonomi: Ikke overraskende, er det de store hold, der tjenes timer på. En del af overskuddet sættes til for at finansiere de mindre kurser som eksempelvis tilvalgene. Undervisning i Århus er dyr, fordi fuldt undervisningsudbud gennemføres for færre studerende end i København. Også specialer er dyre rent timemæssigt. Økonomien bør også indgå i en diskussion af det fremtidige udbud af tilvalg. Dette tages op på mødet den 30. november. 7.3 Eksamensformer, herunder håndtering af sygeeksaminer, omgængere o.a. Der skal findes en mere systematisk måde at håndtere dette på, da det er meget tidskrævende som det administreres på nu. Eksamensformen på OU2 er lavet om til en skriftlig opgave. Til gengæld ligger eksaminerne på OU 1 og OU2 forskudt. Vedr. studium generale: Det skal ikke længere være en del af planen for PST, men præsenteres for sig selv. 8. Godkendelse af undervisningsplaner F2013 OU1: hver underviser skal præsentere en livsalder, forskning og en metode det nye er, at de studerende skal melde sig på en workshop og arbejde med indsamlet empiri. Godkendt. OU2: læringsmålene er forenklet og modulansvarlig har taget det til sig, at UFU har bedt om, at modulet bliver mere empirisk. Godkendt med en bemærkning om, at der ønskes en tabeloversigt over hele forløbet samt redegørelse for, hvornår der sker hvad i forhold til emne, skriveperiode mv. i forhold til OU1. Suppleringsuddannelsen i Århus er fuldstændig som sidste år. Godkendt. Planen for København er ikke blevet færdig denne sendes i mailhøring snarest muligt. Specialeseminar: planen lægger op til, at specialevejledere inviteres til at deltage i seminaret den dag, hvor deres studerende fremlægger deres speciale. Godkendt. Virksomhedsprojekt: Der er ikke ændret så meget i forhold til tidligere. Godkendt. Kultur, politik og struktur: der efterspørges en samlet fremstilling af, hvordan linjen er i kurset. Endvidere savnes der nyere litteratur inden for visse af emnerne. Godkendt foreløbigt.

5 Side 5/5 UFU indstiller til studienævnet, at planerne godkendes den 22. november (uddannelsesleder har skrevet til de modulansvarlige om de ønskede tilføjelser). 9. Beskæftigelsesundersøgelsen Tages op på mødet den 30. november. 10. Mødeplan for foråret 2013 Udsættes til den 30. november. 11. Lokalesituationen F2013 Udgår 12. Evt.

REFERAT. Møde den: 30. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL

REFERAT. Møde den: 30. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL Møde den: 30. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL REFERAT Til stede: Hans Dorf, Jonas Lieberkind, Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Pia Cort, Christina Johannsen, Kristian Birk,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk

Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn, Christina Johannsen, Kristian Birk Referat af UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Den 27. maj 2013 kl. 13-16 i lokale D219 Deltagere: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Jonas Lieberkind, Jørn Bjerre, Iris Hauksdottir, Kathrine Degn,

Læs mere

Underviser-info no. 2 december 2012

Underviser-info no. 2 december 2012 Underviser-info no. 2 december 2012 Kære kollega Hermed december måneds underviser-info. Undervisningen og administrationen deromkring er stadig præget af, at vi arbejder på at finde fornuftige måder at

Læs mere

Underviser-info, juni 2013

Underviser-info, juni 2013 Underviser-info, juni 2013 Undervisning efterår 2013 Der er i efteråret 13 i alt 63 personer knyttet til undervisning og vejledning på Pædagogisk Sociologi Vi har 19 personer, der i efterårssemesteret

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 4. juni 2010 D 320 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: VIP-repræsentanter: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger Studenterrepræsentanter: Anne Strandsbjerg

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. juni 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen, Tilde

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Dato: 12. juni 2015 kl. 13-16 Lokale: Emdrup D118 Videolink (25); 2113-252 Trøjborg (12 videolink) UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Referat Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Thomas Sprogø, Niels Rosendal Jensen, Christian Christrup Kjeldsen, Nikoline Scanholm

Thomas Sprogø, Niels Rosendal Jensen, Christian Christrup Kjeldsen, Nikoline Scanholm Møde i: Uddannelsesnævn for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Dato: 18. november 2015 kl. 12.00-15.00 Lokale: Emdrup D120 Videolink (25); 2113-252 Trøjborg (12 videolink) Referat Deltagere: Anne

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 19. november 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Tilde Mette Juul, Lars Holm, Torin

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer

6. Uddannelsesreformprocessen 7. Specialefolder 8. Forholdet mellem studienævnets arbejde og lærermøder 9. Evt. 10. Merit og dispensationer Møde den: 23. august 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Kryger, Sune Frølund, Anne Strandsbjerg Petersen, Helene Kamp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 25. marts 2010 B 335 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: VIP-repræsentanter: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger Studenterrepræsentanter: Anne Strandsbjerg

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Ad 6. Materiale eftersendes Ad 7. Ansøgning af 19. marts 2010 Ad 8. Opgørelse fra Uddannelse

Ad 6. Materiale eftersendes Ad 7. Ansøgning af 19. marts 2010 Ad 8. Opgørelse fra Uddannelse Møde den: den 26. marts 2010 B101a REFERAT Beslutningsreferat af 15. møde i studienævnet for uddannelserne på didaktik Til stede: VIP-repræsentanter: Studieleder Sven-Erik Holgersen, Mads Haugsted, Rikke

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009.

Referat af møde i Studienævn ved Institut for Pædagogik, fredag den 27. november 2009. Til stede: VIP-repræsentanter: Kirsten Hyldgaard, Sune Frølund, Hans Dorf Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Ida Gam Nielsen Observatører: Søs Bayer, Morten Høyer, Chalotte Therese Christensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat af studienævnets 8. Møde i 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV.

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 16. december 2010 D219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Sune Frølund, Kenneth Torp Rasmussen, Kathrine Raagaard Nielsen, Nadja Hjort Heidemann, Torin Julius

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Fraværende: Jørn Bjerre, Pia Cort, Kristian Holck Andersen, Mariann Thiel Fuglsang, Dorthe Pehrson

Fraværende: Jørn Bjerre, Pia Cort, Kristian Holck Andersen, Mariann Thiel Fuglsang, Dorthe Pehrson Møde den: 25. november 2014 kl. 10-12 Emdrup A112; 2113-252 Trøjborg UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Referat Til stede: Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Camilla Geisler Hansen, Kira Vinberg,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; Trøjborg UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; Trøjborg UFU-møde Pædagogisk sociologi og MA LLL Møde den: 27. februar 2015 Emdrup, lokale Emdrup D120; 2113252 Trøjborg UFUmøde Pædagogisk sociologi og MA LLL Referat Til stede: Anne Larson (Uddannelseskoordinator), Dirk MichelSchertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 5. maj 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Sune Frølund, Niels Kryger, Mads Lindensgaard, Regitze Wind, Morten Høyer, Torin Julius Bolvinkel, Søs Bayer

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat for 2. ordinære studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 24. februar 2014, kl. 10-15 Sted: D120 Deltagere Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende seks moduler indenfor Pædagogisk Sociologi:, : Globalisering, videnssamfund

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt. Møde den: 2. februar 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Simon Nørby, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Karina Byskov Kristensen, Tanja Louise

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden for studienævnets 9. Møde Tidspunkt: torsdag den 23. august 2012, kl Sted: D120

Dagsorden for studienævnets 9. Møde Tidspunkt: torsdag den 23. august 2012, kl Sted: D120 STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Til Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Dagsorden for studienævnets 9. Møde 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager- Anderson og Merete Justesen (referent),

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 28. oktober 2010 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger, Anne Strandsbjerg Petersen, Kenneth Torp Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Sociologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende otte moduler indenfor Pædagogisk Sociologi: Offentlige organisationer

Læs mere

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde.

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde. Møde den: 23.10.2014 1611-048 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Referat Til stede: 12-13: Cecilia Ramlau-Hansen, Ninna Rysholt Poulsen, Signe Bredsgaard Lassen, Anne Aggerholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende seks moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk filosofi:

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent,

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent, Møde: torsdag den 1. oktober 2015 Sted: D120 Møde for Studienævnet ved DPU Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Nils Christian Nickelsen, Simon Nørby, Lene Mejer, Lizette Burup, Tea Skailand, Rikke

Læs mere

Afbud: Thomas Brahe, Astrid Lenskjold, Morten Høyer, Chalotte Therese Christensen

Afbud: Thomas Brahe, Astrid Lenskjold, Morten Høyer, Chalotte Therese Christensen Til stede: VIP-repræsentanter: Kirsten Hyldgaard, Sune Frølund, Eva Gulløv, Hans Dorf Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Ida Gam Nielsen Observatører: Søs Bayer (deltog til kl. 14.00) Afbud: Thomas

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 10.marts 2010 D219 Studienævnsmøde, Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: VIP-repræsentanter: Hans Dorf, Niels Rosendal Jensen, Sune Frølund, Niels Kryger Studenterrepræsentanter: Anne Strandsbjerg

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende fem moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi:,

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Møde i: Uddannelsesnævn for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Dato: 12. januar 2016 kl Lokale: Emdrup B302; Trøjborg

Møde i: Uddannelsesnævn for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Dato: 12. januar 2016 kl Lokale: Emdrup B302; Trøjborg Møde i: Uddannelsesnævn for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Dato: 12. januar 2016 kl. 12.00-15.00 Lokale: Emdrup B302; 2113-252 Trøjborg Referat Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges,

Læs mere

DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. november 2010 kl Lokale A112

DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. november 2010 kl Lokale A112 Møde den: 8. november 2010 kl. 12-15.00 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Misfeldt, Morten Jacobsen og Dorte Puggaard Fraværende: Lis Salbøg.

Læs mere

filosofi), Rikke Friis (pædagogisk psykologi, gæst)

filosofi), Rikke Friis (pædagogisk psykologi, gæst) Referat for IUP studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag den 10. oktober 2013, kl. 10-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400

Læs mere

* Den, der venter på en passende lejlighed mister tid. Bruno.

* Den, der venter på en passende lejlighed mister tid. Bruno. Til stede: Studienævnsmedlemmer for Pædagogik, VIP-repræsentanter: Kirsten Hyldgaard, Sune Frølund Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Ida Gam Nielsen, Astrid Lenskjold Suppleanter: Bodil Rafn Fraværende

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Antropologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende fem moduler indenfor kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi:

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

* Den, der venter på en passende lejlighed mister tid. Bruno. Til

* Den, der venter på en passende lejlighed mister tid. Bruno. Til Til Studienævnsmedlemmer for Pædagogik, VIP-repræsentanter: Sune Frølund, Eva Gulløv, Hans Dorf, Kirsten Hyldgaard Studenterrepræsentanter: Tilde Mette Juul, Astrid Lenskjold Fraværende: Thomas Brahe,

Læs mere