R E F E R A T. Ordinær generalforsamling i ejerforeningen Engdalsvej 75-79A Brabrand, den 23. april 2009 kl i fælleslokalerne nr. 75 kld.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "R E F E R A T. Ordinær generalforsamling i ejerforeningen Engdalsvej 75-79A Brabrand, den 23. april 2009 kl. 20.00 i fælleslokalerne nr. 75 kld."

Transkript

1 Brabrand den 23. april 2009 R E F E R A T Ordinær generalforsamling i ejerforeningen Engdalsvej 75-79A Brabrand, den 23. april 2009 kl i fælleslokalerne nr. 75 kld. Som indledning til årets generalforsamling orienterede Per Engelbrechtsen (Euro Group) om postkasser, affaldscontainere til dagrenovation samt dørtelefonanlæg. Til orientering intrådte Dorrit Svare (1. suppleant) i bestyrelsen forud for generalforsamlingen, idet Ivalo Pedersen (sekretær) havde valgt at udtræde grundet personlige forhold. 1. Valg af dirigent Peter V. Pedersen blev valgt til dirigent. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indkaldt i henhold til vedtægterne. 2. Formandens beretning v/ Lars Lading Der er afholdt 5 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling, hvor der blandt andet er debatteret; ejerforeningens økonomi, skraldeø/container som erstatning for affaldsskakter, indkøb og placering af postkasser iht. nyt lovkrav om postvæsnets adgangsforhold, ansættelse og opgavedefinition for 2 nye trappevaskere, lysanlæg til parkeringsplads, håndtering af fælles opgaver som f.eks. hækkeklipning, samt en del andre mindre problemstillinger. Publicering af enkelte referater udestår, hvilket på ingen måde kan lægges sekretæren eller vores webmaster til last. Foruden det ikke uvæsentlige almindelige vedligehold og daglige afhjælpning, er der i bestyrelsesperioden gennemført; udskiftning af eltavle for vaskeri, udskiftning af møntindkast for vaskeri, ændring af faldstammernes udluftning inkl. udskiftning af ødelagt isolering, samt 2 produktive arbejdsdage (tak til alle der mødte op!). Bestyrelsen forventer at 2009 medfører praktiske opgaver som; etablering af nedgravet affaldsopsamling til erstatning for nuværende skaktordning (afhænger af generalforsamlingens beslutning), etablering af barnevognsrum i tidligere skraldespandsrum samt udlejning af eksisterende barnevognsrum (afhænger af generalforsamlingens beslutning), etablering af postkasseanlæg (afhænger af generalforsamlingens beslutning), dørtelefoner (afhænger af generalforsamlingens beslutning) elmåler til vaskeri, samt en omfattende opgavemængde til arbejdsdagene og dermed håbet om et stort fremmøde. Til oplysning for Generalforsamlingen, som følge af sidste års ønske om bedre indsigt i vaskeriets økonomi, viser årets resultat at der er: 1. Et underskud på ca mellem indtægt og udgifter til forbrug af vand og el 2. Et underskud på ca. 600, mellem indtægt og udgifter til forbrug af el og vand, såfremt takstregulering i 2008 havde været gældende fra årets start.

2 3. Et underskud på ca mellem indtægt og udgifter til forbrug af el og vand, såfremt takstregulering i 2008 havde været gældende fra årets start og vedligehold af udstyr indregnes. 4. Et underskud på ca mellem indtægt og udgifter til forbrug af el og vand, såfremt takstregulering i 2008 havde været gældende fra årets start og vedligehold og fornyelse (10 års levetid) af udstyr indregnes. Generalforsamlingen udtrygte tilfredshed med en fortsættelse af nuværende princip, hvor omkostninger til vedligehold og fornyelse ikke medregnes i vaskeriets økonomi. Personalet i Ejerforeningen fungerer stadigt med en vicevært i reduceret udgave, der i perioden er skiftet fra Marie senest til Line som en midlertidig ordning En general tak til resten af bestyrelsen inkl. suppleanter for en kæmpe indsats, til lønnet og ulønnet hjælp Elisabeth, Line, Marie, Egon og Jakob, Anne Grethe og Aksel. Velkommen til de nye ejere; Kathrine 77-2.mf, Line & Morten 75 - st. tv. Formandens årsberetning blev enstemmigt godkendt. 3. Aflæggelse af revideret regnskab v/ Vivi Sønderskov Det udleverede regnskabet indeholder fejlagtigt sidste års side 5. Ny side udleveret til de fremmødte, resterende ejere modtager rettelse snarest. Årets overskud på overføres til grundfonden, fordelt med budgeret generel opsparing, budgeteret ekstra opsparing (jf. beslutning sidste års generalforsamling), samt et reelt overskud inkl. renter på Af årets reelle overskud på allokeres til Haven, som for år 2009 således indeholder til forbrug. Årsagen til dette ekstraordinære råderum skyldes bestyrelsens præventive beslutning primo 2008 om at indstille forbruget generelt grundet ekstraordinære omkostninger til vedligehold. At der af regnskabet alligevel fremgår et forbrug på 6.000, skyldes alene en regnskabsteknisk spidsfindighed Det resterende overskud på benyttes som indskud til etablering af ny affaldshåndtering (jf. pkt 5). Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Budget fremlæggelse v/ Vivi Sønderskov Vivi Sønderskov gennemgik budgettet. Der var tilslutning til at budgettet godkendes som et rammebudget. Budgettet blev enstemmigt godkendt.

3 5. Indkomne forslag Etablering af postkasseanlæg forslagsstiller, Bestyrelsen Ejerforeningen er som annonceret på sidste års generalforsamling forpligtet til at etablere postkasser* eller lignende, så postvæsnet får adgang uden brug af trapper. Bestyrelsen har modtaget tilbud på 3 forskellige løsningsmodeller x 12 stk postkasser på stativ til placering langs gangsti ved hoveddøre, inkl. systemlåse og skråtag. Omkostning alt inkl. er ca , x 12 stk postkasser monteret i eksisterende hoveddøres sideparti. Postkasserne er med fuld åbning på bagside og inkl. systemlåse. Omkostning alt inkl. er ca , stk nye dørparti med plads til dørtelefoni, hvert monteret med 12 stk. postkasser med fuld åbning på bagside og inkl. systemlåse. Omkostning alt inkl. er ca ,-. Efter afstemning vedtog generalforsamlingen enstemmigt løsning 3. Financieringsforslag for de 3 løsninger blev diskuteret, herunder financiering via grundfond, samt delvis eller fuld egenbetaling. Følgende financiering kom til afstemning: 1. Hver lejlighed betaler en engangsydelse på ca ,- som udgør omkostningen for løsning 2 ligeligt fordelt. Restbeløbet der anslået udgør omkostningen for nye døre, financieres indledningsvist af grundfond, men afdrages over 36 måneder efter fordelingstal ved forhøjelse af ejerbidraget. 2. Som ovenstående, men med restfinanciering via ekstraordinær opkrævning indenfor nuværende regnskabsår. Financieringsforslag 2 blev vedtaget med én stemme mod, hvilket medfører en ekstraordinær opkrævning ved alle ejere på ca (stor), ca (midt) og ca (lille). Ønsker du opkrævningen afdraget over tid, kan ejerforeningen tilbyde opkrævningen opdelt over 7 rater indenfor nuværende regnskabsår. Kontakt evt. Vivi Sønderskov for en ordning. Bestyrelsen indhenter alternative tilbud snarest mulig, hvilket kan medføre mindre ændringer i de ovenfor anførte opkrævninger. *Der kan for handicappede eller gangbesværede ansøges om dispensation, hvorved levering af post kan foretages direkte til døren. Installation af dørtelefon, forslagsstiller: Generalforsamling 2008 Forslaget blev nedstemt på sidste års generalforsamling med de generelle bemærkninger, at de lovpligtige postkasser ønskes etableret først og at forslaget derfor ønskedes genfremsat på dette års generalforsamling.

4 Som følge af den seneste periodes indbrud i vores og de omkringliggende ejerforeninger med den naturlige efterfølgende utryghed, stiller bestyrelsen forslag om installation af dørtelefoner i år Finansieringen, der ønskes gennemført via brugerbetaling, udgør ca. 2000,- pr. lejlighed, enten med afregning som en engangsydelse eller fordelt over 6 måneder med ekstra opkrævninger over fællesudgifterne. Installationen forventes udvidet med en ekstra kabelføring, der på sigt kan danne grundlag for alternativer til Telia Stofanets interne kabling i ejerforeningen. Forslaget udgår delvist jf. ovenstående Etablering af nedgravet affaldshåndtering, forslagsstiller: Bestyrelsen Bestyrelsen har som følge af ændrede vilkår for håndtering af husholdningsaffald, samt ønsket om optimering af ejerforeningens økonomi, fremsat forslag om nedlæggelse af affaldsskakterne til fordel for etablering af en nedgravet affaldsløsning. Med en årlig omkostning til renovation og aflønning af personale på ca for den nuværende ordning, samt en forventet årlig omkostning på ca for en nedgravet løsning, kan ejerforeningen opnå en årlig besparelse på ca Investering excl. reetablering af omkringliggende arealer efter nedgravning af beholder er ca , fordelt med ca for indkøb af beholder og ca for nedgravning. Forslaget financieres med dette års restoverskud på samt et lån på grundfonden. Lånet afdrages med den årlige besparelse, hvilket søges synliggjort ved separat regnskab. Generalforsamlignen vurderede alternativerne; renovering af eksisterende løsning eller opsætning af udendørs affaldshåndtering (affaldsø). Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Ændring af fordelingstal, forslagsstiller: Margit Willeman Margit fremførte ønsket om en ændring/ophævelse af fordelingstallene, således ejerbidraget fremadrettet ikke længere vægtes i forhold til de i vedtægterne anførte andele på ca. 42 % (gavl), 41 % (midt) og 17 % (lille). Margit argumenterede at andelene oprindeligt var vedtaget som følge af et forventet forskelligt antal beboere i de enkelte lejlighedskategorier, at dette ikke længere var tilfældet og at ejere af lejligheder i den lille kategori skulle bidrage mere. Forslaget blev nedstemt med de gennerelle bemærkninger at; fordelingstallene på udmærket vis relativt i forhold til den enkelte lejligheds størrelse fordeler omkostninger forbundet med den fælles bygningsmasse, at enkeltstående lejlighedsspecifikke omkostninger (postkasser, dørtelefon og lignende) allerede søges dækket ved en ligelig omkostningsfordeling uden hensyn til fordelingstal, at omkostningen forbundet med en ændring af fordelingstal og dermed vedtægter kræver enstemmig vedtagelse af ALLE ejere på ekstraordinær generalforsamling, og at dette ikke med tilkendegivelserne afgivet på årets generalforsamling synes realistisk.

5 6. Valg til bestyrelsen Lars Lading, 77, 3. th. Per Søballe Jensen, 79a, 2. th. Ivalo Pedersen, 79, 3. th. Vivi Sønderskov, 79a, st. tv. Else Clausen, 75, 1. tv. Mustafa Celal, 77, 1. th. (genvalgt) (ikke på valg) (udtrådt af bestyrelsen) (genvalgt) (genvalgt) (nyvalgt) Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen. 7. Valg af suppleanter Line Nejrup, 75, st.tv. Peter V. Pedersen, 79, 2. th. (nyvalgt) (nyvalgt) 8. Eventuelt Efter orienteringen om mulighederne for en kombineret dør/postkasse/dørtelefonløsning af Per Engelbrechtsen (Euro Group), besluttede generalforsamlingen at behandle punktet postkasser under pkt.5. Bemærk venligst at alle anførte beløb er inkl. moms. Konstituering Lars Lading Per Søballe Jensen Mustafa Celal Vivi Sønderskov Else Clausen Line Nejrup Peter V. Pedersen - Formand - Næstformand - Sekretær - Kasserer - Bygningsansvarlig - 1. suppleant - 2. suppleant

6 Lars Lading Per Søballe Jensen Else Clausen Vivi Sønderskov Dorrit Svare (1. suppleant)

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN 1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN Torsdag den 14. april 2005 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Øresundsparken. Generalforsamlingen

Læs mere

Andelsselskabet Studsgård Vandværk.

Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Studsgård Vandværk Voldsgårdsvej 6A Studsgård 7400 Herning Voldsgårdsvej 6A Vedtægter for Andelsselskabet Studsgård Vandværk. Indholdsfortegnelse: Navn og formål ( 1 til 2)------------------------------------------------------------Side

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

R E F E R A T. af ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Lodsgården. onsdag, den 14. maj 2008, kl. 19.00, på Dragør Badehotel.

R E F E R A T. af ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Lodsgården. onsdag, den 14. maj 2008, kl. 19.00, på Dragør Badehotel. E/F Lodsgården v/ administrator advokat Lone Refshammer Rømersgade 9 1362 København K. Tlf. 33 14 11 19 R E F E R A T af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lodsgården onsdag, den 14. maj 2008,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN 1 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR EJERLEJLIGHEDSFORENINGEN ØRESUNDSPARKEN Tirsdag den 27. juni 2006 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Øresundsparken. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ

EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ AALBORG SØ EJERFORENINGEN BEATESMINDEVEJ 93-169 9210 AALBORG SØ ÅRSRAPPORT 2008 Til sikkerhed for ejerforeningen ligger der i box 39 stk. ejerpantebreve á kr. 3.000 og 16 stk. á kr. 17.000, som er udstedt af ejerne

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F Tyreengen Ejd.nr.: 2-341 Dato: 1. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, 17. marts, kl. 19.00, i gildesalen, Tyreengen 34, kld., afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Tyreengen

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

Grundejerforeningen Ådalen Øst

Grundejerforeningen Ådalen Øst Vedtægter Grundejerforeningen Ådalen Øst 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Ådalen Øst beliggende Ådalen i 6600 Vejen. Gældende for Ådalen 30 til og med Ådalen 62.

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse. 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse

3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse. 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til godkendelse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning for det forløbne år 3. Forelæggelse af regnskab med revisors påtegnelse til godkendelse 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen til

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset.

Ekstraordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Vestre Kvarter. Søndag, d. 17. december 2017 kl i Informationshuset. Grundejerforeningen Vestre Kvarter bestyrelse@vestrekvarter.dk / www.vestrekvarter.dk v. Tomas Nielsen Vestre Alle 76 3500 Værløse Mobil: 2910 4686 Til Grundejerne i Vestre Kvarter I forlængelse af vores

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

V E D T Æ G T E R. Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps 1 V E D T Æ G T E R for Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er SELSKABET TIL UDVIKLING AF SDR. FELDING OG OMEGN APS. Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

3 Medlemmer Følgende er medlemmer af foreningen, jfr. lokalplanen 7 stk. 3,4 og 6.

3 Medlemmer Følgende er medlemmer af foreningen, jfr. lokalplanen 7 stk. 3,4 og 6. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBYPARKEN 1 Grundejerforeningen Vejlbyparken, hjemmehørende i Århus Kommune, er stiftet i henhold til deklaration, tinglyst den 10. juli 1984 og senere på matr. nr.2

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting.

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens hjemsted er Lejre Kommune under retten i Roskilde, der er foreningens værneting. VEDTÆGTER VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Englerup Indelukket 4060 Kirke Såby 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er Grundejerforeningen Englerup Indelukke. 2 Foreningens hjemsted er Lejre Kommune

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens.

Vedtægter. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Hundested Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Hundested og dens adresse er formandens. 2. Formål. Foreningens formål er at virke til fremme

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet

Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Vedtægter for Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet Kap.1.Foreningens navn og hjemsted. 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Mustrupvej, Mårslet. 2 Foreningen har hjemsted i Århus Kommune i Århus,

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2008, torsdag den 23. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11, 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk

DAMGÅRDEN VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN. Dato: 14.04.2014. www.damgaarden3000.dk VEDTÆGTER FOR FORENINGEN DAMGÅRDEN Dato: 14.04.2014 Indhold 1. Foreningens navn 2. Formål 3. Samarbejde 4. Medlemmer 5. Revisorer 6. Optagelse af andre foreninger 7. Bestyrelse 8. Driftsleder 9. Regnskabsføring

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Vejle Motorbådklub Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Erstatter version af 12. april 2007 1. Klubben...3 1.1. Navn... 3 1.2. Formål... 3 1.3. Medlemmer... 3 1.3.1. Indmeldelse... 3 1.3.2. Udmeldelse... 3

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Malling Vandværks vedtægter

Malling Vandværks vedtægter Malling Vandværks vedtægter Indhold 1. navn og hjemsted 2. formål 3. medlemmer 4. medlemmernes rettigheder 5. medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt 6. udtræden af Malling Vandværk 7. levering

Læs mere

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3.sal 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 6. november 2018 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Spejderhytten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet

Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet Vedtægter for Grundejerforeningen: Østervænge Nord, Øster Lindet 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Østervænge Nord, Øster Lindet 2. Foreningens område og medlemskreds 2 Østervænge 27 46 Øster Lindet. Lokalplan

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde.

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde. Lemvig d.9/1 2012 Referat fra Stiftende generalforsamling i DANSK FRILUFTSFESTIVAL ANNO 2013, der afholdtes d.2.januar 2012 hos Anne Marie Nielsen, Sdr. Dalgårdsvej 7, Lemvig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent/stemmetæller

Læs mere

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG.

GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. GREJSDALENS GRUNDEJERFORENING OG ANTENNELAUG. 1 Foreningens navn er: Grejsdalens Grundejerforening og Antennelaug 2 Foreningens formål er: At samle alle grundejere i Grejsdalen, Frederikshøj og Bøgager

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.)

Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) Vedtægter. 1. Foreningens navn Foreningen Djursland for fuld Damp. Foreningens adresse er: Stationen, Hovedgaden 4, 8961 Allingåbro. (slettes: Rougsø Kommune, Århus Amt.) 2. Beliggenhed ændres til Hjemsted.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen

Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Vedtægter for Grundejerforeningen Tofteengen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er»grundejerforeningen Tofteengen«2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Besfvrelsens beretning.

1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Besfvrelsens beretning. Ar 2013 den 3 1. oktober kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Halgreen i fælleslokalet Ha1 greensgade 9, st., 2300 København S. Formanden Lars Pedersen bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere

REFERAT. EDVARD NIELSEN & Partnere EDVARD NIELSEN & Partnere Advokat Peter Skrøder Jakobsen Algade 1-7 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sag nr.: 25-73567-PSJ/CF REFERAT fra ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1-5 tirsdag

Læs mere