Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 20. november 2017 kl på Dronninggårdskolen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 20. november 2017 kl på Dronninggårdskolen"

Transkript

1 Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 20. november 2017 kl på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Lasse Heje Pedersen, Line Skytte Hansen, Camilla Martin Nygaard, Eline Stub Halborg- Bendtsen, Kenneth Birkholm, Rasmus Colberg, Peter Olesen, Asger Poulsen, Anne Møller Boysen og Gitte Moltzen. Elevrepræsentanter: Anna Bording Krüger, 8x og Dmytro Zatvornytskyi, 7y. Suppleanter: Natacha Fagot og Mads Beyer. Afbud fra: Natacha Fagot, Camilla Martin Nygaard, Jonas Buhl Gregersen, Rasmus Colberg, Henrik Næsted, Kenneth Birkholm. Kl : Middag for skolebestyrelsen. Kl : Skolebestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden (2 minutter). Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra skolebestyrelsesmøde afholdt den 25. oktober /. Bilag vedlagt. (2 minutter). Referatet blev godkendt. 3. Nyt fra Elevrådet. Orienteringspunkt. (10 minutter). Spisesteder på skolen er fordelt efter elevrådets anvisninger. Dima og Kasper har lavet printvejledning og laver en fremvisning til morgensamling på fredag. 4 elever har meldt sig til at lave slogans om hold toiletterne rene. Elevrådet har en forespørgsel ude om muligheden for at benytte Ny Holte Skoles kantineordning (købe mad derovre). Vi afventer svar fra Caroline på Ny Holte Skole. Elevrådet vil gerne vide, om der er nogen, der holder øje med, hvilke net sider eleverne går ind på. Det er kommunen, der ejer elevernes ipads, men der er ikke nogen, der umiddelbart sidder og kontrollerer elevernes brug.

2 Det blev aftalt, at Asger undersøger om Dronninggårdskolen selv kan tjekke elevernes brug af nettet, hvilket vil gøre det muligt at følge op på princippet. Hvis vi ikke selv kan tjekke brugen, så lever vi med, at vi tjekker princippet og uretmæssig brug af nettet sker via lærerhenvendelser, således, at det er lærerne, der indberetter om det er et problem eller ej. Elevrådet ønsker adgang til et køleskab og en mikrobølgeovn i køkkenet i Overbygningen. 4. Nyt fra skolen ved Gitte. Orienteringspunkt. (15 minutter). Hvem deltager i orienteringsmødet for de kommende 0. kl. den 28. november? Eline deltager. Overordet tema til den netop afholdte pædagogiske weekend var inklusionsforståelse. Vi taler om Fixed/growth mindset samt One size fits all. Vi havde besøg af hjerneforsker og professor Troels Kjær og psykolog, Ea Carøe, der har specialiseret sig i børn med autismespektrumsforstyrrelser, men som også har en viden om angst, generel skolevægring m.m. Alle pædagogiske medarbejdere har fået mulighed for at være på uddannelse i egen praksis ved en udloddet vikartime til brug for formålet. Vi er ved at få skiftet vinduer og det giver en smule uro, fordi elever skal flytte ud og ind af lokaler, imens udskiftningen pågår. Med hensyn til indeklimamiljøet, så er der usikkerhed omkring, hvorvidt de nye vinduer har indsat en ventilationsmulighed. Der pågår Co2 målinger flere steder i huset. Vi afventer stadig en tilbagemelding på dette. Ledelsen vender tilbage på næste skolebestyrelsesmøde om forventet dato for tilbagemelding. Vi har haft besøg fra forvaltningen vedrørende eventuel opførsel af en hal ved Dronninggårdskolen. Anlægsudgifterne er skønnet til at beløbe sig fra 14 millioner kr. til 45 millioner kr. Nu skal politikerne tage stilling, og herefter er det fritidsområdet og skoleområdet, der skal være med til den videre proces. Der vil også blive afsat et beløb til skolen, som skal bruges til at etablere mulighed for idrætsaktiviteter i vores festsal forud for et eventuelt halbyggeri. Der er pt. ikke fundet nogen parkeringsløsning ifm. en eventuel ny hal. Niels Jørgen og Mads Beyer vil gerne sidde med i projektgruppen. Bestyrelsen undrer sig over, hvordan man allerede kan være så langt i kravspecifikationen, når det kun er for ganske få uger siden, at der blev truffet en økonomisk beslutning om, at der var midler til halbyggeriet. Hallen får gulvplan i kælderniveau for at undgå, at byggeriet bliver for højt. Der er teambuildingaften for pædagogerne onsdag den 22. november 2017.

3 Gitte arbejder sammen med de andre skoleledere med kommissorierne, der indebærer, at der pr. 1. april bliver ansat en administrativ leder for distrikt vest med ansvar for de administrative medarbejdere. Man taler ikke om at nedlægge stillinger, men om at reducere ved naturlig afgang. Vi planlægger med at lave klassedannelse i kommende 0. kl. før eleverne starter til maj. Vi oplever, at der bruges mange ressourcer på at vurdere elevpotentialet i løbet af maj og juni og på baggrund deraf at træffe beslutning om, i hvilke klasser de enkelte elever skal gå. Det er vigtigt at have en tæt dialog med børnehaverne for på den måde at sikre den bedst mulige fordeling i de to grupper. Vi tager udgangspunkt i de principper, der allerede er formuleret. Juliane Daugaard indtræder i bestyrelsen som medarbejderrepræsentant pr. 1. december. 5. Nyt fra Skoleforum ved Niels Jørgen. Orienteringspunkt (15 minutter) Der er afsendt en klageskrivelse fra skolebestyrelsesformændene i Rudersdal Kommune vedrørende den måde, som folkeskolens skriftlige prøver nu er lagt ud til censorerne på, hvilket indbefatter, at lærerne ikke selv skal rette opgaverne. Valgmødet, initieret af skolebestyrelsesformændene i skoler og daginstitutioner, på Dronninggårdskolen var en succes - knapt 200 mødte op. Der blev bl.a. talt om normeringen i børnehaver og vuggestuer, hvor man kan opleve 16 børn pr. medarbejder. Desuden blev der lagt vægt på, at Rudersdal Kommune, ud af 98 kommuner i Danmark: Ligger nummer 70 på fordeling af midler til skoleområdet. Ligger nummer 10 på fordelingen af midler til ældreområdet. Ligger nummer 55 i løfteevnen (den socioøkonomiske reference). Formændene for Skolebestyrelserne(Skoleforum) vil fortsat holde fast i deres møder med politikerne. 6. Kostpolitik. V/Gitte. Drøftelsespunkt. Hvordan ser den videre proces ud? Bilag vedlagt. (20 minutter). Princippet kan blive mere detaljeret i forhold til bespisning på lejrskoler. Hvordan forholder vi os til uddeling fra lærer til elev? Der er forskellige holdninger til, hvorvidt lærerne må dele noget ud. Det er ikke tilladt for elever at etablere slik/sodavandssalg på matriklen. Kagesalg på skolen er forbudt. Yderligere skærpelse i forhold til begrænsning af sukkerindtag.

4 Der efterlyses nedkølings- og opvarmningsmuligheder for den mad, som eleverne medbringer. Skolebestyrelsen ønsker at vi tager bevægelse i undervisningen op på det næste møde. Skal bevægelsen i forbindelse med TIBO være frivillig? Mads nævnte, at hans barn fik kage/søde sager mellem 2 og 3 gange om ugen. Skolebestyrelsen fandt, at det var klart for meget. Ledelsen vil undersøge den konkrete sag og vil opfordre medarbejderne til konkret at overveje niveauet af sukker indtag i klasserne, bl.a. ifm. klassens trivselstime. 7. Drøftelse af Survey Monkey udformet med henblik på at evaluere ny klassedannelse efter 5. kl. på 7. årgang. Drøftelsespunkt. Bilag vedlagt. (10 minutter). OS foreslår, at man også spørger lærerne. AM forestår undersøgelserne i klasserne. Bestyrelsen havde enkelte kommentarer til surveymonkey en, som efterfølgende blev godkendt /2018 Hvad skal vi prioritere resten af året? v/niels Jørgen. Drøftelsespunkt med forventning om beslutning./. Liste fra brainstorm vedlagt. Vi skulle denne gang have tilstrækkelig tid til at kunne træffe en beslutning. Punktet udsættes til næste møde grundet det lille fremmøde af forældrerepræsentanter. Niels Jørgen udsender listen igen, hvor hvert enkelt skolebestyrelsesmedlem skal notere sine prioriteter ( hvad er jeg mest optaget af og hvor vil jeg selv yde en indsats mellem møderne )? 9. Eventuelt. SB mødet den 19. december 2017 flyttes til mandag den 18. december Lasse kan ikke deltage i ansættelsessamtalerne fra på torsdag - der efterlyses en anden forældrerepræsentant? ipad - forældrereaktionen er, at det er godt med et princip, men der er nogen, der oplever, at princippet ikke bliver efterlevet af alle de voksne i huset. En forælder refererer til, at der er et eksempel på, at en medarbejder ikke tager ånden i princippet til sig, men har sagt til eleverne, at de bare kan benytte nettet. Trivselsarbejdet er ikke altid fulgt til dørs. Der er et eksempel på, at der er forældre, der oplever, at trivselsudfordringer bliver løst ved en klassesamtale, og dermed ikke bliver løst. Og i et konkret tilfælde er det endt med, at en elev er blevet meldt ud af skolen.

5 Elevers fravær udenfor skoleferierne. Der har været 55 elever, der siden sommerferien og frem til efterårsferien har afholdt ferie udenfor skoleferien. Hvis vi deler dette ud på resten af skoleåret (laver en gennemsnitsberegning), så svarer det til, at ca. 15 % af eleverne afholder ferie udenfor skoleferierne (altså fravær i mere end 3 dage). Peter går tilbage til den lærer, der har bragt problemet op, og undersøger om det giver udfordringer generelt med elevfravær. PUNKTER til næste møde: o iphone og diverse dimser. o Digital dannelse hvem og hvordan? o Kostpolitikken til vedtagelse. o Økonomi (opfølgning på ledelsesseminar den december). o Bevægelse i undervisningen. Hvordan har vi organiseret bevægelse i undervisningen og hvordan sikrer vi fremadrettet, at vi lever op til forventningerne om 45 minutters bevægelse om dagen? o Prioritering af brainstormlisten. Referent: Anne Møller Boysen

6 Ansvar for igangværende opgaver Forældrerepræsentanter Aktiviteter Næste action + Dato Camilla Martin Nygaard Eline Stub Halborg- Bendtsen Henrik Næsted Jonas Buhl Gregersen Lasse Heje Pedersen Line Skytte Hansen Natacha Fagot Mads Beyer Niels Jørgen Flensborg Meebook Deltager i ansættelsessamtaler Novembermøde med potentielle Mini-SFO forældre Kys og Kør Høringssvar

Referat af skolebestyrelsesseminar torsdag den 23. marts 2017 kl på Dronninggårdskolen

Referat af skolebestyrelsesseminar torsdag den 23. marts 2017 kl på Dronninggårdskolen Referat af skolebestyrelsesseminar torsdag den 23. marts 2017 kl. 17.00-22.00 på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Lasse Heje Pedersen, Line Skytte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 25. oktober 2017 kl på Dronninggårdskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 25. oktober 2017 kl på Dronninggårdskolen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 25. oktober 2017 kl. 18.30-22.00 på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Lasse Heje Pedersen, Camilla Martin

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 28. maj 2018 kl på Dronninggårdskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 28. maj 2018 kl på Dronninggårdskolen Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 28. maj 2018 kl. 18.30-22.00 på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Lasse Heje Pedersen, Line Skytte Hansen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl på Dronninggårdskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl på Dronninggårdskolen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 18.30-22.00 på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Lasse Heje Pedersen, Line Skytte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 29. oktober 2018 kl på Dronninggårdskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 29. oktober 2018 kl på Dronninggårdskolen Referat af skolebestyrelsesmøde mandag den 29. oktober 2018 kl. 18.30-22.00 på Dronninggårdskolen Deltagere: Niels Jørgen Flensborg, Henrik Næsted, Jonas Buhl Gregersen, Camilla Martin Nygaard, Eline Stub

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 kl. 18.00 20.30 Deltagere: Karin Winther Lene Korsgaard Trine Lundager Gitte Andersen Martin Møller Klaus Qvist Rasmussen Lone Debel Karina Kemner

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde dagsorden Onsdag d. 3. maj 2017 kl

Skolebestyrelsesmøde dagsorden Onsdag d. 3. maj 2017 kl Skolebestyrelsesmøde dagsorden Onsdag d. 3. maj 2017 kl. 17.30 20.30 Indkaldt Forældre: Gitte Benedikte Holm, Poul Struve Nielsen, Lone Christensen, Kasper Pihl Kornbeck, Kjeld Halkjær, Frank Hvid Petersen,

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 02.05 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd Skole Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon: 39 57 31 00, Fax: 39 57 31 06 E-mail: bagsvaerd@gladsaxe.dk Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd,

Læs mere

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af

Emne (og ansvarlig) Hvad skal vi udrette? Proces Tid Beslutning og hvem gør hvad? 1. Godkendelse af Mødetype: SKB Deltagere: Forældrevalgte Elevrepræsentanter Medarbejdere Skolens ledelse Dato og sted: 6. oktober 2016 19-21 i Personalerummet Facilitator: Gitte Referent: Inge-Marie Afbud fra: Knud Gleerup,

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde. Mandag den 19. august, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde. Mandag den 19. august, kl ca Personalerummet på Borupgårdskolen. Birgit Mørup (BO) Dagsorden skolebestyrelsesmøde Mandag den 19. august, kl. 18.00 ca. 20.45 Personalerummet på Borupgårdskolen Deltagere Formand Birgit Mørup (BO) Næstformand Jesper Hersbro (RØ) Forældrerepræsentanter Nikolaj

Læs mere

Afbud. Indkaldt. Mødeleder. Referent. Fremmødt. Møderække. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat

Afbud. Indkaldt. Mødeleder. Referent. Fremmødt. Møderække. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden godkendt. 2. Godkendelse af referat Indkaldt Mødeleder Møderække Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Tirsdag den 23.8.2016 kl. 18.00 21.00 Niels Christian Nielsen, Hanne Kjær Jørgensen, Christian Lundegaard Nielsen, Britta Gernaey, Esben Sejer

Læs mere

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45)

Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d kl (spisning til 17.45) Dagsorden skolebestyrelsesmøde onsdag d. 16.05.18 kl. 17.15 20.15 (spisning til 17.45) Sted: Personalerummet, Skovsgård Bemærk: Der vil være lidt mad husk; derfor tilmelding/afmelding også hvis man ikke

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 24. januar 2018, kl 17.30 19.30 på Østofteafdelingen, Østofte Gade 42, 4951 Nørreballe. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Afdelingerne Lindegård, Byvang og Kingo Dagsorden og referat Dato: 5. oktober 2016 Tidspunkt: 18.30 21.00 Sted: Afd. Kingo på lærerværelset Mødeleder: HD Referent: SNL Dagsorden Orientering (O), drøftelse (D), beslutning (B) 16/17.28 Formalia

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 27. maj 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 26 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 13. december 2016 Møde nr. 92 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 13. december 2016 Møde nr. 92 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Tirsdag d. 13. december 2016 kl. 18.00 21.00 Let middag efter mødet STED: Skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl

Referat af Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 5. oktober Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 5. oktober 2016 Kl.18.00-20.00 Til stede: Michael, Kurt, Anne, Katja, Mette, Tina, Mads (sup. for Gitte), Leif, Kirsten, Siw, Karsten og Lars. Afbud: Gitte og

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat skolebestyrelsesmøde nr. 6 2017-18 Mandag d. 05.02.18, kl. 18.00-21.00 Dato: 31.1.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt)

Østskolen. Kommende møder: (Afd. Rollo), 10/ seminar, (Afd. Karise), (Afd. Hylleholt) Kommende møder: 9.4.2015 (Afd. Rollo), 10/11.4.2015 seminar, 12.5.2015 (Afd. Karise), 11.6.2015 (Afd. Hylleholt) Mødedato: 11.3.2015. kl. 19-21.30 Sted: Afdeling Hylleholt Skolebestyrelsen ved Østskolen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2016.

Referat skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2016. Referat skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17. november 2016. Ordstyrer: Lars Vestergaard Afbud: Dennis Clifforth, Finn Pilgård Ikke til stede: Freja Kardel, Charlermpol Promkoet, Anne Aagaard Mortensen,

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00

Ellekildeskolen. Skolebestyrelsesmøde kl.: 19:00 REFERAT Skolebestyrelsesmøde 25-05-2009 kl.: 2 Fraværende: Med afbud: Uden afbud: 1. Godkendelse af referat fra 05-05-2009 Beslutning: Godkendt 3 2. Alkoholpolitik På sidste møde rejstes spørgsmål om skolen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole.

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Dato og tidspunkt: Deltagere: Mødeleder: Referent: Afbud: Mandag den 11.november 2013, Kl. 19.00-21.00 i personalerummet Lars Krull, Michael Osnes Gottlieb,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20)

Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Referat af skolebestyrelses møde på Trørødskolen Sted: Deltagere Tirsdag d. 18. juni OBS: MØDESTART KL: 18. SPISNING EFTERFØLGENDE (fra ca.20) Kongressen Per Carøe, PC Flemming Dahl Weile FDW afbud Charlotte

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 22. januar 2018 Møde nr. 102 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 22. januar 2018 kl. 18.30-21.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 20. august 2014 Møde nr. 73 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT OG STED: Onsdag den 20. august 2014 kl. 19.00 med fotografering først!!! i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk

Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker, Frederik Jaquet, Anders Busk Referat Skolebestyrelsesmøde 15. september 2014 kl. 17.30-19.30 (Formøde kl. 17.00). 15/9-2013 Deltagere: Lene Ebbesen, Christine Beyer, Louise Toft, Ruben Alexander Spliid, Lotte Roné, Jens Peter Fisker,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Onsdag den 7. marts 2018, kl 17.30 19.30 på Borgerskoleafdelingen, Skimminge 19A, 4930 Maribo. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Der vil blive serveret en let anretning kl. 19.15.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30.

Referat PUNKTER TIL BESLUTNING/HØRING. Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. DATO 05.09. 2012 JOURNAL NR. SAGSANSVARLIG Max M. Hansen/Per Kensø SKOLEN PÅ HERREDSÅSEN Referat Skolebestyrelsesmøde, Skolen på Herredsåsen Mandag, den 3. september 2012 klokken 17.00-19.30. Sted: Mødelokale

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette

Der er endnu ikke valgt elever til skolebestyrelsen forventes på plads til næste skolebestyrelsesmøde. Ikke noget nyt at berette Østervangsskolen Mødetype: Skolebestyrelsesmøde Tid: 26-08-2019 kl. 17.00-19.00 Mødeleder: Thomas Winther. Referent: Claus Kannegaard-Krogsholt Afbud fra: Keen Frisk Mette Vinther deltog som suppleant.

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 15. april 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 13. januar 2009 kl. 19.00 til 21.30 i mødelokalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 24-10-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor

VOR FRUE SKOLE DAGSORDEN. Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00. Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor VOR FRUE SKOLE Referat af Skolebestyrelsesmøde den 11. juni 2015 kl. 19.00 21.00 Formøde kl. 18.30 19.00 på skolens kontor Vor Frue Skole 2. juni 2015 Tilstede: Søren, Maria, Lene, Lars, Leif S, Mette,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere