FOA Sjælland er en realitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FOA Sjælland er en realitet"

Transkript

1 19. EKSTRA udgave udsendt d. 23. marts 2015 FOA Sjælland er en realitet En regnvåd lørdag blev til en stemningsfuld og glædelig fødsel af FOA Sjælland. En afdeling som har medlemmernes fulde opbakning. Så kom dagen alle har ventet med spænding: Lørdag den 21. marts, hvor der er stiftende generalforsamling for FOA Sjælland. En lidt regnvåd og småkold lørdag. Trods vejret var salen fuld af forventningsfulde medlemmer, tillidsvalgte og andre som var mødt op for at deltage i generalforsamlingsdagen. Ikke fordi vi mister medlemmer Efter valget af Ebbe Jakobsen fra forbundets ledelsessekretariat, bød Sigurd Gormsen og Bo Viktor Jensen velkommen med et fælles ping-pong-oplæg De stemmeberettigede deltagere på den stiftende generalforsamling stemmer JA med håndsoprækning. Kl var FOA Sjælland en realitet. Afstemningsresultater En næsten fuld sal med 154 melemmer og andre var mødt op på Ankerhus i Sorø. Her lytter de til Sigurd Gormsen og Bo Viktor Jensens oplæg Det er ikke medlemstallet der gør at vi fusionerer. Men vi har medlemskrav om professionalisme i sagsbehandlingen og at folk har brug for os, principielt 24 timer i døgnet var én af indledningsreplikkerne fra Sigurd Gormsen, der tog til genmæle på de indvendinger der måtte være, om at fusionen sker af økonomiske årsager. Samlet set har de fire afdelinger som nu fusionerer net- Stiftende generalforsamling: Ud af de 4 stemmeberettigede deltagere stemte alle 4 for stiftelsen af FOA Sjælland. Der var 2 del-generalforsamlinger: Midtsjælland: Ud af 51 stemmeberettigede stemte 42 for fusionen 6 i mod og 3 undlod. Roskilde: Ud af 44 stemmeberettigede medlemmer var 31 for fusionen og 11 imod. 1 undlod Holbæk og Nordvestsjælland havde tidligere på deres generalforsamlinger, enstemmigt fået opbakning til at indgå i fusionen.

2 [1] to mistet 9 medlemmer det seneste år. Det lægger den samlede afdeling på en meget flot plads, både i relation til resten af FOA, men også i forhold til de øvrige LO organisationer. Sigurd fortalte lidt om fusionsprojektets historie. Bl.a. at afdelingerne havde forsøgt forskellige samarbejdsprojekter, der ikke havde givet de store resultater. Skal det her sparke røv, så skal vi lægge os sammen havde det lydt. Dette fik projektet i gang. En slagkraftig stemme i offentligheden Herefter gik Bo Viktor Jensen i gang med sit oplæg Det er vigtigt for mig at vi kan sige, at vi er Danmarks største tværfaglige FOA afdeling. Og det er det fordi jeg bliver ansvarlig for kontakten til pressen. Og siger man, at vi er den næststørste, spørger de med det samme om hvem der er den største. Navnlig når det gælder arbejdet med at trænge igennem til pressen og offentligheden omkring vores medlemmers faggrupper og faglighed, hvor ambitionen er at FOA Sjælland skal være bedre til at komme på banen, når faggrupperne er presset. Bedre service Endelig fortalte formændene om de 9 styrker. Bl.a. om styrken om at bevare nærheden til medlemmerne. Man kan gå ind i sin egen by, i sin FOA afdeling og få klaret sin sag. Sigurd fulgte op og fortalte, at vi i fremtiden får en større åbningstid og flere til at besvare spørgsmål. Begge formænd fortalte om de mange digitale muligheder, der kan være med til at minimere den afstand der kan være mellem medlemmer og afdeling. Både når det gælder deltagelse i f.eks. demokratiet i afdelingen og når det gælder medlemsservice. Den politiske ledelse præsenteres Demokratisk nærhed Endelig præsenterede formandsskabet den politiske struktur i afdelingen. Der blev lagt vægt på, at det enkelte medlem har en demokratisk indgang via. eget område. Bl.a. kan man deltage i områdegeneralforsamling, lokalt sektorårsmøde eller blive valgt til den lokale områdebestyrelse. Alle medlemmer kan derudover deltage på repræsentantskabsmøderne med taleret. Sigurd og Bo er det kommende formandskab i FOA Sjælland, hvilket også er årsagen til at det er dem som kom med oplægget til generalforsamlingerne. Sigurd og Bo gennemgik den samlede politiske ledelse. Der er endnu enkelte vakante områder, hvor en konstituering efter den stiftende generalforsamling skal sikre, at disse ansvarsområder delegeres og enkelte vakante poster skal besættes. Der var opklarende spørgsmål fra salen, bl.a. om hvornår der kan vælges formand på Teknik og Serviceområdet. Det blev præciseret, at det sker på det førstkommende sektorrepræsentantskabsmøde, som afholdes først i 2016.

3 [2] Mister vi indflydelse i det centrale arbejde? Da formandsskabet præsenterede sektorarbejdet, gav dette anledning til en kort debat i salen om FOA Sjælland mister indflydelse. Enkelte argumenter lød på, at vi mister indflydelse bl.a. på faggruppelandsmøder og får 3 færre pladser i FOAs Hovedbestyrelse. I boksene nedenfor kan du se både spørgsmål og svar omkring dette emne. Sagt fra salen Jeg har lidt svært ved at se mig selv i sektorarbejdet, for der bliver jo færre pladser i de centrale sektorbestyrelser og på faggruppelandsmøder Sigurd Gormsen svarede, at dette er en del af fusionens skyggebilleder. Det vil kræve centrale kongresbeslutninger at ændre repræsentationen i forbundets organer. Bl.a. rammer vi også loftet (30 deltagere) på antal deltagere på kongressen og i FOAs hovedbestyrelse. Desværre gives ikke mulighed for dispensation. Sagt fra salen Er der andre uhensigtsmæssigheder, som vi der ikke har siddet med i processen, ikke umiddelbart kan gennemskue? Sigurd Gormsen svarede, at det er der sikkert. Hver gang at der sker ændringer, er der ting som bliver bedre, men måske også noget som nogen syntes er dårligere. Vi har forsøgt at fremlægge projektet så objektivt som muligt, og også pege på problemområderne. Blandt andet får vi en stram økonomi i opstartsfasen. Et budget der holder stik vi er gode til at organisere medlemmer Præsentationen af den nye afdeling sluttede med en gennemgang af budgettet for 2016 af Hanne Hennings, som bliver økonomiansvarlig i den nye afdeling. Hanne kunne fortælle at budgettet er grundigt revideret efter FOA Køge trådte ud af projektet. Hanne kunne bl.a. fortælle at den store indsats med at organisere medlemmer nu giver pote. Dette gør, at afdelingen kan nøjes med kun at nedskrive medlemsnedgangen med 1% om året. Dette er et lavt tal, set i lyset af hvor mange lønmodtagere der forlader arbejdsmarkedet i disse år. Omvendt skal vi selvfølgeligt være forberedte på, at medlemmernes gennemsnitsalder er høj Det sidste nik i FOA Roskilde og FOA Midtsjælland FOA Roskilde og FOA Midtsjælland afholdt begge deres egne besluttende generalforsamlinger, om tilslutning til fusionen. Bo Viktor Jensen indledte FOA Roskildes generalforsamling med en række faktuelle tal om medlemsudviklingen. Tallene viste, at træder FOA Roskilde ikke ind i fusionen, vil det få konsekvenser for serviceniveauet. Tallene gav anledning til en debat i salen om medlemsorganisering. Bl.a. om hvordan man få kontakt til de unge og får flere medlemmer ind i afdelingen. Endelig blev der stille spørgsmål til hvordan fusionen påvirker arbejdet med de unge medlemmers uddannelse. Bo Viktor svarede, at der vil være opmærksomhed på området i den nye afdeling. En deltager svarede til dette Jeg mener oprigtigt vi står stærkere i en stor organisation hvor vi står stærkere. Vi kan gøre vores indflydelse gældende især når det gælder uddannelse.

4 [3] Der måtte hentes ekstra stole og gulvet måtte tages i brug på FOA Roskildes anden ekstraordinære generalforsamling Og køkkenpersonalet på Ankerhus måtte låne deres kuglepenne ud til deltagerne På FOA Midtsjællands generalforsamling var der en kort indledning fra Sigurd Gormsen, som på bestyrelsens vegne anbefalede fusionen. Derefter var der en række talere, som anbefalede at stemme ja til fusionen, og en enkelt som opfordrede til et nej. Stemmetallene var også markante: 42 stemte for 6 stemte imod, og så var der 3 blanke stemmer. Dennis: Tillykke med en klog beslutning Dennis Kristnsen ønskede FOA Sjælland tillydkkke. En klog beslutning, hvor der holde fast i den lokale nærhed til medlemmerne, samtidig med at vejledning, rådgivning og sagsbehanling styrkes. Dennis fortalte om balancen mellem dét at være en medlemsnær fagforening, der er tæt på medlemmerne og en faglig stærk organisation, der kan levere professionel service til medlemmerne på alle områder. Jeg synes i har fundet en flot balance hér. Nu er i kommet i mål tillykke med det lød det blandt andet i videoen. Du kan finde hele Dennis hilsen på Facebook på dette link: pnref=story Efter Dennis hilsen blev den nye FOA Sjælland sang sunget af deltagerne. Sangen er skrevet af Lone Hansen, som er formand for Social og Sundhedssektoren i FOA Roskilde. Sangen kan findes på FOA Roskildes hjemmeside om fusionen. Sigurd Gormsen og Bo Viktor Jensen rundede generalforsamlingen af, takkede for det store fremmøde og gav udtryk for, at de glæder sig til det store arbejde der nu går i Fagbevægelsen har mange års traditioner for fusioner. Det vidner de historiske faner som salen på Ankerhus var pyntet op med. gang, med at forberede, at afdelingen går i luften den 1. januar Nu venter et stort arbejde, hvor alle administrative medarbejdere skal involveres.

5 [4] En stemningsfuld afslutning Der blev givet krammere, skålet i bobler og sagt tillykke efter den formelle del af den stiftende generalforsamling var afsluttet. Det fleste deltagere fra generalforsamlingen mødtes til en hyggelig reception, med lidt champagne. Bluesguitaristen Finn Poulsen underholdt. Men før Asti en flød, skulle FOA Sjælland træffe sin første officielle beslutning, hvilket var godkendelse af en udtalelse. Se udtalelsen som den kom til at se ud efter den Stiftende generalforsamlings behandling, herunder: Udtalelse fra FOA Sjællands stiftende generalforsamling: Stem JA til OK15 Overenskomstforliget på det offentlige er ikke prangende, men et OK forlig, som er i den rigtige retning. Det udtaler FOAs medlemmer, som i lørdags var samlet til stiftende generalforsamling af FOA Sjælland. Generalforsamlingen opfordrer kollegerne til, at stemme ja til overenskomstforliget. Sorø den 21. marts 2015 Generalforsamlingen lægger især vægt på, at reallønnen fastholdes, og i relation til prognoserne for prisudviklingen i overenskomstperioden også giver plads til en beskeden reallønsudvikling. At der i overenskomsten også er indbygget et såkaldt privatløns-værn, trækker lidt til den anden side, men overenskomstfornyelsens løndel på ca. 5.4 % er samlet set positiv. Et andet positivt område, er bestemmelsen om udvidet fædreorlov. Der er aftalt, at fædre får ret til i alt 7 ugers øremærket forældreorlov med fuld løn. Det påvirker ikke moderens ret til orlov. Det er bestemmelser som styrker de ellers trængte børnefamilier, og en vigtig del af den ligestillings dialog som vi gerne ser styrket i den kommende tid, udtaler FOA Sjællands generalforsamling. Generalforsamlingen hæfter sig også ved den enighed, som der er med regionerne om, at der skal arbejdes for, at der etableres uddannelse på erhvervsuddannelsesniveau, der omfatter det nuværende portørområde. Det bidrager til den aktuelle diskussion om udviklingen af service- og logistikområdet ved sygehusene i Region Sjælland. Her presser Region Sjælland på med et ledelses- og serviceassistentkoncept som indeholder en lang række problemer, specielt på portørområdet. Det er derfor en god anledning til, at revurdere dette koncept, udtaler FOA Sjællands generalforsamling. Regionerne er nu ad anden vej i gang med at opprioritere uddannelsen af portører et uddannelsesløft

6 [5] som portørerne har ønsket sig i en årrække, og som Danske Regioner selv har foreslået i et større uddannelsespolitisk oplæg. Region Sjælland bør bakke op om dette uddannelsestiltag. Overenskomstfornyelsen indeholder herudover en lang række andre mindre forbedringer, så anbefalingen fra FOA Sjællands stiftende generalforsamling, til den igangværende urafstemning er et klart ja til overenskomstfornyelsen.

Justeringen af fusionsgrundlaget har primært handlet om at tilpasse fordelingstal, budget og sikre at budgettet også er robust på lang sigt.

Justeringen af fusionsgrundlaget har primært handlet om at tilpasse fordelingstal, budget og sikre at budgettet også er robust på lang sigt. 16. udgave udsendt d. 3. marts 2015 Læs i dette nummer om: Projektet tilbage på sporet fusionsgrundlaget justeret Den administrative proces i gang efter 21.3 Et stort JA på den anden generalforsamling

Læs mere

Der er i interviewet, både blevet sket afklaring af ønsker til politiske poster, politiske ansvarsområder - samt administrative arbejdsopgaver.

Der er i interviewet, både blevet sket afklaring af ønsker til politiske poster, politiske ansvarsområder - samt administrative arbejdsopgaver. 12. Udgave udsendt d. 19.11.2014 OBS: Generalforsamlingerne 28/2 afholdes på Ankerhus i Sorø Fusionsprojektet er nu nået et vigtigt skridt videre: Nu præsenteres et samlet forslag til Politisk Ledelse

Læs mere

Styregruppen for fusionsprojektet holdt møde den Her kan du læse om mødets resultater og de næste skridt i arbejdet med at forberede fusionen.

Styregruppen for fusionsprojektet holdt møde den Her kan du læse om mødets resultater og de næste skridt i arbejdet med at forberede fusionen. Marts april 2014 5. udgave Nu tegner der sig en råskitse til en politisk organisationsmodel for en kommende afdeling. En organisation, der har fokus på at samle organisationens kræfter dér hvor det giver

Læs mere

Formandsskabet i gang med afklarende interview

Formandsskabet i gang med afklarende interview OBS: Generalforsamlingerne 28/2 afholdes på Ankerhus i Sorø Fusionsprojektet har nu passeret en vigtig milepæl nemlig det moralske nik til afdelingernes deltagelse i fusionsprojektet og en beslutning om

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl. 17.00 21.00 i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede

Læs mere

Det moralske nik er på plads

Det moralske nik er på plads 10. Udgave udsendt d. 15.10.2014 Alle fem afdelingsbestyrelser har nu givet det moralske nik til det oplægget til den politiske organisation, samt de ændringsforslag der har været udsendt i det 9. fusionsnyt.

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018

Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referat af Lederforeningens Generalforsamling d. 24. oktober 2018 Referenter: Lotte Simonsen og Susanne Wind, ledelseskonsulenter i Lederforeningen Sted: ODEON, Odense Tid: Kl. 15.00-17.00 Pkt. 1. Valg

Læs mere

Artikler i dette nummer:

Artikler i dette nummer: Artikler i dette nummer: Så blev det officielt Nyt sammenlægningsgrundlag men hvad er det nye? Stiftende generalforsamling Lidt mere luft i økonomien Status på den administrative organisation Hvornår får

Læs mere

Det er vores store indsatsområde frem til generalforsamlingen 2013.

Det er vores store indsatsområde frem til generalforsamlingen 2013. 1 Mundtlig beretning 2012 Fastholde og tiltrække flere medlemmer Det er vores store indsatsområde frem til generalforsamlingen 2013. Vi skal gøre fagforeningen attraktiv for de unge, der kommer ind på

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ordinære generalforsamling den 15. november 2017 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen. Fagforeningen

Læs mere

Indhold [1] Styregruppen arbejder. 18. august i Holbæk afdeling.

Indhold [1] Styregruppen arbejder. 18. august i Holbæk afdeling. [1] Fusionsprojektet er tilbage efter sommerferien. Nu er der for alvor taget hul på både den langsigtede køreplan, frem mod den nye afdeling går i luften pr. 1.1.2016. Og der er taget hul på efterårets

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Sjælland. Artikler i dette nummer:

Sjælland. Artikler i dette nummer: Sjælland Artikler i dette nummer: FOA Sjælland som født på ny Afstemningsresultater Den administrative struktur er klar Besked til alle medarbejdere Områdegeneralforsamlinger sæt X i kalenderen. FOA Sjælland

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

Indhold. Fusion af FOA afdelinger i Region Sjælland

Indhold. Fusion af FOA afdelinger i Region Sjælland Fusion af FOA afdelinger i Region Sjælland Alle høringer i de fem afdelingers bestyrelser om den politiske struktur, er nu gennemført og et samlet ændringsforslag til den politiske struktur, er på vej

Læs mere

Afdelingsfusion i Region Sjælland

Afdelingsfusion i Region Sjælland [1] Afdelingsfusion i Region Sjælland Indhold Indhold... 1 En politisk organisation tager form... 3 Øverste myndighed... 4 Repræsentantskabet... 4 4 Sektorrepræsentantskaber... 4 Afdelingen... 6 Politisk

Læs mere

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018.

Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. Referat af Studenterrådet Absalons årsmøde i Vordingborg den 12. januar 2018. 1. Velkomst v/fællesformanden og kort præsentation af fremmødte med faste officielle tillidshverv. Anders Bjerre Jørgensen

Læs mere

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park

Referat. Generalforsamling. Tirsdag den 3. maj 2017 kl Bio Nutria Park Referat Generalforsamling Tirsdag den 3. maj 2017 kl. 18.30 Bio Nutria Park A. Åbning af generalforsamlingen B. Godkendelse af forretningsorden C. Valg af dirigenter Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love

FOA Social- og Sundhedsafdelingens love FOA Social- og Sundhedsafdelingens love - vedtaget på fagforeningens ekstraordinære ordinære generalforsamling den 30. marts 2016 1: Navn og hjemsted Fagforeningens navn er FOA Social- og Sundhedsafdelingen.

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer?

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Kære 3F medlem Når fagforbundene forhandler om fornyelse af overenskomster med arbejdsgiverforeningerne, kan det ende med, at medlemmerne skal i strejke. Forhandlingerne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer?

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? SKAL JEG STREJKE, HVIS KONFLIKTEN KOMMER? Kære 3F medlem Når fagforbundene forhandler om fornyelse af overenskomster med arbejdsgiverforeningerne, kan det ende

Læs mere

Margit Vognsens oplæg til afstemning om FOA i bevægelse

Margit Vognsens oplæg til afstemning om FOA i bevægelse Margit Vognsens oplæg til afstemning om FOA i bevægelse På vej mod et nyt FOA Vi står midt i den vigtigste forandringsproces i FOAs historie. De resultater, vi har skabt i fagbevægelsen, opfattes i dag

Læs mere

Faggruppen for Handicaphjælpere

Faggruppen for Handicaphjælpere Faggruppen for Handicaphjælpere Tirsdag d. 15. maj Dagsorden: Kl. 10-12 1. Velkomst til faggruppelandsmødet Præsentationsrunde Præsentation og sidste nyt 2. Godkendelse af dagsorden og evt. forretningsorden

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2013! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København

REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres. lørdag den 9. juni 2007, i København REFERAT FRA: Foreningen af Radiografer i Danmarks ekstraordinære kongres lørdag den 9. juni 2007, i København DAGSORDEN: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referenter 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

23. udgave udsendt d. 22. juni Artikler i dette nummer:

23. udgave udsendt d. 22. juni Artikler i dette nummer: 23. udgave udsendt d. 22. juni 2015 Artikler i dette nummer: Vigtige mødedatoer for 2015 og 2016 De nye sektorer er godt på vej Status på arbejdsgrupperne Afdelingens åbningstider FOA Sjæland får en fane

Læs mere

Strukturen i en ny hovedorganisation

Strukturen i en ny hovedorganisation Strukturen i en ny hovedorganisation 1. Indledning Dette oplæg er resultatet af drøftelser i Politisk Styregruppe om strukturen i en ny hovedorganisation. Bag de oplistede forslag gemmer der sig en lang

Læs mere

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland 1 Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland Referat af generalforsamling mandag den 23. marts 2015 i Ringsted. Dagsorden: Formalia 1 Beretning, herunder regnskab 2 Indkomne forslag 3 Fremtidigt arbejde

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Artikler i dette nummer:

Artikler i dette nummer: 24. udgave udsendt d. 8. august 2015 Artikler i dette nummer: Åbningsdagen nærmer sig Åbningstiderne er ved at falde på plads Tillykke til Mogens og ny situation i Pædagogisk Sektor Tæt på deadline for

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Indhold. Læs i denne udgave om: 14. Udgave udsendt d

Indhold. Læs i denne udgave om: 14. Udgave udsendt d 14. Udgave udsendt d. 30.1.2015 Læs i denne udgave om: Generalforsamlinger i de fusionerende fem afdelinger og en stiftende generalforsamling for FOA Sjælland. Den administrative procesplan, der skal gøre

Læs mere

Fusionsgrundlag. Generalforsamlingsmateriale pr FOA - Fag og Arbejde

Fusionsgrundlag. Generalforsamlingsmateriale pr FOA - Fag og Arbejde Fusionsgrundlag Generalforsamlingsmateriale pr. 25.02.15 FOA - Fag og Arbejde Side 2 Kære FOA-medlem. Du sidder nu med det samlede beslutningsgrundlag, for en sammenlægning af 4 lokale FOA-afdelinger i

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5. og 6. april 2016 Tirsdag den 5. april 2016 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.15 Sektorformand Henning Hansen bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 2. Marts 2005 Afstemning OK 05 Referat generalforsamling d. 7/3 05 Beretning Kommentarer til beretningen. Ansvarshavende: Jørgen Troelsen

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse

FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse FOA Social- og Sundhedsafdelingens Strategi for medlemsorganisering og fastholdelse Indledning: Vi har udarbejdet en strategi for: medlemsorganisering og fastholdelse, hvor der er blevet lagt vægt på en

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011

Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 Referat af generalforsamling i Hørsholm Skakklub den 9. maj 2011 1. Valg af dirigent Palle Bratholm blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at indkaldelsen (som opslag og på hjemmesiden) var sket

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011

Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Referat fra Pædagogisk sektors ordinære generalforsamling den 24. oktober 2011 Dagsorden: 1. Formalia 2. Beretning a) Valg af dirigent. b) Godkendelse af dagsorden c) Godkendelse af forretningsorden d)

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til kongressen! Måske er dette din første kongres og selvom din afdeling helt sikkert har forberedt dig godt på kongressens indhold, så kan du alligevel

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING G/F FASANVÆNGET TORSDAG D. 1. DECEMBER 2016 KL. 19.00 PÅ KOKKEDAL SKOLE VEST GRUNDEJERFORENINGEN FASANVÆNGET 2980 KOKKEDAL REFERAT Deltagere/stemmer Til stede fra Bestyrelsen

Læs mere

Kongressen punkt for punkt time for time

Kongressen punkt for punkt time for time Kongressen punkt for punkt time for time Velkommen til FOA kongressen 2016! Måske er det din første kongres i FOA, måske er du en erfaren kongresdelegeret. Uanset hvad, kan det være nyttigt med denne guide,

Læs mere

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014

Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014. Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dansk El-Forbunds 31. kongres 2014 Dagsreferat Onsdag den 22. oktober 2014 Dagsreferat onsdag den 22. oktober 2014 Der var hilsner til kongressen fra: Arbejdernes Landsbank Christian Juhl, Enhedslisten

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

I dette nummer: Nyt fra sektorerne: Gode medlemstilbud til dig:

I dette nummer: Nyt fra sektorerne: Gode medlemstilbud til dig: 18. årgang, oktober_november 2017, nr. 5 I dette nummer: Formanden har ordet Valg 21. november 2017 Valgmøde i Vordingborg Mange tiltag i afdelingen, herunder ændrede arbejdsgange Vi har brug for dit samtykke

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro.

Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl på Højby Kro. Referat af grundejerforeningen Tre Lyngs generalforsamling langfredag den 30. marts 2018 kl. 10.00 på Højby Kro. Dagsorden: Velkomst ved formanden. 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Svend-Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

11 kig ind i fremtiden

11 kig ind i fremtiden 11 kig ind i fremtiden 2015 Medlemmernes FOA er et treårigt forandringsprojekt, der blev besluttet på FOAs kongres i 2010. I løbet af 2011 har vi i FOA gennemført omfattende undersøgelser og analyser af,

Læs mere

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018

Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 Referat af sektorgeneralforsamling i Pædagogisk Sektor i FOA Sjælland d. 30. januar 2018 1. Velkomst. Sektorformand Dorthe Isager bød på sektorformandskabets vegne velkommen, hvorefter der blev sunget

Læs mere

LÆS OM DIN NYE OVERENSKOMST

LÆS OM DIN NYE OVERENSKOMST Rejsehold til dit arbejdsmiljø Minipensionen stiger Større købekraft Nu 7 ugers barsel til far Fortsat fokus på kompetenceudvikling LÆS OM DIN NYE OVERENSKOMST OG DELTAG I URAFSTEMNINGEN [SENEST 9. APRIL]

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling

Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling Beretning generalforsamling pædagogisk sektor FOA Fag og Arbejde Frederikssund Afdeling Generalforsamlingsperiode: 20. marts 2010 marts 2012. Så skal vi til det igen der er allerede gået 2 år siden vi

Læs mere

Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger

Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger Kort om fusionsgrundlaget Kære medlem Du sidder her med en kort udgave af det resultat, som repræsentanter fra de 4 FOA-afdelinger sender

Læs mere

Test din viden om overenskomst Svargennemgang. Kommentar

Test din viden om overenskomst Svargennemgang. Kommentar SVARENE Eventuelle sorte prikker ud for svarmulighederne skal I se bort fra. De betyder ikke noget i printudgaven her. Side 1 af 11 Du er omfattet af en overenskomst, der gælder for dit arbejdsområde.

Læs mere

Diskussionsoplæg OK Det private arbejdsmarked. Mine krav dine krav? F O A F A G O G A R B E J D E

Diskussionsoplæg OK Det private arbejdsmarked. Mine krav dine krav? F O A F A G O G A R B E J D E F O A F A G O G A R B E J D E Diskussionsoplæg OK 2014 Det private arbejdsmarked Mine krav dine krav? n overenskomst Det er og skal være medlemmernes krav, der sætter dagsordenen for forhandlingerne om

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Referat fra fælles afdelingsbestyrelsesmøde på Stubbæk Forsamlingshus, torsdag den 14. november 2013 kl. 19.00. Tilmeldt var fra Padborg Boligforening (Padbo) 31 medlemmer af afdelingsbestyrelser og organisationsbestyrelsen,

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND

BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND BERETNING FRA MIDTSJÆLLANDS OMRÅDEBESTYRELSEN I FOA SJÆLLAND Område bestyrelsen definerede på sit første møde en række problemfelter som medlemmerne slås med i hverdagen, og listede i den sammenhæng en

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

Din overenskomst dit valg

Din overenskomst dit valg Debatoplæg F O A F A G O G A R B E J D E Din overenskomst dit valg Hvordan skal fremtidens overenskomster se ud? Hvordan får den enkelte mere at sige? Hvad mener du er vigtigst? Hvad passer bedst til din

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen har brugt rigtig meget tid på medlemssituationen som der står noget om senere i beretningen.

Bestyrelsen har brugt rigtig meget tid på medlemssituationen som der står noget om senere i beretningen. Beretning 2016 Så er der gået endnu et år, siden jeg sidst skrev beretning forud for generalforsamlingen i EFK. Sommeren i år har været lidt blandet. Sidst på foråret fik vi nærmest hedebølge, så blev

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 11. september 2019 kl. 17.00 Deltagere: Antal beboere: 7 Organisationsbestyrelse: Susse Ibsen Driftskontor: Administration: Flemming

Læs mere

[1] Indhold i dette nummer:

[1] Indhold i dette nummer: [1] Fusionsprojektet er på vej på sommerferie og ser tilbage på en begivenhedsrig måned med et vellykket fælles bestyrelsesmøde, en række ændringer til oplægget om den nye organisation, en køreplan for

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017.

Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017. Servicesektorens Generalforsamling den 21. marts 2017. BESTYRELSENS BERETNING 2016: Ja, så er der gået et år igen, det er ikke helt til at forstå, at det er et år siden, men tiden løber hurtigt. Det er

Læs mere

21. udgave udsendt d. 17. maj Det interne arbejde med at forme den nye afdeling har nu for alvor taget form.

21. udgave udsendt d. 17. maj Det interne arbejde med at forme den nye afdeling har nu for alvor taget form. 21. udgave udsendt d. 17. maj 2015 Det interne arbejde med at forme den nye afdeling har nu for alvor taget form. Derfor kan du fremover nu læse artikler, som primært er skrevet til valgte og ansatte i

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Dialog på arbejdspladserne

Dialog på arbejdspladserne August 2010 Dialog på arbejdspladserne Resume De tillidsvalgte har en klar berettigelse i virksomhederne og på arbejdsmarkedet. Opbakningen til systemet med tillidsvalgte på virksomhederne kommer fra både

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere

Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere Social- og sundhedssektoren april 2010 Referat af faggruppelandsmøde for handicaphjælpere 1. Velkomst og præsentation. Kort runde, samt velkommen. Vi er 3 handicapledsagere og 13 handicaphjælpere samt

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016.

Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016. Servicesektorens Generalforsamling den 16. marts 2016. BESTYRELSENS BERETNING 2015: Ja, så er det første år i servicesektoren FOA Vendsyssel gået, det er ikke helt til at forstå, men tiden løber hurtigt,

Læs mere