At kende din grund vil styrke dig til handling, trække dig gennem svære øjeblikke og inspirere til personlig vækst.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "At kende din grund vil styrke dig til handling, trække dig gennem svære øjeblikke og inspirere til personlig vækst."

Transkript

1 byg naturligt

2 at finde din RUND At kende din grund vil styrke dig til handling, trække dig gennem svære øjeblikke og inspirere til personlig vækst. TIP TIL AT FINDE DIN RUND pørg dig selv; hvad er min grund, for hvilket formål, eller til hvilken mil vil jeg gå, for at gøre hvad jeg gør. Beslut hvilken sag eller overbevisning der inspirerer dig til, at bevæge dig fremad. top ikke ved det første svar du kommer til. Fortsæt med at spørge dig selv om hvorfor?, indtil du finder ud af, hvad der virkelig driver dig fremad. Min grund Når du først forstår din grund, uanset hvor usandsynligt, bliver dit hvordan nemmere og mere fornøjeligt. EKEMPEL: AT FINDE DIT HVORFOR Jeg manglede mit hvorfor. Jeg havde tænkt længe og hårdt over mine mål. Mit første mål var at tjene nok penge til at erstatte min indtægt. Jeg nedskrev mit mål, og hvorfor jeg ønskede at nå det mål. Mål: Erstatte indtægt Hvorfor: For at betale mine regninger For at afsætte resourcer til min families fremtid For at nyde mindeværdige aktiviteter med min familie Jeg troede på mit mål og mine begrundelser, men da jeg oplevede fordelene ved æteriske olier, gik det op for mig, at det ikke var pengene, der motiverede mig til at gå fremad. Jeg begyndte at spørge mig selv hvorfor, og jo mere jeg spurgte, jo mere indsnævrede det mit fokus. dōterra havde styrket mig til at tage hånd om min families sundhed, som til gengæld havde hjulpet mig til at styrke andre. Når en anden person siger nej til mig, og jeg er afskrækket, hvad tror du så er mest overbevisende? At jeg vil erstatte min indtægt, eller at jeg ønsker, at mødre som mig selv, oplever den samme følelse af styrke, som dōterra gav mig? 2015 dōterra Europe Ltd. Unit 27/28 Roman Way Industrial Estate, odmanchester (phone) ( )

3 at sætte MÅL At sætte mål giver dig en langsigtet vision og kortsigtet motivation. Et langsigtet mål giver dig et klart perspektiv. Det hjælper dig til, at se udover idags arbejde og husker dig på, at der er en større mening. Årets slutmål Et kortsigtet mål kan hjælpe dig med, at måle dit fremskridt i forhold til dit slutmål. Kortsigtede mål dirigerer dig, i måden du bruger din tid på, og afklarer dens værdi. 6 måneders mål 3 måneders mål 1 måneds mål kriv dine mål på et synligt sted, så du hver dag husker på, hvad du har til hensigt at gøre. æt dem på din computerskærm, dit badeværelsesspejl eller på køleskabet som en påmindelse om, at dette er en forretning og at dét du lægger i den, får du tilbage. NÅR DU ÆTTER MÅL, Å ØR DET MART: M A R T PECIFIKT Et mål skal være klart og veldefineret. Vage mål mangler retning. ør det så let som muligt at komme dertil, hvor du ønsker, ved at klarlægge hvor du vil ende. MÅLBART Inkludér præcise informationer så som datoer, tidspunkter og mængder. Uden en måde at måle success på, kommer du til at mangle fejringen der kommer, når du har opnået noget. AKTIVITET Et handlingsorienteret mål begynder med et verbum, der dikterer, hvad du vil gøre. Brug verber der indikerer at gøre noget fremfor at ønske noget. REALITIK Hvis du sætter et mål, du ikke har håb om at nå, slider du selvtilliden væk. Ved at sætte realistiske og udfordrende mål, skaber du en personlig tilfredsstillelse. TIDBUNDET Dine mål skal være tidsfølsomme. Når du arbejder hen imod en deadline, stiger din fornemmelse af vigtighed og opnåelsen kan komme hurtigere.

4 leder AKTIVITETER MIT dōterra TEAM Identificer som bruger, deler, bygger (se bagsiden) Produkttræning ved første ordre Tilmeldt sig loyalitetsprogrammet Har afholdt klasse Involveret i dōterra universitet Introduceret til ledertræningsprogram DALIT UENTLIT MÅNEDLIT 66Kontakt 2-3 personer 66Involvér dig i 30 minutters personlig læring 66Følg op med kontakter eller klassedeltagere 66Hold 1-2 klasser om ugen 66Deltag i et mentoropkald 66Uddel 3-5 prøver 66Deltag i et månedligt træningsseminar 66Deltag i loyalitetspogrammet 66Evaluér dine mål 2015 dōterra Europe Ltd. Unit 27/28 Roman Way Industrial Estate, odmanchester (phone) ( ) europeanorders@doterra.com

5 global indkomst POTENTIALE dōterras forretningsmulighed er robust og voksende. tørstedelen af vores wellness konsulenter er fokuseret på brugen af æteriske olier, på grund af fordelene for deres famile og venner. For dem som ønsker at udvikle en overskudsforretning, ved aktivt at arbejde på, at vokse og opnå lederskabsrang, er der betydelige indtjeningsmuligheder som anført nedenfor. elvfølgelig afhænger enhver konsulents resultater af den tid og det arbejde, de lægger i at bygge deres egen dōterra forretning. Rang truktur ennemsnitlig Månedlig Indtægt* ennemsnitlig Årlig Indtægt* Procent Af Ledere ølv ølv $2,100 $25,500 E Elite E Elite E Elite 3 personligt optegnede Elite 63% P P P $4,700 $56,000 21% Premier Premier Premier 3 personligt optegnede Premier Platin Platin $8,800 $105,000 5% ølv ølv ølv 3 personligt optegnede ølv Diamant Diamant D $16,000 $193,000 8% ølv ølv ølv ølv 4 personligt optegnede ølv Blå Diamant BD Blå Diamant 5 personligt optegnede $36,500 $438,000 2% Præsident Diamant Præsident Diamant PD Platin Platin Platin Platin 6 personligt optegnede Platin Platin Platin $106,800 $1,282,000 1% * Denne grafik er baseret på optjenings resultatopgørelserne fra For at se den fulde opgørelse, besøg venligst til doterratools.com.

6 KOMPENATION FAT TART (HURTI BEYNDELE-) BONU Uanset rang, giver fast start wellness konsulenter mulighed for, at tjene provision på personer, de deler æteriske olier med, og som de tilmelder. En IPC, som ønsker at tjene fast start skal have en loyalitets (LRP) ordre på mindst for at deltage. Fast start udbetales ugentligt udfra PVen (produktvolume) af de ordre den nye konsulent bestiller i deres første 60 dage. Hanne tilmeldte Tanja. Tanja bestilte 3 ordre i sine første 60 dage. Hanne fik udbetalt provision for hver af disse ordre svarende til 20 % af CVen omregnet til lokal valuta. 132 PV 78 PV 26.40* 15.60* Når du hjælper nye wellness konsulenter med at deltage i share (dele) programmet, tilskynder du dem ikke bare til at få et gratis produkt, men også til at tjene en fast start bonus. POWER AF 3 Hanne Tanja 147 PV 29.40* Hvis du videregiver vigtigheden af loyalitetsprogrammet (LRP) og udvikler den nødvendige struktur til at kvalificere dig til Power af 3, så vil du have udviklet den organisation, der er nødvendig, for at opnå lederrang i doterra. Power af 3 udbetales månedligt. Der er tre slags Power af 3 bonusser: $50*, $250*, $1500*. De kan alle opnås gennem struktur og teamvolume (OV). 159 Hanne Tanja (OV) Josephine Michelle Emily Phillip Emma Kristina dōterra ledere underviser i at bygge til Power af 4, til dem som er interesseret i at opnå denne bonus. Det vil sige, at tilføje en fjerde wellness konsulent til sin struktur, hvilket vil øge teamvolumen og forebygge, at du mister bonus, hvis et teammedlem i din power af 3 glemmer at bestille en loyalitetsordre (LRP) i løbet af måneden. 610 Team volume (OV) (OV) Michael 552 (OV) 48 Mangler stadig usan Daniel Mikkel Olivia Vær opmærksom på, at provision udbetales via din kommissionsvolume (CV). CV-værdien findes på Builders Price List på doterraeveryday.eu/training/. *Provision er omregnet og udbetalt i pund eller euro dōterra Europe Ltd. Unit 27/28 Roman Way Industrial Estate, odmanchester (phone) ( ) europeanorders@doterra.com

7 DYBDE KONTRA BREDDE om wellness konsulent kan du potentielt sponsorere alle dine nye tilmeldte. Det ville dog ikke være strategisk i forhold til, at hjælpe dig med at maksimere kompensationsplanen. Du bør istedet placere hver konsulent under en person, som vil uddanne og støtte dem, og i en position som hjælper dig med at strukturere din volume. elvom du måske planlægger, at være den primære støtte for en af dine tilmeldte, finder du måske ud af, at vedkommende er bedst placeret længere nede under en bygger eller deler. Power af 3 indlærer deres tredje og fjerde niveau? dette koncept ved at kræve dybde, i modsætning til at beholde alle dine tilmeldte i din frontlinie. Vidste du, at vores diamanter med de største udbetalinger, har diamanter på 200 Placér dine teammedlemmers navne på den linie de tilhører. 40 Indsæt månedens ordre-volume i oliedråben. Team volume ammenlæg volumen fra hvert team og skriv summen i boksen, hvor der står team volume. n bør være lig med 600 PV (produktvolume) i alt. *Provision er omregnet og udbetalt i pund eller euro.

8 at identificere og placere TEAMMEDLEMMER En af de vigtigste sider af selve opbygningen af en doterra forretning, er placeringen af nyoptegnede wellness konsulenter. Når du placerer nye konsulenter, skal du identificere de aktiviteter de skaber, eller har potentiale til at skabe, og placere dem i forhold til det. BRUER Er vild med dōterra og ønsker at være en wellness konsulent for dem selv og deres families skyld. Er interesseret i at lære mere, om den rolle æteriske olier spiller i forhold til sundhed og velvære. Er villig til at henvise familie og venner, som viser interesse, til en dōterra leder for at få information. DELER Er vild med dōterra produkterne og ønsker af og til at dele æteriske olier med andre. Er interesseret i at tjene nok i bonusser til at betale for deres månedlige LRP-ordre. Er villig til at være vært for, eller invitere gæster til en begivenhed, hvor en dōterra leder underviser BYER Er vild med dōterra og deler bevidst æteriske olier med andre. Er interesseret i at erstatte indkomst ved at opbygge en hjemmebaseret dōterra forretning. Tager initiativ og underviser klasser for at introducere andre til æteriske olier og mulighedern Lærer aktivt og bruger den viden, de har opnået, til at støtte deres teammedlemmer. Byggere skal placeres på dit første og andet niveau. Delere skal placeres på dit andet og tredje niveau under byggere, og brugere bør placeres på dit tredje og fjerde niveau under delere. Ofte rykker wellness konsulenter, der begyndte som brugere, hurtigt ind i rollen som deler eller bygger, efter at de oplever fordelene ved æteriske olier. Kommuniker jævnligt med dit team for at sikre, at de får den rette støtte. OPRETHOLD DIN ENROLLER-TATU En wellness konsulent-leder har 14 kalenderdage efter en ny wellness konsulent er tilmeldt, til at flytte vedkommende indenfor sin organisation. Når du placerer en tilmeldt wellness konsulent direkte under et andet teammedlem, bliver dette teammedlem deres sponsor. At være sponsor er vigtigt, når det gælder Power of 3 og provisioner, som er baseret på struktur. Når du placerer en personlig tilmeldt wellness konsulent under en sponsor, som ikke er dig, så behold din enroller status. At forblive enroller er vigtigt i forhold til Fast start og opgradering af rang. Opgiv kun enroller-status når sponsoren har: Vist sin forpligtelse og støtte til sit team gennem undervisning og vejledning. Er vokset hurtigere og stærkere end det medlem, du overfører til dem. Er rykket op i rang og behøver enroller-status for at nå lederniveau dōterra Europe Ltd. Unit 27/28 Roman Way Industrial Estate, odmanchester (phone) ( ) europeanorders@doterra.com * * v

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE

MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE MIDTVEJSRAPPORT Projekt Peer-støtte i Region Hovedstaden PIXI-UDGAVE 2017 1. INDLEDNING Denne Pixi-udgave indeholder en kort beskrivelse af de nyeste erfaringer med ansættelse af peer-støttemedarbejdere

Læs mere

OPBYG. din mulighed for naturlige løsninger

OPBYG. din mulighed for naturlige løsninger OPBYG din mulighed for naturlige løsninger HVAD KAN doterra TILBYDE dig? Du har et valg Traditionel Ansættelse Timelønnet Grænse for forfremmelse og indtjening Baseret på arbejdsgivers vision Forudsætninger

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 3.s.e.trinitatis Prædiken til 3.søndag efter trinitatis Tekst. Luk. 15,1-10.

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 3.s.e.trinitatis Prædiken til 3.søndag efter trinitatis Tekst. Luk. 15,1-10. Lindvig Osmundsen Side 1 02-07-2017 Prædiken til 3.søndag efter trinitatis 2017. Tekst. Luk. 15,1-10. Det er en underlig aktuel lignelse vi har fået til i dag. For snart mange år siden sang Kim Larsen.

Læs mere

AUTISME ET MEDLEM AF FAMILIEN. Psykolog Mette Albrektsen Autismecenter Storstrøm

AUTISME ET MEDLEM AF FAMILIEN. Psykolog Mette Albrektsen Autismecenter Storstrøm AUTISME ET MEDLEM AF FAMILIEN Psykolog Mette Albrektsen Autismecenter Storstrøm AUTISMEFORÆLDRE Jeg møder flere og flere forældre, der er blevet slået helt ud af kurs som pludselig føler sig rådvilde,

Læs mere

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan

Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Skabelon og vejledning til udfærdigelse af handlingsplan Når skolen bliver opmærksom på mobning eller lignende er den forpligtet til at udarbejde en handlingsplan for den konkrete situation. Dansk Center

Læs mere

Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol

Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol Gode råd om at drikke mindre Fakta om alkohol Så meget er en genstand 1 pilsner (33 cl) 1 glas vin (12 cl) 1 glas hedvin (8 cl) 1 glas spiritus (4 cl) 1 guldøl indeholder ca. 1 ¼ genstand 1 stærkere øl

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 5: Frihed og Ansvar

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 5: Frihed og Ansvar R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 5: Frihed og Ansvar At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for par,

Læs mere

3.a søger ud i det blå

3.a søger ud i det blå 3.a søger ud i det blå I 10.000 meters højde sidder jeg og tænker tilbage på de sidste to uger. Jeg må ærligt indrømme, de har været fyldt med nogle af de vildeste ting, jeg har oplevet, og sådan tror

Læs mere

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole

Frivillig musikundervisning. Sct. Ibs Skole Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2019-2020 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2019-2020. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden

Ubegrænset indtægtspotentiale i dybden KOMPENSATIONS- PLAN LifeWaves vigtigste aktiv er alle de talentfulde og hårdtarbejdende Distributors, der deler vores produkter med resten af verden. Det er grunden til, at vi gerne vil belønne dem med

Læs mere

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden AFGØRELSE TRUFFET AF ADMINISTRATIONSRÅDET FOR EF-SORTSMYNDIGHEDEN af 25. marts 2004 om gennemførelsen af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1049/2001

Læs mere

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN

FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN FULDKOMMEN KOMPENSATIONS- PLAN 2 LifeWaves mest værdifulde aktiv som virksomhed er vores talentfulde gruppe af flittige medlemmer, som deler vores produkter med hele verden. Derfor tilbyder vi nogle af

Læs mere

Fjernelse af livmoderen

Fjernelse af livmoderen Forundersøgelse er et større indgreb, der kræver nøje overvejelse, derfor er det nødvendigt at foretage en forundersøgelse før operationen. Ved forundersøgelsen orienteres om metoden, og det aftales, om

Læs mere

BOLIGFORENINGEN VIBO

BOLIGFORENINGEN VIBO BOLIGFORENINGEN VIBO RÅDERET AFDELING 827 SAMUELS HUS STANDARDRÅDERET Råderet Afdelingsmødets beslutning Den enkelte afdeling har kompetence til, på et afdelingsmøde at fastsætte regler for råderetsforbedringer

Læs mere

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød?

Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? I skal se to film o o Muldvarpen og regnormen Hvem er sød? Har du en god ven? Tegn et billede af din ven: Filmene til dette tema handler om venskab. Spørg eleverne, hvad ven hedder på deres modersmål.

Læs mere

7. Ideer til udvikling af idrætsfaciliteterne på Bornholm

7. Ideer til udvikling af idrætsfaciliteterne på Bornholm 7. Ideer til udvikling af idrætsfaciliteterne på Bornholm På baggrund af de fire undersøgelser og andre relevante undersøgelser skal vi her i det sidste afsnit give forslag til, hvordan idrætsfaciliteterne

Læs mere

Hłringssvar ang. omorganisering af stłtteomr det 0-5 r.

Hłringssvar ang. omorganisering af stłtteomr det 0-5 r. Hłringssvar ang. omorganisering af stłtteomr det 0-5 r. Vi synes, det er en god ide med differentieret tilbud til błrn med s rlige behov, b de i.f.t. det enkelte barns behov, familiens łnsker samt i.f.t.

Læs mere

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser:

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Udarbejdet af: Peter Br gge Birgitte R. Lydolf Annette B rnholdt Dorte Broberg Lone Munksgaard Sylvia Mortensen Eva Kloster 1 Indledning: P baggrund

Læs mere

Der er brug for at du...

Der er brug for at du... Der er brug for at du... betaler kirkeskat - nu. Jeg betaler kirkeskat af den simple grund at jeg gerne vil have den katolske kirke i Danmark skal bestå. Jeg ville være ked af det, hvis kirker skulle rives

Læs mere

Mange flere EU-borgere kan stemme til kommunalvalget

Mange flere EU-borgere kan stemme til kommunalvalget Mange flere EU-borgere kan stemme til kommunalvalget Siden kommunalvalget i 2013 er antallet af EU-borgere, der kan stemme, steget med 32 procent, men der er store forskelle på udviklingens hast kommunerne

Læs mere

KASSE- OG REGNSKABSREGULATIV Bilag 3.4. Ledelsestilsyn

KASSE- OG REGNSKABSREGULATIV Bilag 3.4. Ledelsestilsyn 1 Indledning 1.1 Budgetansvar I punkt 3.4 i Kasse- og regnskabsregulativ er de budgetansvarlige tillagt ansvaret for, at der tilrettelægges et tilstrækkeligt ledelsestilsyn med udmøntningen og administrationen

Læs mere

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER

KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER 20 17 KOMMUNER KOM GODT I GANG MED EU-PROJEKTER INTRODUKTION ALLE KOMMUNER I SYDDANMARK KAN INDGÅ I INTERNATIONALT SAMARBEJDE OGSÅ DIN Hensigten med denne vejledning er at gøre de europæiske muligheder

Læs mere

Udfordringer ved arbejder i offentligt areal. NoDig Infra årsmøde 30. marts 2017

Udfordringer ved arbejder i offentligt areal. NoDig Infra årsmøde 30. marts 2017 1 Udfordringer ved arbejder i offentligt areal NoDig Infra årsmøde 30. marts 2017 Om LETT Lasse Møller Advokat Energi & Forsyning LETT Advokatpartnerselskab Gennemgå udfordringerne ved arbejde i offentligt

Læs mere

Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019

Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019 Persondatapolitik for Handelsfagskolen 4. juni 2019 Handelsfagskolen Rådhusgade 56-58 Postboks 181 DK-8300 Odder Telefon 8654 1700 handelsfagskolen.dk kontakt@handelsfagskolen.dk Introduktion For at kunne

Læs mere

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg

Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Værdier for samarbejdet med pårørende - Sundhed og Omsorg Indledning Et godt socialt netværk kan både give støtte, omsorg og bidrage med praktisk hjælp i hverdagen. Derfor spiller pårørende ofte en betydningsfuld

Læs mere

Kapitalanskaffelse top 5 do s and dont s

Kapitalanskaffelse top 5 do s and dont s Kapitalanskaffelse top 5 do s and dont s Veje til Vækst * Workshop H * 15.30-16.30 v/jan Rosenbom Om Keystones Jan Rosenbom, partner Vi rejser kapital til innovative danske vækstvirksomheder Stærkt netværk

Læs mere

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Nedennævnte vedtægt erstatter Love for Mandøforeningen underskrevet 28.7.

Læs mere

Facilitators guide til cyberdilemmaøvelse

Facilitators guide til cyberdilemmaøvelse s guide til cyberdilemmaøvelse Øvelsen er udarbejdet af Beredskabsstyrelsens Center for Uddannelse i samarbejde med Center for Cybersikkerhed Guide til dilemmaøvelse Cybersikkerhed Velkommen til Beredskabsstyrelsens

Læs mere

Notat. Udviklingen i hjemmeplejen.

Notat. Udviklingen i hjemmeplejen. SOCIAL OG SUNDHED Dato: 2. oktober 2015 Tlf. dir.: 4477 3495 Fax. dir.: 4477 2711 E-mail: Pension@balk.dk Kontakt: Pernille Hvilsted Udviklingen i hjemmeplejen. Notat Hjemmeplejen gennemførte 1. februar

Læs mere

Se hvordan på

Se hvordan på 6 gode råd til en it-sikker hverdag 6 gode råd til en it-sikker hverdag 01 02 03 04 05 06 Slå to-trins-login til og lav dit kodeord længere Hold dit NemID for dig selv Reagér kun på sikre beskeder Opdatér

Læs mere

Louise Amalie Rasmussen Designteknolog 2015 Det afsluttende projekt, 4.semester

Louise Amalie Rasmussen Designteknolog 2015 Det afsluttende projekt, 4.semester Bilag Bilag 1: Transskribering af telefon interview med Patricia Winkel-Pedersen d.22.05.17 kl.12.00 X: Louise (interviewer/mig) Y: Patricia Winkel-Pedersen, Marketing Coordinator, Nespresso Denmark X

Læs mere

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) L 55/4 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2016/293 af 1. marts 2016 om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 850/2004 om persistente organiske miljøgifte for så vidt angår bilag I (EØS-relevant

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune 12. juni 2019 Side 1. Mødedato: 12. juni 2019 Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 15:60 Mødested: Lokale 469 Fraværende: David Nordstrøm,

Læs mere

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der:

Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Projekttitel: Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave etablering af udeomr der: Oplysning om ansłger Fussingł-Egnens Vuggestue og Błrnehave er beliggende i forbindelse med Fussingł-Egnens Friskole i Słnderb

Læs mere

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle

Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Miljł og Teknik vi skaber fysiske rammer for livskvalitet til gavn for alle Vi er kendt for Vi t nker nyt og skaber holdbare lłsninger. Vi holder, hvad vi lover. Vi er nemme at komme i kontakt med, vi

Læs mere

Sådan kommer du i gang!

Sådan kommer du i gang! Sådan kommer du i gang! - en Conteco-guide for begyndere Indhold Det skal du bruge.. 2 Opnå det rigtige look...2 Systemopbygning..2 Blanding af farve... 2 Blanding af Conteco... 3 Blanding af Conteco Beton

Læs mere

STOMI INFO. Motion og livsstil

STOMI INFO. Motion og livsstil 04 STOMI INFO Motion og livsstil Tips og råd om motion og livsstil efter en stomioperation Efter operation, er målet at forsøge at genoptage en normal og sund livsstil. En normal genoptræningsperiode er

Læs mere

Giv Liv tilmeldingssystemet

Giv Liv tilmeldingssystemet Giv Liv tilmeldingssystemet Denne guide beskriver hvorledes Giv Liv tilmeldingssystemet fungerer og hvorledes du anvender systemet. Desuden har vi tilføjet en række forslag til, hvordan du kan kontakte

Læs mere

Energiledelse og medarbejderinddragelse. Erfaringer og best practices fra dansk erhvervsliv

Energiledelse og medarbejderinddragelse. Erfaringer og best practices fra dansk erhvervsliv Energiledelse og medarbejderinddragelse Gå systematisk til værks med energiledelse og ISO50001 er den internationale standard Energiledelse er et ledelsessystem, der favner både den tekniske optimering

Læs mere

ASEA Provisionsordning

ASEA Provisionsordning ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst 100PV (Personlig Volumen)

Læs mere

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 6. juni 2017 Stillet af: Anna Ehrenreich (V) Besvarelse udsendt den: 10. juli 2017

POLITIKERSPØRGSMÅL. Spørgsmål nr.: Dato: 6. juni 2017 Stillet af: Anna Ehrenreich (V) Besvarelse udsendt den: 10. juli 2017 Center for Økonomi Budget og Analyse Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød POLITIKERSPØRGSMÅL Opgang Blok C Afsnit 1. sal Telefon 38 66 50 00 Direkte 3866 5998 Mail oekonomi@regionh.dk Web www.regionh.dk

Læs mere

Voksen Tourette Træf den September 2017

Voksen Tourette Træf den September 2017 Voksen Tourette Træf den 15. - 17. September 2017 Fredag: Denne weekend er vi lidt spændte, da de gamle ejere af Treldenæs Camping har solgt, og nye er kommet til. Vi er en lille gruppe på 10 pers. Denne

Læs mere

Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet

Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet Bilag 1 - Indsatsområder for dagtilbudsområdet 2018-2020 Indledning Dagtilbud i Ringsted Kommune bygger både et lovmæssigt og værdimæssigt grundlag. Det betyder konkret, at den pædagogiske praksis sker

Læs mere

update Derfor investerer kvinder bedre end mænd Stærk start på 2019 men hvad nu? Afkastene i Puljeinvest 1. kvartal 2019 Investor

update Derfor investerer kvinder bedre end mænd Stærk start på 2019 men hvad nu? Afkastene i Puljeinvest 1. kvartal 2019 Investor update Investor 2. kvartal 2019 Information om Puljeinvest Derfor investerer kvinder bedre end mænd Stærk start på 2019 men hvad nu? Afkastene i Puljeinvest 1. kvartal 2019 Indhold Side 24: Er der mere

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget Mødetidspunkt 08-11-2017 17:05 Mødeafholdelse Hellerupvej 22 Indholdsfortegnelse Kultur-, Unge- og Fritidsudvalget 08-11-2017 17:05

Læs mere

Notat 16. august 2017 J-nr.: / Stort set hele befolkningen har kendskab til eller i det mindste hørt om håndværkerfradraget.

Notat 16. august 2017 J-nr.: / Stort set hele befolkningen har kendskab til eller i det mindste hørt om håndværkerfradraget. Notat 16. august 2017 J-nr.: 87093 / 2417288 Stort set hele befolkningen har kendskab til eller i det mindste hørt om håndværkerfradraget. 35 procent af de adspurgte har anvendt fradraget tidligere. Håndværkerfradraget

Læs mere

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018

Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune. Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 Ankestyrelsens brev til Læsø Kommune Kommunalbestyrelsens beslutning den 25. juni 2018 15. maj 2019 A (borgmester i Læsø Kommune og medlem af bestyrelsen i Færgeselskabet Læsø K/S), B (medlem af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik

Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitik 2018-2021 - Politikken Introduktion til Kultur-, Fritids-, og Landdistriktspolitikken for Tønder Kommune. Kultur- og Fritidsudvalget formulerede i november 2016

Læs mere

EJERAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. Stevns Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr.

EJERAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. Stevns Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr. EJERAFTALE mellem Køge Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243647 Vasebækvej 40 4600 Køge og Stevns Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243655 Fægangen 8, Bjælkerup 4660 Store Heddinge og Solrød Forsyning Holding

Læs mere

Navision Stat 9.3. Kvikguide for håndtering af Peppol dokumenter. Overblik. Side 1 af 12. ØSY/kkp Dato

Navision Stat 9.3. Kvikguide for håndtering af Peppol dokumenter. Overblik. Side 1 af 12. ØSY/kkp Dato Side 1 af 12 Navision Stat 9.3 ØSY/kkp Dato 22.02.2019 Kvikguide for håndtering af Peppol dokumenter Overblik Formål Dokumentet supplerer Elektronisk fakturering manualerne for hhv. køb og opsætning med

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Hospice Limfjord Kompagnigade 11, 7800 Skive 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 30 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 30 hold 3 timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Kidsvolley vises. 9.25 Der spilles Kidsvolley

Læs mere

Børnehaven Skovly. aftale 2009 2010 11.11.2008

Børnehaven Skovly. aftale 2009 2010 11.11.2008 Børnehaven Skovly aftale 2009 2010 11.11.2008 1 2 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE R A N D E R S K O M M U N E V e s t e r v a n g s s k o l e n R a p p o r t 2 0 1 8 INDLEDNING Kære skoler I denne rapport fremgår jeres resultater af den forældretilfredshedsundersøgelse,

Læs mere

Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse

Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse Ebeltoft i udvikling Organisering og Samarbejde uddybende beskrivelse Med afsæt i Byrådets beslutning om at arbejde målrettet på en samlet udvikling af Ebeltoft jf. Visions- og udviklingsplan for Ebeltoft

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center

Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl Sted: Løvvang Bowling Center Referat af Danmarks Bowling Forbunds ungdomsudvalgsmøde Dato: Søndag den 25. maj 2014 kl. 12.30 Sted: Løvvang Bowling Center Mødedeltagere: DBwF: Claus Sørensen (CS), ungdomsleder i DBwF Pernille Øager

Læs mere

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Phonak er glade for at kunne introducere de nyeste tilføjelser til den veletablerede Phonak CROS-serie: Phonak CROS H2O og Phonak CROS 13. Vi er overbevist

Læs mere

Birkebo. aftale 2009 2010 11.11.2008

Birkebo. aftale 2009 2010 11.11.2008 Birkebo aftale 2009 2010 11.11.2008 1 2 1. Form l med aftalen: Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede m l med

Læs mere

Ændringer i kvalitetsstandarderne 2018

Ændringer i kvalitetsstandarderne 2018 Ændringer i kvalitetsstandarderne 2018 I dette notat beskrives de væsentlige ændringer, der er foretaget i forhold til kvalitetsstandarderne for 2017. Overskrifterne med blå skrift nedenfor henviser til

Læs mere

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN

Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Privatlivspolitik for Foreningen FISKEN Juni 2018 FISKEN behandler personoplysninger og skal overholde lovgivningen og principperne for god databehandlingsskik. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og

For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og ASEA Provisionsordning 1 DANMARK For at starte med at optjene provision (detail, fordelskunde, hurtigt i gang, teamprovision og AAA-bonus) skal du blot være aktiv og generere mindst (Personlig Volumen)

Læs mere

Høring af udkast til vejledning om produktionserhverv

Høring af udkast til vejledning om produktionserhverv Dato 10. juli 2017 Side 1 af 5 Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø Høring af udkast til vejledning om produktionserhverv Erhvervsstyrelsen sendte den 14. juni 2017 udkast

Læs mere

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor.

FINANS- UDDANNELSEN. Uddannelsen giver dig et solidt fundament og er et godt afsæt til din fremtidige karriere i den finansielle sektor. FINANS- UDDANNELSEN FINANS- UDDANNELSEN Finansuddannelsen er en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og teori. Den praktiske del (80%) foregår i en finansiel virksomhed, og den teoretiske del

Læs mere

ios og Android Vejledning

ios og Android Vejledning ios og Android Vejledning 1. Opret konto side 2 2. Log ind, log ud og homeskærm side 4 3. Stamoplysninger side 7 4. Profil side 10 5. Sådan opretter du en historie side 15 6. Historie oversigt side 24

Læs mere

Notat. Modtager(e): Naturgruppen og MBU cc: [Navn(e)] Stigende antal klager over gener fra fugle

Notat. Modtager(e): Naturgruppen og MBU cc: [Navn(e)] Stigende antal klager over gener fra fugle Notat Modtager(e): Naturgruppen og MBU cc: [Navn(e)] Stigende antal klager over gener fra fugle På baggrund af et stigende antal henvendelser om gener fra fugle er der opstået behov for en afklaring af

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef

Christina Søndergaard Online Marketingchef Christina Søndergaard Online Marketingchef 2 Hvad skal vi igennem? 1. Få overblik over din konto 2. Standard metrics 3. Annonceudvidelser PAUSE 4. Konverteringssporing 5. Avancerede metrics, dimensioner

Læs mere

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn

KOMPENSATIONS PLAN. Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN Succes er ikke andet end simple discipliner der praktiseres hver dag - Jim Rohn KOMPENSATIONS PLAN TRUENORDIC SUCCESS POTENTIAL Introduktion Sådan starter du. 7 slags bonusser Kunde

Læs mere

SKOLEÅRET 2018/2019 AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE, ERHVERVSSKOLERNE & PRIVATSKOLERNE I AARHUS

SKOLEÅRET 2018/2019 AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE, ERHVERVSSKOLERNE & PRIVATSKOLERNE I AARHUS 10.klasse SKOLEÅRET 2018/2019 AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE, ERHVERVSSKOLERNE & PRIVATSKOLERNE I AARHUS 10. KLASSE I ÅRHUS 10. klassehæftet for skoleåret 2018/2019 udgives af Aarhus Kommune, Børn og Unge

Læs mere

Skoleturnering for 16 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00

Skoleturnering for 16 hold. 3 timer fra 9.00 til 12.00 Skoleturnering for 16 hold timer fra 9.00 til 12.00 Det overordnede program 9.00 Alle mødes omklædte i hallen til velkomst, holdene fordeles ud på banerne og Teenvolley vises. 9.25 Der spilles Teenvolley

Læs mere

Tilsynsrapport Distriktscenter Strandby plejecenter

Tilsynsrapport Distriktscenter Strandby plejecenter Vurdering Tilsynsrapport Distriktscenter Strandby plejecenter Risikobaseret planlagt tilsyn med ældreplejen efter servicelovens 8 Distriktscenter Strandby plejecenter 3-87 Distriktscenter Strandby plejecenter

Læs mere

Nyhedsbrev til abonnenter - Juli Kasserede EU-regler

Nyhedsbrev til abonnenter - Juli Kasserede EU-regler Nyhedsbrev til abonnenter - Juli 2017 Kasserede EU-regler Som vi kunne fortælle om i årets første nyhedsbrev (januar 2017), så er 2017 det vigtige år for den Køretøjssikkerhedspakke, man i 2014 besluttede

Læs mere

Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers. 1. Projektresumé. Arbejdstitel: Projektperiode

Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers. 1. Projektresumé. Arbejdstitel: Projektperiode Arbejdstitel: Projekt åbne rådgivningstilbud i Randers Projektperiode 01.07.2017-31.12-2019 1. Projektresumé Foreningen Jysk børneforsorg/fredehjem har i mere end 100 år udviklet tilbud til udsatte børn,

Læs mere

Tilbud til borgere med type 2 diabetes i Randers Kommune

Tilbud til borgere med type 2 diabetes i Randers Kommune Tilbud til borgere med type 2 diabetes i Randers Kommune Udarbejdet af Inger Kruse Andersen 18. januar 2010 1 1. Indledning Type 2-diabetes er en kronisk sygdom, hvor kroppens evne til at oms tte sukkerstof

Læs mere

Underretningsskabelon udkast 19-1-2011. Adresse. For ldrene er orienteret om underretningen (s t kryds)

Underretningsskabelon udkast 19-1-2011. Adresse. For ldrene er orienteret om underretningen (s t kryds) Underretningsskabelon udkast 19-1-2011 Barnets navn Personnummer Adresse Mor/far/for ldremyndighed Personnummer For ldrene er orienteret om underretningen (s t kryds) Hvad har foranlediget underretningen?

Læs mere

Befordring af skoleelever Regler og principper. Administrativ vejledning

Befordring af skoleelever Regler og principper. Administrativ vejledning Befordring af skoleelever Regler og principper Administrativ vejledning 15. august 017 Indhold 1. Indledning.... Betingelser... 3.Begrebet hjemmets nærhed... 4 4. Opsummering... 4 1 1. Indledning 1.1.Formålet

Læs mere

FROKOST NETVÆRK OG STANDE Lederne NFA Cabi 11:45-12:30

FROKOST NETVÆRK OG STANDE Lederne NFA Cabi 11:45-12:30 FROKOST NETVÆRK OG STANDE Lederne NFA Cabi 11:45-12:30 SLIDE / 1 Kræft og anden alvorlig sygdom på arbejdspladsen Ditte Marie Bruun, cand.scient.san.publ. og projektleder, Kræftens Bekæmpelse SLIDE / 12:30-13:00

Læs mere

REGLER 2017 OVERORDNEDE PRINCIPPER DEFINITIONER

REGLER 2017 OVERORDNEDE PRINCIPPER DEFINITIONER REGLER 2017 OVERORDNEDE PRINCIPPER GP1 - Gracious Professionalism - I er venlige og professionelle. I kæmper hårdt mod problemer, mens I behandler alle mennesker med respekt og venlighed. Hvis I meldte

Læs mere

Alle mand til kamp! Kæmp, også når det er svært!

Alle mand til kamp! Kæmp, også når det er svært! Alle mand til kamp! Kæmp, også når det er svært! Kim Normann Andersen Professor, Department of Digitalization, Copenhagen Business School andersen@cbs.dk Af Ledelseskommissionens 13 teser til bedre offentlig

Læs mere

Drikkestedets indretning

Drikkestedets indretning FarmTest nr. 47 2010 Drikkestedets indretning - til ungdyr KVÆG Drikkestedets indretning til ungdyr Indhold Indledning... 3 Stort vandspejl... 3 Undgå at placere vandkarret for højt... 4 Sørg for en ordentlig

Læs mere

Råderetsregler 2019 Afd. 52 Rebslagergade, Kongevej, Løngang og Perlegade

Råderetsregler 2019 Afd. 52 Rebslagergade, Kongevej, Løngang og Perlegade Råderetsregler 2019 Afd. 52 Rebslagergade, Kongevej, Løngang og Perlegade Arbejder inde i boligen Inde i boligen må du udføre enhver form for forbedringer og forandringer. Arbejderne skal være rimelige

Læs mere

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Vestermarkskolen Odder

Uddannelsesplan 1. praktikniveau. Vestermarkskolen Odder Uddannelsesplan 1. praktikniveau Vestermarkskolen Odder Sidst redigeret september 2015 Dokumentnr.: 727-2014-108798 side 1 Uddannelsesplan 1. niveau Vestermarkskolen - Odder Kultur og særkende: Odder Kommune

Læs mere

Kvalitetsstandard for hjælpemidler og forbrugsgoder.

Kvalitetsstandard for hjælpemidler og forbrugsgoder. Kvalitetsstandard for hjælpemidler og forbrugsgoder. Lovgrundlag: Ydelser inden for hjælpemidler og Behov hos borgeren: Formålet med hjælpemidler og 112 og 113 i Lov om Social Service (LSS). Ved hjælpemidler

Læs mere

Kendelse. afsagt den 19. april Sag nr Socialdemokratiet. mod. Politiken

Kendelse. afsagt den 19. april Sag nr Socialdemokratiet. mod. Politiken Kendelse afsagt den 19. april 2017 Sag nr. 17-70-01087 Socialdemokratiet mod Politiken Socialdemokratiet har klaget til Pressenævnet over artiklen Boligtopskat vil især ramme byboere bragt den 7. februar

Læs mere

Nr. 7: Men vi bor jo så godt her

Nr. 7: Men vi bor jo så godt her Nr. 7: Men vi bor jo så godt her Foråret 2018: Hvornår flytter I så? Bemærkningen faldt nogle uger efter den store fællesweekend, hvor børnene bistod os med et hav af vedligeholdelsesopgaver og udsmidning.

Læs mere

Bruttoliste med forslag til indsatser der kan nedbringe den kommunale medfinansiering (KMF)

Bruttoliste med forslag til indsatser der kan nedbringe den kommunale medfinansiering (KMF) Bilag 1 Bruttoliste med forslag til indsatser der kan nedbringe den kommunale medfinansiering (KMF) Nr. Forslag Område Bemærkning 1. Ansættelse af diætist med henblik på at undgå indlæggelser som følge

Læs mere

Fishing Zealand medlemskab. Sagsnr: ======= 14/150. Sagsansvarlig: ============== 824

Fishing Zealand medlemskab. Sagsnr: ======= 14/150. Sagsansvarlig: ============== 824 Fishing Zealand medlemskab Sagsnr: ======= 14/150 Sagsansvarlig: ============== 824 Resum ====== Stevns Kommune har mulighed for at blive medlem af det tv rkommunale samarbejde Fishing Zealand. Fishing

Læs mere

Notat. 26. april 2011. Błrn, Skole og Kultur

Notat. 26. april 2011. Błrn, Skole og Kultur Notat Forvaltning: Błrn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: Br.nr.: 26. april 2011 Udf rdiget af: Bitten Laursen Vedrłrende: Uddannelsesstrategi for 5 kommuner Notatet sendes/sendt til: Arbejdsgruppen Uddannelsesstrategi

Læs mere

Virksomhedsplan med Pædagogisk Årsrapport - Rønnebærhuset 2016.

Virksomhedsplan med Pædagogisk Årsrapport - Rønnebærhuset 2016. Virksomhedsplan med Pædagogisk Årsrapport - Rønnebærhuset 2016. 1. Sprog: I vores Rudolf Steinerbørnehave efterligner børnene de voksne i sanglegen og lærer her rim, remser, fingerlege og sanglege. Ved

Læs mere

Havndal Skole AFTALE JUNI 2010

Havndal Skole AFTALE JUNI 2010 Havndal Skole AFTALE 2010 2012 10. JUNI 2010 1 1. Form l med aftalen Randers Byr d har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indg s aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede

Læs mere

Evaluering af byr dets vilk r

Evaluering af byr dets vilk r Evaluering af byr dets vilk r 1. Den faste, tilbagevendende struktur p dagsordenspunkter giver overblik 19 2 0 0 1 En fast struktur p dagsordnerne p tv rs af udvalg er l sevenligt og det er hurtigt at

Læs mere

Viborg Kommunes Borgmester ikke mente at de udfaldstruede var Kommunens problem. Man kan jo stille sig det spørgsmål, om borgmesteren ikke også er ans

Viborg Kommunes Borgmester ikke mente at de udfaldstruede var Kommunens problem. Man kan jo stille sig det spørgsmål, om borgmesteren ikke også er ans 2012 var et år der også stod i krisens tegn. Den førte politik der gav danskerne skattelettelser, og den udefra kommende økonomiske stagnation, viste sit sande jeg i den offentlige sektor, der bygger på

Læs mere

Notat. Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn. Indhold

Notat. Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn. Indhold Notat Metoder og virkemidler Postboks 1228 0900 København C Tlf. 70 12 12 88 Fax 70 12 12 89 at@at.dk www.at.dk Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn Indhold Formål...

Læs mere

Partshøring vedr. lovliggørelse af tilbygning.

Partshøring vedr. lovliggørelse af tilbygning. Partshøring vedr. lovliggørelse af tilbygning. Jeg er blevet bedt om at redegøre for sagen omkring tilbygning på Svenstrupvejen 7, 4130 Viby. Jeg er forundret over at kommunen har sendt sagen til Plan-

Læs mere

Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen, (LJ), Charlotte Larsen (CL), Lene Lebech (LL) og Lise Hansen (LH) (HB)

Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen, (LJ), Charlotte Larsen (CL), Lene Lebech (LL) og Lise Hansen (LH) (HB) Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 01. september 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 19. september 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lisbet Jensen,

Læs mere

Rønde Fjernvameværk A.m.b.a. Formandens Beretning. Generalforsamling 22. september 2016

Rønde Fjernvameværk A.m.b.a. Formandens Beretning. Generalforsamling 22. september 2016 Rønde Fjernvameværk A.m.b.a. Formandens Beretning Generalforsamling 22. september 2016 Endnu et år er gået og det er nu min 3. beretning som formand for Rønde Fjernvarme. Som de foregående år, har der

Læs mere

1g- Opgaven DHO. Middelfart Gymnasium & HF. 1g

1g- Opgaven DHO. Middelfart Gymnasium & HF. 1g 1g- Opgaven DHO Middelfart Gymnasium & HF 1g 2016-17 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER EN DHO?... 3 HVAD ER FORMÅLET MED DHO?... 3 VEJLEDNING OG RESPONS... 4 TIDSPLAN OG OMFANG - OVERSIGT... 5 FORM OG STRUKTUR

Læs mere

Digital Post og NemPost er ikke det samme. NemPost leveres af firmaet Assemble A/S. Digital Post leveres af e-boks A/S.

Digital Post og NemPost er ikke det samme. NemPost leveres af firmaet Assemble A/S. Digital Post leveres af e-boks A/S. Notat Forvaltning: IT Dato: J.nr.: Br.nr.: 6. maj 2011 Udf rdiget af: BH Vedrłrende: Digital Post versus NemPost Notatet sendes/sendt til: Digitaliseringsstyregruppen Baggrund Som et led i arbejdet med

Læs mere

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis

Referat. Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart. Århus Tina Rosenborg, Birgitte Andreasen, Kristine Løgsted Rasmussen og Citha Johansen Dechlis Referat Lørdag d. 7. oktober 2017 i Middelfart Tilstedeværende: Storstrøm Hanne Marie Hansen og Kirsten Nybroe Ærø Hedvig Holmegaard, Edel Knudsen, Karin Korup og Anette Kock Johansen Skruerne Mia Greve

Læs mere

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN

LifeWave KOMPeNSaTi- ONSPLaN LifeWave KOMPENSATI- ONSPLAN $ LifeWaves globale succes er baseret på hårdt arbejde, passion og medlemmernes hengivenhed. Vi har derfor besluttet at belønne de af vores medlemmer, der har nogle af de højeste

Læs mere

Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle

Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle 1 Nye aktiviteter p Lyshłj Młlle Oplysninger om ansłger Den selvejende institution Lyshłj Młlle. I 1983 oprettes en stłtteforening Lyshłj Młlles Venner med det form l at f lokale kr fter med i vedligeholdelse

Læs mere