Ordstyrer: Agnete Kjær Jepsen, referent: Jesper Madsen. Vedhæftet: Adresselisten (husk der er sidste salgsdag, gælder kun i ca.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordstyrer: Agnete Kjær Jepsen, referent: Jesper Madsen. Vedhæftet: Adresselisten (husk der er sidste salgsdag, gælder kun i ca."

Transkript

1 Ordstyrer: Agnete Kjær Jepsen, referent: Jesper Madsen. Indhold: Overblik over dagens forløb Generel information + næste møde Referat af oplæg og diskussioner Kontaktpersoner og grupper Nyt om kommunikation i dette forum 1 Vedhæftet: Adresselisten (husk der er sidste salgsdag, gælder kun i ca. en måned) Online: Dokumenter om lokalplan, gamle referater og andet godt ligger som vanligt på denne midlertidige adresse: Dagens forløb: 09:15 Rundvisning for nye deltagere 09:45 Kaffe og boller 10:00 Morgensang og velkomst 10:15 Oplæg om lokalplan v. Anne Dalsgaard, formand f. AiH, samt lokalplan-gruppen + spørgsmål 10:45 Oplæg om energiforsyning v. Gunnar Olesen + spørgsmål 11:15 Kort status fra arbejdsgrupperne (bl.a. om foreningsdannelse) + evt. nye personer i grupperne. 12:00 Frokost 13:00 Næste fællesmøde hvilken gruppe arrangerer 13:15 Arbejde i de etablerede arbejdsgrupper inkl. kaffe og kage 15:30 Afrunding + fællessang. Generel information Næste møde finder sted 8. april i Andelssamfundet Dagsorden udsendes i marts. B-medlem: AiH anbefaler, at vi alle melder os ind i AiHs almennyttige forening som B-medlemmer. Det kan man godt trods rygter om det modsatte. Det vil være ideelt, hvis mindst én eller to fra hver gruppe på skift eller sammen kommer til månedsmødet. Det koster 300 kr om året, og man har fx taleret på månedsmøderne. Der indbetales på konto Reg 8401 kontonr I feltet til modtager skrives B-medlem og navn på indbetaler. I referatet fra september stod der et forkert kontonummer, men dette er det rigtige.

2 Referat af oplæg og diskussioner Oplæg om lokalplan (Anne Dalsgaard) Anne gjorde rede for hovedlinjerne i lokalplansprocessen. GAiH har rykket for et møde med kommunen og afventer svar. Vi skal være så godt klædt på som muligt når det sker. Alle kan i princippet byde på grunden, så intet er sikkert. Derfor kan vi prøve at påvirke lokalplanen, så den bliver mindre attraktiv for andre købere ved at lægge vægt på fx. parkering ved vejen og fælleshuse. Både kommunen og AiH ønsker at de nye bogrupper bliver en del af grundejerforeningen. Det kan måske også gøre den mindre attraktiv for andre købere. 2 Vi skal komme med kvalificerede forslag til planen, og det gælder især vejføring, fælleshuse, energiforsyning, typer af bebyggelse og parcellernes størrelse. Til inspiration kan man kigge på lokalplan 715, som blev lavet inden etableringen af Bogruppe 7 og 8. Der ligger links her: Citat fra LP 715: Derfor skal den videre udbygning af AiH ske i flere etaper, således at de opsamlede erfaringer kan anvendes som led en fortløbende udviklingsproces med plads til visioner og eksperimenter. Emnet blev behandlet senere på dagen i regi af LP-gruppen. Oplæg om energiforsyning (Gunnar Olesen) Lokalplanen skal indeholde en plan for energiforsyning. Gunnar redegjorde for det, man indtil nu har arbejdet med i AiH s energiselskab, og hvor man bl.a. integrerer el- og varmeforsyningen. Der arbejdes med en kombination af et stort solvarmeanlæg med varmelager og en stor central varmepumpe. Solvarmeanlægget kan ligge over P-pladsen. Det eksisterende varmeanlæg, som kører på træpiller, tilkobles ved spidsbelastninger. Varmepumpen kører på el fra det offentlige elnet. Systemet indrettes så varmepumpen primært kører, når det blæser og strømmen i elnettet overvejende kommer fra vindkraft. Varmelageret er på størrelse med et hus. Beregningerne siger, at prisen for strømmen bliver 80 øre/kwh. inkl. afgifter. Der vil senere blive lavet et notat hvis vi køber varmen fra Affaldvarme (Århus kommunale værker). Varmen fra Affaldvarme kommer i dag fra biomasse (træpiller, halm og affald). Værket blev i 2016 lagt om til biomasse (piller) hvor man før fyrede med kul. Tilslutningsprisen til AiH varmeanlæg bliver 135 kr/m 2, altså kr. for et hus på 100 m 2. Dertil kommer rørene internt i bogruppen, det bliver ca kr pr hus. Bogruppen beslutter selv, hvor mange huse der skal tilsluttes. Mht. miljø og bæredygtighed passer denne løsning godt med AiHs ønske om at være på forkant med udviklingen inden for energi.

3 Gruppearbejde om lokalplanen Opsamling af drøftelserne om ønsker til kommende lokalplan på fællesmødet Gruppernes skriftlige referater indeholder mange andre gode og spændende tanker end de tre hovedspørgsmål. Grupperne må selv fastholde og fremsætter ideerne igen i de relevante debatter. Her er sammenfatningen koncentreret om vejføringen, antal storparceller og muligheden for at reservere en parcel til små/mindre huse ( Tiny Houses ). Vejføring: Du kan finde de tegninger, som dannede udgangspunkt for gruppearbejdet her på side 27 ff. Der var næsten fuld opbakning til princippet om en organisk vejføring, som er mere slynget end i eksempel A. (Julies tegning). Den nøjagtige placering er der ikke taget stilling til. Udegruppens tegning dækker meget godt stemningen på mødet. (Her var indtænkt ideer til lege- og aktivitetsområder). Det ser du på bilag Udegruppen, veje og storparceller.pdf, der kan downloades fra den midlertidige hjemmeside. Der var enighed om at det primært skulle være en redningsvej / brandvej og at der ikke normalt skulle være biltrafik i området. 3 Fordele: En snoet vej gennem området medfører: - del af det sociale rum, mere social kontakt - reducerer vindtunneleffekten - nedsætter hastigheden En gruppe forholdt sig til skitsens ideer om små pladser: Man kan eventuelt lave flere små pladser på vejen, der kan tjene andre formål - fx regnvandsbassiner med vandtålende planter. Eller man kan placere fælleshusene på disse pladser, så der bliver let adgang til disse. Ulemper: En snoet vej gennem området medfører: - ulempe i forhold til bebyggelse på grunden / byggeprocessen - placeringen giver mindre plads til grønne fælles områder Antal storparceller Drøftelserne i grupperne viser, at der er størst opbakning til mellem 3 og 4 stor parceller. Fordele: parceller: flere til at lave opgaver og betale - 3 store parceller giver flere folk i bogrupperne, hvilket kan være en fordel idet det giver større fleksibilitet. - Det kunne også være 4 parceller med ca. 15 husstande i hver. Der har været en tendens til i de store bogrupper, at engagement og deltagelse i fællesskabet ikke har været/ikke er optimalt parceller: kommer tættere på hinanden, færre at blive enige med, parcel(ler) kun til fælleshus(e) Ulemper: parceller: for mange om at bestemme, sværere at komme tæt på hinanden parceller: for få til at betale, have ansvar og lave opgaver i den enkelte parcel

4 Reservere parcel til små/mindre huse Da der ikke var ret mange kommentarer til dette emne, er det ikke muligt at drage en konklusion på denne problemstilling. Mange grupper forholder sig dog til at byggeriet skal rumme små og store boliger, seniorboliger, ungdomsboliger, handicapvenlige boliger, foruden ønsket om en blanding af eje (andel - privat) og leje. En gruppe fremlægger dette forslag. Vi tænker, at man med fordel kunne lægge en begrænsning på boligernes størrelse for at forhindre mere klassisk parcelhusbyggeri. Det kunne f.eks. være: - 60 m2 til enlige - 40 m2 til voksne - 10 m2 pr. barn 4 Denne begrænsning kunne lægges på en eller flere parceller, eller man kunne lægge denne begrænsning på alle parceller men kun som et krav om fx 25 procent af boligerne. Fordele ved begrænsning på boligstørrelser: - fremme brugen af fælleshusene, der kunne have mange funktioner som tumlerum, kontorarbejdspladser, gæsteværelser Disse synspunkter tager vi alle med i den videre debat. Jes Lemming for Lokalplangruppen Se mere om Lokalplan 715 (Bogruppe 7 og 8) her

5 Grupper og kontaktpersoner Lokalplan: Tovholdere: Jes Lemming, Susanne Stein og Marie Estrup. Andels-gruppen: Tovholder: Lisa Lærke. Efterlyser nye folk i gruppen. De formelle muligheder skal undersøges. En direktør fra ABF s fællesrepræsentation vil gerne komme og tale med os. Der vil være stordriftsfordele, og man kan fx projektere et fælleshus fra starten. Leje-gruppen: Tovholder: Lisa Bilde. Kvoten for almennyttige boliger er brugt, men der kan evt. dispenseres. Der er kontakt med Egen vinding og Datter, et alternativ kunne være samarbejde med dem. Ejer-gruppen: Findes ikke, men bør etableres nu, da der findes en del, der vil bygge ejerboliger. Henvendelser til Jesper. (svar på denne mail) 5 Energi & materialer: Tovholder (indtil videre): Dorte Odde. Hun og Palle efterlyser nye folk i gruppen, gerne en ny tovholder. Fællesskabs-gruppen: Tovholder: Jesper Madsen. Forbereder en weekend i foråret med indbygget stiftende generalforsamling. Fokus på både det formelle og det sociale. Arbejder også på at lave en kommunikationsgruppe. Søger om penge fra AIH indtil vi har forening. Det vil AiH gerne. Børn og unge-gruppen: Tovholder: Dorte Odde. Efterlyser andre med unge, dvs årige. Fælleshus: Tovholder: Anne Marie Rødbro. Gerne flere i gruppen Vi har i øvrigt snart behov for at vide, hvem der er interesseret i hhv. eje, leje eller andel. Derfor bliver der inden længe udsendt en mail med spørgsmål om dette.

6 Nyt om kommunikation i dette forum (v. Jesper) En lidt længere smøre, men det er noget, som vi skal have på skinner, hvis grupperne skal kunne arbejde effektivt og uden at spilde tiden. Kontaktoplysninger, nye folk, hjemmeside, referater, dokumenter, opgaver, gruppemøder, forening, betaling, podcasts, videoer Vi er kommet godt i gang. Det betyder bl.a., at mængden af kommunikation vokser, både generelt og internt i grupperne. Vi har allerede nu mange dokumenter, som vi vil få brug for fremover. Vi får ofte nye på listen, og nogle melder sig fra, og inden længe bliver vi til en forening. Alt dette er vigtigt, da det jo er ved at blive alvor og vores succes bl.a. afhænger af kommunikation, der fungerer. Lige for tiden har Jesper (referenten) påtaget sig rollen som kommunikations-nørd/tovholder, og jeg kan se, at vi har brug for en samlet løsning til alle opgaverne. Af flere grunde: Alle skal have nem adgang til de informationer, de har brug for, både af praktiske og demokratiske grunde. Vi skal have styr på personer og økonomi her og nu. Grupperne skal nemt og hurtigt kunne lave aftaler og trække på hinandens viden. Jeg har også arbejde og familie 6 Arbejdet med at håndtere alle disse opgaver vil vokse endnu mere, hvis ikke det sættes i system, bl.a. via en platform på nettet. Derfor har jeg lavet en del research og er i gang med at teste noget af det. Det tager nogen tid at lære et system at kende, det gør det altid med den slags. Det duer på sigt ikke, at vi bliver ved at rode rundt med midlertidige løsninger. Da vi har fået et tilsagn om at AiH vil dække en række mindre udgifter indtil vi har en forening, vil jeg inden næste møde købe det, der er nødvendigt til den nævnte platform. Stillingsopslag På næste møde (gerne inden) bør vi danne en kommunikationsgruppe, der kan deles om alt det tekniske, administrative og skrivemæssige. Og vi har brug for nogle, som via deres arbejde eller lignende er rimeligt prof. til disse opgaver. Det drejer sig i første omgang om: A. At vedligeholde adresselisten i Excel og kopiere indhold mellem det og andre programmer, og at sende standardmail ud til nye interesserede. Du behøver ikke bruge din egen mailadresse, vi har jo vores midlertidige webmail. B. At administrere tilmeldinger til møderne via webmail og være kassemester mht. indtægter og udgifter kun indtil foreningen er dannet. Også Excel. C. At administrere brugere mm. på en kommende platform med afsæt i Wordpress. Disse funktioner bør varetages af nogle, der har deltaget i et par møder og har en basal viden om hvad vi har gang i. Og som ved, at de er sikre på at kunne udføre opgaverne som minimum indtil sommerferien. Hvis du mener, at du har tiden, lysten og kompetencerne, må du meget gerne sende mig en mail. (Jeg har selv ikke tiden, så jo flere ænder, jo bedre). ***************************** Dagsorden for 8. april udsendes når Lokalplangruppen har planlagt mødet. Vi ses

Indhold: 1 Overblik over dagens forløb Generel information + næste møde Note om værdigrundlaget Kontaktpersoner i grupperne & koordineringsgruppen Oplæg om bebyggelses muligheder, ved Julie Lecuelle, arkitekt

Læs mere

Referat til stormøde i Hjørnegrundsforeningen Søndag d. 23. september :45-16

Referat til stormøde i Hjørnegrundsforeningen Søndag d. 23. september :45-16 Referat til stormøde i Hjørnegrundsforeningen Søndag d. 23. september 2018 9:45-16 Sneglehuset, AIH Dagsorden Morgensang og velkomst 10:10 Morgensang og velkomst - Nyt fra bestyrelsen v. Formand Jesper

Læs mere

AiH. Referat af møde for interessegruppe for nye bo-grupper. 12. nov. 2017

AiH. Referat af møde for interessegruppe for nye bo-grupper. 12. nov. 2017 AiH. Referat af møde for interessegruppe for nye bo-grupper. 12. nov. 2017 Næste møde: 28. januar 2018. Dagsorden følger. Udsendt program for 12. nov. 2017: 09:00-9:45 En lille rundvisning, hvor nytilkomne

Læs mere

Bofællesskabet Stavnholthave

Bofællesskabet Stavnholthave Bofællesskabet Stavnholthave som andels bolig forening 20 november 2017 Hvordan kom vi i gang? November 2015 februar 2016 Furesø kommune afholder en rækkes workshops for at få etableret bofællesskaber

Læs mere

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Koordinationsgruppens og øvrige gruppers beretning 5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab og budget 6. Visioner, aktiviteter

Læs mere

Lystoftegård -indledende møde den 19. januar 2016

Lystoftegård -indledende møde den 19. januar 2016 Lystoftegård -indledende møde den 19. januar 2016 Dagsorden 1. Velkommen og præsentation v. Lennon 2. Dagens dagsorden 3. Beslutning om bebyggelsen og boligantal v. Lennon 4. Et seniorbofællesskab bliver

Læs mere

Referat af budgetdialogmøde

Referat af budgetdialogmøde af budgetdialogmøde Mandag den 21.05.12 kl. 19:00-21:00 i mødelokale 1 Børne- og Ungeudvalget: Brigitte Klintskov Jerkel (C) Bjarke Abel (A) Kai Nielsen (V) Morten Dahlin (V) Niclas Bekker Poulsen (A)

Læs mere

Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B

Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Steen Egeberg fra organisationsbestyrelsen og drifts- og servicedirektør Jesper Bremholm holdt af to omgange workshoppen Fremtidens Drift i 3B. På workshoppen blev deltagerne

Læs mere

Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K.

Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K. 20.11.2012 Bilag 3 Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K. Sted: Generator, Kastengevej 3, 6950 Ringkøbing Program: Velkomst og præsentation Om Ringkøbing K i Ringkøbing-Skjern kommune

Læs mere

VARMEPLAN. DANMARK2010 vejen til en CO 2. -neutral varmesektor

VARMEPLAN. DANMARK2010 vejen til en CO 2. -neutral varmesektor VARMEPLAN DANMARK2010 vejen til en CO 2 -neutral varmesektor CO 2 -udslippet fra opvarmningssektoren kan halveres inden 2020, og opvarmningssektoren kan blive stort set CO 2 -neutral allerede omkring 2030

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 15. december 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Forretningsudvalgsrunde 4. Udvalgsrunde 5. Økonomi 6. Samarbejde

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014

Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Referat til bestyrelsesmøde den 2. december 2014 Til stede: Jane Brøndum (JB), Jeppe Vestenaa (JV), Lisa Vogel (LV), Jannick Jakobsen (JJ), Dan Olvhøj (DO), Anders Gadkjær (AG), Coilin Jeritslev (CJ),

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 15. januar kl. 20.00 22.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Lasse, Peter, Lisemose, Jan, Jacob, Annett, Christian, Dorte B., Hans Erik, Kirsten, og Merete (referent) Desuden deltog Vivian Johnsen

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Sidste generalforsamling o Vinsmagning og oste-pølsebord Sidste generalforsamling blev lidt af et tilløbsstykke. Dette kunne selvfølgelig skyldes de spændende emner, der var på

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Lystoftegård -møde i brugergruppen den 3. marts 2016

Lystoftegård -møde i brugergruppen den 3. marts 2016 Lystoftegård -møde i brugergruppen den 3. marts 2016 Dagsorden 1. Gennemgang og godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Siden sidst v. Tine 4. Glimt fra mit liv workshop v. Birthe PAUSE 5. Eksempler

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

BORGERMØDE VED AMAGERBANEN SYD DEN 5. MAJ 2015

BORGERMØDE VED AMAGERBANEN SYD DEN 5. MAJ 2015 BORGERMØDE VED AMAGERBANEN SYD DEN 5. MAJ 2015 Det følgende er referatet fra et velbesøgt borgermøde arrangeret i fællesskab af Københavns Kommune, Lokaludvalget og grundejerne med deltagelse af disse

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

1)Tidsperspektivet for påbegyndelse af bebyggelse på Hjørnegrunden

1)Tidsperspektivet for påbegyndelse af bebyggelse på Hjørnegrunden Andelssamfundet i Hjortshøj Kære alle Hermed referatet fra fællesmødet d. 18 /6-2017 Referat 1)Tidsperspektivet for påbegyndelse af bebyggelse på Hjørnegrunden Oplæg til nye bogrupper på Hjørnegrunden

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 05-09-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:00 Tilstede:

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

17, stk. 4 - Opgaveudvalg for Bæredygtighed

17, stk. 4 - Opgaveudvalg for Bæredygtighed 17, stk. 4 - Opgaveudvalg for Bæredygtighed Referat 5. marts 2019 kl. 17:00 Kommunalbestyrelsens spisestue, 5. sal, Rådhuset Indkaldelse Charlotte Algreen Karoline Geneser Kathrine Utzon-Frank Jesper Lind

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010

Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Referat fra stiftende generalforsamling - Lørdag d. 8/5 2010 Burkinagruppen blev stiftet lørdag den 8. maj 2010 i Stavtrup ved Århus. 19 voksne og 8 børn deltog i stiftelsen af foreningen. Efter velkomst

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Dagsorden og referat afd. 21

Dagsorden og referat afd. 21 Dagsorden og referat afd. 21 Emne: Bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 19.01.2015 Tid: 18-22 Sted: Kig forbi: 20.30-21 Mødedeltagere: Peder, Vibeke, Sofie, Lisbeth og Camilla Fraværende: Gitte, Jonas,

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b

S t a t s R å d e t S t u d e n t e r r å d e t p å S t a t s k u n d s k a b Referat af StatsRådsmødet 13. møde, 22. april 2010 Dato: 20-04-2010 Sekretariatet Ref.: Referat møde 22-04-2010 Tilstede: Politologisk Studenterforum: Sarah Kjærgård Pedersen, Kathrine Salomonsen, Jonas

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER

INDHOLD I DETTE NUMMER September 2015 INDHOLD I DETTE NUMMER Sommerfesten 2015 Restance, facebook og stakitter Affaldsordning Loppemarked 2015 Hulmursisolering Generalforsamling 2015 - Agenda Budgetforslag Adresseliste Husk

Læs mere

Referat af møde i Kampagneudvalget

Referat af møde i Kampagneudvalget Referat af møde i Kampagneudvalget Dato: 1. december 2014 Tid: Kl. 17.00 Sted: Sekretariatet i Vanløse Til stede: Bent Nielsen, Malene Madsen, Justin Corfitzen, Maria Helene Olesen og Karina Ertmann Krammer

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE INDBYDELSE TIL SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 1-6-11 KL. 9-15 PÅ REGIONSHOSPITALET, SKIVE FESTSALEN PÅ 6. ETAGE RESENVEJ 25, 7800 SKIVE DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

FJERNVARMESEKTOREN KLIMATILPASNING OG BÆREDYGTIGHED FORENINGEN AF RÅDGIVENDE INGENIØRER, FRI

FJERNVARMESEKTOREN KLIMATILPASNING OG BÆREDYGTIGHED FORENINGEN AF RÅDGIVENDE INGENIØRER, FRI FORENINGEN AF RÅDGIVENDE INGENIØRER, FRI FJERNVARMESEKTOREN KLIMATILPASNING OG BÆREDYGTIGHED Kim Mortensen Direktør Dansk Fjernvarme kmo@danskfjernvarme.dk 2. marts 2017 FJERNVARME = VÆKST Fjernvarmesektoren

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø

Sekretariatsledelsen. Onsdag 10. december Regionshuset Niels Bohrs Vej Aalborg Ø Sekretariatsledelsen Onsdag 10. december 2014 16.00 18.00 Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Opsamling på bestyrelsesmøde og direktionsmøde 3. Aktuelle

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven

Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud. Dato : Tid : Sted : Børnehaven Bestyrelsesmøde i Hjerm Dagtilbud Dato : 26.5 2015 Tid : 18.30 21.30 Sted : Børnehaven Forplejning : Kristina Afbud fra : Helle Ordstyrer : Kristina Referent : Lisbeth Udeblivelse: Anders, Nicklas Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 15-09-2011 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN STV DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT:

Læs mere

Referat 4. møde 2014/15

Referat 4. møde 2014/15 Beboerrepræsentationen "VIBENSHUSBEBOERNE" v/carl-erik Christiansen Buddinge Hovedgade 291 2880 Bagsværd Telefon: 44 44 00 03 (privat) Telefon: 33 21 26 33 (arbejde) Telefax: 33 21 11 18 E-Mail: carl-erik@andersen-maare.dk

Læs mere

Vil du med til Start CAMP om:

Vil du med til Start CAMP om: Vil du med til Start CAMP om: Bæredygtig behandling af organisk dagrenovation på Sjælland? Hvad vil du have svar på for at kunne vælge jeres løsning, og hvem vil du gerne lave den sammen med? Roskilde,

Læs mere

UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL

UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL UDVIKLING AF FREDERIKSBERG HOSPITAL Overordnet vision og delvisioner På Hospitalsområdet skaber vi et åbent, imødekommende, grønt og blandet byområde, hvor LIV og RO forenes i et bykvarter med bæredygtige

Læs mere

Oplæg til procesplan. Senior- og Værdighedspolitik

Oplæg til procesplan. Senior- og Værdighedspolitik Oplæg til procesplan. Værdighedspolitik 2018-2022. Fase 1 Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Igangsættelse af proces Kvalificering af viden Kick-off Dialogmøde Opsamling og udarbejdelse af udkast

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé

Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé Nyhedsbrev til pårørende Bøge Allé 123-127 Nr. 2 Dato den 7. maj 2018 Nyt fra tilbuddet Da vi som traditionen tro, inviterede Jer pårørende til julehygge i december måned, drøftede vi med Jer, om vi skulle

Læs mere

Herstedvester Grundejerforening

Herstedvester Grundejerforening Herstedvester Grundejerforening Referat af ekstraordinær generalforsamling 20/11-2018 Dagsorden: Referent: Poul 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Per Møller 2. Valg af stemmetællere. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Velkomst ved formand Claus Skytte

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00

Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde Ravnsborg 10/04 2013, afholdes i Ravnsborghallen kl. 19.00-21.00 Til stede: Betina, Rogert, Lars og Lone. Peter som designer på vores hjemmeside Afbud: Stefan, Tina & Martin Referent: Betina

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

11.11.2004 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR ANDELSSAMFUNDET I HJORTSHØJ

11.11.2004 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR ANDELSSAMFUNDET I HJORTSHØJ 11.11.2004 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FOR ANDELSSAMFUNDET I HJORTSHØJ 1. Navn og hjemsted side 2 2. Formål side 2 3. Medlemskab side 2 4. Indskudskapital og hæftelse side 3 5. Ledelse og tegningsret

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring

Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. 28. april. Museumslandskabet i forandring Kulturarvsstyrelsens Museumsmøde 2011 Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter 27. Museumslandskabet i forandring KulturArVsstYrelsen 27. april Dagens moderator: Thomas Buch-Andersen, P1 9.30 Ankomst og

Læs mere

UDVALG Socialdirektørforum. MØDE Døgnseminar for Socialdirektørforum den oktober STED Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart (Hotel Sixtus)

UDVALG Socialdirektørforum. MØDE Døgnseminar for Socialdirektørforum den oktober STED Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart (Hotel Sixtus) UDVALG Socialdirektørforum MØDE Døgnseminar for Socialdirektørforum den 22. - 23. oktober 2015 STED Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart (Hotel Sixtus) STARTTID 22-10-2015 12:00:00 SLUTTIDSPUNKT 23-10-2015

Læs mere

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå

Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå Referat af ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Øresundshøj, Nivå 26. Maj 2011 Bettina fra Bestyrelsen indledte. Der er 124 medlemmer af grundejerforeningen men kun 48, der ikke er i restance

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 1 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 1 Nr.1 Dato Marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det som optager os rigtig meget i øjeblikket er naturligvis den forestående flytning for borgerne der bor på Kastanie Allé

Læs mere

Workshop for unge sejlere

Workshop for unge sejlere Workshop for unge sejlere Instruktion og manuskript Workshop for unge sejlere Kom i dialog med de unge! Hvilke aktiviteter skulle der laves, hvis det var klubbens unge sejlere, der bestemte? Dansk Sejlunion

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Referat af afdelingsmøde afd. 88 21.09.2016 Referent: Karina Deltager: nr. 24, 26, 30, 11, 29, 35, 39, 43, 23 og 25 1) Katja byder velkommen 2) Katja vælges som dirigent 3) Charlotte, Susanne og Mette

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 18.maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

MILJØ & ENERGI. Til: Deltagerne i møde om vedvarende energi-ø - Samsø 17. januar 1997 i Energistyrelsen. 8. kontor. J.nr. Ref JBu

MILJØ & ENERGI. Til: Deltagerne i møde om vedvarende energi-ø - Samsø 17. januar 1997 i Energistyrelsen. 8. kontor. J.nr. Ref JBu MILJØ & ENERGI M I N I S T E R I E T Til: ENERGISTYRELSEN Deltagerne i møde om vedvarende energi-ø - Samsø 17. januar 1997 i Energistyrelsen 8. kontor J.nr. Ref JBu Vedlagt fremsendes referat af ovennævnte

Læs mere

Grundejerforening Boelsvang

Grundejerforening Boelsvang Ekstraordinær Generalforsamling Grundejerforening Boelsvang 3 November 2010 kl. 1900 i nr. 35 Tilstede: 23 Fuldmagter: 5 Velkomst ved Formanden, Jens Bruus Jensen. Takkede Michael nr. 35 for at stille

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Mols

Fællesbestyrelsesmøde Mols Fællesbestyrelsesmøde Mols Molsskolen den 15. januar 2015 Forældrerep. Molsskolen: Medarbejderrep. skolen Forældrerep. Bhv. Mols Susanne, Eva, Thomas, Mette, Trine, Louise, Mai-Brit Carl Oskar, Frants,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Møde Indhold Dato Klokkeslæt Møde 1 WR præsenterede erfaringer og konklusioner

Møde Indhold Dato Klokkeslæt Møde 1 WR præsenterede erfaringer og konklusioner 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Proces... 3 Tidsplan... 4 Deltagere i undergruppen... 5 Mål... 6 Indhold... 7 Konklusion... 8 Opfølgning og videndeling... 9 Bilag... 9 2 Proces Denne underarbejdsgruppe

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010

Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010 Det Danske Spejderkorps Pamhule Division Lederbrev omkring divisionsturneringen 2010 Divisionsturneringerne i Pamhule Division holdes alle på Hjartbro Spejdercenter i weekenden 23. 25. april. Ved at samle

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1

Side borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 24 borgere deltog i den stiftende generalforsamling. God konstruktiv stemning. Jf. bilag 1 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2 Godkendelse af vedtægter 3 Valg af bestyrelse og suppleanter 4

Læs mere

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær 2.2 Grundejerforeningen Langekær Skorpionen 73 47 17 56 23 3650 Ølstykke CVR.nr. 42 78 96 15 - Bank konto 3434 289696 www.skorpionen73.dk bestyrelsen@skorpionen73.dk Referat 2. Ordinære generalforsamling

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07

FÆLLES VARMELØSNING FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG FÆLLES VARMELØSNING 2014/05/07 FJERNVARME V/ FLEMMING ULBJERG DAGSORDEN Området Varmeforbrug i dag Udbygningstakt for fjernvarme Om fjernvarme Jeres indflydelse på projektet OMRÅDET VARMEBEHOV I DAG Varmebehov MWh 1.243 bygninger Samlet

Læs mere

Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B

Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Opsamling på workshop 1 Fremtidens Drift i 3B Steen Egeberg fra organisationsbestyrelsen og drifts- og servicedirektør Jesper Bremholm holdt af to omgange workshoppen Fremtidens Drift i 3B. På workshoppen

Læs mere

Frivillignyt, uge 14, 2016

Frivillignyt, uge 14, 2016 Frivillignyt, uge 14, 2016 Ladywalk MOTION. Som nævnt i Impuls nr. 1 foregår årets Ladywalk den 30. maj kl. 18.30 i byerne Agger, Frederikshavn, Haderslev, København (Amager), Nakskov, Odense, Rønne, Skælskør,

Læs mere

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018

Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Referat fra møde i Landsbestyrelsen 19. november 2018 Til stede: Bente Pedersen, Kirsten Thygesen, Karin Karlsson, Annalise Bonde, Mette Bille Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Mødereferat. Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske område. Dato 4.

Mødereferat. Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske område. Dato 4. Mødereferat Dato 4. januar 2007 Referat af 2. møde i styregruppen for kvalitetsudviklingsindsatsen inden for det specialpædagogiske Århus Kommune Børn og Unge Mødedato/-tid: Den 20. december 2007, kl.

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

Temadag for inklusionsvejledere og ledere i dagtilbud og UngIAarhus

Temadag for inklusionsvejledere og ledere i dagtilbud og UngIAarhus Temadag for inklusionsvejledere og ledere i dagtilbud og UngIAarhus Medarbejder som procesansvarlige på vores personaledag Susanne Buch Jepsen, pædagogisk leder og inklusionsvejleder og Tobias Daugaard,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

17 STK. 4 UDVALG DE 17 VERDENSMÅL. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE

17 STK. 4 UDVALG DE 17 VERDENSMÅL. teknik & miljø INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE INFORMATION FRA STEVNS KOMMUNE 17 STK. 4 UDVALG 2019 DE 17 VERDENSMÅL KOMMISSORIUM OG PROCES Kommissorium og procesplan er godkendt at Kommunalbestyrelsen på dets møde den 28. marts 2019. teknik & miljø

Læs mere