Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby"

Transkript

1 Afdeling B7 B15 Side 1 Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 58 husstande var repræsenteret inkl. afdelingsbestyrelsen v/ formand Claus Dahl, kasserer Bodil Madsen og medlem Jacobine Jørgensen. Fra selskabsbestyrelsen deltog Erik Madsen fra afdeling A. Endvidere deltog ejendomsleder Tommy Høj Jensen og fra DAB forvaltningskonsulent Tormod Ousager og sekretær Birthe Gram. 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus Dahl bød velkommen til mødet. a) Valg af dirigent Claus Dahl foreslog Tormod Ousager fra DAB som dirigent. Han blev valgt og takkede for dette. Herefter gennemgik han dagsordenen og konstaterede, at afdelingsmødet var indkaldt rettidigt i henhold til boligselskabets vedtægter og dermed var beslutningsdygtigt. b) Valg af referent Afdelingsbestyrelsen foreslog Birthe Gram fra DAB som referent, og hun blev valgt. c) Valg af stemmeudvalg Til at bistå dirigenten i stemmeudvalget valgtes Ulla Hagen, B7, og Ditte Borum, B7. 2. Orientering fra bestyrelsen Claus Dahl gav en kort orientering: Med hensyn til renoveringsprojekterne oplyste han, at der bortset fra B11 er skiftet vinduer i alle afdelinger. Tagene i B7, B9 og B14 vil blive udskiftet i løbet af 2016, og så er alle tage skiftet.

2 Afdeling B7 B15 Side 2 Der udestår så facaderne på B12 og B13, hvilket afhænger af lokalplanen. Endvidere udestår renovering af B11, som følger et selvstændigt forløb, hvor der har været separate afdelingsmøder for beboerne. Med hensyn til økonomien oplyste Claus Dahl, at det er tredje år i træk, at det lykkes at fremlægge budgetforslag uden ordinære lejestigninger. Der har været og vil blive - lejestigninger i forbindelse med gennemførelse af tagrenoveringerne, men ellers har huslejen været holdt i ro siden 1/ og vil i henhold til forslagene forblive blive det, indtil udgangen af Claus Dahl nævnte også ordningen med parkeringskontrol. Nogle har været utilfredse og andre glade for ordningen. Vi kan se, at det har givet flere pladser til beboerne - fortrinsvis på Lyngvej - og har sparet afdelingerne for udgifter til etablering af nye parkeringspladser. Der er i afdelingen 0,7 p-plads pr. lejemål. Efter orienteringen var der mulighed for kommentarer og spørgsmål til afdelingsbestyrelsen: Jørn Johansen, B11, gjorde opmærksom på, at Claus Dahl i sin orientering glemte at fortælle, at parkeringsordningen var kendt ulovlig af kommunen, da det er privat fællesvej og man har glemt at ansøge hos kommunen og politiet. Alle skilte skulle tages ned i fredags og er blevet fjernet af kommunen for beboernes regning. Hanne Petersen, B15, spurgte hvad det kostede. Jørn Johansen svarede, at det vidste han ikke. Ulla Hagen, B7, oplyste, at hun i fredags inden kl. 9 havde noteret sig, at nogle var ved at tage skilte ned, og at det ikke var kommunen, men parkeringsselskabet, der var i gang. Jørn Johansen, B11 bemærkede, at alle de private p-skilte skulle have været taget ned, og at kommunens vejingeniør havde meddelt, at skiltene ville blive nedtaget inden 24 timer. Kirsten Skyhøj, B15, spurgte hvordan, der som det fremgik af formandens orientering var sparet i forbindelse med parkeringsordningen. Claus Dahl oplyste hertil, at besparelsen skyldes, at der ikke skulle etableres nye parkeringspladser. Afdelingsbestyrelsen har kigget på, hvor parkeringspladser kan etableres, men der er ikke så mange steder, og de er dyre, da man fremover ifølge lokalplanen kun må etablere forseglede parkeringspladser d.v.s. p-pladser med fast belægning. Kirsten Skyhøj, B15, spurgte, om vi er ude af parkeringsordningen nu.

3 Afdeling B7 B15 Side 3 Claus Dahl svarede, at det er vi ikke. Ordningen er midlertidigt suspenderet. Han understregede, at afdelingsbestyrelsen på baggrund af et forslag stillet og vedtaget på afdelingsmødet i juni var forpligtet til at etablere parkeringsordningen. Ulla Hagen, B7, bemærkede, at hvis man synes spørgsmålet om parkeringsordning skal til urafstemning, må man læse reglerne og med hensyn til nedtagningen af skilte, havde hun ikke checket yderligere, men kun spurgt den ene. Yderligere bemærkede Ulla Hagen, at det er korrekt, at p-ordningen er en beslutning taget af et afdelingsmøde, og at man derfor ikke kan klandre bestyrelsen. Jesper Lykke Clausen, B12, nævnte, at så vidt han huskede var forslaget betinget af, at det ikke kostede beboerne penge. Claus Dahl oplyste, at det er Blue Park, der står for udgifterne. Bodil Madsen oplyste, at kommunens jurist på styringsdialogmødet havde oplyst, at parkeringsordningen er en lovligt vedtaget beboerdemokratisk beslutning og at det var Bluepark, der skulle ansøge hos kommunen. Kirsten Skyhøj, B15, bemærkede, at det har kostet noget at sætte skilte op, og hvis det rulles tilbage, hvad kommer det til at koste. Claus Dahl svarede, at det ikke har kostet beboerne en krone. Aftalen med Bluepark er gratis for Carlshøj B og kan opsiges med en måneds varsel. Herudover oplyste Claus Dahl, at kommunen har nedtaget nogle skilte, der stod på privat grund, da kommunen ikke har brugt de rigtige matrikelkort. Kommunen vil sætte skiltene op igen og på steder, hvor de godt må stå. Claus Dahl oplyste endvidere, at han og Tormod Ousager fra DAB har haft kommunikation med kommunen om, at der snarest bør holdes et møde, men der er endnu ikke aftalt en dato. Tommy Høj Jensen oplyste, at han har talt med kommunen i dag, og man venter på en afgørelse, inden der gives lov til at etablere p-båse på Lyngvej. Jørn Johansen, B11, efterlyste referat fra det ekstraordinære afdelingsmøde om parkering, afholdt den 17. september Tormod Ousager tog ansvaret for forsinkelsen, idet han havde været dirigent for det pågældende møde. Han havde samme dag godkendt referatet og videregivet det til afdelingsbestyrelsens gennemgang og eventuelle bemærkninger. Der var ikke flere bemærkninger til dette punkt, og forsamlingen tog formandens bestyrelsesorientering til efterretning.

4 Afdeling B7 B15 Side 4 3. Budget a) Behandling af forslag med budgetvirkning Dirigenten oplyste, at der ikke var modtaget forslag til behandling under dette punkt. b) Fremlæggelse af budget til godkendelse Tormod Ousager oplyste, at afdelingsbestyrelsen havde bedt ham fremlægge budgetforslagene for Han oplyste, at der er nogle fælles forhold, der gør sig gældende for alle B- afdelingernes budgetter. Der er for det første fællesskabet i boligselskabet med A-afdelingerne og afdeling D i Virum. Det omfatter den fælles ejendomsfunktion, hvor der budgetteres med en samlet udgift på kr. på konto 114 til renholdelse og med kr. på konto 116 til fælles maskiner. For det andet er der fællesskabet internt i B-afdelingerne, hvor fælles vedligeholdelse og fornyelse på konto 116 udgør kr. Det omfatter reparation af fællesveje, p-pladser, vedligeholdelse og fornyelse af legepladser og udskiftning af beplantning. Disse fælles udgifter fordeles mellem afdelingerne iht. faste fordelingstal. Fra salen blev spurgt, hvorfor Carlshøj B skal betale for reparation, når vejen ødelægges af store lastbiler. Tormod Ousager oplyste, at det skyldes, det er privat fællesvej. Tommy Høj Jensen oplyste, at for øjeblikket er det Vestforbrænding, der benytter vejene med store lastbiler, og at vejanlægget inden opstart af Vestforbrændings projekt var blevet gennemgået og vil blive gennemgået igen, når projektet er afsluttet. Efterfølgende vil man få entreprenøren til at erstatte, hvis vejen er ødelagt. Tormod Ousager fortsatte fremlægningen af budgetterne med at orientere om, selvom udgifter til fx. ejendomsskat, vand og renovation mv. stiger, så har det gennem andre budgettilpasninger været muligt at foreslå uændret husleje i 2016 for alle afdelinger. Dog vil afdelingerne B7, B9 og B14 få udskiftet tage i årets løb, og når de er færdige, vil B7 og B9 få en lejestigning. Afdeling B14 har henlagt midler til tagudskiftningen, så her vil der ikke komme lejestigning.

5 Afdeling B7 B15 Side 5 Herefter fremlagde Tormod Ousager de enkelte afdelingers budgetter: Afdeling B7 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 8 husstande var repræsenteret med i alt 16 stemmer. Afdeling B8 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 1 husstand var repræsenteret med i alt 2 stemmer. Afdeling B9 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 6 husstande var repræsenteret med i alt 12 stemmer. Afdeling B10 Preben Bøgvald, B10, spurgte hvad ekstraordinær indtægt på grund af ny lovgivning er. Tormod Ousager oplyste, at ny lovgivning betyder, at afdelingens udgifter til tab ved fraflytning fremover er maksimeret til 320 kr. pr. lejemålsenhed. Et overstigende beløb skal dækkes af selskabets dispositionsfond. Derfor foreslås en del af de midler, der tidligere er henlagt til tab på fraflytninger, overført som indtægt på konto 120 for planlagt og periodisk vedligeholdelse og fornyelse. 3 husstande var repræsenteret med i alt 6 stemmer. Afdeling B11 Der blev spurgt om, hvorfor henlæggelserne på konto 120 falder.

6 Afdeling B7 B15 Side 6 Tormod Ousager oplyste, at på grund af den renovering, der planlægges, har man valgt at afvikle lån i egne midler hurtigere for at frigøre plads i budgettet for efterfølgende at have muligheden for at optage større lån til renoveringen. For at skaffe pengene til denne hurtigere afvikling uden samtidig at hæve huslejen foreslås henlæggelserne til langsigtet vedligeholdelse og fornyelse nedsat i en periode. Claus Dahl supplerede med at oplyse, at i foregående år, har man ladet henlæggelserne stige, for at undgå for store lejestigninger, når afdelingen bliver renoveret. 16 husstande var repræsenteret med i alt 32 stemmer. Afdeling B12 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 8 husstande var repræsenteret med i alt 16 stemmer. Afdeling B13 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 5 husstande var repræsenteret med i alt 10 stemmer. 2 stemte hverken for eller imod, mens 8 stemte for. Budgettet blev hermed vedtaget. Afdeling B14 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 5 husstande var repræsenteret med i alt 10 stemmer. Afdeling B15 Der var ingen spørgsmål til budgettet. 6 husstande var repræsenteret med i alt 12 stemmer.

7 Afdeling B7 B15 Side 7 Hermed var alle budgetforslag vedtaget. De skal herefter endeligt godkendes i selskabsbestyrelsen. 4. Behandling af øvrige forslag 1. Oversættelse af husorden (Gunver Pedersen, B7) Gunvar Pedersen motiverede sit forslag med, at der er flyttet flere fremmedsprogede til, og at hun derfor synes, at det er en god idé. Der var herefter debat om, hvor mange af de fremmedsprogede, der forstår engelsk og Dunja Geran, B11, oplyste, at hun har talt med flere, der taler engelsk. Tommy Høj Jensen fortalte, at der desværre er mange, der ikke taler engelsk, og Lyngby-Taarbæk Kommune er derfor blevet foreslået at ansætte en mentor. Problemet er, at når folk er flyttet ind, så slipper kommunen sagen. Bodil Madsen fortalte, at kommunen på styringsdialogmødet havde fortalt, at den bruger mange ressourcer på området. Claus Dahl sagde, at han synes, at den store udfordring er, at oversættelsen er juraengelsk, som er svært at læse, hvis man ikke er så god til engelsk. Det er blevet oplyst, at prisen på oversættelse er 2 kr. pr. ord og de penge kan godt findes i budgettet. Endvidere oplyste Claus Dahl, at han selv har stillet spørgsmålet om oversættelse på DAB s repræsentantskabsmøde. En beboer spurgte, hvad man gør i andre afdelinger. Erik Madsen, der er medlem af selskabsbestyrelsen og bor i Carlshøj A, gav i den forbindelse udtryk for, at man kan diskutere, hvor mange sprog, der skal oversættes til, men eneste måde er, at man selv viser interesse og selv gør noget. Vi skal selv handle og selv gå i gang. Ulla Hagen, B7, foreslog, at der bliver etableret en lille gruppe af mentorer, som positivt vil banke på døren og fx. oplyse, at man ikke må støvsuge kl. 12 om natten mv. Claus Dahl udtalte som sin personlige holdning, at set i lyset af, at der eventuelt kommer lejere fra DTU, vil det give mening af få oversat husordenen til engelsk.

8 Afdeling B7 B15 Side 8 Tormod Ousager oplyste, at prisen for at få oversat husordenen til engelsk vil være ca kr. Der blev foretaget afstemning ved oprækning af gule stemmesedler. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal. 2. Lys i træer i stedet for juletræ (Birgit Iversen, B7) Birgit Iversen begrundede sit forslag med, at juletræet står, hvor ikke alle kan se det. Ulla Hagen, B7, stillede ændringsforslag om, at bibeholde juletræet og så også sætte lys i de små træer. Tommy Høj Jensen oplyste, at juletræet er fælleskabets juletræ, og at der før i tiden var lyskæder i de små japanske kirsebærtræer, men de har det ikke så godt, så på et tidspunkt skal de væk. Claus Dahl oplyste, at når der først er etableret el til juletræ, er udgiften de efterfølgende år til indkøb af juletræ ikke så stor. Bodil Madsen opfordrede til, at hvis der er andre blokke, der ønsker juletræ, så skal man komme med forslag til, hvor det kan stå. Der blev herefter foretaget afstemning om ændringsforslaget om at beholde juletræ og også sætte lys i træerne. Ændringsforslaget blev vedtaget med stort flertal. 3. El-skade (Nils Berg og Dunja Geran, B11) Dirigenten oplyste, at forslaget ikke egner sig til at blive behandlet på afdelingsmøde, eftersom det vedrører en privat lejersag, som i øvrigt er afsluttet i overensstemmelse med lejers ønske. Dunja Geran oplyste, at hun ikke har kunnet få oplyst, hvem der ejer elskabet, og det var først da bestyrelsen gik ind i sagen, der skete noget. Tommy Høj Jensen oplyste, at selve el-måleren er DONG s ejendom, mens el-tavlen med sikringer mv. er en del af boligen. Fordi ejendomskontoret eller andre ikke kan påtvinge sig adgang til boligen, er det beboeren selv, der skal checke om HPFI-relæet virker. Jesper Lykke Clausen, B12, oplyste, at det ikke som sådan er et lovkrav, at man skal checke, om der er løse forbindelser. Det eneste man kan gøre er at bestille et el-check, men man skal trykke på knappen en gang om året.

9 Afdeling B7 B15 Side 9 4. Ændring af vedtægter mht. urafstemning (Jesper Lykke Clausen, B12) Jesper Lykke Clausen oplyste, at han ikke ønskede at diskutere parkering, men derimod selve processen. Jesper Lykke Clausen sagde, at han havde fået at vide, at det ikke kan lade sig gøre at vedtage forslaget, men at han synes det er vigtigt, at alle beboere ved, at man på afdelingsmødet kan kræve urafstemning. Bodil Madsen gjorde opmærksom på, at iflg. vedtægternes 14 kan afdelingsmødet beslutte at et forslag skal sendes til urafstemning. Dirigenten oplyste, at afdelingsmødet ikke kan beslutte ændringer i selskabets vedtægter, og at afdelingsmødet i dag ikke kan binde fremtidige afdelingsmøder. Jesper Lykke Clausen spurgte, om afdelingsmødet kan pålægge afdelingsbestyrelsen at tage forslag med til repræsentantskabsmødet. Dirigenten svarede hertil, at ifølge vedtægterne kan ethvert repræsentantskabsmedlem stille forslag, så derfor skal man henvende sig til sit repræsentantskabsmedlem, hvis man ønsker vedkommende skal tage et forslag med. Idet dirigenten havde konkluderet, at forslaget er et anliggende for repræsentantskabet, kunne der ikke stemmes om forslaget. 5. Omlægning af ejendomsfunktion (Mogens Hald, B7) Mogens Hald fremlagde sit forslag og begrundede det med, at de grønne områder og hækklipning ikke er i orden, tørregårde forfalder, og at ejendomskontoret ikke deler sol og vind lige mellem A- og B-afdelingerne og dermed bliver B-afdelingerne forsømt. Claus Dahl oplyste, at den ordning, der er i dag blev lavet for at have fælles ydelser, og om det er billigere er et komplekst spørgsmål. Mogens Hald bemærkede, at der er nogle ting, der ikke bliver udført og hvis man ser på A-afdelingerne er det på en hel anden måde. Tommy Høj Jensen oplyste, at ejendomskontoret har en anden dialog med beboerne i A-afdelingerne og opfordrede til at gå til afdelingsbestyrelsen med spørgsmål og ønsker. Den måde det fungerer på er, at hvis der ikke er penge i budgettet, kan tingene ikke laves. Mogens Hald gjorde opmærksom på, at tørregården er ved at falde sammen.

10 Afdeling B7 B15 Side 10 Tommy Høj Jensen oplyste hertil, at det er besluttet at nedlægge den, og at det er grunden til, at den ikke bliver vedligeholdt. Dirigenten sagde, at forslaget har visse mangler for at kunne komme til afstemning. Særligt savnes en beregning på økonomiske konsekvenser. Endvidere hører organisering af ejendomsfunktionen formelt under selskabsbestyrelsen, og her har man besluttet fælles ejendomsfunktion. Der er løbende overvejelser i selskabsbestyrelsen om, hvordan ejendomsfunktionen kan optimeres. På spørgsmål fra dirigenten redegjorde ejendomsleder Tommy Høj Jensen for bemandingen på ejendomskontoret. Der er i alt 7 personer, hvoraf 3 er på deltid. Der er en, der arbejder 20 timer ugentligt, og to der arbejder 30 timer pr. uge. De fire øvrige er ansat på fuld tid. Det svarer til godt 6 fuldtidsmedarbejdere. Kirsten Skyhøj, B15, spurgte, hvor mange timer, der bliver lagt i hhv. A- og B-afdelingerne. Tommy Høj Jensen svarede hertil, at der er en fordelingsnøgle og en arbejdsplan. Jesper Lykke Clausen, B12, bemærkede, at med den tilstand, som området er i nu, skal man tænke på, at det stort set har været byggeplads de sidste par år. Mogens Hald henviste til referat fra sidste afdelingsmøde, hvor Claus Dahl i sin beretning har nævnt, at udgiften til ejendomskontoret er steget 25% over de sidste 13 år samt at flere og flere administrative opgaver pålægges ejendomskontoret. Tormod Ousager oplyste, at han havde foretaget en sammenligning af udgifterne til ejendomskontoret før DAB kom til i 2010 med seneste afsluttede regnskabsår Denne beregning viste et fald i udgifterne på 3% i faste priser for denne periode. Dette selvom 2014 var et år med usædvanligt meget arbejde for ejendomskontoret pga. de mange igangværende renoveringsprojekter i alle afdelinger. Han tilføjede, at ejendomsfunktionen bliver lidt billigere i 2015, eftersom nogle medarbejdere er gået ned i tid samtidig med at en medarbejder er gået på pension. Og i 2016 bliver ejendomsfunktionen så igen lidt billigere, eftersom disse besparelser så virker på et helt år. Bodil Madsen bemærkede, at det drejer sig om, hvor man bogfører de forskellige udgifter, hvilket Claus Dahl bekræftede. Claus Dahl foreslog, at afdelingsmødet kan pålægge den kommende afdelingsbestyrelse at finde nogle modeller for, hvordan ejendomsfunktionen kan optimeres, herunder regne på økonomien for, at B-afdelingerne har eget ejendomskontor.

11 Afdeling B7 B15 Side 11 Der blev foretaget afstemning om følgende ændringsforslag: Afdelingsmødet pålægger afdelingsbestyrelsen at undersøge forskellige modeller for ejendomsdrift og den dermed forbundne økonomi. Ændringsforslaget blev vedtaget med stort flertal. 6. Tørrerum i stedet for rullerum i B10 (Nina Laursen, B10) Forslagsstiller var ikke til stede og Tormod Ousager oplæste derfor forslaget. Birgit Pedersen, B14, foreslog at gøre det samme i B14. Ulla Hagen, B7, bemærkede at rullen i B7 er i dårlig stand, så hvis rullerum i B10 bliver nedlagt, kan rullen flyttes til B7. En beboer nævnte, at der er tørrerum nok, men mange fjerner ikke deres tøj, derfor er det spild af penge med flere tørrerum. Forslaget blev herefter sat til afstemning blandt beboerne i B10. Ingen stemte for forslaget, som derfor ikke var vedtaget. 7. Blomsterkasser ved B12 (Lotte Heckmann, B12) Forslagsstiller begrundede sit forslag med, at der tidligere har været blomsterkasser, men de var blevet fjernet, og hun synes det ville pynte. Claus Dahl bemærkede, at hvis forslaget vedtages, bør der være blomsterkasser ved alle 4 opgange. Ulla Hagen, B7, syntes, man skal støtte forslaget, da alle går forbi. Bodil Madsen syntes, man bør spørge Tommy Høj Jensen, hvad der er mest hensigtsmæssigt at sætte op - om det skal være rør eller lignende af hensyn til snerydning. Forslaget blev herefter sat til afstemning blandt beboerne i B stemte for, ingen imod, og ingen hverken for eller imod. Forslaget var dermed enstemmigt vedtaget.

12 Afdeling B7 B15 Side Valg af beboerrepræsentanter a) Valg af formand 1. Beslutning om valgmetode Claus Dahl oplyste, at det havde været to hårde år for afdelingsbestyrelsen, og at der er stadig lå nogle hårde år forude. Han mente derfor, at det ville være en fordel, hvis afdelingsbestyrelsen selv kunne konstituere sig og dermed lettere kunne fordele arbejdet mellem sig. Han foreslog derfor, at afdelingsbestyrelsen selv skulle vælge sin formand. Jesper Lykke Clausen gav udtryk for, at han foretrækker direkte valg til posten som afdelingsbestyrelsesformand. En beboer spurgte om, hvis afdelingsbestyrelsen selv konstituerer sig, betyder det så, at afdelingsbestyrelsen kan vælge at skifte formand undervejs. Dirigenten oplyste, at det ville være en mulighed. En beboer spurgte om valgmetoden så vil gælde altid. Hertil svarede dirigenten, at ifølge boligselskabets vedtægter, skal der tages beslutning om valgmetode, hver gang der er formandsvalg, hvilket vil sige hvert andet år. Dirigenten satte herefter forslaget om valg af formand gennem konstituering i afdelingsbestyrelsen til afstemning ved oprækning af stemmesedler. For stemte mindst 52 stemmer, der var 24 stemmer imod, og 4 stemmer var hverken for eller imod. Det var hermed vedtaget, at afdelingens formand findes ved konstituering i afdelingsbestyrelsen. Efterskrift: Afdelingsbestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Claus Dahl som formand. 2. Evt. valg af formand Som følge af beslutningen under pkt. 5.a.2 udgik dette punkt.

13 Afdeling B7 B15 Side 13 b) Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen Bestyrelsesmedlemmerne Bodil Madsen og Jacobine Jørgensen var ikke på valg, mens Claus Dahl netop var valgt som formand. Der skulle herefter vælges yderligere to medlemmer for en 2-årig periode. Der opstillede Bent Midstrup, B11 og Ulla Hagen, B7. Der var ikke øvrige kandidater, og begge blev dermed valgt som medlemmer af afdelingsbestyrelsen for en 2-årig periode. c) Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen Jacobine Jørgensen orienterede om, at suppleanter bliver inviteret til møder i afdelingsbestyrelsen. De har dog hverken mødepligt eller stemmeret. Der opstillede Gunver Pedersen, B7, som 1 suppleant, og Ditte Borum, B7, som 2. suppleant. Der var ikke øvrige kandidater, og de blev dermed begge valgt for en 1-årig periode. c) Valg af medlemmer til repræsentantskabet Claus Dahl forklarede, at repræsentantskabet er øverste myndighed i selskabet, og at Bodil Madsen for øjeblikket er formand. Carlshøj B har 5 medlemmer i repræsentantskabet. Afdelingsmødet ønskede ikke at ændre ved den tidligere beslutning om, at afdelingsbestyrelsen udpeger medlemmer til repræsentantskabet. 6. Eventuelt En beboer gjorde opmærksom på tørrerum i B13, hvor der falder puds ned, og at ejendomskontoret havde lovet at se på det, men intet er sket. Der blev spurgt som, hvorfor man i B7 stadig skal betale 250 kr. pr. måned, hvis man har altan. Claus Dahl oplyste hertil, at der er 9 lejemål, der ikke har altan, og at man i afdelingsbestyrelsen vil tage spørgsmålet op til drøftelse.

14 Afdeling B7 B15 Side 14 Lise Hansen, B12, spurgte om arbejdsgruppen vedrørende internet og tv, og om det ikke er muligt at få nærmere information. Tommy Høj Jensen oplyste, at man må afvente, hvem der bliver udpeget fra de andre afdelinger. Claus Dahl oplyste, at for B-afdelingerne er det Kenneth Hermann, der er udpeget. Der blev spurgt, om det er lovligt at fotografere på p-pladsen foran B-11. Dirigenten oplyste hertil, at hvis man mener noget er ulovligt, så er det en sag for politiet, og man må selv sørge for at indbringe den. Jørn Johansen bemærkede, at han har taget mere end 200 fotos af ulovlige parkeringer i området. Der er ingen personer på disse fotos, som han i øvrigt har overgivet til hans advokat med henblik på en retssag. En beboer spurgte til reglerne i forbindelse med bytning af lejemål. Vedkommende havde fået oplyst, at lejemålet skulle fraflyttes 14 dage før overtagelsesdato. Bodil Madsen oplyste hertil, at i B-afdelingerne sker indflytning 14 dage efter, man har overtaget lejemålet, og at alle lejemål skal istandsættes inden indflytning. En beboer spurgte om de nedlagte skralderum kan bruges til cykelrum. Claus Dahl oplyste, at det havde været tanken, at de nedlagte skralderum skulle bruges til opbevaring af havemøbler om vinteren, men at dette ikke blev overholdt. Ulla Hagen spurgte, hvordan det var muligt at aflæse et forbrug på 125 streger på en radiator, der aldrig bliver benyttet. Dirigenten henviste til at følge klagevejledningen i varmeregnskabet, hvis man ikke er enig i registreringer eller opgørelser. En beboer i B9 spurgte, hvornår varmen bliver repareret. Tommy Høj Jensen bemærkede hertil, at ejendomskontoret er bekendt med problemer i blok 8 og 9. Derfor har ejendomskontoret skrevet til alle beboere og bedt dem udlufte deres radiatorer, men desværre er det ikke blevet efterkommet af alle beboere. Der var ikke flere spørgsmål til dette punkt, og dirigenten konstaterede dermed dagsordenen for gennemført. Han gav herefter ordet tilbage til fungerende formand Claus Dahl, der takkede beboerne for at komme til mødet og takkede dirigenten for at have ledet mødet på en god og fornuftig måde.

15 Afdeling B7 B15 Side 15 Han afsluttede herefter mødet kl Tormod Ousager Dirigent Birthe Gram Referent

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Afdeling B7-B15 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 20. april 2017 kl. 19.00-21.00 på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Side 1 af 10 Initialer 3407 / Lejer 25-10-2018 03:35 25-10-2018 03:35 Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl. 18.30 i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde Afdeling B7-B15 Referat af ordinært afdelingsmøde mandag den 31. oktober 2016 kl. 18.30-21.00 på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus Dahl

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Til beboerne REFERAT Afdelingsmøde den 26. juni 2018 Udsendt den 10. juli 2018 MDR-2018-00312 Side 1 af 8 3407 MR 3407 / Lejer 26-06-2018 18:30 26-06-2018 21:30 Referat af ordinært

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af ordinært. afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00. Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af ordinært. afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00. Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 16. juni 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 64 husstande var repræsenteret inkl. afdelingsbestyrelsen v/ formand Claus Dahl,

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt

Godkendelse af referat Sager fra DAB og ejendomskontor Bestyrelsens actionliste - opfølgning Nye sager Forberedelse til næste møde Eventuelt MAIL BESTYRELSEN@CARLSHOEJ.DK SIDE 1/5 REFERAT Referatet er godkendt den 11. marts 2014 TITEL Afdelingsbestyrelsesmøde DATO 11. februar 2014 FRA BESTYRELSEN Claus Dahl, formand, Kenneth Hermann, næstformand,

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

ekstraordinært afdelingsmøde

ekstraordinært afdelingsmøde Referat af torsdag den 17. september 2015 kl. 18.30 Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus Dahl bød velkommen til de fremmødte beboere fra i alt

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00

Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Referat af Afdelingsmøde afholdt 30. august 2012 Egholmskolen kl: 19.00 Ved mødet deltog 65 lejemål, i alt 130 stemmer. 38,01 % lejemål deltog. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Stemmeudvalg og referent.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup.

Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Referat af ekstraordinær generalforsamling Ejerforeningen Tvillingegård 1 tirsdag den 2. oktober 2007 kl. 19, hotel Lautruppark, Ballerup. Der var 29 lejligheder repræsenteret, heraf en ved skriftlig fuldmagt

Læs mere

ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53

ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53 CARLSHØJ Afdeling B7-B15 DAB mrk. MDR-2012-00594 Referat af ordinært afdelingsmøde torsdag den 25. oktober 2012 kl. 18.30 på Lyngby Stadion, Loungen, Lundtoftevej 53 1. Velkomst Afdelingsformand Jesper

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017

Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 Referat fra afdelingsmøde i afd. 58, Roukær, 17. maj 2017 38 husstande var repræsenteret Der blev uddelt 76 stemmesedler Fra AAB s administration deltog Kristian Konradsen, økonomi. Desuden deltog serviceleder

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A den 19. februar 2014 Side 1 af 5 1705 BIG 1705 / Lejer 26-02-2014 19:00 26-02-2014 22:00 Til beboerne Hermed fremsendes endelig dagsorden for med følgende dagsorden: Ordinært afdelingsmøde 26. februar

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 18. MARTS 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende dagsorden:

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Grundejerforening Boelsvang

Grundejerforening Boelsvang Ekstraordinær Generalforsamling Grundejerforening Boelsvang 3 November 2010 kl. 1900 i nr. 35 Tilstede: 23 Fuldmagter: 5 Velkomst ved Formanden, Jens Bruus Jensen. Takkede Michael nr. 35 for at stille

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 10. Referat fra afdelingsmødet den 5. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 63 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Christiansen John Hansen Ellen Magrethe

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 68

TIL BEBOERNE I AFDELING 68 TIL BEBOERNE I AFDELING 68 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte.

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte. Referat fra afdelingsmøde i Niverød III, torsdag 24.10.2013 1.Velkommen Formand Helge From bød velkommen til Borgmester Thomas Lykke Pedersen, Forretningsfører Annette Birkov, Driftschef Søren Martinussen,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: 16 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen (TJ) Allan Oldenburg

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset.

Boligforeningen Hvidovrebo 30 August 2011. Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Referat Afdelingsmøde August 2011 Referat fra ordinært afdelingsmøde i afdeling 8 den 30 august 2011 kl. 19.00 fælleshuset. Til stede var: 27 lejemål + Johnny Ford Christel Halberg Frans Sarauw Jack Karoliussen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Beboermøde Afdeling 14

Beboermøde Afdeling 14 Beboermøde Afdeling 14 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning 5. Orientering om regnskabet 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015 7. Behandling af eventuelle

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 2. onsdag den 11. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 2 onsdag den 11. maj 2016 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Orientering om ventilation ved Ventek 6. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 12. september 2012 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 19. september 2012 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014

Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 ALMENBO AFDELING 14 Referat fra beboermødet tirsdag den 9. september 2014 Benny bød velkommen 1. Valg af dirigent og referent Flemming blev valgt til dirigent. Hanne referat 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere