Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder"

Transkript

1 Særlige vilkår til Söderberg & Partners kunder Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør af AB 92 er forpligtet til at tegne brand- og stormskadeforsikring. Varmecentraler Dækning for varmecentraler omfatter ligeledes kedelanlæg med tilhørende pumpe- og styringsfaciliteter. Eventuel begrænsning omkring indfyringseffekt på fx maksimalt 120 kw må ikke gøres gældende uagtet, at der også kan leveres varme til fx detailbutikker, institutioner mv., som er en del af bygningen. Aflæsningssystemer Forsikringen skal udvides til at omfatte M-Bus og lignende systemer til at overvåge og aflæse forbruget af vand og varme i de enkelte lejligheder. Er der tegnet kortslutnings-/elskadedækning omfatter denne dækning også anlæggene. PC-udstyr der benyttes til styring af ovennævnte anlæg er ikke omfattet af dækningen. Formålet er en automatisk aflæsning, men også at man hurtigt kan lokalisere eventuelle lækager, i form af stort vand-/varmeforbrug, hvilket netop bør være en fordel i forhold til skadeforløbet, idet skader kan opdages i god tid inden de udvikler sig til større skader. Datanet Installationer til bredbånd, ADSL eller lignende netværk er at betragte som bygningsdele svarende til bl.a. telefon- og antenneinstallationer inkl. udstyr opbygget i underforstærkerinstallationer. Switche, bokse og lignende i separat indrettet teknikrum (hovedstation) betragtes som værende løsøregenstande. Udstyr ejet af en lejer- eller antenneforening/laug er endvidere ikke omfattet af denne udvidelse. ATS/CTS-anlæg og styringsanlæg til vaskerier ATS-/CTS-anlæg og styringsanlæg samt elektronisk udstyr i vaskerier, fx betalingssystemer, sæbedoseringsanlæg og automater, medforsikres under bygningsforsikringen såfremt anlægget er fastmonteret i den enkelte ejendom. Er der tegnet kortslutnings-/elskadedækning omfatter denne dækning også anlæggene. Erstatning foretages uden fradrag for alder/brug eller afskrivning. PC-udstyr der benyttes til styring af ovennævnte anlæg er ikke omfattet af dækningen. Rede penge i automater dækkes ikke.

2 Underforsikringsklausul Underforsikring kan ikke gøres gældende pga. fejl i eller fejlberegnet areal eller antal lejligheder i forbindelse med en dækningsberettiget skade. Dette gælder tillige, hvis det skulle forekomme, at et helt forsikringssted/adresse ikke er nævnt. Til gengæld herfor kan forsikringsselskabet foretage regulering tilbage fra forsikringens start, dog maksimalt 2 år tilbage. Svamp og insekt Hvis bygningsforsikringen er tegnet med svamp- og insektskadedækning, gælder det at forsikringen etableres uden sumbegrænsning og inkluderer rimelige udgifter til uvildig konsulentbistand, der kan benyttes ved eventuel uenighed om skadens art og omfang, med indtil 15 % af skadeudgiften, dog maksimalt kr. Glas Hvis bygningsforsikringen er tegnet med glasskadedækning, gælder det at alt glas tilhørende ejendommen er medforsikret uanset mål og kvalitet. Glaskeramiske kogeplader er dækket ved pludselig skade. Dækningen inkluderer sædvanlig lovliggørelsesdækning samt udgifter til alarmtråde eller strimler f.s.v. erstatning ikke kan opnås fra anden side Vandskade Køle-/fryseskabe mv. Ved tilfældig, i forhold til lejligheden, udefra kommende strømsvigt dækkes tillige vandskade på bygningen som følge af vand fra køle-/fryseskabe og frysekummer. Vandskade Damp Dækning for udstrømning fra røranlæg og installationer i øvrigt, jf. forsikringsselskabets normale betingelser, inkluderer tillige skade som følge af udstrømning af damp. Udstrømning fra akvarier, vandsenge og lign. Dækning for udstrømning fra røranlæg og installationer i øvrigt inkluderer også udstrømning af vand fra akvarier, vandsenge og lign. Skade på gulv under vandsenge som følge af kondens og anden fugt der opstår under alm. brug dækkes ikke. Sanitet Hvis bygningsforsikringen er tegnet med dækning for sanitet, gælder det at dækningen er udvidet til at omfatte fittings, tilslutningsrør og lign. i det omfang en udskiftning er nødvendig i skadetilfælde. Såfremt en skade på sanitet medfører udskiftning af sanitet til en anden modeltype end det beskadigede, meddækkes også omkostninger til samtidig udskiftning af blandingsbatteri eller toiletsæde. Dette forudsætter dog at det oprindelige blandingsbatteri/toiletsæde ikke kan tilpasses den nye sanitet. Synlig forskel på ny sanitet og et brugbart gammelt blandingsbatteri/toiletsæde giver ikke ret til udskiftning.

3 Andelshavers, lejers m.m. bygning Udestuer, markiser, garager, carport og redskabsskure m.m. (herunder tillige andelshavers /lejers/ejerlejlighedsindehavers bygningsindretninger i lejemålet, fx skillevægge, lofter og lign.) er meddækket for brand og anden bygningsbeskadigelse uden særskilte anvisninger, når disse er opført i overensstemmelse med gældende bygningsreglement og med andelsbolig-/ejerforeningen/ ejeren af udlejningsejendommens tilladelse. Vælger ejendommen generelt at tegne glasforsikring, omfatter denne tillige de førnævnte bygninger. Ubenyttede bygninger Nogle bygninger, eller dele heraf, kan stå ubenyttede/tomme over en periode. Dækning herfor skal ydes som for bygninger og anlæg i øvrigt. Merforbrug af vand Der dækkes dokumenteret merforbrug af vand efter skade med en forsikringssum på kr i en perioden på max, 3 mdr. inden skade konstateres. Huslejetab Huslejetab dækkes med indtil kr. pr. forsikringssted pr. skade, såfremt de almindelige forsikringsbetingelser ikke angiver en højere sum, og er gældende hvis huslejetabet opstår som følge af en skade der er dækket under bygningsforsikringen. Dækningsperioden udgør maksimalt 36 mdr. Summen betragtes som 1. risikosum, der kan således ikke gøres begrænsning gældende selvom summen opbruges på fx 12 mdr. Forsikringen udvides til at dække genhusning af afdelingskontorer, bestyrelseslokaler, aktivitetscentre, lokaler til brug for beboersociale arbejder og lign. samt garager og værksteder til ejendommens drift og lign. med de for policen valgte dækningssummer. Opmagasinering Rimelige udgifter til opmagasinering samt ud- og indflytning af beboers indbo i forbindelse med en dækningsberettiget bygningsskade herunder tømning, bortskaffelse og destruktion af kasseret indbo. Forsikringssum indtil kr. pr. boligenhed, maksimalt kr. pr. skadebegivenhed. Dækningen som er på 1. risikobasis er subsidiær i forhold til en eventuel tegnet indbo- eller løsøreforsikring og dækning herfra betragtes som selvrisiko til denne forsikring. Dækning ydes indtil den beskadigede boligenhed er klar til ibrugtagning, dog maksimalt indtil 24 måneder efter skadens indtræden. Genhusning Meromkostninger, ud over sædvanlig husleje, til genhusning af beboere ved fraflytning i forbindelse med en dækningsberettiget skade. Dækning ydes med maksimalt kr. pr. boligenhed og maksimalt kr. pr. skadebegivenhed. Dækningen som er på 1. risikobasis er subsidiær i forhold til en eventuel tegnet indbo eller løsøreforsikring og dækning herfra betragtes som selvrisiko til denne forsikring. Dækning ydes indtil den beskadigede lejlighed er klar til ibrugtagning og indtil maksimalt 14 dage efter, dog maksimalt 24 måneder efter skadens indtræden.

4 Løsøre Uanset pkt i vilkår er forsikringssummen på lejede affaldscontainere kr. (indekseres ikke). Hjertestartere Forsikringen er udvidet til at omfattesimpelt tyveri og hærværk af hjertestartere, når disse er monteret udvendigt på den/de forsikrede bygninger. Forsikringen dækker op til kr. pr. skade (indekseres ikke). Bygningsbeskadigelse som følge af beboers sygdom eller dødsfald Dækkes jf. vilkår pkt med en forsikringssum på kr. Haveanlæg Haveanlæg dækkes jf. vilkår pkt , dog er forsikringssum forhøjet til kr. Uanset pkt i vilkår er forsikringssummen på særlig indretning af legepladser kr. (indekseres ikke). Midlertidig afdækning Omkostninger til midlertidig afdækning efter en dækningsberettiget bygningsbeskadigelse er medforsikret. Dækningen er subsidiær i forhold til eventuelt tegnet familie- eller løsøreforsikring, og dækning herfra er således at betragte som selvrisiko til denne udvidelse. Mindre byggeprojekter Forsikringen omfatter uden forudgående anmeldelse mindre om- og tilbygningsarbejder, herunder renovering af eksisterende bygninger, renovering af vand-, varme- og øvrige rørinstallationer, tagarbejder inkl. varmt arbejde for indtil kr. pr. projekt. Til imødekommelse af de almindelige vilkårs betingelser om pligt til anmeldelse af risikoforandringer. Forsikringen omfatter endvidere brand- og stormskadeforsikring, jf. AB 92 8, stk. 1 for byggeprojekter indtil kr. pr. projekt. Ansvar ansatte Erhvervs- og produktansvar som forsikringstageren måtte pådrage sig overfor 3. mands person eller ting, når ansatte ejendomsfunktionærer, varmemestre og gårdmænd mv., udfører mindre reparations- og eller vedligeholdelsesarbejder, fx udskiftning af pakninger, blandingsbatterier, kontakter og lign. Egentlige reparationsafdelinger m.m. er dog undtaget fra dækning, og for sådanne skal der etableres separat ansvarsforsikring.

5 Øvrige dækninger Huslejetab udvidelse af genhusning af egne lokaler Forsikringen udvides til at dække genhusning af ejendomskontorer, bestyrelseslokaler, aktivitetscentre, fælleslokaler o. lign. Forsikringssum kr. Dækningsperiode 36 mdr. Storkøkken- og cafeteriadrift På visse adresser kan forefindes drift af kantine/cafeteria/restaurant med varmt køkken. Forsikringsdækning skal tage højde for herfor. Er primært gældende i forbindelse med kontorejendomme, ældrecentre, beboeraktivitetslokaler o. lign. Varmt arbejde Sædvanlige regler om udfyldelse af aftaleblanket samt krav om certificering gælder ikke for varmt arbejde der udføres af eget ansat personale og forhøjet selvrisiko, som følge af udførelse af varmt arbejde vil derfor ikke kunne gøres gældende. Endvidere vil kravene/den forhøjede selvrisiko ikke kunne gøres gælden, når en lejer/ejer for egen regning eller på egen foranledning uden orientering af bygningsejer udfører eller får udført varmt arbejde. Haglskade nedstyrtende genstande Uanset definitionen på krav til fundamenter, gælder at skade som følge af haglskade og nedstyrtende genstande er omfattet af forsikringsdækningen uanset fundamentets karakter. AB 92/ABT 93 8 stk. 1 afdækning af igangværende entrepriser Ved overgang til nyt forsikringsselskab kan kunden have en række igangværende eller nyligt afsluttede entrepriser, som skal omfattes for den resterende byggeperiode samt indtil fejl og mangler er udbedret jf. AB 92/AB 93 8 stk. 1 for brand- og stormskade, ligesom entreprenør skal medtages som sikret på policen. Forsikringsselskabet skal bekræfte, at disse igangværende byggesager vil være omfattet af ny forsikring samt om der forventes, at der skal betales præmie for disse byggesager. I så fald bedes den forventede præmie oplyst. Det skal i den forbindelse noteres, at forsikringen også skal dække i den periode, der pågår efter byggesagens afslutning til udbedring af fejl og mangler. Alternative energiformer Forsikringen dækker brand og storm på alternativ energi. Som alternativ energi regnes varme-, genvindings-, solvarme-, solcelle- og jordvarmeanlæg, samt vindturbiner og små vindmøller med tilhørende rør og kabler af ikke erhvervsmæssig karakter. Anlæggene, med undtagelse af jordvarmeanlæg, skal være monteret på eller ved den forsikrede bygning

6 LAR-forbedringer I forbindelse med de seneste års forøgelse af regnmængder investerer de enkelte ejendomme væsentlige midler i forbedring af den lokale afledning af regnvand (LAR) for at forhindre skybrudsog oversvømmelsesskader i kældre. Forsikringen er udvidet til at omfatte disse LAR-forbedringer uden sumbegrænsning. LAR kan omfatte grønne tage, regnvandsbassiner (overjordiske som underjordiske), regnvandskanaler o.lign. Regresfrafald mod lejer Hvis forsikringsselskabet har udredt en forsikringsydelse for bygningsskade inklusive huslejetab som følge af brand, frafalder selskabet regres i de tilfælde hvor skaden på den lejede bygning eller dele af den lejede bygning er forvoldt af erhvervslejer ved simpel uagtsomhed og i de tilfælde hvor skaden på del af bygningen, som lejer ikke har i sin varetægt, er forvoldt af lejer ved simpel uagtsomhed. Frafald af regres omfatter også tilfælde hvor erhvervslejer efter lovgivningen vil objektivt ansvarlig for skader, dog stadigvæk kun for så vidt angår skader forvoldt ved simpel uagtsomhed. Nærværende klausul følger Forsikring og Pensions Regresfrafaldsaftale på Bygningsbrandforsikringsområdet, hvorfor klausulen skal fortolkes i overensstemmelse med denne aftale. Glasfacader m.v. Uanset forsikringsselskabernes normale vilkår og om den enkelte ejendom har etableret glasforsikring, skal forsikringen udvides til at omfatte glasfacader og glasindgangspartier mod brud og øvrige dækninger omfattet af policen, hvor gængse byggematerialer som mursten, beton m.v. er erstattet med glas. Genopførelse andetsteds Den fastsatte erstatning kan anvendes til genopførelse af bygninger eller anlæg andetsteds i Danmark til samme eller andet formål. Forøgede omkostninger forbundet med dette erstattes ikke. Ny- til- og ombygning Forsikringen bedes udvidet til at omfatte bygning under opførelse, nedrivning samt til- og ombygninger på eksisterende bygning inkl. materialer der er bestemt til montering i bygningen og som opbevares på byggepladsen. Summen herfor bedes udgøre kr Forsikringstager er ikke forpligtiget til at orientere forsikringsselskabet om entrepriser omfattet af denne dækning. Sikrede under opførsel eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør af AB 92 er forpligtiget til at tegne brand- og stormskadeforsikring. Forsikringstager er heller ikke her forpligtiget til at orientere forsikringsselskabet om entrepriser omfattet af denne dækning. 6

7 Udvidelse mod en præmie Udvidet vandskadedækning Forsikringen udvides til at omfatte skade som følge af - Nedbør herunder fygesne, der trænger ind i bygningen. - Indtrængning og opstigning af regn-, grund- og kloakvand, der oversvømmer bygningen. - Udsivning fra synlige rørinstallationer samt beholdere og akvarier med et rumindhold på mere end 20 L. Det er en forudsætning for erstatning, at årsagen til skaden repareres umiddelbart efter skaden er opstået. Udgiften til dette er ikke omfattet af forsikringen. Forsikringen dækker ikke - Udbedring af årsagen til at vand eller fygesne er trængt ind i bygningen, f.eks. reparation af revner i fundament eller etablering af manglende omfangsdræn. - Skader der skyldes kondens og grundfugt. - Lugtgener. - Skader på bygninger under ombygning, tilbygning eller opførelse. - Skader der skyldes frost i lokaler der ikke er tilstrækkeligt opvarmet, medmindre at skaden skyldes tilfældigt svigt i varmeforsyningen. - Skader der skyldes oversvømmelse fra hav, fjord, sø eller vandløb. Pludselig skade Forsikringen dækker pludselige skader, der ikke er påregnelige. Ved pludselige skade forstås skade, som skyldes en udefra pludselig kommende og virkende årsag. Skader, som sker over et tidsrum og ikke på et tidspunkt, f.eks. - revnedannelser på grund af frost, - bygningens sætning, - trykprøvning - tæring af rør, radiatorer, kedler, beholdere, m.v. - rystelser fra trafik - gener fra dyr, der graver, gnaver eller bygger rede, regnes ikke for pludselige skader. Skader, der opstår ved almindelig brug og slid, f.eks. - tæring, ridser, skrammer, tilsmudsning - spild af væsker, stænk og lignende henhører under almindelig vedligeholdelse, som ikke er omfattet af forsikringen. Hærværk, graffiti samt simpelt tyveri fra bygning er ikke omfattet af forsikringen medmindre dette fremgår af policen. Selvrisiko kr. af enhver skade.

8 Udhuse, carporte og lign. Såfremt dækning for udhuse, carporte og lign, er tilvalgt omfattes disse af forsikringen. Uden sokkel dækker forsikringen brandforsikring. Såfremt udhus/carport eller lign er med sokkel, dækker forsikringen: * Brandforsikring * Restværdi * El-skade

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009

Udvidelse for beboelsesejendom. Version 1 21.08.2009 Udvidelse for beboelsesejendom Version 1 21.08.2009 EJENDOM Medforsikret Sikret under opførelse eller ombygning er tillige byggeriets entreprenører i det omfang forsikringstageren som bygherre i medfør

Læs mere

Udvidelse for beboelsesejendom

Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 Udvidelse for beboelsesejendom Tillæg til Vilkår for Ejendomsforsikring for Industri 6565 Topdanmark Forsikring A/S Udvidelse for beboelsesejendom 6565-Tillæg November 2012 2

Læs mere

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser

Gjensidigeaftale 1.09. Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Gjensidigeaftale 1.09 Supplement til de for forsikringen gældende forsikringsbetingelser Forsikringsbetingelserne gælder fra 1. juni 2013 Indholdsfortegnelse 1. Medforsikret Side 3 2. Forsikret risiko

Læs mere

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ændring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2015) A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ændring A/B Elverparken ved/willis I/S Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 3354042 Kundenummer 3302759457 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. januar 2015 Udløb 1. januar 2017 Hovedforfald 1.

Læs mere

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum

POLICE. Ny forsikring. Ejendomsforsikring Helårlig præmie i kr. (2014) A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum POLICE Ny forsikring A/B Hedebygade 11 ved/willis Rundforbivej 303 2850 Nærum Policenummer 1944775 Kundenummer 3302704603 Aftaleperiode 3-årig Gælder fra 1. oktober 2014 Udløb 1. oktober 2017 Hovedforfald

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME

Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for EJENDOM-EKSTRA TIL BEBOELSESEJENDOMME Tillæg til forsikringsbetingelser for ANDEN BYGNINGSBESKADIGELSE - ERHVERV Indholdsfortegnelse:

Læs mere

~ 2 ~ Krydsfelter skal opsættes i dertil indrettede aflåste skabe og så vidt muligt bero i aflåst lokale, hvor kun få udvalgte personer har adgang. Så

~ 2 ~ Krydsfelter skal opsættes i dertil indrettede aflåste skabe og så vidt muligt bero i aflåst lokale, hvor kun få udvalgte personer har adgang. Så ~ 1 ~ Codan Udvidet Ejendomsdækning For ejendomsdækningen gælder nedenstående betingelser samt de i denne police anførte forsikringsbetingelser i det omfang de efter deres natur kan finde anvendelse. 1

Læs mere

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr

Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr og de nye betingelser nr Sammenligning Bygningsforsikring - Erhvervsejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4301 og de nye betingelser nr. 4301. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Ejendom-ekstra til Beboelsesejendomme - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.09.01 Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for Anden bygningsbeskadigelse erhvervsbygning. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401.

Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. Sammenligning Bygningsforsikring - Beboelsesejendomme Her kan du se forskellen i dækningen på de gamle betingelser nr. 4401 og de nye betingelser nr. 4401. De redaktionelle ændringer, herunder anvendelsen

Læs mere

Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme

Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme Fakta om Bygningsforsikring for boligejendomme Boligejendomme har mange særlige risici, og dem kan vi tilgodese med vores særlige bygningsforsikring, som er målrettet netop denne type bygninger. FAK 20190-3

Læs mere

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema

Forsikringsbetingelser nr. FH 1406 Afsnit 2. Bygningsforsikring Dækningsskema Nedenfor er angivet de vigtigste ændringer mellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af de gamle betingelser nr. 75/1, med tilhørende ændringer. DOKUMENTET ER BLOT

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - tyveri og vandskade Bet. nr. 2204.04.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Bygningsforsikring Præmie D Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning. Løsøreforsikring D1 2.

Bygningsforsikring Præmie D Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning. Løsøreforsikring D1 2. Tilbudssammenligning Præmieoversigt - total Kommentar Bygningsforsikring Præmie D1 67.575 62.728 Glasforsikring og sanitet D2 Fravalgt dækning Fravalgt dækning Løsøreforsikring D1 2.693 529 Tekniske forsikringer

Læs mere

Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05

Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05 Særlige vilkår for andels- og ejerlejligheder, jan. 2015, version 05 I tilslutning til Trygs almindelige forsikringsbetingelser 649-03. Nedenstående vilkår er gældende i det omfang en nævnt dækning er

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 4718284 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345121 Ny forsikring gælder fra 7. december 2012 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Paludan Müllers

Læs mere

Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE

Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for DRIFTSTAB POS. 1 - ERHVERVSLØSØRE Tillægsforsikring til forsikringsbetingelser for BRAND-, TYVERI- OG VANDSKADEFORSIKRING

Læs mere

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Driftstabsforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.12.01 Aftalegrundlaget Din Driftstabsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr

Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning. Bet. nr Betingelser for Glas- og sanitetsforsikring - Erhvervsbygning Bet. nr. 2202.05.01 Aftalegrundlaget Din Glas- og sanitetsforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5302 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger.

0 7 1C.G9. 1. Vi sender her jeres nye police og beder jer læse policen igennem for at sikre, at indholdet svarer til jeres forventninger. Servicecenter Erhverv Ny Østergade 9 4000 Roskilde 0 7 1C.G9. 1 to Telefon 33 30 60 00 Telefax 57 66 62 04 www.almbrand.dk A/B Stegis c/o Nyropsgade 1 1602 København V Policenr. E-mail 9660 5930 26 092

Læs mere

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000

AP01 - tillæg udbudsinformationer 22.12.2000 Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

REGRESFRAFALDSAFTALEN PÅ BYGNINGSBRANDFORSIKRINGSOMRÅ- DET 2011. Indholdsfortegnelse:

REGRESFRAFALDSAFTALEN PÅ BYGNINGSBRANDFORSIKRINGSOMRÅ- DET 2011. Indholdsfortegnelse: REGRESFRAFALDSAFTALEN PÅ BYGNINGSBRANDFORSIKRINGSOMRÅ- DET 2011 Indholdsfortegnelse: Side Regresfrafaldsaftalen på bygningsbrandforsikringsområdet 2011 2 1. Formålsbestemmelse 2 2. Definition af regres

Læs mere

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING

Betingelsessammenligning. Alm. Brand Husforsikring. Nr Nr. HU Alm Brand FORSIKRING Alm Brand FORSIKRING Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 47 47 almbrand.dk Alm. Brand Husforsikring Betingelsessammenligning Nr. 5303 Nr. HU 1703 Nedenfor er angivet de vigtigste forskelle mellem

Læs mere

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer

POLICE Ejendomsforsikring Policenummer POLICE Ejendomsforsikring Policenummer 6606475 Beboelsesbygning Forsikringsbetingelser R345131 Ændring gælder fra 1. oktober 2013 Hvad er forsikret Bygninger på forsikringsstedet: Brobergsgade 7, 1427

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - kasko inkl. tyveri Bet. nr. 2204.05.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION

POLITISK FORSIKRINGSADMINISTRATION Forsikringspolitik 2014-2017 FORMÅL Beskrivelse af Faaborg-Midtfyn Kommunes selvforsikringsordning. SELVFORSIKRET Som selvforsikrer er kommunen sit eget forsikringsselskab. I daglig tale hedder forsikringsselskabet

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG - FORENINGER BYGNINGSFORSIKRING BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret

Læs mere

A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Afd. D. Nyhedsbrev nr. 105

A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Afd. D. Nyhedsbrev nr. 105 A/B SundParken Rantzausminde, 11. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 105 Forsikring Ved hjælp fra forsikringsmægleren dahlberg assurance brokers as er alle foreningens forsikringer gennemgået med henblik på at finde

Læs mere

Vilkårssammenligning: vs Forskelsskema mellem Husforsikring og Husforsikring

Vilkårssammenligning: vs Forskelsskema mellem Husforsikring og Husforsikring Vilkårssammenligning: 8805-1 vs 6610-3 Forskelsskema mellem Husforsikring 8805-1 og Husforsikring 6610-3 Husforsikring vilkår 8805-1 vs Husforsikring vilkår 6610-3 2 Vilkårssammenligning I skemaet er de

Læs mere

Forsikringspolitik 2011-2014

Forsikringspolitik 2011-2014 Forsikringspolitik 2011-2014 FORMÅL at sikre, at kommunens værdier er forsikret efter ensartede retningslinier, at sikre, en faglig og ensartet administration af kommunens forsikringsforhold, at skader

Læs mere

Forskelsskema mellem Husforsikring DF og Husforsikring DF og DF

Forskelsskema mellem Husforsikring DF og Husforsikring DF og DF Vilkårssammenligning: DF20805-1 vs DF20104-4 og DF20104-5 Forskelsskema mellem Husforsikring DF20805-1 og Husforsikring DF20104-4 og DF20104-5 - en del af Topdanmark Husforsikring vilkår DF20805-1 vs Husforsikring

Læs mere

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING

ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING ALM. BRAND LANDBRUGSFORSIKRING WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 5103 - løsøre og ansvar - og de nye betingelser 5601 + viser forbedringer

Læs mere

Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE

Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for VANDSKADEFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser

Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Lejlighedsvis privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om

Læs mere

Vilkår for Driftstabsforsikring

Vilkår for Driftstabsforsikring Vilkår for Driftstabsforsikring 9906-1 Juni 2011 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende kaldet Topdanmark. Personoplysninger mv. Som kunde har I naturligvis

Læs mere

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner.

Bygningsforsikring. for de enkelte bygninger fremgår af medfølgende specifika- tioner. Forsikringen betjenes af: De Frie ForsikringsMæglere Winckler Norgesmindevej 4 2900 Hellerup Tlf. nr. 7020 2725 v/kim Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 01-12B -0163791 Forsikringstager

Læs mere

Entreprisekursus All-risks forsikring

Entreprisekursus All-risks forsikring Entreprisekursus All-risks forsikring Den 19. maj 2009 Jannik Johansson fagkonsulent Tingskade, Offentlig og Erhverv Oversigt Entrepriseforsikring for bygge- og anlægsarbejder 1. All-risks forsikring 2.

Læs mere

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01

TotalErhverv Driftstabsforsikring. Forsikringsvilkår TE-DR-01 TotalErhverv Driftstabsforsikring Forsikringsvilkår TE-DR-01 Indholdsfortegnelse Hvad dækkes 1. Hvad dækkes ikke 2. Hvornår dækker forsikringen 3. Karenstid 4. Begrænsning af tab 5. Oplysninger 6. Forsikringssum

Læs mere

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301.

Sammenligning. Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301. Sammenligning Bygningsforsikring Her kan du se forskellen mellem jeres gamle betingelser nr. 4085 og jeres nye betingelser nr. 4301. Vær opmærksom på, at sammenligningen er vejledende, og ved en eventuel

Læs mere

BIOFOS A/S. Property. BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S

BIOFOS A/S. Property. BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S BIOFOS A/S Property BIOFOS Spildevandscentret Avedøre A/S Oktober 2016 Indhold 1. Generelle betingelser... 3 1.1. Policens opbygning og omfang... 3 1.2. Forsikringstager... 3 1.3. Sikrede... 3 1.4. Ikrafttrædelse...

Læs mere

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011

EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 EJERSKIFTEFORSIKRING 5 ÅRIG 01-01-2011 For forsikringen gælder ud over disse betingelser de klausuler, der er anført på policen. Forsikringsbetingelserne er indholdet af den aftale, der gælder mellem dig

Læs mere

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser...

ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG. Mange forbedringer og få skærpelser... ALM. BRAND BYGNINGSFORSIKRING LANDBRUG Mange forbedringer og få skærpelser... WWW.ALM BRAND.DK ALM. SUND FORNUFT Her kan du læse om de væsentligste forskelle på de nuværende betingelser 9800 og 9801 og

Læs mere

Forsikrings- og skadevejledning

Forsikrings- og skadevejledning Indholdsfortegnelse Indledning...1 Anmeldelse af skader...4 Bygning...5 Entrepriser...6 Løsøre...7 Motor...8 Ansvar...9 Arbejdsskade...10 Rejser...10 Side 2 af 10 Indledning Denne forsikringsvejledning

Læs mere

Forsikringer i byggeprocessen

Forsikringer i byggeprocessen Forsikringer i byggeprocessen 1 Forsikringer i byggeprocessen Program: Hvilke forsikringer er relevante i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter? Hvem tegner hvilke forsikringer? Gode råd/bønner fra

Læs mere

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39

1. Sikrede. 4. Hvilke genstande er omfattet. 2. Geografisk område. 3. Forsikringsformer. Side 4 af 39 Side 4 af 39 BETS - TT2009180003729930 - Betingelser_Bygningsforsikring - 1 1. Sikrede 1.1 Forsikringstageren i egenskab af ejer eller bruger af de forsikrede genstande. For hus- og grundejeransvarsdækning,

Læs mere

Hvad gør du hvis skaden sker?

Hvad gør du hvis skaden sker? Hvad gør du hvis skaden sker? Boligselskabet Det boligselskab som ejer den ejendom du bor i, har tegnet en bygningsforsikring som dækker skader på selve ejendommen. Det indebærer, at enhver skade som f.eks.

Læs mere

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING

DÆKNINGSOMFANG BYGNINGSFORSIKRING Alle de til ejendommen hørende bygninger og anlæg (herunder skure, udhuse, lysthuse, halvtage og hegn), der er opført på muret eller støbt fundament eller betonblokke, samt trykimprægneret træ, der opfylder

Læs mere

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49.

Vilkår for Olieforureningsforsikring. i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Vilkår for Olieforureningsforsikring i tilknytning til lovbekendtgørelse nr. 1427 af 4.12.2009, Lov om forurenet jord 48 og 49. Indholdsfortegnelse Side 1. Indledning....3 2. Hvem er sikret....3 3. Hvad

Læs mere

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved.

Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd Willis Towers Watson. All rights reserved. Beboer orientering i forbindelse med renovering Boligforeningen 3B Afd. 1018 2016 Willis Towers Watson. All rights reserved. RENOVERING Boligforeningen 3B Afd. 1018 DIN BOLIG SKAL RENOVERES.HVAD NU? Hvem

Læs mere

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser EJERSKIFTEFORSIKRING EJERSKIFTEFORSIKRING Pkt. 4 5 6 7 8 9 0 4 5 Tekst Sikret Forsikringens dækningsomfang Hvilke forhold er dækket Undtagelser fra dækningen Ulovlighedsdækning Hvorledes beregnes erstatningen Selvrisiko Regres

Læs mere

Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand. Bet. nr

Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand. Bet. nr Betingelser for Arbejdsmaskiner - brand Bet. nr. 2204.02.01 Aftalegrundlaget Din forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Forsikringsbetingelser for EJERSKIFTEFORSIKRING Ejerskifteforsikringen er udarbejdet i relation til lov nr. 437 af 31.05.2000 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom og i tilslutning til

Læs mere

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for MASKINKASKOFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler og lov om forsikringsvirksomhed. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018

Erhvervsforsikring Police: (Ver. 83) 4. oktober 2018 KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV : 655-208.212 (Ver. 83) Forsikringstager KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV Forsikringssted Diverse Spejdergrupper Overalt

Læs mere

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01

SANITETSFORSIKRING FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 FORSIKRINGSBETINGELSER BETINGELSESNR. S.40.01 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Forsikringens omfang...3 2.0 Forsikringen dækker...3 3.0 Forsikringen dækker ikke...3 4.0 Risikoforandring...3 5.0 Skadetilfælde...3

Læs mere

Betingelser for EDB All Risks forsikring. Bet. nr

Betingelser for EDB All Risks forsikring. Bet. nr Betingelser for EDB All Risks forsikring Bet. nr. 2203.35.01 Aftalegrundlaget Din EDB All Risks forsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003

Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003 Ejerskifteforsikring Forsikringsvilkår nr. 45-7, april 2003 1.00 Hvem er sikret Forsikringstageren er sikret som ejer af ejendommen. 2.00 Hvad omfatter forsikringen 2.10 Forsikringen omfatter 1. Alle bygninger

Læs mere

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok?

Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? Næsten 200.000 husejere blev ramt af skader sidste år. Dækker din forsikring godt nok? gør det enkelt Det er ikke småting dit hus kan komme ud for Hvert år bliver tusindvis af husejere ramt af skader,

Læs mere

Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig Olsen Hasserisvej Aalborg Tlf. nr

Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig Olsen Hasserisvej Aalborg Tlf. nr Evt. henvendelse bedes rettet til: Assurandør Carsten Stig lsen Hasserisvej 142 Tlf. nr. 98109145 Spar Nord Bolig Hasserisvej 113 København den 5. maj 2010 Hermed sendes police for Deres Bygningsforsikring.

Læs mere

Informationsmøde muligheder for forsikring. Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip

Informationsmøde muligheder for forsikring. Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip Informationsmøde muligheder for forsikring Torsdag d. 29. marts 2012 Fra Willis Jan Linde og Uffe Philip Dagsorden Forsikring i genhusningshotel i en tom blok Beboer får eget indbo med under genhusningen,

Læs mere

Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer. Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov

Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer. Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov Entreprenøransvaret og entrepriseforsikringer Uddannelsesdagen 2017 Ved Jens Hjortskov 2 Entreprenøransvaret Entreprenøransvaret indebærer både et tjenesteydelsesansvar og et leverandøransvar. Entreprenøransvaret

Læs mere

Bygnings- og løsøreskader

Bygnings- og løsøreskader KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby Skadeanmeldelse Bygnings- og løsøreskader (Skader kan også anmeldes på www.kommuneforsikring.dk) KommuneForsikring A/S Krumtappen 2 DK-2500 Valby info@kommuneforsikring.dk

Læs mere

Bygnings- og løsøreskader

Bygnings- og løsøreskader Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Gjensidige Forsikring Nyropsgade 45 DK-1602 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 32 45 02 02 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk

Læs mere

FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO

FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO S G FI N AN S DANMARKS FORETRUKNE LEASINGSELSKAB LEASING/LEJE FORSIKRING INDUSTRI & TRANSPORT KØRSELSKASKO Kørselskasko, incl. brand, vand, tyveri (ikke maskinkasko) Udlejning til tredje mand (kræver forudgående

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

25.301 kr. Erhvervsforsikring

25.301 kr. Erhvervsforsikring Forsikringstilbud E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om

Læs mere

BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE

BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for BRANDFORSIKRING - ERHVERVSLØSØRE i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 101

Læs mere

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen?

Ejerskifteforsikring. Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. 1 Hvem er dækket? 2 Hvad omfatter forsikringen? Ejerskifteforsikring Forsikringsbetingelser Standarddækning Forsikringsbetingelser for ejerskifteforsikring for hus. I henhold til lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom. For Standarddækningen

Læs mere

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus

Pas godt på dit hus med en husforsikring. Forsikringer til helårshus og fritidshus Pas godt på dit hus med en husforsikring Forsikringer til helårshus og fritidshus Få en husforsikring, der passer præcis til jeres hus eller fritidshus Boligen repræsenterer for de fleste af os en stor

Læs mere

Forsikringspolitik

Forsikringspolitik Forsikringspolitik 2018-2020 FORMÅL Beskrivelse af Faaborg-Midtfyn Kommunes selvforsikringsordning. SELVFORSIKRET Som selvforsikrer er kommunen sit eget forsikringsselskab. I daglig tale hedder forsikringsselskabet

Læs mere

BRANDAFTALEN 1995. Indholdsfortegnelse

BRANDAFTALEN 1995. Indholdsfortegnelse BRANDAFTALEN 1995 11.11.2010 Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 Indholdsfortegnelse Side 1. Formålsbestemmelse 2 2. Definitioner 2 3. Område 2 4. Aftalens virkning 2 5. Supplerende bestemmelser

Læs mere

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK

Forsikringsbetingelser for ALL-RISK Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for ALL-RISK i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 1 Hvem er dækket? 2 Hvor dækker

Læs mere

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk

G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk G/F Lyset Marievej 56 4300 Holbæk KUNDENR: 97675633 POLICENR: 900 170 8055 ERHVERVSFORSIKRING 18.02.2016 Vi sender hermed jeres nye Erhvervsforsikring. Policen er ændret som aftalt, men vi beder jer gennemlæse

Læs mere

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018

alka Willis Towers Watson VS Rundforbivej Nærum Den 8. februar 2018 Willis Towers Watson VS Rundforbivej 303 2850 Nærum alka Kundecenter Erhverv Engelholm Alle. 1, Høje Taastrup 2630 Taastrup Telefon: 43 58 55 73 Telefax: 43 58 58 57 E-mail: KCE@alka.dk Internet: www.alka.dk

Læs mere

G/F Øresundsparken 12. juli 2017 c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé København Ø

G/F Øresundsparken 12. juli 2017 c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé København Ø G/F Øresundsparken c/o Valdal Advokatfirma Øster Allé 33 2100 København Ø Bygningsforsikring policenr 649-165.567 (Ver.10): G/F Øresundsparken, c/o Valdal Advokatfirma, Øster Allé 33, 2100 København Ø

Læs mere

FORSIKRING HIGH TECH

FORSIKRING HIGH TECH SG FINANS DANMARKS FORETRUKNE LEASINGSELSKAB LEASING/LEJE FORSIKRING HIGH TECH All risk, herunder brand, tyveri, vandskade, kasko- og maskinkasko Forsikringspræmien opkræves sammen med ydelsen Reparation

Læs mere

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING

Police. Ny police til B Ejerforening af Har I spørgsmål? B Ejerforening af 1976 Remmevej Ikast. Alm Brand FORSIKRING Police DDFFFTATDDAFTFATTTDDADTDDDTTATTTDTADDATTFTAADDFFFTDFDFAFAFDTAFFFFF B Ejerforening af 1976 Remmevej 8 7430 Ikast Side 1 af 1 Ny police til B Ejerforening af 1976 Vi sender her jeres nye police på

Læs mere

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud

Forsikringstilbud. Jeres forsikringstilbud Telefon E/F Klintely Klinteløkken 9 Sandkås 3770 Allinge Side 1 af 5 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikring. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem for at se, om det lever op

Læs mere

KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser

KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser KeyHosts privat boligudlejningsforsikring Forsikringsbetingelser Aftalegrundlag Forsikringsaftalen består af forsikringsaftalen (policen) og forsikringsbetingelserne. For forsikringen gælder Lov om finansiel

Læs mere

Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Vandskadeforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.10.01 Aftalegrundlaget Din Vandskadeforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

TotalErhverv Løsøreforsikring. Forsikringsvilkår Goecker-01

TotalErhverv Løsøreforsikring. Forsikringsvilkår Goecker-01 TotalErhverv Løsøreforsikring Forsikringsvilkår Goecker-01 Indholdsfortegnelse Hvilke genstande er omfattet 3. Hvilke genstande er ikke omfattet 3. Dækninger 3. Brand 3. Tyveri samt hærværk 4. Anden skade

Læs mere

Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m.

Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m. vers. 2 : Marienlyst 07-2019 Om fælles forsikring vilkår, administration og dækning m.m. Har du spørgsmål? Kontakt bestyrelsen bestyrelsen@hf-marienlyst.dk Tlf: 30 11 78 03 Skal du anmelde en skade? Ved

Læs mere

38.240 kr. Korttidsforsikring

38.240 kr. Korttidsforsikring Telefon A. Enggaard A/S, Entreprenør- Og Byggefirma Marathonvej 5 9230 Svenstrup J Side 1 af 7 Jeres forsikringstilbud Her er et tilbud på jeres forsikringer. Det er vigtigt, at I læser tilbuddet igennem

Læs mere

Bygningsforsikring. Købstædernes Forsikring. Forsikringstager E/F Vejlbyparkeb Blok B. Forsikringen er tegnet for l-årige perioder.

Bygningsforsikring. Købstædernes Forsikring. Forsikringstager E/F Vejlbyparkeb Blok B. Forsikringen er tegnet for l-årige perioder. Forsikringen betj enes af : FPR Forsikringsmægler A/S Skagensgade 39 Høje Taastr 2630 Taastrup Tlf. nr. 70202929 Købstædernes Forsikring Bygningsforsikring Police nr. 0l-l2B -0193877 Forsikringstager E/F

Læs mere

DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011. Indholdsfortegnelse:

DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011. Indholdsfortegnelse: DOBBELTFORSIKRINGSSAFTALEN af 1. april 2011 01.04.2011 Indholdsfortegnelse: Side Dobbeltforsikringsaftalen 2011 2 1. Formålsbestemmelse 2 2. Definitioner 2 3. Tilfælde af ren dobbeltforsikring 2 4. Særregler

Læs mere

Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring. Bet. nr

Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring. Bet. nr Betingelser for Maskinkaskodriftstabs- og meromkostningsforsikring Bet. nr. 2203.41.01 Tillæg til forsikringsbetingelser for maskinkaskoforsikring Indholdsfortegnelse 1. Hvilke skader dækker forsikringen...

Læs mere

TotalErhverv Maskinkaskoforsikring. Forsikringsvilkår TE-MA-01

TotalErhverv Maskinkaskoforsikring. Forsikringsvilkår TE-MA-01 TotalErhverv Maskinkaskoforsikring Forsikringsvilkår TE-MA-01 Indholdsfortegnelse Hvad dækkes 1. Hvad dækkes ikke 2. Generelle forudsætninger 3. Hvor dækker forsikringen og hvornår 4. Erstatningsopgørelse

Læs mere

Betingelser. Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus. Nr. 5315. Byggeforsikring

Betingelser. Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus. Nr. 5315. Byggeforsikring Betingelser Byggeforsikring Byggeforsikring for 1- og 2- familiehus og fritidshus Nr 5315 Indholdsfortegnelse Side 2 1 Fællesbestemmelser 1 Sikrede 3 2 Risikoforandring og ejerskifte 3 3 Anmeldelse af

Læs mere

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr

Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre. Bet. nr Betingelser for Hærværksforsikring - Erhvervsløsøre Bet. nr. 2203.05.01 Aftalegrundlaget Din Hærværksforsikring består af forsikringsaftalen (policen), policetillæg (eventuelle særlige vilkår) og forsikringsbetingelserne.

Læs mere

Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016

Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016 Årsentrepriseforsikring (byggesager under 50 mio. kr.) Gældende for 2016 Senest ajourført den 15. marts 2016 ENTREPRISEFORSIKRING 1. Indledning I henhold til AB92/ABT93 skal bygherren tegne brand- og stormskadeforsikring.

Læs mere

Skybrud og forsikringsdækning. Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen

Skybrud og forsikringsdækning. Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen Skybrud og forsikringsdækning Riccardo Krogh Pescatori, konsulent i Forsikringsoplysningen Skybrud? Dækker forsikringen? Side 2 Det koster skybrudssæsonen Skadesudbetalinger pga. kraftig regn i perioden

Læs mere

DOKUMENTET ER BLOT EN GUIDE EN HJÆLP TIL OVERBLIK DOKUMENTET ERSTATTER IKKE FORSIKRINGSBETINGELSERNE! Afsnit 1. Fællesbestemmelser

DOKUMENTET ER BLOT EN GUIDE EN HJÆLP TIL OVERBLIK DOKUMENTET ERSTATTER IKKE FORSIKRINGSBETINGELSERNE! Afsnit 1. Fællesbestemmelser Nedenfor er angivet de vigtigste ændringer mellem forsikringsbetingelserne. Skemaet er opbygget som en kronologisk gennemgang af gamle betingelser AU 1406 med de tilhørende ændringer. DOKUMENTET ER BLOT

Læs mere

2 Beskrivelse af dækningen. 3 Supplerende erstatninger. 4 Dækning i nærheden af bygningen. 5 Erstatninger udover forsikringssummen

2 Beskrivelse af dækningen. 3 Supplerende erstatninger. 4 Dækning i nærheden af bygningen. 5 Erstatninger udover forsikringssummen Særlige betingelser Sektion 2 Erhvervsudstyr, inventar og lejerinteresser Indholdsfortegnelse 1 Supplerende definitioner 2 Beskrivelse af dækningen 3 Supplerende erstatninger 4 Dækning i nærheden af bygningen

Læs mere

Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING

Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Forsikringsbetingelser for KØLE- DYBFROSTFORSIKRING i tilslutning til dansk lovgivning om forsikringsaftaler m.v. Indholdsfortegnelse: 1 Hvem er dækket?

Læs mere

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder.

1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. Forsikringspolitik 1. Formålet med politikken er, at kommunens forsikringsforhold administreres efter fælles regler på alle områder. 2. Kommunen tegner som hovedregel forsikringer efter samlet udbud af

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere