Møde- og informationsaktivitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde- og informationsaktivitet"

Transkript

1 Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27. januar 2014 kl. 19:00 i Skuldelev Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Poul Henrik Hedeboe, Svanholm valgt til dirigent 2. Formandens beretning Møde- og informationsaktivitet Landsbyrådet har i perioden fra generalforsamlingen 29. oktober 2012 afholdt 11 bestyrelsesmøder, som alle er foregået på skift hos bestyrelsesmedlemmerne. Landsbyrådets hjemmeside indeholder kontaktinformation og bl.a. de 3 nyhedsbreve der er udsendt til grundejerforeninger og bylaug i alt omkring 50 mailadresser. Dette med en opfordring til at videresende oplysningerne i de enkelte netværk. Flere af bylaugenes hjemmesider er dog inaktive, og enkelte nævner at de ikke har økonomi til at drive en hjemmeside. Det skal her nævnes at Landsbyrådes hjemmeside er gratis, og denne er oprette på De 3 nyhedsbreve har bl.a. indeholdt følgende emner: Generalforsamling i FLR Grønt Forum Landdistrikternes dag Ministeriets nye hjemmeside høring i Landdistriktsudvalget Skuldelev en levende landsby - opfordring til gensidig information oplysninger om støttekontingenter Kommuneplan Temadag i FLR friluftsguide borgerpanel Budget i høring landdistrikternes dag generalforsamling i FLR. Landsbyrådet er medlem af Landdistrikternes Fællesråd, og har gennem året modtaget nyhedsbreve med links til relevante emner, disse er alle videre sendt via mailbasen. Landsbyrådet har fået invitation til Landdistrikternes dag på Christiansborg, men var desværre forhindret i at deltage i mødet. FLR afholdte temadag på Skuldelev skole omkring emnet Det gode liv på landet med deltagelse af 25 personer heraf flere politikere. Der er efterfølgende blevet lavet en rapport fra mødet, som er på hjemmesiden og udsendt til politikere og bylaug.

2 Frederikssund Kommunes Landsbystøttepulje. Landsbyrådet arbejder for at bevare og udbrede kendskabet til ordningen og følger løbende med i ansøgninger og udbetalinger fra puljen. Grønt Forum Landsbyrådet er medlem af Grønt Forum og har ikke deltaget i møder i perioden, men har modtaget 2 mødereferater i henholdsvis januar og marts Møder og høringssvar Landsbyrådet har modtaget invitation til inspirationsdag for Hammergården. Invitation til deltagelse i projektgruppe vedr. Borgernes Hus Har deltaget i borgermøde omkring Kommuneplan. Modtaget Hvidbog efter høring vedrørende Råstofplan. FLR har sendt høringssvar ang. Kommuneplan omhandlende erhvervsudvikling i Hornherred/landsbyerne, cykelstier, busdrift, intranet/digitalisering og landdistriktspolitik. Samtidigt er sendt separat høringssvar vedr. vindmølleplaner i kommuneplan Brev til byrådet vedr. kæmpevindmøller Brev til byrådsmedlemmerne vedr. Borgernes Hus Svarbrev modtaget fra Jan Milandt, direktør for Opvækst, Uddannelse og Kultur Invitationer udsendt til temadag til alle bylaug, samt til hvert enkelt byrådsmedlem, samt annonce i lokalaviserne Rykker for svar til temadagen Høringssvar for budget sendt omhandlende besparelser på ældreområdet, og manglende tiltag i budgettet ift. landdistrikterne Landsbyrådets økonomi Landsbyrådet har ikke egen økonomi eller i øvrigt midler, hvilket pt. begrænser rådets aktiviteter i et omfang, som ikke er tilfredsstillende for det frivillige arbejde. Rådet arbejder på at få indtægter via kontingenter og støttekontingenter, dels til daglig drift og fremtidige aktiviteter, som kan fremme interesse og deltagelse for rådets arbejde. Landsbyrådet har ansøgt om tilskud og har modtaget kr ,- til en temadag, annoncering mm. Dirigenten satte beretningen til debat: Der blev spurgt, hvad landdistrikternes dag er? Michael Tange svarede, at det er en høringsdag, der berører folk, der bor på landet. Det foregår i landstingssalen på Christiansborg. Man møder politikere og møder andre folk, der arbejder for forholdene på landet. Det er interessant at møde politikerne. Der blev spurgt, hvad temadagen var?

3 Michael svarede, at der var en temadag på Skuldelev skole i september. Landsbyråde søgte tilskud fra kommunen og samlede bylaug og kommunens politikere omkring temaet Det gode liv på landet. Der var 3 foredragsholdere. Niels fra Skuldelev, Kim fra Vejleby og en fra landdistrikternes fællesråd. De gav alle deres bud på, hvad vi skal gøre for at fastholde det gode liv på landet. Der ligger rapport fra temadagen på landsbyrådets hjemmeside. Dirigenten oplyste, at han havde talt med Kristian Moberg, Venslev om at de sammen stiller et forslag til kommunalbestyrelsen om, at kommunen stiller 6000 kr. til rådighed til hvert bylaug til administration. I Silkeborg Kommune har man lavet lokalråd for at få ordentlig høring. Hvert bylaug eller lokalråd i Silkeborg modtager kr. til administration. Det er svært at få ændret noget i kommuneplanen, når den endelig sendes til høring. Poul Henrik Hedeboe vil gerne have oplyst, om bylaugene er interesseret i at høres tidligere i processen, hvilket Michael Tange bekræftede, at man gerne ville. Han oplyste også, at der er iværksat et samarbejde med Københavns Universitet i 2014 for at få undersøgt mulighederne for aktiviteter i Hornsherred Syd. Kan Frederikssund Kommune udvide planlovens bevægelighed? Michael Tange spurgte Poul Henrik Hedeboe, om kommunen påtænker at lade mindre landejendomme på op til 5 hektar beskatte som parcelhuse? Jørgen Christensen oplyste, at det ville komme til at koste meget for ejeren, da der så bliver stillet krav om energirapport, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, hvilket ikke findes på små landejendomme nu. Det kan blive til et tab på flere hundrede kroner, hvis ejeren af en lille ejendom vil sælge. Hanne Normann Hansen gjorde opmærksom på, at en forhøjelse at grundbeskatning fra 5 promille til 32 promiller også vil gøre, at de enkelte ejere, der bortforpagter deres jord, vil blive nødt til at forhøje forpagtningsafgiften, hvilket vil give ulige konkurrencevilkår. Der blev spurgt, hvad der var sket med hensyn til vindmølleplacering? Svaret var, at der kan opstilles vindmølle ved Svanholm og i Vinge, samt en mindre i frugtplantagen i Dalby. Planerne om store vindmøller ved Kyndby og Skoven er ophævet. Der er givet tilladelse til helikopterlandingsplads ved Skoven. Stig Pedersen, Vejleby spurgte Poul Henrik Hedeboe, om det er almindeligt, at man ikke får svar, når man henvender sig til Teknik- og Miljøforvaltning. Han har sendt henvendelse i september og har endnu ikke modtaget endeligt svar. Michael Tange oplyste, at Landerslev Bylaug også har korrespondance omkring grusgrav, som de mangler svar på. Poul Henrik Hedeboe svarede, at Teknik og Miljø har fået ny chef Claus Steen Madsen og at hans holdning er, at sagsbehandling skal være hurtigt og at man skal have et svar.

4 Beretning godkendt 3. Forelæggelse af revideret regnskab Keld Chor forelagde det reviderede regnskab. Der var en undring over, at der ikke var flere, der havde betalt støttekontingent. Man mente, at flere gerne ville betale. Regnskabet blev godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag Ingen indkomne forslag 5. Forslag til planer for kommende år Flg. blev fremlagt under formandens beretning: Skaffe øgede midler via medlemskab og sponsorer mv. Konference for bylaug og foreninger Udvikling af hjemmesiden, opfølgning på data samt link fra kommunen til FLR hjemmeside. Følge udbetaling og anvendelse af støttepuljen, samt overførsel til næste budgetår Deltage i borgermøde og give høringssvar til kommunen Formidle information fra landsorganisationerne Øget engagement for at udbrede kendskabet til rådets virke blandt befolkningen og politikere i Frederikssund Kommune for at skabe synlig interesse og input til en landdistriktspolitik. Michael sagde, at Landsbyrådets arbejde afhænger af, hvad der kommer til os. Han opfordrede til at give feedback. Deltager fra Onsved ønskede oplysning om det planlagte Kildemarked. Jørgen Christensen oplyste, at det var et udslag af Skuldelev Bylaugs fremtidsværksted om, hvordan man kan gøre landsbyen et bedre sted at være. Han fortalte, at man havde afholdt 2 møder. På det første var kun de, som man vidste, var interesseret i landsbyens forhold blevet inviteret. På det andet møde havde man inviteret bredt. Herunder kom et kildemarked frem som en ide. Tanken er primært aktivitet, hvor alle egnens producenter kan komme og vise deres produkter. Skuldelev Bylaug håber på mødet den 30. januar at kunne samle en gruppe der vil stå for det. Man har også 2 andre projekt under planlægning. Lars Juul Christiansen ny formand Dalby sagde, at bylaugsarbejdet hos dem kører lidt tungt. Han spurgte om det kunne være en opgave på hjemmeside at være med til at give inspiration til hinanden. Han kunne også ønske oplysning om, hvor man kan leje grill mv.

5 Hanne Normann Hansen oplyste, at det var en enkel hjemmeside, som Landsbyrådet havde oprettet, fordi det ikke kostede noget. Hun havde ikke meget erfaring med hjemmeside, men kunne anbefale, at man lagde aktiviteter ind på hjemmesiden KultuNaut, så man ikke lagde arrangementer på samme dato. Michael Tange svarede, at Landsbyrådet har forsøgt at deltage i nogle bylaugsmøder for at få inspiration. Stig Pedersen, Vellerup oplyste, at Vellerup Bylaug laver folder, som de husstandsomdeler Hanne Normann Hansen oplyste, at der var et samarbejde mellem Venslev, Vejleby og Vellerup Bylaug, samt at disse havde samarbejde med Hammergården og Sejlskibsklubben. Man kunne godt lave et samarbejde mellem Dalby, Lyngerup og Landerslev. Onsved Bylaug ville også gerne indgår i det samarbejde. Jørgen Christensen, Skuldelev oplyste, at der er et bredt samarbejde mellem bylaug allerede, f.eks. er Skuldelev og Vejleby i samarbejde omkring forestilling på Klaverfabrikken 6. Vedtagelse af støttekontingent Forslag: 100 kr. pr. år for enkeltpersoner, 250 kr. pr. år for bylaug, grundejerforeninger og foreninger Flere gav udtryk for, at de gerne vil betale kontingent, men at det er nødvendigt, at Landsbyrådet gør lidt mere for at opfordre bylaugene til at betale, fordi de glemmer det. Forslag til kontingent godkendt. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer På valg: Michael Tange, Landerslev Keld Chor, Sundbylille Udtrådt af bestyrelsen pga. sygdom: Jørgen Mørkholt Andersen, Skuldelev Valgt: Michael Tange, Landerslev Keld Chor, Sundbylille Lars Juul Christiansen, Dalby 8. Valg af op til 4 suppleanter

6 På valg: Niels Pedersen, Skuldelev Lasse Gustavsen, Onsved Valgt: Jens Brogaard Jensen, Vejleby Niels Pedersen, Skuldelev 9. Valg af revisor og revisorsuppleant På valg revisor: Jørgen Christensen, Skuldelev På valg revisorsuppleant: Kim Beckmann, Vejleby Valgt til revisor: Jørgen Christensen, Skuldelev Valgt til revisorsuppleant: Kim Beckman 10. evt. Mie Hansen og Ingrid Nielsen vil gerne repræsentere Landsbyrådet på mødet 30. januar på Skuldelev Skole omkring stand på kildemarkedet, hvor Frederikssund Landsbyråd kan præsentere sig. Skuldelev den 27.januar 2014 Poul Henrik Hedeboe / Hanne Norman Hansen Dirigent Referent

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ

I/S Veksø VANDVÆRK 3670 VEKSØ Generalforsamling mandag den 27. marts 2017 kl. 19, foreningslokalet i Multihallen i Veksø Dagsorden ifølge vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning om det forløbne år 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset

Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Referat af generalforsamlingen i Reerslev-Stærkende Landsbylaug 23. april 2010 i Forsamlingshuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 18. juni 2014, kl. 15:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af dirigent Pkt. 2: Formandens beretning til debat og godkendelse v/formand Frank Johansen

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl. 20.00 I Helle-Hallen Inden generalforsamlingen fra kl 19-20 var der foredrag og debat med Landdistrikskonsulent Carsten Blomberg

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

1. Valg af dirigent Torben Levring blev foreslået og valgt. Torben konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt. Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Bakkebølle Strand, lørdag den 9. juni 2018 på Johannebjerg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi.

Der blev spurgt til annoncer fra to sælgere, som er imod, at der bringes annoncer i Hus Forbi. Generalforsamling 2013 referat Generalforsamling i Foreningen Hus Forbi, 2013 Referat 1) Formand Ole Skou bød velkommen og foreslog daglig leder Rasmus Wexøe Kristensen som dirigent. Rasmus blev valgt.

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp

Grundejerforeningen Torstorp Side 1 af 7 Dagsorden til generalforsamling i Grundejerforeningen Torstorp MANDAG DEN 12. NOVEMBER 2012 KL. 19.00 I TAB Nørrebys fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts

Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Referat af generalforsamlingen, 2016 Lørdag, den 19. marts Tilstede: 27 stemmeberettigede og medbragt 8 fuldmagter. Ad 1. Valg af dirigent Mogens Nielsen blev valgt som dirigent. Kim og Iben blev valgt

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

Nørresundby Grundejerforening

Nørresundby Grundejerforening Nørresundby Grundejerforening Generalforsamling Torsdag den. 18.April 2013 i Nørresundby Bank, Torvet, 9400 Nørresundby Generalforsamlingen starter kl. 18.30 ( se dagsordenen på side 4 ) Når generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 9. august 2015, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling fredag den 7.4.2017 kl. 15.00 på Østvilsund Færgekro. 26 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Jan Thomsen bød velkommen til

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Referat. Generalforsamlingen afholdes med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i (NDV) Norddjurs Vandråd. Tidspunkt: Den onsdag 13. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Fjellerup Aktivitetshus, Niels Iuels Plads 3, 8585 Glesborg. Generalforsamlingen afholdes med følgende

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere