Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub"

Transkript

1 Referat af generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub Dato: 16. marts 2016 kl. 19 Sted: Multifunktionsrummet i Blocs&Walls. Margrethe Langhoff Thuesen (formand) bød velkommen og udtrykte glæde over, at så mange medlemmer havde valgt at komme til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent Margrethe foreslog Imke som dirigent. Hun blev valgt. Dirigenten erklærede herefter, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med vedtægterne og dermed lovlig. 2. Valg af referent Jill blev foreslået som referent og valgt. 3. Valg af stemmetællere Michael H, Mikael K, Stefan, Rolf og Dang. 4. Fremlæggelse af årsberetning Margrethe fremlagde bestyrelsens årsberetning. Beretningen som den blev fremlagt kan findes her Hovedpunkterne i beretningen: Klubben er gået fra underskud til overskud i 2015 Der er kommet mere frivilligt arbejde i klubben over hele linien Fortsat stigende udvikling i medlemstal: Især stigning i månedsmedlemskaber. Idag ca 1300 medlemmer Trænerudvalg: Systematiseringen af betalinger har bidraget til øget omsætning 450 personer har været på sikringskurser 550 personer har været på begynder- og børnehold Vi har uddannet trænere og instruktører i samarbejde med Dansk klatreforbund Vi har skrevet en sikringshåndbog, som også skal udgives af Dansk Klatreforbund Cathrine har effektivt stået for rute- og boulderbyggeudvalget. Bloctools bygger problemer hver(anden) uge, NoGravity (Esben Seir) har lavet Midnight Boulder. Anders Frejo har lavet rute app Ny formand for alpinudvalget - Lasse Schaff Festudvalget mangler medlemmer Mads Jørgensen har lavet konkurrencer Reel Rock filmaften havde 200 gæster Foredragsholdere udefra velkomne, men nogle skal tage initiativ Det har haltet på kommunikations fronten. Astrid Degerbøl er nu ansat til opgaven nogle timer pr. uge Magasinet KLATRING er udkommet i ny udgave, forventes udkomme 2 gange årligt. Tak til Camilla Hylleberg og Søren Vedder Ny kok, Eva Sainz, fra Spanien er ansat Ny hjemmeside går i luften 1. april med Niels Nydam Andersen i front Klubben har modtaget en fornem OL bronzemedalje i idrætsarkitektur Natacha Jagd har klatret 8b på klippe i Tyrkiet, hvilket er det sværeste grad en dansk kvinde endnu har gået.

2 Margrethe pæsenterede de fastansatte: Camilla Reinbothe er daglig leder af caféen. Hun har været medlem af klubben i 20 år. Jacob Seir Bendix er vores eventmanager og sælger bl.a. Prøv Klatring. Morten Overgaard står for det administrative. Morten er den eneste ansatte, som har været med fra hallens åbning i september Optisk tårn renoveres pt. og forventes stå klar i løbet af foråret. Renoveringen er af den skrabede slags. Aktivitetsudvalget v. Anders Strange (bestyrelsesmedlem) AKU står for de ture, som klubben arrangerer og for arbejdet med access, dvs. klatreres adgang til klipperne. Dette arbejde sker sammen med svenskerne og der er en del myndighedssamarbejde om dette. Stefan fortæller, at Kullenhytten fylder 50 år. Der skal holdes fest i den anledning. Alpinudvalget v. Stefan Jacobsen Lasse S. er blevet formand for udvalget. Alpinisternes træning med isøkser (drytooling) foregår i klubbens gamle hal på Sundholm. Der er begyndt at komme flere gæster til åbent hus arrangementerne. Træner/Instruktør udvalget v. Esbjørn Schroll (bestyrelsesmedlem) Der er afholdt rigtig mange sikringskurser og der har været knap 600 deltagere på træningsholdene. Koordineringen af holdene er overgået til frivillige og varetages af Sara Jensen, Jasper Lorentzen og Kari Kærn, mens koordinationen af sikringskurser er lønnet. Rute- og boulderbyg udvalget v. Cathrine Howitz (bestyrelsesmedlem) Ambitionsniveauet er skruet op. Vi ønsker at udskiftning af alle ruter skal ske halvårligt og ikke længere årligt. Vi har indført betaling for at sikre os, at der også bygges lette ruter. En meget omfattende opgave er grebsvask, som vi har ansat Natalja til. Christian Jervelund m.fl. har arbejdet på systemvæggen. Ambitionen er også her, at der udskiftes hvert halve år. Midnight Boulder konkurrencen, Hyg & Byg og Bloctools problembyg er tiltag for medlemmerne. Herefter præsenterede Niels det foreløbige arbejde med den ny hjemmeside. Forsiden viser et billede af klatrevæggen, hvor der står Blocs&Walls. Michael H: Hvad med DBKK s gamle side? Svar: Tanken er at mange af de informationer, der står der flyttes med over. Spgm: Kommer der nyheder på siden? Svar: Nej, der kommer ikke til at være et nyhedsfeed på forsiden - lige umiddelbart, fordi vi ikke har ressourcer til det. Der kommer en kalender på forsiden, så man kan følge aktiviteter her. Der vil blive linket til fb, så man kan følge hvad der sker der. Kommentar: Lidt kritisk, hvis man ikke er på facebook? Martin Harss: Kommunikation er ikke klubbens allerstærkeste side; man er velkommen til at trække i arbejdstøjet her. Michael H: Er vi ved at skifte navn til Blocs&Walls? Hvis ikke det står tydeligere på hjemmesiden, så forstår folk ikke at vi er Dansk Bjerg- og Klatreklub. Margrethe: Der kan godt laves noget mere visuelt på hjemmesiden, så klubbens navn fremstår klart. Spgm: Er Niels tilknyttet hjemmesiden i forhold til opdateringer fremover?

3 Svar: Nej, det er Astrid Degerbøl som er ansat til det. Der var ikke flere kommentarer og spørgsmål til beretningen og til Niels. Dirigenten satte årsberetningen til afstemning. Beretningen blev enstemmigt godkendt 5. Fremlæggelse af årsregnskab v. kasserer Martin Harss Det har været et hårdt år for klubben. Vi har været helt nede på pumperne og faretruende tæt på at gå i betalingsstandsning i februar/marts Det var nødvendigt at forhandle 3 måneders huslejefrihed, som gav luft på kr Genopretningen af økonomien er sket i den seneste periode. Den million vi ser i overskud, har været nødvendig for at at betale på gæld fra året før og vores udskudte forpligtelser. Vi mangler fx at betale kr i husleje. Så overskuddet er stort set brugt. Vi har måttet trække rigtig meget på frivillig arbejdskraft fra medlemmerne. Regnskabet er underskrevet, men pga et elektronisk underskrift system, kan man ikke se det. Vi ser at omsætningen er gået markant frem: ca. 2 mill. Fra kr. 8,3 til kr.10,4 mill. Budgettal og regnskabstal er nu strømlignede, så de er sammenlignelige. Personaleudgifter er stadig en stor post, men er gået markant ned. Kari: Hvad dækker direkte eventudgifter? Svar: Tallet indeholder fx indkøb af mad. Altså ting som bliver solgt på eventen. Spgm: Hvordan kommer sommeren til at se ud i år? Svar: De to første måneders store overskud gør, at sommeren ikke bliver et problem i år. Nel: Hvad har gjort forskellen fra sidste års regnskab til dette års? Svar: Meget stram økonomistyring og én der sidder ved bordet og siger nej og nej! Spgm: Har det frivillige arbejde gjort en forskel? Svar fra kasserer: Ja, og der skal fortsat være stærkt fokus på de frivilliges bidrag. Det var et skridt, vi var nødt til at tage. Lige nu sidder vi godt i det, men der vil også være lidt underskud nogle måneder. Margrethe: Det er vigtigt, vi holder fast i at væsentlige dele af klubben er medlemsdrevet. Martin: Økonomien ligger stadigvæk lige og balancerer med overskud nogle måneder og underskud i nogle måneder. Medlemskaberne er gået kraftigt frem i løbet af året. Dagskort og udstyrsleje er en væsentlig indtægtskilde. Sundholm: Amager Fælled skole har besluttet at fortsætte med at bruge Sundholm.

4 Spgm: Hvad har vi tjent på cafeen? Svar: Det kan vi ikke svare på. Vi ved dog, at tager vi lønudgifter med, så giver caféen underskud. Men en del af caféen er også at byde gæster velkommen, billetsalg, udstyrsleje, oprettelse af medlemskaber, sikringsgodkendelser, tage telefon, svare på spørgsmål, koordinere osv. Spgm: Hvor længe betaler vi så høj husleje? Svar: Det gør vi yderligere 7 år. I regnskabet har vi en husleje udgift på kr som stiger til indeværende år. Det hænger sammen med tilbagebetalingen af en huslejenedsættelse for to år på kr pr. måned. Spgm: Hvad ligger der under gebyrer/porto? Svar: Udgiften afspejler vores succes med kurserne. Det er betaling for ydelser hos paypal, nets og bookeo. Spgm:Hvad dækker udgiften til telefon og internet? Svar: Bl.a. en prioriteret forbindelse til brandvæsenet. Fibernet er bygget ind i lejekontrakten. Vi har ikke kunnet reducere noget særligt her. Spgm: Hvorfor dette store fald i regnskabsassistance? Svar: Faldet fra kr til kr skyldes, at Morten har overtaget store dele af dette arbejde. Jill: Hvor ligger udgifter til istandsættelse af Optisk Tårn? Svar: De ligger i regnskab for sig. Klubben vil prioritere, at der installeres et tekøkken pga muligheden for udlejning af lokalerne. Agata: Hvordan kan vi se, at regnskabet er godkendt, når vi ikke kan se en underskrift fra revisor? Svar: Pga digitaliseret underskrift er det ikke synligt på papiret, bestyrelsen sørger for at underskrift bliver synlig i den udgave som lægges på klubbens hjemmeside. Nel: Det er problematisk at lønudgifterne stadig er høje, og at det samtidig ikke er muligt for os at se, hvordan disse lønudgifter er sat sammen. Dirigenten satte regnskabet til afstemning Regnskabet blev godkendt. Herefter pause og generalforsamlingen drak champagne og spiste kage! 6. Gennemgang af bestyrelsens forslag til budget for 2016 v. kassereren Martin fortæller, at bestyrelsen havde godkendt budgettet før den fik det godkendte regnskab retur fra revisor. Det betyder, at nogle af de budgetterede udgifter kommer til at ligge noget højere. Forventninger til medlemstal er konservativt estimeret, fordi bestyrelsen ikke forventer fortsat stærk fremgang her pba. efterårets tal. Tallet for Prøv klatring er ligeledes konservativt vurderet og tal for Prøv klatring, salg af dagskort og udlejning af udstyr opjusteres ikke. Beløbet for driftstilskud er ret sikkert, fordi det er et tal, vi får at vide på forhånd og tilskuddet fra forbundet er lidt afhængigt af aktivitet.

5 Vi har lavet en ny aftale med skolerne om brugen af Sundholm. I en periode har de ikke betalt - det forventer vi, de gør i år, derfor en stigning i tallet. Caféindtægter opjusteret lidt, fordi vi nu har fået ansat en ny kok. Tallene for store arrangementer også udtryk for et forsigtigt skøn. Vi har muligvis nogle sponsorater på plads, derfor en lille opjustering. Spgm: Hvad er ekstraordinært cafésalg? Svar: Regnskabsteknisk set er det indtægter, som ikke er slået ind i kassen. Det er bl.a vores deltagelse i Distortion, her bliver salget registreret som et samlet salg bagefter. Salg i forbindelse med julefrokost ligger også her. Kassereren: De direkte medlemsudgifter er der skruet meget op for. Det er den post, som direkte har betydning for medlemmerne. Det er primært boulderbyg som koster. Det har været svært at få frivillige til at bygge boulderproblemer, hvorimod det er mere attraktivt at bygge ruter. Konkurrencer er der mere fokus på, og vi har som noget nyt sat penge af til talent - og eliteudvikling. Vi har sat penge af til grebkøb. Spgm: Hvad får vi for kr rute og boulderbyg? Svar fra Cathrine: Vi får nye ruter især i de nemmere sværhedsgrader, fordi det bygger de frivillige som regel ikke. Vi har Bloctools og NoGravity til at bygge boulderproblemer. Beløbet dækker også grebvask og tagen greb ned fra væggene - opgaver som de frivillige ikke har lyst til, udgifter til kurser og indkøb af skruer og møtrikker også Jill: Hvor står der penge til sikkerhed? Svar: Der er ikke sat penge af direkte til sikkerhed. Morten er ansvarlig for at koordinere arbejdet, som både kan udføres af frivillige og betalte. Jill: Når der ikke er sat penge af, skal det så udføres af frivillige? Svar: Der er sat 1000 løse timer af til diverse. Her vil timer til sikkerhedsarbejdet også ligge, men også kommunikation og hjælp til administration. Michael H: En post med sikkerhed ville have gjort det synligt for medlemmer, at der er fokus på sikkerhed. Stefan: Er der sat penge af til uddannelse og kurser? Margrethe: Vi får stadig betalt en stor del af vore uddannelser af forbundet. Martin: Vi har ikke sat en stor pulje af til kurser osv og heller ikke til at hente foredragsholdere og inspiration ind udefra. For at ramme et overskud på kr i år, som er det beløb, vi nogenlunde skal betale til REDA i april (som vi lejer hallen af), så har vi været nødt til at skære i nogle af posterne. Jill: Er der plads til flere ture i budgettet?

6 Anders: Udgifter til ture i år er opjusteret. I posten ligger der også omkostninger til undervisning i forbindelse med ture. I tallet er der rum til flere ture end dem som allerede er planlagt. Anders opfordrede medlemmer til at melde sig, hvis nogen har lyst til at arrangere en tur. Lønninger er en sammenlægning af cafélønninger, instruktør- og trænerlønninger og diverse puljen på 1000 løse timer og de faste lønninger. Nel: Der er lønudgifter på kr , som ikke er videre udspecificeret. Det betyder, at vi ikke kan få overblik over ⅓ af budgettet. Det er ikke særlig gennemsigtigt. Hvordan lønningerne fordeler sig, burde være tydeligt. Margrethe: Vi har en meget fast struktur for vore lønninger. Martin svarer: Der er ikke nogen, som får fyrstelige lønninger. Det er lidt over 1 mill som er faste lønninger, resten er timelønninger. Vi har tre faste lønninger. Tallet er et gæt. For falder kursusaktiviteten, så falder tallet i posten med kr , hvis aktiviteten går til nul. Ligeledes hvis event aktivitetsniveauet falder. Store dele af vores lønudgifter er reguleret af vores aktiviteter. Det giver ikke rigtig mening at diskutere om vi skal bruge mere eller mindre på lønninger. Nel: Det er et problem, at det ikke er gennemsigtigt. Svar fra kasserer: jeg synes det er noget rod at sidde og rode i lønninger generelt. Nel: Nu har vi været en situation, hvor løsningen har været af skære nogle store lønninger væk, men det er stadig et problem, at vi har et regnskab, hvor der ikke er nogen form for afskrivninger. Svar: Ja, de er stærkt begrænsede, dog har vi en stor vedligeholdelseskonto. Nel: Jeg synes, du giver en god forklaring, men jeg synes bare det skal tages til efterretning, at der skal være gennemskuelighed. Kasserer: Det er noteret. Jeg synes ikke, det er en god idé. Kasserer: Salgsomkostninger er splittet ud efter anmodning fra revisor, så kan man holde et øje på om bestyrelsen er extravagante. Vores lokaleomkostninger er høje, og de stiger fra april pga en huslejenedsættelse, vi har haft. Den ekstra huslejebetaling udgør i år kr Næste år stiger huslejen 2%. Rengøringsudgifter er nedjusteret efter, at vi har lavet en ny aftale med firmaet. Udgift til telefon og internet er sat lidt ned. Der er sat penge af til ombygningen af vores hjemmeside. Gebyr og porto er meget høj og er én af de poster fra regnskabet, som vi ikke fik taget rigtig højde for i budgettet, derfor også det konservative indtægtsestimat. Udgift til revisor er lavere, fordi vi har skiftet revisor.

7 Da vi har den indvendige vedligeholdelsespligt af hallen, har vi opjusteret vedligeholdelsesudgifterne. Vi kan se, at hallen begynder at blive slidt rundt omkring. Ulrik: Hvor ligger udgift til reb og slynger osv? Svar: Under vedligehold og mindre anskaffelser. Vi venter desuden på en leverance fra Entreprises med greb og andet. Vi har også bestilt nye reb. Spgm: Hvorfor er forsikringen så dyr? Svar: Tidligere har den været splittet op flere steder. Det er vores gæt, da vi sad og kiggede alle forsikringer igennem. Måske bliver det ikke helt så dyrt. Nel: Måske mangler vi så kr budgetteringsmæssigt. Hvad gør vi, når vi kun har et resultat på kr ? Svar fra kasserer: Hele indtægtssiden har vi sat ret konservativt. Nu får vi månedsregnskaber, som vi kan sætte op mod budgettet. Det er et styringsredskab, som vi har fået opbygget over de sidste år. Det betyder, at vi nu kan reagere fra måned til måned på negative forandringer i tallene. Det var ikke muligt før. Nel: Det er sådan, at budgettet lige balancerer. Hvad gør vi, hvis liften bryder sammen? Martin: Vi har haft et stort overskud i årets to første måneder på kr Det er gået markant bedre end vi forventede med Groupons og Deals. Vi har allerede nu en ret stor buffer, men det er korrekt, at vi bliver nødt til at følge økonomien meget nøje. Vi har også af den grund sat tallene på indtægtssiden konservativt. Dirigenten satte budgettet til afstemning. Budgettet blev enstemmigt godkendt. 7. Behandling af forslag fra bestyrelsen og medlemmer Bestyrelsens forslag om vedtægtsændring til 13 stk. 2 Ordet primært udgår. Margrethe: Ordet skal fjernes af skattetekniske årsager. Spgm: Hvorfor står ordet der? Henrik: Tror ikke vi har gjort os overvejelser om dette. Nu omsætter vi for mange penge i forhold til før. SKAT forlanger, at det tydeliggøres, at pengene går til anden forening. Forslaget vedtaget. Dirigenten klargjorde, at denne ændring skal stadfæstes i en ekstraordinær generalforsamling, som den nye bestyrelse indkalder til snarest. Forslag om forbud af brug af løs kalk i Blocs&Walls. Stillet af Felicia og Troels. Forslagsstillere var ikke tilstede. Stefan: Mener at silikose er en tilstand og det er fejlagtige oplysninger i motiveringen af forslaget. Kalk som vi bruger indeholder ikke silikat. Kalk som vi bruger er ikke farligt på den måde. Agata: Er der andre klager over indeklimaet? Morten: Målinger af luften. Partikel indholdet er gange højere end anbefalet. Skadelighed af magnesium karbonat kendes ikke. Belastningen er over, hvad der vil være tilladt på andre arbejdspladser. Niels: Ønsker forslaget vedtaget.

8 Michael: Jeg har astma og tåler ikke slet ikke kalk, heller ikke på huden. Vi bør selv vedtage forslaget, ellers gør miljømyndighederne det. Spgm: Kan man løse problemet på andre måder? Stikke hænderne ned i beholdere, forbyde brugen i spidsbelastnings perioder? Hvad med at satse på udluftning? Ulrik: Flydende kalk har også problemer. Mikkel: Der findes maskiner som kan rense luft for kalk. De findes i Tyskland. Det er et filter som sættes på en maskine. Morten: Vi kan få renset luften ned til halvdelen for kr. 5000:- Peter: Jeg arbejder i byggebranchen og vi ved at luft kan renses, men i vores lokaler vil det være svært at rense luften for kalk. Jeg tror løsningen er at tale sig ud af det og uddanne folk i at bruge det ordentligt. Stefan: Opstil dispensere med flydende kalk. Spgm: Vi har brug for mere viden, kan der stilles et ændringsforslag til forslaget om, at bestyrelsen undersøger dette nærmere? Dette afviste dirigenten. Camilla: Vi sælger ikke løs kalk, vi sælger kalkbolde og flydende kalk i caféen. Ida: Der er for mange elementer i forslaget, som der ikke er taget højde for. Fx hvad gør vi ved konkurrencer? Michael: Jeg vil gerne opfordre bestyrelsen til at tage spørgsmålet om det er sundt at klatre alvorligt. Jeg synes, det er problematisk hvis klatrere udvikler skader på lang sigt. Kari minder os om, at da rygepolitik skulle indføres, var der ikke nogen som syntes, det var en god idé. Nu har vi vænnet os til det. Agata: Har vi ikke fået et påbud fra arbejdsmiløstyrelsen? Morten: Målingen blev lavet over 14 dage hele døgnet. Det var ved almindelig brug af hallen og der var ingen konkurrencer. Kommentar: Forslaget lægger op til at det forbydes med løs kalk. Hvis vi vedtager det, så har vi ihvertfald gjort noget. Sally: Svært kun at bruge flydende kalk - det strækker ikke til en hel rute. Dirigenten satte forslaget til afstemning: 29 for forslaget 15 mod 10 undlod Forslaget vedtaget. Forslag om opførsel af af udendørs bouldervæg. Stillet af Felicia. Margrethe fortalte, at bestyrelsen allerede arbejder på at få anskaffet en udendørs væg. Vi har den muligvis til sommer. Der var ingen økonomi beregninger som fulgte med forslaget. Dirigenten satte forslaget til afstemning: 5 for 23 mod 23 undlod at stemme Forslaget faldt. Forslag om at gøre klubbens tidligere formand og mangeårige bestyrelsesmedlem, Henrik Jessen Hansen, til æresmedlem af klubben. Forslag stillet af Henrik Ljunggreen.

9 Margrethe orienterer: Bestyrelsen bakker op om forslaget. Bestyrelsen havde i forvejen tænkt at stille forslag herom, men så kom dette. Spgm: Hvad indebærer det at blive æresmedlem? Svar: At man er kontingentfritaget og medlem resten af sit liv. Forslaget blev enstemmigt vedtaget og med stort bifald. Henrik var berørt over dette og takkede generalforsamlingen. Han fortalte, at han har brugt 2 års fuldtidsarbejde på at få hallen op at stå. Han fortalte at han sætter denne æresbevisning højere end de udmærkelser, han har modtaget i sit professionelle liv. 8. Valg til bestyrelsen Anders Strange, Martin Harss, Esbjørn Schroll og Henrik Jessen Hansen går alle af. Margrethe Langhoff Thuesen og Cathrine Howitz er på valg og modtager begge genvalg. Opstillet er derudover: Jan Bønding Morten Damgaard Ida Clausen Patrick Zangerl Niels Riegels suppleant: Steen Blaafalk De blev valgt med applaus. 9. Valg af revisor Den foreslåede revisor blev godkendt 10. Eventuelt Kommentar: Det er underligt, at jeg som forælder skal medbringe fuldmagt fra mine børn, som er medlemmer og klatrer her. Dirigenten: Det er desuden kun et andet medlem i DBKK som kan gøre brug af denne fuldmagt. Forælder: Det er kun rimeligt, at forældre eller værger kan stemme på vegne af deres børn. Sådan er det andre steder. Der er behov for info om, hvordan man som forældre kan bidrage til klubben og om hvordan de kan være medlem. Dirigenten: Det koster kr. 450 at være medlem af klubben, hvilket giver adgang til generalforsamlingen. Margrethe: Børnene i denne forening har stemmeret og der har været perioder, hvor de unge er dukket op til gf. Bestyrelsen tager dette med sig og får reglerne klargjort fremover. Spgm: Hvem har styr på børneattester, indhenter I det?

10 Morten O: Ja, det gør jeg. Bestyrelsen har godkendt køb af en crack-machine, hvis der kan findes en passende placering til den. Imke takkede for en god generalforsamling. Referat slut.

Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer,

Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer, Bestyrelsens beretning for Dansk Bjerg- og Klatreklub for året 2015 Kære medlemmer, Først og fremmest velkommen til og mange tak for, at I er kommet til den årlige generalforsamling i Dansk Bjerg- og Klatreklub.

Læs mere

ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W.

ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W. ordinær generalforsamling i DBKK onsdag den 14. maj 2014 kl. 19 i B&W. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Ann Rohde Andersen som dirigent. Der opstilles ingen modkandidater, så hun vælges. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2018 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Regnskab... 4 Resultatopgørelse 2017-1. januar 31. december...

Læs mere

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019

Nyhedsbrev. Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Nyhedsbrev Dansk Bjerg- og Klatreklub Marts 2019 Generalforsamling den 28. marts klokken 18:30 Mød op og få indflydelse på hvordan vi får en endnu federe klub! Hør bestyrelsens planer for klubben, stil

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015

Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Bestyrelsesmøde d. 18/03 2015 Tilstede: Rasmus, Lykke, Petur, Thomas, Carsten, Annika, Mathias, Fønss, Anders, Hanne, Jan Referent: Anders 1. Velkommen [Formanden] Formanden bød velkommen til den nye bestyrelse.

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Generalforsamling Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Indkomne forslag... 4 a. Debat om frivillighed og klubbens

Læs mere

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub

Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Generalforsamling 13.marts 2012 i Nordjydsk Klatreklub / Aalborg Klatreklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse. 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00

Referat: Ekstraordinær generalforsamling. Torsdag d. 6/11 2014 kl. 19.00 Andelsboligforeningen Christiansgaarden Christian X s Allé 26-54 & 56 2800 Kongens Lyngby Kontor: 38 Kælderen Telefon: 45 93 09 18 E-mail: info@christiansgaarden.dk 17. november 2014 TIL ANDELSHAVERNE

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 26. marts 2019 kl på Genoptræningscentret. Side 1 / 5. Deltagere 45 medlemmer og bestyrelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 26. marts 2019 kl. 17.30 på Genoptræningscentret Kultur- og Økonomiforvaltningen Personaleafdelingen 26. marts 2019 2011-15091-103 Deltagere 45 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

Mødereferat Generalforsamling 2018

Mødereferat Generalforsamling 2018 Mødereferat Generalforsamling 2018 Bestyrelsen, Brenderup Aktivitetscenter Emne Generalforsamling Lokation Kulturrummet, Brenderup aktivitetscenter Til stede 9 stemmeberettigede + Søren, Peter, Sussi,

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018

Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 Generalforsamling i DBKK 24. april 2018 23 fremmødte Derudover 9 fuldmagter 32 stemmer i alt 1. valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Imke Christine Thilkjær der er ingen modkandidater. Dirigenten takker

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21

Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21 Referat Møde i bestyrelsen for Dansk Bjerg- og Klatreklub mandag den 28. februar klokken 18-21 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af tre orienteringspunkter; om det optiske tårn, status for træningsområde,

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 25. OKTOBER 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads, Dennis, Annette, Christian, Henrik, Jens Peter Gæst: Michael Stampe (junior træner) Afbud:

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme.

For at have stemmeret ved generalforsamlingen, skal man have været medlem i en måned. Foreninger har 1 stemme. 1 Navn og adresse: Institutionens navn er Gudum Sognehus Adresse: Toftevej 19, Gudum, 7620 Lemvig, Lemvig Kommune. Formål: Sognehusets formål er at være samlingspunkt og ramme for lokalbefolkningen. Et

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Hellerup Roklub Referat af generalforsamling onsdag d. 20. februar 2019, kl. 20.00 0. Valg af referent og dirigent. Bestyrelsen foreslår Mette Søndergaard som referent. Mette Søndergaard valgt med applaus.

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011 Pkt. 1 valg af dirigent/referent: Ole Halkiær Jørgensen, HK 355, valgt som dirigent. Maya Lykke Nielsen, bestyrelsen, valgt som referent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Generalforsamling NJK 2010-03-02

Generalforsamling NJK 2010-03-02 Generalforsamling NJK 2010-03-02 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger skriftlig beretning til godkendelse 3. Arbejdsudvalgene aflægger mundtlig beretning 4. Kassereren forelægger det

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2012

Repræsentantskabsmøde 2012 Repræsentantskabsmøde 2012 11. november 2012 9:00 15:00 REFERAT 1 Valg af dirigent: Brian Christensen og referent: Allan Beck 2 Beretning Bestyrelse og udvalg aflægger beretning (Se skriftlige beretninger.

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1).

Bestyrelsens beretning blev fremlagt af Hans Jørn (bilag1). SIDE 1/8 GENERALFORSAMLING AB MARINAEN III DATO 2014.04.03 REFERENT Mark DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab og revisionsberetning, samt godkendelse af

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere