Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinært afdelingsmøde. Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30. Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby"

Transkript

1 CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Til beboerne REFERAT Afdelingsmøde den 26. juni 2018 Udsendt den 10. juli 2018 MDR Side 1 af MR 3407 / Lejer : :30 Referat af ordinært afdelingsmøde Afholdt tirsdag den 26. juni 2018 kl. 18:30 Lyngby Stadion, Restauranten, 2800 Kgs. Lyngby Til stede var afdelingsbestyrelsen inklusiv suppleanter. I alt var 52 husstande inklusiv fuldmagter repræsenteret. Derudover deltog Michael Hansen fra selskabsbestyrelsen, Ejendomskontoret ved Tommy Høi Jensen, Dennis Christensen og Dorthe Fensbo, DAB. 1. Velkomst v. formand Claus Dahl Claus Dahl bød velkommen. 2. Valg af dirigent Claus Dahl foreslog Dennis Christensen fra DAB som dirigent og han blev valgt uden modkandidater. Dennis Christensen takkede og konstaterede mødet for beslutningsdygtigt, idet indkaldelsen til mødet var sket den 28. maj 2018, hvorfor tidsfristen på fire uger ifølge vedtægterne var overholdt. Dennis Christensen gennemgik den endelige dagsorden, herunder de seks indkomne forslag. En beboer spurgte til et manglende bilag, og dirigenten forklarede, at forslag vedrørende enkelte afdelinger kun bliver omdelt til de respektive afdelinger.

2 3. Valg af referent Dorthe Fensbo fra DAB blev foreslået og valgt som referent uden modkandidater. 4. Valg af stemmeudvalg Dirigenten spurgte til forslag til stemmeudvalg. Følgende tre kandidater blev valgt som stemmeudvalg: Michael Hansen, Poppelhegnet 3, st. tv. Klaus Jørgensen, Lyngvej th. Arne Poulsen, Poppelhegnet 8, 2. tv. 5. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning Formand Claus Dahl fremlagde afdelingsbestyrelsens beretning, se venligst vedlagte bilag 1. Der var ingen kommentarer til beretningen, og afdelingsmødet tiltrådte beretningen. 6. Godkendelse af afdelingens regnskab for 2017 Claus Dahl fik indledende ordet og fortalte, at afdelingsbestyrelsen i forbindelse med gennemgang af udkastet til regnskabet havde fundet to store poster, som ikke var blevet fordelt på alle afdelingerne. Claus Dahl fortalte, at disse store poster nåede at bliver fordelt i det endelige regnskab. Imidlertid fandt afdelingsbestyrelsen også nogle andre poster, som ikke var blevet fordelt på alle afdelingerne. Afdelingsbestyrelsen anbefalede derfor en godkendelse af regnskaberne med det forbehold, at fejlkonteringer bliver omposteret pr. 1. januar Dirigenten gav ordet til Dorthe Fensbo med henblik på gennemgang af afdelingernes regnskaber. Dorthe Fensbo indledte med at fortælle, at alle afdelingerne har haft et overskud på regnskaberne. I alle afdelinger har der været: 1. færre udgifter til vand som følge af en lavere pris end budgetteret, 2. højere renteindtægterne end budgetteret som følge af indestående samt 3. besparelser på ejendomsforsikringen. Afdelingerne B9-B15 har desuden haft færre udgifter til

3 renovation end budgetteret. Dorthe Fensbo gennemgik dernæst regnskabet for hver afdeling med angivelse af årets resultat og særlige forhold, mens Claus Dahl supplerede med oplysninger om afdelingernes henlæggelser inden afstemning om regnskaberne: B7: 7 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B8: 3 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B9: 2 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B10: 3 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B11: 7 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B12: 4 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B13: 10 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B14: 3 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt B15: 13 husstande fremmødt. Regnskabet blev enstemmigt vedtaget. Godkendt 7. Indkomne forslag a) Forslag om lukning af affaldsskakte i alle afdelinger fra afdelingsbestyrelsen. Dirigenten orienterede om, at forslaget ville indebære to afstemninger om dels lukning af affaldsskakte og etablering af 10 skraldeskure. Claus Dahl og Tommy Høj Jensen orienterede om baggrunden for forslaget. Der er krav fra Folketinget om affaldssortering, hvorfor forskellige løsninger

4 er blevet undersøgt. Såfremt affaldsskakterne bibeholdes vil det blive dyrere at overholde reglerne om affaldssortering pga. udgifter til både personale og miljøskure. Connie Andersen fortalte, at der er blevet indhentet mange forskellige tilbud og afdelingsbestyrelsen foreslår en løsning med opsætning af 10 vedligeholdelsesfrie, fremtidssikrede miljøskure. Tommy Høj Jensen fortalte, at skurene vil blive indrettet med en kombination af restaffald og sorteringsaffald. Desuden er skurene opbygget af moduler, så de kan udbygges, når der kommer krav om yderligere sortering. Claus Dahl fortalte, at miljøskurene vil blive etableret som et fælles anliggende ud fra fordelingsnøglen, så alle beboere kan benytte samtlige miljøskure. Efterfølgende foregik en drøftelse af forslaget. Det blev fremhævet, at ældre og gangbesværede beboere kan have svært ved at komme ned med affaldet, og en beboer opfordrede til, at man hjælper hinanden. En anden beboer spurgte om tørrepladserne vil blive nedlagt i forbindelse med etableringen af miljøskurene, og der blev svaret, at tørrepladserne ikke vil blive nedlagt. Dirigenten gik herefter videre til afstemning: Afstemning om nedlæggelse af skakter af afdeling B7-B10 og B12-B15 (skakterne i B11 er blevet nedlagt): Der var klart flertal for forslaget, idet 39 husstande som stemte for og 8 som stemte i mod. Forslaget blev vedtaget. Afstemning om etablering af 10 skraldeskure i afdeling B7-B15 til en samlet pris på kr.: Der var et klart flertal for forslaget. To husstande stemte imod. Forslaget blev vedtaget. b) Forslag om handicapparkeringspladser fra afdelingsbestyrelsen Tommy Høj Jensen fik ordet og fortalte, at Lyngby-Taarbæk Kommune har bedt om etablering af handicap parkeringspladser, idet B-afdelingerne har anlagt nye og flere parkeringspladser i forbindelse med etableringen af den runde parkeringsplads.

5 Dennis Christensen uddybede, at der er tale om et pålæg fra kommunen om etablering af handicappladser, og samtidig er der ifølge lovgivningen krav om, at forslaget skal forelægges beboerne på et afdelingsmøde. Dirigenten gav forsamlingen mulighed for at stille spørgsmål og kommentarer til forslaget med følgende uddybende respons: Tommy Høj Jensen forklarede, at det koster en del at etablere de store parkeringspladser, hvorfor udgiften kommer op på kr. Parkeringspladserne er til alle, som er i besiddelse af et handicap kort. Dirigenten forklarede, at såfremt et flertal stemmer imod forslaget, da vil forslaget blive givet videre til selskabets bestyrelse. Herefter vil Lyngby- Taarbæk Kommune pålægge bestyrelsen at etablere handicap parkeringspladserne. Afstemning om forslag om etablering af handicap parkeringspladser: Der var klart flertal for forslaget. Seks husstande stemte imod forslaget. Forslaget blev vedtaget. c) Forslag om isolering af facade B13. Claus Dahl og Tommy Høj Jensen orienterede om baggrunden for forslaget. En facadeisolering vil medføre besparelser på varmen, idet bygningen ikke er isoleret. Lyngby-Taarbæk Kommune har udarbejdet en lokalplan med bestemmelser for bygningernes udseende. Lokalplanen indebærer blandt andet, at der ikke må opsættes skifer. Claus Dahl fremhævede at det vil være hensigtsmæssigt at igangsætte projektet nu, idet forsikringsselskabet i forbindelse med brandsagen vil kunne bidrage til projektet via tilskud til opsætning af stilladser. Claus Dahl fremhævede, at den maksimale pris vil være kr., med en forventet besparelse på stillads via brandsagens forsikring hos Codan. Claus Dahl anbefalede at stemme for forslaget, idet besparelsen via forsikringen ellers går tabt. Afstemning om isolering af facade B13: Otte husstande stemte imod forslaget og to husstande stemte for forslaget. Forslaget blev ikke vedtaget.

6 d) Forslag om grill på altan fra Per Christensen, Poppelhegnet 8 st. th. Dirigenten gav ordet til forslagsstiller Per Christensen, som fortalte, at han ønsker at kunne grille hjemme. Per Christensen fortalte, at han har undersøgt reglerne. Per Christensen fremhævede, at altanerne opfylder reglerne for at grille med gas. Gasgrill oser mindre og desuden er det sikkerhedsmæssigt mere forsvarligt, idet en gasgril kan slukkes med det samme. Herefter blev forslaget drøftet i relation til husorden, størrelsen på altanerne, sikkerhedskrav mv. Dirigenten foreslog, at afdelingsbestyrelsen arbejder videre med forslaget med henblik på behandling på det kommende afdelingsmøde i efteråret. Det blev besluttet at afdelingsbestyrelsen arbejder videre med forslaget og kontakter forslagsstiller ved behov. e) Forslag om køkkentillæg fra Helle Ryberg, Poppelhegnet 2. st. th. Dirigenten spurgte ind til forslaget og konstaterede, at der er tale om en beboersag, som ikke behandles på afdelingsmødet. Dirigenten konstaterede samtidig, at problemstillingen skal undersøges nærmere. f) Forslag fra afdelingsbestyrelsen om lukning af fælles rum i B15 til afstemning i B15. Bodil Madsen fortalte, at afdelingsbestyrelsen har sendt forslaget med henblik på, at beboerne selv kan bestemme, hvordan rummet skal bruges. Beboerne i B15 drøftede forslaget og herefter gik dirigenten videre til afstemning om forslaget. Forslag om fortsat brug af rummet som hobbyrum: Fire husstande stemte for forslaget. Der var et klart flertal imod forslaget. Forslaget blev ikke vedtaget. Forslag om at rummet nedlægges og væggen fjernes, og pladsen inddrages og sammenlægges med cykelkælderen: Der var et klart flertal for forslaget. Fire husstande stemte imod forslaget. Forslaget blev vedtaget.

7 8. Eventuelt Dirigenten spurgte om forsamlingen havde spørgsmål eller kommentarer under punktet. Der blev spurgt til baggrunden for betalingen til vedligehold af altaner i B14. Claus Dahl forklarede, at det på et afdelingsmøde tilbage i blev besluttet at sikre midler til den fremadrettede vedligehold. Tommy Høj Jensen informerede om, at bestyrelsen har besluttet, at der skal renses altaner i nogle afdelinger i år og nogle til næste år. Der blev spurgt til gamle grill-pladser ved B7, og Claus Dahl fortalte at afdelingsbestyrelser arbejder med et oplæg til grill-områder, så det kan blive lidt mere lækkert at grille og spise mad på udearealerne. Der blev spurgt til evt. etablering af et allergi-vaskeri i B7, hvor duftsæbe ikke må blive brugt. Claus bekræftede, at det tidligere er blevet besluttet at lave et vaskeri for allergikere, og det er fortsat noget, som afdelingsbestyrelsen vil arbejde med. En beboer foreslog at etablere vaskemaskiner, som selv doserer med allergivenlig sæbe. Forslaget blev givet videre til afdelingsbestyrelsen. Der blev spurgt til information til to-sprogede, som måske ikke kender reglerne for at grille mv. Claus Dahl oplyste, at husordenen er blevet oversat til engelsk, og endvidere har kommunen et særligt ansvar for at støtte nye beboere med anden baggrund. Der blev spurgt til udfordringer med bomsystem ved den nye, runde parkeringsplads. Tommy Høj Jensen bekræftede, at der er udfordringer med bommen mv., hvorfor der er blevet sendt en klage til byggerådgiveren og der bliver arbejdet på at løse problemet. Der blev spurgt til evt. etablering af flisesti fra B10 ved runde parkeringspladser ned mod legepladsen. Det blev oplyst, at afdelingsbestyrelsen overvejer men endnu ikke har taget stilling til en etablering af stien. Det blev oplyst, at der var varme på hovedrøret i husene i maj måned. Tommy Høj Jensen forklarede, at der var udfordringer med justeringen af det nye CTSsystem, og fortalte, at problemet skulle være løst. Der blev spurgt ind til udfordringer i forbindelse med byggepladsen ved B11. Tommy Høj Jensen oplyste, at det er EKAS, som styrer byggesagen, hvorfor henvendelser herom skal ske til EKAS.

8 En beboer fra B15 opfordrede til at gøre noget ved hele kælderen. En beboer fra B14 beklagede, at vasketøjskurvene bliver fjernet. Tommy Høj Jensen bekræftede, at det er ærgerligt, at nogle tager vasketøjskurvene med op i lejlighederne. Dirigenten oplyste herefter, at afdelingsmødet ikke kan beslutte noget, medmindre der er blevet stillet et forslag. Dirigenten takkede for de mange kommentarer og konstaterede, at alle punkterne på dagsordenen var blevet behandlet. Claus Dahl takkede Dennis Christensen for at dirigere et godt møde. Han takkede de fremmødte for god ro og orden, og han takkede afdelingsbestyrelsen for den store arbejdsindsats. Mødet slut: kl Referent: Dorthe Fensbo

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby CARLSHØJ AFDELING B7 B15 Side 1 af 10 Initialer 3407 / Lejer 25-10-2018 03:35 25-10-2018 03:35 Referat af ordinært afdelingsmøde 25. oktober 2018 kl. 18.30 i restauranten på Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde

Referat af ordinært afdelingsmøde -B15 Til beboerne den xx. juli 2017 Side 1 af 7 3407 MR 3407 / Lejer 27-06-2017 17:00 27-06-2017 20:00 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag kl. 18.30 Restauranten, Lyngby Stadion, 2800 Lyngby

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde Afdeling B7-B15 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 20. april 2017 kl. 19.00-21.00 på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 1. Velkomst Formand for afdelingsbestyrelsen Claus

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

ekstraordinært afdelingsmøde Den 8. april 2019 kl på Lyngby Stadion, lokale 01 - ved svømmehallen

ekstraordinært afdelingsmøde Den 8. april 2019 kl på Lyngby Stadion, lokale 01 - ved svømmehallen CARLSHØJ AFDELING B11 Til beboerne Referat af REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde den 8. april 2019 Udsendt den 6. maj 2019 MDR-2019-00224 Side 1 af 5 Initialer 3411 / Lejer 08-04-2019 11:00 08-04-2019

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Referat fra. afdelingsmøde i. Tingbjerg I, II, III, IV og V

Referat fra. afdelingsmøde i. Tingbjerg I, II, III, IV og V Referat fra afdelingsmøde i Tingbjerg I, II, III, IV og V Onsdag den 18. april 2018 kl. 19:00 i Forsamlingshuset, Tårnhusstræde 21 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Behandling

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 9. maj 2016 Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Tirsdag den 12. april 2016 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Der var fremmødt 20 husstande svarende til 40 stemmer. Ad 1 Velkomst

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00

REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE Lørdag den 28. maj 2011 kl. 10.00 Repræsentantskabsmødet blev afholdt i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 28

AAB Silkeborg Afdeling 28 AAB Silkeborg Afdeling 28 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 9. september 2019 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho (HOZ) CJH deltog

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 28.3.2017 1 2 Der var 23 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 21,3 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 19.3.2015 1 Der var 48 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016

Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Afdelingsmøde afd. 1 Højgade og Højvang, den 13. april 2016 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen.

- En hjemmeside til afdeling 200, Lyngbyen. Afd. 200 - Lyngbyen Herning, den 21. september 2015 Referat afdelingsmøde afholdt torsdag, den 17. september 2015, kl. 18.00 i Byens Hus, Lyngens Kvarter 244 Der var mødt 53 beboere repræsenterende 44

Læs mere

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen

Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Ordinært budgetmøde i Glostrup Vestergård I-IV den 24. februar 2015, kl. 19.00 i Restauranten, Glostrup Hallen Til stede: 56 lejemål, repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen: Ronny

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby Til beboerne Side 1 af 6 4304 LZS 4304 / Lejer 04-03-2014 19:00 04-03-2014 22:00 Referat af ordinært afdelingsmøde 4. marts 2014 kl. 19:00 På Lundtofte Skole Storrummet Nøjsomhedsvej 1 2800 Kgs. Lyngby

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår.

Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: Godkendelse af budget 2019, hvori regnskab 2017 fremgår. Beslutningsreferat Ordinært afdelingsmøde: 27. september 2018 Boligorganisation: AKB Lyngby Boligafdeling: Højhuset Tilstede ved mødet: Antal husstande: 59 Antal beboere: 62 Mødet er indkaldt med følgende

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 10. september 2013

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 10. september 2013 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte.

Derefter var der lidt tid til, at han kunne besvare spørgsmål fra de fremmødte beboer, der var ivirg spørgelyst blandt de fremmødte. Referat fra afdelingsmøde i Niverød III, torsdag 24.10.2013 1.Velkommen Formand Helge From bød velkommen til Borgmester Thomas Lykke Pedersen, Forretningsfører Annette Birkov, Driftschef Søren Martinussen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Den 28. april 2014 Til: Boligtagerne.

Den 28. april 2014 Til: Boligtagerne. Den 28. april 2014 Til: Boligtagerne. Afdeling 3 Tjørnelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 15. april 2014, kl. 19.00 på Tjørnelyskolen. Afdelingsbestyrelsesformand Uffe Petersen bød velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 3.3.2016 1 2 Der var 36 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 19 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 35

AAB Silkeborg Afdeling 35 AAB Silkeborg Afdeling 35 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 25. august 2016, kl. 14.00 i pavillionen i gården i afdeling 35. Deltagere: Antal beboere: 14 Organisationsbestyrelse: Driftskontor:

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Formanden for afdelingsbestyrelsen, Søren Evers, bød velkommen til afdelingsmødet.

Formanden for afdelingsbestyrelsen, Søren Evers, bød velkommen til afdelingsmødet. Afdelingsmødereferat Referat af afdelingsmøde, afholdt mandag den 8. maj 2017 kl. 19.00 i kantinen på Mølleholmskolen Taastrup, 24. maj 2017 1. Velkomst Formanden for afdelingsbestyrelsen, Søren Evers,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014

Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Referat af afdelingsmøde i afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 10. september 2014 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Anne Marie Bornholdt Nils Randlev Hundebøl Mariann Nørhede Niels Kjær Elsebeth

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent.

Formanden bød velkommen til mødet. Herefter blev Kurt Jeppesen fra LLO valgt som dirigent. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 19. juni 2012 kl. 19.00, der afholdtes i telt på boldbanen ved gavlen af Murskeen 28 Til stede fra bebyggelsen: 131 husstande Endvidere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 16.3.2017 1 2 Der var 34 boliger repræsenteret på mødet, svarende til 17,9 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby

Referat af. ordinært afdelingsmøde. tirsdag den 17. november 2015 kl Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby Afdeling B7 B15 Side 1 Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 17. november 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kgs. Lyngby 58 husstande var repræsenteret inkl. afdelingsbestyrelsen

Læs mere