UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND"

Transkript

1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN KLIPLEV SØNDERBORG (Detailbesigtigelsesforretning den 14. og 15. november 2007) 12. hæfte Onsdag den 14. november 2007 kl samledes kommissionen på Ladegårdsvej i Sønderborg Kommune for at afholde en detailbesigtigelsesforretning i anledning af anlæg af motorvejen Kliplev - Sønderborg for så vidt angår den mellemste delstrækning (st ). Til stede var kommissarius ved statens ekspropriationer i Jylland, Mette Plejdrup Nielsen, de af Transport- og Energiministeriet udpegede medlemmer af kommissionen, tidl. gårdejer Holger Hedegaard, Vinderup, og tidl. tømrermester Ole Riber Kjær, Henne, samt August Kragh, Haderslev, og Jens Bonde, Bevtoft, der af kommissarius er udtaget fra den af kommunerne udarbejdede liste over kommunale medlemmer af kommissionen. August Kragh havde dog meldt forfald om eftermiddagen. Den ledende landinspektør, landinspektør Niels Kr. Nielsen, var mødt. Protokollen førtes af fuldmægtig, cand. jur. Karen Buskgaard. Endvidere var følgende mødt:

2 For anlægsmyndigheden, Vejdirektoratet: Projektchef Anders Plovgaard, projektleder Mike Boesen, landinspektør Per Bonde, landinspektør Herluf Due Madsen, ingeniør Hanne Wærum, ingeniør Jane Knudsen, ingeniør Rikard Larsen og teknisk assistent Ulla Hjorth. For Strukturdirektoratet, Jordfordelingskontoret: Landinspektør Erik Blaabjerg og landinspektør Lars Grumstrup. For Sønderborg Kommune: Ingeniør Erling Holst Nissen og ingeniør Maria Lundstrøm. For Aabenraa Kommune: Vejchef Svend Petersen. En række af de af anlægget berørte lodsejere og andre interesserede var mødt ved dette og 4 efterfølgende mødesteder. Anlægsmyndighedens repræsentanter gjorde rede for projektet og oplyste følgende: Forudsætninger Anlægget af motorvejsstrækningen fra Kliplev til Sønderborg er beskrevet i Sønderjyllands Amts Tillæg nr. 27 til Regionplan , der er vedtaget af amtsrådet 5. september Ifølge aftale af 7. december 2005 mellem transport- og energiministeren og amtsborgmesteren overdrages projektet fra Sønderjyllands Amt til staten. Det bevillingsmæssige grundlag for projektet er Transport- og Energiministeriets aktstykke nr. 86 af 21. december 2005, der er tiltrådt af Finansudvalget den 26. januar 2006, og optagelsen på finansloven for Efter aftale mellem Sønderjyllands Amt og Vejdirektoratet har Vejdirektoratet overtaget projektet med virkning fra 9. februar Motorvejsstrækningen fra Kliplev til Sønderborg er behandlet ved linjebesigtigelsesforretninger den 31. oktober november 2006 og den november 2006, med undtagelse af st , som er behandlet ved en supplerende linjebesigtigelsesforretning den 19. og 20. september Den østlige del af motorvejsstrækningen st til st er behandlet ved detailbesigtigelsesforretningen den juni Denne detailbesigtigelsesforretning vedrører den midterste del af motorvejsstrækningen fra st til st , beliggende i Sønderborg og Aabenraa kommuner.

3 Forhold til Naturbeskyttelsesloven I brev af 20. august 2007 har Skov- og Naturstyrelsen godkendt projektet i henhold til Naturbeskyttelseslovens 20 med en række vilkår, som er nærmere beskrevet i godkendelsen. I brev af 15. august 2007 har Skov- og Naturstyrelsen godkendt projektet i henhold til Skovloven med en række vilkår, som er nærmere beskrevet i godkendelsen. I brev af 14. august 2007 har Aabenraa Kommune godkendt projektet og givet de nødvendige dispensationer fra Naturbeskyttelsesloven under en række forudsætninger, som er nærmere beskrevet i dispensationen. Afgørelsen er af en borger påklaget til Naturklagenævnet, hvor sagen endnu ikke er afgjort. I brev af 1. august 2007 har Aabenraa Kommune meddelt, at der på den ansøgte strækning ikke findes diger, som kræver tilladelse i henhold til Museumsloven. I brev af 1. august 2007 har Aabenraa Kommune meddelt de fornødne dispensationer i henhold til Naturbeskyttelseslovens 26a. I brev af 16. august 2007 har Sønderborg Kommune godkendt projektet og givet de nødvendige dispensationer fra Naturbeskyttelsesloven under en række forudsætninger, som er nærmere beskrevet i dispensationen. I brev af 16. august 2007 har Sønderborg Kommune givet de nødvendige tilladelser i henhold til Museumsloven under en række forudsætninger, som er nærmere beskrevet i tilladelsen. Anlægsmyndigheden vil ved anlæggets projektering og udførelse påse, at de i ovennævnte breve stillede forudsætninger og vilkår bliver overholdt.

4 Tegningsoversigt Tegn.nr. Rev. Mål Emne Stationering :25000 Oversigtsplan :4000 Oversigtsplan, ejendomsforhold :4000 Oversigtsplan, ejendomsforhold :4000 Oversigtsplan, ejendomsforhold :4000 Detailbesigtigelsesplan :4000 Detailbesigtigelsesplan :4000 Detailbesigtigelsesplan :400/1:4000 Længdeprofil, motorvej :400/1:4000 Længdeprofil, motorvej :400/1:4000 Længdeprofil, motorvej :400/1:4000 Længdeprofil, ramper ved Felstedvej :400/1:4000 Længdeprofil, ramper ved Truenbrovej :400/1:4000 Længdeprofil, skærende og omlagte veje :400/1:4000 Længdeprofil, skærende og omlagte veje og stier :400/1:4000 Længdeprofil, skærende og omlagte veje :400/1:4000 Længdeprofil, skærende og omlagte veje A 1:100 Normaltværsnit, 4-sporet motorvej A 1:100 Normaltværsnit, enkeltsporet rampe :100 Normaltværsnit, skærende og omlagte veje og stier :100 Normaltværsnit, skærende og omlagte veje Projektbeskrivelse Generelt Motorvejen er stationeret fra vest mod øst. Linjeføringen for motorvejen er i overensstemmelse med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Som følge af kommunalreformen, der trådte i kraft med virkning fra 1. januar 2007, er vejbestyrelsesforholdene ændret for de tidligere landeveje og benævnelserne af disse veje er dermed ændret i forhold til benævnelserne ved linjebesigtigelsesforretningen. Aktuelt for denne besigtigelsesforretning drejer det sig om følgende veje:

5 Tidligere landevej Felstedvej, er overtaget af Sønderborg Kommune og benævnes nu kommunevej Felstedvej. Tidligere landevej Truenbrovej, er overtaget af Sønderborg Kommune og benævnes nu kommunevej Truenbrovej. Dimensioneringshastighed Dimensioneringshastighed er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Afvanding Motorvejen udføres med kantopsamling ved nødsporskanter, således at alt overfladevand ledes til lukkede ledninger eller grøfter via rendestensbrønde. Omlagte hovedlandeveje og kommuneveje afvandes normalt til grøfter i påfyldning og til trugformede forsænkninger med dræn, hvor vejen ligger i afgravning. Afvandingsledninger og grøfter beregnes for en nedbørsintensitet på mindst 130 l/sek/ha. Der regnes kun med afstrømning fra befæstede arealer, og afløbskoefficienten sættes her til 1.0. Private og offentlige vandløb retableres i fornødent omfang, som foreliggende oplysninger gør det muligt. Vandsynsforretningen vil i overensstemmelse med vandløbslovens bestemmelser blive afholdt i forbindelse med vejens detailprojektering. Vandsynsprotokollen er forhandlet med Sønderborg og Aabenraa kommuner og fremlægges i endelig form senest ved førstkommende ekspropriationsforretning vedrørende delekspropriationer. Afvanding af vejene behandles efter miljøbeskyttelseslovens bestemmelser. Vejdirektoratet er i færd med at indhente de fornødne udledningstilladelser hos Sønderborg og Aabenraa kommuner.

6 Tilslutningsanlæg Tilslutningsanlæggenes placering er overensstemmende med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Der etableres følgende tilslutningsanlæg for motorvejen: St Kommunevej Felstedvej, forbindes med et halvt tilslutningsanlæg udformet med vestvendte ramper. St Kommunevej Truenbrovej, forbindes med et fuldt tilslutningsanlæg udformet som et ruderanlæg. Samkørselspladser Der etableres samkørselspladser ved tilslutningsanlæggene ved kommunevej Felstedvej, og kommunevej Truenbrovej. Den nærmere udformning af samkørselspladser vil blive fremlagt ved en senere forretning. Sideanlæg Der etableres følgende rastepladser: St m.h.s. Der etableres en rasteplads med toiletbygning og rasteareal. St m.v.s. Der etableres en rasteplads med toiletbygning og rasteareal. Tværprofil Motorvejens kronebredde er normalt 29,0 m, opdelt i en midterrabat på 5,0 m (heraf 1,0 m i hver side som belagt nødrabat), 2 kørebaner a 8,0 m inkl. kantbaner a 0,5 m, 2 belagte nødspor a 3,0 m samt 2 yderrabatter a 1,0 m.

7 Tværprofiler for veje og stier, naturstier m.v., som ombygges eller forlægges m.v. fremgår af nedenstående Særlige bestemmelser. Afrømning af nedlagte vejstrækninger Alle aflagte vejstrækninger opbrydes, og terrænet bringes i en form og tilstand, som hænger sammen med de omliggende arealer. Rabatjord fjernes, og arealet retableres med muldjord. Generelle bestemmelser Fritrumsprofil Den frie højde over kørebanen er i overensstemmelse med ministeriets vejregler fastsat til 4,6 m for motorvejen, mens den er 4,2 m for øvrige veje. Den frie højde for cykelstier er fastsat til 2,5 m. Byggelinjepålæg Byggelinjepålæg, oversigtsarealer og vedligeholdelse er i overensstemmelse med det ved linjebesigtigelsen vedtagne. Ved rundkørsler måles byggelinjerne 20 m fra yderste kørebanekant. Oversigtsarealer Der pålægges servitut om fri oversigt på hjørnearealer ved vejtilslutninger i overensstemmelse med vejreglerne. Servitutgrænser fastlægges ved en senere forretning. Færdselsrettigheder Der pålægges servitut om adgang over ejendomme i forbindelse med tilsyn, vedligeholdelse og oprensning af regnvandsbassiner, faunapassager m.v.

8 Arbejdsareal Til arbejdsareal, materialedepot m.v. eksproprieres midlertidigt et indtil 10 m bredt areal langs de nye vejarealer. Endvidere eksproprieres endeligt eller midlertidigt arealer til interimsveje, fyldtagning, udsætning, terrænregulering, forlægninger af vandløb, ledningsarbejder, eventuelle arkæologiske prøvegravninger m.v. Faunapassager Tilgrænsende ejendomme pålægges servitut, der sikrer vildtets mulighed for passage af motorvejen, såsom ledelinjer, beplantning mm. Faunapassager må ikke anvendes som overkørsel eller overgang for mennesker eller maskiner, herunder til landbrugsdrift. Vildthegn Der opsættes vildthegn i samråd med Skov- og Naturstyrelsen. Udformning af regnvandsbassiner, udsætningsområder, samkørselsplads og faunapassager. Udformning af regnvandsbassiner, udsætningsområder, samkørselspladser og faunapassager er indtil videre skitsemæssig. En mere detaljeret udformning vil blive fremlagt ved en senere forretning. Den endelige placering af faunapassager fastlægges først efter en samlet planlægning. Erstatningsbiotoper Der kan etableres erstatningsbiotoper. Placering og udformning sker i samråd med Aabenraa og Sønderborg kommuner. Der kan pålægges servitut til beskyttelse af erstatningsbiotoper.

9 Øvrige forhold Vejbestyrelsesforhold Omklassifikationer og eventuelle øvrige ændringer i vejbestyrelsesforholdene finder sted efter nærmere forhandling mellem de implicerede vejbestyrelser. Der er i forbindelse med statens overtagelse af visse amtsveje udarbejdet et lovforslag om omklassificering af visse veje. Under hensyn til lovforslaget, vil omklassifikationer og eventuelle øvrige ændringer i vejbestyrelsesforholdene finde sted efter nærmere forhandling mellem de implicerede vejbestyrelser. Overdragne arealer Afskårne, eksproprierede arealer, skråninger og regulerede arealer med anlæg større end eller lig med 5 samt aflagte vej- og vandløbsarealer, der efter arbejdets udførelse vil kunne nedlægges, søges normalt tillagt tilgrænsende ejendomme. Anlægsmyndigheden kan ikke oplyse, hvorvidt der findes flyvehavre i overdragne, aflagte vej- og vandløbsarealer, i overdragne, eksproprierede arealer og i midlertidigt benyttede arealer. På aflagte overdragne vejarealer, hvori der findes ledninger, tinglyses ledningsdeklaration på ledningsejerens foranledning. Jordfordeling For den omhandlede motorvejsstrækning er der ved Jordfordelingskontorets mellemkomst udarbejdet forslag til jordfordeling. Dette er sket ved, at der for en række afskårne arealer m.v. er opnået bindende tilbud fra tilgrænsende lodsejere om, at de vil afgive og/eller modtage disse arealer på vilkår, der fastsættes af Ekspropriationskommissionen. I jordfordelingen indgår desuden arealer fra ejendomme, der tidligere er eksproprieret i deres helhed. Tilbudene er for hele strækningen st afgivet for tiden indtil den 1. november 2008.

10 Projektets indflydelse på de enkelte ejendomme blev gennemgået for kommissionen og de fremmødte lodsejere, der havde lejlighed til at udtale sig. Hermed afsluttedes forretningens 1. dag. Mette Plejdrup Nielsen /K. Buskgaard Torsdag den 15. november 2007 kl fortsattes forretningen på Hotel Europa i Aabenraa. Kommissionen mødte som i går, ligesom den ledende landinspektør mødte på ny og protokollen førtes som i går. Anlægsmyndigheden, Aabenraa Kommune, Sønderborg Kommune og Jordfordelingskontoret var repræsenteret som i går. Kommissionen drøftede projektet i lyset af de bemærkninger, der fremkom under gårsdagens gennemgang på mødestederne i marken. Flere lodsejere stillede spørgsmål til de på planen angivne udsætningsområder og regnvandsbassiner og foreslog for nogles vedkommende en flytning. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at der er tale om en skitsemæssig placering og udformning på planen, og at ejerne af de berørte ejendomme vil blive inddraget i arbejdet med den endelige stedfæstelse. For en del regnvandsbassiners vedkommende vil en flytning dog være vanskelig og/eller forbundet med betydelige meromkostninger. Kommissionen kunne herefter godkende den foreslåede omtrentlige placering af udsætningsområder og regnvandsbassiner. Der blev rejst spørgsmål om placeringen af faunapassager. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at faunapassagernes antal og placering er fastlagt i samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen. Kommissionen fandt ikke grundlag for at flytte faunapassager. Flere lodsejere ønskede afskærmende beplantning langs motorvejen. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at beplantningen fastlægges af den landskabsarkitekt, der er knyttet til motorvejsprojektet som et led i vejens æstetiske udformning. Der kan ikke på nuværende tidspunkt oplyses noget om beplantningsplanerne. Enkelte lodsejere fremsatte ønske om at få tillagt arealer fra naboejendomme til brug for opførelse af støjafskærmning mod motorvejen. Dette måtte kommissionen

11 afslå at lade indgå i ekspropriationsgrundlaget, idet en sådan arealerhvervelse må bero på en privat aftale mellem ejerne af ejendommene. En række lodsejere i områderne ved de to foreslåede rastepladser protesterede imod disse og gjorde rede for de gener, som rastepladser efter deres opfattelse påfører naboejendomme bl.a. i form af støj. De ønskede primært rastepladserne helt udeladt som overflødige. Såfremt rastepladserne skal etableres, ønskede de dem placeret længst muligt væk fra boliger og i øvrigt indhegnede og afskærmede. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at rastepladserne anses for påkrævede på så lang en strækning som mellem Kliplev og Sønderborg. Deres placering på strækningen stemmer overens med amtets oprindelige placering, der blev overvejet meget nøje og forhandlet med lodsejerne på stedet. Spørgsmålet om afskærmning vil anlægsmyndigheden tage op i forbindelse med et kommende samarbejde med en række lodsejere om støjforhold, baseret på de seneste støjberegninger langs motorvejen. Kommissionen kunne godkende, at der etableres to rastepladser med de af anlægsmyndigheden foreslåede placeringer. En række beboere på Bojskovskov ønskede motorvejen sænket gennem området for at mindske støjgenerne fra vejen. Anlægsmyndighedens repræsentanter udtalte sig imod en sådan sænkning, der, såfremt den ikke skal være ganske ubetydelig, vil have afsmittende virkning på en lang strækning og under alle omstændigheder medføre merudgifter. Kommissionen fandt ikke grundlag for at imødekomme lodsejernes ønske om en sænkning af motorvejen. To lodsejere ved Bojskovvej ønskede Forlagt Bojskovvej ført frem til Piilgårdsvej langs skellet mellem matr. nr. 154 og matr. nr. 94 og 113 alle Bojskov, Ullerup. Anlægsmyndighedens repræsentanter oplyste, at en ændret linjeføring i den nordlige ende som ønsket vil have indflydelse på en længere strækning af Forlagt Bojskovvej og dennes skæring med motorvejen. Kommissionen fandt ikke grundlag for at imødekomme ønsket om en flytning af Forlagt Bojskovvej. Ejerne af skovarealerne syd for motorvejen og vest for jernbanen fremsatte forslag om, at den eksisterende adgangsvej til skoven fra Piilgårdsvej langs jernbanen opretholdes ved, at der laves en underføring for vejen under motorvejen sammen med jernbanekrydsningen. Subsidiært ønskede de, at den optagnings- og vendeplads,

12 der er foreslået etableret ved den nye private fællesvej fra Kobberholm og frem til jernbanen, placeres inde i hjørnet ved jernbanen i stedet for ude ved Kobberholm. Anlægsmyndighedens repræsentanter fandt det ikke sandsynligt, at der kan etableres en tilstrækkelig høj vejunderføring i forbindelse med jernbanebroen under motorvejen. Derimod kunne de gå ind for den foreslåede flytning af optagnings- og vendepladsen. Kommissionen fandt, at der bliver etableret tilfredsstillende forhold for skovejerne med den foreslåede nye adgangsvej fra Kobberholm, og godkendte denne del af projektet. Kommissionen kunne imødekomme ejernes ønske om en flytning af optagnings- og vendepladsen. Flere lodsejere på strækningen ønskede deres ejendomme totaleksproprieret på grund af forventede betydelige nærhedsgener fra den kommende motorvej, hvilke ønsker kommissionen imødekom. Ovenstående vedtagelser om totalekspropriationer og ændringer samt småændringer, som nogle lodsejeres bemærkninger gav anledning til, er indarbejdet i nedenstående særlige bestemmelser. Kommissionen godkendte herefter projektet under den forudsætning, at Naturklagenævnet ikke ændrer Aabenraa Kommunes dispensation fra Naturbeskyttelsesloven. Endvidere godkendte kommissionen det fremlagte forslag til jordfordeling. Kommissionen fastsatte herefter følgende: Særlige bestemmelser Motorvejen (st ) Sønderborg Kommune St m.v.s. Kommunevej Kværsballe nedlægges. St m.v.s. Del af matr. nr. 538 Kværs Ejerlav, Kværs eksproprieres.

13 St m.v.s. Del af matr. nr. 64 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 155 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 155 Ladegård, Kværs eksproprieres. St Kommunevej Kværsløkke føres over motorvejen. Vejen udføres med en 6,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 9,0 m kronebredde. St m.h.s. Hele ejendommen matr. nr. 336b og matr. nr. 578 Kværs Ejerlav, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 193 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 176 Ladegård, Kværs eksproprieres. St Der etableres faunapassage med 1,5 m banketter og en frihøjde på 1,0 m. St m.v.s. Del af matr. nr. 162 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Der etableres regnvandsbassin. St m.v.s. Der etableres udsætningsområde. St m.v.s. Hele matr. nr. 117 Ladegård, Kværs eksproprieres.

14 St m.b.s. Hele matr. nr. 163 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Der etableres eventuelt privat fællesvej som ny adgangsvej til matr. nr. 10 Grøngrøft, Felsted. St m.v.s. Der etableres samkørselsplads. Udformningen fremlægges ved en senere forretning. St Kommunevej Felstedvej afbrydes. St m.v.s. Hele matr. nr. 181 Ladegård, Kværs eksproprieres. St Kommunevej Felstedvej forlægges og føres over motorvejen. Der etableres et halvt tilslutningsanlæg med vestvendte ramper. Ramperne tilsluttes i en rundkørsel på begge sider af motorvejen. Rundkørslerne udføres med en midterødiameter på 30 m og en kørebanebredde på 5,9 m, et overkørselsareal på 3,1 m samt en yderrabat på 2,0 m, i alt en kronebredde på 11,0 m. Felstedvej udføres med en 8,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 11,0 m kronebredde. St m.b.s. Hele matr. nr. 128 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.h.s. Kommunevej Ladegårdsvej forlægges og tilsluttes forlagt kommunevej Felstedvej syd i dennes st Forlægningen udføres med samme profil som eksisterende vej. St m.h.s. Kommunevej Grøngrøftvej forlægges og tilsluttes forlagt kommunevej Felstedvej syd i dennes st Forlægningen udføres med samme profil som eksisterende vej. St m.v.s. Der etableres regnvandsbassin.

15 St m.v.s. Hele matr. nr. 209 Tumbøl, Felsted eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 124 Ladegård, Kværs eksproprieres. St m.v.s. Hele ejendommen matr. nr. 10 Grøngrøft, Felsted eksproprieres eventuelt. St Der etableres paddepassage som et faunarør med en diameter på 1,0 1,5 m. Motorvejen (st ) Aabenraa Kommune St m.v.s. Del af matr. nr. 40 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. St m.b.s. Kommunalt vandløb Grønbæk forlægges. St Der etableres faunapassage med 1,5 m brede banketter og en frihøjde på 1,0 m. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin. St m.h.s. Del af matr. nr. 43 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. St Der etableres paddepassage som et faunarør med en diameter på 1,0 1,5 m. St m.v.s. Del af matr. nr. 365 Tumbøl, Felsted eksproprieres. St Der etableres passage for potedyr som et faunarør med en diameter på 1,5 m.

16 St m.h.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s. Kommunalt vandløb Grønbæk forlægges. St Kommunalt vandløb Grønbæk afbrydes. St m.h.s. Hele ejendommen matr. nr. 24 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. Bygningerne nedrives. St m.v.s. Hele matr. nr. 226 Tumbøl, Felsted eksproprieres. St m.v.s. Hele ejendommen matr. nr. 413 Tumbøl, Felsted eksproprieres. St Kommunevej Kirkebjerg forlægges og føres over eller under motorvejen. Projekt herfor forelægges ved en senere forretning. Der etableres en vandløbstunnel under kommunevej Kirkebjerg i dennes st. ca St Kommunevej Kirkebjerg afbrydes. St m.h.s. Bygningerne på matr. nr. 26 Grøngrøft, Felsted eksproprieres og nedrives. St Kommunalt vandløb Grønbæk afbrydes. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin.

17 St m.h.s. Del af matr. nr. 9 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. St Der etableres passage for potedyr som et faunarør med en diameter på 1,5 m. St m.b.s. Kommunevej Grønbækvej underføres motorvejen som stiforbindelse. Stien tilsluttes eksisterende kommunevejgrønbækvej. Stien udføres med en kørebanebredde på 3,5 m samt to yderrabatter a 1,0 m, i alt 5,5 m kronebredde. Der etableres vendeplads på begge sider af motorvejen St m.v.s. Hele matr. nr. 332 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St m.v.s. Hele matr. nr. 313 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St m.h.s. Del af matr. nr. 83 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. St m.b.s. Hele ejendommen matr. nr. 34 Grøngrøft, Felsted eksproprieres. Bygningerne nedrives eventuelt. St m.h.s. Der etableres rasteplads med toiletbygninger og rasteareal. Den detaljerede udformning forelægges for kommissionen ved en kommende forretning. St m.v.s. Hele matr. nr. 307 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St m.b.s. Hele matr. nr. 376 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St Der etableres en faunapassage for råvildt. Passagen udføres med en bredde på 8,75 m og en frihøjde på 4,00 m. Der etableres ledende hegn og beplantning på begge sider og pålægges servitut, der sikrer vildtet mulighed for passage.

18 St m.h.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s. Del af matr. nr. 314 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St Der etableres passage for potedyr som et faunarør med en diameter på 1,5 m. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin og vejadgang til det afskårne areal af matr. nr. 114 Tråsbøl, Felsted. St Kommunevej Kidingvej forlægges og føres under motorvejen. Vejen udføres med en 6,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 9,0 m kronebredde. St m.v.s. Der etableres en privat fællesvej. Vejen udføres med en kørebanebredde på 3,5 m samt en nordlig yderrabat på ca. 2 m og en sydlig yderrabat på 0,75 m. St m.v.s. Der etableres udsætningsområde. St m.v.s. Del af matr. nr. 349 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St m.h.s. Del af matr. nr. 354 Tråsbøl, Felsted eksproprieres. St Der etableres et foringsrør for gylleledning. Den nærmere placering aftales med ejeren. St Privat fællesvej afbrydes. St m.v.s. Del af matr. nr. 354 Tråsbøl, Felsted eksproprieres.

19 Motorvejen (st ) Sønderborg Kommune St m.v.s. Del af matr. nr. 136 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin. St Der etableres en faunapassage for råvildt under motorvejen. Passagen udføres som en bro med en længde på 20 m og en frihøjde på 2,5 m. Der etableres ledende hegn og beplantning på begge sider og pålægges servitut, der sikrer vildtet mulighed for passage. St Kommunevej Bojskovskov afbrydes. St m.v.s. Del af matr. nr. 11 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.h.s. Hele ejendommen matr. nr. 44 Bojskov, Ullerup eksproprieres og bygningerne nedrives. St m.v.s. Der etableres en privat fællesvej. Vejen udføres med en 3,5 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 0,75 m, i alt 5,0 m kronebredde. St Kommunevej Bojskovskov afbrydes. St Kommunevej Bojskovskov afbrydes. St m.h.s. Der etableres eventuelt en vendeplads.

20 St m.v.s. Kommunevej Bojskovskovs status som kommunevej ændres til privat fællesvej. St m.v.s. Der etableres vendeplads efter nærmere aftale med ejeren af matr. nr. 129 Bojskov, Ullerup. St m.v.s. Del af matr. nr. 160 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Der etableres en rasteplads med toiletbygninger og rasteareal. Den detaljerede udformning forelægges for kommissionen ved en kommende forretning. St m.v.s. Hele matr. nr. 164 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St Der etableres passage for potedyr som et faunarør med en diameter på 1,5 m. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin. St m.v.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s. Hele matr. nr. 120 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.h.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s. Hele matr. nr. 119 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.h.s. Del af matr. nr. 118 Bojskov, Ullerup eksproprieres.

21 St m.h.s. Eksisterende kommunevej Bojskovvej tilsluttes forlagt kommunevej Bojskovvej i dennes st St m.h.s. Der etableres vendeplads efter nærmere aftale med ejeren af matr. nr. 118 og 157 Bojskov, Ullerup. St m.h.s. Hele matr. nr. 169 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St Kommunevej Bojskovvej afbrydes. St m.v.s. Del af matr. nr. 154 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Hele matr. nr. 155 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.h.s. Del af matr. nr. 154 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St Forlagt kommunevej Bojskovvej føres over motorvejen. Vejen udføres med en 6,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 9,0 m kronebredde. St m.b.s. Hele matr. nr. 32 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St Der etableres passage for potedyr som et faunarør med en diameter på 1,0 1,5 m. St m.h.s. Del af matr. nr. 84 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Ejendommene matr. nr. 56 og 75 Bojskov, Ullerup eksproprieres i deres helhed og bygningerne nedrives.

22 St m.h.s. Hele matr. nr. 111 Bojskov, Ullerup eksproprieres. St Kommunevej Kobberholm føres under motorvejen. Vejen udføres med en 5,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 8,0 m kronebredde. Vejen tilsluttes kommunevej Piilgårdsvej i det eksisterende kryds. St m.h.s Der etableres en privat fællesvej. Vejen udføres med en 3,5 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 0,75 m, i alt 5,0 m kronebredde. St m.v.s Hele ejendommen matr. nr. 31 og 90 Bojskov, Ullerup eksproprieres og bygningerne nedrives. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin. St Der etableres passage for råvildt. Passagen udføres med en bredde på 8,75 m og en frihøjde på 4,00 m. Der etableres ledende hegn og beplantning på begge sider og pålægges servitut, der sikrer vildtet mulighed for passage. St m.v.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s Der etableres en optagnings- og vendeplads ved hjørnet mellem motorvejen og jernbanen. St m.h.s. Hele matr. nr. 96 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St Der etableres paddepassage som et faunarør med en diameter på 1,0 1,5 m. St Privat fællesvej, matr. nr. 508 Avnbøl, Ullerup, afbrydes.

23 St m.h.s. Der udlægges en privat fællesvej langs jernbanen i 5 m bredde. Der anlægges ingen vej. St m.h.s. Del af matr. nr. 472 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St Motorvejen føres over jernbanen Tinglev Sønderborg. St m.h.s. Hele matr. nr. 97 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St Der etableres paddepassage som et faunarør med en diameter på 1,0 1,5 m. St m.v.s Kommunevej Piilgårdsvej forlægges og tilsluttes forlagt kommunevej Truenbrovej nord. Vejen udføres med en 5,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 8,0 m kronebredde. St m.v.s. Hele ejendommen matr. nr. 327 Avnbøl, Ullerup eksproprieres og bygningerne nedrives. St m.v.s Der etableres samkørselsplads. Udformningen fremlægges ved en senere forretning. St m.v.s. Hele matr. nr. 443 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Del af matr. nr. 423 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Eksisterende kommunevej Truenbrovej tilsluttes forlagt kommunevej Piilgårdsvej. Vejen udføres med en 5,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 8,0 m kronebredde.

24 St m.v.s Der etableres en privat fællesvej. Vejen udføres med en 3,5 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 0,75 m, i alt 5,0 m kronebredde. St m.h.s. Hele matr. nr. 116 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St Kommunevej Truenbrovej afbrydes. St m.v.s Nordlig tilslutning af privat fællesvej til forlagt kommunevej Truenbrovej udføres med en 3,5 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 0,75 m, i alt 5,0 m kronebredde. St m.h.s. Skovvej, matr. nr. 507 Avnbøl, Ullerup, tilsluttes forlagt kommunevej Truenbrovej. St Forlagt kommunevej Truenbrovej føres under motorvejen. Der etableres et fuldt tilslutningsanlæg som ruderanlæg. Ramperne tilsluttes i rundkørsler på begge sider af motorvejen. Rundkørslerne udføres med en midterødiameter på 30 m og en kørebanebredde på 5,9 m, et overkørselsareal på 3,1 m samt en yderrabat på 2,0 m, i alt en kronebredde på 11,0 m. Forlagt Truenbrovej udføres med en 6,0 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 1,5 m, i alt 9,0 m kronebredde. St m.h.s. Del af matr. nr. 2 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. St m.v.s. Hele ejendommen matr. nr. 51 Avnbøl, Ullerup eksproprieres og bygningerne nedrives. St m.h.s. Den eksisterende kommunevej forlægges og tilsluttes forlagt kommunevej Truenbrovej i dennes st St m.h.s. Del af matr. nr. 2 Avnbøl, Ullerup eksproprieres.

25 St m.h.s. Der etableres udsætningsområde. St m.h.s Der etableres en privat fællesvej. Vejen udføres med en 3,5 m bred kørebane og 2 yderrabatter på 0,75 m, i alt 5,0 m kronebredde. St m.h.s. Der etableres regnvandsbassin ved østsiden af Truenbrovej umiddelbart syd for skellet mellem matr. nr. 2 og 462 Avnbøl, Ullerup. St m.v.s. Del af matr. nr. 2 Avnbøl, Ullerup eksproprieres. Hermed afsluttedes forretningen. Holger Hedegaard Ole Riber Kjær Mette Plejdrup Nielsen Jens Bonde August Kragh /K. Buskgaard Udskriftens rigtighed bekræftes. Karen Buskgaard

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 7. november 2006) 7. hæfte Tirsdag den 7. november 2006

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. og 26. juni 2008) 9. hæfte Onsdag den 25. juni 2008

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Linjebesigtigelsesforretning den 30. og 31. marts 2006) 3. hæfte Torsdag den 30. marts 2006

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM CYKELSTI VED SKIVEVEJ (Besigtigelsesforretningen den 3. november 2015) 24. hæfte Tirsdag

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 10. april 2008 og den 16. og 17. april 2008) 12. hæfte

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN ØLHOLM VEJLE (Detailbesigtigelsesforretningen den 28. og 29. maj 2008) 8. hæfte Onsdag den 28. maj 2008 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN RIIS-ØLHOLM (Besigtigelsesforretningen den 23. og 24. april 2008) 1. hæfte Onsdag den 23. april 2008 kl.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND HADERUP OMFARTSVEJ (Linjebesigtigelsesforretningen den 4. og 5. oktober 2017) 1. hæfte Onsdag den 4. oktober 2017 kl.

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND ØLHOLM VEJLE N (Linjebesigtigelsesforretningen den 30. og 31. maj 2007) 4. hæfte Onsdag den 30. maj 2007 kl. 19,30 samledes

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Anlæg af nyt tilslutningsanlæg på Fynske Motorvej ved Odense SØ 1. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 10. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 11. oktober 2011 Udbygning af Motorring 4 mellem Taastrup

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af en dobbeltrettet cykelsti på hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn ved Lumsås

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af Hønsinge Omfartsvej 1. hæfte Besigtigelsesforretning den 20. januar 2016 Onsdag den 20. januar

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 3. hæfte Detailbesigtigelsen den 23.,

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup Borgermøde Haderup Omfartsvej 1. oktober 2014 i Haderup Dagsorden for mødet 19.00-19.15 Velkomst og indledning Finn Stengel Petersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Herning Kommune Karsten Kirk

Læs mere

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 11920 Syd om Regstrup Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 Dagsorden 1. Velkomst og status på projektet 2. Oldtidsfund ved Skovvejen v/ museumsinspektør Lone Claudi- Hansen, Museum Vestsjælland 3.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 36.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 29.- 30. marts 2011. Opgradering af hovedlandevej 119

Læs mere

Motorvejen Kliplev Sønderborg

Motorvejen Kliplev Sønderborg Motorvejen Kliplev Sønderborg PP Beskrivende dokument Projektinformation 1. Indledning Udbuddet af motorvejen Kliplev-Sønderborg annonceres nu ved en udbudsbekendtgørelse i Supplement til EU-tidende (kan

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER AARHUS - GRENAA (Besigtigelsesforretningen den 25. april 2018) 6. hæfte Onsdag

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 4,00 7,70 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 4,0 7,70 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter

Haderup Omfartsvej. Detailbesigtigelse maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse 2. 3. maj 2018 Delstrækning st. 2,40 4,00 Haderup Kultur og idrætscenter Haderup Omfartsvej Detailbesigtigelse St. 2,40 4,00 Vejdirektoratet viser vejens konsekvenser

Læs mere

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ

BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ BESIGTIGELSE >>> FYNSKE MOTORVEJ ETAPE 4045 >>> TILSLUTNINGSANLÆG VED ODENSE SØ RU T E E 2 0 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg samt hovedkontor i København.

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg. Delstrækning Helstrupvej til Nørretanderupvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Aulum og Snejbjerg Delstrækning 47.6 49.94 Helstrupvej til Nørretanderupvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør

Læs mere

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG Torsdag den 5. marts 2014 kl. 9.30 samledes overtaksationskommissionen på pendlerpladsen ved Haverslev. Til stede

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 77. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning, ekspropriation og

Læs mere

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL

MOTORRING TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. december 2011 11/14315-1 Hanne Breinholm hbs@vd.dk 7244 2525 MOTORRING 4 410 TAASTRUP- FREDERIKSSUNDSMOTORVEJEN VANDSYNSPROTOKOL ST. 9.800 14.200 ALBERTSLUND

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 1. hæfte

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 8. hæfte Detailbesigtigelse den 28. og 29. september samt 5. og 6. oktober 2011 Anlæg af Frederikssundmotorvejen

Læs mere

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet.

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet. Se vedlagte lodsejerliste Skanderborg Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Tlf. 7244 2200 Fax 8652 2013 vd@vd.dk SE 60729018 Giro 7 09 40 00 EAN 5798000893450 Etape 5110, motorvejen Kliplev

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Etablering af stitunnel med tilhørende rampeanlæg på hovedlandevej 522, Ballerup Byvej.

Læs mere

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL

M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25.juni 2012 M10-5123-007-0 Søren Ungstrup svu@ramboll.dk 5161 6255 M10 KØGE BUGT MOTORVEJEN 1052 GREVE S SOLRØD S ENTREPRISE 1052.100 VANDSYNSPROTOKOL ST. 126.30

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 21,40 25,00 fra Lindholtvej til Morrevej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 8. marts 2011. Anlæg af Slagelse Omfartsvej, Etape 2

Læs mere

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015 Tilslutningsanlægget ved Ødisvej Borgermøde den 24. marts 2015 Program Velkomst Udvalgsformand Knud Erik Langhoff, Kolding Kommune Projektgennemgang Projektleder Niels Koefoed, Vejdirektoratet Afdelingsleder

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 16,60-18,80 fra Hattensvej til Savtrup Å Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 31. oktober samt 1. og 8. november 2011 Udvidelse af

Læs mere

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST

BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST BESIGTIGELSE HOVEDLANDEVEJ 123 >>> LUMSÅS ODDEN FRG.HAVN H12302 >>> CYKELSTI LUMSÅS GL. EBBELØKKEVEJ Ø ST. 9.829 11.194 Vejdirektoratet har lokalkontorer i Aalborg, Fløng, Middelfart, Næstved og Skanderborg

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0. Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Mejrup og Tvis / st. 16,6-25,0 Delstrækning 18,80-21,40 fra Savstrup Å til Lindholtvej Vejdirektoratets deltagere 2 Områdechef Svend Kold Projektleder Janie

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTERVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM (Linjebesigtigelsesforretningen den 27. og 28. januar 2014) 2. hæfte Mandag den 27. januar

Læs mere

Motorvejen Kliplev Sønderborg. et OPP-projekt

Motorvejen Kliplev Sønderborg. et OPP-projekt Motorvejen Kliplev Sønderborg et OPP-projekt Maj 2008 Et særligt projekt Fakta om motorvejsprojektet I februar 2006 overtog Vejdirektoratet et anlægsprojekt fra Sønderjyllands Amt en 25 km lang motorvej

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af støjskærm ved Sundbrovej, Svendborg 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 3.-4.

Læs mere

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen

Holstebromotorvejen. Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Holstebro og Mejrup (st. 10,2-16,6) og Nordre Ringvejs forlængelse Delstrækning st. 10,2-11,2 fra Struer Landevej til jernbanen HOLSTEBRO Holstebro- motorvejen

Læs mere

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen.

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Side 1 af 7 Bro over Grenåbanen Ombygning af skæringen mellem Grenåvej og Grenåbanen Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Jernbaneskæringen Trafikstyrelsen

Læs mere

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes

Svendborgmotorvejen. færdiggøres og åbnes MOTORVEJSÅBNING: ODENSE-SVENDBORG Svendborgmotorvejen færdiggøres og åbnes Svendborg er nu forbundet med det øvrige motorvejsnet anlæg af 35 km motorvej fra Odense til Svendborg er afsluttet. Trafikanterne

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad. Besigtigelse oktober 2018 Station Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Odense Vest og Gribsvad Besigtigelse oktober 2018 Station 169.670 182.300 Vejdirektoratets deltagere Projektchef Robin Højen Madsen Ingeniør - vej Per Øster Ingeniør

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 17. august 2010. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE)

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Dagsorden 1. Velkomst 2. Baggrund Anlægslov og VVM-undersøgelser 3. Status for Ringvejen v/holbæk Kommune 4. Tidsplan

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 26. og 27. marts 2014) 2. hæfte

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Ellidshøj 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT

NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT Til Svendborg Brakes A/S Svendborg Kommune Dokumenttype Projektbeskrivelse Dato Marts 2010 NY VEJADGANG SVENDBORG BRAKES DETAILPROJEKT Til Svendborg Brakes A/S Svendborg Kommune Dokumenttype Projekt beskrivelse

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af Den nye bane København-Ringsted 198. hæfte Møde den 17. december 2018 Solrød Kommune Mandag

Læs mere

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport

Haderup Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511-2014 Haderup Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 511 Dato: September 2014 Oplag: 50 Tryk: Vejdirektoratet Grundkort: Copyright Geodatastyrelsen

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. januar 2013 12/04047 EKSPROPRIATION AF DEL AF EJENDOM Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. april 2012 på vegne af klager over Kommunens ekspropriationsbeslutning

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Anlæg af ny motorvej Syd om Regstrup (Rute 23 Elverdam Kalundborg) 1. hæfte Linjebesigtigelse den 8. og

Læs mere

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk

S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk S. Riber Kristensen, Dalby Bygade 42, 5380 Dalby. Tlf. 65 34 11 01. riber@privat.dk Til Kerteminde Kommune att. Kent Stephensen Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Dato: 19.02.2008. Bemærkninger til planforslaget

Læs mere

Samfundsøkonomiske gevinster ved samtidig anlæg af bane og udvidelse af motorvejen på Vestfyn

Samfundsøkonomiske gevinster ved samtidig anlæg af bane og udvidelse af motorvejen på Vestfyn Samfundsøkonomiske gevinster ved samtidig anlæg af bane og udvidelse af motorvejen på Vestfyn Ole Kveiborg, COWI Leif Hald Pedersen, Vejdirektoratet 1 Ny jernbane over Vestfyn Linjeføring for Forslag Syd,

Læs mere

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej

Holstebromotorvejen. Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding. Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Holstebromotorvejen Detailbesigtigelse mellem Ljørring og Sinding Delstrækning 33,50 34,74 Løven Å til Romvigvej Deltagere 2 Projektleder John Kjærsgaard Landinspektør Karin Møller- Clausen Ingeniør (projekt)

Læs mere

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune Aftenens ordstyrer Trine Sick Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev VVM-undersøgelse 26. juni 2017 Kolding Herreds Landbrugsforening Emner vi behandler i aften Generel præsentation af projektet og VVM-processen Erfaringer fra andre

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Svenstrup 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 3. hæfte Ekspropriationsforretningen den 21. juni 2011. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999

Motorvejen Vodskov Jyske Ås. Oktober 1999 Motorvejen Vodskov Jyske Ås Oktober 1999 Motorvejen Vodskov - Jyske Ås Forord Motorvejen fra Vodskov til Jyske Ås åbnes for trafik den 17. oktober 1999. Motorvejen er et led i forbindelsen fra Vodskov

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og 91.

Læs mere

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej.

I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens beslutning af 24. april 2012 1 om ekspropriation til etablering af en cykelsti langs T vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 19. april 2013 12/06000-25 Søren Peter Kongsted spk@vd.dk 7244 3113 EKSPROPRIATION TIL ETABLERING AF CYKELSTI I jeres brev af 5. juni 2012 har I klaget over Kommunens

Læs mere

Til Rudersdal Kommune, Byplan. Dokumenttype Rapport. Dato Oktober 2011

Til Rudersdal Kommune, Byplan. Dokumenttype Rapport. Dato Oktober 2011 Til Rudersdal Kommune, Byplan Dokumenttype Rapport Dato Oktober 2011 ANSØGNING OM LANDZONE- TILLADELSE TIL ETABLERING AF REGNVANDSBASSINER, ERSTATNINGSVANDHULLER OG ARBEJDSPLADSER SAMT ANSØGNING OM DISPENSA-

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER VARDE - NØRRE NEBEL (Besigtigelsesforretningen den 29. september 2014) 3. hæfte

Læs mere

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE

UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Til Vejdirektoratet Dokumenttype Vejteknisk rapport Dato Januar 2012 UDBYGNING AF RUTE 26 SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE SØBYVAD-AARHUS VEJTEKNISK BESKRIVELSE Revision [xx] Dato 2012-01-31 Udarbejdet

Læs mere

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m.

Eksist. lednings fysiske placering - vertikalt, horisontalt, markareal, belagt areal, fællesgrav, foringsrør m.m. sprotokol - skema til teknisk aftale Side 1 af 6 s-ejer Spildevand Spildevand BLUKS-01 Spildevand KST 1.190 1.435 3 Ø40 mm sejeren oplyser, at ledningen langs sydsiden af Ødisvej mellem Tværford og Ødisvej

Læs mere

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig

Afgørelse om at etablering af til- og frakørselsanlæg mellem Bodum og Aabenraa ikke er VVM-pligtig Vejdirektoratet Niels Juels gade 13 1059 København K Sendt elektronisk til: nkk@vd.dk Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 bts@tbst.dk www.tbst.dk Afgørelse om at etablering af

Læs mere

Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord

Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord Ringsted-Femern Banen 30.10.2018 1 Dagsorden 1. Ringsted Femern Projekt v/ Anlægschef Pernille Palstrøm 2. Areal- og Rettighedserhvervelse v/ Landinspektørerne

Læs mere

Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund.

Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund. Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund. Vejle Kommune har modtaget ansøgning om omlægning af en del af den private

Læs mere

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet.

I dette nyhedsbrev fortæller vi nyt om motorvejsprojektet mellem Kliplev og Sønderborg og giver en status på de forskellige dele af projektet. Se vedlagte lodsejerliste Skanderborg Thomas Helsteds Vej 11 Postboks 529 8660 Skanderborg Tlf. 7244 2200 Fax 8652 2013 vd@vd.dk SE 60729018 Giro 7 09 40 00 EAN 5798000893450 5110, motorvejen Kliplev Sønderborg

Læs mere

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup

FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup FORSLAG Tillæg nr. 4 til Holbæk Kommunes Spildevandsplan 2016-2020 Vedr. erhvervsområde syd for Regstrup Indhold 1. Indledning...3 2. Lov- og planlægningsgrundlaget...3 3. Beskrivelse af kloakoplandet

Læs mere

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION TIL FORBEDRING AF VEJE Pjecen beskriver, hvad der sker, når staten eksproprierer. Hvad ekspropriation betyder Hvorfor der er en Ekspropriationskommission,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 6.-7. december 2011. Anlæg af Nykøbing Falster Omfartsvej

Læs mere

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018

Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest. Informationsmøde 16. maj 2018 Udbygning af Fynske Motorvej E20 mellem Nørre Aaby og Odense Vest Informationsmøde 16. maj 2018 Program Velkomst Gennemgang af projektet og tidsplanen Ekspropriation Støjbekæmpelse langs statsvejene 20

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL -------------------------------------------------------- Cykelsti Allingåbro - Ørsted: Side 1-8 -------------------------------------------------------- Norddjurs Kommune påtænker

Læs mere

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE

Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Dato 3. juli 2014 Sagsbehandlere Hanne Wærum Lene Mikkelsen Mail lmk@vd.dk Telefon 7244 2200 Dokument 14/07412-1 Side 1/3 Haderup Omfartsvej VVM-REDEGØRELSE - VEJTEKNISK BESKRIVELSE Niels Juels Gade 13

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg

Projektet Holstebromotorvejen, strækningen Aulum-Snejbjerg 1 Projektet Længdeprofil Tidsplan for delstrækningen Aulum-Snejbjerg (st. 40-49.94) 2014 2015 2016 2017 2018 Anlægslov Forundersøgelser og arkæologi Linjebesigtigelse Jordfordeling Detailbesigtigelse Motorvejen

Læs mere

Høringsbrev om ændring af vejudlæg

Høringsbrev om ændring af vejudlæg KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Til ejere af matr. nr. 57, 123a, 123c, 647, 648, 649, 950, 1367 og 1379 Utterslev, København 23-02-2017 Sagsnr. 2017-0102970 Dokumentnr.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af en ny bane København-Ringsted 180. hæfte Besigtigelses- og ekspropriationsforretningen den

Læs mere

Foreløbigt notat vedrørende placering af Bedstedvej

Foreløbigt notat vedrørende placering af Bedstedvej Foreløbigt notat vedrørende placering af Bedstedvej The New Line Copenhagen Ringsted Alignment and Railway Technology 23. september 2013 Alignment and Railway Technology (ART-contract) Page 1 of 15 Foreløbigt

Læs mere

Holstebromotorvejen Entreprise 6714.001 Tvis - Aulum

Holstebromotorvejen Entreprise 6714.001 Tvis - Aulum Holstebromotorvejen Entreprise 6714.001 Tvis - Aulum Orienteringsmøde 25. november 2014 Program Velkomst og præsentation v/ Janie Ipsen Projektets tidsplan og leverandørportalen v/ Janie Ipsen Gennemgang

Læs mere

Besigtigelsesbog. Anlæg af Den nye bane København-Ringsted over Køge Stationering 19.260 27.720 Sektion Syd, Etape 1

Besigtigelsesbog. Anlæg af Den nye bane København-Ringsted over Køge Stationering 19.260 27.720 Sektion Syd, Etape 1 Banedanmark Vejdirektoratet Besigtigelsesbog København-Ringsted og Udbygning af Køge Bugt Motorvejen Forslag til tekniske bestemmelser 1 Anlæg af København-Ringsted over Køge Stationering 19.260 27.720

Læs mere

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station:

Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1: JA Station: Oversigtsplan 6620-1251 Projekt til anlæg - Oversigtsplan 1:25.000 25-04-2013 JA Station: 24.550-29.800 Planer 6620-4103 Projekt til anlæg - plan 1:1000 A 11-03-2014 JA 6620-4104 Projekt til anlæg - Plan

Læs mere

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015 Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd Informationsmøde den 25. august 2015 Program Velkomst til mødet borgmester Jørgen Gaarde Præsentation af projekt Vejdirektoratet Påvirkning af trafik på Vroldvej

Læs mere

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 259 Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Ribe Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport

Ribe Omfartsvej. VVM-redegørelse Arealanalyse. Rapport Ribe Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 536-2015 Ribe Omfartsvej VVM-redegørelse Arealanalyse Rapport 536 Dato: September 2015 Oplag: 250 Tryk: Vejdirektoratet ISBN (NET): 978-87-93184-59-6

Læs mere

Status på Gæsteprincippet

Status på Gæsteprincippet Status på Gæsteprincippet Indhold: Gæsteprincippet ukendt for udenforstående Vigtigt for ledningsejerne Der er sket et skred efter en række domme Gæsteprincippet gennemgås ud fra disse domme Hvad har ledningsejerne

Læs mere

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133

AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen beliggende Torslundevej 133 Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 19. december 2012 J.nr.: NMK-33-00697 Ref.: MJE AFGØRELSE i sag om bebyggelse, som Ishøj Kommune har tilladt opført på ejendommen

Læs mere