BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ"

Transkript

1 BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ RU T E E 2 0

2 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg samt hovedkontor i København. Find mere information på vejdirektoratet.dk. ANLÆGSDIVISIONEN Thomas Helsteds Vej 11 Postboks Skanderborg Telefon Telefax vd@vd.dk vejdirektoratet.dk

3 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 11. februar / Mia Skrumsager Jønsson FORSLAG TIL TEKNISKE BESTEMMELSER Udbygning af hovedlandevej 40, Fynske Motorvej fra Motorvejskryds Odense til ca. 2 km øst for tilslutningsanlæg nr. 53, Odense Vest, fra fire til seks spor i henhold til lov nr af 26. december 2013 BESIGTIGELSE for delstrækningen 4045 Motorvejskryds Odense Svendborgvej, km Februar 2014

4 SIDE 2 af 14 Indholdsfortegnelse 1. Forudsætninger Tegningsliste Projektbeskrivelse Generelle bestemmelser Øvrige forhold Særlige bestemmelser Bilag: Lodsejerliste Tegninger jf. 2. Tegningsoversigt Projektmappe

5 SIDE 3 af Forudsætninger Motorvejsstrækningen Motorvejskryds Odense Svendborgvej udgør en del af rute E20, der forløber fra København i øst til Kolding i vest. Projektet er vedtaget i henhold til anlægslov nr af 26. december Der er givet bevilling til anlæggelse af Nyt tilslutningsanlæg 50, i henhold til aktstykke nr. 81 af den 25. april Transportministeren har i brev af 21. januar 2014 henvist projektet til behandling ved ekspropriationskommissionen, jf. lov om fremgangsmåden ved ekspropriation vedrørende fast ejendom, 12, stk. 1. Myndighedsgodkendelser Vejlovens 16 Der er fremsendt brev til Odense kommune med anmodning om udtalelse om tilslutningsanlæg Odense SØ i forbindelse med anlæg af fremtidigt nyt Odense universitets Hospital. Udtalelse forventes modtaget inden besigtigelsesforretningen. Naturbeskyttelsesloven 3 vedrørende beskyttede naturområder Der er fremsendt brev 30. januar 2014 til Odense kommune med ansøgning om dispensation til anlæg af tilslutningsanlæg Odense SØ i forbindelse med anlæg af fremtidigt nyt Odense universitets Hospital. Dispensationen forventes modtaget inden besigtigelsen. Naturbeskyttelsesloven 16 vedrørende sø- og å-beskyttelseslinjer Der er fremsendt brev 30. januar 2014 til Odense kommune om dispensation til anlæg af tilslutningsanlæg Odense SØ i forbindelse med etablering af nyt Odense universitets Hospital. Dispensationen forventes modtaget inden besigtigelsen. Naturbeskyttelsesloven 20 vedrørende offentlige anlæg i det åbne land Der er fremsendt brev 27. januar 2014 til Naturstyrelsen med anmodning om godkendelse af anlæg af tilslutningsanlæg Odense SØ i forbindelse med anlæg af fremtidigt nyt Odense universitets Hospital. Godkendelse forventes modtaget inden besigtigelsen. Museumsloven 29a vedrørende beskyttede sten- og jorddiger Odense Kommune har d. 13. januar 2014 meddelt dispensation til nedlæggelse af beskyttede sten- og jorddiger i forbindelse med anlæg af nyt tilslutningsanlæg Odense SØ. Dispensationen er meddelt på følgende vilkår: Enderne af de tilbageblivende diger skal afsluttes med stabile flader og klappes til At der etablereset levende hegn svarende til beplantningen på diget mellem matr. 23b og 24m Hjallese By, Dalum således, at der vil være forbindelse til skoven på matr. 8bd Hjallese By, Dalum.

6 SIDE 4 af 14 Miljøbeskyttelsesloven 28 Der er fremsendt brev d.15. januar 2014 til Odense kommune med ansøgning om tilladelse til udledning af vejvand fra tilslutningsanlæg Odense SØ i forbindelse med anlæg af fremtidigt nyt Odense universitets Hospital. Skovloven 6 I brev af 27. september 2013 har Naturstyrelsen givet tilladelse til at fredskovspligten ophæves på 1,58 ha. Godkendelsen er givet på betingelse af: 1) Der udlægges erstatningsområder på 3,2 ha. 2) Midlertidigt inddragede arealer tilplantes som skovbryn efter ophør af den midlertidige anvendelse. Vandløbsloven 64 stk. 2 Vandsynsprotokollen er under udarbejdelse jf. Vandløbslovens 64 stk. 2. Der afholdes vandsynsforretning inden besigtigelsesforretningen.

7 SIDE 5 af Tegningsliste Tegn.nr. Emne Stationering Mål Oversigtsplan, Besigtigelse 1: Oversigtsplan, Ejendomsforhold st : Længdeprofil ramper 1:400/1: Længdeprofil stioverføring 1:400/1: Normaltværsnit, Motorvejen 1: Normaltværsnit, Ramper 1: Normaltværsnit, Stioverføring, grussti og adgangsvej 1:100

8 SIDE 6 af Projektbeskrivelse Strækningen Strækningen Motorvejskryds Odense tilslutningsanlæg nr. 53, Odense Vest udgør den midterste del af den ca. 98 km lange delstrækning af hldv. 40, Fynske Motorvej fra Nyborg til Kolding, som er forbundet med Østjyske Motorvej hldv. 60 ved Kolding. Motorvejsstrækningen vil bestå af en bystrækning på ca. 8 km og en strækning i åbent land på ca. 5 km. Delstrækningen, behandlet her er beliggende i åbent land, og har mod øst sit udgangspunkt ved Motorvejskryds Odense og forløber herfra mod vest frem til tilslutningsanlæg nr. 50, Svendborgvej. Det behandlede vejanlæg omfatter etablering af et nyt tilslutningsanlæg 50, Odense SØ til det kommende nye universitetshospital i Odense. Vejanlægget grænser direkte op til Odense Kommunes vejprojekt Munkebjergvejs forlængelse. Det nye tilslutningsanlæg udformes som et trompetanlæg og erstatter det eksisterende tilslutningsanlæg nr. 50, Svendborgvej, der nedlægges. Herudover omfatter vejanlægget en ca. 2 km udbygning af den eksisterende hovedlandevej 40, Fynske Motorvej på strækningen fra Motorvejskryds Odense tilslutningsanlæg nr. 50, Svendborgvej. Motorvejen er stationeret fra øst mod vest med udgangspunkt i st , som er sammenfaldende med km på den eksisterende hovedlandevej 40, Fynske Motorvej. Vejanlægget er beliggende i Odense Kommune. Der anlægges et parallelt spor i begge retninger på strækningen mellem Motorvejskryds Odense og de østvendte ramper til nyt tilslutningsanlæg nr. 50, Odense SØ, samt forberedes for afvandingssystemer og sideudvidelse af eksisterende underføringer mv. for et fuldt udbygget anlæg med 6 spor på strækningen. I den eksisterende faunapassage ved Lindved Å, st etableres der banketter i begge sider gennem bygværket for landlevende dyr. Vest for Lindved Å, st og videre mod vest forberedes der for etablering af belysning af motorvejen i midterrabatten. Der anvendes ikke støjreducerende asfaltbelægninger på delstrækningen, da denne er beliggende i åbent land. Eksisterende støjvolde på strækningen bibeholdes. Dimensioneringshastighed Den eksisterende motorvej er projekteret efter Vejdirektoratets projekteringsregler for motorveje 1970 (De grå motorvejsregler). Dimensioneringshastigheden var 120 km/t. Dimensionsgivende standselængder blev beregnet på grundlag af friktionskoefficienter på tør vej.

9 SIDE 7 af 14 Komfortkravet til projektering af tracéet var dengang højere end i dag. Motorvejens tilladte hastighed efter udbygningen er fastsat til 110 km/h. For anlæg af overført kommunevej anvendes dimensioneringshastigheden 60 km/h. Afvanding Private og offentlige vandløb reguleres i fornødent omfang og føres under motorvejsanlægget. Vandsynsforretninger er i overensstemmelse med vandløbslovens bestemmelser afholdt inden besigtigelsen, og vandsynsprotokol vil blive fremlagt senest ved ekspropriationsforretningen. Motorvejen udføres med kantopsamling ved nødsporskanter, således at alt overfladevand ledes til lukkede ledninger eller grøfter via rendestensbrønde. Kommuneveje afvandes normalt til grøfter i påfyldning og til trugformede forsænkninger med dræn, hvor vejen ligger i afgravning. Afvandingsledninger og grøfter beregnes for en nedbørsintensitet på mindst 140 l/sek/ha. Der regnes kun med afstrømning fra befæstede arealer, og afløbskoefficienten sættes her til 1,0. Forslag til retablering af eksisterende drænledninger og grøfter m.v. udarbejdes i det omfang, som foreliggende oplysninger gør det muligt. Tilslutninger Hovedlandevej 40 tilsluttes mod øst i Motorvejskryds Odense, der er et fuldt kløverbladsanlæg og mod vest i et nyt trompetanlæg tilslutningsanlæg nr. 50, Odense SØ. Motorvejskryds Odense Her videreføres de eksisterende parallelramper nord og syd for motorvejen som et tredje spor i vestgående retning. Odense SØ Her etableres et nyt tilslutningsanlæg som et trompetanlæg. Svendborgvej Ramperne ved tilslutningsanlæg 50, Hjallese nedlægges og asfalten fjernes. Det sydlige signalregulerede kryds fjernes. En delstrækning af den nordøstlige rampe ombygges til kommunevej mellem Svendborgvej og Munkebjergvejs forlængelse, ligesom det nordlige signalregulerede kryds ombygges. Sideanlæg Der etableres ikke rasteanlæg på strækningen. Der etableres ikke samkørselspladser på strækningen.

10 SIDE 8 af 14 Tværprofil Motorvejens kronebredde er 33,00 m, fordelt på følgende elementer: midterrabat på 2,00 m 2 kørebaner a 11,00 m, afstribet med 3 kørespor a 3,50 m og kantbaner ind mod midterrabatten på 0,50 m belagt nødspor a 3,00 m i begge vejens sider yderrabat a 1,50 m i begge vejens sider Ramper til motorvej udføres med en kronebredde på 10,00 m, fordelt på følgende elementer: kørebane på 4,50 m inkl. 2 kantbaner a 0,50 m belagt nødspor på 3,00 m yderrabat på henholdsvis 1,00 og 1,50 m i rampens sider Tværprofiler for veje, som ombygges eller forlægges, er forhandlet med Odense kommune og fremgår af afsnit 6, Særlige bestemmelser. Tværprofilerne vil principielt blive udformet i overensstemmelse med de eksisterende forhold.

11 SIDE 9 af Generelle bestemmelser Fritrumsprofil Den frie højde over kørebanen er, i overensstemmelse med ministeriets vejregler, fastsat til 4,50 m for motorvejen, mens den er 4,20 m for øvrige veje. Støjafskærmning Der etableres ikke støjafskærmning på strækningen. Byggelinjer Arealerne langs motorvejen pålægges servitut om byggelinjer, der skal sikre færdslens tarv, og at vejene senere kan udvides til en større bredde, jf. vejlovens 34, stk. 1. Byggelinjerne fastsættes således: Fra motorvejens midte Fra rampens venstre kørebanekant 60 m 35 m Ved delt tracé fastlægges afstand til byggelinjen fra venstre kørebanekant. Til alle ovennævnte afstande tillægges højde- og passagetillæg, der er henholdsvis 2 gange højdeforskellen mellem vejmidte og jordlinje og mindst 1 meter, jf. vejlovens 34, stk. 4. Der kan bygges ud til byggelinjen, hvis bygningens jordlinje ligger i højde med vejens midte. Servitutter om byggelinjer, som overflødiggøres som følge af vejanlægget, aflyses. Fri oversigt Der kan pålægges servitut om fri oversigt i overensstemmelse med vejreglerne. Adgangsbegrænsning Der pålægges ikke servitut om adgangsbegrænsning på ejendomme. Færdselsrettigheder Der kan pålægges servitut om adgang over ejendomme i forbindelse med tilsyn med og vedligeholdelse af regnvandsbassiner, faunapassager m.v.

12 SIDE 10 af 14 Arbejdsareal m.v. Der eksproprieres midlertidigt et areal langs de nye vejarealer. Arealet bruges til arbejdsareal, materialedepot m.v. og har normalt en bredde på optil 10 m. Endvidere eksproprieres midlertidigt til midlertidig tilkørselsrampe, broarbejdsplads, udsætning, terrænregulering, forlægninger af vandløb, ledningsarbejder og udgravninger m.v. Faunapassager Placering og udformning sker i samråd med Odense Kommune, og fremgår af afsnit 6. Særlige bestemmelser. Tilgrænsende ejendomme kan pålægges servitut, der sikrer dyrenes frie passage til og fra faunapassagen, herunder at faunapassagen ikke må benyttes af mennesker og husdyr eller af kørende trafik, at der etableres beplantning som ledelinjer, og at der ikke må etableres hegning eller andre spærringer. Vildthegn Der opsættes vildthegn st i begge sider af motorvejen. Vedligeholdelse Den fremtidige vedligeholdelse, herunder vintervedligeholdelse, af de ved anlægget nyanlagte, ombyggede og forlagte veje skal - fra det tidspunkt, hvor vejene åbnes for trafik - i overensstemmelse med vejlovgivningens almindelige regler, påhvile de vejbestyrelser eller private ejere og brugere, til hvem vejene afleveres efter anlæggets færdiggørelse.

13 SIDE 11 af Øvrige forhold Udgiftsfordeling Strækningen projekteres og anlægges af Vejdirektoratet Vejbestyrelsesforhold Der ændres ikke på vejbestyrelsesforholdene. Fremmede ledninger Ledninger vil blive omlagt i fornødent omfang. Ledningsprotokollen vil blive fremlagt ved ekspropriationsforretningen. På aflagte overdragne vejarealer og afskårne eksproprierede arealer, hvori der findes ledninger, tinglyses ledningsdeklaration ved ledningsejernes foranledning. Overdragne arealer Afskårne eksproprierede arealer, skråninger og regulerede arealer med anlæg større end eller lig med 5 samt aflagte vej- og vandløbsarealer, der efter arbejdets udførelse vil kunne nedlægges, søges normalt tillagt tilgrænsende ejendomme. Anlægsmyndigheden kan ikke oplyse, hvorvidt der findes flyvehavre i overdragne aflagte vejog vandløbsarealer, i overdragne eksproprierede arealer og i midlertidigt benyttede arealer. Overdragne eksproprierede arealer afleveres og modtages i den stand, hvori de normalt indgår i den afgivende ejendoms drift på afleveringstidspunktet. Eventuelle faste hegn og beplantning medfølger, med mindre andet besluttes af Ekspropriationskommissionen. Jordfordeling Der er ikke udarbejdet forslag til jordfordeling. Betalingsrettigheder mm. Betalingsrettigheder og andre lignende støtterettigheder knyttet til driften af eksproprierede eller overdragne eksproprierede arealer betragtes som løsøre, der ikke medeksproprieres.

14 SIDE 12 af Særlige bestemmelser ODENSE KOMMUNE MOTORVEJEN (st ) St h.s Det eksisterende regnvandsbassin udvides. St h.s Motorvejens tilkørselsrampe fortsættes som sportilføjelse det 3. spor på motorvejen. St v.s Motorvejens frakørselsrampe fortsættes som sportilføjelse det 3. spor på motorvejen. St v.s Den eksisterende støjvold bevares. St Hollufgårdsvej føres under motorvejen. Der sikres en frihøjde på 2,50m ved tunnelens sideudvidelse. St Lindved Å føres under motorvejen, bygværket sideudvides og der anlægges banketter langs begge sider af åen. St h.s Lindved Å forlægges ca. 10 m mod nord. St v.s Det eksisterende regnvandsbassin udvides. St Den kommunale vej Glisholmvej føres over motorvejen som en stiforbindelse. Forlagt sti Glisholmvej St Forlagt Glisholmvej udføres med 3,00 m asfalteret kørebane samt 2 yderrabatter á 1,00 m. I alt en kronebredde på 5,00 m.

15 SIDE 13 af 14 Stien belyses. St Forlagt Glisholmvej tilsluttes Glisholmvej. St v.s Der etableres adgangsvej til matr.nr. 60 Hjallese By, Dalum. Adgangsvejen udføres med 3,00 m grus kørebane samt 2 yderrabatter á 0,50 m. I alt en kronebredde på 4,00 m. St Stien føres over motorvejen på en bro med 3,0 m kørebane samt 2 yderrabatter á 0,30 m. I alt en kronebredde på 3,60 m mellem kantbjælkerne. St Forlagt Glisholmvej afsluttes i eksisterende grussti. Motorvejen fortsat St h.s Grussti nedlægges og afrømmes. St v.s Adgangsvej til master etableres. St v.s Grusvej forlægges. Vejen udføres med 3,00 m grusbelagt kørebane samt 2 yderrabatter á 1,0 m. I alt en kronbredde på 5,00 m. St Eksisterende stibro nedrives. St Der etableres et fuldt tilslutningsanlæg, udformet som et trompetanlæg, hvor Munkebjergvejs forlængelse afsluttes. Alle 4 kørespor fra Munkebjergvejs forlængelse afsluttes i en rampe i trompetanlægget. De nordlige ramper føres direkte fra Munkebjergvejs forlængelse og frem til motorvejen. De sydlige ramper føres direkte fra Munkebjergvejs forlængelse over motorvejen på en bro og ned på motorvejen.

16 SIDE 14 af 14 Tilslutningsanlægget belyses. St v.s Der etableres regnvandsbassin. St h.s Frakørselsrampen nedlægges som rampe og ombygges til kommunal forbindelsesvej mellem Svendborgvej og Munkebjergvejs forlængelse. Forbindelsesvejen etableres af Odense kommune. St Der etableres lysafskærmning for at modvirke blænding fra billygter mellem trafikanter på Forbindelsesvejen og motorvejen. St Motorvejen tilsluttes eksisterende hldv. 40. St Eksisterende tilslutningsanlæg 50, Hjallese nedlægges.

17 Besigtigelse Rute 20 Nyborg - Kolding Etape 4045 Tilslutningsanlæg ved Odense SØ Lodsejerliste (st ) Februar 2014

18 Indholdsfortegnelse Odense Kommune 1. Hollufgård Hgd., Fraugde Højby By, Højby Hjallese By, Dalum Lindved Hgd., Stenløse

19 Odense Kommune Hollufgård Hgd., Fraugde (1) Matr.nr. Ejer 1a, 1q, 1r, 1t, 1u (2, 3) * Odense Kommune Flakhaven Odense C Lars Ejnar Larsen Østagervej Odense SØ Peder Dreyer Bindekildevej Odense SV 2 - Natur Miljø og Trafik Nørregade Odense C Ældre- og Handicapforvaltningen Aktivitet og Træning Ørbækvej Odense SØ Administrationsservice Fyn A/S Sanderumvej 16 Sanderum 5250 Odense SV * Ejer tillige matr. nr. i andet ejerlav (ejerlavsnr. anført i parentes) 3

20 Odense Kommune Højby By, Højby (2) Matr.nr. Ejer 11q, 11mf, 14g, 15b (1, 3) * Odense Kommune Flakhaven Odense C Lars Ejnar Larsen Østagervej Odense SØ Peder Dreyer Bindekildevej Odense SV 2 - Natur Miljø og Trafik Nørregade Odense C Ældre- og Handicapforvaltningen Aktivitet og Træning Ørbækvej Odense SØ Administrationsservice Fyn A/S Sanderumvej 16 Sanderum 5250 Odense SV 60a, 60b Lars Ejnar Larsen Østagervej 87 Davinde 5220 Odense SØ * Ejer tillige matr. nr. i andet ejerlav (ejerlavsnr. anført i parentes) 4

21 Odense Kommune Hjallese By, Dalum (3) Matr.nr. Ejer 7g, 7gh, 45, 56 Lars Andersen Hegningvej 2 Hjallese 5260 Odense S (8bd, 40b), (9m), (18d, 59, 60), (18o), (19o, 20bm, 21n, 21q, 21r, 23b, 24m), (47b, 54a) (1, 2) * Odense Kommune Flakhaven Odense C Lars Ejnar Larsen Østagervej Odense SØ Peder Dreyer Bindekildevej Odense SV Odense Kommune Flakhaven Odense C 2 - Natur Miljø og Trafik Nørregade Odense C Ældre- og Handicapforvaltningen Aktivitet og Træning Ørbækvej Odense SØ 9k Iveco Danmark A/S Erhvervsvej Glostrup 9p, 9q Palle Bo Stærmose Vestergade 15, Odense C (9bk), (18f) 18a, 18k, 18l, 18m, 19m, 19u, 21a, 21c Fih Erhvervsbank A/S Langelinie Allé København Ø Odense Erhvervspark A/S Fynsvej Middelfart Damsbo ApS og Lillebælt Gruppen * Ejer tillige matr. nr. i andet ejerlav (ejerlavsnr. anført i parentes) 5

22 18b, 18g A/S Fynsvej Middelfart 19p P. Christensen A/S Krumtappen 20 Hjallese 5260 Odense S 20a, 20de, 44, 57, 58 Henrik Nielsen Højbogård Nyborgvej Ullerslev Hans Jørgen Nielsen Holemose Ullerslev 50a, 50c Finn Ulrik Martin Munk Dullum Middelfartvej 574 Spedsbjerg 5491 Blommenslyst Adda Munk Dullum Hans Appels Vej 9 Hjallese 5260 Odense S Marc Munk Dullum Tangmosen 8 Strib 5500 Middelfart Martin Dullum Hans Appels Vej 9 Hjallese 5260 Odense S 68a 68b Juliana Ejendomme A/S Sivlandvænget 29 Hjallese 5260 Odense S Tryg Ejendomme A/S Klausdalsbrovej Ballerup Nordea Ejendomsinvestering A/S Ejby Industrivej Glostrup * Ejer tillige matr. nr. i andet ejerlav (ejerlavsnr. anført i parentes) 6

23 Odense Kommune Lindved Hgd., Stenløse (4) Matr.nr. 1b 1dg 1dh 1di 1kd Ejer Vibeke Mahony Krumtappen 5 Hjallese 5260 Odense S Inge Søndergaard Nielsen Krumtappen 3 Hjallese 5260 Odense S Scania Danmark Ejendom ApS Industribuen Ishøj Cbh Projektudvikling ApS Københavnsvej Roskilde P. Christensen Ejendomme A/S Krumtappen 20 Hjallese 5260 Odense S * Ejer tillige matr. nr. i andet ejerlav (ejerlavsnr. anført i parentes) 7

24 M æ l or sf j ve gs er j kb un N se el ng G 158 PFSe l l e s h ø j v æn g e t Signaturer: Projekteret motorvejsanlæg og tilhørende vejanlæg K+P FH 159 j ve S ve nd bo r gv ej m ol sh i l K +P F K Projekteret vej Odense Kommune Projekteret stianlæg j e v j ø h e l i KHv 157 Projekteret vandløb K+ PF Sv e n d b o r g v e j dsvej går uf l K+PF Hol n e v a h e t s e FH P + K ol l uf går dsv ej n e v a h e t s PFHe K+ KOORDINATSYSTEM: DkTM2 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn ODENSE KOMMUNE 40 NYBORG - KOLDING 4045 TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Besigtigelse - Oversigtsplan Station: : Proj. Tegnet LDA Kontrol. MMJ Godk. AMH Dato MSJO Tegn. nr. MIDTFYNS KOMMUNE Rev.

25

26 158231, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , NV tilkørselsrampe SV frakørselsrampe SØ tilkørselsrampe NØ frakørselsrampe Kote (DVR90) Kote (DVR90) Projekteret vej Odense Kom unne Entreprisegræ nse Fynske M otorvej E20 Kote (DVR90) SV frakørselsram pe Kote (DVR90) Forlagt sti Glisholm vej Signaturer: Færdigvej Terræn Længdeprofil R R R R7200 R4500 R Længdeprofil R R7000 R7000 R Længdeprofil R R R5203 Længdeprofil R R R3000 R Kurvebånd R3250 A60 R100 A85 R1500 A400 A R2500 Kurvebånd R600 A249 A50 R8 R70 R100 A75 A100 A150 R300 A125 R2500 R8 A50 R A100 R125 A75 R8 R200 Kurvebånd Kurvebånd A50 A70 R2500 R65 KOORDINATSYSTEM: DkTM2 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn Terræn Terræn Terræn Terræn NYBORG - KOLDING Vej Vej Vej Stationering Stationering Stationering Stationering Vej Proj TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Besigtigelse - Længdeprofil Ramper ved Munkebjergvejs forlængelse 1:400/1:4000 Tegnet Kontrol. Godk. Dato LDA MMJ AMH MSJO Tegn. nr. Rev

27 Forlagt Offentlig sti Forlagt sti Glisholmvej Adgangsvej til mat. nr. 60, Hjallese By, Dalum Forlagt Sti Hollufgårdvej Kote (DVR90) Kote (DVR90) NØ frakørselsram pe M otorvej E20 Kote (DVR90) Kote (DVR90) Fynske M otorvej E Signaturer: Færdigvej Terræn Længdeprofil Kurvebånd Terræn R R R1000 R3000 A49.18 A42.59 A47.43 R8 R100 R110 R150 A44.72 A40.62 A44.72 R A Længdeprofil Kurvebånd Terræn R A R900 A29.66 A25.30 R80 R8 R8 R37 R8 R8 A R75 R A27.39 A17.73 R A15.81 A R R Længdeprofil Kurvebånd Terræn R R25 R15 R60 R8 R R15000 R35 R R R8 Længdeprofil Kurvebånd Terræn R R8 R8 R20 A14.14 A KOORDINATSYSTEM: DkTM2 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn 40 NYBORG - KOLDING Vej Vej Vej Vej TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Besigtigelse - Længdeprofil Stationering Stationering Stationering Stationering Proj. Forlagt Offentlig sti, Forlagt Sti Glisholmvej, Adgangsvej til mat. nr. 60, Hjallese By, Dalum og Forlagt sti Hollufgårdveji 1:400/1:4000 Tegnet Kontrol. Godk. Dato LDA MMJ AMH MSJO Tegn. nr. Rev

28 Motorvej Venstredrejende kurve C L Kronekant Kronekant Kronebredde Vejskel langs hegn 0.30 Evt. hegn 1.00 Vejskel Min A= A=2 Kote færdigvej Autovæ rnstilæ g Yderrabat Kantopsam ling Nødspor Kørebanekant Kørespor Kørespor Kørespor Indre kantbane Midterrabat Indre kantbane Kørespor Kørespor Kørespor K Kørebanekant Nødspor Yderrabat Trugelem ent Evt. forkant autoværn A=2 Min Vejskel Evt. hegn Vejskel langs hegn L L Eksist. forhold Trug Yderrabat Nødspor Kørebane Midterrabat Kørebane Nødspor Yderrabat Motorvej Højredrejende kurve Note: Normaltværsnittet viser overbygningens principielle udformning. Normaltværsnittet viser vejafvandingssystemets principielle udformning. L = længdeprofilreference K = koblingshøjde C L Alle målangivelser er i m. Kronekant Kronekant Signaturer: Kronebredde Asfaltlag Stabilt grus Vejskel langs hegn 0.30 Evt. hegn 1.00 Vejskel Min A=2 Autovæ rnstilæ g Yderrabat 150 Nødspor Kørespor Kørespor Kørespor Midterrabat Kørespor Kørespor Kørespor Nødspor Kørebanekant Indre kantbane Indre kantbane Yderrabat Trugelem ent Evt. forkant autoværn 100 A=2 Vejskel Min Evt. hegn 0.30 Vejskel langs hegn Bundsikringslag Muld Råjord A=2 K KOORDINATSYSTEM: DkTM2 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn Kote færdigvej NYBORG - KOLDING L L 4045 TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Eksist. forhold Yderrabat Nødspor Kørebane Midterrabat Kørebane Nødspor YderrabatTrug Besigtigelse - Normaltværsnit Motorvej 1:100 Proj. Tegnet Kontrol. Godk. Dato LDA MMJ AMH MSJO Tegn. nr. Rev

29 Enkeltsporet rampe Enkeltsporet rampe Afgravning Påfyldning Note: Normaltværsnittet viser overbygningens principielle udformning. Normaltværsnittet viser vejafvandingssystemets principielle udformning. L = længdeprofilreference K = koblingshøjde Alle målangivelser er i m. C L C L Signaturer: Kronekant Kronekant Kronekant Kronekant Asfaltlag Kronebredde Kronebredde Stabilt grus Bundsikringslag Vejskel langs hegn Min Min Evt. hegn Vejskel a=2 Trugelem ent Indrerabat 0.50 Kantopsam ling Forkant evt. autoværn Kørebanekant 0.50 Kørespor Kantlinje Kørebanekant 0.50 Nødspor 0.50 Yderrabat 150 Trugelem ent Forkant evt. autoværn 100 a= Min Vejskel Evt. hegn Min Vejskel langs hegn Vejskel langs hegn Min Min Evt. hegn Vejskel a=2 Min a=2 Autovæ rnstilæ g 150 Indrerabat Kantopsam ling 0.50 Kørebanekant 0.50 Kørespor Nødspor Kantlinje 0.50 Kørebanekant Kantopsam ling 0.50 Yderrabat Autovæ rnstilæ g 150 a=2 Min a= Min Vejskel Evt. hegn Min Vejskel langs hegn Muld Råjord KOORDINATSYSTEM: DkTM2 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn 40 NYBORG - KOLDING Kote færdigvej L Kote færdigvej L TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Besigtigelse - Normaltværsnit Ramper 1:100 Proj. Tegnet Kontrol. Godk. Dato LDA MMJ AMH MSJO Tegn. nr. Rev

30 50 Adgangsvej til mat. nr. 60, Hjallese By, Dalum Forlagt Offentlig sti Forlagt Sti Glisholmvej Note: Normaltværsnittet viser overbygningens principielle udformning. Normaltværsnittet viser vejafvandingssystemets principielle udformning. L = længdeprofilreference K = koblingshøjde Alle målangivelser er i m. C L C L Signaturer: Asfaltlag Kronekant Kronekant Kronebredde 4.00 Kronebredde Sti Sti 1.00 SG BL Muld Yderrabat Yderrabat Yderrabat Yderrabat Råjord A=2 50 A=2 A=2 A= A=2 A=2 KOORDINATSYSTEM: DkTM3 V:\Data\4045\3_Besigtigelse\Projekt_CAD\Detail\ dgn K K 40 NYBORG - KOLDING 4045 TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ Besigtigelse - Normaltværsnit Forlagt Sti Glisholmvej, Adgangsvej til mat. nr. 60, Hjallese By, Dalum og. Forlagt Offentlig sti 1:100 Proj. Tegnet Kontrol. Godk. Dato LDA MMJ AMH MSJO Tegn. nr. Rev

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Anlæg af nyt tilslutningsanlæg på Fynske Motorvej ved Odense SØ 1. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST. 9.829 11.194 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM CYKELSTI VED SKIVEVEJ (Besigtigelsesforretningen den 3. november 2015) 24. hæfte Tirsdag

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 11. oktober 2011 Udbygning af Motorring 4 mellem Taastrup

Læs mere

DETAILBESIGTIGELSE >>> >>> >>> RUTE 18 ETAPE 6714 HOLSTEBRO - VEJLE ST HOLSTEBRO N - AULUM TVÆRPROFILER OG LÆNGDEPROFILER

DETAILBESIGTIGELSE >>> >>> >>> RUTE 18 ETAPE 6714 HOLSTEBRO - VEJLE ST HOLSTEBRO N - AULUM TVÆRPROFILER OG LÆNGDEPROFILER DETAIBESIGTIGESE RUTE 18 >>> ETAPE 6714 HOSTEBRO - VEJE ST. 25.000 33.0 >>> >>> HOSTEBRO N - AUUM TVÆRPROFIER OG ÆNGDEPROFIER 60 Forlagt M orrevej - OF 60 40 40 30 30 20 20 i øvrige delstrækninger i øvrige

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. og 26. juni 2008) 9. hæfte Onsdag den 25. juni 2008

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND ØLHOLM VEJLE N (Linjebesigtigelsesforretningen den 30. og 31. maj 2007) 4. hæfte Onsdag den 30. maj 2007 kl. 19,30 samledes

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN KLIPLEV SØNDERBORG (Detailbesigtigelsesforretning den 14. og 15. november 2007) 12. hæfte Onsdag den 14.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND HADERUP OMFARTSVEJ (Linjebesigtigelsesforretningen den 4. og 5. oktober 2017) 1. hæfte Onsdag den 4. oktober 2017 kl.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af en dobbeltrettet cykelsti på hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn ved Lumsås

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM (Besigtigelsesforretningen den 23. og 24. april 2008) 1. hæfte Onsdag den 23. april 2008 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 7. november 2006) 7. hæfte Tirsdag den 7. november 2006

Læs mere

Tegningsbilag H06026.R02. Brorådgivning. H060 Østjyske Motorvej TSA 56 b Hatting, Horsens. Maj 2016

Tegningsbilag H06026.R02. Brorådgivning. H060 Østjyske Motorvej TSA 56 b Hatting, Horsens. Maj 2016 Tegningsbilag H06026.R02 Brorådgivning H060 Østjyske Motorvej TSA 56 b Hatting, Horsens Maj 2016 HORSENS KOMMUNE Silkeborgvej N Vrøndingvej Østjyske Motorvej Søvej Østjyske Motorvej Stampemølevej 1 82

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 28. og 29. maj 2008) 8. hæfte Onsdag den 28. maj 2008 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Linjebesigtigelsesforretning den 30. og 31. marts 2006) 3. hæfte Torsdag den 30. marts 2006

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TEGNINGSBILAG ENTREPRISE H407.04.20 Jord- og belægningsarbejder 407 Århus - Viborg >>> H407.04 Stitunnel under Viborgvej NOVEMBER 2010 Fase 3 Projekt til anlæg 05.11.2010 Tegn.nr. Stedbetegnelse Mål Rev.

Læs mere

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. december 2011 11/14315-1 Hanne Breinholm hbs@vd.dk 7244 2525 MOTORRING 4 410 TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL ST. 9.800 14.200 ALBERTSLUND

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 10. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Jord- og belægningsarbejder

Jord- og belægningsarbejder Tegningsbilag Entreprise DH13.04.20 Jord- og belægningsarbejder DH13.04 Forsøg med kørsel i nødspor juli 2012 H13 Hillerødmotorvejen DH13.04 Forsøg med kørsel i nødspor Projektfase 06.07.2012 Tegn.nr.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af Hønsinge Omfartsvej 1. hæfte Besigtigelsesforretning den 20. januar 2016 Onsdag den 20. januar

Læs mere

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes MOTORVEJSÅBNING: ODENSE-SVENDBORG Svendborgmotorvejen færdiggøres og åbnes Svendborg er nu forbundet med det øvrige motorvejsnet anlæg af 35 km motorvej fra Odense til Svendborg er afsluttet. Trafikanterne

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TEGNINGSBILAG ENTREPRISE H349.02.20 Jord- og belægningsarbejde H349 Røgind Skjern >>> H349.02 Cykelsti ved Lyager Plantage FEBRUAR 2012 TEGNINGSLISTE H349 Røgind Skjern H349.02 Cykelsti ved Lyager Plantage

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Etablering af stitunnel med tilhørende rampeanlæg på hovedlandevej 522, Ballerup Byvej.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 31. oktober samt 1. og 8. november 2011 Udvidelse af

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 3. hæfte Detailbesigtigelsen den 23.,

Læs mere

Ekspropriation. H123 Lumsås Odden Færgehavn. H Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst. Fortegnelse nr. 1

Ekspropriation. H123 Lumsås Odden Færgehavn. H Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst. Fortegnelse nr. 1 Ekspropriation H123 Lumsås Odden Færgehavn H123.02 Cykelsti Lumsås Gl. Ebbeløkkevej Øst Fortegnelse nr. 1 Særlige bestemmelser Odsherred Kommune Hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn, st. 9.29 11.136

Læs mere

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25.juni 2012 M10-5123-007-0 Søren Ungstrup svu@ramboll.dk 5161 6255 M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL ST. 126.30

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TEGNINGSBILAG ENTREPRISE H370.02.20 Jord- og belægningsarbejde H370 Herning - Varde >>> H370.02 Rampekryds ved MARTS 2012 TEGNINGSLISTE H370 Herning Ølgod - Varde H370.02 Rampeanlæg ved Projektfase Tegn.nr.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 29.- 30. marts 2011. Opgradering af hovedlandevej 119

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 36.

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad Besigtigelse oktober 2018 Station 169.670 182.300 Vejdirektoratets deltagere Projektchef Robin Højen Madsen Ingeniør - vej Per Øster Ingeniør

Læs mere

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ

ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ ANLÆGSARBEJDET SUNDS OMFARTSVEJ i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: SUNDS OMFARTSVEJ UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen Maj 2011 REDAKTION Bjørn Kock Sørensen LAYOUT Flemming Byg

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 10. april 2008 og den 16. og 17. april 2008) 12. hæfte

Læs mere

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet

motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet motorvejen bording - funder - anl ægsarbejdet Er der spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: Projektbeskrivelse Projektleder Robin Højen Madsen Vejdirektoratet,

Læs mere

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET

MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET MOTORVEJEN RIIS - ØLHOLM ANL ÆGSARBEJDET Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i denne pjece, er du velkommen til at kontakte: PROJEKTBESKRIVELSE UDGIVET AF Vejdirektoratet, Anlægsdivisionen August

Læs mere

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Til Vejdirektoratet Dokumenttype Vejteknisk rapport Dato Januar 2012 UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Revision [xx] Dato 2012-01-31 Udarbejdet

Læs mere

H42503 Cykelsti Humlum - Oddesund

H42503 Cykelsti Humlum - Oddesund H42503 ykelsti Humlum - Oddesund Projekt til anlæg DATO: 10.03.2017 Tegn.nr. Stedbetegnelse Mål Rev. Dato Bem. Oversigtsplaner H42503-1002 Projekt til anlæg, Oversigtsplan Km.: 20,800 25,100 1:20.000 10.03.2017

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Ellidshøj 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE

HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE HVAD SKER HVORNÅR - NÅR VI UDBYGGER STØRRE VEJE UDGIVET AF Vejdirektoratet Marts 2013 ISBN 9788770603119 WEB ISBN 9788770603133 OPLAG 100 stk. NÅR VEJEN NÆR DIG SKAL UDBYGGES På de næste sider finder du

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 8. marts 2011. Anlæg af Slagelse Omfartsvej, Etape 2

Læs mere

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010

BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING. 24. og 25. AUGUST 2010 BORGERMØDE UDBYGNING AF E20/E45 FREDERICIA - KOLDING 24. og 25. AUGUST 2010 DAGSORDEN FOR MØDET 19.00 Velkomst og baggrund Ole Kirk, Planlægningschef, Vejdirektoratet 19.10 Præsentation af undersøgelserne,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 17. august 2010. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 1. hæfte

Læs mere

Tegningsbilag. Entreprise H Jord- og belægningsarbejde. H003 Motorring 3 H00315 Rampe v/tsa21 Avedøre Havnevej Øst.

Tegningsbilag. Entreprise H Jord- og belægningsarbejde. H003 Motorring 3 H00315 Rampe v/tsa21 Avedøre Havnevej Øst. Tegningsbilag Entreprise H00315.20 Jord og belægningsarbejde H003 Motorring 3 H00315 Rampe v/tsa21 Øst Maj 2016 Tegningsliste H00315 RAMPE V/ TSA21 AVEDØRE HAVNEVEJ ØST 24052016 12:10 P M Tegn.nr. Stedbetegnelse

Læs mere

Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede

Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede Udbygning af Rute 54 Næstved-Rønnede Debatoplæg VVM-undersøgelse December 2014 VVM-undersøgelse af Rute 54 Næstved-Rønnede I trafikaftalen fra juni 2014 har en række partier i Folketinget besluttet at

Læs mere

Til. Vejdirektoratet. Dokumenttype. Notat. Dato. Maj Skitseprojekt for forlægning af Lindved Å SKITSEPROJEKT FORLÆGNING AF LIND- VED Å

Til. Vejdirektoratet. Dokumenttype. Notat. Dato. Maj Skitseprojekt for forlægning af Lindved Å SKITSEPROJEKT FORLÆGNING AF LIND- VED Å Til Vejdirektoratet Dokumenttype Notat Dato Maj 14 Skitseprojekt for forlægning af SKITSEPROJEKT FORLÆGNING AF LIND- VED Å SKITSEPROJEKT FORLÆGNING AF LINDVED Å Revision 1 Dato 14-05-08 Udarbejdet af Mads

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 1. hæfte Linjebesigtigelse den 8. og

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TEGNINGSBILAG ENTREPRISE H415.03.20 Jord- og belægningsarbejde H415 Randers - Grenå >>> H415.03 Krydsombygning ved Grenå MARTS 2013 TEGNINGSLISTE H415 Randers - Grenå H415.03 Krydsombygning ved Grenå Projektfase

Læs mere

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Dato 3. juli 2014 Sagsbehandlere Hanne Wærum Lene Mikkelsen Mail lmk@vd.dk Telefon 7244 2200 Dokument 14/07412-1 Side 1/3 Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Niels Juels Gade 13

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 6.-7. december 2011. Anlæg af Nykøbing Falster Omfartsvej

Læs mere

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station:

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station: Oversigtsplan 6620-1251 Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1:25.000 25-04-2013 JA Station: 24.550-29.800 Planer 6620-4103 Projekt til anlæg - plan 1:1000 A 11-03-2014 JA 6620-4104 Projekt til anlæg - Plan

Læs mere

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger.

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger. Plan og Kultur Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg 21-08-2019 Sags id: 2019-0517 Landzonetilladelse til etablering af regnvandsbassin nr. 11 Assens Kommune giver landzonetilladelse

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 8. hæfte Detailbesigtigelse den 28. og 29. september samt 5. og 6. oktober 2011 Anlæg af Frederikssundmotorvejen

Læs mere

ENTREPRISE H

ENTREPRISE H TEGNINGSBILAG ENTREPRISE H070.17.45 Etablering af støjskærm Støjskærm Viborgvej syd, Randers S MAJ 2014 Detailprojekt Tegningsliste Revision: 0 Dato: 05.05.2014 Tegningsnummer Titel Rev. Dato H07017-042-102

Læs mere

MOTORVEJ E45 / E20 - UDBYGNING VVM-UNDERSØGELSE Borgermøde

MOTORVEJ E45 / E20 - UDBYGNING VVM-UNDERSØGELSE Borgermøde MOTORVEJ E45 / E20 - UDBYGNING VVM-UNDERSØGELSE Borgermøde Afdelingsleder BIRGITTE HENRIKSEN PROGRAM Kl. 19.00 Velkomst og Introduktion Afdelingsleder Birgitte Henriksen, Vejdirektoratet VVM-redegørelse

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Svenstrup 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

VVM-UNDERSØGELSE OM UDBYGNING AF FYNSKE MOTORVEJ SYD OM ODENSE FRA 4 TIL 6 SPOR

VVM-UNDERSØGELSE OM UDBYGNING AF FYNSKE MOTORVEJ SYD OM ODENSE FRA 4 TIL 6 SPOR DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. oktober 2010 10/12732 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 7244 3652 VVM-UNDERSØGELSE OM UDBYGNING AF FYNSKE MOTORVEJ SYD OM ODENSE FRA 4 TIL 6 SPOR RESUME AF INDLEDENDE

Læs mere

EKSPROPRIATION >>> KØBENHAVN - FREDERIKSSUND ETAPE 1220 >>> MOTORRING 4 TVÆRVEJ N

EKSPROPRIATION >>> KØBENHAVN - FREDERIKSSUND ETAPE 1220 >>> MOTORRING 4 TVÆRVEJ N EKSPROPRIATION >>> KØBENHAVN - FREDERIKSSUND ETAPE >>> MOTORRING TVÆRVEJ N RU T E 7 FORTEGNELSE NR 8 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Herlev, Herning, Middelfart, Næstved og Skanderborg

Læs mere

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m.

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m. sprotokol - skema til teknisk aftale Side 1 af 6 s-ejer Spildevand Spildevand BLUKS-01 Spildevand KST 1.190 1.435 3 Ø40 mm sejeren oplyser, at ledningen langs sydsiden af Ødisvej mellem Tværford og Ødisvej

Læs mere

Tegningsbilag H Jord- og belægningsarbejder

Tegningsbilag H Jord- og belægningsarbejder Tegningsbilag H34104. Jord- og belægningsarbejder Vejle - Brovad Venstresvingsbane på / Vidtskuevej ugust 19 Tegningsliste H34104 VENSTRESV. P Å FREDERI CI VEJ/ VI DTSKUEVEJ 30.08.19 Tegn.nr. Stedbetegnelse

Læs mere

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511-2014 Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511 Dato: September 2014 Oplag: 50 Tryk: Vejdirektoratet Grundkort: Copyright Geodatastyrelsen

Læs mere

Supplerende indstilling

Supplerende indstilling Dato 27. marts 2019 Dokument 18/18248-11 Side 1/6 Supplerende indstilling Nærværende indstilling supplerer Vejdirektoratets indstilling af 18. december, idet gennemgang af høringssvar på enkelte punkter

Læs mere

Vejdirektoratet. De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande

Vejdirektoratet. De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande Vejdirektoratet De nordjyske vejakser 23. April 2018 Ivar Sande Statsvejnettet 1/1-2017 Udgør 3.803 km* 1.205 km er motorveje Det svarer til ca. 5% af det samlede offentlige vejnet i Danmark (74.558 km)

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af støjskærm ved Sundbrovej, Svendborg 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 3.-4.

Læs mere

Projektområde: Matr.nr. og ejerlav: Matr. nr.: 1aty, 1bo, 1amh, 1amg, 7000an Bramming Hgd., Bramming.

Projektområde: Matr.nr. og ejerlav: Matr. nr.: 1aty, 1bo, 1amh, 1amg, 7000an Bramming Hgd., Bramming. Esbjerg Kommune Teknik og Miljø Att.: Tine Baatrup 1. MARTS 201 Udarbejdet af FHM Kontrolleret af HLP ANSØGNING OM OMLÆGNING AF STRÆKNING AF HØE BÆK ESBJERG KOMMUNE Formål I forbindelse med reduktion af

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 og 16 til udvidelse af en del af E20

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven 3 og 16 til udvidelse af en del af E20 Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Att. Agnete Jørgensen By- Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Park og Natur Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk

Læs mere

VEJLEDNING: AFVANDING VED STØJSKÆRME

VEJLEDNING: AFVANDING VED STØJSKÆRME DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 10. november 2014 14/10726-2 Jørgen Nielsen jn@vd.dk 7244 2372 VEJLEDNING: AFVANDING VED STØJSKÆRME OVERVEJELSER OG ANBEFALINGER VEDRØRENDE AFVANDING I FORBINDELSE

Læs mere

Ledningsprotokoller. H Støjskærm. E20 Fynske motorvej Støjskærm ved Sanderum, Odense. Februar 2019

Ledningsprotokoller. H Støjskærm. E20 Fynske motorvej Støjskærm ved Sanderum, Odense. Februar 2019 Ledningsprotokoller H04029.45 Støjskærm E20 Fynske motorvej Støjskærm ved Sanderum, Odense Februar 2019 Dato 9. januar 2019 Sagsbehandler Sonja Petersen Mail sop@vd.dk Telefon +45 7244 2783 Dokument 18/18031

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Februar 2012 75814-3-F-001 ver. 1.0 Dorthe Hvid DHV@vd.dk 7244 2797 FORSLAG TIL LEDNINGSPROTOKOL 206 SVENDBORG - SPODSBJERG 206.11 TRAFIKSANERING LUNDBY FEBRUAR

Læs mere

SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER (SAB)

SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER (SAB) SÆRLIGE ARBEJDSBESKRIVELSER (SAB) Vejautoværn og tilhørende udstyr 1. Alment 1.1 Generelt 1.2 Definitioner SIDE 1 af 5 Supplerende bestemmelser til AAB Vejautoværn og tilhørende De på planerne viste autoværnsstrækninger

Læs mere

Vejdirektoratet. 8 maj 2017

Vejdirektoratet. 8 maj 2017 Vejdirektoratet 8 maj 2017 Vejdirektoratet Har ansvaret for statsvejnettet, som består af: Er en del af: Vores opgaver består primært af: Motorveje Motortrafikveje Hovedlandeveje Broer Planlægning Vi undersøger

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018 Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest Informationsmøde 16. maj 2018 Program Velkomst Gennemgang af projektet og tidsplanen Ekspropriation Støjbekæmpelse langs statsvejene 20

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL

NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL Til Næstved Kommune Dokumenttype Rapport Dato Juli, 2010 NÆSTVED OMFARTSVEJ VANDSYNSPROTOKOL VANDSYNSPROTOKOL Revision 1 Dato 2010-07-15 Udarbejdet af ADAS Kontrolleret af SVU Godkendt af MTV Beskrivelse

Læs mere

AFVANDING I BASISTVÆRPROFILET

AFVANDING I BASISTVÆRPROFILET DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20.11.2012 13/19328-2 JN jn@vd.dk 7244 2372 AFVANDING I BASISTVÆRPROFILET VURDERING AF HVILKE AFVANDINGSELEMENTER DER SKAL INDGÅ I BASISTVÆRPROFILET, SAMT DIMENSIONER

Læs mere

BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN SAKSKØBING-RØDBYHAVN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012

BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN SAKSKØBING-RØDBYHAVN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012 BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012 PROGRAM 19.00 Velkomst Lolland Kommunes borgmester Stig Vestergaard 19.10 Introduktion Ulrik Larsen, Vejdirektoratet 19.15 Præsentation

Læs mere

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje Ekspropriation af arealer og ejendomme til statens veje Information om Ekspropriation af arealer og ejendomme til vejanlæg Denne pjece beskriver, hvad der sker i forbindelse med en ekspropriation af arealer

Læs mere

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti.

I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni om ekspropriation til etablering af en sti. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. februar 2013 12/10831 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF STI I brev af 24. september har klager klaget over Kommunens beslutning af 27. juni 2012 1 om ekspropriation

Læs mere

Motorvejen Kliplev Sønderborg

Motorvejen Kliplev Sønderborg Motorvejen Kliplev Sønderborg PP Beskrivende dokument Projektinformation 1. Indledning Udbuddet af motorvejen Kliplev-Sønderborg annonceres nu ved en udbudsbekendtgørelse i Supplement til EU-tidende (kan

Læs mere

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION TIL FORBEDRING AF VEJE Pjecen beskriver, hvad der sker, når staten eksproprierer. Hvad ekspropriation betyder Hvorfor der er en Ekspropriationskommission,

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 4,0 7,70 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges.

Som en del af byudviklingsprojektet Tankefuld skal Johannes Jørgensens Vej forlænges. NOTAT Projekt Forlængelse af Johannes Jørgensens Vej Projektnummer 1331400089 Emne Til Fra Forprojekt Svendborg Kommune Orbicon/ Mie Haugsted Flindt Udgivet 21-01-2015 Revideret 1. Baggrund Som en del

Læs mere

66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST)

66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 4. marts 2011 11/02670-8 Jørgen Nielsen jn@vd.dk 7244 2372 66 HERNING ÅRHUS 6620 FUNDER HÅRUP VANDSYNSPROTOKOL (ØST) ST. 32.000 38.200 SILKEBORG KOMMUNE Thomas

Læs mere

VVM HERNING - HOLSTEBRO

VVM HERNING - HOLSTEBRO Til Vejdirektoratet Dokumenttype Grundlagsrapport VVM Dato Marts 2012 VVM HERNING - HOLSTEBRO BYGVÆRKER NORD FOR HERNING RUTE 18 (LØSNINGSFORSLAG A) BYGVÆRKER HERNING N (FORSLAG A) 1-1 Revision 1 Dato

Læs mere

E45 Skærup - Vejle Nord Borgermøde

E45 Skærup - Vejle Nord Borgermøde E45 Skærup - Vejle Nord Borgermøde Program Kl. 19.00 Velkomst Borgmester Leif Skov, Vejle Kommune Introduktion Planlægningschef Ole Kirk, Vejdirektoratet VVM-redegørelse Projektleder Niels Fejer Christiansen,

Læs mere

ANSØGNING OM REGU- LERING SANDERUM BÆK

ANSØGNING OM REGU- LERING SANDERUM BÆK Til Odense Kommune Dokumenttype nsøgning Dato pril 2018 nsøgning om regulering og sløjfning af et privat rørlagt vandløb NSØGNING OM REGU- LERING SNDERUM BÆK NSØGNING OM REGULERING SNDERUM BÆK Revision

Læs mere

oa85. SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 161 for ringvej og stisystem nord om Svendborg by på strækningen mellem Sundbrovej og ørbækvej.

oa85. SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 161 for ringvej og stisystem nord om Svendborg by på strækningen mellem Sundbrovej og ørbækvej. Matr.nr. 17-b m.f 1., Svendborg Anmelder: markjorder, 109 m.f 1., Græshol- Svendborg kommunes mene, Svendborg jorder, samt tekniske forvaltning 2-d m.f 1., Tved by, Tved. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg Delstrækning 47.6 49.94 Helstrupvej til Nørretanderupvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

AFTALE OM DEN TEKNISKE LØSNING

AFTALE OM DEN TEKNISKE LØSNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2014 Stinne Larsen slar@vd.dk 7244 3737 AFTALE OM DEN TEKNISKE LØSNING MELLEM VEJDIREKTORATET OG KØGE ENERGIFORSYNING E1052 KØGE BUGT MOTORVEJEN UDBYGNING

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster pbos@vd.dk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6751.200 Entreprise 6751.200 Jord- og belægningsarbejder

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER AARHUS - GRENAA (Besigtigelsesforretningen den 25. april 2018) 6. hæfte Onsdag

Læs mere

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord

Orienteringsmøde Entreprise Jord, belægninger og broer syd Entreprise Jord, belægninger og broer nord M14 Helsingørmotorvejen Orienteringsmøde Entreprise 1435.200 Jord, belægninger og broer syd Entreprise 1435.201 Jord, belægninger og broer nord 1 Jord, belægninger og broer, Nord Entreprise 1435.201, Jord,

Læs mere

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013

Bering-beder vejen. Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 Bering-beder vejen Tillæg nr. 43 til kommuneplan 2013 1 Tillæg nr. 43 til Kommuneplan 2013 kommuneplantillæg for Bering-beder vejen Udgivet af: Aarhus Kommune 2016 Indhold

Læs mere

Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4

Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4 Orienteringsmøde 27. marts 2012 Entreprise 1220.200 Frederikssundmotorvejen, Forbindelsesanlægget M12/M4 1220.200: Motorvejskryds Ballerup Entreprisen omfatter jord-, afvandings, belægnings- og bygværksarbejder

Læs mere

MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Lovgrundlag. 1 Indledning 1. 2 Lovgrundlag 1

MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE INDHOLD. 1 Indledning. 2 Lovgrundlag. 1 Indledning 1. 2 Lovgrundlag 1 ASSENS KOMMUNE MILJØFORHOLD VED KOPPENBJERGS SVINGENE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MIJØSCREENING INDHOLD 1 Indledning 1 2 Lovgrundlag

Læs mere

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Oktober 2011 11/16307 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 7244 3652 UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING OPGAVEBESKRIVELSE OKTOBER 2011 Niels

Læs mere

LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012

LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012 LEDNINGSPROTOKOL H475 STRUER LEMVIG H475.01 CYKELSTI MELLEM BORUM OG FABJERG 01. FEBRUAR 2012 Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 529 Telefon 7244 2200 vejdirektoratet.dk

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar / Sanne Attermann Laursen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar / Sanne Attermann Laursen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar 2013 13/01132-1 Sanne Attermann Laursen sala@vd.dk 7244 2321 LEDNINGSPROTOKOL VEDRØRENDE AFTALER MELLEM VEJDIREKTORATET OG VANDCENTER DJURS A.M.B.A.

Læs mere