Udvalget for Børn og Familie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalget for Børn og Familie"

Transkript

1 REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den Mødested: Skolen ved Kløften Christiansfeldvej 8 A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:35 Afbud: Ingen Bemærkninger: Holger Mikkelsen mødte kl under behandlingen af pkt. 44.

2 Udvalget for Børn og Familie, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 44. Besøg på Skolen v. Kløften Status vedørende SSP- og GOTI-arbejdet Orientering fra formand, medlemmer og serviceområde Stednr Ehlershjemmet færdiggørelse af renovering Driftsoverenskomst mellem Haderslev Byråd og Helsehjemmet Takster SFO området efter 1. august Valg af politik- og indsatsområdet Udvikling af strukturen på daginstitions- og Skoleområdet - forslag til en debatproces Efterretningssager Eventuelt...8

3 Udvalget for Børn og Familie, Side Besøg på Skolen v. Kløften DIFEWE / 07/6085 Som et led i den løbende orienering om - og besøg på - decentrale institutioiner m.v. aflægges der d.d. besøg på Skolen v. Kløften,, Christiansfeldvej 8A, Haderslev, der er en af de kommunale 10. klasseskoler. Skoleleder Niels Kvist orienterer om dagligdagen på en stor skole, herunder om spændingsfeltet mellem folkeskole og ungdomsuddannelser, elevsammensætning og forældresamarbejde m.v. og vil tillige komme ind på skolens fremtidige virke. Stabschef Finn Wetter Børne- og Familieservice, Stab & Administration indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Idet indstillingen blev tiltrådt orienterede skoleinspektør Niels Kvist med flere om skolens mission, vision, strategi, handleplan, tilbud, selvstyrende teams, kontaktlærerordning, samarbejde med CVU, ITbaseret undervisning, værdier og vækstsamtaler. Tillige om reduceret elevtal i det kommende skoleår på grund af strukturelle forhold i forhold til Christiansfeld/Kolding. 45. Status vedørende SSP- og GOTI-arbejdet DIFEWE / 07/4954 Som et led i den løbende orientering om forskellige delområder inden for Børn & Familie orienterer SSP-konsulenterne Peter Jensen og Bo Kensler samt GOTI (Gadeplan Og Tidlig Indsats-medarbejder Joan Pedersen om status for arbejdet med udadrettede og ofte marginaliserede børn og unge. Som en del af orienteringen indgår illustration af kriminalitetsbilledet i Haderslev for personer under 18 år.

4 Udvalget for Børn og Familie, Side 2 Stabschef Finn Wetter Børne- og Familieservice, Stab & Administration, indstiller, at orienteringen tages til efterretning Peter Jensen og Bo Kensler orienterede om SSP-arbejdet - både generelt - specifikt og individorienteret, om AU-klassen, mentorordningen, SSP-organisationen, værdier i arbejdet, nye ungetyper og i øvrigt kriminalitetsbilledet i almindelighed. 46. Orientering fra formand, medlemmer og serviceområde DITKGR / Direktøren orienterede om de mest hensigtsmæssige kommunikationsformer i forhold til betjening af borgere og om visse problemstillinger i relation til takster på daginstitutionsområdet ved pasning over kommunegrænser. Tillige om forløbet af borgmesterens (med flere) besøg på decentrale enheder og om betydelig belastning vedrørende sagsmængden på familierådgivningsområdet. Anna Grethe Smith orienterede om afholdt møde i Integrationsrådet. 47. Stednr Ehlershjemmet færdiggørelse af renovering DIHAWJ / 07/3711 Sønderjyllands Amtsråd besluttede i 2006 at reorganisere og renovere Ehlershjemmet. Det var forventet at projektet kunne afsluttes inden udgangen af 2006, men af forskellige årsager var dette ikke muligt.

5 Udvalget for Børn og Familie, Side 3 Det blev derfor besluttet, at Haderslev Kommune skulle overtage projektet med renovering af Ehlershjemmet. Økonomiske forhold I forbindelse med budgetvedtagelsen 2007 blev der afsat et rådighedsbeløb på kr. til færdiggørelsen af renoveringen. Projektet har været udsendt til offentlig licitation, og der er i samarbejde med Teknik og Miljø Sevice og rådgiver foretaget en gennemgang af licitationsresultatet. Ved licitationen indkom der 5 bud. Laveste bud på håndværkerudgifter i hovedenterprise er på kr. Øvrige udgifter til inventar, brandalarm og diverse omkostninger beløber sig til kr. Udgifter i alt = kr. Byggeriet forventes afsluttet i regnskabsåret Sven Rode - Specialfunktionen. Børne- og Familieservice, Specialtilbud indstiller, at til stednr Ehlershjemmet færdiggørelse (SJA) 2007 gives en anlægsbevilling på kr. finansieret af det i budgettet afsatte rådighedsbeløb. Godkendt. Anbefales overfor Økonomiudvalg og Byråd. 48. Driftsoverenskomst mellem Haderslev Byråd og Helsehjemmet disvro / 07/7282 Den selvejende døgninstitutionen Helsehjemmet, beliggende Havvejen 73, Sdr. Vilstrup, overgik pr. 1. januar fra driftsoverenskomst med Sønderjyllands Amt til driftsoverenskomst med Haderslev kommune. Døgninstitutionen Helsehjemmet varetager opgaven vedr. adfærdsvanskelige børn/unge i aldersgruppen år.

6 Udvalget for Børn og Familie, Side 4 Der vedlægges som bilag forslag til fremtidig driftsoverenskomst mellem Haderslev Byråd og Helsehjemmet. Driftsoverenskomsten er drøftet på møde i Helsehjemmets bestyrelse den 7. marts, og godkendt. Afdelingschef Sven Rode. Bilag Driftsoverenskomst mellem Haderslev Byråd og Helsehjemmet af 20. februar 2007 (302141) Børne- og Familieservice, Specialtidbud indstiller at nærværende driftsoverenskomst mellem Haderslev Byråd og Helsehjemmet anbefales overfor Byrådet. Godkendt. Dog ændres 6 i driftsoverenskomsten således, at ansættelseskompetencen ligger hos Direktøren, jvf. Sammenlægningsudvalgets beslutning af 3. januar Takster SFO området efter 1. august 2007 DIKEOL / 07/7304 Taksterne på SFO-området er besluttet frem til 1. august Disse takster fremgår af bilag til dette møde. Det er tidligere i udvalget besluttet, at SFO skulle opdeles i 3 takster: Modul A: En takst for både morgenmodul og eftermiddagsmodul Modul B: En morgentakst - morgenmodul alene Modul C: En eftermiddagstakst dækkende tiden fra middag og frem til lukketid - eftermiddagsmodul alene

7 Udvalget for Børn og Familie, Side 5 I det oprindelige materiale, som har været udgangspunkt for harmoniseringen, er der udover en normering på 2,0 pr. barn pr. uge i 52 uger taget udgangspunkt i en forældrebetaling på kr pr. måned. Der er ingen, der er i besiddelse af et erfaringsgrundlag, der kan fortælle noget om, hvordan fordelingen vil være på de mulige takstgrupper. Der planlægges ud fra en samlet belægning på 70 %, og der er p.t. ca børn i SFO uden at Skolen ved Stadion er talt med. Den nye takst skal gælde i de 5 måneder fra 1. august 2007 og året ud. Der vil herefter være mulighed for at justere taksterne, hvis fordelingen giver anledning til problemer i forhold til indtægtsgrundlaget. Afdelingschef Karl Erik Olesen. Bilag Takster i SFO i 2006 i gamle kommuner i Ny Haderslev (302340) Børne- og Familieservice, Skoleafdelingen indstiller til Udvalget for Børne- og Familieservice, Økonomiudvalg og Byråd at taksten fastsættes til kr for SFO hele dagen (Modul A) at taksten fastlægges til kr. 400 for morgenmodulet (Modul B) at taksten fastlægges til kr for eftermiddagsmodulet (Modul C) Godkendt. 50. Valg af politik- og indsatsområdet 2007 DIFEWE / 07/6915 Som et led i den økonomiske styring m.v. er det i Byrådet besluttet, at hvert fagudvalg skal vælge nogle områder, som der skal sættes særlig fokus på, og som udvalget ønsker skal indgå i de økonomiske redegørelser i 2007, 1. gang i april måned.

8 Udvalget for Børn og Familie, Side 6 Det anbefales, at der i særlig grad vælges områder, hvor der er særlig risko for budgetskred eller hvor der har været særlig usikkerhed om budgetforudsætningerne. Tillige skal hvert fagudvalg udvælge nogle indsatsområder, hvor særlig indsats eller opfølgning ønskes, herunder i relation til servicemål. Emnet har været drøfet i Børne og Familieservice s chefgruppe, hvor det er besluttet at foreslå de i indstillingen nævnte områder Procedure Sagen skal ikke foelægges andre politiske fora. Stabschef Finn Wetter. Børne og Familieservice, Stab og Administration indstiller, at udvalget som politikområder vælger følgende områder: 1) Det børnesociale område 2) Specialundervisningen 3) Pasningsgarantien 4) Sygefravær i de decentrale enheder og at udvalget som særlige indsatsområder vælger: 1) Det børnesociale område 2) Anvendelse af vikarer 3) Omsorgstandplejen Tiltrædes, således at sygefraværet følges på alle områder. 51. Udvikling af strukturen på daginstitions- og Skoleområdet - forslag til en debatproces DIJEHO / 07/860

9 Udvalget for Børn og Familie, Side 7 I udvalgets årsmål hedder det: Udvalget vil i samarbejde med administrationen frem mod sommeren 2007 tilrettelægge og påbegynde en bred debat med henblik på at tilvejebringe grundlaget for fagligt og bæredygtige enheder i en mere rationel institutions- og skole og ledelsesmæssig struktur Med udgangspunkt heri, fremlægger direktøren til udvalgets drøftelse og beslutning en procesplan for en sådan debat. Direktør Jens Houmann. Bilag Forslag til debatproces (301546) Børne- og Familieservice, Direktøren indstiller at Udvalget drøfter og beslutter, hvordan debatten omkring udvikling af en rationel struktur med bæredygtige enheder på daginstitutions- og skoleområdet i Haderslev Kommune skal tilrettelægges. Debatten tilrettelægges i overensstemmelse med indholdet i notat fra Direktøren af 31. marts 2007 dog således at hele Udvalget får sæde i Styregruppen. Det overvejes at lægge en ekstra mødedato i processen ind den 28. august Efterretningssager DITKGR / Der er følgende materiale til efterretning: Overførsel af uforbrugte/merforbrugte midler fra (Gl. Haderslev) Resultat af undersøgelse om kontrol af legepladser (Haderslev Kommune) Referat fra skolebestyrelsesmøde på Skrydstrup Skole,

10 Udvalget for Børn og Familie, Side 8 Bregnbjergskolen, Over Jerstal Skole og Starup Skole. (Ligger i skabet). Taget til efterretning. 53. Eventuelt DITKGR / Visse spørgsmål om KL s temamøde i maj 2007 undersøges.

11 Udvalget for Børn og Familie, Side 9 Underskriftsside Morten Finnemann Mads Skau Eva Roth Anna Grethe Smith Knud Erik Hansen Peter Jensen Hansen Holger Mikkelsen Finn Wetter

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 13-03-2007 Mødested: Mødelokale nr. 202 ved siden af byrådssalen Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:05 Afbud: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-01-2007 Mødested: Sct. Severin Skole Mødelokale 93 (nye hovedindgang), Moltrupvej 1 A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl.

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 24-04-2007 Mødested: Halk Skole Hejsagervej 91, Halk Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Eva Roth Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 11-12-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 11-12-2007

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-10-2007 Mødested: Specialskolen Dragen Solsikkevej 4 A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 25-11-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:50 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie,

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 28-08-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:15 Afbud: Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 28-08-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-05-2007 Mødested: Børneinstitutionen Favrdal Christen Kolds Vej 4, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:25 Afbud: Knud

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Mandag den 12-11-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: På grund af anden mødevirksomhed deltog

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 10-03-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Borgmesteren deltog i

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 25-08-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Bent Steenberg Olsen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 22-05-2007 Mødested: Mødelokale nr. 202 ved siden af byrådssalen Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 21-10-2008 Mødested: Børnehaven Rosengården Thrigesvej 51, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:05 Afbud: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-12-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie,

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie, REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 24-06-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Morten Finnemann, Holger Mikkelsen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Fredag den 22-08-2008 Mødested: Karl Erik Olesens kontor Starttidspunkt: Kl. 08:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:15 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 14-08-2007 Mødested: Gram Børnehave Skolekobbel 42, Gram Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:05 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Peter

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Fredag den 10-10-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 11:00 Sluttidspunkt: Kl. 13:00 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie,

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Knud Erik Hansen forlod

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 12-05-2009 Mødested: Stevelt Skovbørnehave Steveltvej 70 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:55 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 13-01-2009 Mødested: Bevtoft Skole Krügersvej 45, Bevtoft Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:40 Afbud: Mads Skau Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 11-11-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Mads Skau Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 11-11-2008

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 13-05-2008 Mødested: Cathrine Asylets Børnehave Allégade 6, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:05 Afbud: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 12-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Knud Erik Hansen (til den første del af mødet) Fraværende:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 25-03-2008 Mødested: Hammelev Børnehave Hammelev Bygade 18 B, Hammelev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:05 Afbud: Ingen Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Mandag den 16-06-2008 Mødested: 101 Haderslev Rådhus (ved kantinen) Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 22:05 Afbud: Ingen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Bregnbjergskolen Unionvej 4, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 18-11-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie,

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 24-02-2009 Søndergades Børnehave Søndergade 3, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl.

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 24-02-2009 Søndergades Børnehave Søndergade 3, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 24-02-2009 Mødested: Søndergades Børnehave Søndergade 3, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 25-09-2007 Mødested: Afdelingen for Specialtilbud Bispebroen 2 C, Haderslev (ved biblioteket) Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie,

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie, REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 19-08-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Holger Mikkelsen mødte kl. 17.10

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 22-01-2008 Mødested: Tandplejen, Gåskærgade 28 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15 Afbud: Knud Erik Hansen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 23-09-2008

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10-11-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:25. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10-11-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:25. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 10-11-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:25 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:05. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:05. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:05 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

EKSTRAORDINÆR DAGSORDEN

EKSTRAORDINÆR DAGSORDEN EKSTRAORDINÆR DAGSORDEN Udvalget for Børn og Familier Mødedato: Tirsdag den 26. november 2013 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Ingen Bemærkninger: Mødet påbegyndes umiddelbart efter byrådsmødets

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-09-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 27-02-2007 Mødested: Vedsted Skole Skovbyvej 2, Vedsted, Vojens Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:10 Bemærkninger: Udvalget for

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 11-03-2008 Mødested: Haderslev Krisecenter Bjørnøvej 2, Starup Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 19:30 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 24-11-2009 Mødested: Povlsbjerg Børnehave Østergade 46, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 22-04-2008 Mødested: Nustrup Fællesskole Skolevej 58, Nustrup Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Peter Jensen Hansen, Holger

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 28-05-2009

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Torsdag den 05-02-2009 Mødested: Teknik- og Miljøservice, Vojens Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Mads Skau, Yrsa Theisen, Tonny

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-09-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:40 Afbud: Fraværende: Alle var mødt. Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 04-09-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie,

Indholdsfortegnelse. Udvalget for Børn og Familie, REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-09-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:45 Afbud: Bent Steenberg Olsen Fraværende: Bemærkninger: Borgmester H.

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: Kløvervænget Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Anne Grethe Smith Fraværende: Bemærkninger: Under pkt. 24 deltog Kommunelæge

Læs mere

REFERAT. Susann Gabelgaard deltog som suppleant for Ruth Rosenkrans.

REFERAT. Susann Gabelgaard deltog som suppleant for Ruth Rosenkrans. REFERAT Service-MED for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 13:30 Afbud: Lisbeth Erbs Olsen, Lise Dahl Christiansen, Ruth

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 03-06-2009 Mødested: Teknik- og Miljøservice, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Byrådet 1. behandling

Byrådet 1. behandling REFERAT Byrådet 1. behandling Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Uwe Jessen, Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Byrådet,

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:40. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:40. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-06-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:40 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 24-09-2008 Mødested: Thomas Eriksens kontor, Vojens Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 19-02-2008 Mødested: Fjelstrup Skole Skolebakken 10, Fjelstrup Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Torsdag den 24-01-2008 Mødested: Thomas Eriksens kontor Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Mødet sluttede

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 25-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Jan Christensen Bemærkninger: Mødet afsluttet

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 15-01-2007 Mødested: Kløvervænget 26, Kantinen Starttidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Tonny Thomsen Bemærkninger: Rita Juhl og Morten

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 27-05-2008 Mødested: 219 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 27-05-2008

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Torsdag den 17-04-2008 Mødested: Thomas Eriksens kontor, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 20-10-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 20-10-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 20-10-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 22-08-2007 Mødested: Thomas Eriksens kontor, Vojens Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Yrsa Theisen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde

Økonomiudvalget Ekstraordinært møde REFERAT Økonomiudvalget Ekstraordinært møde Mødedato: Torsdag den 20-12-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 20-12-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 Mødested: København Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Anna Grethe Smith deltog til og med pkt. 51 Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 21. juni 2006 Mødelokale: Skærbæk Rådhus, Mødelokale 3 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 19:00 Fraværende: Gruppemøder: 21. juni 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børne- og Skoleudvalg

Børne- og Skoleudvalg REFERAT Børne- og Skoleudvalg Møde nr.: Mødedato: 27. juni 2012 Fraværende: Mødetid: 17.00 Mødested: Mødelokale 1 Øvrige bemærkninger: Tommy Lund Christensen (Deltog ikke i mødet fra kl. 18.45) Indholdsfortegnelse:

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 11-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget for Teknik og Miljø, 11-04-2007

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 20-08-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 19. januar 2017 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen, Louis

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Onsdag den 02-07-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Finn Lykkeskov Fraværende: Bemærkninger: Holger Mikkelsen

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-01-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:40 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 08-01-2008

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT REFERAT

EKSTRAORDINÆRT REFERAT EKSTRAORDINÆRT REFERAT Service MED for de fælles stabe Mødedato: Onsdag den 26. oktober 2016 Mødested: 217 Starttidspunkt: Kl. 14:15 Sluttidspunkt: Kl. 14:45 Afbud: Anne-Mette Michelsen, Carina Bock Møller

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 12-08-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15 Afbud: Ingen Bemærkninger: Knud Erik Hansen forlod mødet kl. 18.15

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-05-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Morten Finnemann

Læs mere

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 10. februar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 13.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Gruppemøder: 10. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse Åbent møde:

Læs mere

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Børn- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 25. oktober 2006 Mødelokale: Skærbæk Rådhus, Mødelokale 3 Starttidspunkt for møde 14:00 Sluttidspunkt for møde 18.30 Fraværende: Gruppemøder: 25. oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 1. november 2018 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Mads Vinterby, Ali Qais, Dorthe Hecht,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

REFERAT Udvalget for Børn og Unge Temamøde den 10. maj 2007 kl i lokale 188

REFERAT Udvalget for Børn og Unge Temamøde den 10. maj 2007 kl i lokale 188 REFERAT Udvalget for Børn og Unge Temamøde kl. 12.00 i lokale 188 Åben del 1. Meddelelser 2. Budgetopfølgning pr. 31.03.2007 3. Budget 2008 4. Daginstitutionsområdet organisering, udvikling og ledelse

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre

Referat fra møde i Udvalget for Børn & Ungdom onsdag den 13. januar 2010. Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Referat fra møde i onsdag den 13. januar 2010 Mødet startede kl. 17:00 i Mødelokale 1, Lejre Indholdsfortegnelse 1. BU - Godkendelse af dagsorden...3 2. BU - Valg af næstformand...4 3. ØU - Udvalgets mødeplan

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl.

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Gunnar Nielsen Fraværende:

Læs mere

REFERAT Ekstraordinært møde i Udvalget for Børn og Unge Den 24. maj 2007, kl i lokale 188

REFERAT Ekstraordinært møde i Udvalget for Børn og Unge Den 24. maj 2007, kl i lokale 188 REFERAT Ekstraordinært møde i Udvalget for Børn og Unge Den 24. maj 2007, kl. 08.00-12.00 i lokale 188 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Budget 2008 3. Daginstitutionsområdet organisering, udvikling og ledelse

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 24-06-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Princess May Gildhoff og Sahat

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen

Punkt 2 Præsentation af ny skoleleder på Egebjergskolen Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 Skole- og Uddannelsesudvalget - 12-11-2013 12.11.2013 kl. 08:00 Mødecenter C, Lokale 32 på Ballerup Rådhus

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Tirsdag den 29-01-2008 Mødested: Brand og redning Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Alvin Sundbølle mødte kl 1630 Fraværende:

Læs mere

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 07. februar 2008

REFERAT. fra. Udvalget for Børn og Unges møde den 07. februar 2008 Side 1 af 12 REFERAT fra Udvalget for Børn og Unges møde den 07. februar 2008 ÅBEN DEL 1. Meddelelser 2. Orientering til Udvalget om den aktuelle pladssituation 3. Dagplejen - Leje af barnevogne 4. Skolestrukturdebat

Læs mere

Etablering af daginstitution i Avedøre. Projekt nr Licitationsresultat og bevillingsansøgning

Etablering af daginstitution i Avedøre. Projekt nr Licitationsresultat og bevillingsansøgning Pkt.nr. 8 Etablering af daginstitution i Avedøre. Projekt nr. 5336. Licitationsresultat og bevillingsansøgning. 358614 Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget og Teknisk

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Børne- og Kulturudvalget Referat Dato: Tirsdag den 12-november-2002 Starttidspunkt for møde: 8.15 Sluttidspunkt for møde: 16.30 Mødested: Skolebesøg Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Orla Hansen,

Læs mere