6109 Underafdelingens adresse kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. Farlig gods kan medtages ved opbygning af egne udskrifter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "6109 Underafdelingens adresse kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. Farlig gods kan medtages ved opbygning af egne udskrifter."

Transkript

1 ASPECT4 Transport Releaseniveau Opdatering pr I denne release er følgende filer ændret eller nye Indhold ABVFMST: EDI farlig gods udvidet EDPIMST/WRK: Nye EDI filer til styring af delayed EDI afsendelse til agenter EG9173P1: Work fil til scanpoints til agenter MASALGS: Salgspotentiale udvidet SPAGMST: Adresse geokodning (manuelle adresser) SPBKNUM: Fil til brug ift. MS arkiv udvidet SPBVMS2: Farlig gods opsplitning pr. varelinje SPCDMS1/2: Scanningshistorik filer udvidet SPDAMST: Disponeringsadviseringer udvidet SPGBIMP: Skabeloner import udvidet VRHNMST: Hændelseskartotek ressourcer VRHNRES: Hændelser VRPDMST: Farlig gods kartotek udvidet VRVGMST: Vognkartotek udvidet 6108 Der er tilføjet nyt felt til floorsweep. Der er tilføjet en ny kolonne til egne alarmer. Hvis der er valgt egne alarmer på en specifik bruger i appl Vil der kun komme alarmer til denne person. Floorsweep opdelt i eksport / import flueben Underafdelingens adresse kan medtages ved opbygning af egne udskrifter. Farlig gods kan medtages ved opbygning af egne udskrifter Luk af POD feltet brugerstyret. Ny parameter ej ret adresse, når den geokodes Der er lavet en 110-parm til styring af om brugeren må rette/slette eller tilføje på tilbud der er oprettet af andre Ny type til angivelse i "ARTER": *VOLUME denne medtager kun linjer med cbm/ldm ift. omregning til KG. Ny type *CLLALL medtager alle "kolli" varelinjer uanset om disse har volumen eller ej. Ved tilbudsafrunding (opdatering af satser) kan der nu angives ingen afrunding, 0 = hel tal, 1 = 1 decimal. Der er kommet nye regler.

2 6181 Der er indbygget et nyt felt til chartekstatus. Test om egen koden skal udfyldes. Test om trailer skal udfyldes. Parameterstyret. Start / slut by hentes fra appl jvf. opsætning af afsnit Der kunne indtastes negative linjenummer. Dette er rette så det ikke længere er muligt. Hvis man kommer til at indtaste et negativt tal vil den tage det næste linjenummer ligesom den stod til inden man "kom" til at ændre det. Validering på leveringsdato, hvis det er opsat i nyt afsnit Rettet ift. scrollbar. Autofrigiv: Mere styring mht. frigiv/postnr/terminal. 6201/ 6211 På farliggods billedet er der kommet en ny kolonne til tunnelkode 2. Mulighed for, at toldlinjer ikke gemmes i skabeloner. Styret via "Undgå kopiering af told" Udskrift af eget fragtbrev. Ved kode 'P' blev udskriftskoden sat til 'I'. Dette er rette så den bibeholder den type der er angivet. Konsolidering på Eget Fragtbrev på bookinger m/ens levering. På eget fragtbrev er der kommet 6 nye felter med på udskriften i header. Disse er Ordregiver adresse 1-5 og modtager/import kontakt. Felterne i båndet hedder ORDADR1-5 og MODIMPKO. 2 ekstra felter til udskrift af tunnelkode, på udskrift af fragtbrev (alle typer). Hvis der kun er angivet en tunnelkode kommer felter ud i tagget "TUNNEL1". Hvis der er angivet en tunnelkode i begge felter, kommer det ud i tagget "TUNNEL2". Eksempel 1: Hvis kun én tunnelkode udfyldt, vil det komme ud i "TUNNEL1" som (A). Eksempel 2: Hvis begge tunnelkoder er udfyldt, vil det komme ud i "TUNNEL2" som (B/C). Mulighed for at angive agentankomsttid, når EDI sendes. 6202/ Fareklasse på agent adviseringer er ændret fra en konstant, til at ligge i et 6212 message member Validering på leveringsdato, hvis det er opsat i nyt afsnit Denne applikation er omlagt til SQL udsøgning Rettet således at værdien 0 også bliver valideret ved validering af variabler Rettet så F12 på detailbillede afslutter helt Udvidet med flere kolonner adresse, booking, der mangler POD, kundenavn mm. Mulighed for "vis af bookinger" pr. chartek + angivelse af bemærkninger 6372 Visning af egenkode "Indbetalt" kolonnen summeres via posteringsbeløb fra reservationen, hvis "indbetalt" feltet mangler. Parameterstyret Der er kommet en ny kolonne med tur-db. Er chartekket ikke tilknyttet en tur vises samme beløb som "Dækningsbidrag".

3 6390 Ekstra rekvisitionsfelter Ved masse søgning kunne programmet gå ned når det stødte på en bestemt type record. Dette er rettet så applikationen ikke bliver lukket ned af sig selv. Nu kan der vises 2 tunnelkoder på farliggods billedet. Bruttovægt og nettovægt kolonner er udvidet i størrelsen. Fragtbetaler navn er nu indbygget i tabellen. Indbygget kolonnerne afhentet, leveret og POD i visningsbilledet samt udsøgning på disse i rekvisitionen. Udvidet kolonner (adresser), så der vises mere tekst Her bruges nu geolokationer fra afsnit 7534 (skiftested) Mulighed for, at fakturakoder af typer "Gebyrer" i appl. 6151, ikke fordeles via samtaksering Hvis ordregiver mangler i booking, så virker forudberegning på fragtbetaler Der kan nu for en ressource oprettes hændelser. Vask, syn osv. Hvis hændelsen er frem i tiden, oprettes automatisk en varsling. Specialudrustning og registrerings måned og år vises. Nyt udlejer-felt er tilføjet til vognkartoteket. Felt mht. dan dagschartek se yderligere applikation Ny parameter til applikation 7102 ift. tomkm, når vognkreditering bogføres 7106 Der er kommet et nyt felt til tunnelkode F4 fungerede ikke i klienten, dette er rettet. Ved oprettelse af en linje i Salgspotentialet bliver bruger id/dato og tid nu udfyldt. På den første side når man kommer ind i applikationen, kan man vælge funktionsmenu. Denne er nu udvidet med yderligere 2 punkter med kald til appl og Der er nu mulighed for F4-søgning på kontaktperson. Hvis der bliver skrevet noget i feltet, bliver det valideret op mod nyt afsnit med kontaktpersoner (afsnit 6565). På aktivitetsoversigten er der kommet en genvej til oprettelse af besøgsrapport. I tabellen emnebasen er der indbygget en ny kolonne "Realiserede sendinger". I tabellen salgspotentiale er der indbygget en ny kolonne "Realiserede sendinger". For at dette kan ske er filen MASALGS udvidet med 3 nye felter til oprettelse. + nyt felt til realiserede sendinger. Nyt modul til at konvertere en dato til forskellige streng formater, ud fra afsnit 9998 (Dvs. f.eks. i DK eller SE format) Omlæs kolonnen påvirker ikke mere afstandsberegning ift. Gatehouse samt intern afregning ift. terminal nr. Oprindelige leveringsadresse vises.

4 7309 Nyt program til visning af hændelser på forskellige ressourcer (biler) Der er indbygget 2 nye kolonner i tabellen (kundenummer/sælger initialer). I søgefelterne er disse felter også indbygget så der også kan udsøges på dem. Realiserede sendinger er nu bygget ind i tabellen. Realiserede sendinger bliver dannet i booking datawarehouse programmet Omlagt til SQL, for hastighedsoptimering I stedet for saldo vises nu Tur DB Tilføjet slut sted visning pr. chartek. Der er tilføjet lokation i tabellen. I sorterings felterne er der kommet mulighed for at søge på lokation. Udvidet med *NOTRK generisk og slet af trækkerskifte Ved dannelse af nye ressource record er "slut felter" valgfrie og der testes ikke mod disse records ift. chartekfelter i udsøgningen Adresser uden kundenummer kan nu geokodes. På chauffør instruks udskriften er der tilføjet Punkt(FAREPKT), side(farepage), tunnelkode 1(TUNNEL1) og tunnelkode 2(TUNNEL2). Tunnelkoderne har samme logik som beskrivelsen af applikation Der er indbygget et nyt felt til chartekstatus. Hvis der er valgt en chartekstatus kode og der er disponeret på chartekket, er det kun dem der har samme kode der vil blive vist. Der kommer en advarsel, hvis der bestilles mere end 1 antal bro/færge. Trykkes der enter igen kommer advarslen ikke igen på samme linje. Fra temperatur kommer nu med ud på læsse-/losselisten samt terminal listen. Mulighed for manuel scanning scanpoints. Se separat punkt. Tilretning af streng, indeholdende kolli typer. Ny funktionstast til "Vis Kort". Når der vælges skiftested og bruges F4 kan man i billedet nu oprette i afsnit 7534 ud fra kundekartoteket. Kontrol af dato og tid. Man må ikke kunne registrere frem i tiden. Styret af ny parameter i afsnit Flere *NOTRK trækkere muligt (generisk). Flere layout muligheder i chaufførinstruks. Komprimering af gentagen adresser (afhentning/levering) styret af parameter. Parameter ej del instruks pr. trækker. Trækkerskifte tekst sendes med i instruks linje. Ved "omdisp" disponeres automatisk på dagschartek for trækker, når sat op. "Submit" af GHcalc genberegning, så det sker automatisk. Modul MDD202R2 udvidet med frankatur.

5 7542 Filen SPBKMS12 fjernet fra programmet. I stedet kører programmet på SQL på den fysiske fil Kundenavnefeltet er udvidet Cockpit disponering/ressource styring udvidet med opdateringslogik når der disponeres, opdateres ressource delen Nyt cockpit Kontroltower til manuel linkning af bookinger mellem 2 firmaer. Special funktion Applikation til forud dannelse af trækker dagschartek styret pr. trækker i Der kan nu udsøges på kundenummer og adresse i toppen af skærmbilledet Ny applikation til udtræk af scanpoints til agent. Se yderligere punktet scanpoint Styring om tekster skal skrives i F5 billedet eller kun i CMR info. Ej check mod afsnit 9215 ved sletning af booking. Når der modtages en booking med "import pickup no" så vil EDI modtagelse søge efter en eksisterende booking med samme nummer og hvis fundet, så vil denne blive partielt opdateret (jf. afsnit 9215). Derudover opdateres særskilt afhentningsadressen og F5 billedet på bookingen og agentkoder. Import pickup tilpasset med ekstra funktionalitet. Autofrigiv type '2' (kun når der er lev.terminal) 9502 Statusadapter udvidet med flere tags Ved check af S-log (EDI sendt) så skal denne S-log have koncernid = koncern kundenr. Agentadvis Chauffør app CMR 2 ekstra felter til udskrift af tunnelkode, på udskrift af agent advis. Samme navne som tidligere beskrevet (TUNNEL1/TUNNEL2). Disponent oplysninger var før den der havde oprettet booking. Nu er det den der har disponeret. Importbookinger kan lave x antal CMR fragtbreve på splitbookinger. Der er tilføjet at der tages højde for farliggods registrering via det nye farlig gods billede. Tunnelkoder er tilføjet og om der er flere farlig gods linjer. Cross docking Floorsweep mail til bruger styret af nyt felt i appl Test på antal karakterer i chartek nummer + logning. Ændringer til løsningen: Shuttle undtagelser Seal 1 og 2 status angivelse Datoopdateringer i 7275 terminalkontrollen L*H*B beregning i 7275 Ekstra varelinier i 7275 Dropdown I flere applikationer er der blevet indbygget drop down tekst på felter. EDI Ind og udlæsninger er rettet til så vi sender og kan modtage 2 tunnelkoder.

6 Bookinger ind: Der kan nu medsendes nye værdier (RECEIVERHUB, EDIREF1, EDIREF2, EDIREF3). Shipping linjer bliver oprettet ved oprettelse af bookinger fra EDI. Der er nu lavet et tjek på at et af disse keywords: BLNUMBER, VESSEL og PORTOFLOADING skal findes for at shipping vil blive oprettet. Der er lavet en række nye parametre til afsnit 9214, der bestemmer om en EDI booking kan sendes mere en gang, eller om den først må sendes når alle booking linjer er færdig scannet. Endvidere er der en parameter, hvor man kan sætte et tidspunkt, når robotten så når til det tidspunkt vil alle EDI der er klar til afsendelse, men ikke nødvendigvis færdigscannet blive udlæst. Tilsætning af lageradresser, hvis de findes ved indlæsning af bookinger via ABC. Dette sker dog kun hvis parameteren i afsnit 9226, "brug lageradresse i stedet for kunde" sættes til 1. Fragtbrev Signaturfil fra PDA på fragtbrev med automatisk arkivering. ADR Tekst ved ny farliggods registrering bliver sendt med ud til docmanager i feltet: "ADRTEKST". Kreditnota Ved udskrift af kreditnota kan man styre, at mail adressen ikke hentes i 3111/F15. Styret via afsnit Til Docmanager overføres komponent NOMAILCR = '1'. Labels PDA Styring af antal via 225 muligt. Fejlrettelse, håndtering af negative værdier. PDA gemmer nu både dispatcher og signatur. Scanpoint Der er lavet en ny funktionstast til appl Her kan man manuelt scanne indog udgående gods. Der skal være udskrevet stregkoder for at der vises noget i tabellen. Selve udlæsningen af det indscannede foregår i appl Der er en applikationsparameter der afgør hvor mange dage tilbage i tiden man leder efter scanninger, der ikke er udlæst. Krav der skal være opfyldt for at der udlæses: scanningen skal ligge inden for udlæsningsperioden Hovedbookingen skal have en agent tilknyttet i afsnit 9214 skal agenten/partneren være sat op til udlæsning af scanpoint melding. Shipping På udskriften SHIPADVIS i detail båndet bliver container(shipcont) sendt med ud, hvis fragtbrev har type 'I', 'S' eller 'P'. På udskrift B/L er der tilføjet i header båndet følgende felter: KUNDE1(HKUNDE1), KUNDE2(HKUNDE2), KUNDE(HKUND3E), KUNDE4(HKUNDE4), TELEF(HTELEF), FAX(HFAX). Infotekster på udskriften B/L skifter nu så de ikke er de samme. Track and Trace I forbindelse med styring af bookingen via track and trace er der i afsnit 6117 kommet et nyt felt "Unikt nummer (angiv slutværdi)". Feltet kan bruges til at angive en slut værdi. I modulet til indgående IFTSTA, kan der nu sendes et tag der hedder "TRACKANDTRACE". Hvis det medsendes forsøges der at finde booking ud fra dette. Webbooking Rettet problem med at der ikke kunne udsøges, der var fejl i sql udtryk. Udsendelse af kolli og kolli typer tilretning.

7 Afsnit 1830 udvidet med om bibliotek er et WEB bibliotek. Når det er et T&t URL link (anonymt login med EGTRACKxx) finder det nye forbrænder program hvilket firma bookingen med søgte reference findes i inden WEB bookingen startes. Installationsaktiviteter FØR indlæsning Installationsaktiviteter EFTER indlæsning Systemtekniske specifikationer Med venlig hilsen EG A/S

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster

* På startet udvidelse af dropfelter, så der vises sigende ledetekster ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.6.00 Opdatering 70701 pr. 10.10.14 Indhold jf. medsendte beskrivelser Highlights: * Geokodning af 6111 adresser via Google api. * På startet udvidelse af dropfelter, så

Læs mere

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende:

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.9.00 Opdatering 78778 pr. 8.12.17 Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: - Farlig gods på bookinger, udskrifter og

Læs mere

* Fornyet CRM bla. besøgsrapport, aktiviteter og salgspotentiale. Integreret med TDW.

* Fornyet CRM bla. besøgsrapport, aktiviteter og salgspotentiale. Integreret med TDW. ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.5.00 Opdatering 69985 pr. 31.05.14. Husk også 69986. Indhold jf. medsendte beskrivelser Highlights: * Forny kunde/partnerbonus system * Fornyet afvigelsesrapportering

Læs mere

6111 Prioritet opdateres i appl ved oprettelse (som i R5).

6111 Prioritet opdateres i appl ved oprettelse (som i R5). ASPECT4 Transport Releaseniveau 6.05.02 Opdatering 83299 pr. 7.6.19 Indhold 6111 Prioritet opdateres i appl. 3111 ved oprettelse (som i R5). Det er muligt at knytte speditionskundenummer pr. partnernummer.

Læs mere

6159 Mulighed for luk for, at se/ændre på tilbudsniveau, hvis tilbuddet ikke er oprettet af aktuel bruger

6159 Mulighed for luk for, at se/ændre på tilbudsniveau, hvis tilbuddet ikke er oprettet af aktuel bruger ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.4.00 Opdatering 73730 pr. 20.1.16 Database Der er lavet en række nye tabeller og database ændringer. - ABVFMST nye felter ift. EDI modtagelse af farlig gods. - MANOTER

Læs mere

Følgende tabeller er nye eller ændret og skal dermed konverteres via 690, når der ikke er brugere/låsning af disse tabeller på systemet.

Følgende tabeller er nye eller ændret og skal dermed konverteres via 690, når der ikke er brugere/låsning af disse tabeller på systemet. ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.10.00 Opdatering 80908 pr. 21.9.18 Vigtigt: Frontend til eservice skal bestilles jf. ændringer der er lavet til dette område se under punktet længere nede. Database ændringer:

Læs mere

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende:

Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: ASPECT4 Transport Releaseniveau 5.7.01 Opdatering 76337 pr. 31.01.17 Denne opdatering indeholder overordnet en række funktionelle tilpasninger specielt følgende: - Opdateringsstyring ift. interne bookinger

Læs mere

Der er lavet flere afkrydsningsfelter ift. Gatehouse overvågning køl, dørsensor og afkobling.

Der er lavet flere afkrydsningsfelter ift. Gatehouse overvågning køl, dørsensor og afkobling. ASPECT4 Transport Releaseniveau 4.8.00 Opdatering 72321 pr. 20.7.15 Indhold 6108 Mulighed for "gruppemail" på bruger *XXXXX. Mail angives i linjen. Rettelsen bruges i PDA, GH overvågning og crossdocking.

Læs mere

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende.

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende. ASPECT4 Transport Releaseniveau 3.2.00 Opdatering 63770 pr. 06.01.12 Inden denne opdatering kan installeres skal tidligere opdateringer være installeret check via appl. 361, at system 413 er på minimum

Læs mere

ASPECT4. fit for business. Release 4 Transport. EG www.eg.dk/aspect4

ASPECT4. fit for business. Release 4 Transport. EG www.eg.dk/aspect4 ASPECT4 fit for business Release 4 Transport EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Client... 1 3 Mobility via apps... 1 3.1 Calculator (mobil)... 1 3.2 Chartequeoverblik (tablet+mobil)...

Læs mere

Introduktion. Brugerdialog

Introduktion. Brugerdialog - 1 - Introduktion Release 3 af ASPECT4 Transport er en sammensmeltning af release 2 og release 3. Vi valgte af tidsmæssige hensyn, at release 2 ikke blev til en officiel release, men primært en udviklingsrelease

Læs mere

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende.

Der findes uddybende præsentationer til en række af de nye faciliteter efterfølgende. ASPECT4 Transport Releaseniveau 3.3.00 Opdatering 64500 pr. 31.7.12 Inden denne opdatering kan installeres skal tidligere opdateringer være installeret check via appl. 361, at system 413 er på minimum

Læs mere

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 Transport. EG www.eg.dk/aspect4day

ASPECT4. udsigt til indsigt. Release 5 Transport. EG www.eg.dk/aspect4day ASPECT4 udsigt til indsigt Release 5 Transport EG www.eg.dk/aspect4day Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 1 2 Release 5-temaer... 1 2.1 ASPECT4 Client... 1 2.2 Insight Search... 2 2.3 Infoboards... 2

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje.

B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje. ASPECT4 Tekstil Releaseniveau 5.5.01 Opdatering 128281 Indhold Tekstil opdatering 5.5.01 B2C - Samme varenummer, rabat, senlev, detailtext og pris skal opsummeres i samme linje. 6M01 CRM - I fordelingsbilledet

Læs mere

Hvilke maskiner kan komme med på nettet. Før en maskine kommer med på Maskinbladet, skal modeloplysninger være udfyldt.

Hvilke maskiner kan komme med på nettet. Før en maskine kommer med på Maskinbladet, skal modeloplysninger være udfyldt. Maskiner på Maskinbladet online Det er muligt at få både nye og brugte maskiner med på Maskinbladet online. Der dannes en xml fil der overføres til Maskinbladet, som så opdaterer deres internet side over

Læs mere

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved.

Løsning Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1121 Vedligehold dimension 1 konto B 00072965 Messagemember ikke tilrettet i sprog til panel og faner Klient opsæt til applikationerne 1121 til 1129, er nu oprettet og medsendes herved. 1211 Flere bilagsregistrering

Læs mere

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre.

6210 Råvarebehov på igangsatte p.ordre - Begrænsning på produktionsordre status via appl. parametre. ASPECT4 Fashion Releaseniveau 5.7.01 Opdatering 132014 Indhold Fashion opdatering 5.7.01 B2B - Mulighed for styring af rabat pr katalog. 6M01 CRM - Tilføjet bruttopris på ordrelinjeoversigten. 6210 Råvarebehov

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Hvilke maskiner kan komme med på nettet. Før en maskine kommer med på Maskinbladet, skal modeloplysninger være udfyldt.

Hvilke maskiner kan komme med på nettet. Før en maskine kommer med på Maskinbladet, skal modeloplysninger være udfyldt. Maskiner på Maskinbladet online Det er muligt at få både nye og brugte maskiner med på Maskinbladet online. Der dannes en xml fil der overføres til Maskinbladet, som så opdaterer deres internet side over

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405.

Når denne opdatering er indlæst, skal (0690) 'Konverteringskørsler' udføres for system 405. ASPECT4 HRM Releaseniveau 4.6.01 Opdatering 58971 frigivet pr. 24/3-15 Denne opdatering løfter ASPECT4 HRM til niveau 4.6.01, og forudsætter, at niveau 4.5.01 er installeret. Dette kan kontrolleres via

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Velkommen til LEMAN Internet booking!!

Velkommen til LEMAN Internet booking!! Velkommen til LEMAN Internet booking!! Let jeres hverdag send jeres booking direkte til LEMAN via LEMAN Internet booking og få samtidig dokumentation for bookingen og fragtbrev til afhentningskvittering

Læs mere

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Small Business Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Inden

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.7.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1118 Vedligehold art/dimensionskombination

ASPECT4 Økonomistyring Øko opdatering 4.7.01 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1118 Vedligehold art/dimensionskombination 1118 Vedligehold art/dimensionskombination B 00407789 Appl. 1118 viser ingen dimensioner til knytning Tidligere kunne applikationen ikke udføres når artskontoplan og dimensionskontoplaner havde forskelligt

Læs mere

LS-PBS LeverandørService opkrævninger via nets Vejledning

LS-PBS LeverandørService opkrævninger via nets Vejledning Vejledning DDB DATA ApS Telefon: 58 30 32 00 - www.ddb-data.dk Side 1 Installation Programmet kan hentes på følgende adresse. http://www.ddb-data.dk/ls-pbs-bestilling Når siden vises denne vejledning og

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6. v. Keld Pedersen

Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6. v. Keld Pedersen Trælast/Faghandel - Nyheder i release 6 v. Keld Pedersen Ny ASPECT4 Client Unified User Interface Responsivt design Masser af nyt features som omtalt i formiddags TaskGuides Mulighed for farvelægning af

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Funktions opdatering 4.5.01 ASPECT4 QueryManager (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske)

Funktions opdatering 4.5.01 ASPECT4 QueryManager (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) ASPEC4 QueryManager (B=fejl, S=support/Info, =Opgave, =Releaseønske) 00001289 Dags dato som standardværdi Standardværdierne for datofelter i en rekvisition kan sættes til dynamiske datoer, således at rekvisitionsfeltet

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) Sagsregistrering.

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) Sagsregistrering. ASPEC4 rælast (=fejl, S=support/Info, =Opgave, W=Releaseønske) 6201 Sagsregistrering 00644073 F13 vedl. ekstra info virker ikke Ref. : R56 Der er kommet en ny mulighed for at kunne vedligeholde ekstra

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1

Svea KundeWeb Brugervejledning. Svea Inkasso Version 1.1 Svea KundeWeb Brugervejledning Svea Inkasso Version 1.1 Indholdsfortegnelse 1. Brugervejledning... 3 Sektion 1.01 - Browser... 3 Sektion 1.02 Login... 3 Sektion 1.03 - Forside billede... 4 Sektion 1.04

Læs mere

Online Booking. Fanebladet Booking

Online Booking. Fanebladet Booking Vejledning til Online Booking Såfremt I har spørgsmål er i velkommen til at ringe til enten Leif på 73-674348 eller back up Torben på 73-674344. Spørgsmål rettes til: Support Leif Andersen leif@perdamgaard.dk

Læs mere

Programopdatering version DSM 01.67.03

Programopdatering version DSM 01.67.03 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Denne vejledning er udarbejdet til brugere, som benytter Microsoft C5 og C5 s PBS modul sammen med GolfBox. Vejledningen gælder for C5 ver. 4.00

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

Release Fashion

Release Fashion EG www.eg.dk/aspect4 Release 6.5.01 Fashion ASPECT4 Fashion Releaseniveau 6.5.01 Opdatering 140197 Indhold EA6183RA Webservice modtagelse af ordre. - Læsning af afsnit 6277 Dagslevering pr. land falder

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske)

ASPECT4 Økonomistyring Følgende er rettet i opdatering 3.1.02 (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1211 Flere bilagsregistrering applikation B 00080108 Kopiapplikation i 1211 arver ikke autoriteter fra bruger Der er mulighed for oprettelse af applikation til 1211 med bogstaver i applikationsnummer.

Læs mere

Hotfix Programopdatering version DSM 02.07

Hotfix Programopdatering version DSM 02.07 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Du har mulighed for at få beskrivelser tilsendt ved at tilmelde dig mail-listerne på www.jmaforum.dk, under Tilmeld / frameld

Læs mere

Løsning Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. Momssats på kreditorpostering bliver hentet ud fra fakturadatoen.

Løsning Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. Momssats på kreditorpostering bliver hentet ud fra fakturadatoen. B 00073661 Forespørgsel på bilag via *enter Kreditorposten læses direkte via medsendt sekvensnummer. 1223 Registrere basisbudget B 00055557 Fejler under ASPECT4 Client Det øverste skærmbillede forsvandt

Læs mere

GIS: Anbefalinger og performance (NS )

GIS: Anbefalinger og performance (NS ) Side 1 af 5 Navision Stat Opr. 14.11.14 ØSY/CPS/SKH J.nr. n/a GIS: Anbefalinger og performance (NS 5.4.02) Den generiske integrationssnitflade til Navision Stat (GIS) understøtter udveksling af data mellem

Læs mere

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Version 1.0, jnr.: 1084-V0667-11 Løsningsbeskrivelse Side 1 af 22 Indholdsfortegnelse 1. Manuel bestilling af SMS-notifikation... 3 1.1 Løsningens

Læs mere

FIK-koder på fakturaer

FIK-koder på fakturaer Side 1 af 9 FIK-koder på fakturaer Det er i ectrl muligt at indsætte en FIK-kode på fakturaen. FIK står for Fælles Indbetalings Kort, men i dag benyttes FIK i stigende grad udelukkende som en indbetalingskode,

Læs mere

APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING:

APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING: APPLIKATION 6201 SAGSREGISTRERING: Denne applikation bruges til registrering af salg, tilbudshåndtering og ordre registrering. Det første billede der vises, når applikationen vælges, anvendes til at søge

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

Document Capture til Microsoft Dynamics NAV. Quick Guide til RTC version 3.50

Document Capture til Microsoft Dynamics NAV. Quick Guide til RTC version 3.50 Document Capture til Microsoft Dynamics NAV Quick Guide til RTC version 3.50 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion... 3 Basisopsætning... 4 Indlæsning af standard opsætning... 4 Opdatering af standard opsætning...

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

CapLegal Quick Guide - Sagsbehandling

CapLegal Quick Guide - Sagsbehandling CapLegal Quick Guide - Sagsbehandling Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Rollecenter... 3 Oprettelse af sag... 5 Sagsguiden... 5 Trin 1 - sagsoplysninger... 6 Trin 2 Vælg klient(er)... 6 Trin 3 Vælg parter...

Læs mere

Systemopsætning Faktura

Systemopsætning Faktura Systemopsætning Faktura Indholdsfortegnelse Introduktion... 1 Fanen Opsætning... 2 Fanen Momskoder... 3 Fanen Indbetalingskort... 4 Fanen e-faktura... 5 Fanen Indtastning... 6 Fanen Restordre... 7 Fanen

Læs mere

Funktionsopdatering ASPECT4 Finance (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre

Funktionsopdatering ASPECT4 Finance (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre 1233 Nulstilling/ændring af dimensionskontonumre B 00872394 Ledeteksterne "Fra" og "Til" er byttet om Forholdet er nu rettet. 1250 Valutaoplysninger B 00870041 Kursregulering ved valutasaldo 0 1272 Programmodul,

Læs mere

Indlæsning af tilskud fra UVM

Indlæsning af tilskud fra UVM Indlæsning af tilskud fra UVM Brugervejledning version 1.0 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Download bogføringskladde fra brevportalen... 3 Gem regneark på din arbejdsplads... 3 Bearbejdning

Læs mere

Vejledning til e-conomic integration (v1.1) Via Skyhost

Vejledning til e-conomic integration (v1.1) Via Skyhost Vejledning til e-conomic integration (v1.1) Via Skyhost Indholdsfortegnelse Skyhost E-conomic integration - hurtig opsætning... 2 Klargøring... 2 Start E-conomic integrationen... 2 Kravsspecifikation...

Læs mere

Programopdatering version DSM 01.66

Programopdatering version DSM 01.66 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

CapLegal Sagsbehandling

CapLegal Sagsbehandling CapLegal Sagsbehandling Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Rollecenter... 4 Oprettelse af sag... 6 Sagsguiden... 6 Trin 1 - sagsoplysninger... 7 Trin 2 Vælg klient(er)... 7 Trin 3 Vælg parter... 10 Ny

Læs mere

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i opdatering (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 6101 Byggepladser, registrering

ASPECT4 Trælast Specifikation af opgaver i opdatering (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) 6101 Byggepladser, registrering 6101 Byggepladser, registrering T 00329430 Default utgått dato på byggeplass Default utgått dato på byggeplass Der er en ny 128 parameter, hvor man kan indtaste et antal dage. Det indtastede antaldage

Læs mere

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt

mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt mytnt Quick Guide Enkel guide for mytnt-brugere mytnt - enkelt og hurtigt Sådan tager du mytnt i brug 1. Gå til TNTs hjemmeside www.tnt.dk 2. Klik på linket send - mytnt i menuen til venstre 3. Opret dig

Læs mere

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af Oprindelsescertifikater. Dokumentet indeholder

Læs mere

Herudover skal der benyttes DSM opgaveplanlægger.

Herudover skal der benyttes DSM opgaveplanlægger. Salgskanal Integration til Maskintorvet Nedenstående vejledning beskriver, hvorledes maskiner kan sættes til salg på Maskintorvet.dk, og det beskrives også, hvorledes data indmeldt på maskiner via Maskinbladets

Læs mere

Via et parameter setup definerer den enkelte kunde metodikken for datasynkroniseringen.

Via et parameter setup definerer den enkelte kunde metodikken for datasynkroniseringen. C5 WebOrdre er et modul til on-line registrering af timer og materialer på eksisterende ordrer eller nye ordrer, der oprettes i WebOrdre. C5 Webordre består af et web-site til on-line registrering (WebOrdre)

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Funktions opdatering ASPECT4 Client (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske)

Funktions opdatering ASPECT4 Client (B=fejl, S=support/Info, T=Opgave, W=Releaseønske) W 00035629 Optimering af cockpits Der er lavet en performance forbedring i Logistik cockpits W 00072252 Vis samme ikon ifm. opstart som øverst på fanen Når man starter en applikation op, vises (kortvarigt)

Læs mere

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport

ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport ASPECT4 Join a Bright Future Release 6: Transport EG www.eg.dk/aspect4 Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 1 2 Unified User Interface... 1 2.1 Grupperede felter... 1 2.2 Ledetekster... 2 2.3 Sliders...

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE Nemt Hurtigt Sikkert www.ttonline.dk TT ONLINE www.ttonline.dk ERMAX TT Online... Online bestilling, når det passer dig Med TT Online behøver du ikke længere at bruge unødvendig

Læs mere

Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014. Vejledning

Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014. Vejledning Indlæsning og anvendelse af kontoskema Res_14 til resultatopgørelse 2014 Vejledning December 2014 1 Indholdsfortegnelse 1 Formål med denne vejledning... 3 2 Hent filer med kontoskema og kolonneformat...

Læs mere

Document Capture for Microsoft Dynamics NAV. Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01

Document Capture for Microsoft Dynamics NAV. Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01 Document Capture for Microsoft Dynamics NAV Ændringslog og opgraderingsnoter version 3.01 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle ændringer... 3 Klassisk Klient... 5 Rollebaseret klient & server... 6 Webgodkendelse...

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Hånd@ Finansbilag til ØS

Hånd@ Finansbilag til ØS Hånd@ Finansbilag til ØS Indledning... 3 Gebyr... 3 Gebyrskema... 5 Finansbilag... 7 Finansjournal... 10 Økonomisystemet... 15 Økonomisystemet detaljeret vedr. dommerafregning... 16 Side 2 af 19 Indledning

Læs mere

Hvilke maskiner kan komme med på nettet.

Hvilke maskiner kan komme med på nettet. Maskiner på DMiBrugt Det er muligt at få både nye og brugte maskiner med på DMiBrugt. Der dannes en xml fil der overføres til DMiBrugt, som så opdaterer deres internet side over maskiner til salg. Hvilke

Læs mere

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S

C5 EDI Le@n (COOP/Dansk Supermarked) PentaCon A/S Tidligere var EDI forbeholdt større virksomheder på grund af den nødvendige investering, hvilket igen umuliggjorde samhandel fra mindre leverandører. Med Le@n EDI løsningen og s EDI integration til C5,

Læs mere

Beskrivelse Tælleværket KEBL9 opdateres ikke når kunden er 'kun mod kontant'.

Beskrivelse Tælleværket KEBL9 opdateres ikke når kunden er 'kun mod kontant'. 6201 Sagsregistrering B 00363805 Ej faktureret opdateres ikke. Ref.: 36126 Tælleværket KEBL9 opdateres ikke når kunden er 'kun mod kontant'. Hvis kunden ved ordrens oprettelse er "Kun mod kontant", altså

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Afdelinger - Økonomistyring Finans Finansbudgetter:

For at anvende budgetmodulet skal man åbne budgetvinduet. Vælg Afdelinger - Økonomistyring Finans Finansbudgetter: Finansbudget Budgetmodulet i Navision anvendes til at opsamle de budgettal, som ønskes. Det er muligt at oprette flere budgetter for samme periode. Når budgettet er oprettet, bruges det til sammenligning

Læs mere

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen ASPECT4 Logistik og det nye look v. Carsten Kjær Petersen Velkommen Momshåndtering ved salg over grænser Gennemgang af udvalgte andre nyheder Modernisering af applikationshjælp Opdatering af lagerjournaler

Læs mere

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans.

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning Winfinans Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning kan foretages

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

NYT i Version Features: ENGINE

NYT i Version Features: ENGINE Features: ENGINE Det er nu muligt for afdelingslogin på TerminalClient, det er også at få vist de job der er oprettet af en medarbejder i afdelingen. Management Consolens jobliste er blevet markant hurtigere

Læs mere

Validering af at valutakoder passer sammen ved indtastning i layout 3.

Validering af at valutakoder passer sammen ved indtastning i layout 3. 1219 Journal restart B 00129233 3268 kan ikke genstartes ved nedbrud Ref.: 22123 1242 Bilagsregistrering Ved genstart af en nedbrudt journal dannet i applikation 3268, tilbageføres evt. udligninger og

Læs mere

Opsætning på kreditor

Opsætning på kreditor Opsætning på kreditor For at overførsel af betalinger kan foretages til dit homebanking, kræver det noget opsætning på dine leverandører. Opsætningen foretages på fanebladet Betaling på kreditoren. I feltet

Læs mere

I denne vejledning kan der læses mere om Udlejningstilbud og udlejningsordre.

I denne vejledning kan der læses mere om Udlejningstilbud og udlejningsordre. Udlejningstilbud / udlejningsordrer Man kan oprette et udlejningstilbud og herfra omdanne dette til en udlejningsordre. En udlejningsordre er en kontrakt, hvor man angiver hvilke maskiner, i hvilke periode

Læs mere

Statistikmodul i WinPLC

Statistikmodul i WinPLC Juni 2018 Statistikmodul i WinPLC Indlæs patientfortegnelse fra sundhed.dk Inden du benytter statistikmodulet i WinPLC, er det en god ide at indlæse en opdateret patientfortegnelse fra sundhed.dk. Denne

Læs mere

e faktura til AX CHANGELOG Version 2.20: November 2010 Copyright 2010 Continia Software a/s

e faktura til AX CHANGELOG Version 2.20: November 2010 Copyright 2010 Continia Software a/s e faktura til AX CHANGELOG Version 2.20: November 2010 Copyright 2010 Continia Software a/s Indhold 1 Indholdsbeskrivelse... 3 2 e faktura 2.00 Build 23A... 4 2.1 Understøttede versioner... 4 2.2 Ændringer

Læs mere

Axapta 3.0 Konverteringsvejledning

Axapta 3.0 Konverteringsvejledning Axapta 3.0 Konverteringsvejledning ectrl Dokumentversion 3.0 Juli 2008 - Datakonvertering 2008 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse DATAKONVERTERINGSVÆRKTØJET:...3 KARTOTEK INFORMATIONSOVERSIGT - FANEBLAD...5

Læs mere

Fakturalinjeeksport Vejledning

Fakturalinjeeksport Vejledning Fakturalinjeeksport Spar tid og undgå at indtaste bogførte fakturaer manuelt i økonomisystemet Vejledning Kom godt i gang med fakturalinjeeksport Dette dokument beskriver TimeLog Projects eksportfunktion

Læs mere

Opdatering NewStore Food version 43

Opdatering NewStore Food version 43 Opdatering NewStore Food version 43 I den nærmeste fremtid bliver NewStore Food opdateret med nedenstående forbedringer og rettelser. Læs side 1 for at få oversigt over ændringerne. Kort oversigt over

Læs mere

2. 3. 4. 5. 1 6. 7. 8. 9. 10. 12. 13. Se dit værktøjs placering på et oversigtskort. Tryk på et værktøjsikon, for at gå til data vedr. netop dette værktøjsspecifikation. 2. Liste visning af dine værktøjer,

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere